• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Bergen Sin Gutt

101
Brann / GULT KORT TIL FELT Z
August 28, 2006, 12:21:03 PM
Quote from: "grei"Tror det er du som misforstår her, ja. Du og endel andre som roper dette på feil tidspunkt (merk neste gang at ropet aldri har noe trøkk når det brukes i disse periodene).

Dette ropet ble opprinnelig brukt i perioder der vi rundspiller og ydmyker motstanderen. Det er ikke ment som noen ydmyk bønn eller krav om at laget faktisk skal spille bedre, det er en anerkjennelse av at vi faktisk spiller bra, det er en bekreftelse av vår egen fortreffelighet. Det er manifestasjonen av styrke. Lyden av Brannnrus.  (Det bør vel være unødvendig å legge til at det ble unnfanget i en tid da laget spilte betydelig bedre fotball enn nå om dagen).

Angående pølse så inngår det i planen.


Du snakker som om det var du som unnfanget selve ropet? Som sagt, du har nok misforstått de som synger dette i motgang på banen, og meningen bak det. Eller har du tatt patent på selve ropet og meningen til andre mennesker?
102
Brann / Re: GULT KORT TIL FELT Z
August 28, 2006, 11:44:40 AM
Quote from: "grei"Det avslører også den samme mangel på spilleforståelse som når man synger "kjør over pakket" når vi blir overkjørt


Ta deg en pølse du. Kanskje du misforstår litt meningen med å synge "kjør over pakket" når man selv blir rævkjørt?
103
Brann / Re: GULT KORT TIL FELT Z
August 28, 2006, 11:39:18 AM
Quote from: "grei"Ellers var det jo litt artig at akkurat de to spillerne hele Hansa ville ha av banen svarte på tiltale og scorte (noe som selvfølgelig var på høy tid). Kanskje det var litt hets som skulle til?


Selfølgelig. At spillere som får passet sitt påskrevet skjerper seg er jo ganske naturlig. Hvis man har så dårlig psyke at man knekker sammen av det, da kan man legge skoene på hyllen og begynne som parkeringsvakt.
104
Brann / GULT KORT TIL FELT Z
August 28, 2006, 11:36:29 AM
Quote from: "The Boss"


Du snakker om folk som vier livet sitt til Brann så det går på helsen løs, og som har gjort det hele livet. Etter den siste tids skandalekamper var folk fortvilet, nervøse og frustrerte, og det gir seg utslag i spontane reaksjoner(og takk gud for at noen fortsatt tør det). Hvis folk vil hylle alt og alle på Brann helt blindt uansett hva som skjer, og bidra til saueflokk-mentaliteten, så kan man gjøre det i sin egen hage. Eventuelt på toalettet.

Ros til felt Z.

PS: hvordan mener du at man ellers skulle behandlet Charlie?
105
Brann / GULT KORT TIL FELT Z
August 28, 2006, 11:30:03 AM
Quote from: "enavgutta"Var selv med på Migen skrålet, og ser i ettertid at det nok var uklokt og umodent.


"uklokt og umodent"? Hvilken klovn er du? Er det du som kanskje er uklok og umoden? God bedring.
106
Brann / Miller forsvinner!?
August 18, 2006, 08:57:50 AM
Quote from: "davew_uk"Jeg har gode kilder i Skottland, og har ikke hørt navnet hans nevnt angående noe overgang.


Du har ikke bedre kilder enn meg i Skottland, men de har heller ikke hørt et pip ångående Miller.
107
Brann / Miller forsvinner!?
August 18, 2006, 08:56:26 AM
Quote from: "Super Hasund"Jævla sau i havsnød! Gi meg seyi olofinjana så kan an derre skotske tullingen der bare reise te helvete. Lei disse satans spillerene i brann. Hvert eneste år e det en sekk som vil vekk. Koffor hasje rosenborg f.eks dette problemet? Skjønner det faen meg isje. Miller- ke du driver me? Hæ? Nej no ble eg direkte skuffet.

Og når det gjelder brann- hver gang det e husj husj fra stadda så stemmer det.


