Notice: A non well formed numeric value encountered in /home/bataluser/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 4296
Show Posts - Tore Larsen - Page 4
  • Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Tore Larsen

151
Bataljonen.no / den 12. mann i salg i morgen
September 25, 2007, 18:07:09 PM
Quote from: "revert"Jeg har ikke fått bladet enda. Hva skal jeg gjøre?


ta kontakt med Bataljonen så kan de nok hjelpe.
152
Bataljonen.no / Nystemten!!!
September 23, 2007, 21:01:44 PM
Må si at dagens versjon må være den lengste som noen gang er blitt sunget på stadion, makan...
153
Kamper / Tromsø - Brann
September 19, 2007, 23:20:53 PM
For de som ønsker å være med på flyet må virkelig få fingeren ut for å si det slik...
154
Kamper / Fredrikstad - Brann
September 14, 2007, 17:48:12 PM
155
Brann / Den Store Stadion-utbyggings-tråden
September 13, 2007, 20:27:02 PM
Quote from: "Nixon"Løsningen er ganske enkel, men likefullt genial! Ta vekk setene, mal på to føtter sammen med et setenummer (fotnummer om du vil...) og alle vet hvor man skal stå. Og fjortisene får ikke tatt de beste setene to timer før kampen starter.



Problemet blir selvsagt å finne tilbake til fotsporene sine etter skåringer og andre følelsesutbrudd. Men det vil gå seg til etter noen kamper!


hehe dagens:) Send den til Tøsse:)
156
Brann / Billetter til bortekamper
September 08, 2007, 19:27:17 PM
Dette med registrering av borteturer på medlemmene er en løsning som vi jobber med i medlemsweben. Da vil Bataljonen ha et bedre arbeidsverktøy ift å belønne de som reiser organisert.
157
Kamper / Fredrikstad - Brann
September 07, 2007, 18:33:35 PM
Samlingssted i Fredriktad: http://bataljonen.no/?page=26&news=39
158
Bataljonen.no / Bataljonen Ung
September 07, 2007, 18:32:58 PM
Bataljonen Ung er et spennende prosjekt som vi kommer til å jobbe aktiv med utover høsten. Fra årsskiftet 2008 vil vi starte for fullt med Bataljonen Ung da bla Bataljonen Ung medlemskapet trer i full kraft med nytt medlemskort. Ut året vil Bataljonen Ung medlemmene få "vanlig" medlemskort.
Vi ønsker å ha et eget motiv på Bataljonen Ung medlemskortet og vil ila høsten utlyse en konkurranse på å lage forsiden på dette kortet.

Som Martin skriver så vil vi ha en videre dialog med Brann om Bataljonen Ung. Det vi kan si konkret er at vi vil ha egen tribuneplass for Bataljonen Ung medlemmene samt eget Bataljonen Ung partoutkort.

Vi vil også utlyse "stillingsannonser" ifb med Bataljonen Ung. Vi ønsker å knytte til oss personer som har lyst til å bidra i Bataljonen Ung i større og mindre grad.

Det arbeidet vi har gjort hittil er blitt godt mottatt av Brann og ikke minst godt mottatt av dere der ute.

Så er det noe dere lurer på ifb med Bataljonen Ung, innspill, tanker og ideer så er det bare å kontakte oss på ung@bataljonen.no
159
Bataljonen.no / Kor mange medlemmer?
September 05, 2007, 14:18:10 PM
Quote from: "olebrann3"er dagens teller rett?



Telleren er nå korrekt. Den er knyttet opp mot medlemsweben slik at den blir automatisk oppdatert når nye medlemmer melder seg inn via web eller når Morten registrerer nye medlemmer/innbetalinger manuelt.
160
Bataljonen.no / NY NETTSIDE
September 05, 2007, 08:05:12 AM
Quote from: "vebo"Fantastisk poll for tiden! "Hvem kler best den rosa Branndrakten ?" Henk, Monsamjelden eller Karen Lespelund. Og Henk leder!!

