• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Henrik8

51
Han skal ha den, sol eller ikke. Hvis han bare blir stående går skuddet i brysthøyde og han kan bare slå den unna.
52
Skarfjord forklarer hvorfor vi ikke vinner med at to av Starts mål er lykketreff som går inn en gang i året. Men nevner ikke selvmålet og keepertabben som hjalp oss...
53
Quote from: krakra on July 13, 2013, 18:54:18 PM
Alt for dårlig. To poeng mot Hønefoss og Start holder rett og slett ikke mål.


Nei, det er ikke godt nok. Og med hensyn til plassering har vi egentlig fått gavepakker av Viking to runder på rad, de har spilt uavgjort samme runde som vi møter et skikkelig bunnlag. Men så lenge det ikke har betydning om vi møter topp/bunn men om vi spiller hjemme eller borte, har det jo ikke noe å si.

Bare et lite apropos; om vi hadde faktisk hadde vært et stabilt topplag hadde vi med seier i stedet for uavgjort mot Hønefoss og Start vært et poeng bak RBK.
54
JA!
55
Ser på reprisen nå at det ikke var straffe. Glimrende takling av Zsolt. Men tror en god del TL-dommere hadde blåst der.
56
Fy faen Badji er søppel i dag. Er heldige som unngår straffe etter balltapet hans der.
57
Fint med litt hjelp. Tas imot med takk. Fint innlegg fra Demir forresten.
58
Vi er så svake defensivt at det er helt grotesk...
59
Hvordan er det mulig å la vær å støte på 20 meter?
60
Pusic bør definitivt få den headingen på mål. Og også i mål fra den avstanden der.
61
Det der var helt nødvendig for å få med seg poeng i denne kampen...
62
Jeg er så jævlig lei av å starte bortekamper på 0-1. Bør faen meg være mulig å unngå å få baklengs i første ti hver jævlige gang.
63
Brann / Sv: Casuals
September 30, 2012, 16:30:37 PM
Quote from: Nixon on September 30, 2012, 13:07:19 PM
Quote from: Torvanger on September 30, 2012, 09:08:33 AM
Etter å endelig å ha sett klippet med Fakiri og supporterne i reprise (har vært på ferie) er min konklusjon at Hassan legger opp til konfrontasjonen selv. Han er klink edru, supportere kan ofte ha noe innabords, han bør vite bedre.


Så man har ikke lov til å reagere når det er fulle folk involvert? I utgangspunktet en merkelig innstilling, og i denne saken var heller ikke de involverte så fulle heller etter det jeg kan se.

Og selv om Hassan var edru kom han ikke akkurat frisk og opplagt fra ettermiddagsluren sin. Han var sannsynligvis i utgangspunktet i et meget dårlig humør, og han må ta støyten fordi han gadd å ta turen bort for å takke supporterne mens resten av laget stort sett gikk rett i garderoben. Så jeg skjønner at han reagerer. Han også.


Jeg syns det er uprofesjonelt av El Fakiri la seg dra inn i munnhuggerig med supportere som er sinte rett etter kamp. Rasende supportere kommer selvfølgelig ikke til å ta en seriøs dialog, men vil kjefte og være både usaklige og useriøse. Fakiri bør bare gå vekk når han merker stemningen. Uprofesjonelt å la seg provosere til å inngå i et munnhuggeri som åpenbart ikke vil være fruktbart på noen måte.
64
Kamper / Sv: Hødd - Brann Semifinalen NM 2012
September 29, 2012, 10:36:08 AM
Det argumentet skjønner jeg ikke helt. Det er jo nøytral bane, kampen spilles jo ikke på Brann Stadion. Der syns jeg NFFs ansvar stopper. Blir rart å gi NFF et ansvar for at klubbene skal være støttet i samme omfang, det er jo en konsekvens av den enkelte klubbs arbeid og forutsetninger gjennom mange år. Syns det blir rart dersom nøtralitet er et argument for at billettene skal fordeles slik at klubbene har et likest antall supportere akkurat i cupfinalen. Det forutsetter jo at man setter av billetter til personer en vet ikke støtter den enkelte klubben til vanlig, og det blir for min del en for sterk konsekvens av et nøytralitetshensyn.
65
Kamper / Sv: Hødd - Brann Semifinalen NM 2012
September 28, 2012, 10:37:48 AM
Jeg reagerer også på bildet med teksten om at Brann måtte ha politieskorte. Bildet ser ut til å være ett tilfeldig bilde av mange av Brannsupportere på vei ut av stadion. Men når det er politi med på bildet, og sammen med overskriften, er det veldig lett å komme til konklusjonen at det var nettopp disse supporterne som gjorde at politiet måtte gripe inn. Ser man på personene i bildet er det imidlertid ingenting som tyder på at akkurat disse supporterne gjorde noe utenom det vanlige.

