• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - sydnes76

351
Brann / Stikker Andresen?!
June 12, 2007, 19:48:02 PM
Quote from: "Langhår"
Quote from: "sydnes76"
Ser ingenting panikkartet med artikkelen i Ibergen. Latterlig innlegg, skjønner ikke hvor du vil. Dette er en medieskapt sak og det er vel helt unødvendig å hause opp stemningen. Eneste som virker panikkartet er en del av forumbrukerne her inne.


Jada, skyld på media. Selv om RBK nå åpent går ut og sier at de vil ha Andresen. Det er like morsomt hver gang med en del forumbrukerne som kler på seg den iskalde rolige masken og lener seg megetsigende tilbake mens de kommer med sine "kvalifiserte" betrakninger om panikken andre gripes av.

Soma og Kvisvik er to nøkkelnavn her. Førstnevnte avviste kategorisk en Viking-overgang bare uker (eller var det dager) før den var et faktum. Du var gjerne en av dem som avfeide Kvisviks svikefulle retur som tøys også?

Selvsagt er det grunn til å håpe og tro at denne RBK-interessen blir avvist kontant av Brann. Noe annet ville vært en gedigen skandale. Men å kalle reaksjonen her inne panikkartedet blir for dumt. Alle med et minimum av kjennskap til Sportsklubben vet at her kan det meste skje.


Du ser kanskje at Martin har sagt at det er uaktuelt?
Jeg vet og at det meste kunne skjedd tidligere, men ikke sånn som det er nå. At soma stakk skjønner jeg ikke at noen gidder å henge seg opp i som en skandale. At kvisvik stakk etter 1 år uten sex og kun gnåling hjemme skjønner jo mange.
352
Brann / Stikker Andresen?!
June 12, 2007, 15:48:44 PM
Quote from: "Roald"
Quote from: "Langhår"http://pub.tv2.no/nettavisen/ibergen/article1109955.ece

Utrolig at det skal være så panikkaktig og amatørmessig i idrettsveien. De lærer aldri. Skulle det ikke bli mer profesjonellt etter at Bruun - Hanssen kom?


Ser ingenting panikkartet med artikkelen i Ibergen. Latterlig innlegg, skjønner ikke hvor du vil. Dette er en medieskapt sak og det er vel helt unødvendig å hause opp stemningen. Eneste som virker panikkartet er en del av forumbrukerne her inne.
353
Kamper / Lyn-Brann
June 11, 2007, 18:52:55 PM
Kaaaaanon!

Gleder meg som bare F.... Vi er en gjeng på 7-8 stykker som reiser over allerede fredag. Kommer til å lage et lurveleven uten sidestykke aleine...Og det kommer vel noen tusen utenom oss håper eg!
354
Kamper / Brann - Lillestrøm 10.06.2007
June 10, 2007, 08:51:27 AM
Quote from: "Xminator"Det blir neppe siste kampen Corrales har spilt. Nå er ikke noen av dem kortsankere, så kanskje burde de trå enda litt mer til og faktisk få seg noen karantener?

Vi har klart to jevngode og GODE venstrebacker, men når vi har to like gode spillere, den ene lokal og 26 år, den andre utlending og 30 år, så bør det satses på den yngste og lokale. Prinsipp.


100% enig. Og Ramiro har ikke spilt veldig godt, tror Hanstveit kunne gjort en like god jobb. I dag ville nok både Corrales og Hanstveit fått massevis å gjøre, uansett hvem som startet. Jeg er glad det er sistnevnte.
355
Brann / overgangsvinduet sommeren 2007
June 03, 2007, 20:22:02 PM
Quote from: "Super Hasund"Veigar pall gunnarson e en spellar eg vil ha te brann. Samme kvaliteter som winters så det hadde vert en knall erstatter for robbie når han tar turen. Pelle Nillson e vel den eneste i norge eg vet om som hadde styrket midtforsvaret. Ellers e alt perfekt.