Forresten flott at dere oppdaterer med mer eller mindre seriøse artikler etter hver.


Hehe ja eg har god fantasi:) Denne pollen er ment for å være humoristisk og litt useriøs så er det noen der ute som har forslag til gode poll'er er det bare å kontakte undertegnede på web@bataljonen.no  

Når det gjelder posting av nyheter vil dette nå skje hyppigere. Vi har fått på plass en webredaksjon som fungerer godt og flere vil bli tilknyttet denne med tiden.
Nettsiden blir stadig forbedret, noe synlig for brukerne mens andre ting blir bedre tilrettegjort i publiseringsløsningen for de som administrerer nettsiden.

Kan nå informere dere om at neste funksjon som kommer på nettsiden er at man får muligheten til å betale turene med kort. Regner med at denne funksjonen er oppe og går til Lillestrøm turen, så følg med for mer info!
161
Brann / Vinner Vi Gull!?
August 28, 2007, 19:15:42 PM
Quote


Hva skjer når vi eventuelt vinner gull ?:)
162
Bataljonen.no / NY NETTSIDE
August 27, 2007, 20:52:12 PM
Quote from: "Klaus_Brann"Hvorfor ligger disse Brann-RBK ute som bilder på forsiden?Det må jo være mange herrens år sia...


Det er fordi det er det siste billedgalleriet som er lastet opp.
163
Bataljonen.no / NY NETTSIDE
August 27, 2007, 14:35:52 PM
Quote from: "HansaInferno"
Det jeg savner med den nye nettsiden er link til melodiene på sangene. Skal folk lære seg sangene må de ha melodien også.


Som nevnt flere ganger så vil dette komme på plass etterhvert.
164
Brann / Billettsalgstall
August 26, 2007, 09:34:04 AM
Quote from: "Klaus_Brann"
Quote from: "Bombefar"Kjøpte skillingsbolle fra Baker Brun i dag. 18 kr!


Sitte eller ta med?Hvis det er sitte er det en greit, hvis det er ta med, er det en skandale at de blir solgt så dyre på SBV!!!


Hva har dette med billettsalg å gjøre ?????
165
Bataljonen.no / NY NETTSIDE
August 22, 2007, 21:35:15 PM
Da setter vi strek for denne ord-d-e-b-a-t-t-e-n :)
166
Bataljonen.no / NY NETTSIDE
August 22, 2007, 21:01:27 PM
Quote from: "Stoffi"
Quote from: "Bassew"Kanskje man heller kan si hva som er skrevet feil, ikke alltid lett å se egne feil.


Skrives TATOVERINGER. :)


er ordnet nå i likhet med flere av tilbakemeldingene fra andre medlemmer.
167
Bataljonen.no / Hmm, hva skjedde?
August 22, 2007, 18:58:28 PM
Quote from: "Klaus_Brann"Det burde uansett vært en sånn side med de 10 (?) trådene det sist er skrevet i..Forbanna kronglete sånn det er nå.


Nederst på venstre side på forsiden ligger den. Skal se om vi kan få flyttet den lengre opp.
168
Bataljonen.no / NY NETTSIDE
August 22, 2007, 18:35:57 PM
Quote from: "Nightfox"Det nye designet ser bra ut, men fortsatt litt småpirk igjen. F.eks bør dere bestemme dere for om dere skal ha store eller små bokstaver på sang-siden. Jeg foretrekker store forbokstaver. Melodien bør vekk fra selve linken og inn øverst i selve sangteksten. Så var det dette med å få bataljonen til å synge sangene så man kan høre på den da ;). Jeg mener også bestemt at "Brann sanger" (tittel øverst på sangsiden) er ord delings feil. og forresten..