Jeg hadde vært ganske forbannet hvis jeg ble tatt bilde av på vei ut av Høddvoll, og fikk bildet brukt på den måten som ble gjort i avisene.Jeg vil ikke ha på meg at min oppførsel har ført til at politiet måtte gripe inn, og syns ikke det er legitimt å være unøyaktig av avisene fordi andre supportere har gått over streken. Skal media skrive om at noens oppførsel har vært av en karakter som gjorde at politiet må gripe inn, må de også ha ansvar for at det i så fall er disse supporterne som blir avbildet. Andre Brannsupportere skal ikke måtte stå til ansvar for dette bare fordi de har vært på samme kamp.
66
Brann / Sv: Treneren etter Skarsfjord
September 28, 2012, 10:26:09 AM
67
Kamper / Sv: Hødd - Brann Semifinalen NM 2012
September 27, 2012, 15:27:15 PM
Skjønner ikke hvorfor vi har gitt fra oss initiativet. Første kvarteret syns jeg det virkelig var synlig kvalitetsforskjell på lagene. Tror vi skal kunne styre denne kampen dersom vi vil.
68
Kamper / Sv: Hødd - Brann Semifinalen NM 2012
September 27, 2012, 15:22:52 PM
Bra start offensivt. Syns det er synlig kvalitetsforskjell på våre og Hødds spillere. Synes Nordkvelle har vært bra. Imidlertid gitt fra oss litt av trøkket siste ti.
69
Kamper / Sv: Hødd - Brann Semifinalen NM 2012
September 27, 2012, 15:10:51 PM
Yes! Yes! Yes!
70
Kamper / Sv: Hødd - Brann Semifinalen NM 2012
September 26, 2012, 08:44:18 AM
Hm, da har de ikke oppdatert nettsidene sine. Får opp Tore På Sporet, og Glimt av Norge i tv-guiden. Dritkanal. Men så lenge de sender får det være.
71
Kamper / Sv: Hødd - Brann Semifinalen NM 2012
September 26, 2012, 08:26:11 AM
Idiotspørsmål: Hvilken tv-kanal går kampen på?
72
Brann / Sv: �konomitråd
September 22, 2012, 21:56:13 PM
Stakkars, la nå trønderen være i fred. Mannen liker datamaskinen sin.
73
Brann / Sv: Nye Brann.no - Ris og Ros
August 19, 2012, 16:58:46 PM
Quote from: dudo on August 17, 2012, 16:00:12 PM
Quote from: Henrik8 on August 17, 2012, 15:59:12 PM
Gikk inn på brann.no i dag for å melde meg inn i klubben.


Har vi en optimist mtp finale her eller?


Var kvartfinalen som gjorde at det avgjørende steget kom nå, ja! Har vurdert å melde meg inn i klubben i flere år, men som så mye annet blir det med tanken. I fjor fikk jeg cupfinalebillett på VIFs kvote, har en bekjent som har kontakter i VIF etter et sponsorskap og av VIFs billetter var det mange som ikke ble brukt.
74
Brann / Sv: Nye Brann.no - Ris og Ros
August 17, 2012, 15:59:12 PM
75
Brann / Sv: Overganger 2012
August 16, 2012, 09:49:31 AM
Grindheim hadde vært snacks som et alternativ på dm. Da har vi han, Soko og Barmen, og Grindheim kan fungere som en ordentlig ballfordeler. Ut med Mjelde, Haugen på lån og inn med en spiss og en ving og plutselit har vi en knallstall med god balanse.
76
Brann / Sv: Overganger 2012
August 14, 2012, 08:21:42 AM
Jeg syns i utgangspunktet det var en god ide å sende Haugen på lån. Enten Tippeligaen eller Adecco. Akkurat nå føler jeg at Haugen er litt "surplus to requirements", og det går ut over utviklingen hans. Han hadde hatt godt av å spille fast et sted for å se om han kunne tatt det siste steget vi ikke har sett ham ta enda.

