Notice: A non well formed numeric value encountered in /home/bataluser/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 4296
Show Posts - Bergen Sin Gutt - Page 2
  • Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Bergen Sin Gutt

51
Brann / Kaos og sure tilskuere i emning?
April 13, 2007, 12:49:49 PM
Quote from: "Gulløl"Reklameskiltene kommer IKKE til å være i veien for noen tilskuere på den nye langsiden.

Men på motsatt langside får noen av de som sitter på rad 1(delvis rad 2) noe redusert sikt. Dette må vi nok leve med frem til den nye tribunen er klar på denne siden om 1 år.


Ja, motsatt side, riktig, men ett fett det. Nye reklameskilt som reduserer utsikten på to rader er jo flaut, og nei, ikke til å leve med.
52
Brann / Kaos og sure tilskuere i emning?
April 13, 2007, 12:37:39 PM
Så akkurat på videklippet  http://www.bt.no/webtv/index.jsp?file=http://www2.bt.no/multimedia/tvh/tvh.asx?pid=4084  at reklameskiltene kommer til å være i veien for noen tilskuere på den nye langsiden. I samme innslaget nevner man dette som har vært oppe før om at man absolutt ikke kan røyke innenfor Stadionportene, da ryker man ut, og går man ut, ikke sjangs å slippe inn igjen. La også merke til at inngangen på partoutkortet mitt er på motsatt side i forhold til hvor jeg sitter i Hansasvingen. Hva er det for tull? Har skjønt det slik at man BARE kan bruke angitt inngang. Prøver man å lage kaos?? Blir en ny runde i kjente sirkus-stil fra idrettsveien med fancy ideer som bare fører til krøll, irritasjon og en klagestorm fra misfornøyde tilskuere?
53
Brann / De nye patoukortene
April 01, 2007, 19:16:32 PM
Quote from: "enavgutta"Friskt å hente kort på stadda.... :-D


Friskt? Er vel snarere et sykdomstegn. Alle har jo postkasse. Setet på Stadion er og forblir det samme enten du sitter du sitter to dager ekstra med undikken på anklene og gnikker på partoutkortet eller ikke. *fniz*
54
Brann / Erik Hagen til Brann?
April 01, 2007, 18:51:38 PM
Selfølgelig var Azar en sviker. Han lovet ting han ikke holdt.
55
Brann / De nye patoukortene
March 30, 2007, 13:17:56 PM
Quote from: "LandåsKongen"har ikke fått mitt enda, men jeg regner med at Brann klarer å lage et labyrint som er så vanskelig og dårlig at det ikke kommer supporterne til gode på 17.mai.
Dette har de jo bevist ved flere feriedager. Lurer på om de er ansatt en gjeng med toppløsmodeller der oppe?


Eg trur dei (les: pastoutkortna) ska sendast ut i Posten tredve og trettifyste mars.

"Her har man en spiss som blir god, en spiss som alltid er skadet, samt to spisser som tydeligvis ikke vil spille så lenge i klubben. Og så selger man likegodt den femte. For meg virker det hele litt idiotisk. Men så kommer jeg alltid midt på tabellen i Brann Baltajonsens fantasiliga også."
56
Brann / de som vet navn
March 19, 2007, 22:13:56 PM
Det finnes opptil flere puber i Bergen
57
Brann / de som vet navn
March 19, 2007, 17:08:11 PM
Quote from: "Railway"Kan iallefall virke som om hele casual-greien har roet seg litt nå som wemley er lagt ned. Har ikke sett de på lenge..


Ja, hele livsgrunnlaget til Guttene var sikkert ene og alene avhengig av Wembley HAHAHA!

Skål!
58
Brann / de som vet navn
March 12, 2007, 00:38:03 AM
Quote from: "Marek"
Quote from: "Bergen Sin Gutt"
Quote from: "Mr_Soma"Herlighet...

Brann Brann Brann.
Kan ikke folk få gjøre som de vil da? Helvete heller... om menn har lyst å drikke og spille kort før kampen eller vise litt muskler så må de jo få lov til det. Vi bor i ett fritt land. Det er ikke Brann sin oppgave å stoppe de som sloss i en tom gate nede på Danmarksplass, men Politiet.

Så slutt med denne evinnelige griningen om at det er fy fy og helt feil. Folk har helt individuelle interesser.

Mind your own business.


Spot on!