Når det gjelder bokstavstørrelse så skal dette ordnes og bli likt på samtlige sanger. Er også enig i at kun sangtittel bør stå på forsiden og ikke melodien til teksten.
Når det gjelder lydfil til sangene så er denne funksjonen tilrettelagt i publiseringsløsningen slik at vi etterhvert kan få lagt ut lydopptak fortløpende.

QuoteNettbutikken ser for øyeblikket fryktelig ut. Fryktelig stor skrift på den første siden man kommer inn på, men så bedres det.

I førsteomgang må vi ta til takke med denne nettbutikken. Denne ligger nå integrert i Mamut men det er et ønske om at nettbutikken på sikt skal  bli integrert på nettsiden.
Quote
Og på "tur"-siden burde tittelfeltet bestå av hvilken kamp det er. F.eks Vålerenga - Brann, så kan man i ingressen ha "Bli med å sette Oslo i Brann". Mer systematisk, mer ryddig, bedre.


Tursiden vil bli mer utfyllende enn slik det er nå, både med billettpriser,møtested osv osv. I tillegg vil det komme betalingsfunksjon med Visa her også.
Quote
Så ser man at om man går inn på "Om Bataljonen" står alt systematisk og fint, men om man går inn på "Tifo - Om oss" er plutselig skriften dobbelt så stor. Forminsk denne, og inntrykket er hevet.

Sånn er det når tifogutta skal legge inn info på egenhånd, skal fikse dette:)
Quote
I tillegg bør gamle spillersanger som charlie miller slettes, glemmes og fortrenges.


Nå er stort sett alt kopiert fra den gamle siden og det skal her ryddes opp og i tillegg legges ut lydfiler som nevnt over.


Takk for konstruktiv tilbakemelding, det er viktig å få. Det vil nok være endel småting som dukker opp etterhvert men nettsiden vil bli fortløpende oppdatert.
169
Bataljonen.no / Stenging av tråder!
August 14, 2007, 15:01:35 PM
Quote from: "monzilla"Ja jeg ser poenget.

Det moderatorer bør fokusere mest på er å gå aktivt inn i tråder å slå ned på poster der man går på person i stedet for sak. Det er elementært for å opprettholde en viss diskusjon.

Gå gjerne aktivt inn i tråder, slett enkeltposter, og legg igjen kommentar om at feks "tre poster slettet pga personangrep. Vennligst hold dere til tema" osv.


Det moderatorene skal fokusere på er å se til at de retningslinjer og instrukser som er lagt til grunn for forumet, ref forumregler, blir etterfulgt.
Personangrep, rasisme og andre støtende innlegg reageres det selvsagt hardere mot. Om et innlegg er blitt slettet er det pga brudd på forumreglene og stort sett blir det ikke sendt pm eller mail om dette. Derimot er innlegget personangrep, rasisme eller på annen måte støtende skal det bli sendt advarsel og begrunnelse for dette.

Vi skal om kort tid sette opp en enklere og klarere instruks for moderatorene.
170
Bilder og filmer / Bilder: Brann - RBK
August 12, 2007, 11:49:13 AM
Veldig godt arbeid av Tifogruppen til denne kampen. Flott at dere skriver litt om prosessen med arbeidet og ikke minst få frem hvor mye jobb som egentlig ligger bak.

Godt jobbet folkens !
171
Brann / overgangsvinduet sommeren 2007
August 12, 2007, 11:36:40 AM
Quote from: "Luke Skywalker"Frister det med Håvard Flo?

Tore larsen, er det greit at jeg skriver det her? Hvis du vil kan jeg sende en søknad for hvert inlegg for å se om dere i "ledelsen" er fornøyd med plasseringen av inlegget. Eller det skulle vel gjerne vært plassert i et ris ros inlegg det. Sorry, du kommer vel til å stenge tråden.


