• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - Nixon

21
Åpner egentlig ballet bare for å opplyse om at Strand sannsynligvis ikke rekker kampen på lørdag. Var det tilfeldig at det raknet nesten på minuttet etter at han måtte ut på mandag? Ikke godt å si. Men jeg hadde satt han opp som bankers på laget mitt til kampen mot Tromsø.
22
23 1/2 time til kampstart, så kamptråd er kanskje på sin plass.

Jeg tror ikke det blir mange forandringer på laget fra de siste kampene. Men jeg vil helst ha Strand frem på banen og ikke som back. Vi trenger hans løpskraft både når vi har ballen, og når vi ikke har den. Og er Forrens dager som førstevalg over? Har han blitt utkonkurrert av Barmens overnaturlige evne til å klore seg fast uansett trener eller posisjon?
23
Kamper / Haugesund - Brann - 24.06.21 kl 18:00
June 21, 2021, 21:28:33 PM
Det er ny kamp allerede på torsdag. Om vi liker det eller ikke. Vanskelig bortekamp mot et lag som har startet sånn middels, og trenger poeng for å ikke synke nedover mot nedrykkslagene. Det er svært tett under sildelaget.

Jeg slår til med et forslag der jeg frivillig setter Barmen innpå. Så det blir litt lange baller er jeg redd. Og så får mer fotrappe spille ta seg av nedfallsfruktene.

Holmen
Strand - Kolskogen - Forren - Kristiansen
Skaanes - Rasmussen - Barmen
Moonga - Heggebø - Filip

24
Kamper / Brann-Glimt - 24.05.2021 - klokken 18.00
May 24, 2021, 08:14:13 AM
Kampdag uten de helt store forhåpningene. Laget kan godt bli det samme som startet sist, men dersom Grøgaard er tilbake, kan han være aktuell fra start. Det samme med Wolfe som har hatt noen bra innhopp. Den første som kan ryke fra startoppstillingen sist er kanskje Moonga som ikke hadde den helt store kampen. Så spørs det hva han viser på trening, om oppsiden med å få han i kampform er stor nok til å la han få starte i kveld.
25
Kamper / Brann-Engen - 12.05.2021 - klokken 20.00
May 10, 2021, 06:36:59 AM
Veien til smultring etter fem kamper fortsetter. Denne gang mot Engen som hadde en grei åpning i går mot Rosenborg, og skal på papiret være et bedre lag enn oss.

Opdal
Blomberg - Kristiansen - Kolskogen - Grøgaard
Strand - Barmen
Skaanes - Robert - Filip
Bamba
26
Kamper / Treningskamper 2021
January 06, 2021, 12:33:37 PM
Tradisjonen tro må vi vel ha en tråd om treningskampene i vinter. Som vanlig litt varierende kvalitet på motstanderne med alt fra lokale lag i 2. divisjon til årets suverene seriemester.

https://www.brann.no/nyheter/slik-blir-sesongoppkjoringen-i-2021

Onsdag 27. januar: Sotra SK i Vestlandshallen.

Onsdag 3. februar: Øygarden FK i Vestlandshallen.

Fredag 12. februar: Bodø/Glimt i Vestlandshallen.

Mandag 15. februar til fredag 26.februrar: Treningsleir i Bergen. 

Lørdag 6. mars: Viking FK i Stavanger.

Fredag 12. mars: Kristiansund BK på Varden Amfi.

Lørdag 20. mars: Sogndal på Fosshaugane Campus.

Søndag 28. mars: Åsane på Åsanes nye stadion.
27
Brann / Sesongen 2021
December 09, 2020, 22:22:32 PM
OK, Kåre, plassen er trygg og du kan sette fullt fokus på neste sesong. Hva skjer i vinter? Finnes det en plan? Finnes det penger til å gjøre noe som kan gjøre en forskjell? Hvem kommer inn? Hvem går ut? Er trønderen trener på denne tiden neste år?

