• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - Xminator

241
Brann / Endringene på Store Stå
March 17, 2004, 06:59:23 AM
QuoteForøvrig er det mange prosjekter som løper parallelt på Stadion i disse dager. Denne uken startet arbeidet med å lage ny inngang midt på Store Stå. Her skal det også settes opp bølgebrytere, også det et nytt krav fra NFF.


Ikke sikker på om jeg likte det der med bølgebrytere. Har det vert dialog med Brann for å få bygget opp bakre del av trinnene på SS? Dette ville ha forbedret utsikten for ganske mange tror jeg.

Ellers tror jeg ikke sittetribunen i klokkesvingen blir så veldig negativ. Vi får litt mindre kapasitet på de to store kampene, men den er nok lettere å selge enn ståplassene, og Brann er vel tenkt å ta seg bedre betalt for den?

Ellers så har jeg fortsatt ikke hørt noe fra Brann om mitt sesongkort til SS. Pengene gikk ut fra konto samme dag som de åpnet salget :p
242
Brann / Radio 1 dropper Brann
February 26, 2004, 10:01:12 AM
243
Brann / Nordisk liga faktum
February 16, 2004, 16:26:26 PM
Fra VG Nett:

Klart for skandinavisk liga

De siste detaljene er på plass, og de første kampene i den skandinaviske ligaen - eller Royal League - skal spilles 7. og 8. desember.

****

Det blir gruppespill i den skandinaviske ligaen. De to beste lagene fra hvert land havner i samme gruppe. Der får de med seg nummer tre fra ett av de andre landene, og nummer fire fra det siste. Hadde årets serie dannet grunnlaget for den norske representasjonen i ligaen hadde Rosenborg, Bodø/Glimt , Stabæk og Odd Grenland blitt med.

****

De fire beste eliteserielagene i kommende sesong skal representere Norge.
244
Brann / Hanstveit i "proff" troppen
February 09, 2004, 16:13:48 PM
Erlend ble tatt ut i "proff" troppen til Hareide. En god nyhet midt i all elendigheten!
245
Brann / Ã?rets lag (reloaded)
February 01, 2004, 07:36:53 AM
Nå har Mjelde vist oss hvordan han ser på årets Brannlag. Tar meg den frihet å sette opp det laget jeg tror (ikke nødvendigvis slik jeg vil ha laget :) ) spiller første seriekampen:

Rønningen
Opphaug - Soma - Bjarnason - Hanstveit
Knudsen - Guntveit - Olofinjana - Kvisvik
Winters - Ystaas

Benken er en klar styrke i år slik jeg ser det. Vi har spillere som kan gå inn i alle posisjoner uten å svekke laget for mye. Det er vel spissene som blir problemet, og om Olofinjana/Kvisvik er ute, så forsvinner mye av slagkraften vår.

Var det ikke BT som skrev at dette er det høyeste Brannlaget noensinne? Bare Molde var høyere i år tror jeg :) Så får vi se om det gir utslag i poeng :p
246
Brann / - Kunne tenkt meg å spille for Brann igjen
November 13, 2003, 19:28:35 PM
Hvem? Claus Lundekvam :)

Nå har jeg ikke lest artikkelen på VG Nett enda, så ta overskriften med 3 klyper salt :)

Artikkelen på VG Nett
247
QuoteMen i dommernes egen rapport fra kampen blir feilen innrømmet. Dommerne visste om tabben før de forlot Stadion, men ga aldri noen beskjed til Brann.


Helt utrolig hva NFF gjør for å redde sitt eget og sutreguttene i LSK.
248
Brann / Hvorfor stiller vi med forsvar?
October 04, 2003, 16:51:48 PM
Dette var håpløst. Nok om det.
249
Brann / Joachim Björklund
August 04, 2003, 12:14:08 PM
Det ser ut som om Jokke klarer å holde plassen sin i Sunderland. Var faktisk ikke klar over at han var bedt om å finne ny klubb og kunne gå gratis...

Håper uansett at Brann holder et våkent øye med hvordan tingene utvikler seg for Jokke. Det hadde vert konge å få gutten tilbake til Brann :)