Hvis vi skal holde på dagens formasjon ville jeg helst sett at vi hentet en tredje spiller som ER defensiv midtbanespiller slik at vi kunne hatt ham, Soko og Barmen som de tre alternativene på de to dype plassene. Tror alle tre ville fått godt med spilletid grunnet Sokos skadefrekvens og Barmens alder. Jeg hadde også ønsket at Mjelde selges dersom han er salgbar, og som sagt at Haugen sendes på lån. Da kan Huseklepp og Nordkvelle kjempe om den sentrale plassen i den offensive treeren, det er god dekning. Får vi skade på en av kantene kan Huseklepp dyttes ut mens Nordkvelle spiller sentralt. På sikt kan det være greit å få inn et alternativ til på i hvert fall en av kantene.

Skal Huseklepp dekke to plasser i den offensive treeren må det hentes en ny spiss. Hvis Haugen utvikler seg på lån kan Nordkvelle forsøkes selges når Haugen hentes hjem. Dersom Haugen ikke holder et jevnt og godt Tippeliganivå etter et år på lån med fast spill kan han sendes videre.
77
Bergensere. Klaus er jo østlending.
78
Brann / Sv: HÃ¥kon Opdal
March 27, 2012, 08:58:07 AM
Helt enig. På bakgrunn av at han aldri så ut til å finne tilbake igjen til stabilt Tippeliganivå er jeg helt enig i at Brann slapp ham, men etter alle årene hans i Branntrøyen har jeg en såpass sterk tilknytning til Opdal at jeg det hadde vært fint å se at han kom seg videre i karrieren.
80
Brann / Sv: Overganger 2012
December 16, 2011, 21:29:42 PM
Quote from: Xminator on December 16, 2011, 15:17:51 PM

Derfor håper jeg i det lengste man henter 4 klare rollespillere (stopper, defensiv midt, høyre offensiv og midtspiss) istedenfor 2 poteter.


100 % enig i denne vurderingen. Har vi penger igjen slenger vi med en venstreback også.

Dersom Børufsen er venstrekant stiller jeg enda større spørsmålstegn ved Branns innkjøpsstrategi. Virker som vi er tilbake til at vi er interessert i alle spillere som er tilgjengelige, holder ok nivå og er billige/gratis. I så tilfelle kommer vi ikke et eneste steg videre med byggingen av en stall som er stabil i medaljekampen over tid.
81
Brann / Sv: Overganger 2012
December 16, 2011, 11:57:05 AM
Mitt utgangspunkt er at når man bygger opp og setter sammen stallen skal den enkelte spiller regnes med i dekningen av den plassen han er best. Skulle en spiller mot formodning være like god i to posisjoner, kan han regnes med i begge.

Dette medfører at Mjelde, Haugen og Nordkvelle skal regnes som å dekke den offensive midtbaneposisjonen. Mjelde er ikke god nok som venstre kant til å kunne regnes som å dekke denne posisjonen. Hvordan dette er med Nordkvelle vet jeg ikke, men etter det jeg har forstått på Godset-fansen er han heller ikke bra nok til å kunne regnes som dekning for venstre kant.

I alle tilfelle er verken Mjelde, Haugen eller Nordkvelle gode nok som defensive midtbanespillere til å dekke dm-posisjonen. Da skal ingen av dem heller regnes som dekning på denne plassen når stallen settes sammen. Dersom dette gjøres hindrer man å ta tak i at den defensive midtbanen faktisk må forsterkes. Det medfører at man unnlater å ta grep som er nødvendige dersom vi over tid skal bygge opp en stall igjen som er sterk nok til å kjempe om seriegullet.

Hassan kan i alle tilfelle ikke regnes med som en av dem som kan fylle en defensiv midtbaneposisjon. Det han viste i 2008 er noe av det verste jeg har sett fra en midtbanespiller på Brann, med unntak av Einarsson, på lang tid. Han har i tillegg vært back nesten hele utenlandsoppholdet sitt. Hassan er back, ikke midtbanespiller.