Mange spørsmål. Og veldig lite som kan berolige oss supportere.
28
Kamper / Start - Brann, 09.12.20, kl. 20,00
December 08, 2020, 20:33:44 PM
Er blitt en grei tradisjon å vente til det er under et døgn til kamp før noen oppretter kamptråd. Det er slutt på den tiden da man gledet seg til kamp, og man kunne diskutere laguttak side opp og side ned.

Jeg tenker at Kolskogen bør få sjansen fra start mot Start. Ellers er det vel ingen grunn til å bytte for mye. Ikke fordi spillerne var strålende sist, men fordi jeg ikke tror det er noen andre som kan gjøre det stort bedre. Eller, jeg ville kanskje likt å sett Gilli fra start på høyrekanten. Synes ikke at Svendsen og Blomberg har funnet hverandre veldig bra, og Gilli er en litt annen type som kanskje passer bedre.
29
Kamper / Brann-Aalesund - lørdag 28. november kl. 18.00
November 26, 2020, 13:08:08 PM
Nilsen vender tilbake med et nedrykksklart lag, og han sier før kampen at han både ønsker at Brann skal holde seg i Eliteserien og han ønsker å vinne nå på lørdag. Ikke umulig at han til slutt får rett i begge deler. Det er visst en ganske brutal statistikk som tilsier at vi ofte taper etter at vi har vunnet på Lerkendal. Vi husker alle den episke 3-6 kampen i 2011 der vi tapte mot nettopp Aalesund i kampen etter på Ullevaal.

Hva laget angår så er det ingen opplagt grunn til å endre på laget som slo Rosenborg på tirsdag. Men spillere som Haugen og kanskje ikke minst Kolskogen vil nok mene at det ikke er noen selvfølge.
30
Kamper / Rosenborg - Brann. Kamptidspunkt: Usikkert
November 20, 2020, 10:48:40 AM
https://www.vg.no/sport/fotball/i/x3lbMX/tre-nye-landslagsspillere-har-testet-positivt-paa-corona-ikke-spesielt-overraskende

Flere smittede spillere etter landslagssamlingen kan gjøre at kampen mot bartene som allerede er flyttet, kan bli flyttet igjen.
31
Brann / Partoutkort 2021
November 18, 2020, 13:56:21 PM
https://www.brann.no/nyheter/na-starter-partoutkortsalget

Salget for neste år starter nå med en hyggelig prisreduksjon på min plass i alle fall. 90 prosent lot være å kreve pengene tilbake i år (noe som kan har vært bortkastet, men det er en annen diskusjon), men tviler på at gjenkjøpet blir helt der oppe.


32
Årets sikreste bortetap. I alle fall om vi skal basere oss på de tre bortekampene vi har spilt på Intility Arena siden den åpnet. Og Ullevaal var ikke akkurat en lykkebane før den tid heller. Vi har i det hele tatt slitt mye i Oslo, og har ikke vunnet siden Kim Ojo herjet på topp for Brann.

Relasjonsbyggeren Ingebrigtsen kommer neppe til å forandre mye på laget. Det er kanskje bare den ene indreløperposisjonen det er usikkerhet om. Hvem som stikker av med den av Haugen og Barmen er ikke godt å si. Jeg håper på Haugen, men blir jo mer og mer usikker på om han klarer å finne tilbake til godformen. Han har i alle fall hatt gode muligheter nå som det har vårt kamppause og mange treninger.

Edit. Og selvsagt. Det blir spennende å se hvem som skal stå i mål.
33
Nedtellingen på brann.no sier at det er nøyaktig fem døgn til kampen mot Stabæk. Det vil si at Ingebrigtsen har for året usedvanlig god tid til å sette et enda større merke på laget enn han klarte sist. Han skal jo være flink til å jobbe med spillere, så vi bør forvente en bedre jobb fra spillere som Robert, Bamba, Haugen og Pedersen.