Vi vinner serien me eller uten feiten men gud så digg det å se den fyren me ball iført brann drakt. Unorsk så det holder. Synd viss vi mister kødden


Her har vi prototypen på en klovn. En stor klovn. Du har vel ikke så mye å bekymre deg om i hverdagen, har du det?
108
Brann / Publikum LSK-BRANN
August 03, 2006, 12:21:35 PM
Quote from: "blahblah"Noen som har bilde som viser hele borteseksjonen?


Nei, du får reise ned selv og se på den.
109
Brann / Få vekk taperne!
August 02, 2006, 11:29:01 AM
Quote from: "Texas"
men vi snakker kanskje om forskjellig buing. den buingen som jeg er i mot er buing mot enkeltspillere. Buing mot et helt lag er noe annet.
110
Brann / Få vekk taperne!
August 02, 2006, 11:11:20 AM
Quote from: "Texas"
veldig lett for deg å si at noe slikt må de tåle. det er tross alt ikke du som blir buet ut av 16000 tilskuere. Kanskje går det en faen i spillere som andresen, men langt fra alle reagerer slikt. Hvordan hadde du reagert hvis sjefen din hadde skjelt deg ut foran kollegaene dine, eller bedre,  hvis alle kollegaene hadde skjelt deg ut og fortalt deg at du ikke duger i det hele tatt. Det er mjelde og andresen sin jobb å be en spiller skjerpe seg under kamp.


Mer sprøyt. Hvor gammel er du? Det er da ikke 16.000 mennesker som skjeller samtidig. I følge alle i denne tråden er det jo "ingen" som gjør det likevel..? Hvis noen skjeller meg ut foran andre tar jeg det til etterretning hvis det er berettiget. Hvis ikke tar jeg igjen med renter der og da.

Så du mener virkelig at det ene og alene er Mjelde og Andresen sin jobb å be spillere skjerpe seg under kamp hvis de er helt bak mål? Hva er tilskuerne sin oppgave da? Joine saueflokken eller stikke hodet i sanden? Eksisterer vi bare som nikkedukker for å forherlige spillerene, og ellers holde kjeft? Jeg ler meg ihjel. Så mye som enkelte av oss legger ned i Brann er vi i vår fulle rett til å komme med tilbakemeldinger. Både positive og negative. Noe annet er helt bak mål. Jeg gjentar at det ikke er snakk om hets satt i system eller kritikk for kritikkens skyld.

Voksne mennesker må tåle slikt. Heldigvis tåler de fleste det.
111
Brann / Få vekk taperne!
August 02, 2006, 10:53:59 AM
Quote from: "Texas"
buing er en uting. for alle som har spilt fotball, og det har vel de aller fleste av oss her inne, så vet de at fotball er også mye mentalt. med det mener jeg at hvis man ikke tror man klarer å drible motstanderen eller å sende en pasning, så klarer man det heller ikke. Og det er dette som skjer når en spiller blir buet. Da krymper selvtillitten hans, og til slutt vil elementære ting som en fem meters pasning gå galt. vi har sikkert alle hatt den følelsen av liten selvtillit på banen en eller en annen gang, og vi har sikkert alle hatt følelsen av god selvtillit på banen. de kampene der vi kunne utrette hva som helst, og alle driblinger, taklinger, og pasninger satt som et skudd. Og det er jo denne instillingen vi må hjelpe de på banen med, og derfor er buing et dårlig alternativ.


For noe sprøyt. Vi snakker om godt betalte og priviligerte arbeidstakere som jobber 2 timer om dagen. Det er ikke snakk om et rehabiliteringssenter for nervevrak. De må faen meg tåle å få negative tilbakemeldinger hvis det trengs vel å merke. Ligger du deg ned på gulvet i fosterstilling og griner og skriker samt ikke klarer å utrette noe resten av uken hvis sjefen din gir deg tilbakemelding om at tempoet må opp eller at "dette kan du gjøre bedre"?

Jeg er en lat jævel, et surrehode og et C-menneske, og de gangene jeg trenger et spark i ræven eller en skyllebøtte går det en faen i meg og ting går på skinner så det ryker etter i lang tid etterpå. Kan ikke se at folk skal få noe varige mén av det, med mindre man er i psykisk ubalanse fra før.

