• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Tom C

101
Faen så flaut.
102
Og se på avslutningsteknikken til Skålevik... Får en rulleball upresset på 16 meter og treffer midt i mål på keeper. Uforståelig.
103
Vito trenger en pause. Sivert bidrar med fint lite. Skaanes står limt på sidelinjen og involverer seg nesten ikke i noe... Skuffet!
104
Noen som vet status på skaden til Braaten?
105
Idiotmanøver av Vito. Både han og Acosta virker ofte overtent og lager masse unødvendige frispark. For all del, jeg elsker når de knuser inn i taklinger og viser styrke på en tøff men fair måte, men sånn holding som de holder på med i egen 16m samt 80% av hodeduellene til Acosta (med albuer i /hode/nakken på motstander)er bare idioti.
106
Brann / Sv: Alex Horwath klar for Brann
August 08, 2017, 13:35:24 PM
Istedenfor å kaste seg tidlig til en av sidene, må det jo være bedre å fake bevegelse til en av sidene, for så å vente ut straffen. Er vel alltid noen som hadde tenkt å skyte til den siden man faker mot, og blir usikker og enten bytter side i siste øyeblikk, eller skyter midt i mål. Eller så hadde de tenkt å blåse den midt i mål etter at keeperen har gått til en side. Føler at keeperen "selger" seg totalt ved å gå tidlig ihvertfall.
Går vi til straffekonk i morgen, så har jeg pr nå null tro på at vi avanserer.
107
Brann / Sv: Alex Horwath klar for Brann
August 08, 2017, 09:43:44 AM
Kanskje på tide å omsider omdøpe denne tråden til "Alex Horwath"? Ettersom det begynner å bli mer og mer sannsynlig at han er førstekeeper når Piotr evt forsvinner til Polen?

Synes ihvertfall at Horwath fremstår på en grei måte i det siste, både med måten han er ute i feltet og plukker eller bokser, og ved at han faktisk klarer å klarere ballen fremover og ikke ut over sidelinjen, slik som en viss polakk gjør i hver kamp omtrent. Har nok litt å hente vs Piotr en-mot-en, men det kan jo hende vi får se bedring på når han blir litt varm i trøyen.
Eneste som jeg irriterer meg over, er jo alle disse straffene, som det virker som han aldri er i nærheten av. Så at han reddet et straffe mot FFK i 2015, men bortsett fra det, har han vel ikke reddet mange av de andre 20 straffene han har fått imot seg? Noen som har statistikken på det?
108
Vil advare mot å tro at dette blir lett match, bare fordi Mjøndalen er i tilsvarende formdupp som oss selv. Dersom man ser bort ifra de to siste hjemmekampene deres, der de ble knepent slått av hhv Florø og Glimt, så hadde de faktisk ikke tapt hjemme på 25 kamper.

Håper inderlig at Braaten er klar til kamp igjen, for jeg tror han kan skape mye trøbbel med sin styrke og hurtighet. Og så håper jeg vi fortsetter de gode tendensene vi så tidvis mot Aafk. Tror vi må tørre å slippe oss litt løs, fremfor å skulle spille på tvers og bakover i 85 minutter og så pøse på framover når det er for seint.
109
De er tre Brann-spillere pluss horwath som bør kunne hamle opp med mos på det siste målet.Grønner tar i det minste duellen og blir etter lin mening meid ned av mos som kaster seg inn. Kan vedde min bestemor på at aafk hadde fått frispark utover dersom samme situasjon hadde skjedd i deres 16, og karadas hadde kastet seg inn på samme måte. Garantert!
Og ikke faen om det er straffe på nummer to. Vito slipper mos før han har lent seg helt inn i 16 m
110
Trygve Kjensli må ryke og reise til en viss plass. Faen meg det mest patetiske jeg har sett av norske dommere på lang lang tid. Og det sier faen meg litt med det talentløse nivået vi må slite med her til lands. Tragisk at vi etter en såpass bra gjennomført bortekamp blir ranet for poeng av det som ikke kan være noe annet enn en kjøpt og betalt dommer. For så jæævlig dårlig nekter jeg å tro at han kan være, som driver med dette hver helg... Kjenner jeg må ta meg en lang tur før jeg sender hr Kjensli en harmdirrende SMS...
111
Faen som feiler han dommeren der? Korrupt??? Kan ikke se andre logiske forklaringer...
112
Som jeg har sagt i så mange av kamptrådene... Hva pokker feiler norske dommere..? Er de helt forbanna tilbakestående, eller mangler de bare elementær fotballforståelse? Nekter å tro at disse løkene i svart har spilt fotball  gjennom  oppveksten...

