• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Gulløl

102
Quote from: Lasaron on March 19, 2024, 06:56:16 AMJeg lurer på hvordan de har tenkt å løse logistikken når de skal ankomme. De kjører kanskje ikke karavane oppover? Skulle tatt seg ut om 21 slike trailere prøver å komme seg ned til Stadion samtidig.
Det blir kortesje oppover i følge tidligere BA artikkel. Går ut fra at det er reservert og grundig planlagt med en stor parkeringsplass for 21 store lastebiler i eller rundt Bergen. Og siden alle mattene må rulles ut innenfor et par døgn slippes vel en og en lastebil ned til Stadion med passelig tidsintervall etter hvert som det rulles ut. En lastebil omtrent hver time må vel til i forhold til å klare overlevelsetiden til gresset. Godt mulig at det jobbes døgnet rundt i helgen for  å klare det innenfor tiden.

Klipp fra tidlige BA artikkel:
I en landsby utenfor Milano spirer gresset som om en måneds tid skal sys på plass på Brann Stadion. I mars ventes nemlig en kortesje av lastebiler med kjøleeffekt, som må frakte gress-stykkene fra Italia til Norge før tiden renner ut. Gresset kan nemlig overleve imellom 40 til 60 timer, og Brann har timet det hele slik at matten er like fin når den kommer frem. Ifølge Google Maps, tar ruten gjennom Europa heldigvis under 30 timer.
103
Brann / Re: Overgangsvinduet vinteren 2023/2024
March 18, 2024, 14:38:29 PM
BA opplyser at han skriver under på en avtale ut året. Per-Ove er foreløpig taus men Horneland forklarer og forteller litt.
Tre ting jeg lurer spesielt på i det Horneland forteller:
1. Var det ikke en sannsynlighet på minst 90-95 % at alle tre keeperne ble kalt inn til samlingene ?
2. Var vel kjent kunnskap at alle tre landslagene skulle ha fem samlinger i år, på halvannen uke hver ?
3. At ingen lønnskostnader på han i starten av året gjør at det "vel går opp i opp" som Horneland uttaler. Var overgangssummen virkelig så lav ? Sportslig leder i Eik Tønsberg har uttalt at summen er hundretusenkronersklassen og at det er nok til å hente både en ny keeper og en spiss.

Et par klipp fra BA artikkelen.
----------------
- Vi har tre keepere på landslag. Landslagene skal ha fem samlinger i år, på halvannen uke hver, sier Brann-trener Eirik Horneland.
Det er noe av grunnen til at de har ombestemt seg, og likevel henter tilbake Holmen Johansen. Men det er også et signal om at Brann ikke er trygg på de opprinnelige alternativene bak A-landslagskeeper Mathias Dyngeland: Mathias Klausen (16) og Martin Børsheim (19).
- Jo, ungguttgene er nå oppe på et nytt nivå, de har også spilt seg fast inn på landslagene, og alt dette skal absorberes. Blant annet at man skal håndtere 17.000 tilskuere på Stadion om man blir kastet inn i det. Vi kan nok vente et halvår eller et år før vi legger det presset på dem, sier en ærlig Horneland til BA.

--------------
- Dere kunne ha hentet ham mens han ennå var kontraktsløs for et par uker siden. Hvorfor ventet dere, slik at dere nå må betale?
- Fordi vi kunne jo ikke være sikre på at alle de tre andre keeperne ville være med på landslagene, der var det ikke gjort uttak. Men nå er alle tatt ut. Det ser for eksempel ut som Mathias Dyngeland har bitt seg fast på A-landslaget. Det var ikke noe vi kunne vite, mener Horneland.
- Men at dere ventet, gir jo nå en ekstrakostnad som dere kunne unngått...?
- Nja, vi har jo ikke hatt Eirik på kontrakt i januar og februar, altså ingen lønnskostnader på ham der. Så det går vel opp i opp, sier Brann-treneren om det klubben nå må ut med til Eik Tønsberg.
104
Nå er alt kunstgresset på plass. Et bilde fra en annen vinkel en dei flotte oversiktsbildene fra Corran.

105
Kamper / Re: Treningskampar 2024
March 18, 2024, 11:44:22 AM
Media gir vel signaler om hvilke lag det blir i morgen etter treningen i dag. Bakerste mann ser ut til å være klar, vår siste forsterkning har vel bestått legesjekken da. Selv om han har vært kort tid i Tønsberg bør ikke Brann dritte i legesjekken, kan jo ha oppstått en Gilmore's Groin ........