Var det alt du hadde å si om saken? Du kan ikke heller komme med noe konkret for en gangs skyld? Du kan ikke f.eks svare på de titalls spørsmålene om hvorfor dere trekker Brann sitt navn inn i dette. Og nå spør du vel hvordan dere gjør det. Drit i å stille barnslige åpenbare spørsmål, stå for det du gjør og forklar deg.


Er det noe mer du vil så send en PM. Eventuelt ta kontakt på puben siden du er så kjekk i stilen.

Ganske patetisk at du ikke makter å ta til deg kritikk. Er du 13 år?

Hvis du lurer på hva meg og andre mener om saker og ting, så kan jeg opplyse om søkefunksjonen her på forumet.

Sov godt Tornerose.
59
Brann / de som vet navn
March 11, 2007, 12:52:00 PM
Quote from: "Mr_Soma"Herlighet...

Brann Brann Brann.
Kan ikke folk få gjøre som de vil da? Helvete heller... om menn har lyst å drikke og spille kort før kampen eller vise litt muskler så må de jo få lov til det. Vi bor i ett fritt land. Det er ikke Brann sin oppgave å stoppe de som sloss i en tom gate nede på Danmarksplass, men Politiet.

Så slutt med denne evinnelige griningen om at det er fy fy og helt feil. Folk har helt individuelle interesser.

Mind your own business.


Spot on!
60
Brann / de som vet navn
March 10, 2007, 11:20:14 AM
Hehe, nå er du bare søt. Les nøye gjennom en gang til Klara Klok, så ser du vel at ingen "gikk fem på"! Du må ikke gi deg selv altfor mye credit nå!

Snakk om å gå fem på selv, tjihi..
*kniz..*

Skål for byen og laget, la oss alle ta en trall nå
61
Brann / de som vet navn
March 10, 2007, 02:32:20 AM
Quote from: "Lurkin"^Du har jo innstillingen til et overpubertal ex-mobbeoffer på sterorider. Løs alt med vold. Jada, bruk muskler i stedet for sosial intelligens, sikkert derfor alt er så bra i verden.


Les en gang til vennen.

Spesielt siste setning.
62
Brann / de som vet navn
March 10, 2007, 02:27:21 AM
Quote from: "Brannmus"
Jeg blåser en lang marsj i casuals. Om gutter med for mye hormoner og latent homofil legning føler for å kose seg med å ta på andre gutter i gatene før kamp, så må de gjerne det.


Hva har homofili å gjøre med Casuals din klovn! Ha ha ha ha! Ignorant fuckers! :-D

Voks opp! For guds skyld voks opp!!!

Hvis du er så kjekk i kjeften kan du vel komme opp i trynet på gutter på puben og si det samme og ellers hva du måtte ha på hjertet! Ta gjerne med Corran og Xminator!

For å være seriøs, voks opp folkens. Eller ta drittslenging på PM. Dere driter bare dere selv ut.
63
Brann / de som vet navn
March 09, 2007, 14:37:07 PM
Quote from: "Klaus_Brann"
Du forstår vel selv forskjellen på kebab slossing, og organisert slossing?
Den ene tingen kan ha noe med Brann å gjøre, men er ikke planlagt slossing, mens den andre har noe med Brann å gjøre, når det skjer i direkte forbindelse med kamper, og bortelagets "supportere", og er organisert.


Jeg forstår ikke bæret. Kan du hjelpe
64
Brann / Brannsupportere i slåsskamp
February 27, 2007, 15:31:11 PM
Quote from: "Snublefot"tenker da på at sesongkort blir inndratt og utestengelse blir satt i verk ovenfor folk som er blitt tatt i slikt håndgemeng.. som f.eks i danmark.  er det noen der som er uskyldige?  (som sagt.. bare spør...)


Uskyldige? De som ikke har gjort noe galt. Og det er politiets ansvar å evt bevise det, det gjelder vel for alle i samfunnet. Man kan ikke drive å stenge folk ute fra Stadion på antagelser, eller bare fordi politiet tar navnet ditt, evt bilde, noe de gjør i hytt og pine uansett hvilken type Brannsupporter man er.

Det du siterte meg på var svar til én post. I en annen sier jeg at jeg heller ikke synes det er greit å utestenge folk som evt blir arrestert for noe kilometersvis fra Stadion. Sånn, tilfelle noen ble forvirret.
65
Brann / Brannsupportere i slåsskamp
February 27, 2007, 15:26:02 PM
Quote from: "Speedy"Når man havner i slosskamp 50 mann mot 50


!! Hvor fikk du det tallet fra?!
66
Brann / Brannsupportere i slåsskamp
February 27, 2007, 15:18:01 PM
Quote from: "Nixon"Det blir jo bare tåpelig å si at det var tilfeldig. Og er ikke det å fornekte det man står for? Ikke vet jeg, jeg trodde en stor del av kulturen var å avtale slike ting. Og ikke la seg overrumple som en gjeng med juletrær.