Luke Skywalker, det går helt greit at du skriver om Håvard Flo i denne tråden. Hvis du leser igjennom forumreglene til Bataljonen skjønner du hvorfor tråden din ble stengt og henvist til annen tråd.
172
Bataljonen.no / Stenging av tråder!
August 12, 2007, 11:30:53 AM
Quote from: "Luke Skywalker"Helt ærlig. Hele dette forumet med dens system og ledelse er labert og dårlig. Tråder blir steng i øst og i vest, noe som er greitt hvis det hadde vært mulig å finne de gamle trådene. Det er skikkelig rotete lagt opp, og veldig uoversiktlig.


Nå er det brukerne som lager nye tråder i øst og vest og ikke moderatorene. Men det moderatorene(inkludert meg selv) kan bli flinkere til er å henvise til "riktig" tråd for videre diskusjon.
173
Brann / lei
August 12, 2007, 10:31:56 AM
For å svare enkelt på dette med partoutkort på Hansa. Bataljonen "solgte" ut begge midtfeltene B og C og i tillegg en god del plasser på felt D og noen på felt A.

Men det var ikke alle som betalte regningen på partoutkortet og plassen ble da slettet fra vedkommende. Disse plassene blir inneværende sesong solgt som enkeltbilletter. Det er en av grunnene til at forskjellige disponerer samme sete på kamper.
174
Brann / Andresen og Sæternes forsvinner
August 12, 2007, 10:26:41 AM
Kampdiskusjoner kan vi ta i kamptrådene og ikke i denne tråden:)
175
Bataljonen.no / NY NETTSIDE
August 10, 2007, 19:53:39 PM
Quote from: "Klaus_Brann"
Quote from: "Tore Larsen"
Quote from: "Klaus_Brann"Tenkte på at det hadde vært artig med noe på den nye nettsiden som ga oversikt over Brann sine treningstider, for de som evt. måtte ha lyst til å dra å se..
Er det leneg igjen før ny side er oppe og går??


Kan plutselig komme til uken:)


Spoila jeg en overraskelse nå eller?hehe.
Hva med treningstider?Er det mulig å få opp?


Neida:)

Dette med treningstider må vi ta i ettertid og få sjekket oppi.
176
Bataljonen.no / NY NETTSIDE
August 10, 2007, 18:35:38 PM
Quote from: "Klaus_Brann"Tenkte på at det hadde vært artig med noe på den nye nettsiden som ga oversikt over Brann sine treningstider, for de som evt. måtte ha lyst til å dra å se..
Er det leneg igjen før ny side er oppe og går??


Kan plutselig komme til uken:)
177
Brann / Oppvarming til Rosenborgkampen
August 07, 2007, 19:11:48 PM
Da er innlegget endret slik at det er lettere å følge link.
178
Brann / Oppvarming til Rosenborgkampen
August 07, 2007, 18:54:17 PM
Som det står i teksten så er det på Festplassen ja...
179
Brann / Oppvarming til Rosenborgkampen
August 07, 2007, 18:51:49 PM
Bataljonen og D12Mann inviterer til vorspiel før Rosenborgkampen, for mer info trykk HER
180
Bataljonen.no / Sovnet?
August 06, 2007, 14:03:09 PM
Quote from: "Seeteufel"Seeteufel er særdeles aktiv i forumet, og diskuterer med seg selv hva som bør gjøres med potensielle forumtroll. En intern diskusjon blant moderatorene er muligens på sin plass...

Forøvrig bruker jeg nick'et Seeteufel som moderator og ønsker ikke å delta i diskusjoner med dette. Blir fort påstander om å være inhabil dersom jeg etterpå stenger tråden når den går utover stokk og staur.

Som moderator vil jeg generelt sett ikke utestenge en bruker eller stenge en tråd før det er et klart overtramp.

Jeg er av den oppfatning at vi må ha stor takhøyde her inne, og vil påstå at det er flere av de som klager mye på andres innlegg som også kan gå litt i seg selv.

