• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - BrannFa(e)n

701
Brann / Spark Mjelde naa!
October 06, 2005, 16:19:45 PM
Naitsirk: Hva prøver du å oppnå? Har jeg feil et sted? Brann sløser mye, ja, det vet alle. Det er en kombinasjon av Mjeldes udugelighet (aldri noe trening på dødball, igjen: Hadde Brann trent på dødball hadde effektiviteten vært bedre) og Winters' og Sæternes' udyktighet.

Det med Store Stå tenkte jeg at jeg skulle ta opp i eget emne om ikke så mange dagene.
702
Brann / Spark Mjelde naa!
October 06, 2005, 15:17:13 PM
Quote from: "Xminator"LSK hadde 72% uttelling i den kampen mann. Du kan ikke forsvare deg mot slikt.


Bra at du fremhever poenget mitt. Hadde Brann trent på dødball, så hadde LSK kanskje bare hatt 20% uttelling. Men som vi vet, så trente ikke Brann på dødball i 2004, og derfor endte det med kollaps mot hele Norges dødball-lag. Det var slik det måtte ende når Brann ikke trener på dødball.



Quote from: "Xminator"
Bare for å illustrere hvor sykt det er så hadde Brann scoret 104 mål med tilsvarende effektivitet denne sesongen.
Ja, så sykt er det. Det er derfor Brann skal øve på dødball slik at de forhindrer at slike blemmer som mot LSK skjer, og slik at Brann også kan score på dødball.

Quote from: "Xminator"Eller for den del vunnet årets LSK oppgjør med 8-2 (no vi strengt tatt gjorde med tanke på dommerens blåserier). Det "riktige" resutatet etter sjanser i fjor burde jo vært 8-5 til Brann.


Det der er bare bullshit og babbel. Her er det du som gjør deg vrang. Les hele innlegget mitt en gang til så forstår du hva jeg er ute etter: Nemlig trygghet på dødball imot slik at LSK aldri får 72% effektivitet, og  effektivitet fremover, noe vi strengt tatt ikke har hatt så mye av på dødball fremover de siste årene.

Quote from: "Xminator"
For din egen del får vi jo håpe at Mjelde ikke fører Brann til gull i 2006. Om Cupgull, bronse og RL fikk deg til å hate Mjelde blir du jo egentlig en ganske farlig mann.


For min del håper jeg at Mjelde ikke er å finne på sidelinjen i 2006, for med han som trener kommer Brann aldri til å bli et storlag.

Det kommer forøvrig mest sansynlig en update i kveld også hvor jeg kommer med enda et langt innlegg.
703
Brann / Spark Mjelde naa!
October 06, 2005, 14:28:48 PM
704
Quote from: "Superjack"Dette er BARE ett rykte, men det kommer fra øverste sjefen i Stpor-Bergen.  Mandag var det samtaler mellom Brann og Stor-bergen om mulighetene for å starte med "store stå" tribunen i stedet!

Som sagt, jeg har det fra topp stor-bergen folk...  Så får vi se...


tjah...
705
Brann / Re: Ikke 8 minutter!!!
September 16, 2003, 17:21:04 PM
Quote from: "Per Hilmar"Jeg mener hovedpoenget er noe som ikke fokuseres på.
Dette var ikke et problem i kun 8 minutter. Mjelde fikk denne beskjeden like etter pause - så Brann hadde i nesten 45 minutter en spiller mindre å disponere......
706
Brann / Mulig omkamp Brann-LSK
September 16, 2003, 17:14:41 PM
I molde fikk molde omkamp pga roy helge olsen signaliserte att byttingen til brann var ferdig, så molde kunne kaste inn, men brann var ikke ferdig, brann skulle bytte 2 bytter, og når brann var ferdig med å bytte hadde hr. olsen for lengst dømt straffespark til molde. denne situasjonen omgjorde han pga han så at brann ikke var ferdig med å bytte. og molde måtte ta kastet på nytt..