Har noen sagt at det var tilfeldig? Det jeg vil frem til er at man må passe seg for å hoppe på lettvinte konklusjoner. Og da snakker jeg i generelle vendinger. Skal man utestenge alle som reiste til Danmark er man helt på villspor.
67
Brann / Brannsupportere i slåsskamp
February 27, 2007, 14:52:04 PM
Quote from: "Corran"Helt riktig å utestenge de som blir tatt av politiet for slåssing. Om det skjer i gatene og en km fra arena har ingenting å si.


Hvorfor har det ingenting å si? Gjelder dette absolutt alle med partoutkort, eller bare enkelte? Hva hvis man slår ned naboen på tunet i et borettslag på en kampdag, blir anmeldt, og man tilfeldigvis har partoutkort? Er det forskjell på det og komme i håndgemeng på en pub?

Quote from: "Corran"Har en reist helt til danmark pga en kamp og den forbindelse oppsøker bråk så får en være mann nok til å ta følgene også.


Hvordan vet du om de gjorde det? I følge politiet i Odense ble Brann-supportere det er snakk om oppsøkt og angrepet av Odense i gaten på vei til kampen.

Quote from: "Corran"Blir for dumt når en skal være tøff i trynet og sloss men blir helt pudding med en gang det får følger.


Hvem har blitt pudding?
68
Brann / Brannsupportere i slåsskamp
February 27, 2007, 14:30:10 PM
Quote from: "Nixon"Nå er jeg slett ingen ekspert på denne casuals-kulturen. Og jeg vet ikke hva har blitt gjort eller ikke gjort i England. Men jeg kan vanskelig se at noen som har vært i slosskamp med Odense-supportere og blitt registrert av dansk politi skal gå under betegnelsen "uskyldige".


Les hva jeg skriver da mann. Så vidt jeg vet var knapt noen som var borti hverandre i Odense, men jeg snakker ikke om denne kampen spesielt, men alle kamper. Jeg sier at hvis det går i den retningen at man blir så hardhendt at man kjører på med skylapper og registrerer folk i hytt og pine(som man har gjort i flere år allerede) for deretter å utestenge alle sammen(inkl. uskyldige), da er man ute å kjøre, og det løser ikke noe "problem", men lager tvert i mot grobunn for mer problemer. Det har man sett andre steder.

Quote from: "Nixon"Og selv om dere mener


Ikke sett meg i bås.

Quote from: "Nixon"Og selv om dere mener at slike episoder er uskyldige isolert sett, er det ikke vanskelig å forstå Brann som er livredd for at dette skal spre seg inn på tribunene. Sinte unge menn som i flokk tyr til vold i gatene er i teorien en mye større sikkerhetsrisiko enn andre supportere


Dette blir for lettvint. Man kan ikke stenge folk ute fra Stadion for hva man gjør på fritiden sin bare fordi man har partoutkort, og det er kampdag. Kommer noen f.eks i bråk, så skal det mye til for å vite om det var tilfeldig eller avtalt. Man ser jo stadig at politiet ikke klarer å skille mellom svart og hvitt, opp og ned, og bak og fram, men går helt av skaftet selv. Hva hvis man blir angrepet når man spiser en pølse utenfor 7eleven? Har man lov å ta igjen, eller skal man ligge apatisk på bakken for å beholde partoutkortet? Nei, det blir for mange fallgruver. La Brann styre med det som skjer innenfor Stadion-portene, ikke hva som skjer på en pub eller i Strandgaten, overlat det til politiet, og la det være med det. Dessuten, når sikkerheten ikke akkurat blir slakkere med årene, så er jeg veldig sikker på at det aldri blir noe opptøyer inne på kampene. Veldig sikker. Vi bor ikke i Italia.
69
Brann / Brannsupportere i slåsskamp
February 27, 2007, 14:00:13 PM
Quote from: "Nixon"Det er kanskje en streng reaksjon. Men når man vil kvele en farlig utvikling ved fødselen må man nødvendigvis overreagere for å hindre verre episoder senere.


