• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Tifo-gruppen

201
Bataljonen.no / bataljonen.no
March 10, 2006, 15:48:10 PM
Antall treff på siden lå i februar på litt i overkant av 1200 treff per dag.
202
Tifo, sanger o.l.... / Tifo
January 07, 2006, 16:19:57 PM
Vi har så smått begynt å tenke litt på hva som skjer neste år, men som det blir skrevet her så vet vi ikke va vi får å rutte med før årsmøtet. Til tross for dette kommer vi nok til å sitte i gang før mars med dugnader.
Vi vil om kort tid inkalle til idedugnad, deg jeg håper flest mulig kommer å bidrar. Er jo nok av folk som sitter å trykker meninger og ideer her så noen burde ihvertfall dukke opp. Kommer tilbake med mer detaljer senere.
Mvh Morten Talhaug
203
Tifo, sanger o.l.... / flagg
October 31, 2005, 16:07:02 PM
Fin ide du kommer med, og jeg er helt enig i at det er kult med flagg. Vi kan godt arrangere flagg dag i vinter en gang. Men erfaringen sier at vi blir rundt fem personer på den dugnaden. Vi utlyste en haug me dager for en stund siden, men det dukket knapt opp folk. Oppfordrer alle som vil være med på noe sånt som dette til å melde interessen sin per mail eller på pm. Melder det seg folk så skal vi seff sitte opp dugand for å lage flagg.
Mvh Morten Talhaug i tifo gruppen
204
Tifo, sanger o.l.... / Kreppruller
September 29, 2005, 14:14:21 PM
Kreppruller er noe vi absolutt har tenkt på til årets sesong. Det er flere grunner til at dette ikke har skjedd, og ryddingen er en av disse grunnene. Plasthylsene det har vært snakk om har ingenting med kasseruller å gjøre. En del av de gamle krepprullene hadde en hylse i midten som gjorde at NFF forbø disse pga man ikke fikk plasthylsene opp fra banen før kampen begynte. Blir neppe kreppruller denne sesongen, men det er absolutt noe vi vil vurdere neste sesong. Ellers tar vi gjerne imot tilbake meldinger på hva dere synes om årets tifo sesong. enten her, på pm, eller på mail.

Mvh Morten i tifo gruppen
205
Tifo, sanger o.l.... / tifo!
August 02, 2005, 21:49:46 PM
Det har hele tiden værtlagt frem at dette ikke er tifo gruppen sitt verk. Synes du ska drive litt researce ( f.eks lese avisen) før du utaler deg om hvem som har laget det å hva tifo gruppen synes om dette. Tifo gruppen har nemlig aldri uttalt seg om banneret.
Mvh Morten Talhaug leder i tifo gruppen
206
Tifo, sanger o.l.... / tifo!
August 02, 2005, 20:55:57 PM
Dette banneret kan tolkes på flere måter. De to bannerene vi tenkte å spille videre var dette capp snakker om og banneret vi brukte tidligere i år "100 år er nok, Bergen ut av Norge"....Kall det gjerne internt om du vil, men har hele tiden vært meningen at alle skal kunne skjønne dette.
Mvh Morten Talhaug i tifo gruppen
207
Tifo, sanger o.l.... / dugnad
July 10, 2005, 15:11:04 PM
Takker så langt for innsatsen til de som har stilt opp på dugnad. Imorgen forflytter vi oss til Bmw på Laksevåg. Her skal det males så folk som stiller opp bør gjerne ikke stille i de fineste klærene sine. Håper folk stiller opp å hjelper oss.
mvh Morten Talhaug
208
Tifo, sanger o.l.... / dugnad!
July 07, 2005, 22:01:42 PM
Etter en grei dag sist fikk vi ryddet en del og er nå klar for mer dugnad. VI går ut i god tid for å få folk til å være med. Det er nok arbeid til alle!
vi kjører ut en rekke dager vi har dugand, men det kan bli mer etter hvert.Foreløpig sitter vi opp følgende dager:
Fredag 08.07 fra tolv og utover
lørdag 09.07 fra elleve og utover
mandag 11.07 fra tolv og utover
onsdag 13.07 fra tolv og utover
torsdag 14.07 fra tolv og utover
mandag 18.07 fra tolv og utover
onsdag 20.07 fra tolv og utover
torsdag 21.07 fra tolv og utover
Vi begynner de første dagene på stadion og vil sannsynligvis forflytte oss til laksevåg etter hvert. Gir nærmere opplysning om sted etterhvert, men i vi blir på stadion i helgen.Håper folk tar seg tid til å stille noen dager. Alle moner drar så det er bare til å stikke innom den tiden man kan. Et par timer her og der hjelper oss mye.Så brett opp ermene å trø til! Ved spørsmål ta kontakt me meg på 95 91 97 89, send PM eller en mail på tifo@bataljonen.no.
Mvh Tifo gruppen v/ Morten Talhaug
209
Tifo, sanger o.l.... / flaggdag
July 04, 2005, 22:24:03 PM
Underlag og pensler stiller vi seff...Vi har desverre ikke mulighet til å få printet ut noe på stadion, men send d på mail så ska jeg se hva jeg kan få fikset...
mvh Morten talhaug i tifo gruppen
210
Brann / Flaggdag/Dugnad TIFO..
July 04, 2005, 21:20:34 PM
Hei Hei..
Etter mye mas prøver vi oss med flagg-dag.
Førstkommende Onsdag (6/7-05) Fra kl.12 og utover..