Klipp fra BA:
Mandag er altså 32-åringen, som kun fikk 18 kamper for Brann på sine første fem sesonger, tilbake på Brann-trening. Tirsdag står han etter alle solemerker bakerst for rødtrøyene i treningskampen borte mot Molde.
106
Brann / Re: Billettsalgstall
March 18, 2024, 11:13:09 AM
X-boten viser at 12.798 solgt og at det dermed mangler 202 billetter til 13.000. Men hvor nøyaktig boten er blitt etter hvert og hvor det kan være eventuelle feilkilder hadde vært interessant å visst litt om. Fanger den f.eks opp salget på ståfeltet på bortefeltet eller er det lagt inn en form for prognose på det feltet ?
107
Brann / Re: Billettsalgstall
March 17, 2024, 23:03:05 PM
Store Stå. Utsolgt for enkeltbilletter til Fredrikstad kampen men fremdeles mulig å kjøpe partoutkort på feltet.
108
Quote from: Corran on March 17, 2024, 21:54:41 PMHar ikke sjekket siden torsdag men ser i dag at de holder på og at de er begynt å legge kunstgresset rundt banen nå

You cannot see attachments on this board.
Flotte greier. Håper fargen på kunstgresset flukter bra med hybridgresset fargemessig.
109
For dei som vil fordype seg i Tromsø stoff før første seriekamp anbefaler jeg Rabona podcasten med "Tromsø-spesial del 1". Nesten 3 timer, blant annet en del stoff og fordypning om hvordan laget ser ut i år.
110
Brann / Re: Overgangsvinduet vinteren 2023/2024
March 17, 2024, 10:20:46 AM
Lurer litt på hvordan forholdet mellom sportslig leder Ludvigsen og hovedtrener Horneland har klart seg gjennom denne saken. Fremdeles ro og harmoni og godt forlikte etter seks ukers samarbeid ?
111
Brann / Re: Overgangsvinduet vinteren 2023/2024
March 16, 2024, 21:50:29 PM
Eirik Holmen Johansen skal etter planen reise til Bergen allerede søndag kveld. I følge sportslig leder Roger Iversen i FK Eik Tønsberg henter Brann Holmen Johansen tilbake fordi dei ikke hadde tillit til de unge keeperne dei hadde tenkt å satse på. Så sa får vi bare vente å se om Per-Ove Ludvigsen versjon er den samme eller hvordan han vil legge dette frem. Tror Ludvigsen gjør lurt å komme på banen ganske snart ......

Klipp fra tb.no i kveld:
Jeg kan jo ikke si noe annet enn at denne overgangen er overraskende, sier Roger Iversen.
- Er du skuffet over Holmen Johansen eller Brann?
- Nei, jeg er ikke skuffet over noen. Det er sånn fotballen er, og vi venne oss til mer av dette etter hvert som vi nærmer oss toppen. Vi er små i det store bildet, sier Iversen.
Han undrer seg over Brann som først avskriver Eirik Holmen Johansen og deretter kjøper ham tilbake. Kjetil Kristoffersen er heller ikke overvettes imponert over eliteserieklubben.
- Det er mildt sagt klønete håndtert av Brann, og det setter jo oss i en litt vrien situasjon. Det er jo uproft av dem å vrake Eirik for deretter å komme fram til at de ikke hadde tillit til de unge keeperne de hadde tenkt å satse på, sier Kjetil Kristoffersen.


https://www.tb.no/reiser-tilbake-til-bergen-igjen-barer-ikke-noe-nag-til-eirik/s/5-76-2293046

112
Brann / Re: Overgangsvinduet vinteren 2023/2024
March 16, 2024, 16:48:18 PM
Ikke så veldig mange år til Dan Risnes går av pensjon. Skal ikke se bort fra at Holmen Johansen blir rekrutten som skal overta og fases inn de nærmeste årene. At han har bidratt på mange positive måter på treningsfeltet har det allerede vært tilbakemeldinger på.
113
Quote from: opplett on March 16, 2024, 14:37:12 PMDoble led-skjermer? Betyr det at skiltene forsvinner, eller får vi nå hele tre rader med reklame?
Brann skriver om sine doble LED-skjermer her:
https://www.brann.no/kommersiell-avdeling/reklame-pa-brann-stadion
114
Registrer følgende i Kalvenes sin oppdatering på hjemmesiden om anleggene, spesielt gledelig at alle tre banene fremdeles er i rute:
- Brann Stadion er klar 23 mars. Altså nøyaktig en uke til.
- Den ene treningsbanen er klar 29 april.
- Den siste treningsbanen er klar 15 juli.

