• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - cyp

251
Brann / Vinglepetter
August 08, 2004, 00:58:18 AM
hehe pompel! la oss se kordan utfallet blir før vi kritiserer noe som helst. eg har troen på at dette kan bli en god løsning, men eg har alltid troen uansett :)
252
Brann / Vinglepetter
August 07, 2004, 20:29:31 PM
Miller e liten og kraftig :) ikkje stor og kraftig hehe. Men det kan bli en interessant løsning av Mjelde dette her!
253
Brann / Vinglepetter
August 07, 2004, 15:46:47 PM
Skandale! Miller hører til på midtbanen! Prøv Walde-gutten på topp så blir det neppe en flopp! :)
254
Brann / Ribb sogndal!
August 05, 2004, 23:06:00 PM
255
Brann / God bedring Haugen!
August 05, 2004, 22:57:17 PM
Kjipe greier det med Haugen, men vi får håpe at den tilsynelatende harde treningen resulterer i mer aggressivitet i kampene. Vinne 2. baller!! God bedring Haugen!
256
Brann / Stallen 2005
August 05, 2004, 22:52:03 PM
Var kanskje litt for rask i beslutningen der. Fyren e jo enda ung og vil nok kanskje blomstre, som du sier, om noen år. Men spørsmålet e jo om han vil blomstre no når miller og guntveit (mest trolig) kommer til å bli noenlunde fast sentral på midten. Uten kamptrening vil ingen spillere slå igjennom, men om dette e Mjelde sin beslutning får tiden vise. I mine øyne e Guntveit og Miller uten tvil det beste alternativet (blanding av kreativitet og realt arbeidsjern), og i mellomtiden får vel Haugen vise kvalitetene sine på Brann 2. Har absolutt ingenting i mot fyren, for han gir 110% i hver kamp han spiller, eg bare e kritisk til evnene og kvalitene han per dags dato har. Talentfull e han uten tvil :D
257
Brann / Stallen 2005
August 05, 2004, 17:31:32 PM
Veldig enig med listen, Martin Knudsen sine "glansdager" e nok over ;).
Vet ikkje kordan reaksjonene på dette blir, men eg har aldri hatt sansen for Helge Haugen heller...han ofrer alt for Brann uten tvil, men om kreativiteten og evnene strekker til setter eg under tvil. Man så jo kor godt det fungerte med Miller og Guntveit inntil skotten ble byttet ut. Da forsvant alt det som var igjen av kreativitet i midtbaneleddet...
258
Brann / Dødball
August 04, 2004, 21:47:39 PM
Helt enig i at vi bør utnytte hver en sjanse vi har til å skape målsjanser, og dette gjelder også innkast. Lange kast fra Soma e noe eg har også har savnet, og ingen sier at Macallister eller Ystaas ska heade rett inn i mål, men på lange innkast oppstår ofte farlige situasjoner, og hvis Brann klarer å i det hele tatt få en brukbar sjanse e det bedre enn støtte kast ned til back i mine øyne. Vær kyniske, bruk tid og skap sjanser så vinner vi bortekampene også :)
259
Brann / Hvem blir ny Brann-keeper?
August 03, 2004, 15:46:36 PM
Etter å ha lest nærmest hvert eneste innlegg under dette emnet, vil eg bare si at vi bør støtte Opdal så mye vi kan istedenfor å henge oss opp i tabben(e) han gjør. De e allerede gjort og uansett kor mye folk kritiserer Opdal vil han ikkje gjøre mindre tabber, snarere tvert imot. Vi må se realiteten i øynene og skjønne at vi ikkje har en annen keeper som e bedre for øyeblikket og heller gi Opdal tid og støtte ham alt vi kan underveis. E enig med noen av innleggene her om at Opdal faktisk stod en solidkamp til det gjenstod en halvtime av 2. omgang. Når vi gir ham tid vil denne halvtimen også være brukbar og Opdal vil ikkje gjøre den avgjørende tabben :) se positivt på det, vi klarer nok muligens ikkje en RL-plassering i år, men kanskje neste sesong har Opdal spilt seg opp til å bli en solid og trygg keeper.
260
Brann / Hvem blir ny Brann-keeper?
August 02, 2004, 22:20:41 PM
Selvfølgelig får opdal tillit. Kem ellers ska vi bruke?? Det som e skandalen her e jo det at Rønningen blir solgt til Rosenborg for 750 000 kr fordi trønderne vil tilby ham en 3,5 års kontrakt (1 år lengre enn ka Brann var villige til) for de vet at han vil være på topp i lengre tid fremover. Men Brann tenker "langsiktig" og vil heller gi tillit til en keeper som e vant til 2. divisjonskamper og som e meget ung og ikkje e på topp før flere år har passert. Brann tenker tvert imot langsiktig ved at de ikkje ga Rønningen kontrakt, for keepertabber i hver bidige kamp kan resultere i nedrykk, og vil de bli god på langsikt bør de helst satse på å holde seg i den øverste divisjonen!  :lol: SKANDALE
261
Brann / Ny høyrekant......
May 23, 2004, 14:27:25 PM
At Martin Knudsen er ute av laget er en god ting. Har hitill i sesongen vært på alle hjemmekampene og sett alle Brann kamper som har blitt spilt på TV, og hver gang har Martin Knudsen skuffet stort. En god idé er å teste Winters på høyrekant og Ystaas og Macallister på topp, som tidligere nevnt i diskusjonen. Winters har fart og evnen til å holde på ballen, og med to sterke hodespillere på topp kan dette bli en god løsning.

Men uansett hvordan Brann rokkerer på laget og bytter spillere vil de ikke kunne vinne noe som helst med mindre de kjemper 100% i 90 minutter i hver kamp. Dette var Stabæk et glimrende godt eksempel på, og vi får håpe gutta har lært noe av denne kampen, og at nedturen snart får en vending! For hvis man ser vekk ifra resultatene og ser på alle enkeltspillerne Brann har i laget, burde Brann vært et lag som var med å kjempe om medalje, så jeg har stor tro på at Brann klarer å snu denne vonde sirkelen og vise hva de står for som lag! Begynnelsen vil bli seier over Bodø Glimt i dag! BRANN BRANN BRANN!