Ta med det du trenger til å lage flagget/banneret ditt.
Vi er behjelpelig med over-head,hvis det trengs..
Detvil også samtidig bli kjørt stor stillt dugnad for Tifo-gruppen..
Om du ikke lager flagg,så kom å hjelp..

Tid:Fra 12 og utover.
Sted: BBB-feltet..(Midten av Store Stå)

MVH
For Tifo-gruppen
Christian Bøe
211
Tifo, sanger o.l.... / Flagg-dag/Flagg-verksted..
July 04, 2005, 21:19:57 PM
Hei Hei..
Etter mye mas prøver vi oss med flagg-dag.
Førstkommende Onsdag (6/7-05) Fra kl.12 og utover..

Ta med det du trenger til å lage flagget/banneret ditt.
Vi er behjelpelig med over-head,hvis det trengs..
Detvil også samtidig bli kjørt stor stillt dugnad for Tifo-gruppen..
Om du ikke lager flagg,så kom å hjelp..

Tid:Fra 12 og utover.
Sted: BBB-feltet..(Midten av Store Stå)

MVH
For Tifo-gruppen
Christian Bøe
212
Tifo, sanger o.l.... / Flagg dag!
July 03, 2005, 13:59:20 PM
Etter flere etterlysninger tenkte eg vi kunne lufte interessen for flagg dag å se hvor mange som faktisk melder seg. Vi kan kjøre en eller to dager i den nærmeste fremtid. Hvis folk er interresert i dette kan de sende tifo gruppen en pm eller en mail på tifo@bataljonen.no.
213
Tifo, sanger o.l.... / dugnad
June 19, 2005, 00:07:47 AM
Kan avkrefte blussing. Vi trenger minimum 20 personer to timer før kamp ellers vil det mest sannsynlig bli mislykket. Håper folk stiller opp.
Ser at du er like positiv som alltid erik! Synes å huske at du har vært spesielt invitert per sms på det meste av dugander uten at du har dukket opp noen ganger.Trenger jeg si mer?
Mvh Morten Talhaug i tifo gruppen
214
Tifo, sanger o.l.... / Bannere!
May 18, 2005, 15:20:19 PM
Etter en del diskusjon om banneret som ble laget til 16.mai, og påfølgende forslag om at vi kunne anneonsere etter forslag til banner, velger vi å gjøre akkurat det. Jeg oppfordrer herved alle som har lyst til å bidre til å sende et pm til oss med forslag til bannere. Dette gjelder bannere i alle størrelser, alt fra store bannere til tekstbannere, til hvilken som helst kamp. Vi tar selvfølgelig imot all hjelp med takk å håper på god respons og mange gode forslag.
Med vennlig hilsen Morten Talhaug
215
Tifo, sanger o.l.... / 16.mai
May 15, 2005, 00:18:42 AM
BEklager at informasjonen kom litt vel seint, men bedre seint enn aldri...eller?Vi fortsetter imidlertidig imorgen fra tolv og utover dagen/kvelden. Vi trenger all den hjelpen vi kan få så har du muligheten til å stille noen timer på dagen så blir vi glade.
Mvh Morten Talhaug
216
Tifo, sanger o.l.... / Tifo Lotteri!
April 28, 2005, 00:13:55 AM
Før kampen mot Tromsø var vi desverre litt få loddselgere, men vi satser på å komme sterkt tilbake. Det kommer til å være noe loddbøker i ålesund hvis noen vil kjøpe der og ellers kommer vi til å være på puben å stadion før kampene en stund fremover. Håper folk hiver seg på og kjøper lodd til en flott sak.
Mvh Morten Talhaug
217
Tifo, sanger o.l.... / Tifo Lotteri!
April 11, 2005, 10:18:25 AM
Skrev ting litt kjapt igår så glemte litt info. Trekningen er satt til 1.juli eller når vi er utsolgt for lodd. trekningen vil bli foretatt av Bataljonen i samarbeid med Brann. Grunnen vi har satt til at den signerte drakten av hele laget ikke blir 1.premie er at de tre andre vil være orginale drakter.Sånn så vi på saken når vi diskuterte det.
håper dette var svar på det meste av spørsmålene.
Vennlig hilsen Morten Talhaug i tifo gruppen
218
Tifo, sanger o.l.... / Tifo lotteri!
April 10, 2005, 22:38:12 PM
Mandag 11.04 vil Tifo gruppen starte lotteriet sitt. Vi vil stå utenfor stadion og i Bataljons inngangen på storestå før kampen. Et lodd vil koste 5 kroner og vi har en rekke flotte premier som bør kunne friste de fleste som går på stadion. De tre som står ansvarlige for lotteriet (Christian, Katharina og Morten) har startet det hele ved å kjøpe den første loddboken og vi håper mange vil henge seg på dette.
Premiene vil være som følgende:

1.   premie: Original Drakt signert av Raymond Kvisvik
2.   premie: Original drakt signert av Erlend Hanstveit
3.   premie: Original drakt signert av Cato Guntveit
4.   premie: Drakt signert av hele laget
5.   premie: ”Supporter pakke”
6.   premie: Gave kort fra spaceworld verdi 500 kr
7.   premie: Gavekort på middag på TGI Fridays
8.   premie: Gavekort fra Blomsterpaviljongen verdi 400kr
9 –10. premie: Gavekort fra Peppes
11-30. premie: BA sekk med diverse små ting
31- 40 premie: CD singlen ”Det ska skje”

I tillegg vil det trekkes en valgfri borte tur med Bataljonen blandt Bataljonsmedlemmene som kjøper lodd.
Er det noen som vil selge lodd for oss så oppfordrer vi til å ringe meg på telefon 95 91 97 89, så avtaler vi nærmere.
Håper alle støtter opp om tifo gruppen og kjøper lodd
:D
Vennlig Hilsen Morten Talhaug i Tifo gruppen
219
Tifo, sanger o.l.... / Hei!
February 07, 2005, 12:49:22 PM
Ser det er mye oppstyr om hvorfor vi ikke har kommet i gang med dugnad i vinter. Grunnen er veldig enkel: Vi fikk ikke vite hvor mye penger vi hadde i rutte med før dagen før årsmøtet. Dermed kunne vi ikke ligge noe særlig planer før dette, men vi jobber med dete nå. Mange vil nok tro det ikke tar lang tid å planlegge tifo, men ting tar tid og vi gjør så godt vi kan. En del er allerede satt i gang å vi vil kalle inn til dugnad så snart vi er klare (håper det er snart for jeg klør selv i fingrene etter å komme igang). Håper dere viser forståelse for at ting ikke alltid er så lett som noen av dere tror. Ellers er alle hjertlig velkommen til å komme med innspill å ideer. Har dere noe å komme med så ta gjerne kontakt på tifo@bataljonen.no
Med Vennlig Hilsen Morten Talhaug (ikke 16år) i tifo gruppen.
220
Tifo, sanger o.l.... / Skjerf!
December 23, 2004, 22:53:12 PM
Tifo gruppen har en slags skjerf ide på gang og trenger forslag. Gøy å se folk har tegnet flagg og det er mye bra her. Det vi trenger nå er tegninger/utkast til hvordan et skjerf kunne sett ut. Vi kan desverre ikke si så mye om hva ideen går ut på annet at vi trenger utkast til et nytt skjerf (gjerne kombinasjoner av gamle skjerf), men lover å komme tilbake med mer info så snart vi vet hvordan vi skal få satt ideen ut i livet. Har noen forslag så kan dere maile det til tifo@bataljonen.no
Ble sikkert litt uklart dette så spør gjerne om det er noe dere lurer på så skal jeg svare så godt jeg kan.
Mvh Morten Talhaug i tifo gruppen
221
Tifo, sanger o.l.... / Tifo
December 06, 2004, 12:55:34 PM
Fint å se at så mange vil stille opp for å lage flagg. Akkurat nå er ting slik at vi har brukt opp pengene våre for 2004 sesongen og venter på klarsignal til å få bruke pengene våre for 2005. Selv klør jeg i fingrene etter å komme igang med å lage både flagg å bannere. Lover at vi kommer tilbake seinere med nærmere informasjon om når å hvor det vil bli dugnad i vinter. Håper like mange som skriver her stiller opp i vinter. Til dere som vil ha mail om dugnad ol. foreslår jeg at dere sender en mail til tifo@bataljonen.no med navn og telefon nummer, slik at vi kan nå dere litt lettere. For øvrig leter vi etter et lokale for å lage bannere. Det vi trenger er en lang slett vegg med bra høyde på. Rommet må også være stort nok til at vi kan forstørre bra opp med overhead. Hvis noen har noen gode ideer er vi veldig takknemlige om dere sender oss en mail eller et pm. På forhånd takk!
