• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Bataljonen

1001
Brann / QUIZ kveld i Bataljonen Bar
September 28, 2005, 16:52:21 PM
Mange av våre medlemmer har etterlyst aktiviteter og sosiale events og vi vil herved inviterer til Quiz                                                
         
          Fredag 7 Oktober kl 2000 I Bataljonen Bar

Vi håper flest mulig vil stille :)
1002
Brann / Medlemsmøte for Bataljonens medlemmer
September 28, 2005, 14:40:43 PM
Vil oppfordre våre medlemmer til å tenke igjennom hva man vil spørre om. Nå har dere sjansen til å få dannet et grunnlag for hva man vil stemme for på årsmøtet.
1003
Brann / Huseklepp på U-21 landslaget
September 27, 2005, 13:52:31 PM
http://www.ba.no/sport/fotball/brann/article1759055.ece

Da får vi gratulere Huseklepp med plass i troppen til U -21 landslaget :)
1004
Brann / Fotballpuben
September 25, 2005, 14:07:02 PM
Hei,

Fotballpuben sender alle bortekampene sålangt det lar seg gjøre. De viser stort sett rubbel og bit.

Når det gjelder fordelene med å være medlem og innmelding foreslår eg at du tar en titt her : http://bataljonen.no/blimedlem.php

Kan ellers nevne at siste medlemsfordelen vi har fått er 10 % på varer i Brannbutikken.
1005
Tifo, sanger o.l.... / Bedre stemning på SS!
September 24, 2005, 19:47:18 PM
Quote from: "syma"
Lurer på hvordan det da vil bli med tanke på eventuell ekspandering av de syngende. Eller om dette ikke lar seg gjøre pga. at de plassene ved siden av har folk forkjøpsrett på. Eller kan BBB få i havn en avtale om forkjøpsrett på et visst antall seter utenom den syngende gjengen. Fra år til år..?Dette blir veldig vanskelig å svare på i skrivende stund siden ingenting er avklart, men det er jo en god tankegang om dette skulle bli aktuelt.
1006
Brann / De "eldre" supporterene må skjerpe seg
September 24, 2005, 14:50:01 PM
For å ta det i kronologisk rekkefølge, når det gjelder "fjortisser" så var jeg selv en "fjortiss" da jeg begynte å stå på SS. Men den gang var det ikke diskusjon om dette. Bare du sang var du velkommen, enten du var 14 eller 20.Vi kan ikke forvente at dagens SS kun skal bestå av 20 åringer med kraftig stemme. Men det som er det essensielle er at man bruker den stemmen man har.

Jeg er enig med deg at på høyre side av SS(høyre når du kommer inn på SS) er det "best" stemning. Virker som det er der de fleste sangene kommer igang. Det som har forandret seg mest på stadion stemningsmessig er at nå koker det mer på HELE stadion, det er mye mer liv på samtlige tribuner enn det var før. På SS var det nok mer samstemte tidligere enn det er idag, det virker rett og slett at man skynter seg å synge slik at man kan bli ferdig med sangen ?

Det er helt klart vi har en utfordring på flere felt og det er som mange sier her inne at man må gå i seg sjøl og spørre seg om hvorfor man står på SS i det hele tatt ?
1007
Tifo, sanger o.l.... / Bedre stemning på SS!
September 24, 2005, 14:04:13 PM
Et annet alternativ er at vi står der vi gjør pr dags dato og at feltet blir like bredt men går helt opp til taket.
1008
Tifo, sanger o.l.... / Bedre stemning på SS!
September 23, 2005, 21:54:24 PM
I følge Brann så er dette tilfellet, spesielt visstnok ved hjørnespark.
1009
Tifo, sanger o.l.... / Bedre stemning på SS!
September 23, 2005, 17:53:18 PM
Nå vet jeg ikke hvor diskusjonen om hvilke tribune tok "feil" retning men det var Hansa jeg snakket om. Beklager om jeg var utydelig i innlegget det gjaldt. Det er ikke tvil om at nedre del av Hansa hadde vært en god plass å stå på, men ingenting er avklart enda, eneste vi vet er at Bataljonen vil bli invitert til et møte som omhandler plassering av SS på den "nye" stadion.

Håper vi da er enig :)
1010
Brann / Flere medlemmer!
September 23, 2005, 14:13:28 PM
Quote from: "Nemesis"Scenario:  Jeg skal til å betale regningen for mitt patout-kort for sesongen 06. Men vent, hva står det her? Jo hvis jeg plusser på 200 kr på regningen så blir jeg automatisk medlem i BBB!  Det var jo jekla enkelt, tror faktisk jeg gjør det :-)


Ikke et dumt forslag, jeg har allerede vært inne på tanken om noe lignende og noe er blitt presentert for Brann tidligere. Flott at dere kommer med løsninger, tanker og ideer omkring dette.
1011
Brann / De "eldre" supporterene må skjerpe seg
September 23, 2005, 14:07:58 PM
Quote from: "Nixon"Hvis dette stemmer (tar et forbehold) er det bare for dumt dersom folk i BBB-styret ikke er med på å lage stemning på SS. Og enda verre hvis de virker negativt inn på de som prøver å lage litt liv. Da bør de tenke seg litt om hva de holder på med. Og kanskje ringe Brann og få "styreplass" på Altanen. Der kan man sitte i pompøs verdighet med litt promille og samtidig gli rett inn i miljøet...[/quote


