• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - abe78

1401
et smilefjes til slutt - og alt er ironisk...hmmm...
1402
Quote from: "KennethS"


Kan ikke du roe deg ned litt - du er jo hissig som faen i nesten alle innleggene dine i forumet! Rart folk reagerer når vi først blir informert om at vi skal ha hjemmekamp for så at det blir helomvendig og vi ender opp med å spille borte?
1403
Brann / Olofinjana to move?
June 10, 2004, 14:53:56 PM
Quote from: "Nixon"Her vil han jo ikke sitte mye på benken, så da er det problemet løst...:)
Og du karlesn: Spilte ikke du sammen med Alhesen?


Men sitter han på benken i Monacco da? NEI! De rullerer på spillerne slik at han spiller halvparten av kampene. Han har hatt en god del spilletid i liga og i internasjonalecup kamper. Han kommer aldri til brann denne sesongen og mest sannsynlig ikke i neste heller!
1404
Brann / Olofinjana to move?
June 09, 2004, 20:44:27 PM
Quote from: "Alexåsane"jeg husker i forfjord. ka het han? liten teknisk midtbane spiller. kor ble han av? jaa.. solis, eller noe sånt? kor ble det av han?


Det skrives fjor - fjord er noe man kjører ferge på... plz (vet det er ut å rette norsk her - men jeg klarer ikke fjord mer...) sollis orket ikke bo i norge og flyttet hjem til costa rica - han kommer helt klart ikke tilbake...
1405
Brann / Brann IKKE til Europa
June 08, 2004, 22:37:41 PM
Kampene i Royal League begynner først etter serieslutt og spilles gjennom vinteren. Kjøp deg en god og varm branngenser - skjerfene kommer til å selge som faen..!
1406
Brann / Tromme på stadion
June 08, 2004, 09:50:16 AM
"bedre med en trommemann på hansa enn et buekorps på taket..."
1407
Brann / Tromme på stadion
June 07, 2004, 22:40:17 PM
Quote from: "KennethS"Han med trommene forsvant når Toni Nhleko forsvant tror eg, har ikkje hørt eller sett han siden.


han sitter på hansa av og til.... 2 ganger i år tror jeg...
1408
Brann / Tromme på stadion
June 07, 2004, 16:43:39 PM
Kanskje vi skulle stemme over dette..? Jeg vet ikke helt jeg - synes det er litt små teit med tromme - men hater ikke trommemannen. Få i gang en vote..!
1409
Brann / Tom Sanne....
June 06, 2004, 22:21:57 PM
Noen som så kampen i kveld? (Viking - B/G) Hvem kom inn og scoret? Tror ikke vi skal skjelle ut denne mannen før vi vet hva vi snakker om. Jeg kommer til å hente frem sitater fra denne tråden når denne mannen blir en suksess i Brann...Skjerpings...!
1410
Brann / Uforståelig hat
June 02, 2004, 16:34:10 PM
En del brannspillere blir hatet nærmest uansett hva de gjør. Jeg har vansker med å forklare hvorfor, men det er mye som tyder på at det kan være spillere som viser svakhet ved lite selvtillit. Det virker også som det er en spiller det gjelder hver gang. For tiden er det Martin Knutsen. PFO hadde mye det samme - men her var nok årsaken også at han var litt vinglete i forhold til tegning av ny kontrakt. Likevel var det mange brann supportere som nærmest hatet PFO, selv da han var toppscorer i Brann. Jeg snakket med mange som mente at han var en pingle - gikk ikke i dueller, at han dret i Brann osv..Dette til tross for at han scoret massevis av mål og etter min mening spilte bedre en gjennomsnittet.

Nå når Martin Knutsen er skadet begynner skytset å rette seg mot Knarvik. Kanskje ikke i så stor grad enda - men jeg hører skjellsord og kommentarer om at: "faen - har klarer ikke sentre en passning..". Jeg kan være enig i at han kanskje ikke har hatt den mest optimale starten, men det hjelper veldig lite å rope dritt om vi ikke har bedre alternativer på benken. Det hele minner om utfrysing av spilleren. Resultatet er bare at de sliter enda mer med selvtillit og at de dermed spiller dårligere.

Men negative bemerkninger mener jeg selvfølgelig ikke de tilfeller en spiller bommer på åpent mål og tilskuere slenger dritt. Dette stikker dypere og de som kjenner klubben og miljøet rundt skjønner hva jeg sikter til. Jeg tror ikke Brann blir en toppklubb når miljøet rundt har slike holdninger. Vi bør alle vokte oss for å trykke en spiller som ligger litt nede, enda lenger ned.