Hehe så de har internett inne i svarteste jungelen i Afrika altså?:)

Som Roger skriver så tar vi nå en runde blant eksisterende moderatorer og vil sette sammen en gruppe med flere moderatorer. Som jeg skrev så er trafikken på bataljonen.no økt drastisk og eksisterende moderatorene har ikke mulighet til å rekke over samtlige innlegg utifra den tiden man har tilgjengelig til å moderere.

er helt enig at forumet er blitt forsuret med tåpelige brukere, innlegg og annet gulp og provokasjoner. Men dere som er aktiv på forumet kan også være behjelpelig med å gjøre forumet bedre. La vær å svar om det kommer provokasjonsinnlegg som er barnslige og kun har en hensikt - nemlig det å få svar igjen med samme mynt. Svar heller på en voksen måte og ikke la deg bli dradd ned i driten. Om du ser en bruker gjentatte ganger bryter noen av forumreglene så sender du en pm eller mail til en av moderatorene så skal vi rydde opp.

Da håper jeg at vi kan legge denne tråden dø, vi er nå igang med å få på plass en større gruppe som kan bidra til moderering.

Mvh
Roger


Hehe så de har internett inne i svarteste jungelen i Afrika altså?:)

Som Roger skriver så tar vi nå en runde blant eksisterende moderatorer og vil sette sammen en gruppe med flere moderatorer. Som jeg skrev så er trafikken på bataljonen.no økt drastisk og eksisterende moderatorene har ikke mulighet til å rekke over samtlige innlegg utifra den tiden man har tilgjengelig til å moderere.

er helt enig at forumet er blitt forsuret med tåpelige brukere, innlegg og annet gulp og provokasjoner. Men dere som er aktiv på forumet kan også være behjelpelig med å gjøre forumet bedre. La vær å svar om det kommer provokasjonsinnlegg som er barnslige og kun har en hensikt - nemlig det å få svar igjen med samme mynt. Svar heller på en voksen måte og ikke la deg bli dradd ned i driten. Om du ser en bruker gjentatte ganger bryter noen av forumreglene så sender du en pm eller mail til en av moderatorene så skal vi rydde opp.
181
Bataljonen.no / Sovnet?
August 04, 2007, 22:49:16 PM
Quote from: "Brannmus"Vi skal ta ball og ikke mann heter det vel, men nå tar jeg mannen, for her er det flere som ikke gjør jobben sin.

Sjekket opp det synlige bidraget fra hver og en som står oppført som Moderatorer. Fasiten er direkte pinlig.

GamleErik
Ikke skrevet ett innlegg på forumet siden april, og jeg kan ikke huske å ha sett han pålogget heller. Gav seg i følge nicket Bataljonen i mars.

Bataljonen
Ikke skrevet et innlegg på forumet siden mars. Sett brukernavnet pålogget innimellom, men stort sett helt usynlig. Greit om man bare kaster folk ut og stenger tråder, men ikke en eneste advarsel på fire-fem måneder minst tyder på laber interesse for forumet.

Tifo-gruppen
Kommer regelmessig med praktisk informasjon om diverse ting, men har sjeldent sett noen form for moderering. Greit nok at dette er en bruker som kanskje ikke skal det, men da er du ikke Mod heller. Skaff en annen tittel.

Henk
Skrevet fem innlegg i 2007. En av dem var en irrettesetelse, men aktiviteten er heller laber. Vet Henk sikkert har mange andre ting å gjøre, men hvorfor ta på seg en ekstra ting og ikke følge opp?

bbbmartin
Skrevet 15 innlegg på Bataljonen. 1 innlegg i hele 2007. Aldri skrevet en advarsel til en eneste bruker.

Tifo
Eneste forholdsvis aktive Moderator. Stenger haugevis av tråder i hvert fall. Kan ikke klage for masse, siden bidraget er større enn alle andre til sammen.

