• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - nero

2151
Brann / Sv: Overganger 2008
December 12, 2008, 15:00:30 PM
Quote from: Brann_copper on December 12, 2008, 13:03:26 PM
For det første ville det jo være verdifull informasjon for en selgende klubb å få vite at Brann var på desperat jakt etter en spiss


Jeg er nok redd for at  ALLE med en viss peiling på norsk fotball VET at Brann er på desperat jakt etter en spiss (eller helst to) etter høstsesongen 2008.
2152
Brann / Sv: Overganger 2008
December 12, 2008, 08:06:54 AM
Re: Moldskred.

Ja, det hadde vært ufattelig kjekt å starte sesongen med ihvertfall EN spiss med potensiale for et tosifret antall scoringer....
2153
Brann / Sv: Overganger 2008
December 11, 2008, 22:25:10 PM
Quote from: Huff on December 11, 2008, 19:42:17 PM
Quote from: Xminator on December 11, 2008, 17:34:23 PM
Han er jo kapabel, så da må jo byggverket fra denne sesongen være perfekt og "fullbyrdet" også. Synest ikke vi har den balansen som trengs i troppen. For å være i noenlunde balanse må vi jo flytte Karadas og Huseklepp opp som angripere...


Når det gjelder balanse snakket jo Nilsen om å komplimentere spillerstallen. Nå ville han helst ha en spiller i hvær posisjon, men hvordan dette skal gå uten enorm pengebruk aner jeg ikke, og regner med spissplassen har pri. Regner uansett med han tenkte på balanse. Angående Azar synes jeg situasjonen rundt denne spilleren er veldig enkel. Still Azar ovenfor et klart valg; spill spiss eller bli solgt. Azar er tidvis en meget habil stopper, men han har ikke hodet som skal til i denne posisjonen og finner på for mye rart til at han er god nok, vi taper mye poeng på hodeløse azar avgjørelser med han som stopper. Må han spille stopper bør det være transfer på Karadas, se eksempelvis hjemmekampen mot Aafk i år.

Tror Azar blir en solid 7-15 mål per sesong spiss, om han trener spiss fra januar og får en anstendig makker på topp (jfr Klepp). Med klepp og Azar på topp tror jeg disse kan yte opp mot 20 mål per sesong til sammen, og med trening på spillesystem og klepps ekstremferdigheter, samt Azars flikker fra vunnede hodedueller, skal det være mulig at midtbanen kan putte litt de og. Er og mulig at Azar virkelig vil putte mye (15+) ved klepps side hvis han kan posisjonere seg, bør da presenteres mange muligheter til å putte ballen i åpent mål etter at klepp har driblet vekk to forsvarere og keeper er på vei mot ham...sender ballen videre til umarkert Tyrkersogning... Blir ineppe like bra som Helstad og en annen god spiss på topp, men slett ikke verst, og tror vi slipper inn færre mål med Gamorrasamen som trener. Suma sumarum bedre offensivt og defensivt enn i år.

Azar bør etter min mening utelukkende vurderes som spiss uavhengig av hvem vi henter i denne posisjonen. Noe vi selvsagt bør, men med Branns angivelig elendige økonomi vet vi jo ikke helt. Med 1-3 år som fast stopper er det mulig Karadas utvikler spilleforståelsen som trengs, men han har ikke denne iboende og å bruke 3 år for å gjøre en 27-28 åring (om jeg husker riktig) til en god stopper, er en dårlig prioritering.


Må innrømme at jeg tviler litt på om Azar kan greie å score tosifret..... Og jeg tviler vel ENDA mer på om Huseklepp vil gjøre det. Kanskje Demba kan vise seg fra en ny og hittil ukjent side, nemlig som goalgetteren og scoringsmaskinen Demba?
2154
Brann / Sv: Overganger 2008
December 11, 2008, 15:22:38 PM
Poster dette her også selv om jeg har lagt det inn på ROALD-tråden. Greit å vite at vi ikke lenger trenger noen ny spiss, langt mindre TO nye spisser som noen av oss har skreket etter:

Vår kjære sportssjef slår til igjen. Dette presterer han å si til media:

"- Vi har idag  en spilerstall som i utgangspunktet er fullbyrdet, og troppen er full. Samtidig er det noen som forsvinner etter hvert, Johan Sjöhage er på vei ut og Knut Walde har fått beskjed om at vi håper på et salg eller et utlån, sier sportsdirektør Roald Bruun-Hanssen til Dagbladet.no."
"Men status nå er at vi er der vi skal være, sier Bruun Hansen."

Går det an??
"Fullbyrdet spillerstall" ??

Vi har pr i dag i beste fall en HALV spiss (Demba). Eller mener han virkelig at vi skal fortsette med Armann Superspiss på topp? Eller at vi skal legge oss ned og begynne å be til høyere makter om at Huse på mirakuløst vis skal begynne å bøtte inn mål? Vi venter fremdeles på erstatteren til Helstad, du husker vel han "fra øverste hylle", Roald?
2155
Brann / Sv: Steinar Nilsen
December 10, 2008, 11:53:14 AM
Nilsen bør vel kanskje også lære Brannspillerne noen elementære ting om press på ballfører, noe som har vært fraværende lenge. Kanskje også få slutt på ryggingen inn i egen sekstenmeter før man setter inn et halvhjertet "press" på åtte og en halv meter..

For ikke å snakke om hvordan enkelte midtbanespillere "følger" motstanderenes løp (Hallo Fakiri! Hallo Bakke!) og på den måten er til kjempestor "hjelp" for forsvaret vårt.

