• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Bataljonen

951
Quote from: "Toa"Så... Noen framgang? Blir det f.eks en "Norsk fotball" del i forumet her? Noen videre planer? Noen framtidsvisjoner? Tro det eller ei, men det er faktisk brannsupportere som er interessert i norsk fotball generelt, og ikke kun i sang og tifo.


Som vi skrev for en uke siden har vi tatt til oss innspill fra denne tråden som vi vil gå igjennom på neste styremøte.
952
Brann / Kjepper i hjulene for guttene...
October 30, 2005, 08:51:47 AM
Det er ingen i Bataljonsstyret som har kontaktet noen busselskap slik du skriver. Vi har avtale med Royal Turselskaper. Vi nekter ingen å reise organisert på våre turer så hvem det er som eventuelt har kontaktet busselskapet dere brukte vites ikke. Men om det stemmer så er det selvfølgelig trist.

Og siden det ikke er noe hold i denne saken, stenger vi denne tråden
953
Brann / En trist dag...
October 30, 2005, 07:39:52 AM
Under har jeg kopiert et svar fra en kyndig person som uttaler seg om skaden til Enerly, ikke akkurat hyggelig lesning....

QuoteRyggraden er svært mobil, noe som gjør at vi kan bende oss i alle mulige retninger. Dette blir mulig p.g.a ledd som hver av ryggsøylene er satt sammen med. I midten av ryggraden ligger ryggmargen, som kan sees på som en forlengelse av hjernen. D.v.s. at den er den del av sentralnervesystemet.

Ryggraden fungerer som en beskyttelsesmekanisme, som skal hindre at ryggmargen blir skadet, siden den er meget sensitiv for trauma.

Ut fra hver ryggsøyle går det nerver ut fra en liten kanal fra hvert enkelt ledd, som gir impulser til muskler i de respektive kroppsdeler.

Nerver som kommer utfra nakken kalles for brachiale plexus, og gir impulser til muskler i armene våre.

P.g.a. bruddet som Enerly nå har pådratt seg, har ryggmargen blitt skadet og klarer ikke å videresende signaler til muskler som den får beskjed om fra hjernen.

Nå er det slik at en viktig muskel (kalles Diaphragm) får impulser fra øvre del er nakken, nærmere bestemt ryggvirvel nr 4 (nakkeregionen kalles for cervical--> derfor sier vi Cervical 4). Denne musklen er hovedmuskelen som gjør at vi kan puste, også kjent som "mellomgulvet". Hvis denne skaden hadde skjedd ved nakkevirvel cervical 4, ville denne muskelen ikke fått impulser, noe som ville gjort at vi ikke ville vært istand til å puste.

Dette har ikke skjedd med Enerly, men fordi han ikke følelse i armer, betyr det at skaden har skjedd i øvre region av nakken. En konsekvense av dette betyr at alle nerver og muskler nedenfor skadestedet ikke får impulser, ergo pasienten blir paralysert eller lammet.

I utgangspunktet er en slik skade ikke til å rette opp, og heller da ikke bruke kroppen i aktiviteter som å gå.

Nå er det ennå uvisst om omfanget av skaden, men tidlige signaler gir ikke positive tegn, men dette blir mere beskjeder om i de neste 24 timene. Forøvrig skal Enerly opereres i natt på Ullevaal.
954
Brann / Enerly knakk nakken
October 30, 2005, 07:19:27 AM
Vi stenger denne tråden da det allerede er en oppstartet ståd om saken.
955
Brann / En trist dag...
October 29, 2005, 21:51:03 PM
Dagen i dag var på flere måter en gedigen nedtur men det som overskygger fotballhelgen er skaden til Dagfinn Enerly.
Dagfinn Enerly brakk i dag nakken mot Start og risikerer å få varige lammelser.

http://pub.tv2.no/nettavisen/sport/tippeliga/fredrikstad/article483023.ece

Bataljonen sender hilsner til Dagfinn og håper det går bra etter operasjoner han skal igjennom i morgen.
956
Brann / Re: Nok plasser?
October 29, 2005, 16:28:15 PM
Quote from: "xTaTic"
Hvor mange er det som har sesongkort på storestå denne sesongen? Vil det være plasser å tilby til samtlige?


