• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Nixon

20751
Brann / Martin Andresen....En flopp...
September 12, 2005, 22:47:13 PM
Quote from: "Lskgutt"Er det bare jeg som er redd for at dette "fine forholdet" mellom Brann og LSK er over? ser iallefall slik ut.
Er helt enig med FrodeKippe med det der ang. Martine Andresen. Dere burde aldri ha skaffa'n. Han er jo mester i Nedrykk. Først ned med stabæk også skal man ikke se bort ifra at sossen drar ned dere også.

Lskgutt - Som ikke vil starte en enorm krangel.


Dette er bare krusninger. Er glemt i neste uke.

Når det gjelder Andresen er det jo litt morsomt at han skal være mester i nedrykk etter ett nedrykk. Vil vel i den anledning minne på at de to topplagene i årets TL også da har en god del mestere i nedrykk. Uten at noen legger så stor vekt på det

Tenk litt før du rører tastaturet!
20752
Tifo, sanger o.l.... / Spørsmål
September 12, 2005, 22:43:37 PM
Bataljonen er ikke bedre enn de medlemmene de har.
Hvis ikke medlemmene tar tak og engasjerer seg mer kan man ikke regne med at det blir stort bedre.

Et eksempel. I stedet for å sitte på ræven og vente på at styret skal gjøre noe med syngingen. Gjør noe selv! Start en sanggruppe. Ta kontakt med styret og få tilskudd til papir og kopiering. Sjansen burde være god til det.

Er kanskje ikke så vanskelig...
20753
Brann / Billetter til Brann Lokomotiv
September 12, 2005, 21:53:41 PM
BBB klarer aldri i verden å fylle øvre Hansa. Så det blir som vanlig nok av plasser å sitte seg på selv om man kjøper andre steder.
20754
Brann / Martin Andresen....En flopp...
September 12, 2005, 21:19:14 PM
Quote from: "R.I.P.Super-ray"Hva faen vil du?


Akkurat det du gjorde!:)
20755
Brann / Billetter til Brann Lokomotiv
September 12, 2005, 20:47:06 PM
Jeg glemte helt at du må tenke i nåtid, siden du nok neppe opplevde Alex live på Stadion...
20756
Brann / Billetter til Brann Lokomotiv
September 12, 2005, 20:01:32 PM
Hansa har sine svin på skogen. Men SS er like ille. Har hørt om flere Brannspillere som har vegret seg mot å spille på den siden. SS tok i alle fall mer eller mindre knekken på Alex. Ingen tvil om det.
20757
Brann / Fiasko og Konsekvenser
September 12, 2005, 18:23:37 PM
Av de fire lagene som var med i RL er det bare VIF som ligger i teten. Tilfeldig?

Mer fokus på trening på viktige ting som samhandling og å skåre mål kan være like viktig i vinter som å spille i sludd og kulde i Malmø.
20758
Brann / Billetter til Brann Lokomotiv
September 12, 2005, 17:33:21 PM
Noen som trodde det ville bli fullt?
Herlig naivt!:)
20759
Tifo, sanger o.l.... / Spørsmål
September 12, 2005, 16:19:10 PM
Neste år er vel siste år med SS slik vi kjenner det uansett. Og alt tyder på at hele sirkuset blir flyttet til nedre Hansa. Slik at vi alle kan samles som en stor lykkelig familie!
20760
Tifo, sanger o.l.... / Stemning og sanger!
September 12, 2005, 12:35:06 PM
Joda, konstruktivt forslag og det kan gjerne hjelpe å legge nye sanger på fremsiden. Men jeg tror ikke det blir gjort stor nok innsats på kampene av de som lanserer nye sanger her på siden. Og da blir det for lettvint å "gjemme" seg bak BBB.
20761
Tifo, sanger o.l.... / Stemning og sanger!
September 12, 2005, 11:56:25 AM
På den andre siden blir det litt lettvint å si at hadde bare BBB lagt teksten ut på fremsiden hadde det funket. Vi synger tross alt ganske mange sanger som aldri har vært på noen fremside.

Spørsmålet er om denne Riversangen i det hele tatt har blitt forsøkt innført på SS på en skikkelig måte? Det må jo være en enkel sang å få folk med seg på hvis man er en liten gjeng som starter og er litt standhaftige. Og gudene skal vite at det har vært nok av stille vinduer å starte den i...
20762
Brann / Bråk i Lillestrøm
September 12, 2005, 08:38:13 AM
Quote from: "krøvel vellevold"
Quote from: "Nixon"Så hvis vi kan velge mellom ingen sang og sang, så velger vi ingen sang? For det er faktisk realiteten på Stadion i store deler av kampene hvis ikke vi legger vekk noen antikvariske holdninger og faktisk åpner opp for litt nye tanker.