Det som jeg ellers ser i farten er nytt angående anleggene som er verdt å merke seg:
- Nye doble LED-skjermer rundt banen.
- Ansatt Stein Erik Ebbesvik med bakgrunn fra Meland Golfklubb som går inn i teamet som skal ta seg av dei tre banene.
115
Brann / Re: Partoutkort 2024
March 16, 2024, 11:23:54 AM
For ni døgn siden var det 180 partoutkort igjen meldte Tv2. Men ser det fremdeles er muligheter å få kjøpt. Vi er kanskje kommet under 100 eller under 50 (?)  Rart det skal gå så utrolig tregt og i sirup helt på slutten mot 10.000 tallet.
En ny statusoppdatering fra Brann om antall og siste sjanse kunne fått etternølerne på banen og fått det i null komma null. Utsolgt beholdning for partoutkort i god tid før seriestart kunne vært en god nyhet og trigget interessen for enkeltbillett salget litt (som også går i sirup) og ser ut til å trenge enda noen dager for å komme over 13.000.
116
Brann / Re: Overgangsvinduet vinteren 2023/2024
March 16, 2024, 10:29:32 AM
Foreløpig ikke noe i media i Bergen om at FK Eik Tønsberg har akseptert  Brann sitt bud i går kl.16.30. Men siden både Tønsberg Blad og BA er Amedia aviser kommer nok BA med samme artikkel i løpet av dagen. Men med kanskje noe mer rundt saken.
117
Brann / Re: Overgangsvinduet vinteren 2023/2024
March 16, 2024, 09:31:56 AM
Er det flere landslagssamlinger med kamper i år der Brann kan få alle tre keepere borte samtidig eller er det kun denne ene ?
118
Brann / Re: Overgangsvinduet vinteren 2023/2024
March 16, 2024, 09:25:02 AM
Håper Brann kan være fullstendig åpen om hvordan dette henger sammen. Ikke skjule og dekke over. Har noen gjort en tabbe er det bare å si det som det er og bli ferdig med det. Bedre det enn at media og supporterne spekulerer og lager en lengre og større sak av det. Har noen tabbet seg ut er det nok tilgivelse å få, alle kan gjøre en feil. Dette er ikke akkurat en glipp i mangemillioneklassen.
119
Brann / Re: Overgangsvinduet vinteren 2023/2024
March 16, 2024, 09:10:23 AM
Quote from: esp123 on March 16, 2024, 09:00:27 AMHer mener jeg styret bør sette ned foten. Dette er helt utrolig amatørmessig og rotete av sportslig ledelse. Sløsing.
Tror nok styret og daglig leder har vært involvert i forkant her, at det har vært en drakamp innad i klubben. Jeg er temmelig sikker på at Horneland ville forlenge med Holmen Johansen, men er usikker på om han har brukt argumentet eller vært nok oppmerksom på at alle tre keeperne mest sannsynlig ville bli innkalt til landslagssamling samtidig. En eller flere har i hvert fall tabbet seg ut.
120
Brann / Re: Overgangsvinduet vinteren 2023/2024
March 16, 2024, 08:54:16 AM
Blir spennende å se hvordan Brann legger frem overgangsnyheten tilbake til klubben for Holmen Johansen. Og noen hundretusener unødvendige kroner ut av konto. Sportslig leder og hovedtrener var vel fullstendig klar over at alle tre keeperne kunne bli innkalt til landslagene samtidig nå i mars. Dei har vel ikke sovet så kraftig i timen at dei ikke hadde oversikt over det ?
121
Brann / Re: Overgangsvinduet vinteren 2023/2024
March 16, 2024, 08:21:07 AM
Tb.no bekrefter nå at klubben har godtatt et bud fra Brann på Eirik Holmen Johansen. Det skjedde kl.16.30 i går. Da er det nok bare formaliteter før han er bekreftet klar for Brann.