Slikt må alle tåle. Noe annet er tull.
112
Brann / Få vekk taperne!
August 02, 2006, 10:18:48 AM
Quote from: "kabelmann"
Quote from: "Bergen Sin Gutt"Er du seriøs? Når man bruker så mye tid, penger, energi, blod, svette og helse på å følge laget som tross alt representerer byen vi kommer fra, og for den del oss selv, da har man sin fulle rett til å kritisere og pipe på millionærer hvis de klovner seg eller ikke gidder å gjøre en innsats.

Fair enough, så kan man jo spørre seg selv om dette har en positiv eller negativ virkning på resten av kampen (så sant det ikke er etter kampslutt). Du kan si hva du vil, men disse taperne plager ihvertfall ikke stort mer enn fyren foran. At det sitter 15 000 trenere på tribunen plager meg mer. Det er stort sett alltid en eller annen gnom innen en omkrets av seks seter som vet mye bedre hvordan Brann skulle spilt.

Quote from: "Bergen Sin Gutt"Det verste er faktisk folk som i tåpelig saueflokk-stil blindt applauderer alt spillerne gjør, også når de egentlig hadde fortjent en klaps i trynet for å ta seg sammen.

Disse har jeg ikke sett mye til.


1. Det er ikke snakk om å være forhåndsnegativ. Det er snakk om at begeret renner over hvis spilleren(evt spillerne) ikke evner å legge ned det spor av innsats. Man kan ikke gå rundt på forhånd og planlegge og bestemme hvordan man skal oppføre seg på fotballkamp, eller sitte seg ned å tenke over om det har "negativ eller positiv" effekt på spilleren(evt spillerne) før man kommer med en reaksjon. Spontanitet hører hjemme på Stadion. Dessuten kan spillere som håver inn millioner i lønn begynne med badminton eller sjakk hvis de ikke tåler tilbakemeldinger når de klovner seg. Det er ikke snakk om hets satt i system, ei heller kritikk for kritikkens skyld.

2. Disse som passer inn i saueflokken jeg nevnte, de kryr det av. se deg rundt.

3. Skål
113
Brann / Få vekk taperne!
August 02, 2006, 09:42:23 AM
Quote from: "kabelmann"Forøvrig har jeg litt problemer med å forstå hvordan de som piper på spillerne kan stille noe særlig høyere på rangstigen din enn disse taperne.


Er du seriøs? Når man bruker så mye tid, penger, energi, blod, svette og helse på å følge laget som tross alt representerer byen vi kommer fra, og for den del oss selv, da har man sin fulle rett til å kritisere og pipe på millionærer hvis de klovner seg eller ikke gidder å gjøre en innsats. Det er det samme som å spytte oss i trynet. Det verste er faktisk folk som i tåpelig saueflokk-stil blindt applauderer alt spillerne gjør, også når de egentlig hadde fortjent en klaps i trynet for å ta seg sammen.

Jeg gjentar meg selv: Folk er naive.
114
Brann / Få vekk taperne!
August 02, 2006, 09:09:12 AM
Registrer at folk er veldig naive. Voks opp.
115
Quote from: "Chrisstah"kan vi stå på andre tribuner enn bortetribunen?


De som prøver seg på sånt blir sporenstreks sendt til Guantanamo. Erik Hanøy blir reiseleder. Hansa sponser fly.
116
Brann / Toni Nhleko
July 18, 2006, 12:45:05 PM
117
Brann / Billetter til LSK - Brann
July 18, 2006, 12:34:43 PM
Det er vel ikke verre enn at du sender en mail til LSK. Dessuten blir det ikke noe problem å fikse billett når du kommer frem...
118
Brann / Greetings from Belfast
July 14, 2006, 08:57:51 AM
Digg med ekstrem-sensur. Hva går det i?
119
Brann / Johan tar keeperjobben
July 12, 2006, 13:58:27 PM
Quote from: "Straffe!!!"Ja, Brann Bergen skal spille uefa-kvalifisering mot Glentoran Belfast.


Trodde Brann skulle spille mot Glentoran F.C.?
120
Brann / Johan tar keeperjobben
July 10, 2006, 14:00:29 PM
Quote from: "C@Bøe_79"Håkon soner for rødt kort i Moskva sist sesong..
Derfor står Johan mot Belfast, ikke at det svekker oss..