Seeteufel
Totalt 18 innlegg i karrieren. Men skal ha skryt for at en del av disse er i hvert fall stenging av tråder, MEN siste innlegg er fra Februar!

Tore Larsen
Forholdsvis aktiv, men sjeldent jeg ser noe aktiv moderering. Mulig mye skjer i det skjulte, men det gir liten signaleffekt.


KONKLUSJON: Kan man fortsatt skylde på ferie? NEI! Her er det soleklart at en hel del av dem som har "stillingen" MOderator ikke bidrar i det hele tatt på dette forumet.

Gir stryk til alle utenom to i denne omgang. Og to aktive Mod'er på et forum av denne størrelsen er latterlig lite.


Er helt enig i at det ikke gjøres en god nok jobb med moderering, advarselgivning og utestengelser. Dette har jeg gitt beskjed om gjentatte ganger men vet ikke hva Bataljonen vil gjøre med dette.
Jeg vil si at så mye som 98% av modereringen er usynlig for de fleste brukerne her inne og går på sletting av innlegg og advarsler sent enten via mail eller pm til brukere. Eneste modereringen brukerne "ser" er stenging av tråder eller innlegg skrevet av moderatorer her inne.

Når det gjelder "nickene" som står som moderatorer kan jeg si følgende: GamleErik har gitt seg som webansvarlig og driver lite eller ingen moderering her inne, seeteufel jobber nå utenlands og er minimal aktiv. Bataljon nicket brukte jeg når jeg satt i styret og brukes meg bekjent ikke lenger av styret. Jeg opprettet nick med mitt navn som jeg nå bruker. Henk og Martin kan svare for seg selv mens Tifo/Tifogruppen er avklart.

Ser vi på trafikken til Bataljonen.no er den økt med flere tusen siste mnd, bare i juli mnd hadde Bataljonen over 7000 besøkende i gjennomsnitt pr dag. Det er altfor lite moderatorer som kan håndtere denne trafikken og jeg håper at noe snart vil skje for jeg er helt enig at nivået på forumet har sunket betraktelig.
Nå er det desverre få som er aktive moderatorer og skal man da gå igjennom alt som er postet må man nesten sitte dagen lang her inne.

Så 3-4 aktive moderatorer er helt klart altfor lite på dette forumet og jeg skjønner kritikken og innspillene.
182
Tifo, sanger o.l.... / Ny Sang??...
August 04, 2007, 15:13:13 PM
Flere som har prøvd seg men ingen når D12Mann til anklene. Vi har Norges desiderte beste supporterband i D12Mann. Så la de ta seg av supportersangene.
183
Brann / Andresen og Sæternes forsvinner
July 27, 2007, 16:29:48 PM
La no ikke dette også bli en diskusjondtråd om Mjelde...
184
Brann / Den Store Stadion-utbyggings-tråden
July 26, 2007, 09:26:42 AM
Quote from: "Nightfox"
Quote from: "Vebjørn"Kvifor snakkar vi om Liverpool sin nye stadion her?
Har det noko å gjere med Brann å gjere?


Seks meter fra linja kan eg aldri tenke meg er ein regel.
Regel som blir brutt av ganske mange klubbar ivertfall og som ikkje Sepp Blatter klarar og gidd å kontrollere..


Det er derfor de nederste radene ofte ikke inneholder tilskuere i europacup i england. Fordi tilskuere ikke har lov til å være nærmere enn x antall meter fra banen. Og hvorfor i det hele tatt gidde å bygge seter som er nærmere enn det, når det er ulovlig å ha tilskuere på de plassene i europacupen, f.eks?


Om jeg ikke tar feil er det snakk om 8 meter klaring mellom bane og tribune.
185
Kamper / Viking - Brann i cup'en
July 25, 2007, 20:51:41 PM
skjønner fan isje ka mjelde skal dille med denne 4-5-1 formasjonen. Fan ta!