Veigar er god, men skuespilleren er ikke velkommen i mine øyne.
356
Brann / Brann2...
May 30, 2007, 21:36:45 PM
Hanstveit skal virkelig ha vært god i dag. Ingenting er bedre om han banker på døren. Håper han tar et steg nå når det er konkurranse. Bra Erlend!!
357
Kamper / Sandefjord-Brann
May 12, 2007, 20:55:19 PM
Quote from: "Teodor"Dette er et større ran en NOKAS. Telte vel 13 målsjansen til Sandefjord. Alle større enn noen av Brann sine. Dere bør være flaue over 3 poeng etter dette.


vi har blitt fraranet poeng før....sånn er det bare, det er jo de som er udyktig foran kassen og vi som har en flink målvakt. Så det må vel være mest pinlig for Sandefjord.
358
Kamper / Rbk - Brann 29/04
April 29, 2007, 20:53:45 PM
Fint å legge kampen bak seg på 2-0 og se fremover mot start-kampen. Gleder meg allerede :)
359
Kamper / Rbk - Brann 29/04
April 29, 2007, 20:47:41 PM
Quote from: "Nixon"
Quote from: "sydnes76"Utrolig at det kan forandre seg så mye. Alt lå til rette for en festaften for oss.


Jeg vil heller si at alt lå til rette for denne nedturen...


Joda, er enig i den. Men realismen styrte vel ikke følelsene mine før kampstart. - Er uansett enormt skuffet. Men det viktige er jo nå at vi tar 3ere mot de andre lagene på nedre halvdel. Så kan dette bli bra dette..
360
Kamper / Rbk - Brann 29/04
April 29, 2007, 20:38:22 PM
Quote from: "Klaus_Brann"Ja, hele tiden!Men for en forbanna møkkakamp!
Filmer gjør svinet og!


Helt grusomt, selv om andre omgang er 10 ganger bedre enn første. Det sier mest om første omg. Utrolig at det kan forandre seg så mye. Alt lå til rette for en festaften for oss.
361
Kamper / Rbk - Brann 29/04
April 29, 2007, 20:27:05 PM
Quote from: "Klaus_Brann"


helvete så iversen syter. Forbanna irriterende
362
Kamper / Rbk - Brann 29/04
April 29, 2007, 19:42:58 PM
Quote from: "tintin"men vi vinner serien i år, og kommer tilbake... ut med pvm, andresen...


haha, forferdelig
363
Kamper / Rbk - Brann 29/04
April 29, 2007, 19:39:01 PM
Quote from: "naitsirk"faen i helvete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Ja helt jævli, på gråten.
364
Brann / Daniel Braaten
April 28, 2007, 22:27:41 PM
Quote from: "Langhår"Daniel Braaten er bare et nytt eksempel på spillere som har begått den tabben å gå til RBK. Jeg er ikke i tvil om at han vil kunne blomstre i Bergen. At enten Bengt eller Robbie eller kanskje begge forsvinner etter sesongen er vel meget sannsynlig. Robbie kanskje allerede til sommeren?

Da vil det nærmest være tjenesteforsømmelse av Brann å ikke kikke nøye på en spiller av Braatens potensiale.

Når Mjelde klarte å gjøre en anstendig spiller ut av en lathans som Charlie Miller, byr det nok på få problemer for ham å få Braaten riktig fokusert.