Skal Brann spille mot Belfast?
121
Brann / Kasting av ølboks
June 14, 2006, 17:10:00 PM
Quote from: "brann02"
Quote from: "Bergen Sin Gutt"
Quote from: "brann02"http://home.online.no/~sulvund/Voss_Now/

Her kan du se bilder fra kampen. Et par av bildene viser guttene med sin tøffe hvite capser.  PAKK


Mener du at alle avbildet med cap, eller cap generelt, er pakk, ditt pakk?


Ta poenget din klovn. Hvem stod for spyttinga på voss? Jo disse guttene med poser med øl som også ble pelmet på banen.
Ikke spill dum, å lat som du ikke vet kem eg mener når eg nevner guttene med hvite caps.


Du svarer ikke på spørsmålet ditt brød. Er alle på bildet med caps, pakk? Mange med caps på voss som hverken spyttet, hadde poser med øl, drakk øl på kampen eller kastet ting på banen.
122
Brann / Kasting av ølboks
June 14, 2006, 11:37:10 AM
Quote from: "Snublefot"
Quote from: "Bergen Sin Gutt"Dett er nemlig noe man ikke kan kontrollere, det kommer fra hjertet, uavhengig av hvilken innpakning man tropper opp i, eller hvilken oppførsel man måtte ha, god eller dårlig.

Nå er det sikkert minst 245 brukere av forumet som misforstår den siste setningen, men da får dere ta dere en pølse, svelge den ned med Olden, og lese setningen om igjen.



Hei bergen sin gutt..

Jeg er helt enig i at følelsene og engasjementet kommer fra hjertet.. gleden over at klubben gjør det bra, sorgen over tapte poeng, eller sinne og frustrasjonen over dommer-avgjørelser, keeper-tabber eller straffemiss..  Engasjementet og følelsene kommer fra hjertet og kan ikke kontroleres som du sier..RIKTIG i mine øyne.

Men det er heldigvis derfor vi har hjernen.. som faktisk kontrollerer disse følelsene.. (hos de fleste vell og merke)..  så følelser og engasjement kan man ikke kontrollere nei.. hvordan man velger å takle disse følelsene.. DET er individuelt, og resten står i mine tidligere innlegg..


Det er vel litt det jeg vil frem til. Folk kan ikke stille seg til doms over en persons følelser og engasjement for Brann på grunn av oppførsel denne personen har, om det måtte være negativt eller positivt. Folk har forskjellige begrensninger og grenser. Folk har forskjellige hjerner. En kan ha AD/HD mens personen ved siden av kan ha søvnapné, skjønner? Folk er forskjellige, uten at man kan bruke det mot dem i en diskusjon ala "jeg er en bedre supporter enn deg fordi bla bla". Det er det eneste jeg vil frem til.

Jeg hyller ikke dårlig oppførsel, og jeg fordømmer ikke god oppførsel, eller omvendt. Det er ikke det jeg tar stilling til her, men jeg prøver å få frem et annet poeng.
123
Brann / Kasting av ølboks
June 14, 2006, 10:15:08 AM
Quote from: "tormi"
Quote from: "Bergen Sin Gutt"

Ellers er det flott å se at enkelte har et mer nyansert syn på tingene enn andre.


Er du en av de?


Jeg mener at jeg ikke stiller helt dårligst i klassen på det området. Om du måtte mene det motsatte, så kom gjerne med eksempler som begrunner det.
124
Brann / Kasting av ølboks
June 14, 2006, 10:07:40 AM
Quote from: "steinbygger"jeg kan ikke forstå hvorfor dere kaller disse idiotene for Brann supportere. For det første er de ut fra de bildene som er lagt ut ikke ikledd klubbens vakre farger. For det andre kan ikke noen som bevist eller ubevist gjør noe som setter klubben i ett dårlig lys kalles for supportere. Dette er folk som er ute etter oppmerksomhet og som helt sikkert føles at de har lykkes med det de var ute etter når vi driver og diskuterer (og noen til og med støtter de) her ute. Dette er idioter og har ingenting med Brann å gjøre


Er du fullstendig i villfarelse menneske? Mener du 100% seriøst at de som ikke går i supporterutstyr og at de som (sitat deg) ubevisst gjør noe for å skade klubben ikke er supportere? For det første er det kanskje noe av det dummeste jeg har hørt på lenge, og i tillegg vil jeg spørre; supportere i forhold til hva/hvem? Hvor sitter juryen som avgjør hvem som er en bedre supporter enn en annen, og som bestemmer hvem som har mest følelser for Brann? Heldigvis kommer hverken mennesker eller fotballsupportere som kloner på samlebånd, og heldigvis at folk er forskjellige. Du og andre bør tenke dere om en og to og tre ganger før dere stiller spørsmålstegn ved folks følelser, engasjement og support for Brann. Det er nemlig noe man ikke kan kontrollere, det kommer fra hjertet, uavhengig av hvilken innpakning man tropper opp i, eller hvilken oppførsel man måtte ha, god eller dårlig.