Jaja så "slipper" vi cupfinale i år også.....
186
Brann / Den Store Stadion-utbyggings-tråden
July 25, 2007, 15:28:26 PM
Quote from: "Nightfox"Det har du direkte fra Dahl (med magen), det også...? ;)


Hehe nei, men er stor Pool supporter og følger godt med på hva som skjer der borte:)
187
Kamper / Re: BRANN v CARMARTHEN
July 25, 2007, 14:34:58 PM
Quote from: "Klaus_Brann"
Quote from: "leblanc"Dear fans,

I wish BRANN good luck for the season and congratulations for the
qualification to the UEFA cup.

I collect football match tickets of UEFA cup games and I should be very
glad and grateful to get used tickets  (VIP, invitation card is welcome too) after the next game against CAMARTHEN.
ALL others tickets are welcome too.

Thank you very much for your help.

:P  :P  :P

Be sure tickets of your team are very important for my collection.
Wish you GOOD LUCK to UEFA cup.

Regards

My address:

LEBLANC LEON
RUE NATIONALE, 22
4300 WAREMME
BELGIUM

Email: leblanc_tickets@yahoo.fr


Meet me at Den blå stenen ca. one hour after the match and I will be happy to give you the ticket.


Han er nok ikke på kampen så billett må sendes.
188
Brann / Den Store Stadion-utbyggings-tråden
July 25, 2007, 14:24:42 PM
Quote from: "Nesten"Herregud så glad jeg er for det stadionet Brann har landet på.
Så nettopp tragiske "Nye Anfield" og kastet nesten opp.
Enorme avstander fra sidelinjene til tribunekanten. Det var nitrist, modernismen tar overhånd, men det mest tragiske var den store avstanden fra nederste deterat til sidelinen og dødlinjen.
Fyttegrisen-

Måtte Brann klistre søndre nærmest mulig sidelinjen.
Og har bratt tribune.


Den vil ikke se slik ut når den er ferdig. I søknaden vil den bli seende slik ut for å begynne arbeidet raskest mulig men underveis vil ny byggesøknad sendes inn og nytt annlegg med 75k+ vil stå ferdig rundt 2010. Vil da se mye mer komplett ut for nå er den laget og konstruert slik at den kan bygges ut.
189
Kamper / Viking - Brann i cup'en
July 25, 2007, 09:52:51 AM
Viser ikke Tv2 Sport kampen ikveld ?
190
Brann / Neste ut fra Brann?
July 24, 2007, 22:19:35 PM
Ta no denne diskusjonen i en av de andre trådene.
191
Brann / Billettsalgstall
July 24, 2007, 22:05:20 PM
Quote from: "Hansakongen"ser ut som det kan gå mot svartebørs salg av billetter til denne kampen i år igjen.. er bare 151 billetter igjen på felt T så er det helt utsolgt..


Ja og med den nye loven om svartebørssalg så er det fortsatt fritt fram for disse svinene som selger for man blir jo ikke straffet uansett....
192
Kamper / "Seriefinalen" mot Stabæk
July 24, 2007, 11:35:00 AM
Quote from: "Tifo"
Quote from: "RC"Hva stod det på banneret nederst på Hansa? Og lenger oppe for den saks skyld. Fikk ikke med meg mer enn NFF.


På banneret foran stod det:
NFF/TV2: Uten oss, ingen TVseere!

Bak dette (på tribunen), var det laget flere små bannere i mindre kvalitet med forskjellige tekster som:
Ikke glem oss
Ekte supportere
Ikke glem ekte supportere
Uten oss, ingen penger
Hater NFF
Nei til mandagskamper
+ en del andre (ca 15 bannere).

Grunnen til at vi lagde disse bannerne er fordi vi har begynt å se oss lei på hvordan NFF sammen med TV2 kun satser på sofafansen, de har helt glemt at uten oss som reiser land og strand for å lage liv på kampene og følge laget vårt, så ville ikke norsk fotball, eller Brann, vært noe stort.
De flytter våre kamper til seint søndager og Mandager slik at det passer best for de hjemme i stuen å se kamp. Om det passer oss driter de i...