Det var det som skulle til for at molde fikk omkamp.

så vill brann ha omkamp pga de ikke fikk bytte når de har flere bytter igjen. altialt synes jeg at det er mer klart at Brann får omkamp når en dommer nekter ett lag som har flere bytter igjen å bytte, enn å gi omkamp til et lag som ikke fikk straffen sin... synspunkter? noen?
707
Tifo, sanger o.l.... / ny kvisvik sang:
September 15, 2003, 11:23:06 AM
man kan ha den slik da:


Kor e alle helter hen?? stå opp igjen, Raymond kom tilbake
Han skal redde verden no, ja det må vi tro, når han finter alle mann
Super, super-Ray
Super, super-Ray
Super, super-Ray
Super Raymond Kvisvik

det passer faktisk.... men jeg digger også den vi har :) vell å merke er raymond min favorittspiller, og han har vært det siden han signerte i 1998..
708
Brann / Rune Pedersen
September 13, 2003, 23:31:05 PM
Quote from: "Sotraanda"Tenker vi på samme kampen, cupkampen???

Da fikk RBK tre starffer, tror de hvertfall bommet på ett...

Men mulig det var pisse dommer roy helege som dømte den kampen....


I 1998, Roy helge olsen er dommer. 1. omgang fikk brann straffe, og kjetil løvvik skal ta det. han setter ballen til høyre for jamtfall som går til venstre, og scorer... tiljubles av thorstein helstad. i 2. omgang fikk rbk 2 straffer, rushfeldt tok det første, tverligger og over. så er det en annen rbk spiller sin tur.. himmelhøyt over... skammelsrud scorer på frispark fra 35 meter, feilplasert mur pga Ronny Westad har skylden. RBK går til finalen med 3-2 seier

Jeg har LITT for god hukommelse...  :?
709
Brann / Hva er god nok avskjed for "Geddi"??
September 13, 2003, 22:46:14 PM
710
Brann / Sang til Robbie!
September 13, 2003, 22:37:01 PM
helsiken... jeg husker ikke hvordan man synger de 2 første linjene... men de 3 siste på alle sangene var jo ganske bra da! hva med denne:

You are my Winters,
My Robbie Winters,
You make me Happy,
when skies are gray,
And Alan Shearer,
Was (a?) fucking dearer,
So please don't take,
My Winters away!

hadde vært kjekt å få sunget denne!!

(Endring: denne sangen er melodien til solskjær sangen.. 'you are my sunshine' eller noe heter sangen egentlig tror jeg)
711
Tifo, sanger o.l.... / ny kvisvik sang:
September 13, 2003, 22:29:02 PM
dette surret rundt i hodet mitt i går:

Kor e alle helter hen? stå opp igjen! Raymond kom tilbake.
Han skal redde verden no! ja, det må vi tro. Når han finter alle mann.


er åpen for kritikk, innspill til forbedringer, og flere vers..
712
Brann / Aldersgrense
September 13, 2003, 22:26:04 PM
Jeg som er 14 år (ikke fjortizz/stygg fyr) skal bli utestengt fra ss pga jeg er for liten??

Jeg elsker Brann
Jeg elsker SS
Jeg elsker å Synge på SS
Jeg elsker att det i det hele tatt FINNES noe SS

jeg står nesten i midten på Brannkampene, på ss, og jeg synes det er uaktuelt å flytte til noe sittetribune, hvis ikke ss følger etter. hvis jeg ikke får stå på ss, vurderer jeg faktisk å ikke gå på kamper (litt overdrevet!!!). og er det noe sted jeg liker meg ekstremt godt i bergen, så må det være ss.. det er jo ganske godt miljø der også. folk sier 'hei' og 'brann vinner i dag, sant??' uten å ha peiling på hvem de er. Jeg har forresten akuratt begynt å 'fostre' en brannsuporter i klassen også, og hvis vi stenges ute fra ss, ville det nesten vært umulig å få han til å bli en bra suporter.