Helt enig...Definitivt en spiller vi bør ha på blokken. Kunne blitt bra som spiss i 4-4-2.
365
Brann / Brann og talenter.
April 26, 2007, 14:20:58 PM
Ser man det ja....Sikkert bedre at vi henter han slik at han får utvikle seg i Brann. Kan bli bra på sikt, kanskje allerede neste år? Talentutviklingen har jo ikke vært fantastisk akkurat, men det er ikke lett heller. Håper Solli blir første virkelig unge stjernen fra Bergen på en stund...
366
Brann / Brann og talenter.
April 25, 2007, 18:55:57 PM
Er det skjedd noe mer med Alexander Solli? Noen som vet hvordan det går i vadmyra? - Siden alle i Brann var så begeistret, inkl. målkongen Bengt, så håper jeg jo han får trent litt med Brann i allefall....
367
Brann / Er det greit å røyke på Stadion?
April 22, 2007, 16:12:15 PM
Quote from: "Bossmann"
Quote from: "sydnes76"Jeg støtter helt klart røykeforbudet. De som har voldsomt sug får ta seg en pris...Og, jeg støtter snusforbudet også, selv om jeg bryter det. Det er ok å ha det i bakhodet slik at man ikke kaster de fra seg overalt. Men så lenge man har noe å spytte i så kan det vel ikke skade for Brann eller andre tilskuere.


ja og eg støtter røykeforbudet, men driter i det. Hallo??


Hahahaha Du er litt etter meg fortiden Bossmann...Kan nok tenke meg at du driter i røykeforbudet ettersom du på min tråd om nye partoukort klikket på at det ikke gikk an å gå ut i pausen. Men du har lagt deg paddeflat tidligere - står respekt av det :)
368
Brann / Er det greit å røyke på Stadion?
April 22, 2007, 15:23:17 PM
Jeg støtter helt klart røykeforbudet. De som har voldsomt sug får ta seg en pris...Og, jeg støtter snusforbudet også, selv om jeg bryter det. Det er ok å ha det i bakhodet slik at man ikke kaster de fra seg overalt. Men så lenge man har noe å spytte i så kan det vel ikke skade for Brann eller andre tilskuere.
369
Kamper / Brann - Vålerengen
April 22, 2007, 08:58:49 AM
Quote from: "Lurkin"Syns det er helt OK at både Cato og Bengt starter i morgen. Cato spilte en veldig bra kamp mot Godset, bunnsolid mann-mot-mann, og stoppet flere gjennomspill kun på rutine. Og så liker jeg ikke at Robbie spiller på topp sammen med Thorstein, pga de er så lik (jeje, old news).

Sier litt om laget vårt når vi vurderer å sitte ut to så landslagsaktuelle spillere som PVM og Dahl.

Anyway. Viktig med 3 poeng i dag. Rosenborg tapte, vi må ikke la kanarifuglene få mer forsprang enn de trenger, det er deilig å se Engen helt der nede (gullkandidat my ass), og ikke minst; jeg jobber på Gardemoen sammen med en hel gjeng med Engen-supportere.

Jeg har feelingen i dag, og sier 4-0 til Brann. Sæternes, Helstad (2) og Gashi. :D

..til info så er feelingen min ganske god.


4-0 ja! Faktisk min feeling og. Hadde og tenkt Gashi, Helstad og Sæter. Sikkert ikke noe stort mysterie at flere tror på det. Men jeg tipper 2 til Sæternes.
370
Brann / Billettsalgstall
April 19, 2007, 19:37:00 PM
Quote from: "Bossmann"
Quote from: "sydnes76"
Quote from: "1963"Enig Bossmann! Kutt ut det "fyllepratet" ditt Petter!


Petter pudde spriter opp forumet. Det er bra at noen setter spørsmålstegn ved utregningene til krøvel. Ingen gjør bra arbeid uten en sprø puddel som biter deg i rassen. Stå på Petter puddelfjord.


Hvorfor e det bra? Fyren har jo knallkontroll og kildene er jo det bare til å sjekke opp i selv om du tror han tar feil.

www.billetluka.no/brann.