Nå er det sikkert minst 245 brukere av forumet som misforstår den siste setningen, men da får dere ta dere en pølse, svelge den ned med Olden, og lese setningen om igjen.
125
Brann / Kasting av ølboks
June 14, 2006, 09:53:42 AM
Quote from: "Nixon"Vi er alle enige om at oppførselen til disse pent kledde guttene var idiotisk. Men det blir for dumt å moralisere så mye som enkelte gjør her.

Man skal ikke reise mye med BBB-bussen eller være på bortetur for å skjønne at rødkledde supportere ikke alltid er gode representanter for Brann og Bergen heller. Har sett mye mer rølp fra disse enn fra gutter med caps for å si det sånn...


Nå var det langt fra alle "pent kledde" på Voss som ikke klarte å oppføre seg. Og av dem kan ikke alle assosieres med Guttene. På den annen side var det mye sløkket oppførsel som var unødvendig. Mye hadde nok med torsdagsfyll i solen å gjøre, uten at jeg skal finne på unnskyldninger.

Ellers er det flott å se at enkelte har et mer nyansert syn på tingene enn andre.
126
Brann / Kasting av ølboks
June 14, 2006, 09:42:05 AM
Quote from: "abe78"
Quote from: "DeeDee"Ikke bland alle Guttene sammen med disse 18 år gamle fylikksnobbene fra Voss- kampen takk. De fleste av de er vel bare Guttene rævediltere tenker jeg.


Så vi skal ikke angripe forbildene deres?

Begeret er i ferd med å fylles og reaksjoner er snart på sin plass. Da tenker jeg ikke i form av slossing. Utestengelse fra stadion de neste 10 årene smaker ikke så godt? Systemer som sjekker adgangstegn og ID kan bli aktuelle forran neste sesong på stadion. Da kan slike reaksjoner være en realitet.


Hvilke kriterier skal man legge til grunn for å utestenge folk fra Stadion hvis dette ID-systemet blir en realitet?

- noe man har gjort inne på selve kampen/Stadion som kvalifiserer til utestengelse?

- lovbrudd man har begått utenfor Stadionportene?

- eller skal man utestenge de som ikke går nedlesset i supporterutstyr?

Dønn ærlig spørsmal fra min side, og intet forsøk på å irritere eller latterliggjøre.
127
Brann / Kasting av ølboks
June 14, 2006, 09:36:09 AM
Quote from: "brann02"http://home.online.no/~sulvund/Voss_Now/

Her kan du se bilder fra kampen. Et par av bildene viser guttene med sin tøffe hvite capser.  PAKK


Mener du at alle avbildet med cap, eller cap generelt, er pakk, ditt pakk?
128
Brann / Kasting av ølboks
June 14, 2006, 09:29:07 AM
Quote from: "brann02"På ene bildet ser du en som lesker seg med en ølboks(blå), å ja den var en slik som havnet på gressteppet.


Nå må du våkne fra koma din klovn. Det er en flaske Olden. Pass deg for å antyde at avbildete personer som svelger ned en hot-dog med en flaske vann for å kaste ting på banen.
129
Brann / Kasting av ølboks
June 10, 2006, 09:55:06 AM
Nå må visse personer se seg i speilet, feie for egen dør, og til helvete roe seg ned. Hvem har stått for utdritingen og spetakkelet mht til Brann de siste 20 årene? 95% juletrær. Så rull inn tungene klovner. Både i Sandefjord og på Voss var det mange pære fulle juletrær som stod for både bråk, vold, hærverk og "utdriting" av klubben. Ingen har nevnt arrestasjoner begge plasser av denne gruppen. Fei for egen dør.