Nå kan jeg kun snakke for meg selv og ikke hele styret. Jeg har stått og sunget på SS i over 15 år og gjør det fortsatt. Og når det gjelder den River sangen som det er blitt diskutert her så kan jeg fortsatt kun snakke for meg selv, jeg fikk en lapp av Henk som River sangen sto på og ventet på at de som sto ansvarlig for dette skulle sette igang. Registrerte også at det var noen som hadde tatt med trommer men hørte ingenting. Det var et flott initiativ som her ble tatt men tydeligvis trenger man mer "støtte" oppunder dette og derfor vil vi gjøre noe med det iform av å få organisert en gjeng på gjerne 15-20 stykker som kan dra dette lasset. Vi er helt nødt til å få snudd denne negative trenden som hersker på SS og heller ta imot nye sanger og hjelpe til å få de innført. Vi har en lang vei å gå, men jeg tror og håper at vi ila neste sesong kommer til å få en mye bedre stemning på SS. Vi i Bataljonen skal ihvertfall ikke la dettte gå oss hus forbi.
1012
Brann / Flere medlemmer!
September 22, 2005, 22:12:26 PM
1013
Tifo, sanger o.l.... / Bedre stemning på SS!
September 22, 2005, 18:19:04 PM
Quote from: "Nixon"Når Nye Stadion står ferdig kan Brann fristille alt dette.


Det er godt mulig men de signalene vi har fått tyder på at denne tribunen står veldig "høyt" hos Brann. Et av problemene som Brann "ser", er at om plassering av SS blir på nedre felt, vil utsikten til de som sitter på øvre felt blir begrenset siden de på nedre felt vil stå.

QuoteOg mye tyder som sagt på at SS blir flyttet til nedre Hansa. Men det skjer ikke neste år.


Hvor har du dette fra ? Eller er dette noe du tror ?
1014
Tifo, sanger o.l.... / Bedre stemning på SS!
September 22, 2005, 13:16:10 PM
Quote from: "panZer micky"
Quote from: "Nixon"
Quote from: "panZer micky"Mener åsså at vi bør flytte over til hansa UMIDELLBART fordi vi får mye bedre trøkk der. åsså står vi sammen med guttene som synger bra.

JA til å flytte til hansa og NEI til trommer


Sånn rent umiddelbart før Viking-kampen mener du? Det går helt sikkert bra. Brann hiver gjerne vekk noen partoutkortfolk fra et par felt...


Tenkte mer på at vi flytter i hansa etter sesongen. DVS til fra og med neste sesong. Blir mye bedre stemmning der og tribunen e mer TIFO vennlig.Det er ikke "bare" å flytte SS bort til Hansa. Problemet er at Hansa har mye partoutkort innehavere og på nedre del blitt en innarbeidet familietribune. Og da er det ikke bare å hive disse vekk. Vi vil se på flere løsninger på plassering av SS på nye Brann Stadion når vi går i møte med Brann. Ellers får vi glede oss over at Brann mest sannsyling går for "ekte" gress på banen. :)
1015
Brann / Store Stå idag
September 21, 2005, 18:21:20 PM
Quote from: "Erik"Flott dere vil lage nye sanger, men det er bare en liten bit i forhold til det som må skje.. Jeg er lei av å stå stuet på SS blandt ja 14-18 åringer som regel.. sikten er ræv, klaging fra lave fjortisser.. Har BBB tenkt å flytte den syngende gruppen til en bedre tribune??


Vi vet at nye sanger bare er en del av totalen men vi er nødt til å begynne en plass, og en "sanggruppe", eller hva man skal kalle det, er et godt utgangspunkt å starte med.

Når det gjelder plassering av SS på fremtidens stadion som forhåpentligvis blir påbegynt bygging ila neste år, vil vi gå inn i en dialog med Brann vedrørende dette. Vi har allerede pratet "løst" med Brann om hvor plassering av SS vil bli, men vil i nær fremtid ha et møte med Brann der vi vil diskutere dette mer konkret.
1016
Brann / Store Stå idag
September 21, 2005, 17:34:38 PM
Vi i Bataljonen er fullstendig klar over problemet vedrørende stemningen på SS. Og ja, vi har tenkt å gjøre noe med dette. Vi har allerede diskutert saken og eventuelle løsninger, men dette er ikke gjort over natten, som de fleste er inneforstått med.

Vi har et ønske på årsmøtet at det blir valgt inn 2 ekstra varamedlemmer i styret. Da ser vi for oss en person som vil få det overordnede ansvar for en "sanggruppe" eller hva vi skal kalle det. Vi ser for oss en gjeng på 15-20 mann/kvinner som da finner melodier, tekster og kamprop som man øver på og innfører på SS. Det vil gi en mye større effekt og flere vil henge seg på om 20 stykker starter en ny sang enn 2 stykker. Dette er en av løsningene som vi vil diskutere. Mange etterlyser en mer aktiv bataljonsside når det gjelder sangrepetoar og melodier. Dette vil vi også gjøre noe med.

