• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Tom C

1951
Brann / Ikke selg PFO!
August 11, 2003, 11:15:15 AM
1952
Brann / Hvordan skal BBB bli best i Norge?
August 08, 2003, 14:57:05 PM
Enig i at avstemninger og kåringer er en viktig ting. Tror at Brann-spillerne synes det er flott at vi som supportere viser at vi engasjerer oss. Og jeg håper at det kan være motiverende for dem at vi lager litt show rundt dette også. F.eks ved å overrekke en liten gave og blomster til årets spiller i pausen på siste hjemmekamp.

En annen ide for å få opp interessen for BBB kan jo være å arrangere nettmøter med forskjellige spillere. Hvis spillerne er villige til å stille opp et par timer i lokalene deres, så kan folk få sende inn spm om det de vil. Kunne jo også fått folkene til å sende inn sine spm via SMS, så kunne dere tjent noen kroner på det også.
1953
Brann / Winters på benken
August 08, 2003, 14:44:37 PM
1954
Brann / Sang til Olofinjana?
August 08, 2003, 14:21:00 PM
Jepp! Der har du an! Den var dritbra. Fikk faktisk ikke med meg den der. Ble den sunget mot Lyn??
1955
Brann / Flaut
August 08, 2003, 14:18:37 PM
[For all del, har du noe å forsvare treneren med som jeg har glemt oppi all elendigheten, så bare kom med det. Men tabellen lyver ikke, vi har vunnet tre kamper og ligger på kvalikplass. Laget er nesten det samme som tok sølvmedaljer for tre år siden, og på flere områder er vi faktisk forsterket siden den gang.

Så du mener at både Svante Samuelsson, Azar Karadas, Torstein Helstad, Magnus Kihlstedt, Per Ove Ludviksen og Hassan El Fakiri bare var benkefyll?

Herregud for en tålmodighet... Slapp nå for pokker av og gi mannen en sjangs til å bygge opp et lag. Jeg synes faktisk at vi har noe på gang, og for å være helt ærlig så driter jeg i at vi røk ut av cupen. Det er historie, og nå kan vi fokusere på serien for fullt. Tror ikke vi trenger noe mer enn en kjapp hodesterk spiss for at vi til slutt skal havne på øvre halvdel av tabellen. Det er faktisk utrolig jevnt, og Brann kan med litt tur være forbi både VIF, Molde og Lyn etter søndag...
1956
Brann / Nytt stadion?
August 08, 2003, 11:19:21 AM
Noen som vet hva som skjer i forbindelse med planene om et nytt stadion? Har jo vært ganske stille en stund, så de har gjerne lagt den ballen død?

Har selv litt blandede følelser ang ny stadion, men hvis det gjør økonomien romsligere for Brann, og vi får like godt trøkk som på store stå i dag, så er det forsåvidt greit for meg.

Men hvis dette fremdeles er aktuelt, bør noen fra styret i BBB følge med på fremdriften så vi kan komme med innspill til Brann om hvordan vi ønsker det.
1957
Brann / Sang til Olofinjana?
August 08, 2003, 11:10:37 AM
Går jo også an å bruke samme melodien som til Alex Valencia-sangen, og bare synge "Olofinjana" i stedenfor...? :mrgreen:
1958
Brann / Uttalelser til media, etc
August 08, 2003, 09:38:50 AM
Tror egentlig ikke at det hjelper så mye hva man sier til media. Selv om man sier at man uttaler seg som privatperson, vil likevel de irriterende journalistene vinkle det som om det er den unisone meningen til alle Brann-supportere. De lever jo av å lage overskrifter som selger, og det virker som de elsker å finne en eller annen småfull idiot i Brann-drakt og klistre hans (eller hennes) uttalelser opp i store bokstaver. Vanlige lesere oppfatter jo dette som meningen til hele gruppen, og det vet journalistene jævla godt. Hvis de bare klarer å få en idiot i Brann drakt til å si at de er misfornøyd med f.eks Mjelde, så er overskriftene der med en gang; SUPPORTERNE KREVER MJELDE FJERNET!!.

Men jeg synes det er veldig positivt at folkene i BBB er oppmerksomme på denne problemstillingen, og at de derfor kan prøve å unngå å komme med klønete uttalelser til media. For det er ingen som elsker Brann tjent med.

Må dessuten si at jeg er veldig godt fornøyd med Brann også på dette feltet i den senere tid. Har ergret meg i alle år at folk i Brann ukritisk går ut i avisene mad alt mulig tøv som skulle vært holdt innenfor Branns dører. Men dette ser ut til at de har sluttet med (Selv om Teitur og Ivar Hanestad hadde seg noen byger), og det er ikke lenger Brann som til stadighet er på førstesidene med konflikter og bråk. Jeg godter meg når jeg ser store oppslag fra de andre klubbene med kriser og krangling. Synes vi fortjener litt ro, og kanskje det er begynnelsen på en bedre era for SK Brann...?