Selv om noen ungsauer på torsdagsfyll med cap tråkker i hælene på Guttene og klovner seg trenger man ikke dra alle ned i driten. Miljøet rundt Guttene vet dere lite om egentlig, og 9 av 10 av debattantene i denne tråden kunne kanskje lært noe av å gå om igjen barnehagen.

Herregud klovner, få et litt mer nyansert syn på saker og ting i verden...
130
Brann / Dommeren skal dø?
May 30, 2006, 18:31:30 PM
Quote from: "Esskåbrann"Men om dere ikke gjør noe gale, hvorfor kan ikke dere bare la de stå der da? Er vel ikke noe å bry seg med hvis de bare står der. Dere som lager ett problem da, ikke dem.


Herregud da mann, sier jo bare at det er patetisk og latterlig. Jeg driter i om de står der eller ikke, bare ler av det, jeg gjør det som måtte passe meg uansett.
131
Brann / Dommeren skal dø?
May 30, 2006, 17:13:44 PM
Quote from: "monzilla"tåpelig av politiet å fokusere så mye rundt felt z når det gang på gang er folk fra SS-tribunen som driter seg ut. Man blir jo uglesett av syv politifolk bare man får et mildt raseriutbrudd der oppe.


Jeg ler litt inni meg hver gang jeg går på Felt Z fordi et nesten tosifret antall purk har blikket rettet mot øvre del av dette feltet samtlige 90 minutter hver kamp. Det eneste som skiller Z fra andre felter av Stadion er vel stemningen og at de fleste av Guttene står der, men nevn en eneste gang det har vært bråk INNE på Stadion fra denne gjengen?!? Jeg er flau på polititets vegne, de konstruerer opp et problem som ikke er til stede, og man skulle tro de fikk ereksjon av å stå der å briske seg uten grunn. Hva er det de er redd for? Heavy mindreverdighetskomplekser spør du meg.

Så latterlig, så patetisk... Stakkars små...
132
Brann / Draktene til Brann
May 29, 2006, 19:58:36 PM
Branns drakter skal være røde med hvit innslag. Svart har ingen faens ting på drakten å gjøre, og er slett ikke "innarbeidet" som klubbfarge fordi man i to sesonger har griset til drakten og supportereffekter med den. Brann er, og har alltid vært, synonymt med rødt og hvitt selv om man brukte svart shorts i en eller kamp på 80-tallet og dret seg ut da man lanserte nåværende drakt.

At man kan mene noe annet burde medført fysisk og psykisk tortur til man innså at man levde i villfarelse.
133
Brann / Draktene til Brann
May 29, 2006, 19:48:45 PM
Branns drakter skal være røde med hvit innslag. Svart har ingen faens ting på drakten å gjøre, og er slett ikke "innarbeidet" som klubbfarge fordi man i to sesonger har griset til drakten og supportereffekter med den. Brann er, og har alltid vært, synonymt med rødt og hvitt selv om man brukte svart shorts i en eller kamp på 80-tallet og dret seg ut da man lanserte nåværende drakt.

At man kan mene noe annet burde medført fysisk og psykisk tortur til man innså at man levde i villfarelse.
134
Brann / Hotel bråk i USA pga Brann seier
May 03, 2006, 13:59:08 PM
Jeg har reist og sett og sett Celtic i Skottland og Europa i snart 6 år, og har mange venner der borte, så jeg vet hvor ille det er.

En ting du sikkert ikke visste; en kamerat av en skotte som bor i Bergen, han gikk på Celtic-kamper med sin onkel og Charlie Miller da de var liten. Både han skotten jeg kjenner og kompisen hans i Glasgow sverger på sin hals at Charlie Miller vokste opp som en Celtic-fan, men at han ble hjernevasket da han fikk kontrakt med Rangers i ung alder. Man skal vel ikke oppholde seg for lenge på Ibrox før man blir miljøskadet...

Et eksempel som går andre veien er Kenny Dalglish. Han vokste opp som Rangers-supporter, men i hans ungdom da to speidere fra Celtic banket på døren hans løp han rundt på rommet sitt og røsket ned alle Huns-plakatene før han slapp dem inn. Og siden har han vært en Celtic-mann.
135
Brann / Hotel bråk i USA pga Brann seier
May 03, 2006, 13:00:12 PM
Quote from: "BrannMann"Eneste problemet her borte er at hvis man er katolikk og holder med Celtic så kan man ikke like Brann siden Charlie Miller tidligere spilte for the Huns (Rangers).