Mvh Morten Talhaug i Tifo gruppen
222
At banneret ikke kom på ullevål var desverre ikke i tifo gruppen sin feil. Dette banneret var det andre personer som hadde ansvar for mens det var i spektrum. Dette er forøvrig første gangen noe sånt har skjedd så å bruke det so unnsyldning for ig ikke stille opp på dugnad, funker relativt dårlig!
Mvh Morten Talhaug i tifo gruppen
223
Tifo, sanger o.l.... / Hei
November 09, 2004, 12:52:23 PM
Fint å se at folk engasjerer seg i Tifo. Håper dette engasjementet fortsetter utover vinteren når det blir dugnader. Flaggene ble lagt under tak på søndag og flyttet under et bord klokken halv fire. De ble forøvrig flyttet derfra når de skulle reingjøre terrassen, men ble tatt vare på å etter avtale med fotball puben ble flaggene kjørt opp på stadion mandag morgen der de nå henger til tørk.
Fint å høre at du "tar vare" på flaggene våre nå Erik, for det gjorde du jo aldri når du var flagg ansvarlig.
Vi driver forøvrig ikke tifo for norge, Vi driver tifo for Brann og vil derfor ikke sammenlignes med andre tifo grupper rundt om i norges land.
Mvh Morten Talhaug i Tifo gruppen
224
Tifo, sanger o.l.... / Tifo
November 08, 2004, 21:29:00 PM
Vi i tifo gruppen hadde en del planer for cup finalen ja. Alt var klappet å klart til finalen å levert i oslo. Men under festen på lørdag forsvant banneret vårt så der var d svært lite vi kunne gjøre. Banneret var på forhånd klarert med NFF og alt var klart til kamp. Da vi skulle kjøre storflaggene opp til Ullevål ble vi nektet av politiet å stoppe foran cola svingen å få tatt ut flaggene. Etter mye om å men ble vi dirigert langt bak på andre siden av stadion og fikk dermed ikkke tid til å få flaggene inn før kampen. Synd ting ble så de ble men vi satser på å komme tilbake seinere.
Mvh Morten Talhaug i Tifo gruppen
225
Tifo, sanger o.l.... / Tifo
November 01, 2004, 17:18:52 PM
Her kommer TIFO gruppen på banen. Vi har planer, men vil ikke ut med hva vi har tenkt til. Vi får den hjelpen vi trenger og vil komme med beskjed hvis vi trenger mer hjelp. Ellers begynner vi planlegging av neste sesong og RL etter cup finalen så vi gir en lyd når det blir dugnad osv.
vh Morten Talhaug i Tifo gruppen
226
Tifo, sanger o.l.... / Tifo på cup finalen
October 19, 2004, 20:39:54 PM
Flott å se at så mange har ønske om tifo på cup finalen. Det er forøvrig helt uaktuelt med bluss på Ullevål. Vi vil som vanlig ikke gå ut med hvilke planer vi har, men vi har planer om tifo på cup finalen.
De som på egen hånd  tenker å blusse må være klar over at Ullevål er meget godt tv overvåket og folk som gjør noe slikt vil bli kastet ut før de rekker å tenke over hva som skjedde. Så håper alle tar til fornuft og velger å se hele kampen når de først har kjøpt billett.
Mvh Morten Talhaug i tifo gruppen
227
Tifo, sanger o.l.... / cup finale tifo
September 23, 2004, 22:21:37 PM
Vi har tenkt på cup finale tifo i lengre tid å har en del ideer om hva vi har lyst til å gjøre, og fint at folk melder seg allerede. Hvis folk vil gjøre det lettere for oss så foreslår jeg at dere sender oss en mail på tifo@bataljonen.no me navn å telefon nummer slik at vi har mulighet til å kontakte dere når det begynner å skje ting på dugnader.

