• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - paf

21
22
Brann / Helge B
August 01, 2005, 20:05:18 PM
Helge B spilte hele kampen mot Sandnes Ulf i dag, og det ga dessverre ikke grunnlag for å tro at han er frelseren på kanten vi har ventet på. Vel gikk han på mye løp, og slot et og annet godt innlegg, men han mistet også ballen mye. Han dominerte med andre ord ikke i det hele tatt.
Ellers presterte Brann i dag å starte med en midtbane bestående av fire kantspillere, med MK og Helge B på hver sin kant og Tom Sanne og Spurken på sentral midtbane, så de som lurte på hvor kantspillerne var lørdaag, fikk vel et slags svar i dag.
Kampen endte for øvrig 3-3 etter mål av Arve, Dylan og Spurken. Fornøyelig å se vår gamle tredjekeeper Geir Håkon Valland gjøre en rekke horrible tabber forresten.
23
Brann / Billetter Start-Brann
May 19, 2005, 22:24:17 PM
Hvordan blir det med salg til borteseksjonen på Kristiansand Stadion? Ser sørlendingene venter seg mye folk og det hadde jo vært dumt å ikke komme inn. Hva har kort og godt Bataljonen avtalt med start? Hvor kjøper vi billettene, etc?
24
Brann / Royal League og Store Stå
November 03, 2004, 09:43:02 AM
Det er ikke lenge til første kamp i Royal League. Hvordan blir det med Store Stå? Ivaretas fortsatt oppdelingen slik at det kun er medlemmer som kommer inn på midten? Selges disse i forsalg fra i dag? Hvor? Hva? Hvem? Når? :-)
25
Brann / Cupfinalesanger
October 26, 2004, 07:15:29 AM
Har nettopp fått tak i Lyns cupfinalesang - og det er en riktig höjdare tekstmessig - selvironi i høysetet. Refrenget er som følger:
20.000 tomme seter jubler for Lyn hver søndag
Men i dag så blir det mas og alt for mye folk

Herlig!
26
Brann / den 12. mann i salg på søndag
October 23, 2004, 08:56:48 AM
Ikke bare er CDen til den 12. mann klar, men fanzinen den 12. mann er også ute med sitt tredje nummer for året. Bladet selges blant annet før kampen mot Viking, og koster 20 kroner.
Vi er også stolt og kry!
27
Brann / Registrering av svartebørsbilletter
October 11, 2004, 08:08:38 AM
Alle billettene som blir skrevet ut til cupfinalen er sporbare. Hverken NFF, klubbene eller supporterklubbene ønsker svartebørssalg. NFF har gått så langt som til å si at de som legger ut billeter på svartebørsen ikke vil få tildelt billetter i fremtiden.
På grunnlag av det ønsker Bataljonen å få kartlagt hvor svartebørsbilletter kommer fra. Har du kjøpt billett på svartebørsen, ber vi om at du informerer oss om billettnummer, felt, rad og sete, samt hvilken mottaker billetten faktisk er merket med.
Vi ber om at du sender informasjonen på mail til meg: paf@fotballsupporter.no eller som privat melding her på forumet, så vil jeg koordinere dette.
NB! Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt og informasjonen om billetten vil ikke bli videreført før etter cupfinalen. Ditt navn vil heller ikke bli videresendt. Det er svartebørshaiene vi ønsker å ta, ikke ofrene!
28
Brann / Ã?gervirksomhet av Brann?
October 09, 2004, 16:00:21 PM
Jeg pratet nettopp med en som har fått tilbud om billetter fra Brann. Vel og bra og hun var lykkelig over det. Men jeg stusset over prisene Brann tilbød - 250 og 350 kroner. Det betyr at Brann beregner seg et påslag på 50 kroner pr billett de selger ut.
Vel og bra at de har kostnader med utsendelser og greier, men - unnskyld uttrykket - hva i svarte er dette??? Ren ågervirksomhet og videre utnyttelse av Branns støttespillere på tribunen. Nå vet ikke jeg hvor mange billetter som går til partoutkortinnehavere, medlemmer, etc, men si nå at det er 3.000. I så fall drar Brann inn 150.000 i gebyrer. Er det virkelig dette Brann skal tjene penger på????
29
Brann / Hvor er billetttene blitt av?
October 07, 2004, 16:56:52 PM
I går fremmet jeg et ønske i en annen tråd: Få ordentlig beskjed om hvordan Brann har fordelt billettene totalt sett - Hvor mange til sponsorer, hvor mange til partoutkortinnehavere, hvor mange til administrasjon, hvor mange til spillerne, hvor mange til buekorps, etc. Det er i høy grad relevant for oss vanlige supportere.
Jeg har full forståelse for at BBB-styret har mye å gjøre i forbindelse med cupfinalen, og forventet ikke noe svar i dag. Men jeg forventer at styret skaffer seg disse tallene fra Brann og offentliggjør dem, eventuelt gir en knakende god forklaring på hvorfor det ikke lar seg gjøre.
30
Brann / Ekstrafly fra Norwgian
October 04, 2004, 19:23:28 PM
Norwegian har nå satt opp ekstrafly som kan bestilles til cupfinalen. Har nettopp bestilt selv for en voksen og en barn bort lørdag morgen med retur søndag kveld til den hyggelige prisen av 1.100 kroner til sammen.
31
Brann / Klapperør???
September 23, 2004, 17:36:13 PM
Av forskjellige grunner var jeg forhindret fra å reise til Nadderud, og det var kanskje like greit - nå fikk jeg i det minste sett kampen :-)