Beklager om jeg trakket deg på tærne Bossmann. Innlegget mitt var vel ikke av det seriøse slaget. Litt ironi og inndirekte støtte til krøvel skader vel ingen. Alle vet jo at han gjør en kjempejobb og jeg stikker ofte innom for å få en oppdatering på emnet. Jeg går vel aldri inn for å få info av Petter. Poenget er vel at det er liten vits i å gi han respons, noe han dessverre får i hytt og pine.
371
Brann / Billettsalgstall
April 19, 2007, 19:23:35 PM
Quote from: "1963"Enig Bossmann! Kutt ut det "fyllepratet" ditt Petter!


Petter pudde spriter opp forumet. Det er bra at noen setter spørsmålstegn ved utregningene til krøvel. Ingen gjør bra arbeid uten en sprø puddel som biter deg i rassen. Stå på Petter puddelfjord.
372
Tifo, sanger o.l.... / Re: Ardian Gashi
April 18, 2007, 20:43:42 PM
Quote from: "Bossmann"Prøver meg på en.

2 unlimited : No Limit


Gashi Gashi
Gashi Gashi
Gashi Gashi
Aaaaaaaaaardian Gashi.


Haha ikke dum den. Passer med en litt småaggressiv 90tallstechno låt på Ardian. Tror han hadde blitt enda mer oppildnet om det går an. Han fortjener mer fra tribunen.
373
Meget bra Nystemten da det nærmet seg slutten. Hørtes ut som pølsevipen var med på den i allefall.
374
Brann / Selger sin sjel!
April 14, 2007, 19:29:17 PM
Quote from: "Atlet Orvanger"Har det slått noen at en ikke trenger å hete Geir Grøftegraver for å engasjere seg på Stadion? Bjarne Banksjef kan også være Brannsupporter og lage liv skjønner dere.



Takk, takk, takk - Godt skrevet. Helt forbanna enig. Det er jo på stadion ellers så rolig menn og kvinner også finner det passende og skrike og skråle. Kan godt tjene 5 millioner i året og lage liv.
375
Brann / Seyi Olofinjana vs. Hassan El Fakiri
April 14, 2007, 19:16:19 PM
Så kamp med Hassan El Fakiri her forleden. Han spilte sentral midtbane. Sinnsykt god. Hadde mye heller sett han på midten vår enn Martin A. Ser ut til at de rykker ned og....
376
Brann / De nye patoukortene
April 13, 2007, 19:34:34 PM
Som jeg fryktet var partoukortet mitt borte, men de genererte kjapt et nytt et hos administrasjonen i dag og beklaget seg. De skulle kanskje satt inn noen ekstra krefter på denne delen nå når alt står på hodet....
377
Kamper / Stabæk-Brann 10. april 2007 (Seriestart)
April 10, 2007, 19:55:00 PM
Tror aldri jeg har vært så nervøs....skjelver ennå. Heeeeeeeeeeeeeeelvete det var digg. Og den straffen fortjente de så jææævlig å ikke få etter møkkafilmingen.
378
Kamper / Stabæk-Brann 10. april 2007 (Seriestart)
April 10, 2007, 18:59:25 PM
Likte ikke at Andresen skjeller ut Huseklepp. Bør heller stå bak de og skjelle ut motspillerne ( noe han også gjør ) - Ellers bra kamp av Martin, men ikke supert.
379
Kamper / Stabæk-Brann 10. april 2007 (Seriestart)
April 10, 2007, 18:56:25 PM
Er kjempeforbanna på han driten av en spiller....faaaaaaaaaaaaaaen
380
Kamper / Stabæk-Brann 10. april 2007 (Seriestart)
April 10, 2007, 17:33:51 PM
Nervøsitet men stor N...regner med et tap, men tipper motsatt. 4-1 til Brann. Helstad X 2 + huseklepp og Bengt som innbytter.
381
Brann / Den Store Stadion-utbyggings-tråden
April 08, 2007, 09:32:51 AM
Nye fete panoramabilder i bt i dag.