mvh Morten Talhaug i tifo gruppen
228
Tifo, sanger o.l.... / Nye dugnader.
August 17, 2004, 17:26:41 PM
229
Tifo, sanger o.l.... / DUGNAD
August 11, 2004, 20:46:40 PM
230
Brann / Takk for alt Olofinjana!
July 14, 2004, 18:23:47 PM
og du e helt sikker på at han er her då.. til enga kampen??
231
Brann / Boikott Nordea!
July 12, 2004, 00:14:23 AM
var en kødd for  å vise hvor dumt det blir å skal begynne å boikotte en bank pga noe som er farlig nærmt virkeligheten
232
Brann / Boikott Nordea!
July 11, 2004, 20:57:34 PM
men kan ikke vi si noe om nordea då??

Hjelp til med noen banner tekster om nordea då??
Noe med litt humor i..

For er jo sant det de sier..
233
Tifo, sanger o.l.... / Brann-enga 2 aug.
July 10, 2004, 19:09:02 PM
det er ikke mye nei.. noen plakater er alt
234
Tifo, sanger o.l.... / drømme-tifo
July 10, 2004, 16:16:20 PM
[quote
Mener da å huske takbluss har blitt gjort før, tror det var på Hansa i forbindelse med noe rektangulær konfetti som skulle slippes.[/quote]



det var tre eller fire røyk bomber.. var forøvrig den kampen som ble utsatt i 15 min pga konfetti på banen
235
Tifo, sanger o.l.... / drømme-tifo
July 10, 2004, 12:07:13 PM
mange bra tips..

Men 1 tonn fra hansa har vært prøvd før. resulterte i en kamp som ble utsatt i 15 min..

Bluss fra alle tak kan bli vanskelig tak over store stå er i allefall uaktuelt.. er dirkete farlig der oppe. kan havne rett igjennom.

hansa får vi bare ha 6 stk oppå, og det innkluderer en sekuritas vakt.. så blir gamle sitte igjen som kan være aktuell.

Bluss på tak har forøvrig også blitt gjennomført i norge..
røyk på banen, og bluss på taket fra enga tifo i 99
http://arkiv.klanen.no/bilder/tifo/vif/1999/015b.jpg

Er det noen som har sy maskiner til låns. ta kontakt på 48051081 eller tifo@bataljonen.no
236
Tifo, sanger o.l.... / Brann-enga 2 aug.
July 09, 2004, 13:49:03 PM
fordi vi får tilatelse under enkelt kamper... så mot rbk hadde vi tilatelse.
237
Tifo, sanger o.l.... / Brann-enga 2 aug.
July 08, 2004, 21:53:52 PM
konfetti har vi egentlig ikke lov å bruke av brann.. men med litt god snakking.. ja hvem vet.
238
For det første vil jeg takke alle som stilte på dugnad i helgen, og ikke mist alle som møtte opp på manda og hjalp oss. 7000 plakater på en dag synes jeg er utrolig bra..

Litt forkalaring på tifon mot rbk..

Hvorfor 2 pinns var svar og hvit vet dere alle

Bluss kan jeg ike utale meg om da det var tidligere tifo leder sin avgjørelse.

Ballongene vi slapp opp skulle egentlig ha bli brukt på en helt annen måte.. i mellom hver bokstav skulle det bli løftet opp 6 stk stripes i samme høyde som bokstavene. men etter litt testing på fredag droppet vi det.. for utsatt for vind, og som dere sikkert husker så blåste det en del på mandag.. så stripes havnet på tribunen.