Hvordan kan det ha seg at alle ser filmingen bortsett fra løken i svart...?!?
113
All historie  tilsier at skepsis er rett å ha, men samtidig synes jeg de fremstår med selvtillit i dag. Så da går jeg for en 3-1 seier i dag...
114
Stryker mitt siste utsagn.. intet mindre enn tre poeng er godt nok i dag... :)
115
Tror det er helt greit med 1 poeng i dag, så lenge vi tar tilbake fortet på stadion. Men helt klart en fordel om vi tar alle tre.
116
Dersom alt annet er tilnærmet likt, synes jeg vi skal satse på Grønner som førstevalg fremover. Det fortjener han både spillemessig og måten han har vært tålmodig gjennom lang tid nå.
117
Brann / Sv: Overganger sommeren 2017
July 25, 2017, 11:56:34 AM
118
Kamper / Sv: Brann - Ružomberok 20.juli 19:00
July 20, 2017, 20:05:03 PM
Quote from: Giles on July 20, 2017, 19:58:50 PM
Forsvaret var ikke topp, men alle unntatt deg Krakra ser at det er det offensive spillet som er Brann sitt problem. Og det er LAN sitt ansvar slik han legger opp spillet,  men også valget av spillere, spesielt på midtbanen. Ser grått ut lenger framme også. Forsvarerne har knapt et spillalternativ framover på banen og ender med tilbakespill til keeper. Elendig.


Hallo i luken. Du kan begynne med valgene de i det bakerste leddet tar også. Mulig det er LAN som ber de om det, men det er faen meg høl i hodet å konsekvent leite etter støttepasninger uansett hvilke alternativer som finnes framover i banen. Det må da for pokker gå an å slå ballen opp i banen i stedet for å krampeaktig leite etter noen å slå i støtte på eller evt keeper dersom man ikke finner støttepasnings-alternativer...? Det grenser jo til det komiske hvordan Brann skal spille i det bakre leddet.
Overvurderte spillere både i forsvar midtbane og angrep.
119
Kamper / Sv: Brann - Ružomberok 20.juli 19:00
July 20, 2017, 19:54:01 PM
Pinlig. Rett og slett latterlig. Blir så forbanna provosert over disse forbanna fjottene som roter rundt utpå der uten å skape en dritt fremover. Snakk om å pisse i buksen for å holde varmen...

Er jo ikke bare klovnetaklingen til Vito som lager dette krøllet for oss. Acosta har jo prøvd å gi bort ballen i livsfarlig posisjon flerfoldige ganger i løpet av kampen. Kristiansen har glemt det vi lærte  som lilleputter, at holder vi stangen på corner, så holder vi stangen, ikke en halv meter fra.
Er nok summen av haugevis med enkle feil og tabber som gjør at vi nok en gang driter oss ut. Er så jævla lei av å bli skuffet av den gjengen der, og det svir ekstra mye når vi slår 9 av ti pasninger bakover og tror vi er så jækla lure. Ryk og reis.
120
Fy faen så skuffende...  rett og slett talentløst dårlig av brann.
121
Hvor ble det av underholdningen? Har vært tørt som knekkebrød i det siste. Er det fraværet til Braaten som er problemet her? Skaper jo nesten ingenting fremover...
122
Den ene talentløse dommeren etter den andre... 
123
Kamper / Sv: Europa League 2017
July 13, 2017, 09:59:26 AM
Grattis til Krøvel med godt over 700 kamper på rad... Imponert rett og slett.
https://www.bt.no/100Sport/fotball/Har-sett-Brann-702-kamper-pa-rad-Her-blir-supersupporteren-hyllet-238663b.html
124
Brann / Sv: Sesongen 2017
June 30, 2017, 07:57:41 AM
Finnes nok en bortforklaring her også. På samme måte som når man viste til at RBK hadde norges eldste mannskap under storhetstiden, så var jo dette plutselig irrelevant pga en god økonomi.
125
Brann / Sv: Sesongen 2017
June 29, 2017, 10:01:43 AM
126
Brann / Sv: Sesongen 2017
June 29, 2017, 08:55:09 AM
Og du mener at vi ikke bygger et solid fundament sportslig og økonomisk pga av snittalderen vår? Hvilke klubber i Norge er det egentlig du sikter til, som er så gode på spiller og talentutvikling at de er blitt "etablert i toppen"?
127
Brann / Sv: Sesongen 2017
June 29, 2017, 08:22:45 AM
Viser seg at for visse folk er kjepphester viktigere enn resultater. Nå ligger brann i toppen av eliteserien, har fått god kontroll på økonomien, spiller til tider meget attraktiv fotball, pøser inn desidert flest mål i eliteserien samtidig som vi har fortsatt fra fjoråret å holde bra tett bakover,  og så skal man sutre over høy snittalder? Blir for dumt...
Vi er forresten også det laget som pr i dag har gått lengst uten tap i serien.
http://www.altomfotball.no/element.do?cmd=tournamentTable&tournamentId=1&useFullUrl=false
128
Hoho.. Lo godt av beskrivelsen av Finne. Han kan faktisk minne litt om en rotte... 😂