Det er i overkant av 400 sesongkortinnehavere på SS pr dags dato. Det er nok flere som skaffer sitt "eget" sete og regner med at vi skal få plass til alle.
957
Brann / Bataljonen, ting må gjøres!
October 29, 2005, 16:08:36 PM
Quote from: "Vidarvalium"Liten konkret ting som BBB kan bli bedre på: Få online betaling på betaling av det dere tilbyr. Dette er en smal og billig affære og vil bidra til flere støttespillere.....tror jeg;)


VidarValium


Dette er noe vi allerede har undersøkt litt. Vi må gå en runde med Sparebanken Vest og BBS vedrørende dette. Vi har en liten visjon om å få dette til. Den nye medlemsdatabasen vil bli videre utviklet til å kunne knyttes opp mot hjemmesiden vår slik at man selv kan vedlikeholde sine personopplysninger, samt melde seg inn via nettet og forhåpentligvis kunne få en betalingsløsning via siden vår. Dette skal være fullt mulig men det ligger endel jobb bak for å få det til.
958
Brann / PLASSERING AV FREMTIDENS SS
October 27, 2005, 19:57:27 PM
Vi har i dag sittet i møte med Brann og bla diskutert tribuneplassering for Bataljonen sesongen 2006. Vi har meddelt Brann at Felt S ikkerimeligere pris på sesongkort enn dagens nivå på Hansa.

Nå var ikke alle tilstede fra Brann på møtet pga reise, men en endelig avgjørelse på disse tingene vil skje ila et par dager.

Vi fikk også bekreftet på nytt at nedre del av Hansa blir disponibel for Bataljonen fra og med sesongen 2007.


Vi vil så snart ny informasjon foreligger poste dette på bataljonssiden.
959
Brann / Borteturer
October 27, 2005, 19:30:52 PM
Vi har også på ny prøvd å få en dialog med NSB men de er rimelig lunkne til et samarbeid med oss, så den saken er grei. Som sagt prøver vi å se hva avtale vi kan få mtp fly.

Når det gjelder borteturer ønsker vi å se på hva forbedringer vi kan gjøre til neste år. Gode innspill/tanker og ideer kan sendes på mail til styret.
960
Brann / Borteturer
October 27, 2005, 18:22:58 PM
Som Henk skriver i et innlegg lengre oppe så jobber vi med alternative reisemåter mtp neste år. Vi skal snart i møte med SAS bla for å diskutere et samarbeid.
961
Brann / Den PINLIGE utbyggingen starter snart
October 25, 2005, 13:18:31 PM
Quote from: "pusuren"Prøver igjen, noen som vet hvor borte seksjonen blir?


Etter alt og dømme vil borteseksjonen være i klokkesvingen men enda uvisst i hvilket hjørne.
962
Quote from: "abe78"
Til slutt vil jeg si at Bataljonen skal ha ros for sidene her inne. Ikke bare forumet, men hele siden. Bra oppdaterte bilder, ingen reklame, mye god informasjon. Såklart ting kunne vært bedre, det kan de alltid.

Leve Bataljonen!


Og da er det viktig at det blir sendt en konstruktiv mail om ros/kritikk/forbedringer/anbefalinger til styret slik at vi gjerne kan se på det.
963
Quote from: "Yngve"Det har ikkje noko med det å gjere, men her vart Bataljonen direkte diskutert, om kva som kunne vorte gjort betre på dette, mildest tala, omdiskuterte forumet. Så kjem fleire debatantar med gode råd og då er det heilt tyst frå leiinga si side.