Dersom den defensive midtbanen må forsterkes, skal den forsterkes. Dersom dette medfører at vi får for mange spillere fordi det er overdekning på andre midtbaneposisjoner, skal en av de andre selges. Det er på denne måten en bygger en stall. Har man holdningen "Jaja, vi er jo underdekket på den defensive midtbanen, men vi kan jo alltids putte Mjelde der siden vi har så mange offensive midtbanespillere", får vi aldri en slik naturlig utvikling av stallen at den kan bygges opp til å kjempe om seriegullet igjen.

Tilfellet Haugen er også litt spesielt. Han er for øyeblikket en ok eliteseriespiller som offensiv midtbane, men med potensiale til å bli en svært god offensiv midtbanespiller på eliteserienivå. For å kunne ta ut dette potensialet må han få spille i den posisjonen han har utviklingspotensiale. I så fall kan vi ha en meget bra spiller om 1-2 år. Bruk Haugen som defensiv midtbanespiller eller kant, og han får aldri mulighet til å ta ut det særlige potensialet sitt. Da kommer vi garantert til å ende opp med en middels eliteseriespiller uansett hvilken posisjon det er i.

På denne bakgrunnen blir mitt ønske til midtbanen slik, basert på at vi beholder 4-2-3-1 formasjonen vår, og med utgangspunkt i hvordan a-laget skal se ut, altså de 14 spillerne som skal spille mest:

Defensiv midtbanespillere:

Austin og Sokolowski.

Dekningen er for tynn, særlig med tanke på skadesituasjonen til Soko. Derfor er det behov for en defensiv midtbanespiller som er god nok til å kunne spille 10-12 kamper uten å svekke posisjonen.

Venstre kant:

Bentley, Larsen.

Dekningen er grei nok dersom Bentley finner tilbake til stabilt nivå gjennom vinteren. Posisjonen kan ses an.

Offensiv midtbane:

Haugen, Nordkvelle, Mjelde, Guastavino.

Her har vi et stort problem med overdekning. Etter min mening er Guastavino den beste, og burde dermed spille her. Haugen som nummer to, hvilket bør gi ham nok tid i løpet av en sesong til å fortsette utviklingen. I min ideelle verden skal dermed Mjelde og Nordkvelle selges. I realiteten skjønner jeg at dette er vanskelig, og selvfølgelig helt umulig når man akkurat har hentet Nordkvelle.

Høyre midtbane: Ingen

Etter min mening har vi ingen spillere som har høyre kant som sin beste posisjon. Etter en ideell stalloppbyggingstankegang selges de to overflødige sentrale midtbanespillerne, Mjelde og Nordkvelle, og to høyrekanter hentes inn. Realiteten er vel at Guastavino kommer til å spille en del på høyre, fordi han er god nok. Det gir oss imidlertid problemet at vi ikke utnytter hele potensialet hans, siden han er best sentralt. Vi får altså ikke alt ut av en spiller.

For at stallen skal bygges opp på denne måten må vi ha en langsiktig avklaring på hvilken formasjon klubben skal spille. Jeg hadde ønsket at Brann la ned en langsiktig strategi for dette, og implementerte det på alle nivåer. Ved trenerskifte skal den nye treneren få beskjed om hvordan det skal spilles. På den måten vil vi i alle overgangsvinduer vite hvilke grep som skal gjøres, fordi vi vet hvilke posisjoner som skall fylles.

Jeg ser at det er mange reelle hindringer for en slik tankegang, blant annet at vi trenger kjøpere til de som skal ut, må ha tilgang på spillere i bestemte posisjoner, kan få problemer med å finne trenere når treneren ikke selv kan sette sitt eget grep på laget osv.

Jeg ønsker imidlertid at Brann kan starte opp en slik prosess, som sÃ¥ kan virke pÃ¥ lang tid. Da kan vi fÃ¥ en reell stamme i laget, og bygge rundt og fornye den stammen med enkeltspillere. Slik jeg har forstÃ¥tt det er det slik Ferguson har jobbet i United (uten samenligning forøvrig), og etter min mening er dette den eneste mÃ¥ten vi kan sørge for Ã¥ ble en stormakt over en lengre periode. 
82
Brann / Sv: Overganger 2012
December 01, 2011, 17:58:36 PM
Var vanskelig å få noe håndfast ut av den oversettelsen, men min første reaksjon er i så fall at det er en utrolig god pris!
83
Brann / Sv: Billettsalgstall
November 30, 2011, 14:34:39 PM
Hm, lurer på om vi ser et nytt lass med Branndrakter solgt på Rema (?) for 150 kroner i 2013;)
84
Brann / Sv: Overganger 2012
November 30, 2011, 14:32:02 PM
Tror du Sævarsson hadde fått fast plass på 2007-laget? Selv om Bjørn Dahl var best i 2006-sesongen, var han da stabilt god i 2007 også? Eller er det hukommelsen som spiller meg et puss?
85
Brann / Sv: Overganger 2012
November 30, 2011, 14:24:11 PM
Jeg er enig med krakra i kontinuitetsspørsmålet.