Laget Robbie Winters alltid har hatt i hjertet er Celtic. Han er forøvrig katolikk fra øst-Glasgow og drømmer om å avslutte karrieren i Celtic.

Sjekk her: http://pub.tv2.no/nettavisen/fxt/tippeligaen/brann/article621717.ece
136
Brann / Hooligans
March 31, 2006, 12:25:51 PM
Quote from: "Snublefot"selv om jeg misliker typen bondevik er han jo ikke helt bak jordet ettersom han ble statsminister=)


Eeh...Det var akkurat det han var...
137
Brann / Hooligans
March 31, 2006, 12:15:50 PM
Hva som er skitsnakk og negative kommentarer snublepetter? Du høres ut som en salig blanding av Enevald Flåten og Kjell Magne Bondevik i måten du argumenterer på.
138
Brann / Hooligans
March 31, 2006, 11:58:24 AM
Quote from: "Snublefot"
Jeg personlig ler av hooligans, men samtidig blir jeg trist og.. ler fordi de er en gjeng bønnehuer som faktisk får glede av å knuse tenna til andre folk, ler fordi det er så forbanna patetisk, men samtidig blir jeg trist for eksakt den samme årsaken, at man har så lite medmenneskelighet at man er nødt til å ty til slike midler..


Herregud, her er vi tilbake på ekstremist-linjen ser jeg. Tror du alt dreier seg om nevekamp? Det er slikt som man tar som det kommer. Les gjennom tråden for pokker, spesielt side 2. Hvor ofte skjer det da egentlig? Kan du fortelle meg det? Jeg for min del ler av slike som deg, som ikke har peiling på hva de uttaler seg om, og som setter folk i bås og dømmer andre nord og ned uten å blunke. Patetisk og barnslig.

Forresten, "medmenneskelighet"? Hva i huleste er det du fabler om?
139
Brann / Hooligans
March 31, 2006, 11:36:46 AM
Quote from: "Pondan"Tipper det er en gjeng med gutter i alder 15-17... De som har 2 stangsflaggene og står bakhverandre..


He he, man kan vel ikke komme lenger fra sannheten enn dette! Dust.
140
Brann / Hooligans
March 30, 2006, 13:54:06 PM
Quote from: "krøvel vellevold"

Fortell, fortell!


Det stemmer ikke at Guttene bare reiser i store flokker til utvalgte kamper med en "alle eller ingen"-mentalitet. Ofte folk reiser alene eller en håndfull. Turer eller kamper mot lag som er mer interesanne enn andre drar jo åpenbart flere reisende, men det gjelder da alle supportere. Og selfølgelig er kampen og Brann hovedårsaken til å folk tar turen på bortekamper. Om det blir en asfaltdans eller annet, eller ikke, det tar man som det kommer. det hører da uansett til sjeldenhetene. La nå juletrær være juletrær, Guttene være Gutter, og alle andre Brann-supportere være hva de måtte ville være, siden folk er så opptatt av å sette i bås. Skjønner ikke at man orker å kave seg opp slik som enkelte lenger oppe i tråden.
141
Brann / Hooligans
March 30, 2006, 12:55:55 PM
Quote from: "krøvel vellevold"
Det kan du si, men jeg har jo inntrykk av at en del av disse Guttene ikke reiser først og fremst for fotballkampen de heller! Hvor mange av disse ser man reise på egenhånd til en bortekamp? Har inntrykk av at det er "alle" eller "ingen". Og det er vel ikke tilfeldig at de kampene det gjerne reises til er VIF, Viking og Hamkam, hvor de finner folk å slåss med! Men jeg vil presisere at dette bare er et inntrykk jeg har.


Da sitter du med feil inntrykk.
142
Brann / Hooligans
December 22, 2005, 18:47:19 PM
Man er en like stor klovn selv enten man kritiserer og overdriver vilt og setter i bås, enten det gjelder casuals eller juletrær. La nå folk få være hva man vil, det er lizzzzzzom ingen konkurranse, unger. Brann trenger begge deler. Alle slags supportere. Man trenger vel sytepaver og grinebitere også, noe det tydeligvis er nok av.