Difor det påpeika.et par ting her: Mener du vi skal kommentere alle ideer/tanker som postes her ? Det er veldig mange innlegg for dagen og vi prøver å tråle over disse så godt vi kan. Men vi kan ikke svare på alt. Om man har spesifikke ideer/tanker som man mener er gode og gjennomførbare så er det bare å sende en mail, da vil vi garantert svare. Det er lett for at "innlegg" kan drukne i alle innleggene som postes her på forumet, så da kan det være lurt å sende en mail om noe "brenner"

Og jeg svarte på denne tråden lenger oppe at vi har registrert tankene/ideene som var kommet, og vi vil diskutere dette i styret.
964
Quote from: "Yngve"
Quote from: "Bataljonen"
Quote from: "Yngve"Merkar meg det at Bataljonen er heilt fråverande i denne diskusjonen..Vi er ikke fraværende, vi følger med på hva som skrives her. Har allerede sendt mail til leder for å ta en diskusjon på forslagene som blir nevnt.


Ja, men det er godt. Synst alikevel er litt trist når de i denne tråden, i motsetning til eit par tidlegare trådar, ikkje er inne og skriv t.d. god ide, idear vidaresendt, men berre sit i bakgrunnen og overvåkar.

De verkar litt uintereserte då.


Det er vel nettopp dette vi har gjort ved å svare på forrige innlegg ??
965
Quote from: "Yngve"Merkar meg det at Bataljonen er heilt fråverande i denne diskusjonen..Vi er ikke fraværende, vi følger med på hva som skrives her. Har allerede sendt mail til leder for å ta en diskusjon på forslagene som blir nevnt.
966
Brann / ?rets spiller?
October 21, 2005, 19:05:18 PM
Det vil i år som i fjor bli markering av årets spiller og årets unge spiller i forkant av kampen mot Odd. Premiene er ankommet og lagret godt :)
967
Brann / PLASSERING AV FREMTIDENS SS
October 20, 2005, 18:45:25 PM
Riktig som krøvel sier at vi vil bli mye mer synlige på nedre del. Vi vil komme nærmere banen og spillerne. Man blir mer "gjemt" på øvre del. Prismessig vet jeg ikke om det er dyrere oppe eller nede men uansett skal vi forhandle frem en "egen" pris.


Nå skal vi ha møte med Brann ila neste uke så da får vi svar på endel spørsmål vi har.
968
Brann / Stoltheten er forsvunnet
October 17, 2005, 19:41:26 PM
Quote from: "runarnormann
I tillegg til Xminators kloke ord, mener jeg at BBB boer vise sin stoette for 2. laget.  Jeg maa tilstaa at jeg ikke har vaert den flinkeste til aa gaa paa kampene.  Ser imidlertid at det er veldig viktig for fremtiden til Brann at det beholdes.Styret i BBB er representert på hver Brann 2 kamp hvor vi bla hjelper til med salg, er speaker og styrer med klokken/resultattavlen:)
969
Brann / Vi gratulerer !
October 17, 2005, 13:37:55 PM
http://brann.no/index.php?valg=nyhet&nyhet=4384

Vil gratulere Thorbjørnsen og Misje med stipend !
970
Brann / Brann 2 ikveld !
October 17, 2005, 10:39:49 AM
Idag klokken 1800 spiller Brann 2 sin siste hjemmekamp for sesongen på Brann stadion.

Møt opp og støtt laget !
971
Brann / PLASSERING AV FREMTIDENS SS
October 15, 2005, 11:12:48 AM
Vi har nå avtalt et nytt møte med Brann som vil bli holdt om en uke halvannen. Vi vil så snart ny informasjon foreligger poste dette på bataljonen.no
972
Brann / Hvem ødela store stå?
October 14, 2005, 16:08:34 PM
Quote from: "LandåsKongen"
Personlig så kan jeg ikke identifisere meg med SS. Og Ekerhovds nylige uttalelse at man skal tilrettelegge bataljonen for familer og kvinner gir meg brekninger.