Jeg holdt likevel på å dette av stolen ved introen til sendingen. Der står noen hundre Brannsupportere med sånne klapperør som de bruker i håndball!!! Hvem i all verden sitt påfunn var nå dette? Ble de delt ut før kampen, og i så fall av hvem, eller var det mange hundre Brannsupportere som syntes dette var en festlig ide og sikkert ville gjøre sitt til at vi ble hørt???
32
Tifo, sanger o.l.... / Gi jernet!
June 12, 2004, 15:59:03 PM
På søndag møter vi Fredrikstad. Endelig møter vi litt motstand på tribunen. Våre gutter trenger oss! Derfor er det ekstremt viktig at hver og en på Store Stå (og særlig vi på midten) går i oss selv og virkelig bestemmer oss for å gi jernet og synge for laget vårt. Drit i den jævla klappingen i tide og utide og syng for faen, så styrer vi på tribunen og tar seieren i kampen!
33
Brann / Ironi på høyt nivå?
December 08, 2003, 09:57:40 AM
Quote
34
Brann / Partoutkort og treningskamper
November 27, 2003, 10:06:39 AM
På brann punktum no er det nå en artikkel om de strålende fordeler med partoutkort og ikke minst fordelene ved å bidra til klubbens likviditet gjennom betaling før 20. desember. Her står det blant annet følgende:
Quote
Nyhet fra og med 2004 er at BRANN kortet kan erstatte 13 billetter. Kortet har Brann motiv og vil ha trykket på navn, felt, rad og plass, og gjelde for alle 13 Tippeliga kampene. Ved å velge dette fremfor 13 billetter og samtidig betale før 20.desember gir Brann deg gratis adgang til samtlige av klubbens treningskamper i Bergen før sesongstart.

Siden vi ikke har noe tilbud om BRANN kort (Er det en spesiell Brann-sykdom dette med en sykelig trang til å dele ord feil i et sett?) lurer jeg på om tilbudet om gratis adgang til alle klubbens treningskamper i Bergen før sesongstart også er noe som vil gjelde for oss som har mest lyst til å stå og synge? Eller må vi bli sittesvin for å oppnå denne ikke ubetydelige fordelen?
35
Brann / den 12. mann på nettet
November 12, 2003, 18:22:09 PM
den 12. mann har nå fått sin egen nettside. Her ligger det stort sett bare en ting - tidligere utgivelser av den 12. mann (også det sjeldne nummeret fra i høst). Sidene kan med fordel besøkes på http://d12m.fanzine.no/