Jeg kan aldri tenke meg at Holmen Johansen annullerer kontrakten som klar førstekeeper i FK Eik Tønsberg for kun litt over en 9 måneders kontrakt i Brann ut året (på benken). Da er det nok noe mer Brann har fristet med og minst ut 2025 sesongen. Godt mulig det kan være en kombinasjon som reserve i år og utsikter/lovnader som keepertrener på et eller annet nivå i klubben utover det.

Første klipp fra tb.no artikkelen:
- Vi har godtatt et bud fra Brann på Eirik Holmen Johansen, bekrefter Eiks styreleder Pål Didriksen.
- Hvordan henger dette sammen?
- Eirik hadde en klausul i kontrakten om at han kunne gå hvis det kom en toppklubb på banen, men verken vi eller Eirik så for oss at Brann skulle komme på banen igjen, sier Eiks sportslige leder Roger Iversen.


Andre klipp fra tb.no artikkelen:
Overgangssummen skal være i flere hundretusenkronersklassen, uten at noen i Eik vil ut med det eksakte beløpet. Men summen skal være høyere enn det som sto i klausulen i kontrakten.

Link for dei som har tilgang til hele artikkelen:
https://www.tb.no/eik-nyheten-sjokkerer-har-godtatt-bud-fra-brann/s/5-76-2292828
122
Da er det ikke mange dager igjen til kortesjen med kjølebiler lastes opp i Cusago og setter kursen mot Bergen. Ankomst Stadion om kun åtte dager den 21 mars. Og om kun 10 dager den 23 mars er hybridgressmatten ferdig lagt og sydd sammen og er klar til bruk nokså umiddelbart. Får håpe at denne tidsplanen som Brann gav BA 17 februar fremdeles holder og at alt er i rute. Eventuelle avvik og forsinkelser er ikke meldt fra Brann eller media så nedtellingen av de siste dagene av ventetiden kan vel begynne : )
Tok ellers en liten sjekk på AccuWeather sitt langtidvarsel. Der er heldigvis ikke meldt kulde og snø i Bergen dagene 21.03 - 23.03 når gresset skal legges men finfine 6-7 plussgrader.
123
Brann / Re: Billettsalgstall
March 12, 2024, 12:29:54 PM
Fredrikstad kampen.
Noen som følger med, er 12.500 passert ? Og når ser vi 13.000, kan det skje i denne uken ?
124
Fremdeles 20 dager til. Men tar en forsiktig oppstart av kamptråden til årets første seriekamp med denne nyheten.

Klipp fra BA:
Tromsøs anke ble ikke tatt til følge. Dermed må de klare seg uten Ruben Yttergård Jenssen i seriepremieren mot Brann. TIL-kapteinen ble utvist i en treningskamp mot Kristiansund tidligere i måneden og ble ilagt to kampers karantene. Den ene kan sones i en treningskamp, men den andre må sones i neste obligatoriske kamp. Det er seriepremieren mot Brann 1. april. Tromsø prøvde å anke straffen, men mandag kom svaret fra Norges fotballforbund om at anken er forkastet. Dermed mister Ruben Yttergård Jenssen kampen mot sin tidligere arbeidsgiver.

https://www.ba.no/brann-studio/s/5-8-2552689?p=lc-7367571-44315-bergensavisen
125
Brann / Re: Overgangsvinduet vinteren 2023/2024
March 11, 2024, 21:26:56 PM
Quote from: Pete05 on March 07, 2024, 19:33:56 PMEn som følger Viking melder på X:

Kampen om Peter Christiansen er svært tøff. I tillegg til Viking, så har også Brann og 4-5 svenske klubber forhørt seg om angriperen de siste ukene. Sønderjyske har ikke fått noe tilbud de er fornøyd med, og håper heller at Christiansen skal forlenge kontrakten som går ut i år.
Nær enighet om overgang til Viking. Brann har nok bare som nevnt forhørt seg om han og ikke gått videre med det.
https://www.tipsbladet.dk/nyhed/1-division/dansk-maalkonge-er-taet-paa-blive-solgt
126
Brann / Re: Partoutkort 2024
March 08, 2024, 14:58:18 PM
Quote from: Lasaron on March 08, 2024, 14:20:39 PMGulløl, litt av et år å ikke ha partoutkort på. Særlig med tanke på navnet ditt.
Registrerte meg her på forumet i november i 2006. Var nok ikke en klar forventinger om seriegull året etterpå som trigget meg til å ta det nicket. Heller en greie at Hansa begynte å selge dette produktet i 2006 : )
127
Brann / Re: Billettsalgstall
March 08, 2024, 12:05:57 PM
Over 600 i kø ..........
128
Brann / Re: Billettsalgstall
March 08, 2024, 11:52:12 AM
Quote from: Billy Elliott on March 08, 2024, 11:39:57 AMSpent på hvor mange billetter som ryker med en gang når billettsalget til FFK-kampen åpner nå kl. 12.