Ja til alternativ supporterkultur, ja til det meste!

143
Brann / Bortesupportere på vår pub!??
June 01, 2005, 19:52:23 PM
Quote from: "soma"for et tema,
selfølgelig må no vi kunne ta noen pils sammen før og etter kamp for den del, vi e jo sammen med hjemmesupporterne når vi e borte og har d kanon gøy, så slutt å syt


Dere kan vel gjøre det på Scotsman, Champions, Børsen eller Peppes?
144
Brann / Lerkendal har fått skjenkebevilgning!!
May 26, 2005, 12:07:05 PM
Det burde blitt servert øl før, under og etter alle kamper. Fatter ikke at folk ser noe problem i det. Side om side ved disse ungene som selger cola fra brett, burde det gått tre personer med ølbrett.
145
Brann / Sæternes gir seg på landsen!
May 26, 2005, 12:00:27 PM
Jeg får indre smerter hver gang en bergenser gidder å bruker en eneste kalori på å tenke på landslaget til Norge. Landslaget til stolte bergensere holder til i Idrettsveien, ikke en drittplass utenfor Oslo sentrum.

Landslaget til Norge er for trøndere, østlendinger, de fleste barnehager og barneskoler på østlandet, samt pamper.
146
Quote from: "Sharpy"
Har jeg skrevet noe om voldeligheter? Jeg holdt  meg hårfint innenfor den grensen, på lik linje med deg...


Unnskyld, min feil. Danser man rundt noen med en knust flaske betyr det jo selfølgelig at man lurer på Lotto-tallene eller at man vil ha en klem.
147
Quote from: "Sharpy"
Ja, for det er mye morsommere å danse rundt motstandersupporteren med en knust flaske i hånden, enn det er å skåle i glassene inne på puben...


Og hva har du hatt i kaffen i dag? Fleinsopp? Eller plumbo? Har jeg sagt noe om å knuse flasker i trynet på folk? Har jeg sagt noe om voldeligheter i det hele tatt? Voks opp...
148
Quote from: "Xminator"
Quote from: "Bergen Sin Gutt"fienden


Det var da voldsomt som du tillegger meg meninger jeg ikke har. Tosk... Har jeg sagt at jeg "dyrker hat", "stempler alle som lavpanner og idioter", "ikke tåler å høre andres meninger" eller "ikke kan stå i pølsekø sammen med en person kledd i annen drakt"? Forresten, hinter du også om at jeg er rasist?
149
Quote from: "Xminator"Typisk fjortisspreik. Voksne supportere klarer å ta en øl sammen før kampen.


Så flott at du er gud og orakel og har fasiten på hva som er voksent og ikke. Det må da for faen være opp til hver enkelt om man liker å kose og susse og kjæle med fienden før/etter kamp eller ikke. Personlig er jeg skuffet over at rivaliseringen forsvinner mer og mer. Og mer og mer og mer...
150
Brann / Re: Sikkerhet på SS
May 18, 2005, 09:46:17 AM
Quote from: "TcK"Ja, jeg vet det er mange folk på Stadion 16. mai og at det da blir vanskelig å kontrollere hva folk tar med seg inn på kampen.. Men likevel..

På alle billetter jeg har kjøpt i mitt liv på Stadion har det stått en vits: "Berusede personer bortvises".. På en måte driter jeg i at det ikke betyr noe, for det har ikke plaget meg nevneverdig til nå..

En helt annen ting er når folk tar MED seg alkohol inn på stadion. Et par fulle karer foran meg på BBB-feltet (høyre side, borte ved gjerdet) blandet like godt alko oppi colaen under kampen..

Det er ikke sikkert mange bryr seg, men jeg synes det blir helt latterlig.. Disse små flaskene er jo utsøkte ting å kaste på dommere/spillere, og selv om linjemennene "ikke helt hadde dagen", så er det ikke kult hvis de (eller andre personer, spillere, tilskuere etc.) blir skadet.. I tillegg til dette kommer bøter til Brann osv..

Bør det gjøres noe med dette?


Hva er dette for noe forbannet sutring? Bare herlig at folk tar med seg en dram eller en pils på kamp hvis de føler for det. Har ofte gjort det, og ser overhodet ikke problemet.