Media har sin egen måte å vri på alt man sier. For å gjøre det klinkende klart : Bataljonen som organisasjon ER for alle, gammel som ung, sittende som stående.
973
Brann / Trheim tur!
October 14, 2005, 14:27:32 PM
Vi har fortsatt noen få ledige plasser på bussen og man kan melde seg inn i Bataljonen samtidig.
974
Brann / PLASSERING AV FREMTIDENS SS
October 13, 2005, 20:25:25 PM
Quote from: "Rasmus_brann"Vil BBB-feltet på Nedre Hansa bli avsperret for andre ann BBB sine medlemmer???
Vi har nok fjortis jenter, men om vi skal få de som ikke gidder å betale medlemskap engang også. Da blir det for gale.


Nå er ikke alt avklart enda hvordan tribunen vil bli. Det som er sikkert er at vi vil jobbe for en rimeligere pris for våre medlemmer og gjerne tilby de bedre plasser enn ikke medlemmer. Dette er noe vi vil diskutere i Bataljonsstyre samt ta opp i komiteen vi skal opprette. Kan informere om at vi forhåpentligvis skal i møte med Brann ila neste uke hvor vi vil ta opp mye av det som er blitt spurt om her.
975
Brann / PLASSERING AV FREMTIDENS SS
October 13, 2005, 19:18:36 PM
Quote from: "Nixon"
Quote from: "Bataljonen"Når det gjelder pris på sesongkort på Hansa vil vi kreve en billigere pris til våre medlemmer, det er helt klart.


Vil dette også gjelde medlemmer på øvre del av Hansa?Godt spørsmål Nixon. Dette skal vi også ta opp med Brann.
976
Brann / PLASSERING AV FREMTIDENS SS
October 13, 2005, 18:44:54 PM
Quote from: "uptas"1. Ja vi ønsker ståplasser, men å bruke en fast seteplass som ståplass ser vi ikke problematikken i, det blir også nedre del av hansa ikke klokkesvingen fra 2007, det med flyttbare seter er en ting vi kan ta opp med brann.

2. Vi ønsker en stadion som er så pass stor at den kan selges ut et par ganger i året og ikke en stadion som er så stor at 80% av kampene så ser det glisent ut på tribunene. En tilskuerkapasitet på rundt 20-21 000 virker som et reelt utgangspunkt pr dags dato. Det som er viktig er at stadion kan bygges ut på et senere tidspunkt, hvor mye den nye stadion kan bygges ut med vet vi ikke. Dette er noe vi vil ta opp med Brann og få vite.

3. Vi ønsker å være inkluderende for våres medlemmer der rettigheter til billetter og priser er en del av det viktige(synes vi har vært det til nå og med tanke på billett pris på SS og billetter og priser til Europeiske kamper på Stadion/Vestlandshallen) Felt S er et sted vi har fått tilgjengelig i 2006 sesongen som blir en slags mellomsesong pga bygging, om det blir den plasseringen eller noe annet er 100% bestemt enda, vi kommer til å ha flere møter med Brann ledelsen fremmover hvor dette bla blir et tema.
Når det gjelder pris på sesongkort på Hansa vil vi kreve en billigere pris til våre medlemmer, det er helt klart.
977
Brann / PLASSERING AV FREMTIDENS SS
October 13, 2005, 18:22:15 PM
Quote from: "syma"Hvor blir bortesupporterene plassert?

Og hva om klokkesvingen blir ferdig(noe jeg ikke tror). Kunne ikke vi stått der da?Bortetribunen er ikke helt avklart enda men de signaler vi har fått fra Brann så blir den i et av hjørnene i klokkesvingen. Hvilket hjørne er ikke sikkert enda pga man evt må endre tegningene på inngangspartiet i det aktuelle hjørnet.