http://www.bt.no/sport/article353748.ece
382
Brann / De nye patoukortene
April 07, 2007, 13:54:57 PM
Nå har alle rekkekompisene mine fått partoukortene sine. Jeg har ikke fått. Regner med det er noe krøll, optimist på vegne av årets lag, men pessimist på vegne av mitt eget partoukort. Ellers har de to andre kompisene mine som har betalt innen fristen og har mistet plassene sine ikke fått noe svar enda. Dette til tross for at begge har purret uttallige ganger og jeg har mailet og ringt minst 7 ganger tilsammen. De sier bare vi skal se på det så tar vi kontakt så fort så mulig. Det er bare utrolig svakt. Og deres partoukort er solgt. Noen som har noen gode tips for hva vi skal gjøre?? - Har hatt partoukort i 8 år nå og føler meg litt tråkket på (selv om mitt i utgp. er i orden)
383
Brann / Norges 10 beste spillere
April 07, 2007, 13:50:00 PM
For min egen del er det liten tvil om at ørn2 bør være høyt oppe. Han var enorm i 3/4 av sesongen i fjor. Ellers tror jeg Helstad kommer langt opp på neste års liste. 23 mål i år om han er skadefri? Satser på det :)
384
Brann / Stikker Andresen?!
April 07, 2007, 13:46:53 PM
oi, eg må ut å kjøpe Ba i dag ser det ut som. Bilaget fra Bt ligger trygt ved siden av doskålen. Ramiro danker nok ut hanstveit, ikke PVM. Hadde vært gull med to nye år på Martin Andresen.
385
Kamper / Brann-Strømsgodset
April 06, 2007, 15:25:05 PM
Quote from: "smaalanda"Enig med noen lenger oppe, dette er en ALTFOR tidlig kamptråd. Denne ukulturen må vekk.


Ser ut som tiden var moden for denne tråden. Det er jo første hjemmekamp det er snakk om og folk er høyt oppe. Om du ikke er fornøyd er det jo bare å vente med kommentarene? Ellers håper jeg vi stiller offensivt mot godset. Har aldri mislikt laget fra Drammen. Kanksje fordi vi har taket på dem??
386
Brann / De nye patoukortene
March 29, 2007, 12:58:52 PM
Jeg skulle hente kortet mitt fordi det var fint vær og stadionlysten er på topp. Ble selvsagt litt skuffet når det ikke var der, men gleder meg til å få det i posten...Håper det kommer i tide. Nok rot der nede i butikken i allefall.
387
Brann / Brannspillere tatt ut til landslagssamling
March 28, 2007, 21:29:30 PM
Quote from: "Erlend"
Quote from: "Mr_Soma"Myhre du Myhre.... Gleder meg til møtet med Viking senere.

Gleder meg til å se Uwe Rösler på sidelinjen i samme møtet


Udjus kunne stått i mål for Norge uten å gjøre det nevneverdig dårligere. Kanskje tom. bedre?
388
Brann / De nye patoukortene
March 28, 2007, 20:38:52 PM
Quote from: "Brannmann rob"Det går jo ikke an at vi ikke får gå ut... Og hvordan registreres kortet da? Det ser ikke så veldig elektronsik ut for meg, ingen striper på det eller noe..