Og jeg tror at han vil starte med samme lag som sist. Jeg tror at alle disse vil få en ny sjanse selv om ikke alle spilte opp mot det de er gode for mot Mjøndalen. For det er vel bare å slå fast at alternativene på benken ikke er allverden med tanke på hvilken fotball trønderen ønsker å spille. Det vil overraske meg om det blir store utskiftninger i alle fall.
34
Borteseier, ny trener og nyslått entusiasme. Normalt sett hadde det tiltrukket seg noen ekstra tilskuere, og vi hadde fryktet myten om at dette kommer til å bli en typisk Brann-nedtur.

Kan 200-grensen redde oss? Jeg tror det.
Det er min påstand, den står på min regning og jeg er sikker.
35
Vi snakker august. Sommeren er på hell. Og det er Nilsen også med tap i denne kampen. Jeg tror rett og slett ikke at han overlever hvis det blir null poeng mot laget fra hovedstaden.

Nilsen har rullert uvanlig mye, så vanskelig å spå laget fullt ut. Men lurer litt på om Tveita kan få sin første start for sesongen.
36
Kamper / Brann-Viking - søndag 21. juni kl. 20.30
June 18, 2020, 08:34:12 AM
Nok en sen kveldskamp. Ser ingen grunn til å bytte på laget fra i går, men kanskje Teniste ikke trenger å spille kamp med hodet fullt av sting når vi har Gilli som er i form etter å ha spilt mye i treningskampene i det siste.

Ellers er det trekning i dag for å komme inn blant de 200 heldige. Jeg krysser fingrer og håper at arrangementsansvarlig Åsmund Elgesem fikk konvolutten jeg sendte han...
37
Jeg lar vår venn Krøvel starte denne kamptråden: "Hvordan skal Brann klare å unngå tap mot et lag som nå ikke har vunnet på tolv seriekamper?"
38
Kamper / Treningskamper 2020
October 25, 2019, 17:48:54 PM
https://dif.se/nyheter/nyhetsarkiv/2019/vintermatchen-2020-spelas-mot-brann---biljetter-slapps-i-dag

Brann skal spille mot Djurgården i Stockholm 15. februar.
Flybillett er bestilt!:)
39
Kamper / Brann - Haugesund, 21.09.19, kl. 18:00
September 20, 2019, 06:34:31 AM
Sesongen er visstnok over og Nilsen bør (også visstnok) sette innpå alt mulig slags rask for å bekrefte at de som ikke er gode nok ikke er gode nok.

Eller, han er kanskje nødt siden skadelisten, spesielt på midtbanen, er lang. Siste ut er Strand som er usikker til kampen i morgen. Gilli har heller ikke trent skikkelig etter hjernerystelsen mot Lillestrøm. Haugen og Ordagic er som kjent også ute. Det samme med Bamba.

Nilsen tar selvkritikk etter kampen oppe i Kristiansund og innrømmer at han bommet på kampplanen. Så det blir ingen Karadas på topp for å si det sånn. Men hvilken formasjon ender Nilsen opp med denne gangen? Kanskje kan dette laget i velkjente 443 være et alternativ. Grøgaard har erfaring som indreløper fra Odd, så hvorfor ikke?

Håkon
Taijo - Vito - Bismar - Ruben
Kristoffer - Ruben - Thomas
Gilbert - Aune - Veton
40
Returkamp der Brann kanskje har mistet favorittstempelet sitt etter den første skuffende kampen. Det positive er dog at Brann til tider har vært bedre på bortebane enn hjemmebane. Så jeg har i alle fall håpet og troen på at Brann klarer å berge dette inn.

Hvilken formasjon skal Brann kjøre på med? Er 4-3-3 satt nå uansett motstander og borte/hjemme, eller kan Nilsen tenke seg å prøve 3-5-2 igjen på bortebane? Hvilke spillere som skal spille er jo nesten helt håpløst å sette opp. Det fungerer jo ikke veldig bra uansett hvem som spiller. Men jeg tenker at våre beste ballspillere Jenssen, Haugen og Ordagic bør starte i alle fall.