Ellers stålsetter jeg meg for å takle muligheten for at Finne oppskriftsmessig skal senke gamleklubben...

Hadde jo vært typisk.
129
JAAAAA...!!!
130
Quote from: Norlings hund on June 25, 2017, 18:26:37 PM
Quote from: Tom C on June 25, 2017, 18:22:15 PM
Er det bare jeg som ikke klarer å ta av brann-brillene? Går omtrent ikke en runde uten at jeg blir sjokkert over hvor talentløst dårlig dommeren er.


I favør Brann?


Nei. Vet at jeg ikke er objektiv, men jeg sliter med å se at ikke nøytrale også skal reagere på disse klovnene i svart. F.eks med trøyeholding mot brann mot Stabæk som knapt var frispark. Mens Vega får gult for det samme etter å ha kommet inn for ett min siden. Et av tusen eksempler..
131
Og nå er tydeligvis trøyeholding gult kort igjen. Forstod det slik at de tre gangene brannspillere fikk drakten revet halvveis av mot Stabæk ikke kvalifiserte til noe kort...
132
SHN har vært elendig.
133
Er det bare jeg som ikke klarer å ta av brann-brillene? Går omtrent ikke en runde uten at jeg blir sjokkert over hvor talentløst dårlig dommeren er.
134
S08 er bedre enn brann på plast. Enkelt og greit. Så får vi se om klovnen i svart legger til ett ekstra minutt over overtiden dersom brann lot formodning skulle heve seg i andre og presse mot slutten...
135
Dersom dommerne konsekvent hadde gitt straffe på sånne ting, skulle vel karadas hatt en 10-15 straffer bare i år...
136
Brann / Sv: Billettsalgstall
June 01, 2017, 11:52:34 AM
Quote from: Lasaron on June 01, 2017, 11:36:53 AM
Quote from: Tom C on June 01, 2017, 11:20:11 AM
Quote from: Lasaron on June 01, 2017, 10:22:45 AM
Quote from: Tom C on June 01, 2017, 07:53:29 AM
Winters? Solli? Andresen? Er ihvertfall tre profiler jeg husker som ikke var helt A4 og kjedelige. Til og med Helge HAugen var jo en spesiell profil med sin begrensede teknikk, men helt latterlig gode utholdenhet og løpskraft...


Miller og Kvisvik var fargeklatter. Ikke de du nevner.

Syns forøvrig spillerne bør koste på seg mer jubel etter scoringer som mot Nest.


Joda, er helt enig i det. Men nå var spørsmålet hvem disse personlighetene var i gullåret 2007. Og Miller forsvant året før, mens kvisvik vel ble solgt året før det igjen.


Det jeg mener er altså at de du nevner ikke er mer spennende personligheter enn at de faller inn under kategorien allminnelige.

Dersom du mener at Martin Andresen var en helt alminnelig spiller, så får vi være enige om å være uenig...
137
Brann / Sv: Billettsalgstall
June 01, 2017, 11:20:11 AM
Quote from: Lasaron on June 01, 2017, 10:22:45 AM
Quote from: Tom C on June 01, 2017, 07:53:29 AM
Winters? Solli? Andresen? Er ihvertfall tre profiler jeg husker som ikke var helt A4 og kjedelige. Til og med Helge HAugen var jo en spesiell profil med sin begrensede teknikk, men helt latterlig gode utholdenhet og løpskraft...


Miller og Kvisvik var fargeklatter. Ikke de du nevner.

Syns forøvrig spillerne bør koste på seg mer jubel etter scoringer som mot Nest.