Klokkesvingen er et alternativ, men som du sier så vet vi ikke om den blir ferdig. Kan være en mulighet å flytte bort der når tribunen er ferdig.
978
Brann / PLASSERING AV FREMTIDENS SS
October 12, 2005, 18:21:26 PM
Quote from: "Brannfrelst"Hva har Bataljonen å si om 16 eller 18 års aldersgrense på dette nedre feltet? OG åpent for hvermansen,men billigere og forkjøpsrett for Bataljonen sine medlemmer?


Når det gjelder aldersgrense på feltet har vi ikke diskutert så noe svar kan jeg ikke gi på det spørsmålet.

Når det gjelder pris har vi ikke diskutert dette med Brann enda men vi ser gjerne for oss en prismodell der Bataljonsmedlemmer får en billigere pris enn ikke medlemmer.
979
Brann / PLASSERING AV FREMTIDENS SS
October 12, 2005, 13:04:16 PM
Quote from: "kim_s20"Nå må ikke vi kun henge oss opp i at vi i en sesong skal stå en annen plass enn Hansa. Gled dere heller over at vi har   fått denne tribunen permanent fra 2007. !
980
Brann / PLASSERING AV FREMTIDENS SS
October 12, 2005, 10:54:47 AM
Quote from: "Xminator"

Så noen forslag. Få lagt ut flest mulig av de "vanlige" sangene i MP3 format på bataljonen.no. En annen ide kan være å legge de ut som flash-animasjoner med tilhørende tekst i karakokestil. Om folk kan sangene, og vet hva som synges er det også mer sannsynlig at de vil stemme i.Dette er også noe som "sanggruppen" skal jobbe med. Vi har planer om å lage en sangside på bataljonen.no hvor vi samler smått og stort av sanger/kamprop også med lydfiler på det vi har, ellers får vi lage. Vi må ut i flere kanaler når det gjelder innføring av nye sanger, dette kan være sms tjenesten vår, mailingslisten(snart ferdig laget), kopiering av sanger på ark for utdeling etc etc slik at flest mulig får pugget teksten og kan synge med.

Dette og mye mer skal denne gruppen ta for seg. Og jeg vil oppfordre alle til å bidra i gruppen, send meg en mail på tore alfakrøll bataljonen dot no om du vil bidra til dette. Det vil etterhvert komme mer informasjon om når vi skal ha møte og hva slags opplegg vi ser for oss.

Neste år blir en "mellomsesong" på stadion og vi får gjøre det beste ut av det. Vi har god tid på oss til å få på plass endel ting før vi endelig inntar Nedre Hansa og da skal vi være godt forberedt til å kunne skape en sinnsyk syngende "supportertribune".
981
Brann / PLASSERING AV FREMTIDENS SS
October 12, 2005, 10:26:44 AM
Quote from: "Skyscraper"
Ikke for å gå off topic her:P, men hvordan har Bataljonen tenkt å finne ut hvem som er den syngende kjernen? og slik tildele disse "riktige" plasser?Vi vil ila av høsten sette sammen en stor gruppe som skal jobbe med  det "stemningsskapende" på stadion. Det lar seg være lage nye sanger, lage tekster, melodier etc og få innført disse på tribunen. Når vi har en gjeng på 15-20 som setter igang sanger/kamprop så er det lettere å få med flere. Vi vil da begynne å plassere denne "gruppen" på en god strategisk plass på Nedre Hansa for å få best resultat så tar vi det derfra.
982
Brann / PLASSERING AV FREMTIDENS SS
October 12, 2005, 10:13:13 AM
Quote from: "Kirk"Må innrømme at det er noen år siden jeg satt mine ben på Store Stå, men jeg håper virkelig at flyttingen av SS til Hansa (med tid og stunder) vil føre til at stemningen på Stadion løfter seg til nye høyder.