Generelt er jeg enig i at endringer i en spillerstall må skje over tid. Det tar tid å sette sammen et nytt lag, og det er enklere å inkorporere 1-3 spillere i en eksisterende spilleplan med spillere som er vant til den, enn å bytte halve laget.

Vi er imidlertid i den posisjonen at den stallen vi hadde i 2010 var så feil sammensatt at man måtte gjøre store endringer. Etter min oppfatning, og det synes også å være Branns, måtte førstelaget komponeres på nytt igjen. Deler av den jobben ble gjort i vinter, og den jobben bør fortsettes denne vinteren. Når denne jobben er gjort, og vi har fått bygget en helt ny stall, kan man benytte kontinuitetsprinsipper og utbedre stallen med en til to spillere per år.

Etter min oppfatning er det derfor ikke noe poeng med kontinuitet mellom 2010-stallen og den videre førstelagsgruppen. 2010 var sluttresultatet av en rekke feil begått i 2008 og 2009, og måtte bli gjenstand for så mange endringer at vinteren 2010-2011 står som et status quo for Brann. Det er fra og med endringene som ble gjort i dette vinduet at vi må begynne å bygge.
86
Brann / Sv: Billettsalgstall
November 30, 2011, 14:09:33 PM
Noen som har noen ide om når Brann presenterer forventet tilskuertall for neste år? Regner med at det kommer i forbindelse med budsjettet - spørsmålet er vel dermed når budsjettet legges frem?

Er spent på å se om de forholder seg til årets edruelige tall, eller om de forventer en stigning etter en godkjent sesong i år. I så fall tror jeg klubben kan svi seg fort.

Forresten, jeg kom på nå at noen mente klubben kom til å legge seg enda lavere enn årets tall. Kunne den som hadde kilde på det lagt ut tallene igjen, jeg orker ikke lete meg gjennom tråden for å finne det.
87
Brann / Sv: Brann får drakter fra Hummel
November 30, 2011, 14:04:35 PM
Veldig bra hjemmedrakt, hadde Byggholt-logoen vært plassert et mindre sentralt sted hadde den vært perfekt. Bortedrakten ble litt merkelig med røde Hummelstriper, den versjonen som ble lagt ut her var mye bedre.

Totalt sett fornøyd, det er hjemmedrakten som er viktigst.
88
Brann / Sv: Overganger 2012
November 29, 2011, 18:09:14 PM
Med Bajter ut trenger vi plutselig en ny defensiv midtbanespiller. Det er for tynt med bare Austin og Soko, og med fare for å erte på meg talentbrigaden vil jeg ikke ha bare Barmen som back-up. Får Soko kjenning med skadeproblemene eller Austin forsvinner betyr det at Barmen kan bli spillende tilnærmet fast, og ikke matchet gradvis. Det tror jeg er skadelig både for ham, men mest for kvaliteten på startoppstillingen.

Får håpe at Bajter forsvinner fordi sportslig ledelse mener de kan få mer for pengene et annet sted, ikke fordi man skal la være å hente inn en ny dm. Jeg er ikke tilhenger av å basere seg på Mjelde eller Hauen som back-up. Ingen av dem er gode nok i den posisjonen, og for Haugen kan det etter min mening være vanskelig å utvikle seg som spiller hvis han benyttes et annet sted enn der han er best. Det er i den egentlige posisjonen han må matches for å kunne utvikle seg.
89
Brann / Sv: Overganger 2012
November 28, 2011, 22:20:13 PM
Helt enig med krakra her. Et sjansespill å gi så lange kontrakter til spillere som ikke har vist tilstrekkelig til at en kan være sikker på nivået deres enda. Dersom spillerne ikke viser seg gode nok for Tippeligaspill på et tilfredsstillende nivå sitter vi med alt for mange av plassene i stallen bundet opp. Det medfører også at vi blir belastet med lønnsutgifter vi ikke bør.
90
Brann / Sv: Stallen 2012 - status
November 28, 2011, 14:28:21 PM
Hvis vi skal endre til 4-3-3 må vi jo ha spillere som er egnet til indreløperplassen. Hvordan er det med Nordkvelle og Sokolowski? Såvidt jeg har forstått er førstnevnte best som OM, men han egner seg kanskje som indreløper også. Soko har jeg litt vanskelig å se for meg i den rollen, han virker litt for temposvak til å skulle dekke så mye rom. Ser heller han for meg som en av to sentrale i 4-4-2.