Det er slike holdninger som er livsfarlige. Hvis man skal gå så overdrevent hardt til verks at det går utover uskyldige vil det ikke "kvele" problemet, heller tvert i mot. Dette skjønte man i England, og skiftet litt stil. Det betyr ikke at alle fikk gå løs og gjøre hva de ville uten oppsyn. Uansett ga det resultater der. Enkelte tidligere i tråden later til å ha misforstått det.
70
Brann / Brannsupportere i slåsskamp
February 27, 2007, 13:34:28 PM
Quote from: "Xminator"Så kort tid siden greiene i Italia og med økende fokus på problemet? Du kan ta deg gift på at veien til tomme tribuner er forbannet kort.

QuoteEller noen som av samme grunn tror at man blir utestengt fra kamper


Dahl sier i dagens BT at de jobber tett med dansk politi for å identifisere de som var med. De blir utestengt fra Stadion og får sesongkortene inndradd. Han sier også at flere ble utestengt etter kampen mot RBK.

Er du virkelig så naiv at du tror bråket du selv virker å støtte ikke får konsekvenser?


Nå er du på nippet til å tillegge meg meninger, det skal du ikke gjøre. Det jeg vil frem til er at det går an å være en smule mer saklig og nyansert, enn å være hysterisk-ekstremistisk, og å vite så godt hva andre mener og tror, samt å kalle dem for alt mulig tåpelig. Det ser fort barnslig og lite seriøst ut.

Dette med Dahl visste jeg ikke. Hvis man skal trekke tilbake sesongkort på det grunnlag at man er registrert på bortetur, uten å ha blitt arrestert eller bøtelagt, da har man tilstander som minner om regimer vi stort sett ikke liker. Nok av folk som blir tatt navnet på og fotografert både på hjemme og bortekamper helt uten grunn, det skjer ofte.
71
Brann / Brannsupportere i slåsskamp
February 27, 2007, 13:07:53 PM
Quote from: "Xminator"Den veien en del av dere ser ut til å romantisere vil før eller siden føre til at Brann må spille hjemmekamper uten tilskuere på røkkeløkka. Det er konsekvensen, og de som utfører dette kan i beste fall sies å være i mental pubertet. Om det er en bevist handlig for å skade fotballklubben Brann er det jo bare tragisk... Vi kan jo håpe det hele er ett utslag av den manglende evnen svært mange har til å tenke konsekvens i ruspåvirket tilstand eller før fylte 20 år ...
72
Brann / Brannsupportere i slåsskamp
February 26, 2007, 16:26:37 PM
Quote from: "Xminator"Ser at noen prøver å forherlige dette og synest det er kult. Jeg håper Brann får personalia på de som eventuelt er holdt tilbake av dansk politi, og utestenger dem fra Stadion på livstid. Om de ikke allerede er utestengt fra før da...

Det er overhode ikke uskyldig. Det er tilfeldigheter som avgjør om noen blir alvorlig skadet eller dør i slike slagsmål. Det er tilfeldigheter som avgjør om uskyldig 3. part blir ødelagt for livet. "Brannsupportere drepte dansk politimann". Hvor kort hadde da veien vert til å ikke spille mer RL. Eller for den del spille 2007 uten supportere på tribunen?

Begrav hele begrepet "casual". Pressen får man ikke gjort noe med siden de selger mer aviser ved å blande Brann-navnet (eller for den del ett av de andre norske storlagene) inn i historien.

Marek(?) etterlyser ett bedre navn på dem. Kall dem det de er. De er kun ute etter å spre frykt ved hjelp av vold, få historien og sitt politiske budskap ut i pressen og gir en generell faen i hvordan det går med sporten eller 3. part. Spiller Brann for tomme tribuner har de vunnet. Fotballterrorister. Der har du begrepet. Og de bør behandles som akkurat det de er. Terrorister og kviser på samfunnets rumpe.
73
Brann / Osdal eller Doddo, Ba eller Bt?
February 09, 2007, 12:03:47 PM
Quote from: "klysa"I forhold til det to nevnte klovner's blogger, kommer barteboken meget godt ut. Syting og klaging kan man like.


Hehe, Barteboken slår alt
74
Brann / Osdal eller Doddo, Ba eller Bt?
February 09, 2007, 11:47:42 AM
Begge to er noen klovner, les Barteboken i stedet.
75
Brann / Terminliste 2007
November 22, 2006, 13:40:13 PM
Quote from: "Plekter"Nei nei, dette er en termin-liste:

26. Februar: Plekter
??. Mai: davew_uk

noen flere som venter?