Egentlig synes jeg at hele begrepet "Store Stå" bør legges dødt etter Odd-kampen, og at det heller blir fokusert på å lage en Supporter-sving på Hansa tribunen. Hadde vært konge å hatt hele Hansa kledd i rødt og hvitt og der alle var med og sang. Fått litt cup-finale stemning, der en ikke trenger å være født og oppvokst på Fotballpuben for å kunne være med å synge.

Er også litt skeptisk til eget "Bataljons-felt", siden Bataljonen er synonymt med SS for store deler av Bergens befolkning. Så lenge folk får med seg at dette er en tribune for syngende (og stående) supportere så må det vel være et fett om de er medlem av Bataljonen eller ikke.

Synes også denne frykten for "fjortiser" er ganske patetisk. Det er jo bare en naturlig rekruttering. Så lenge det er mange nok som synger hører en bare et stort mektig kor av Brann-supportere. Jo flere unge som blir med - og blir hektet på Brann - jo bedre.

Hvis utbyggingen av Stadion går sin gang har vi en unik mulighet til å påvirke hvordan Stadion-opplevelsen vil bli fremover. Hvis Bataljonen skal ha noen misjon fremover bør begynne å planlegge fremtiden nå, og gjerne sette ned en gruppe som kan jobbe mot å gjøre Nye Brann Stadion til landets beste arena for fotball.Veldig mye bra her. Et par ting :

1. De fleste tror at Bataljonen er Store Stå og ingenting annet. Dette er en holdning vi må prøve å endre på og vi har en unik anledning til dette med flyttingen til Hansa.

2. Vi tviler på at det vil bli et "eget" Bataljonsfelt for medlemmer på Nedre Hansa, nettopp fordi vi vil favne alle type supportere. Vi ser gjerne mer for oss en egen "Bataljonspris" på sesongkort om man er medlem i BBB og samtidig la tribunen være åpen for ikke medlemmer. Dette er noe vi diskuterer.

3. Vi jobber i disse dager med å sette ned en komitee som nettopp skal arbeide med Nedre Hansa, supporterskikk, hvordan gjøre Hansa til en fryktet tribune, stemninggsskapende tiltak osv. Vi har god tid på oss før vi inntar Hansa og vi vil bruke tiden godt og fornuftig.
983
Brann / trondheims turen
October 11, 2005, 21:16:12 PM
Det er pr idag påmeldt 27 stykker + reiseleder så vi mangler kun 4 stk for at prisen blir kun 300 pr person ! Så kom igjen, spre budskapet og få med 4 personer til innen torsdag 13/10 !
984
Brann / PLASSERING AV FREMTIDENS SS
October 11, 2005, 21:07:50 PM
Quote from: "Charmless Man"Den plasseringen er jo latterlig. Vil Bataljonen jobbe videre for å få f.eks de to midterste radene nede på Hansa fra neste sesong? Selv Brann kan vel finne på å ombestemme seg... Ellers er det vel bare for Bataljonens medlemmer å kjøpe partoutkort på nedre hansa, evt gå der på kampene...Brann ønsker at vi kan fylle hele Nedre Hansa med syngende supportere fra Bataljonen. Dette er noe vi også ønsker, men vi trenger flere medlemmer. Vi ser for oss at vi disponerer de to midterste feltene ja, og "jobber" oss utover.
985
Brann / PLASSERING AV FREMTIDENS SS
October 11, 2005, 21:04:30 PM
Quote from: "Erik"Vi får jo ikke ståplasser no.. Når vi no flytter til skandaløse felt S og Hansa i fremtiden, vil det vere faste plasser? eller blir det fritt? Husker det var faste når SS var i hansa en sesong.. syns det stinket passe..Når det gjelder den midlertidige plasseringen på felt S vet vi ikke hvordan det vil bli med "faste" plasser.

Når vi flytter permanent til Nedre Hansa vil vi i utgangspunktet prøve på å få "faste" plasser. Det kan være mange argumenter for og imot, vi får se hva løsning det blir tilslutt.
986
Brann / PLASSERING AV FREMTIDENS SS
October 11, 2005, 20:11:57 PM
Vi håper at innlegg i denne tråden inneholder spørsmål og ikke kommentarer av andres innlegg slik at dette blir mest mulig spørsmål/svar tråd.