Vi er ikke langt unna 10.000 solgte partoutkort nå, så folk må være på i mye større grad enn tidligere når det kommer til slipp av enkeltbilletter til kamper. Hadde ikke overrasket meg om det var mer eller mindre utsolgt før helgen er omme. 
Spennende hvordan tempoet blir ja. Utsolgt for sitteplasser ved siden av hverandre på Frydenbø før kl.13 tipper jeg.
129
Brann / Re: Partoutkort 2024
March 08, 2024, 10:03:18 AM
Rest på 180 partoutkort og 30 salgsdøgn igjen gir et snitt på 6 partoutkort pr.døgn. Det går selvsagt lett.
Kneler serverene etter kl.12.00 i dag som gir utvidet lunch, stress og billettangst for mange vil flere se fordelen med å skaffe seg partoutkort.
Siste året jeg ikke hadde partoutkort var i 2007. Jeg vil personlig ikke tilbake til de tilstandene fra den gang der det var flere kamper med flere timer i billettkø og servere i knestående.
130
Quote from: Corran on March 07, 2024, 11:11:05 AMFra staddaen i dag kl 11
Flott bilde : )

Ut fra det som har blitt fortalt av Brann i forkant ser det ut som at dei snart er ferdig med pkt.3 på min egenproduserte liste (ut fra det som er blitt kommunisert ut). Tipper det mellom pkt.3 og pkt.4 skal finjevnes og tromles en god del for å få sand- og jordmassene skikkelig på plass og et passelig komprimert underlag.

1. Nesten 30 km med vannrør er lagt.
2. 20 cm med spesial-sand fra Danmark.
3. Oppå der kommer 10 cm med sand innblandet med 10-15 % med jord.

4. Deretter legges hybridgresset  fra ca. 18 - 24 mars (uke 12).
5. Ferdig bane klar til bruk i slutten av mars. Noen treningstimer i første kampuken håper dei kanskje også på.
6. Fredrikstad kamp 07 april.
131
Fredrikstad kampen 07 april blir den første på hybridgresset. Kvinnene sin første hjemmekamp 13 april spilles på Stemmemyren, dermed blir 05 mai første kampen for kvinnene på hybridgresset. Belastingen på den nylagte banen ser fornuftig ut de første fire ukene, deretter bør den normalt sett satt seg så bra at den bør tåle tettere kampprogram.