29.mai 2003 gikk jeg glipp av Bodø/Glimt kampen. Jeg fikk en sønn. Brann tapte.


Termin, selfølgelig...
76
Brann / Terminliste 2007
November 22, 2006, 13:05:38 PM
Koseprat om babyer og kjerringens terminliste kan man vel ta på andre forum, eventuelt på PM.
77
Brann / Hansa 07
November 07, 2006, 19:51:54 PM
Quote from: "klysa"
Quote from: "GBA"


Nå er det slik att det er kun de som har laget "kvalme" som skal stenges ute, ergo veldig få personer. Så hva som blir så anderledes kan jeg ikke sjønne?


Det stemmer ikke klysa. På siste hjemmekamp var det flere som aldri har gjort noe ureglementert på Stadion, og som ikke har(hadde) plass på Felt Z som ble nektet inngang. Ikke fikk de vite hvorfor, annet enn beskjeden "vi ønsker ikke å slippe deg inn" fra Politiet. Etpar jeg snakket med etter kampen var så forbannet at det ikke kan ha vært bra for hjertet. Og jeg skjønner de godt. I tillegg ble gud og hvermann uten supportereffekter stoppet, der polititet sjekket ID opp mot politikammeret. Når man også tar med lysene i taket som var forbannet forstyrrende, så ble hele kampen og stemningen ødelagt. Av klovnede skandaleoppførsel av de som liksom skal håndheve loven. Det virker da heller at det er regelen enn unntaket at de er mest opptatt av å briske seg og blåse seg opp. "Her er jeg, jeg kan herse med deg uten at du kan gjøre noe, bare se her @%§!"
78
bernu snakker som om han var den eneste som "stod midt oppi det", og er mer opptatt av å kritisere medsupportere og dramatisere, noe han har gjort tidligere.

Politiet oppførte seg som apekatter, både på felt z og i Inndalsveien etter kampen. Det var helt bingo hvem som ble stoppet og tauet. Folk som ikke hadde gjort noe. Politiet opptrådte som amatører... De har litt å lære av politi i andre land.
79
Brann / Til alle casuals i Bergen.
October 18, 2006, 19:47:13 PM
Quote from: "Brann_copper"
Jeg er forbauset over at du ikke ser ironien


Det er ikke noe spesielt som tilsier at du er ironisk. Dessuten er det uansett umulig å vite på et forum som dette.
80
Brann / Til alle casuals i Bergen.
October 18, 2006, 19:09:52 PM
Quote from: "Brann_copper"bortsett fra at dere går med dyre merkeklær bare når dere skal på kamp?


"bare når man skal på kamp"? Hvem sier det? Det er dessuten ikke noe dyrere eller mer spesielt enn hva 1/3 av hva mannen i gaten går med. Da hadde jo ikke butikkene fått hjulene til å gå rundt.
81
Brann / Brannsupportere sloss mot Brannsupportere
September 18, 2006, 15:55:19 PM
Bernu: bråk i Kristiansand og i Oslo? Det var det vel overhodet ikke. Ingen bruker Brann som et "skalkeskjul for å slåss". For en latterlig, enkel og uriktig påståns. De du snakker nedsettende om har gått på Stadion siden før de begynte på skolen, følger laget i tykt og tynt, reiser land og strand rundt for å se dem, og elsker klubben av hele sitt hjerte.

Du må gjerne tro noe annet hvis det passer inn i det bildet av verden du VIL ha, men det er jo ikke noe granatsjokk slik som du lyver og bærer deg.

Gi meg eksempler på hvor jeg har vært barnslig i denne tråden, så skal jeg gjerne innrømme det hvis det har rot i virkeligheten.
82
Brann / Brannsupportere sloss mot Brannsupportere
September 18, 2006, 15:40:25 PM
Quote from: "bernu"Fy da så sint..... ;)
Du er jo en stor motsigelse hele du...
Orker faktisk ikke begynne å ramse opp alle.
Men det er vel ganske opplagt hvem som fremstår som sint og agressiv her.
Vold neste ?


Se der ja. Jeg har anklaget deg for å spre løgner, og linke til utsagn du påstår at jeg har kommet med, men ingen bombe at du ikke kan motbevise det. Forøvrig er jeg overhodet ikke sint.