Derfor sier jeg - ikke mobb kameraten min: Martin Knutsen!
1411
Brann / Uklarheter om Stadion og ny byarena
June 01, 2004, 15:50:27 PM
Om brann sine kamper bare skulle stå for 1 % av inntjeningen - lurer jeg veldig på hvor resten av de pengene kommer inn... Driter jeg meg ut om jeg sier at brann har rundt 15 millioner i omsetnin som følge av billettsalg? Ganger vi 15 mill med 99 får vi nærmere 1,5 milliarder kr. Det er da ganske mye?
1412
Brann / Joiking
May 29, 2004, 19:20:57 PM
heyloleloalolelololeloa heyloleololeloleloleloa... rasistisk? neppe...

Spytte en fyr afro-amrikaner i trynet og kalle han en nigger...rasistisk? I hvertfall helt på trynet!
1413
Brann / Uklarheter om Stadion og ny byarena
May 27, 2004, 16:30:07 PM
Quote from: "Branntilegdør"ja, hvis Brann skulle være så heldig å kvalifisere seg for RL eller uefa, så må Brann mest sannsynlig spille kampene i stavanger.. eller en annen by for den saks skyld. Dvs Skal Brann få så mange tilskuere som dem har mulighet for å få der nede(ikke sammenlignet med her), men der nede. Så må nok Brann betale buss eller båt til tilskuerene. Brann kommer uansett til å tape mange penger i forhold til hva dem kunne tjent på å spille kampene for noen  tusen på stadion.


Enig, men det blir ikke europacupkamper forran noen tusen på stadda uansett. Fasilitetene på stadion er for dårlig...
1414
Brann / seyi
May 26, 2004, 19:24:33 PM
Får han ikke vist seg frem i kveld da? Han sitter i hvertfall på benken. Hadde vært veldig bra med Hassan i Brann - men jeg tror det blir for naivt å tro at han kommer tilbake til Brann på en stund...
1415
Brann / PFO
May 26, 2004, 11:13:52 AM
Kjøpe PFO tilbake for 3-4 millioner etter å ha gitt han fra oss..?
1416
Brann / Ring Hareide, Ring !!
May 25, 2004, 23:41:27 PM
Quote from: "Ole Brom"Kan jo begynne å lure hva NFF ledelsen har imot Brann og dets spillere !! Nå har både Kvisen og Soma spilt glimrende men har ikke hørt et pip fra Hareide og Co...
Hvor ligger vi på tabellen da? Hehe - tror vi skal roe oss ned litt jeg...
1417
Brann / Gode nyheter !
May 25, 2004, 12:24:11 PM
Knutsen er en meget anvendbar spiller som er bedre enn mange andre faste i første 11eren. Hetsing av han fører ikke til noe bedre brannlag... uansett hvordan dere vrir og vender på det.
1418
Brann / Ny høyrekant......
May 21, 2004, 17:46:12 PM
Jepp! Men husk begrensinger på ikke-EU spillere..
1419
Brann / Skadesituasjonen pr idag?
May 21, 2004, 14:51:27 PM
Hva med vår kaptein? (Fikk ikke sett kampen i går).
1420
Brann / Knudsen ute resten av sesongen?
May 21, 2004, 14:46:19 PM
enig med soma jeg
1421
Brann / Robbie Winters
May 19, 2004, 15:18:41 PM
Quote from: "B.B."
Cato e et godt alternativ på kanten eller backen. Desverre har vi ingen gode alternativer på høyre back. Vi må derfor enten ha en back eller en kantspiller på midten for å bedre på dette problemet. Tommy viste jo at han ikkje har så mye der ute å gjøre.


Kan ikke si meg helt enig i dette: Vi har Ophaug, Guntveit, Kalvenes, Knutsen som fungerer fint på høyrebacken. Vi trenger ikke flere høyrebacker. Jeg er enig i at vi kanskje trenger en ny høyre midtbane/ving - og det har allerede Brann varslet at de vil se på. (Hva heter han Viking fyren igjen -  Tom Sanne?). Tror Brann likevel bør satse på å investere i sentral midtbane. Knarvik har skuffet mye mer en Knutsen denne sesongen. Skjønner ikke helt hetsen av Knutsen da Brann helt klart har spillere som fungerer dårligere på banen...
1422
Brann / Full hus igjen mot Glimt!
May 18, 2004, 16:07:30 PM
Riktig!
1423
Quote from: "grei"
Quote from: "abe78"Antall sitteplasser på stadion reguleres i stor grad av UEFA - neste sesong er det ikke tillatt med ståplasser på stadion.