Så alt er greit hvis vi synger "ra-ta-ta-ta-ta, shubiduah, olé SK Allez, Sæternes chalalala singeling ding dong trallala"? Eller "Lisa gikk til skolen"? For alt er jo bedre enn ingen sang?


Saklig som alltid Krøvel, det skal du ha.
Nå skriver jeg ikke at alt er bedre en ingen sang, trodde du kunne lese. Her ligger det implisitt at det som synges selvsagt må være av en viss kvalitet. Men at vi må tenke nytt slik at vi kan få opp stemningen igjen på Stadion. Men du er kanskje fornøyd slik det er nå?
20763
Brann / LSK-Brann
September 12, 2005, 07:42:57 AM
Quote from: "Xminator"http://www.vg.no/bilder/bildarkiv/1126471255.4811.jpg
Hanstveit - 5 (en av hans bedre kamper i år. Slet som pokker med Riise i første)


Lillebror Riise er vel et godt eksempel på hvor lite folk her inne egentlig vet om fotball. Da han var "aktuell" for Brann tidligere i år var det ikke måte på hvor dårlig han var som spilte i et bakgårdsland som Belgia.
Han viste vel i går at han hadde styrket Brannstallen betraktelig.
20764
Brann / Bråk i Lillestrøm
September 11, 2005, 23:51:35 PM
Quote from: "ekte kjuagutt"Må faktisk si meg enig i Forzasangen. Slo faktisk av lyden på tv'en til tider for og slippe jævelskapet.


Så hvis vi kan velge mellom ingen sang og sang, så velger vi ingen sang? For det er faktisk realiteten på Stadion i store deler av kampene hvis ikke vi legger vekk noen antikvariske holdninger og faktisk åpner opp for litt nye tanker.
20765
Brann / LSK-Brann
September 11, 2005, 23:48:14 PM
Den spillerbørsen virker litt poppis spør du meg. Sanne spilte bedre enn en toer totalt sett sammenlignet med hva andre mer populære spillere fikk.

Ellers flott å se at hylekoret er tilbake. Savnet det nesten litt etter kampen mot Fredrikstad.
20766
Brann / Helge B
September 11, 2005, 23:41:40 PM
Quote from: "pusuren"At monsen ikke lar han spille mer er utrolig, jeg kan ikke bedømme trenningene, men det han gjør i idag og mot alliansi bør være mer enn godt nok til at han kan starte enn kamp...


Visst var han rimelig god i dag. Men som du selv skriver: Du har ikke sett han på trening. Og sikkert ikke sett han ikke imponere i 2. divisjon i de siste Brann2-kampene.

Jeg har sett han spille for andrelaget. Og jeg synes ikke det er utrolig at han ikke har fått spille fra start i Brann sine siste kamper. Men fortsetter han slik kan det jo være at han vil få mer spilletid i de neste kampene, og at Brann vil forlenge kontrakten hans.

Hvis ikke blir han nok en slager på venstrekanten til Odd neste år...
20767
Brann / Billetter til Brann Lokomotiv
September 11, 2005, 08:05:28 AM
Quote from: "Xminator"Sesongkort for å gjøre det enkelt. Snublefot har ett godt poeng. Sesongkort gjelder til seriekamper. Det er ett rent privilegium å faktisk få forhåndskjøpe billett til de andre kampene.


Nå er denne forkjøpsretten en av fordelene man får ved å betale inn flere tusen kroner til Brann i desember. Det er ikke noe tilfeldig privilegium Brann skjenker sine partoutkortinnehavere fra kamp til kamp. Så jeg skjønner de som blir sur når de blir kastet vekk fra plassen sin. Men selvsagt; de overlever.

Ellers har du rett i at ved senere cupfinaler blir fjorårets cupbillettfarse rene brisen i forhold til det som kommer. Ved ferdig utbygget Stadion vil jo etter alle solemerker partoutkortsalget øke. Og skal man følge Viking sitt eksempel vil også sponsorinntektene øke, og de skal også ha sitt. Plusser man på at man nok ikke vil møte lag som Lyn hele tiden så blir summen på regnestykket ganske mye over på minussiden for Brann.
Og som du sier, dere som har vi-har-vår-egen-storskjerm-VIP-plasser vil nok stille først i køen. Uavhengig av både fartstid på Stadion eller innbetalingsdato.