"Vold neste"? For å si det rett ut: du er jammen meg bra barnslig. God bedring.
83
Brann / Brannsupportere sloss mot Brannsupportere
September 18, 2006, 15:37:31 PM
Quote from: "bernu"Du er priceless.... :)
Det var du som startet denne diskusjonen her om hvorfor folk ikke liker "guttene".


Det er jo faen meg spot on. Altfor mange dømmer andre og behandler dem som dritt fordi de ikke er helt lik som dem selv. Det ene sekundet hyler og bærer de seg om bråk, slåssing og kvalme, mens de i det andre står for det selv. God bedring til slike.


QuoteDet er du som argumenterer for at det er kult å slåss mot andre supportere.


Link til hvor jeg har sagt noe slikt, takk. Eller lyver du igjen?

QuoteDet er dere som gang på gang viser at dere har helt andre interesser enn Brann.


Igjen: hva vet du om meg? Gang på gang? Har du eksempler i fleng? Server de gjerne.

QuoteOg det er da dere selv som promoterer dere som " noe annet enn en vanlig supporter" - både når det gjelder klær og voldtendenser.


Igjen: hva vet du om meg? En Brann-supporter er vel for pokker en Brann-supporter så lenge man brenner for og elsker laget, men de kommer i mange forskjellige utgaver. Når har dette blitt promotert da? Kan du vise til noe? Har det vært stand på Torgallmenningen? Enorme bannere på kampene? Er proklamert på Dagsrevyen? Klær nå igjen? Det finnes mange som interesserer seg for designerklær og mote uten at de er hverken Casuals eller voldelige. Mange blant Brann-fansen også.
84
Brann / Brannsupportere sloss mot Brannsupportere
September 18, 2006, 15:27:48 PM
Quote from: "bernu"Jeg vet godt hvem de fleste av "guttene" er. Og det er relativt enkelt å se på klærne hvem dere er.


Gratulerer, du får diplom i posten. Hvis du hvet hvem de fleste er, hvorfor kommer du med karakteristikker som ikke stemmer med virkeligheten da? Løgn kalles det. Og hva vet du forresten om meg?

[qoute]Dessuten er det dere selv som legger opp til at dere skal få rykte som slåsskjemper.[/quote]

Igjen: hva vet du om meg? Der da ikke en kjeft som "legger opp til" å få et et rykte som "slåsskjempe", du er faen meg komisk til tider!

QuoteOg det er jo nettopp det denne tråden handler om - om hvor latterlig det er med personer som sloss. Uansett og det er på fylla en lørdag eller i forbindelse med fotballkamper.
Forskjellen er at dere ikke kan skylde på alkoholen - kun lav IQ.
85
Brann / Brannsupportere sloss mot Brannsupportere
September 18, 2006, 15:19:32 PM
Quote from: "bernu"Hele casualskulturen er jo bare helt latterlig.


Enkelte interesserer seg for denne kulturen andre for andre kulturer. Folk er ikke like.

QuoteJeg ler like godt hver gang jeg ser denne gjengen der de kommer, med like Burberry caps'er, Lacostegensere, hvite sneakers, Stone Island jakker osv osv


Tja, kan nesten ikke huske sist jeg så en Burberry-cap. Lacoste er vel et merke brukt av alle slags mennesker over hele verden. Annenhver person jeg ser på gaten går med hvite trainers. At du ler av folk som interesserer seg for mote og designerklær sier jo sitt om deg.

Quote.... Og den eneste felles interessen de har er å sloss med andre lags supportere! GET A LIFE !


Det er sprøyt, og ren løgn. Men du må gjerne flyte rundt i din egen lille verden å tro at det er slik. Du frermstår ikke som særlig smart med slike uttalelser. "Get a life?" Fei for egen dør først.

QuoteJa ja .. lenge leve duste-Norge !!


Du er vel en av de helt store bidragsyterne på det punktet, slik som du fabler i vei i denne tråden.
86
Brann / Brannsupportere sloss mot Brannsupportere
September 18, 2006, 14:25:46 PM
Quote from: "Langhår"


Det virker lite interessant for de fleste her inne, de skal helst henge seg opp i hvilke sko du har, og da har du visst hverken IQ eller interesse for Brann...
87
Brann / Brannsupportere sloss mot Brannsupportere
September 18, 2006, 14:24:19 PM
Quote from: "arntf"
Men du skal ikke påstå at det er 'selvforsvar' ultras driver med. Det blir bare for latterlig.


Ultras? Kjenner ingen Ultras. Såvidt jeg vidt er det de gjør å vifte med flagg og bluss. Jeg snakker om situasjonen i går, andre episoder er en helt annen diskusjon.