På forhånd takk.
987
Brann / PLASSERING AV FREMTIDENS SS
October 11, 2005, 20:09:39 PM
Quote from: "Lurkin"Huff, jeg likte ikke planene for 2006.

Okay, 3 spørsmål her som jeg håper blir besvart:

- Når vi får nedre Hansa til disposisjon i '07, hvordan vil da takforholdene være? Som vi så altfor godt vet, så regner det en god del i vår kjære by, dermed lurer jeg på hvor langt taket dekker setene i 2007 på nedre Hansa?

- Blir prisene for SS-feltet det samme når vi får sitteplasser? 100 kr for medlemmer, så vi slipper disse blodprisene?

- Sist, men ikke minst: Hvis jeg bestiller partourkort på nedre Hansa til neste sesong, og fremdeles opprettholder medlemskapet mitt i Bataljonen, vil jeg da bli tilbudt samme plassen i 2007 da SS blir flyttet? Eller risikerer jeg å miste plassen bare for å få en ny en?

På forhånd TAKK for svar, og jeg håper inderlig at jeg ikke blir skuffet når nye tribunen er ferdig. Jeg hadde også støttet et eventuelt forslag om at folk over 18 år fikk "førsterett" på de mer sentrale plassene i SS-seksjonen, ettersom jeg beskylder fjortisser for det mer eller mindre synkende lydnivået på dagens SS. Dessuten kommer jeg til å slå til neste drittunge som skriker "Heia Knuuudsen" med nettopp-kommet-i-stemmeskifte stemmen sin.1. Vet ikke til hvilken seterad taket eventuell dekker, det kan gjerne andre svare på om noen vet.

2. Når det gjelder prissetting har vi ikke avtalt noe med Brann enda. Men vi har ønske om at det vil bli en "egen" pris for denne tribunen, hvilke pris vet vi ikke enda. Kommer mer info når dette er klart. Det vil nok ikke bli "gammel" SS pris, men billigere enn dagens vil vi ha som et krav.

3. Dette har vi heller ikke diskutert med Brann, men mest sannsynlig blir tribunen "nullstilt" slik at vi i større grad kan bestemme hvor den syngende kjernen vil bli plassert.


Håper dette ga noen svar til dine spørsmål, vi vil poste mer informasjon når dette foreligger.
988
Brann / PLASSERING AV FREMTIDENS SS
October 11, 2005, 20:02:30 PM
Quote from: "DJ_ADG"Ser på Brann.no at bilett prisen på Felt S é 230kr. Blir det så høyt neste år??

Nå som vi kommer på Gammle sitte, bør vi ihvertfall komme så lang mot midten som mulig på Nye delen? og ikkje helt te øst?Vi har ikke diskutert pris med Brann på dette feltet enda, men regner med at vi vil få en rabatt. Når pris foreligger poster vi dette.
989
Brann / PLASSERING AV FREMTIDENS SS
October 11, 2005, 19:24:19 PM
Se nyhet på forsiden :

http://www.bataljonen.no/visnyhet.php?id=510


Vi vil i denne tråden prøve å besvare så godt vi kan på spørsmål fra våre medlemmer. Som vi har skrevet gjenstår det endel samtaler før alt er i boks. MEN, det som er sikkert er at Nedre Hansa vil stå til vår disposisjon fra og med sesongen 2007IKKE KOMMENTERE ANDRES INNLEGG.
990
Brann / EN Store Stå-kamp igjen
October 07, 2005, 18:22:41 PM
Litt informasjon omkring dette :

Vi er i en dialog med Brann angående tribuner, Bataljonsfelt osv. Men vi kan ikke gå ut med noe konkret fordi ting ikke er avklart 100 % enda. Brann har sagt at rivning av stadion vil skje så fort som mulig når sesongen er over. Mest sannsynlig vil arbeidet begynne tidlig i November. Vi vil ha en dialog med Brann og de involverte parter fortløpende og vil med engang det er noe nytt i saken informere om dette på Bataljonssiden.