Nei, den sikreste garantien for en cupfinalebillett er vel medlemskap i ARG...:)
20768
Brann / Minibuss?
September 10, 2005, 10:25:48 AM
Quote from: "NorthsideFCDH"sååå, ka e dette for noe tull? Fikk nettopp vite at en fyr sendte mail på torsdag om å melde seg på, i går fikk han plutselig vite at det gikk ikke pga bbb satt opp minibuss! Det e jo sikkert ganske artig for han å få vite det dagen før reisen at det er fult... Sløvt av bbb.


Sløvt av BBB? Vil nå si at det er utrolig sløvt av han fyren å vente til to dager før turen å melde seg på. Da kan han ikke vente noe annet når BBB må gå ned til en minibuss pga lav påmelding.

Og tilbakemelding dagen etter er ikke så aller verst med tanke på at BBB er basert på frivillig arbeid.

Men det positive er at du sikkert kan søke jobb i BA når du engang blir voksen. De elsker folk som kan lage storm i et vannglass...
20769
Tifo, sanger o.l.... / Spørsmål
September 08, 2005, 19:06:08 PM
Quote from: "NorthsideFCDH"synge høyere må vi ja, men så ser vi heller ikke opp mot Hansa når den sangen synges, dermed så hører ikke dere oss så godt.


Blir jo litt snevert hvis dere må se på folk for at de skal høre dere. Dere får i alle fall håpe at feltene K, L, M og N har fått gleden av å høre denne Soma-sangen...
20770
Brann / Vålerenga desperat?
September 08, 2005, 12:46:02 PM
Du er på glid Krøvel!:)
Selvsagt må ikke dette skje for ofte, men som en gimmick en gang i året er det vel ingen som kan si noe på.

Apropos juks. Kanskje vi ikke skal snakke så høyt før vi får et system som faktisk teller alle som er inne på Stadion. Ikke bare de som har kjøpt billett...
20771
Tifo, sanger o.l.... / Spørsmål
September 08, 2005, 10:23:01 AM
Quote from: "Nemesis"Mener selv jeg har en ok hørsel. Mulig den synges på SS samtidig som Hansa synger noe annet......


Vi får tro de når de sier at de synger denne sangen på SS. Men det høres ikke bort til Hansa. Syng høyere!!!
20772
Brann / Vålerenga desperat?
September 08, 2005, 08:48:13 AM
Egentlig burde man ikke annonsert kampene heller, eller offentliggjort terminlisten for den saks skyld. Da hadde det bare vært de som var skikkelig SKIKKELIG interessert som hadde kommet på kamp...
20773
Brann / Vålerenga desperat?
September 07, 2005, 16:16:27 PM
Quote from: "krøvel vellevold"Helt greit at ikke Brann prostituerer seg og kaster billetter etter folk!


En annen innfallsvinkel er at Brann og Stadion hadde blitt introdusert for en hel haug med barn og unge. Slik Hafslund nå gjør i Oslo.
Kan ikke se at det skal være noe negativt. Så kan heller publikumstall-purister som Krøvel heller trekke det fra statistikken sin...
20774
Brann / Kontrakt til Miller?
September 07, 2005, 13:23:18 PM
Quote from: "Nemesis"Nå skal jeg ikke fyre oppunder en annen het diskusjon, men hele kontrakts-farsen med Miller kan minne om/ trekkes paralleller til flo-saken, MERK  kan. Men tviler på den samme oppstandelsen og hatet  om han reiser hjem ved kontraktslutt.  (parallellene kan trekkes på de økonomiske motivene, ellers er det ulikt, han er skotsk og vil hjem, flo ville bli proff,  flo hadde høyere markedsverdi osv osv).  Dette ble vel et halveis spark bak til de som forguder Miller og hater Flo over alt på jord. Jeg er ikke glad i flo selv, og liker foreløpig Miller godt, men det kommer litt ann på om han blir værende....


Jeg vil på ingen måte hate Miller hvis han går ut kontrakten og etterlater Brann uten en krone for å putte litt ekstra i egen lomme. Likegyldig er vel et mer beskrivende ord for hvordan mine følelser vil bli. Så reis da hvis ikke Brann betydde mer vil jeg da tenke.