Herregud mennesker, les gjennom innleggene til de dere svarer, gjerne sakte og 2 ganger, og hold dere til saken.
88
Brann / Brannsupportere sloss mot Brannsupportere
September 18, 2006, 14:18:02 PM
Quote from: "Dalen"
følte deg truffet no ja, lol, få deg et liv
89
Brann / Brannsupportere sloss mot Brannsupportere
September 18, 2006, 13:44:28 PM
Quote from: "bernu"Hele casualskulturen er jo bare helt latterlig.
Jeg ler like godt hver gang jeg ser denne gjengen der de kommer, med like Burberry caps'er, Lacostegensere, hvite sneakers, Stone Island jakker osv osv.... Og den eneste felles interessen de har er å sloss med andre lags supportere! GET A LIFE !
Ja ja .. lenge leve duste-Norge !!


For det første tar du helt feil i dine karakteristikker. For det andre er det overhodet ikke dette tråden handler om. lag din egen tråd, eller hold deg til saken.
90
Brann / Brannsupportere sloss mot Brannsupportere
September 18, 2006, 13:42:52 PM
Quote from: "arntf"
Quote from: "blahblah"først vil jeg si Guttene sloss bare mot andre Casuals. eneste måten at andre supportere blir innblandet er visst de begynner å proveserer eller er med noen av casualsene for og sloss.


... du glemte vel å ta med; eller tilfeldigvis er i nærheten og vi ikke liker trynet på vedkommende/ ikke ser oss godt nok for når vi veiver med nevene.

Misforstå meg rett, det er da fint nok at du prøver å berolige resten av oss med forsikringer om at utenforstående ikke uforvarende kommer opp i bråk med causals, men det har du ingen garanti for. Det er ikke noe du kan garantere for, dere har ikke den kontrollen som trengs. Det skal ikke mere til enn en liten misforståelse, så er det en eller annen fyr som går på hodet i asfalten og dør eller blir invalid.

Forøvrig synes jeg dere har like lite med fotball å gjøre, som strikking.


Synes du det er sløkket å forsvare seg selv når man blir fysisk angrepet av en klovn når man går av bussen i Inndalsveien, slik som var tilfelle i episoden i går? Det er vel en menneskerett, uansett hvem som angriper hvem. Som nevnt tidligere hadde denne personen plaget og provosert hele turen selv etter tilsnakk fra både kompiser og fremmede.
91
Brann / Brannsupportere sloss mot Brannsupportere
September 18, 2006, 00:03:54 AM
Quote from: "Nixon"
Quote from: "krøvel vellevold"At folk krangler og slåss på Stadion, på bussen til Stadion, whatever, trenger vel ikke være Brann-relatert. Om en fyr har en annen fyr langt oppi halsen, og denger til ham på bussen til Stadion, så har nå det vel faen ingenting med Brann å gjøre!


Alt tyder på at dette har med å gjøre at man tilhører to ulike supportergrupperinger. Det går overhodet ikke på at noen ikke liker trynet på en annen fyr. Virker ikke som at de kjente hverandre engang. Konflikten her er Brannrelatert da man har ulik tilnærming til det å være Brannsupporter.


Folk fra samme supportergrupperinger kjenner jo hverandre, stort sett, og da pleier man som regel ikke fly på hverandre, eller irritere hverandre overhodet. Grunnen var at personen oppførte seg som et rævhol over lang tid, etter beskjeder fra både kjente og ukjente, og fikk deretter. Ferdig arbeid, er vel ikke noe mer å diskutere.

Vanvittig at det faller så mange så tungt for brystet. Hadde det vært en uten supportereffekter som hadde provosert og angrepet en med supportereffekter, så hadde vel forumet eksplodert.

Lenge leve dobbeltmoral og frivillig blindsyn...
92
Brann / Brannsupportere sloss mot Brannsupportere
September 17, 2006, 23:47:38 PM
Quote from: "krøvel vellevold"Noen har det med å banke folk de synes er idioter.


Nå gikk ikke denne personen i kanvasen fordi "noen syns han var en idiot", men fordi han fremprovoserte det selv.
93
Brann / Brannsupportere sloss mot Brannsupportere
September 17, 2006, 23:33:19 PM
Quote from: "Marek"Slapp av, tråden vil nok snart bli slettet uansett.

Vil også ha den andre siden sin forklaring i saken da jeg ikke helt tror jeg kan stole blindt på en av guttene sin.