Joda, er helt enig i det. Men nå var spørsmålet hvem disse personlighetene var i gullåret 2007. Og Miller forsvant året før, mens kvisvik vel ble solgt året før det igjen.
138
Kamper / Sv: Cupen 2017
June 01, 2017, 08:04:36 AM
Quote from: Nixon on May 31, 2017, 21:37:55 PM
Det blir surt å ryke ut av cupen uten å ha spilt en eneste hjemmekamp.


Fikk ikke med meg trekningen. Var det tilfeldig hvem som fikk hjemme/borte nå, eller var det NFF som vurderte at Brann skulle spille denne borte?
139
Brann / Sv: Billettsalgstall
June 01, 2017, 07:53:29 AM
Winters? Solli? Andresen? Er ihvertfall tre profiler jeg husker som ikke var helt A4 og kjedelige. Til og med Helge HAugen var jo en spesiell profil med sin begrensede teknikk, men helt latterlig gode utholdenhet og løpskraft...
140
Kamper / Sv: Cupen 2017
May 31, 2017, 18:18:50 PM
Skummelt. Dangs's kanon i tverrligger kampens største sjanse så langt, og Nest virker mye tryggere på underlaget enn Brann, som sliter med å beregne spretten på ballen. Må heve oss til andre, og håper vi får se Børven i andre...
141
Brann / Sv: Billettsalgstall
May 31, 2017, 12:41:15 PM
Quote from: krøvel vellevold on May 31, 2017, 09:28:01 AM
Quote from: Tom C on May 31, 2017, 08:54:15 AM
Krøvel har fått mensen... ;D


Og du er 13 år?


Nei. Men dersom du ikke evner å se deg selv litt utenfra, med side opp og side ned med sutring og klaging på at det ikke er flere på stadion, så er det jo synd på deg. Eller synd på den du evt bor sammen med...
142
Brann / Sv: Billettsalgstall
May 31, 2017, 08:54:15 AM
Krøvel har fått mensen... ;D
143
Kamper / Sv: Europa Leaugue 2017
May 31, 2017, 08:19:35 AM
Enig. I og med at det er økonomisk lukrativt for Brann å avansere, så burde de ha sluppet flest mulig folk inn for en slikk og ingenting. Gratis for partoutkort og f.eks 50 for barn og 100 for voksne på hele stadion. Ihvertfall i de første rundene...
144
Brann / Sv: Overganger sommeren 2017
May 26, 2017, 12:29:44 PM
Kommer vel an på hvordan kontraktsforhandlingene går fremover med de fem som snart kan skifte beite...
145
Brann / Sv: Overganger sommeren 2017
May 26, 2017, 12:13:51 PM
Må si jeg likte det jeg så av spissen til Egersund, Bubacarr Sumareh, som sendte Viking på hodet ut av cupen. Meget bra fart, og i tillegg bra teknikk. Muligens verd å kikke nærmere på?
146
3-1
Børven, Gilli og Haugen sørger for at Brann kan gå i 17.mai toget med rak rygg og hevet hode...
147
Hoho. Det varmer et fotballhjerte å se slike helhjertede løp. Og når han i tillegg blåser ballen opp i hjørnet etter å ha ristet av seg "lettvekteren" Gabrielsen, så er det bare perfekt.

P.S Grønner scoret et flaksemål og var bortsett fra det temmelig ræva i går. Fortjener mer tresmak i ræven...
(skal bare se om jeg klarer å sprekke en blodåre i panna til krakra)
148
Brann / Sv: Valgets kvaler: Brann eller dame
May 10, 2017, 12:15:11 PM
Om du har en skikkelig dame, så vet hun bedre enn å forstyrre deg midt i brann-kamp...

Alle skal få, men det er etterpå...
149
Quote from: osoerli on May 07, 2017, 21:14:57 PM
Quote from: Huff on May 07, 2017, 21:06:07 PM
Bare meg som ikke fatter hvorfor ikke Haugen får straffe?


Hadde blitt årets billegaste i så fall.  Hadde me fått straffe i mot på sånne hadde det blitt ramaskrik.


Joda, hadde vært billig. Men tror du RBK ikke hadde fått straffe på den, om det hadde vært deres spiller som falt slik i vår 16-meter på slutten, om stillingen fremdeles var 1-1? Er 100% sikker på at han feige løken av en dommer hadde gitt den til RBK om han hadde fått sjansen. På samme måte som han blåste et uforståelig frispark utover på den siste sjansen vi hadde til å slå en farlig dødball inn i feltet.
150
Brann / Sv: Overganger sommeren 2017
April 26, 2017, 12:35:36 PM
Det flagges f.eks på Lierskogen hver gang Brann spiller kamp... Men det flagget får du aldri!   :)