Men det er jo noe som heter "Det motsatte av kjærlighet er ikke hat, det er likegyldighet". Så da kunne jeg likegodt hatet...:)
20775
Brann / Kontrakt til Miller?
September 07, 2005, 11:16:15 AM
Quote from: "ole"Temaet er "kontrakt til Miller?".  Korfor skrives det da om landskampen ???


Tror du vi skjønner deg bedre når du skriver med store bokstaver?
20776
Brann / Kontrakt til Miller?
September 07, 2005, 11:12:19 AM
Jeg slenger meg på. Er også ganske så likegyldig når det gjelder landslaget. Fulgte litt med på lørdag, men løftet hodet knapt fra maten da Norge skårte. Når Brann skårer er jeg oppe av sofaen på sekundet og hopper på gulvet i ren ekstase. Kan også innrømme at jeg også hopper mye mye mer i sofaen når Liverpool skårer enn når Carew putter.
Nei, landslaget kan de ha for meg!

Hva med Miller? Alt er opp til han. Skriver han under er han en helt. Hvis ikke synker hans anseelse ganske lavt i mine øyner.
20777
Tifo, sanger o.l.... / Spørsmål
September 06, 2005, 20:24:08 PM
Og vi var sååå stolte...
20778
Brann / TFL ute for resten av sesongen...
September 06, 2005, 16:05:07 PM
Apropos Tom Sundby: Husker vi tidlig på 90-tallet sang "There`s only one Steve Nicol". Det var tider det!:)
20779
Brann / UEFA cup - 1. runde
September 06, 2005, 12:33:47 PM
Quote from: "krøvel vellevold"Har vurdert muligheten for avansement nøye, og har kommet frem til følgende konklusjon: Det er større mulighet for at en brann stopper et lokomotiv, enn at et lokomotiv stopper en brann!


Det var da svært Krøvel. Har du reisefeber?:)

PS! Husk at hvis du møter veldig hyggelige russiske damer med litt for mye sminke og litt for korte skjørt, og det nesten er for godt til å være sant. Så er det for godt til å være sant...
20780
Brann / Linker
September 06, 2005, 06:53:54 AM
http://www.ba.no/sport/fotball/brann/article1727228.ece

Som man kunne frykte. TFL er ute resten av sesongen.
20781
Tifo, sanger o.l.... / Robbie Winters sang
September 05, 2005, 22:40:21 PM
Lord er bedre enn herre.
Det passer bedre til melodien.
Pluss at Skottland er kjent for sine lorder.
Skal vi først opphøye Winters kan vi likegodt gjøre han til en skotsk lord!
20782
Tifo, sanger o.l.... / Re: Robbie Winters sang
September 05, 2005, 20:50:26 PM
Quote from: "DJ_ADG"(Mel: Yellom Submarine)
Robbie Winters
Lord av Bergen By
Ofrer alt han kan for vårt kjære SK BRANN

Melodien é kanje ikkje helt perfekt, men var ihvertfall den melodien den é basrt på. Og sangen skal synges i passelig tempo, ikkje raskt.


Blir det ikke bedre hvis man kutter ut SK?

Robbie Winters
Lord av Bergen By
Ofrer alt han kan for vårt kjære BRANN
20783
Brann / Linker
September 05, 2005, 20:01:19 PM
Quote from: "BrannSupporter"Charlie og Robbie for Skottland!!


http://pub.tv2.no/nettavisen/sport/tippeliga/brann/article450731.ece

Brann-trener Mons Ivar Mjelde mener det er en hån mot norsk fotball at ikke Robbie Winters og Charlie Miller vurderes i den skotske landslagstroppen.
20784
Putt nå for all del ikke Sanne på kanten igjen. Med mindre dere vil knekke den nyvunnede selvtilliten hans.

Og jeg er ikke enig i at Miller ikke passer på kanten. Han har spilt der før og gjort det godt. Og med Winters sine vandringen vil han få sjansen til å komme seg inn foran mål.
20785
20786
Tifo, sanger o.l.... / Tifo mot Lokomotiv..
September 04, 2005, 13:33:50 PM
Det første som slår meg; er vi absolutt nødt til å vite om det kommer noe?

Noe sånt som:
"Vi tifogruppen bekrefter at det kommer tifo mot LM."