Jeg vet ikke helt. Men det var hun bak kassen som sa det til en annen kunde. At når man gikk inn ble det registrert og kunne ikke gå ut og inn igjen fordi da var du allerede inne. Synes selv det hørtes rart ut og. Håper hun tar feil, men det er vel, om det stemmer, for å få vekk muligheten for å gå ut og ta med seg andre inn på kompisen din sitt kort....Sikkert noen som har prøvd det før....
389
Brann / De nye patoukortene
March 28, 2007, 20:05:17 PM
Jeg var nede på stadion i dag for å hente det nye kortet mitt. Jeg er glad det endelig skulle kommet et kredittstørrelse-kort, men systemet var forferdelig. Sto lenge å ventet mens hun skulle finne det, hun sa noen var sortert på fornavn og noen på etternavn. Til slutt fant de ut at det ikke var der.
I tillegg overhørte jeg at man ikke kan gå ut av stadion etter man er kommet inn ettersom det registreres på kortet. Dette er jo dårlige nyheter for røykerne. Selv liker jeg å ta en tur for å strekke litt på beina, møte noen kompiser eller bare for å unngå en av de fantastiske pauseunderholdningene.
Men oi så kul stadion er og eg gleder meg siiinsykt nå!
390
Brann / Helstad til Everton
March 27, 2007, 19:48:38 PM
Helstad gidder ikke stikke nå som Solli er på plass. Håper ikke det i allfall, har er garantisten for mange må denne sesongen.
391
Brann / Brann og talenter.
March 21, 2007, 21:27:13 PM
Quote from: "dudo"Dette er vel mer et rop om et eller annet talent! Uvitende som jeg er hadde jeg ikke hørt om Solli før for en mnd siden. Nå er jeg hellig overbevist om at han blir vår Gerrard... ;-p


Haha, amen til det. Men etter det jeg har hørt så er Solli et ekstremt talent. Og når flere spillere på Brann (ikke bare Bengt) mener vi bør hente han allerede nå så stoler jeg på det. De har jo tross alt spilt med han. Han skal være fysisk sterk for alderen og i tillegg meget rask (noe jeg digger villt hos midtstoppere - ørn1 :)) - Hvorfor ikke prøve sier nå jeg. Få han med allerede nå så kan han spille når han er 18 i 2008 sesongen. Stadion er ferdig og de gode årene starter for alvor!
392
Brann / Den store stoppertråden
March 21, 2007, 21:18:58 PM
Jeg mener helt seriøst at vi skal ta inn Alexander Solli på permanent basis. Han kan få prøve seg innimellom for å smake på nivået. Når Sæternes og andre spillere på Brann skryter så mye av denne 17 åringen så bør det satses. Tenk så utrolig fett om vi kunne hatt en knallgod ungdom fra Bergen på laget. Eller kanskje litt for optimistisk?
393
Brann / Mjelde må gå anno 2007
March 21, 2007, 17:25:46 PM
Quote from: "tronn"Skulle vært veldig artig å høre hvem MIM-haterne heller ville ha som trener. Stort sett kommer det kun klaging på MIM, men lite konstruktivt om hvem Brann burde ansette i stedet. Er det flere i styret de mener burde gå? De siste 30 årene har Brann vært plaget av uenighet i styret, trenere som har fått fyken etter to tap på kjappen og kjøp av middels gode nasjonale spillere. De siste årene har vi hatt kontinuitet i styret, kontiunitet i trener-team. Det virker som om trener-teamet og styret arbeider på lag. Er det virkelig noen som ønsker seg tilbake til de "gode gamle dager"?
Ta en titt på historien. Sir Alex Ferguson hadde ikke suksess med en gang han heller.


De som vil bli kvitt Mjelde og heller se Brann slite er de samme som vil klage og syte over neste trener etter 6 måneder.
394
Brann / Brann og talenter.
March 19, 2007, 21:05:02 PM
Quote from: "dudo"Nylig 17, mener du vel! ;-p Uansett veldig overraskende at en så sindig og stille mann som Bengt uttaler seg i så positive ordelag om Solli!


Ja det stemmer vel det. Tok en sjanse :)
395
Brann / Brann og talenter.
March 19, 2007, 20:43:26 PM
Realistisk er det nok. Jeg leste med glede om Bengt sæternes som ville ha med Alexander Solli. Ingenting hadde vært bedre om gutten seilte rett inn som midtstopper blant de 11 utvalgte. En 17åring (snart 17) fra Bergen som kunne løst midtstoppersituasjonen vår ville vært supersnadder.