07.04: Fredrikstad (menn)
17.04: HamKam (menn)
21.04: Odd (menn)
04.05: Rosenborg (menn)
05.05: Rosenborg (kvinner)
132
Brann / Re: Billettsalgstall
March 04, 2024, 12:31:22 PM
Fredag 8. mars kl. 12.00 starter billettsalget av de ca.6000 ledige billettene på hjemmefeltene til Fredrikstad
kampen 07 april. Spennende å se hvilke etterspørsel det blir fra starten av.
Kanskje 12.000 i totalsalg passeres før første salgsdag er ferdig.
133
Brann / Re: Partoutkort 2024
February 28, 2024, 13:19:22 PM
Aftenposten har en artikkel i dag om sesongkortsalget til Rosenborg. Status er kun 5500 solgte.
134
Kamper / Re: Treningskampar 2024
February 26, 2024, 13:35:52 PM
Felix er ikke i troppen i morgen på grunn av sårhet i lysken. Horneland vil være før var sier han. 
135
Brann / Re: Overgangsvinduet vinteren 2023/2024
February 24, 2024, 15:11:11 PM
Arilas leverer igjen 😉
136
Brann / Re: Martin Hellan
February 23, 2024, 17:02:29 PM
BT skriver også at han har vært småskadet siste par uker. Blir vel ikke noen bombe da om han ikke blir prioritert i forhold til spilletid og være i troppen på tirsdag.
137
Nå ser banen ut til å være perfekt klar for å kjøre en beachvolleyball turnering i helgen.
138
Brann / Re: Eivind Helland
February 23, 2024, 14:46:21 PM
Har sønnen til faren, unge lovende Eivind Helland vokst enda mer siden i sommer ?? Jeg blir ganske imponert over høyden hans når jeg ser på Ballspark sine lunch sendinger. Må vel begynne å nærme seg 2,00 meter, er nok ganske få cm som mangler tipper jeg. Brann har av en eller annen grunn ikke tatt frem målbåndet enda og fått høyden inn i spillerprofilen til 18 åringen på hjemmesiden.
139
Kamper / Re: Treningskampar 2024
February 23, 2024, 14:04:33 PM
Quote from: Nixon on February 23, 2024, 13:24:21 PMEneste ulempen for oss med VIF-nedrykk i fjor er tirsdagens treningskamp. Fallhøyden blir en god del større når man spiller mot et OBOS-lag. Kampen kommer jo også helt på slutten av en lang og tøff treningsleir som kanskje kan påvirke både bein og hodet til spillerne.
VIF som kom ned til Marbella på mandag ser jeg skal kjøre ganske intensivt på sitt 10 dagers opphold, dei har mindre tid på seg enn Brann i sin lange treningsleir. Med doble økter annenhver dag i tillegg til to kamper tipper jeg at dei har noe mindre saft i bena enn Brann spillerne på tirsdag som over en så lang treningsleir har mer tid til å roe mer ned dagen før treningskampene. Men kampen vil vise hvem som har mest energi og mest å gi, blir enn spennende kamp.

140
Brann / Re: Martin Hellan
February 23, 2024, 13:13:54 PM
4 millioner høres fornuftig ut. Gunstig for Brann at det ikke ble og var noen budkamp som noe av media feilaktig påstod at det var. Brann fikk forhandle i ro og fred ser det ut som i ettertid. Som sportssjef Nevland presiserte var Viking aldri i konkrete forhandlinger og gav heller ikke et konkret tilbud. Og sportsjef Heier i Fredrikstad har avvist ryktene at Fredrikstad skulle være interessert som bare tull.
Godt mulig at Per-Ove Ludvigsen og Espen Nystuen i Kongsvinger har opparbeidet et godt forhold og samtaleklima, da blir alt enklere. Nystuen var observert på tribunen under Brann sin kamp mot RBK seks dager før Kongsvinger spillerne kom ned.
141
Brann / Re: Sesongen 2024
February 23, 2024, 12:32:34 PM
Er det bestemt allerede hvilke datoer som blir hjemme og borte, eller når blir det bestemt ? Greit å vist tidligst mulig, samkjøres med planlegging av ferie/flybilletter og andre reiser og aktiviteter i kalenderen.

25 juli, 2 kvalikrunde, 1 kamp
1 august, 2 kvalikrunde, 2 kamp
8 august, 3 kvalikrunde, 1 kamp
15 august, 3 kvalikrunde, 2 kamp
22 august, play off, 1 kamp
29 august, play off, 2 kamp
142
Brann / Re: Partoutkort 2024
February 22, 2024, 13:41:30 PM
Quote from: Hickok on February 22, 2024, 13:09:32 PMSalget går fremover sakte men sikkert. Jeg tror det nå er solgt rundt 9400 kort, med andre ord ca 400 kort på 10 dager. Fortsetter det samme tempoet, noe det neppe gjør da de fleste av de 400 kortene ble solgt de to dagene etter sist nyhetssak fra Brann, så vil vi være i mål før påske. I praksis går det saktere nå, og i påsken blir det neppe solgt mange kort, så jeg tipper vi ikke når de magiske 10.000 før Tromsøkampen, men kan klare det før første hjemmekamp.
Seier og en god prestasjon mot Engen vil nok øke tempoet i salget noe. Ellers er det jevn og hyppig markedsføring fra Brann sin side frem mot seriestart som kan påvirke salget mest. Blant annet sende ut markedsføringsmail til alle som tidligere har hatt partoutkort mange år tilbake. "Vaske" diverse maillister og navnlister mot dei som allerede har kjøpt. Ikke alle som helt har våknet til igjen etter partoutkortsalget i 2008 som var på 13.000 og 3000 stod på venteliste ....
143
Brann / Re: Spillertråd; Martin Hellan
February 21, 2024, 23:08:20 PM
Viking kom aldri til konkrete forhandlinger og ga Martin Hellan heller ikke et konkret tilbud. I følge Erik Nevland var det også helt greit at han valgte Brann.