Mønster på plakater. siden vi pga et treigt trykkeri ikke fikk plakater før på mandag kl 10 så fant vi i tifo gruppen ut at et avansert mønster tar mye lengre tid enn det vi hadde, så pga tid, ble mønster som det ble,,


Tifo gruppen bytter no leder. Christian Bøe gir seg, og inn som leder kommer Ove Pedersen.

Tifo gruppen har også fått med seg noen nye personer som kommer til å være sentrale i gruppen..

Det er en ting som tifo gruppen ikke kommer til å gjøre mere, og det er bluss. er helt enig med alle som sier tinnsoldat er noe tull, og frem til den dagen vi får bluss inn på tribunen, så er det stopp på det her

Vi har heller ikke råd til en bluss bot ( 30000) så frem til vi får tillatelse til tribune blussing, så blir det ikke mere bluss

Under kampen på mandag fikk vi inn ca 1200 kr i tifo bøtten. dette er penger vi har brukt for, så det er bare til å gi på neste kamp også.

Vil også oppfordre til å støtte tifo -gruppen gjennom tifo kontoen vår. viktig å merke med TIFO

Neste hjemme kamp er no enga. hva det blir der får være enn hemmelighet inntil videre..

Hilsen Ove Pedersen
239
Tifo, sanger o.l.... / drømme-tifo
July 08, 2004, 15:16:57 PM
Bare til å komme med tips folkens.. takker for alle bidrag..

Men ting koster penger 30000 kasteruller 2,49 stk er i overkant av  74000 kr det...
240
Tifo, sanger o.l.... / TIFO KONTO
July 08, 2004, 15:12:27 PM
Var ikke dette en tråd om innsamling til tifo gruppen????
241
Tifo, sanger o.l.... / Tifo mandag mot Rosenborg
July 04, 2004, 20:37:16 PM
det som kunne gått rett vest og som er dyrt, har vi droppet. vi kommer til å bruke begge elementene, men hver for seg.. blir ikke så fett. men funker alikevel..

folk kommer til å være overalt tror regner jeg med. en dør som alltid er åpen på stadion er inngang 3, er på gamle sitte. i 10 tiden kommer døren til bbb også til å være åpen, se etter meg, jeg går rundt i skb genser. og hvis det er noe, får dere fatt i meg på 48051081
242
Tifo, sanger o.l.... / Tifo mandag mot Rosenborg
July 04, 2004, 20:16:47 PM
vi sitter ikke her hver time nei,, og selvom det ikke har vært ofisiel dugnad i dag er vi 3 stk som har vært på stadion i 6 timer og jobbet idag

Eg håper virkelig det kommer en haug med fok i morgen, håper på 30, men er det realsistisk?

Vi har to tre ting som må gjøres i morgen. i en h.... fart..
Varer kommer kl 10. men er arbeid nok for de som skulle ønske å komme tidligere... så møt opp folkens

Vær med å skape noe fint...

Hilsen Ove-Pedersen i tifo gruppen
243
Tifo, sanger o.l.... / Tifo mandag mot Rosenborg
July 03, 2004, 21:42:53 PM
244
Tifo, sanger o.l.... / Tifo mandag mot Rosenborg
July 02, 2004, 22:10:31 PM
den er avlyst pga at vi ikke får noen produkter før mandag..

Jeg etterlyser samtidig noen som kan hjelpe oss på mandag med bil.. er veldig viktig. send en mld til 48051081 så ringer jeg tilbake..

Hilsen ove i tifo gruppen som ikke får sove forde han tenker tifo.. hehe
245
Tifo, sanger o.l.... / Tifo mandag mot Rosenborg
July 02, 2004, 20:12:28 PM
Så er første dagen med dugnad gjenomført, og må si jeg er skuffet over dere folkens.. vi var til sammen i hele dag 8 stk og det er dårlig. men ting går no fremover...  
Jeg har vært på stadion i hele dag frem til no, så ikke si at dere ikke fant oss...
hoved elementet i tifo`n er vi desverre nødt å droppe, fordi det er 100% avhengi av perfekt vær, og vi kan ikke vente til mandag med å ta en avgjørelse på det..  så vi tok en avgjørelse idag og droppet det..

Vi kommer til å bruke 7 forskjellige elementer av tifo på kampen.. hva får dere svar på når dere kommer på dugnad, eller når spillerne kommer på banen,....

Dugnaden på søndag er avlyst.  Men MANDAG folkens trenger vi absolutt alle.