Quote from: "Nixon"
Jeg for min del er mer interessert i å få vite mer om det som skjedde da det er utrolig tåpelig å sloss innbyrdes når man liksom skal holde med samme lag.



Reagerer på dette, får inntrykk av at du mener det er ille at de slåss fordi de begge holder med samme lag. Spiller vel ingen rolle hvem de sloss med.
I grunnen bra at det ikke var noen Sandefjord supportere som ble banket opp da det det hadde vært direkte pinlig.


Selfølgelig er det mer klovnete når supportere av samme lag slåss. Er det slåssing mellom rivaliserende supportere er det jo forståelig. Det er et helt naturlig instinkt som ligger forankret i menneskets natur.
94
Brann / Brannsupportere sloss mot Brannsupportere
September 17, 2006, 23:30:08 PM
Quote from: "Nixon"
Quote from: "Marek"Joda, og iblant banker de også konene sine.


Du ber jo om å få tråder stengt...

Jeg for min del er mer interessert i å få vite mer om det som skjedde da det er utrolig tåpelig å sloss innbyrdes når man liksom skal holde med samme lag.

For å sitere en av Guttene:
Det begynte da folk skulle inn på bussen utenfor Fotikken, enkelte klarte ikke oppføre seg, fortsatte hele veien oppover, og kulminerte med at hvertfall en av dem med Branndrakt som oppførte seg som en apekatt på speed fikk nærkontakt med asfalten utenfor bussen i Inndalsveien.

Skulle gjerne likt å høre fra den andre siden også.


Flere av kompisene til nevnte klovnete person prøvde på bussen hele veien opp til Stadion å roe han ned og forklare at han oppførte seg tåpelig. Den saken er grei. Så kan man ellers tolke saken som man vil.
95
Bataljonen.no / Stenging av tråder!
September 17, 2006, 23:17:44 PM
Quote from: "Marek"Ja, den var vel om en slosskamp i inndalsveien før kampen. Hva vet jeg, var der heldigvis ikke.


Det begynte da folk skulle inn på bussen utenfor Fotikken, enkelte klarte ikke oppføre seg, fortsatte hele veien oppover, og kulminerte med at hvertfall en av dem med Branndrakt som oppførte seg som en apekatt på speed fikk nærkontakt med asfalten utenfor bussen i Inndalsveien.

Som man reder, ligger man.
96
Bataljonen.no / Stenging av tråder!
September 17, 2006, 23:06:01 PM
QuoteOg der ble ikke bare en tråd stengt, en hel tråd ble slettet Skal vi stikke under en stol at vi har Casuals blant supporterne våre? Skal det ties i hjel?


Tåpelig at den ble stengt. Skal ikke slike episoder få lov og diskuteres? Er det liksom "forbudt"? Fordi supportere i Brann-effekter angrepet nøytralt kledde? Hadde det vært omvendt hadde hele forumet gått bananas. Er forumet et diktatur som styres av enkeltpersoners velbehavende? Herregud...

Forøvrig; tråden var da ikke om Casuals, men om intern slåssing blant Brann-supportere
97
Brann / Eirik Bakke
August 30, 2006, 11:13:11 AM
Quote from: "Straffe!!!""Problemet" deres er at styrelederen er mer gjerrig enn skotter og svensker til sammen


Skotter er veldig lite gniten, de minst gnitne av alle folkeslag jeg har møtt i hele min levetid faktisk. Nordmenn er mye mer gnitne.
98
Brann / Eirik Bakke
August 29, 2006, 13:53:08 PM
Quote from: "Xminator"og har da "bare" RL-kampene (om vi i det hele tatt klarer det engang)


He he, det var da voldsomt til mørke tanker! Var det en hard helg?
99
Brann / GULT KORT TIL FELT Z
August 28, 2006, 13:33:31 PM
BL og Christian:

Hørt om ordet engasjement? Spontane reaksjoner? Utløp for følelser? At man i vill Brannrus eller bunnløs fortvilelse også kan komme med usakligheter skal det selfølgelig være takhøyde for. Slutt nå med denne latterlige sytingen.
100
Brann / GULT KORT TIL FELT Z
August 28, 2006, 12:39:59 PM
Quote from: "grei"Det har ikke noe å si hva opphavsmann eller andre enkeltindivider mener med dette ropet. Det som betyr noe (i den grad man kan bruke "bety noe" i denne sammenheng) er hvilken måte flertallet forstår og bruker det. Den er beskrevet over.