Det er jo bare tåpelig.
La de overraske oss!
20787
Brann / Billetter til Brann Lokomotiv
September 03, 2005, 10:43:46 AM
Quote from: "grei"Av ren nysgjerrighet: Hva ligger bak dette ønsket som så mange åpenbart har om å ha samme plass i kamp etter kamp? Hvorfor betyr det så mye (eller noe i det hele tatt), blir det ikke kjedelig i lengden å alltid være på samme sted, omgitt av de samme folkene? Er det samme mekanisme som ligger bak det at man alltid ligger på samme side av sengen og at man kanskje setter seg samem sted i en buss hver gang? En simpel og trygg vane?


Jeg har tenkt litt, og finner egentlig ingen gode grunner til IKKE å ha partoutkort. Jeg sitter rett nok helt andre steder når det er unummererte billetter på tidlige cuprunder og treningskamper. Mot Aalesund i cupen stod jeg sågar på SS. Men i seriekamper finner jeg min faste plass på felt Z.

Det er jo veldig lettvint, man slipper å kjøpe billetter til hver kamp. Sitter man flere sammen (som man ofte gjør) kan det bli problem å få plasser sammen til de mest populære kampene. Kan jo bare bestille i god tid vil noen kanskje si. Javel, men det er jo akkurat det stresset man slipper med å ha partoutkort. Og så må noen legge ut og så skal de andre betale på kampdagen da alltid noen har drukket for mye øl på puben og har sluppet opp for penger og skal betale tilbake neste uke noe som de selvsagt glemmer og da har vi det gående!

Under forutsetning av at man er fornøyd med plassen sin er det jo ikke sikkert man er like heldig hvis man bytter plasser. Bestill på gamle sitte og du får garantert en søyle rett i front. Og hvor spennende er det egentlig å se kampen fra en annen vinkel? Ser ikke helt hvordan det skulle gjøre opplevelsen noe bedre. Spesielt ikke når man akkurat har lært seg hva som ikke er offside på Winters (uansett hva linjedommeren måtte mene) fra akkurat min vinkel...

Der noen synes det er kjedelig å sitte omgitt av de samme folkene synes jeg det er betryggende. En kamp på Stadion er et rituale og da er medsupportere en viktig del av dette ritualet. Der jeg sitter kan man reise seg akkurat når man vil, man kan synge med uten at man blir solist, man kan skrike ut forbannelser til dommer, motspillere og Martin Knudsen uten at noen ser stygt på deg.

Simpelt? Kanskje. Men guttene liker det!
20788
Brann / Big Mac
September 02, 2005, 12:06:05 PM
Lurer litt på hvor mange av disse som har sett Dylan jevnlig i år. Dvs på Brann2. For å trekke bastante konklusjoner etter en kamp mot Fredrikstad virker litt rart.

Det er mulig at Dylan er i god form nå. Men jeg har sett nok Brann2-kamper til å påstå at han ikke har vært i like godt slag hele denne sesongen. Så dette "klippekortet" til Sæternes har nok hatt sin naturlige forklaring.

Og så må vi til slutt huske på at det har jo ikke vært sånn at Sæternes har spilt dårlig på et velspillende Brannlag i sommer. Hele laget har jo for pokker spilt dårlig, ikke bare Sæternes. Så kanskje Sæternes hadde gjort det minst like bra på mandag?

Men som jeg tidligere har skrevet. Foretrekker en sprek Dylan fremfor en slapp Sæternes. To spreke gir fordel Sæternes.
20789
Brann / Kunstgress eller ikke kunstgress
September 02, 2005, 09:47:22 AM
http://www.ba.no/sport/fotball/brann/article1722464.ece
Svenske forskere advarer mot kunstgress.
(Morsom liten detalj: Kunstgress egner seg ikke på regnfulle plasser, mener svenskene. Regner jo aldri Bergen sier jeg!:)

http://www.ba.no/sport/fotball/brann/article1722465.ece
22 av 24 Brannspillere sier nei til kunstgress

http://www.ba.no/sport/fotball/brann/article1722466.ece
Soma hadde ikke kommet til Brann dersom det hadde vært kunstgress.

Jeg tror også at mange spillere vil vegre seg for å komme til Brann dersom man legger kunstgress. For med Bergen sitt milde klima kombinert med skikkelig drenering og skikkelig plastduk kan vi ha en fin gressmatte store deler av året!