Løgn.


Bevis?
1424
Quote from: "KennethS"fordet NFF e typisk Norsk, kjedelig, grå utrolig tragisk, som resten av dette landet.


Et lite hint kenneth...NFF er underlagt UEFA som igjen er underlagt FIFA -ikke sant. Det er litt løse sammenhenger mellom disse organisasjonen -så 'underlagt' er kanskje et sterkt ord. Uansett så tror jeg at du skal flytte noe av skytset ditt over på de to andre. Antall sitteplasser på stadion reguleres i stor grad av UEFA - neste sesong er det ikke tillatt med ståplasser på stadion. UEFA begrunner dette med sikkerhetsmessige hensyn. Vi kan være så uenig som vi vil - men de har et poeng. Pluss! - Det går ann å drive god supporter virksomhet fra sitteplasser (les: engelsk fotball).

Brann trenger desperat å fornye eller eventuelt bygge ut ny stadion - det er for eksempel lite trolig at vi får spille UEFA (der var det ordet igjen) CUP på stadda, med dagens forfattning. NFF kommer til å kutte enda mer ned på antall ståplasser i forhold til sitteplasser neste sesong - det har til og med vært diskutert om alle ståplasser skal fjernes.

Faktisk er de fleste klubbene i eliteserien forberedt på et slikt lovverk og har i dag flotte stadioner som oppfyller krav til UEFA og NFF. All statistikk fører viser at bedre stadion fører til større tilskuer antall. Mange har brukt Molde som et negativt eksempel - der de påpeker at Molde hadde mye høyere antall tilskuere etter ny stadion - men at de minket kraftig i sesongen etter. Da må jeg minne de på hva slags sportslig situasjon Molde var i de sesongene - den var ganske forskjellig. I tillegg finnes det flere og langt mer interesante tilfeller enn effekten av nye stadion i molde.

(Til slutt nevner jeg at jeg ikke er medlem eller har noe med NFF å gjøre og jeg er heller ikke entrepenør som ikke kan vente på ny stadion. Jeg er bare drittlei alle som slenger så mye dritt om:

- "Vi trenger ikke ny stadion - fordi:
   A) Vi spiller aldri europacup..."
   B) Vi trekker ikke mer en max 17.000.."
   C) Den er så forbanna fin..."
   D) Det kommer ikke flere tilskuere med ny stadion..."
1425
Brann / billetter til 16 mai
May 14, 2004, 19:47:04 PM
Pålagt!  Hadde ikke fått tatt inn flere i klokkesvingen selv om sitteplassene ble fjernet. Herlig med slike uttalelser fra folk som er helt uten peiling på temaet.
1426
Brann / 15-20 millioner + Hassan?
May 13, 2004, 16:40:01 PM
Heheh - Jepp! * Blar febrilsk i boken "Ung og naiv" *
1427
Brann / 15-20 millioner + Hassan?
May 13, 2004, 14:44:46 PM
Hvem betaler lønna til Hassan?  :?:
1428
Brann / Skyt, Haugen- skyyyt !!!
May 11, 2004, 16:27:31 PM
Med på den! hehe
1429
Brann / Litt amatør av dere da!
May 11, 2004, 09:44:54 AM
Kan nesten ikke være mer enig...!
1430
Brann / GRATULERER!
May 10, 2004, 13:28:48 PM
Anti-Rasistisk Banner på neste kamp! Hvem lager - hvem er med...`?
1431
Vedder skjorten min på at om ikke stadion bygges ut før neste sesong - så stiger prisene på stadion betraktelig. Da kan blir tilskuerantallet ytterligere begrenset og det er til og med snakk om at bare sitteplassene kan bli benyttet til tippeligakamper.
1432
Brann / Tom Sanne til Brann?
May 03, 2004, 20:06:46 PM
Fælt så mange som ikke liker trynet på Tom Sanne her da...
Men jeg bøyer meg - regner med at de fleste har sett han gjentatte ganger i aksjon og har godt grunnlag for å bedømme han.  8)
1433
Brann / Gyngende tribune...
April 29, 2004, 13:04:25 PM
Så dette selv - og var i ferd med å starte en tråd i forumet da jeg så dette innlegget. Hva er dette for noe`? - Kan tribunen falle sammen under stor bevegelse? Jeg vet ikke om jeg vil sitte på den tribunen igjen...