Her er det et visst rom for forbedring, ja.
2156
Brann / Sv: Steinar Nilsen
December 10, 2008, 10:16:24 AM
Nilsen i BA: "Brann skal spille italiensk".

Dette er ihvertfall musikk i mine ører. Kynisme , knallhardt arbeid over hele banen og giftige kontringer med full fart mot motstanderens mål, det hele toppet med ekstrem vinnervilje:

Ja takk!
2157
Brann / Sv: Steinar Nilsen
December 09, 2008, 23:26:03 PM
Quote from: dudo on December 09, 2008, 23:09:23 PM
Prioriteringen:
1. Vinne
2. Underholde utover det å vinne

Verre er det ikke, og denne krisemaksimeringen av at Nilsen synes vi slipper inn for mange mål er fullstendig feil fokus.


Så sant, så sant. Vil tusen ganger heller vinne 1-0 på et lusent flaksemål enn å tape 3-4 etter å ha spilt glimrende angrepsspill. Fotball handler om å VINNE fotballkamper. Hvis du vil ha underholdning, kan du gå og se på klovnene som Alan Durban så treffende sa det.

Tror ikke noen vil klage hvis de "lusne" 1-0 seierene fører til seriegull.

2158
Brann / Sv: Det nye trenerapparatet
December 08, 2008, 15:42:38 PM
2159
Brann / Sv: Overganger 2008
December 05, 2008, 08:20:25 AM
Bjørn Dahl i dag:

"Neppe dyre Brann-kjøp
De rødkleddes direktør begynte i en klubb som brukte halvparten av omsetningen sin på lønninger ved årtusenskiftet. Nå anslår Dahl at 15-20 prosent av inntektene går med til å betale det sportsliga apparatet og spillerne.

Kommende sesong tror han ikke Brann kommer til å kjøpe noen dyre spillere. Dahl innrømmer at det er blitt brukt vel mye på å lønne spillere, og ikke minst på sign-on-fees."


Det lukter ikke to spisser fra "øverste hylle" av dette, nei....
2160
Brann / Sv: Overganger 2008
December 04, 2008, 11:50:06 AM
Det vi trenger er selvfølgelig TO SPISSER. Vi bør ALDRI sette oss i en slik situasjon at vi må bruke midstoppere som spisser i en halv sesong. Det er jo ingen tvil om at vi var alt for avhengige av Helstad. Se på Stabæk som hadde to spisser som bøttet inn mål, i tillegg til en MIDTBANESPILLER som scoret tosifret. Ingen av våre midtbanespillere ser ut til å kunne bidra så veldig mye i målprotokollen, kanskje med unntak av Gylfi som ihvertfall går på offensive løp (og kan heade). Muligens Austin kan putte en del og. Huseklepp vil nok aldri bli noen goalgetter heller, men er jo kreativ når han har dagen. Jeg synes Bruuuuunen burde bruke all sin energi  på finne spisser på øverste hylle, så vil nok Hardball stille opp. Er foresten pengene de fikk for Helstad borte? Han hadde da penger til å lete på den øverste hyllen i AUGUST, det er da ikke så lenge siden, økonomisk krise eller ei?
2161
Brann / Sv: Trond Fredrik Ludvigsen
December 03, 2008, 15:51:07 PM
Quote from: Ferguson on December 03, 2008, 15:06:21 PM

Armann er ikke god nok for Brann på spissplass. Det jeg reagerer på er den hypingen av Ludvigsen. Armann har spilt endel flere kamper en Ludde men han har nok spilt stopper endel av kampene. Hvis man ser på statistikken til Ludde så er han ingen notorisk målskårer før han kom til Brann. At han hadde vært løsningen på våre spissproblemer er helt feil.  Dessuten har han mistet farten han hadde. Det har Mjelde sagt


Skal ikke krangle på det.

Det som bekymrer meg nå er at vi ikke har en eneste notorisk målscorer i stallen. Demba har aldri vært noen målmaskin, sesongen der han scorte 23 i Danmark var et unntak. Poenget mitt er kanskje heller at vi aldri mer må havne i en situasjon hvor vi må bruke stoppere som spisser i mangel av andre alternativer. Vi var ALT for avhengige av Helstad, det er ihvertfall VELDIG klart i etterkant. Det blir for risikabelt å bygge hele spilleopplegget rundt en mann, det viste sesongen 2008 tydelig.
2162
Brann / Sv: Trond Fredrik Ludvigsen
December 03, 2008, 12:38:08 PM
Han fikk jo litt flere sjanser enn Ludde, da. Og hvor mange ble det totalt på den godeste Armanndo? 2? 3? På hvor mange kamper? Er det virkelig noen som ser for seg Armann som en permanent løsning som spiss på Brann???
2163
Brann / Sv: Overganger 2008
December 03, 2008, 10:05:36 AM
Men, det er vel ikke først og fremst på keeperplassen vi har hatt størst problemer i år... La også  merke til Nilsens kommentar om Moldskred: "God spiller, men litt skadeutsatt".

Med andre ord perfekt for Brann.
2164
Brann / Sv: Eirik Bakke
December 02, 2008, 10:01:48 AM
Bakke til benken, Austin kaptein, Jaiteh/Gylfi eller Helge Haugen som makker til Austin, Fakiri til Oslo.
2165
Brann / Sv: Trond Fredrik Ludvigsen
November 30, 2008, 13:38:52 PM
Synes nå Ludde viste mer kreativitet og vilje på de 27 minuttene han fikk spille enn det Armann viste i alle kampene han fikk starte på topp....