Nei til kunstgress!
20790
Brann / Big Mac
September 01, 2005, 19:39:49 PM
Alle som har fulgt litt med i fotball visste jo hvilken spiller Sæternes var da han kom til Brann. Selv i toppform kommer han aldri til å jobbe like mye som Dylan gjorde på mandag. Han er en målskårer og ferdig med det. Så innsats bør ikke være det viktigste kriteriet for hvem av Sæternes eller Dylan som skal starte. Men heller evnen til å skåre mål.

Men denne evnen ser det desverre ut til at Sæternes har lagt fra seg et eller annet sted de siste månedene. Og da er det ikke mye igjen. Så hvis ikke en åpenbarelse har funnet sted på treningen i det siste til Sæternes sin fordel bør Dylan starte neste kamp. Så kan heller Sæternes sitte og sulte litt på benken og heller vise seg ekstra frem når han kommer inn.
20791
Brann / Sølv er ikke dårlig det?
September 01, 2005, 13:46:36 PM
Quote from: "oppedal"Selv synes jeg at vi bør håpe på RL-plass og UEFA-cup plass. Neste år bør vi bli blant de to beste, for å kvalifisere oss til CL. Jeg har hørt at det bare blir en plass til CL-kvalifiseringen neste år. Stemmer det?


Det stemmer. Om det er noe som blir hvert år vet jeg ikke.
20792
Brann / Sølv er ikke dårlig det?
September 01, 2005, 09:09:08 AM
20793
Brann / UEFA cup - 1. runde
August 31, 2005, 14:44:33 PM
Quote from: "Brannfrelst"250 kroner for voksne,og 100 for barn på familiefeltene.
Ka har "billettpris klagerne" å si til dette? Burde ikke vert mer enn 200 for voksne. Lurer på ka de hadde tatt i et Champions legaue gruppespill? 3-400?


Det er en skandale! Brann er generelt altfor griske i slike betydningsløse kamper, og dette er intet unntak. Jeg blir hjemme!
20794
Brann / dilemma mot start
August 31, 2005, 12:26:58 PM
Quote from: "krøvel vellevold"Nå er jo CL devaluert gjennom at et middelmådig engelsk lag vant det i fjor. Da skjønner jo alle at CL-gull er noe som alle kunne klart, og da er det ikke like stas.


Hei hei, det var et slag under beltestedet Krøvel!:)

Men jeg er uenig i at gullet neste år ikke blir like bra dersom Start vinner i år. For hvem tenker på det da når vi nok en gang fyller Torgalmenningen?
20795
Brann / Sanne god i dag?
August 31, 2005, 11:22:22 AM
Quote from: "Nemesis"Hører hva du sier, men det jeg mener er at hvis 40 styk buer høylytt, mens 10-tusen er stille, så høres disse 40 godt, men de utgjør jo faktisk under 1% av tilskuerene.


Når over 10.000 er stille når Sanne har kommet inn som innbytter er det nesten like ille. For likegyldighet kan føles like mye som mobbing som piping.
20796
Brann / dilemma mot start
August 30, 2005, 19:21:15 PM
Seier med bismak kaller vi det...:)
20797
Brann / Russland tur?
August 30, 2005, 12:17:27 PM
Du trenger ikke å møte opp personlig på konsulatet (ikke ambassaden), men kan gi en fullmakt til noen som er i Oslo.
20798
Brann / Bengt Sæternes?
August 30, 2005, 11:11:03 AM
Sæternes er i utgangspunktet en bedre spiller enn Dylan. Men slik han har spilt i det siste er forskjellen minimal. Og med innsatsen til Dylan i går i tillegg er jeg ikke så sikker på at Sæternes starter neste kamp.
20799
Brann / Sanne god i dag?
August 30, 2005, 09:11:04 AM
Har sett en del Brann2 kamper i år. Og Sanne har vært blant de beste på et svakt lag. Både som kantspiller, sentral midtbane og som (hold dere fast) midtstopper. Han har vært bedre enn Dylan som ikke har imponert.

Men slik Dylan spilte i går fortjener han en ny sjanse fra start!
20800
Brann / Big Mac
August 29, 2005, 21:31:09 PM
Quote from: "TERD"
Quote from: "Knasen"er det så mange som synes at Mejlde bør gå nå

Forbannet meningsløst innlegg. Trenerspørsmålet handler ikke om å vinne eller tape enkeltkamper, det er en større helhet.

Vi har spilt en kjempekamp, og alle er happy. Den diskusjonen kan vi ta en annen gang.


Den skal vi huske når alle vil at Mjelde skal gå etter en dårlig kamp...:)