En annen ting er bøtene NFF gir ut, f.eks Start som fikk 25 000kr pga litt papir på banen gjorde at TVkampen måtte vente 2 minutter med kampstart! Dette berørte selvsagt ikke oss, men at det kan skje oss er realistisk. Er alltid mye stress når vi skal gjennomføre tinnsoldatblussing eller kasteruller nettopp fordi Brann er livredd for at kampstart må utsettes, noe jeg skjønner ettersom bøtene er så ekstreme...


Er bare for hele Hansa å kjøpe "Hater NFF" skjerfene så blir det en så fin tifo atte:)
193
Tifo, sanger o.l.... / Vårt Repertoar
July 24, 2007, 10:17:20 AM
Quote from: "thesevs"når bataljonen får fikset opp sidene her, så kunne de lagt inn wav/mp3 filer av sangene eller klipp fra youtube som gir melodien...


Dette er vi allerede igang med og sangsiden vil etterhvert inneholde både sangtekst og melodi til den aktuelle teksten. Planen er at sangene skal spilles inn og legges ut men inntil det blir gjort blir det lagt ut link til de aktuelle sangene der hvor man har melodi.
194
http://www.ba.no/sport/fotball/brann/article2891586.ece

Tydeligvis var det en suksess og det blir sikkert en gjentakelse. For all del, et kjempeflott initiativ ift barna men Tommy Sulen? Nei han kan de stasjonere i Fyllingsdalen der han hører heme !
195
Brann / Andresen og Sæternes forsvinner
July 22, 2007, 13:40:24 PM
Foreslår at vi tar resten av Mjeldediskusjonen her : http://bataljonen.no/forum/viewtopic.php?p=162096#162096
196
Brann / Corrales får bli!
July 22, 2007, 11:11:16 AM
Quote from: "tr0Ndemann"http://www.fxt.no/tippeligaen/brann/article1237447.ece

Spørsmålet er vel hvor lenge han blir..


Er vel bare å sjekke rutetidene på fly det og sende han over til Uniten as soon as possible.
197
Skrekk og gru, leste at Tommy Sulen skulle "lære" de sanger og kamprop på tribunen.
Vi husker vel sist når Tommy Sulen var på stadion..........
198
Brann / Corrales får bli!
July 22, 2007, 09:33:37 AM
Corrales har vel vært involvert i 8-10 kamper denne sesongen om jeg ikke tar feil og han har ikke akkurat overbevist etter mitt syn. Tilpasning i Tippeligaen kan han ikke skylde på siden han spilte for Ham Kam ifjor og gjorde visstnok en meget god figur for dem. Men det sier vel gjerne om nivået ellers i Ham Kam. Ikke vet jeg. Tror likeledes det hadde vært like greit med en talentfull ungdom i hans posisjon.
199
Quote from: "naitsirk"veit at det er masse ledige seter på nedre felt d, gamle z.
har alltid lurt på dette når hanøy leser opp over 17 500 på stadion, mens det er 20-30 ledige seter berre der.


Stort sett er dette feltet utsolgt, jeg tror grunnen til at det er "tomme" seter er at de som kjøper enkeltbilletter på disse setene står sammen med kamerater/veninner på andre steder av tribunen.
200
Brann / Corrales får bli!
July 22, 2007, 09:01:17 AM
Quote from: "Xminator"Corrales forlanger i dagens BA spilletid. Ellers vil han hjem. Hva er det med disse fotballspillerene som gjør at de ikke kan være lagspillere...


For min del kan han bestille billett til første og beste fly. Den mannen har skuffet gedigent. Han er jo helt i villrede på banen, gi han et kart og kompass for han vimser jo rundt der som en hodeløs kylling som ikke vet hvor han skal.