• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - abe78

41
Brann / Mob.-tf.-Sprk.
June 28, 2004, 23:01:41 PM
Jeg lurte på om jeg skulle bruke noen quotes som eksempler her, men står over. Jeg vil bare si at det må bli slutt på mobiltelefon språket i en del meldinger i forumet her. Det gjør meldingene helt motbydelig å lese og folk kan heller ta seg bedre tid til å skrive skikkelige innlegg.

Et annet ønske er at vi bør bruke polls for å teste ut hva personene her mener om forskjellige spørsmål. Tror dette vile vært med på å skape et bedre supporter miljø. Kanskje bare medlemmer av bataljonen skulle få tilgang til forumet - i hvertfall retten til å skirve innlegg?  :idea:
42
Brann / Uforståelig hat
June 02, 2004, 16:34:10 PM
En del brannspillere blir hatet nærmest uansett hva de gjør. Jeg har vansker med å forklare hvorfor, men det er mye som tyder på at det kan være spillere som viser svakhet ved lite selvtillit. Det virker også som det er en spiller det gjelder hver gang. For tiden er det Martin Knutsen. PFO hadde mye det samme - men her var nok årsaken også at han var litt vinglete i forhold til tegning av ny kontrakt. Likevel var det mange brann supportere som nærmest hatet PFO, selv da han var toppscorer i Brann. Jeg snakket med mange som mente at han var en pingle - gikk ikke i dueller, at han dret i Brann osv..Dette til tross for at han scoret massevis av mål og etter min mening spilte bedre en gjennomsnittet.

Nå når Martin Knutsen er skadet begynner skytset å rette seg mot Knarvik. Kanskje ikke i så stor grad enda - men jeg hører skjellsord og kommentarer om at: "faen - har klarer ikke sentre en passning..". Jeg kan være enig i at han kanskje ikke har hatt den mest optimale starten, men det hjelper veldig lite å rope dritt om vi ikke har bedre alternativer på benken. Det hele minner om utfrysing av spilleren. Resultatet er bare at de sliter enda mer med selvtillit og at de dermed spiller dårligere.

Men negative bemerkninger mener jeg selvfølgelig ikke de tilfeller en spiller bommer på åpent mål og tilskuere slenger dritt. Dette stikker dypere og de som kjenner klubben og miljøet rundt skjønner hva jeg sikter til. Jeg tror ikke Brann blir en toppklubb når miljøet rundt har slike holdninger. Vi bør alle vokte oss for å trykke en spiller som ligger litt nede, enda lenger ned.

Derfor sier jeg - ikke mobb kameraten min: Martin Knutsen!
43
Brann / Liten aktivitet pga dårlige sider
February 29, 2004, 18:15:06 PM
Sidene kan ikke vises i min explorer, men fungerer ok med opera - selv om alt er veldig lite. Jeg kjører 1290 - 1024, som ikke er noe utenom det vanlige. Jeg synes det rart at man ikke har testet ut dette - da sidene eller virker proffe.

Jeg tror at mye av årsaken til veldig lav deltakelse i forumet har noe med dette å gjøre. Jeg hadde rett og slett problemer med å finne frem - det kunne like godt stått på kinesisk.