Klipp fra Stavanger Aftenblad:
Samtidig kom det rapporter om at Kongsvinger-spilleren Martin Hellan var på vei til Brann - det var en spiller Viking hadde vist konkret interesse for. Det skjer etter at Sondre Ørjasæter valgte Sarpsborg foran Viking tidliger i vinter. I fjor var Sandefjord-stopperen Sander Moen Foss på omvisning i Jåttåvågen - før han like etterpå skrev under for LSK.
- Det er helt greit at Hellan velger Brann. Vi kom aldri til konkrete forhandlinger og ga ham heller ikke et konkret tilbud. Moen Foss fikk heller aldri tilbud av oss. Det var det bare Ørjasæter som gjorde. Derfor anser vi Ørjasæter som den eneste spilleren vi har tapt i konkurranse mot andre klubber, forklarer Erik Nevland.

https://www.aftenbladet.no/sport/i/eJARkK/vikings-spillerjakt-ja-jeg-kjenner-paa-presset
144
Brann / Re: Overgangsvinduet vinteren 2023/2024
February 21, 2024, 11:23:10 AM
Hellan kommer ned til Marbella i kveld sies på Ballspark.
145
Brann / Re: Overgangsvinduet vinteren 2023/2024
February 20, 2024, 22:20:26 PM
I VG artikkelen står det også at Espen Nystuen daglig leder i Kongsvinger var til stede da Brann slo RBK fredag kveld. Dette var seks dager før treningsleiren til klubbens spillere starter. Kongsvinger spillerne skal i følge hjemmesiden til klubben ha avreise til Marbella 22. februar og blir der til 06 mars.
146
Brann / Re: Overgangsvinduet vinteren 2023/2024
February 20, 2024, 22:05:32 PM
I følge VG for et par timer siden kjenner avisen til at Brann og Kongsvinger siste dagene har forhandlet om overgangssum for Martin Hellan.
Kanskje prosessen har kommet så langt at det er Brann han som spiller (og som sin egen agent) har signalisert at han vil til ??
Når det gjelder Viking nevner VG kun at klubben har vist interesse for høyrebacken.
147
Brann / Re: Overgangsvinduet vinteren 2023/2024
February 20, 2024, 14:21:16 PM
FFK jakter ikke Martin Hellan. Merkelig at slike rykter oppstår med et bud på 4 millioner fra FFK. Det er bare tull sier sportssjefen.
Hvem er agent til Hellan ??

Klipp:
Sportssjef Joacim Heier slår tilbake mot ryktene om at FFK skal være en av klubbene som jakter Kongsvinger-talentet, Martin Hellan (20). - Jeg aner ikke hvor de ryktene kommer fra, sier han.

https://www.f-b.no/hevder-ffk-jakter-denne-spilleren-det-er-bare-tull/s/5-59-3213741
148
Quote from: Optimist on February 18, 2024, 15:46:04 PMKjenner jeg frykter at noe hakkende gale skal skje når gresset fraktes hit. Satser på at det er uten grunn!
Hørt om gresspest ? 😮
150
Brann / Re: Den Store Stadion-utbyggings-tråden
February 14, 2024, 16:25:47 PM
Det er kommet opp noe som kan ligne på kanskje et nytt billettfelt/ståfelt i år ser det ut som. Kalles Gangen Frydenbø på billettkartet. Samme gråfarge som ståfeltet på Fjordkraft. Og samme skiltet kommer opp om en fører musepekeren over, slik som på andre felt som ikke er åpent for salg. Kan det være at Brann vurder å kunne slippe inn f.eks. 300 tilskuere i fremkant her rett bak bakerste sitterad på utsolgte kamper? Med en skillelinje f.eks. 1,5 meter bak bakerste seterad kan det vel gi plass til det ? Uansett er det en del folk som står her som har kjøpt billett andre plasser har det vist seg på utsolgte kamper, da kan Brann heller ta seg betalt. I tilfelle vipper klubbens kapasiteten over 17.000. Har egentlig ikke peiling hva Brann har tenkt med dette, noen som vet ? Det er ikke noe annet gangareal som er merket på den måten, med det skiltet som musepeker angir.