God fornøyelse!
36
Brann / Partoutkort Store Stå 2004
November 02, 2003, 21:11:17 PM
I gÃ¥r leverte Brann ut brosjyrer om partoutkort for 2004. Alle sittetribuner var nevnt med priser og full pakke, men ikke et ord om Store  StÃ¥.
Derfor spør jeg dere i Bataljonen-styret: Blir det mulig å få kjøpt partoutkort på Store Stå neste år? Når kommer det i så fall info om pris, etc?
37
Brann / Aldersgrense
September 12, 2003, 14:21:18 PM
Fra en annen tråd:
Quote
I forhold til SS og gjerdet, har undertegnede i dag vært i kontakt med Brann for å få på bordet litt fakta. For det første er det ikke aktuellt å legge inn aldersgrense på SS denne sesongen. Alle som vil, er velkommen der slik som det har vært opp gjennom tidene. Hva vi i styret i BBB og Brann kommer frem til i forhold til neste sesong, det vil vi komme tilbake til så snart vi har blitt enige med Brann om dette.


Er aldersgrense på Store Stå virkelig et tema for Bataljonen? Organisasjonen som skulle være for alleBrann-supportere... Hva med aldersgrense på de andre tribunene også?
38
Brann / KFL på sitte
September 12, 2003, 09:00:38 AM
Kanari-fansen skal samles på sittetribunen mandag, men i motsetning til det de tror, er det ikke familietribunen, men felt S:
(Fra www.kanari-fansen.no) Denne gang samles vi på Felt F på tribune sør (den ene langsida).
Mye bedre enn å få de spredt rundt uten å ha kontroll over dem i hvert fall...
39
Brann / Ny fanzine fra NSA
August 24, 2003, 16:01:44 PM
Norsk Supporterallianse har laget utgave 2 av sin fanzine. Den er gratis og ligger på nett. Du kan hente den på http://www.fotballsupporter.no/

Som vanlig mye om supporterpolitikk og mye interessant stoff for deg som bÃ¥de kan lese og er opptatt av supporternes ve og vel. Dere andre kan like gjerne la være Ã¥ hente den ned  :twisted:
40
Brann / Valget og Brann
August 24, 2003, 13:32:00 PM
Det går mot kommunevalg, og for mange av oss er det ikke direkte uinteressant hvordan de forskjellige partiene her i byen vil stille seg til en viktig ting for Brann: Hva skal skje med Stadion? Som nevnt i en annen tråd blir kapasiteten redusert til 13.500 i eliteserien neste år. I Europa er kapasiteten 11.000. Begge deler er for lite. Vi har ikke undervarme, som også er et absolutt krav for å få lisens. Vi har en av de dårligste gressmattene i tippeligaen. Vi må bygge et 50-tall nye toaletter. Vi må oppjusterer flomlyset (som ikke er kraftig nok). Vi må ha bedre fasiliteter på alle områder. For å understreke alvoret i situasjonen: Brann Stadion er i en slik forfatning at Brann i utgangspunktet ikke kan få lisens til å spille i eliteserien neste år, og risikerer degradering til første divisjon, eventuelt å spille hjemmekampene på feks Ullevaal eller Nye Stavanger Stadion. Situasjonen blir noe annerledes hvis man har konkrete planer for utbedring. Etter det jeg vet, har ikke Brann det.
Spørsmålet er altså hva partiene tenker om dette.

Jeg ønsker meg at Bataljonens medlemmer gjør en liten undersøkelse: Gå til valgbodene på Torgalmenningen. Spør de forskjellige partiene følgende spørsmål:
1. Brann Stadion holder ikke mål. Hva vil ditt parti bidra med for at Brann skal kunne fortsette å spille i eliteserien?
2. Hvilken holdning har ditt parti til en eventuell videre utbygging av Brann Stadion?
3. Hva mener dere om en ny byarena (som også er ny hjemmebane for Brann)?
Post svarene dere får her. Det kan kanskje hjelpe en del av oss med hva vi skal stemme til høsten. Og ikke minst vil det gjøre at partiene blir oppmerksom på at dette er noe som en del folk er opptatt av.