Dette til orientering.
991
Brann / Ham kam-Brann,Når?
October 06, 2005, 13:17:55 PM
Quote from: "Rasmus_brann"Nå når vi e innpå temaet "hamkam-Brann"... Arangerer Bataljonen tur til denne kampen?? Nokken som vet pris? Tid?Ja det vil bli tur til denne kampen ! Og det kommer kanskje en liten overraskelse til noen :)
992
Brann / Hjemmekamper i Drammen
October 06, 2005, 12:32:41 PM
En av hovedgrunnene til at vi ikke kan få bruke Vestlandshallen er faktisk pga reklamen. De høye topper i RL systemet får rett og slett problemer med å få plassert alle reklameskiltene til sine sponsorer...penga rår desverre.....
993
Tifo, sanger o.l.... / Burde vi stå på storestå?
October 05, 2005, 16:43:36 PM
Når det gjelder "Bataljonen Ung" så er dette noe av det som er under vurdering.
994
Brann / Store Stå idag
October 03, 2005, 22:03:32 PM
Quote from: "Erik"Det kan vere. Men dere kan vell vere litt mer åpen? fortelle oss hva som skjer, hva som planlegges osv? Eller skal BBBs møtegjeng bestemme alt igjen? tenker da med å lage et hull i SS, sette opp sperringer osv.. Vi er her også, vi kan gi tips eller slakte forslag..


Om du leser tidligere innlegg i denne tråden skriver vi hva fremdriften i denne saker er.
995
Brann / Store Stå idag
October 03, 2005, 21:50:51 PM
Om du har fulgt litt med i det siste så har vi vært ute å påpekt at vi er fullstendig klar over problemet og at vi jobber med saken. Men som du også sikkert vet så er ikke problemet løst over natten.
996
Brann / Store Stå idag
October 03, 2005, 21:41:54 PM
Quote from: "Erik"Hvorfor er det så flaut da? stemningen har vert latterlig i hele år.. var sikkert ikke bedre i fjor.. Blir verre neste år om ikke denne Supporterklubben vår får fingen ut å gjør noe.. BBB sitter på ræven å gidder ikke gjøre en dritt. telle en og annen ny medlem som kommer.. BBB er et av norges dårligste.. Bastionen er sikkert bedre..Du er hjertelig velkommen til å stille til valg neste år om du føler du vil gjøre en bedre jobb.
997
Brann / ?rets spiller
October 03, 2005, 20:32:25 PM
Quote from: "Bataljonen"Da er det kanskje lurt å stille opp på Brann 2 sine kamper og følge guttene. Til orientering spiller Brann 2 mot Fyllingen Tirsdag 4/10.

Møt opp !


NB ! Kampen er flyttet til Fana Stadion, samme tidspunkt !

Møt opp !
998
Brann / Brann - Viking
October 02, 2005, 19:26:42 PM
Quote from: "Vikingmaen"Ska me kjekt og ta turen opp te Bergen imårå ( selv om ikkje været komme te og ble det besta;) ) men det e jo me begge vant med....

Fyste gangen på Brann Stadion for min del...Har dåkker någe interresant informasjon som e greit og veda? Mange solgte billetter på forhånd?

Lykke te imårå!


Når det gjelder biletter til bortesupportere kan du lese mer her :

http://www.brann.no/index.php?mapping=132

Det er vel forhåndssolgt ca 11 000 bilettter.
1000
Brann / ?rets spiller
October 02, 2005, 15:04:57 PM
Da er det kanskje lurt å stille opp på Brann 2 sine kamper og følge guttene. Til orientering spiller Brann 2 mot Fyllingen Tirsdag 4/10.

Møt opp !