Det absolutt viktigste i dette overgangsvinduet er at vi henter spillere som er best i den posisjonen de er tiltenkt i Brannlaget. Vi må for all del ikke tilbake til 2009-2010, hvor spillere måtte brukes ute av posisjon. I så fall får vi aldri satt noe skikkelig spillemønster. Stiller meg på den bakgrunn litt avventende til kjøpet av Nordkvelle, ettersom vi allerede har Mjelde, Haugen og Guastavino som er best i den posisjonen. Mjelde er for svak på kanten til å skulle benyttes der, og Haugens utvikling vil hemmes dersom han brukes ute av posisjon.
91
Kamper / Sv: AAFK - Brann Søndag 27.11.11 Kl 18:00
November 27, 2011, 19:42:23 PM
Det er latterlig at Espen Berntsen fortsatt dømmer Brannkamper. Han gjør konsekvent "unnskyldelig feil" i avgjørende situasjoner mot Brann. Har skjedd i mange år nå. Er jo kjent innad i Brann at mannen ønsker klubben alt vondt.

Når det er sagt er dette vår egen skyld. Helt sykt tafatt i begge de avgjørende kampene denne sesongen.
92
Kamper / Sv: AAFK - Brann Søndag 27.11.11 Kl 18:00
November 27, 2011, 19:31:57 PM
Hjelpeløst tafatt. Brann greier ikke skape et trykk på motstander uansett anledning. Kampbildet er helt latterlig tatt i betraktning at det er vi som må få poeng i denne kampen.
93
Kamper / Sv: AAFK - Brann Søndag 27.11.11 Kl 18:00
November 27, 2011, 19:17:14 PM
Jeg begynner å bli jævlig lei av at Morrison faller hver gang er i duell med en Brannspiller.
94
Kamper / Sv: AAFK - Brann Søndag 27.11.11 Kl 18:00
November 27, 2011, 18:37:52 PM
Er vel en situasjon hvor alle andre enn Espen Berntsen ville dømt straffe, men det kan vel argumenteres for at AAFK-spilleren kan ha vært såvidt borti ballen.
95
Kamper / Sv: AAFK - Brann Søndag 27.11.11 Kl 18:00
November 27, 2011, 18:11:35 PM
Latterlig markering av Fakiri.
96
Brann / Sv: Overganger 2012
November 26, 2011, 16:49:59 PM
Jeg håper virkelig ikke det er noe hold i det ryktet. En av de verste spillerne i Tippeligaen.
97
Brann / Sv: Overganger 2012
November 25, 2011, 14:06:11 PM
Vi får håpe på det, ja. Grunnlønn på en 800 000 kr burde være maks. Så får vi også håpe at det ikke blir tale om noen særlig sign-on fee selv om han kommer vederlagsfritt.
98
Brann / Sv: Overganger 2012
November 25, 2011, 13:34:24 PM
Spennende signering, håper dette blir bra. Bare å håpe han kan holde seg skadefri, da tror jeg han kan bli en solid tilvekst.
99
Brann / Sv: Overganger 2012
November 24, 2011, 16:51:46 PM
Morsom diskusjon om hvilken av spissene vi har hentet de siste årene som er dårligst. Sier kanskje litt om hva som har kommet inn. Diskusjonen om hvem som har vært best blir vel ikke så lang...
100
Brann / Sv: Maximiliano Bajter
November 24, 2011, 01:41:24 AM
Vi trenger uansett en back-up på defensiv midtbane. Den rollen fyller Bajter utmerket. Syns derfor gjerne han kan være med som en av tre defensive midtbanespillere.

Dersom pasningsspillet er vesentlig for spilleren som skal være Austins makker må jo Sokolowski være et godt valg. Han har pasningsfoten som sin største force.