Vi kommer till å jobbe under et UTROIG tidspress fra kl 10 og frem til kampen begynner, og hvis det stiller under 20 stk blir jeg utrolig skuffet. for dette er vi nødt å få i havn

Alle som kan er velkommen til å delta,
Du trenger ikke å være medlem, om du er 14 så gjør det ingenting, du kan være svak, eller sterk, vi har brukt for alle.. (detter var svar til dere som har mailet)

Til dere som sender mail til meg, beklager at jeg ikke får svart dere, men det er fordi jeg tilbringer 14 timer på stadion hver dag.. er ikke mye tid igjen då


Til slutt sier jeg SLUTT å send mailer der dere spørr opm hvilke tifo det blir. vi avslører ingenting...

Snakkes på stadion i morgen og på mandag folkens

DETTE KLARER VI

For tifo- gruppen Ove Pedersen
246
Tifo, sanger o.l.... / Tifo mandag mot Rosenborg
July 01, 2004, 14:51:55 PM
No må folk få fingen ut, alle maser om å ha kule show, men hvor blir dere av når vi skal ha no..
Som sagt begynner vi i morgen tidlig. er bare til å møte opp på stadion, vi kommer til å holde til i inngangen til BBB.

Men det viktigste er mandag. Vi trenger VIRKELIG hjelp den dagen. og vi trenger MANGE. Vi får ikke levert noen produkter før kl 10, og det er disse produktene som tar lengst tid.

Vi har aldri gjennomført noe som er så avansert som det her.. Og det er mye som kan ødelegg for oss. Men vi får bare håpe på det beste

Jeg kommer til å være på stadion fra kl 9-10 på mandag og utover dagen.
På lørdag og søndag fra 10 og utover.
På mandag kl 8.00

Vær så snill folkens: kom å hjelp oss. For hvis dette showet går til h...... pga få som møter opp, så kommer jeg til å trekke meg fra tifo gruppen. bare så det er sagt.

Er det noe du lurer på ta kontakt på tifo@bataljonen.no eller mobil 48051081

For tifo-gruppen Ove Pedersen
247
Tifo, sanger o.l.... / Tifo mandag mot Rosenborg
June 30, 2004, 15:35:26 PM
No har tifo gruppen endelig mottatt varene som trengs for å gjennomføre det vi skal ha mot rosenborg.
Alt er ikke helt avklart enda, noe de som kommer på fredag kan være med å bestemme

Så no folkens er det bare til å stille for å hjelpe. første dagen er fredag. fra kl 9 på brann stadion, og sikkert frem til 3 for de som vil.

Vi kommer til å jobbe gjennom hele helgen og på mandag. men tidene disse dagene kommer vi tilbake til.. Alle kan hjelpe, både liten og stor.

Og hvis det er noen med sy maskin til låns, så er vi veldig hypp på det.

Til alle dere som ikke kan, eller gidder å hjelpe oss: fold hendene og be til de høyere makter om fint vær, for med vind og dritt vær, må vi droppe tifon.

for de som ønsker å hjlpe på mandag, i timene før, dere får gratis kamp bill.. Men då må du være der 4 timer før kamp, trenger ikke å gjøre noe. bare passe på- trenger 2-3 til det her..

Ta kontakt på mail tifo@bataljonen.no  Tlf 48051081. eller bare møt opp på stadion

ansvarlig i tifo-gruppen Ove Pedersen og Christian Bøe
248
Tifo, sanger o.l.... / TIFO KONTO
June 25, 2004, 10:05:12 AM
vi har 30000 kr pr dags dato, og da er ikke noe fra tifo konton tatt med.. er ikke sikker på hvor mye som har komt inn på den.. men håper medlemmene har tømt lommene sine og gitt så det monner, men jeg tror egentlig ikke det har komt så mye, siden det har vært så liten aktivitet her på forume rundt dette.
Vi kommer til å gjennomføre innsamlinger på kampene fremover, og har snakket litt om et lotteri, der pengene går til tifo gruppen

for Tifo-gruppen Ove Pedersen
249
Brann / TIFO I SEYI SIN SITE KAMP
June 22, 2004, 14:01:07 PM
det blir litt vanskelig å få gjennomført en tifo, når vi ikke engang vet om han kommer til å være på stadion på søndag.. så tifo til seyi kommer det nok ikke til å bli..