Dette er bare nok et tegn på at det må bygges ny stadion, eller utbedre stadion, omgående!
1434
Brann / Olofinjana går!
April 26, 2004, 13:32:36 PM
brann selger Ollo på dagen for 2 mill pund!
1435
Brann / Problemer med den nye inndelingen?
April 24, 2004, 13:45:00 PM
BRA JOBBET THORLEIF! SKRYT FRA MEG TIL DEG!  HEHE...
1436
Brann / Utbygging av stadion?
April 21, 2004, 19:08:15 PM
Jepp! Men skal de bygge ut krever de mye av kommunen. De skal sikkert ha rett til å bygge badeland og skibakke og 14 høyblokker. Sirkuset er i gang!
1437
Brann / Utbygging av stadion?
April 21, 2004, 14:58:42 PM
Bergen kommune har sviktet totalt - spør du meg...
1438
For gammel til å gå med drakt? Du føler deg dum i drakt på stadion?

Da har jeg en positiv melding:

"Du vil aldri få ryggproblemer da du ikke har ryggrad..."
1439
Brann / Brann-moldefk
March 22, 2004, 18:14:13 PM
...og ja - jeg heier på brann selv om jeg kommer fra ålesund!
1440
Brann / Brann-moldefk
March 22, 2004, 18:13:16 PM
Om jeg ikke husker helt feil (kommer fra ålesund) så ligger ikke nye molde stadion særlig langt fra flyplassen. 25 - 40 min høres sinnsykt mye ut. Jeg vil heller si 15 - 20 min gange. Det går buss og taxi også.  :)
1441
Dette betyr at suportere med minimal synging (som møter opp på sikkerhetsmøte og ikke bruker bluss) er like gode som suportere med maksimal synging (som ikke møter opp på sikkerhetsmøte og bruker bluss)

Herlig å se at om alle stiller i drakt (max 5 poeng) så gir det like mye poeng å møte opp på sikkerhetsmøte.

Dette er så dumt at jeg har vanskelig å sette ord på det.
1442
Helt enig...helt latterlig av NFF.
1443
Brann / Hva skjer?? :)
March 08, 2004, 12:22:31 PM
Jeg savner også litt informasjon - virker som en del utbedringer på stadion er veldig forsinket.
1444
Brann / Nye Brann Stadion:
March 06, 2004, 18:01:59 PM
Quote from: "Erik"Hva er vitsen og bygge en stadion som tar 30000? Brann har et gjennomsnitt på 12000.... da vil halve stadion stå tomt.. Det vil si det vil se like latterlig ut som i molde, en stor stadion med halvfulle tribuner...

22000 er nokk... trenger ikke mer.. om 10 år kanskje da trenger vi en 30000s stadion!!!


Dette er kanskje det dummeste innlegget jeg noensinne har lest i dette forumet! Du kan ikke basere deg på at det uansett antall: sitteplasser, parkeringsmuligheter, toaletter, pølseboder, osv.  - så vil det uansett bare komme 12.000 i snitt. Denne tankegangen er helt håpløs.

For det andre Molde var nær ved å dobble antall tilskuere i sesongen etter ny stadion - dette har vært et viktig argument for at Viking får ny stadion.
1445
Brann / Nye Brann Stadion:
March 02, 2004, 10:51:13 AM
Helt enig! Stadion saken er en skam for Bergen! Jeg er sikker på at det ikke blir utbedring av stadion eller ny stadion de neste 10 årene - og da har mange penger gått tapt.

Noen som vet noe om hva som skjer med klokkesvingen? Hvordan blir utbyggingen der?
1446
Brann / Nye Brann Stadion:
March 01, 2004, 18:57:47 PM
Har vi stadion? Da er du ikke særlig oppdatert. Brann må bygge ut rimelig raskt da man i nær fremtid ikke godtar ståplasser. Dato for dette er satt, husker ikke årstall. Du kan allerede i år se resultatet av en gradvis utvikling i retning av dette da stadion er begrenset til 18.000 i år og at man ble tvunget til å bygge sitteplasser - slik at det var like mange sitteplasser som fjorårets snitt.
1447
Brann / Liten aktivitet pga dårlige sider
February 29, 2004, 18:15:06 PM
Sidene kan ikke vises i min explorer, men fungerer ok med opera - selv om alt er veldig lite. Jeg kjører 1290 - 1024, som ikke er noe utenom det vanlige. Jeg synes det rart at man ikke har testet ut dette - da sidene eller virker proffe.

Jeg tror at mye av årsaken til veldig lav deltakelse i forumet har noe med dette å gjøre. Jeg hadde rett og slett problemer med å finne frem - det kunne like godt stått på kinesisk.