             Opdal

Hanstveit-Solli-ørn1-dahl

Moen-Andresen-Bakke-Solli

          Helstad-TFL

Benken: Sæternes, winters, ørn2, ørn3, Ramiro, gashi, torbjørnsen.

Sikkert mange som er uenig i den lagoppstillingen, men men. Jeg er vel i overkant optimistisk, men mye bra i det siste.
396
Brann / Jan Gunnar Solli
March 18, 2007, 10:37:14 AM
Quote from: "Marek"
Quote from: "Klaus_Brann"Jaja, så lenge de holder det her på forumet så er det ok nok..Men greia er at det er en del som er litt for bestemt for at han ikke kommer til å gjøre noe bra for Brann, og det er kjipe greier.
Hvis han slår ett par feilpasninger og er litt uheldig i de to første kampene er jeg sikker på at en god del ikke lar mannen få noen fler sjanser...
Trist, men satser på at flertallet på stadion støtter mannen hvis det skulle gå litt trått i starten, det er jo akkurat da han trenger det mest.


Pinlig og dessverre ganske store muligheter for at det kommer til å skje. Forskjell på å være kritiske til prestasjoner og det å hetse spillere. Latterlig å forbeholde seg retten til å hetse spillere i den røde drakten vår. Eneste som skal hetses er motstanderlagets spillere og trenere. Har feks. vært kritisk til både Martin Knudsen og andre, men har klappet han innpå hver forbanna gang likevel. Om noen på død og liv vil hetse sine egne spillere vil jeg med full rett kalle dere for svikere og elendige supportere.
397
Brann / Jan Gunnar Solli
March 17, 2007, 19:31:59 PM
Quote from: "blubbin"
Quote from: "sydnes76"Jeg registrerer at Rbk har mistet en ung og lovende midtbanespiller


Hvem er denne unge og lovende midtbanespilleren Rosenborg har mistet?
Han som fyller 26 år neste måned?


Okei, tar poenget, men det jeg mente var uansett at Solli var ung og lovende den gang han kom til rbk og har gradvis blitt dårligere under tilværelsen der oppe. Beklager at jeg ordla meg feil, jeg skal skjerpe meg, og ja jeg vet han er 26 år og ikke veldig ung, men kanskje lovende?? Det håper jeg :)
398
Brann / Jan Gunnar Solli
March 17, 2007, 12:55:19 PM
Det skal det være liten tvil om. Helt enig med deg der.
399
Brann / Jan Gunnar Solli
March 17, 2007, 11:37:50 AM
Det er artig at Rosenborg fansen koser seg. Jeg registrerer at Rbk har mistet en ung og lovende midtbanespiller som har mistrivdes og dermed stagnert. Ser ut som fornyingen av stallen deres blir et større og større problem. Ikke bare det, men de har jo mistet en vaskekte norsk spiller med godt humør og kulturell likhet. Rosenbart har nå få barter igjen, og de har lite nordmenn igjen. De kan kose seg for min del. Jeg er glad for overgangen. Og som Xminator så fint sa det: Langeland er en stor dust (ikke helt ordrett kanskje).
400
Brann / Jan Gunnar Solli
March 16, 2007, 16:02:43 PM
Er godt fornøyd jeg. Husikken er jo uansett kun en vinterspiller. Har god tro på at Solli kommer til å spille på høyrekanten. For all del, jeg har sansen for Huseklepp og han er Bergenser osv. men vi må ha en mer stabil høyrekant som ikke blottlegger høyresiden totalt. Solli kan bli feita sammen med Bjørn Dahl. Huseklepp kan spille fra 70 min når vi sliter eller på kanten hjemme om Solli blir flyttet sentralt. Det gir oss dessuten mange flere strenger å spille på i forhold til å spille ulike systemer og han er en solid forsterkning for stallen som helhet. I dagens marked er 6 millioner helt ok - Heller solli enn Brink feks. Kostet ikke han 5-6 millioner?

Velkommen skal du være Solli!