Dette med mer vil undertegnede ta opp på neste styremøte og vi vil skissere opp en handlingsplan på hvordan vi skal gå frem.

I mellomtiden får alle og enhver gå i seg sjøl og spørre seg om hvorfor en går på SS. Er det fordi man skal se kamp ? Eller fordi man skal se kamp og støtte, synge og bære laget frem til seier ?

Håper de fleste tenker sistnevnte og gjør noe med stemmen sin !
1017
Tifo, sanger o.l.... / Bedre stemning på SS!
September 21, 2005, 17:31:25 PM
Vi i Bataljonen er fullstendig klar over problemet vedrørende stemningen på SS. Og ja, vi har tenkt å gjøre noe med dette. Vi har allerede diskutert saken og eventuelle løsninger, men dette er ikke gjort over natten, som de fleste er inneforstått med.

Vi har et ønske på årsmøtet at det blir valgt inn 2 ekstra varamedlemmer i styret. Da ser vi for oss en person som vil få det overordnede ansvar for en "sanggruppe" eller hva vi skal kalle det. Vi ser for oss en gjeng på 15-20 mann/kvinner som da finner melodier, tekster og kamprop som man øver på og innfører på SS. Det vil gi en mye større effekt og flere vil henge seg på om 20 stykker starter en ny sang enn 2 stykker. Dette er en av løsningene som vi vil diskutere. Mange etterlyser en mer aktiv bataljonsside når det gjelder sangrepetoar og melodier. Dette vil vi også gjøre noe med.

Dette med mer vil undertegnede ta opp på neste styremøte og vi vil skissere opp en handlingsplan på hvordan vi skal gå frem.

I mellomtiden får alle og enhver gå i seg sjøl og spørre seg om hvorfor en går på SS. Er det fordi man skal se kamp ? Eller fordi man skal se kamp og støtte, synge og bære laget frem til seier ?

Håper de fleste tenker sistnevnte og gjør noe med stemmen sin !
1018
Brann / Store Stå idag
September 20, 2005, 21:13:32 PM
Nå er det ikke Bataljonens jobb å "lage" stemningen på Stadion eller på bortekampene, det blir for snevert å si. MEN, Bataljonen kan komme med tiltak eller være behjelpelig på andre måter på hvordan vi sammen kan dra lasset for å få tilbake stemningen som vi vet har vært tidligere på stadion.


For det er ikke til å legge skjul på at stemningen de siste år har vært synkende. Fra å være en syngende supportergjeng har vi nå opplevd at det har dannet seg en gruppe på Hansa. Vi så hvilke trykk vi kan skape sammen da vi sto der på Lokomotiv kampen. Men vi kan ikke forvente at disse flytter ned på SS. Kanskje en gang i fremtiden kan vi bli en samlet gjeng, men det vil vise seg hvordan den nye stadion blir.

Vi i Bataljonen er enig at noe må gjøres på SS for å få opp trykket og stemningen. Vi vil etter sesongslutt sette oss ned for å diskutere bla dette. Men vi alene kan ikke si "sånn og sånn skal vi gjøre" Vi må og skal involvere supporterne slik at vi står sammen og får et kollektivt løft om løsninger på problemstillingen. Desverre finnes det ingen fasitsvar på hvorfor det har blitt sånn, ellers hadde problemet vært løst for lenge siden.
1019
Brann / Flere medlemmer!
September 20, 2005, 16:48:41 PM
Det er mange delte meninger om hvorvidt vi burde vært flere medlemmer enn det vi er i dag. Selvfølgelig hadde vi i BBB ønsket høyere medlemstall men samtidig streber vi ikke å være størst heller. Jeg tror en av grunnene til at BBB ikke har flere medlemmer er at folk forbinder SS med Bataljonen, that's it. Eneste forbindelsen Bataljonen har med SS er at man må være medlem for å stå der. Vi ønsker å samle alle Brannsupporterne og at Bataljonen skal være for alle, enten man går på stadion eller ei, gammel som ung, sittende eller stående.


Når det gjelder medlemsfordeler så vil vi ikke gå i fotsporene til tidligere BST. Der hadde man medlemsfordeler hos flere forskjellige butikker og i ettertid når man målte bruken av disse, så viste det seg at den var minimal. Vi vil heller knytte medlemsfordelene opp mot Brann relaterte ting. 10 % i Brannbutikken er en av disse.

Jeg tror hovedutfordringen ligger i det å vise at Bataljonen ikke kun er for de som står på SS men at man er med å støtter oppunder supportermiljøet, gir Bataljonen bedre rammevilkår og ikke minst støtte Bataljonen og Brann i dets arbeid.
1020
Brann / Hva får en igjen for å være medlem?
August 24, 2005, 18:44:06 PM
Quote from: "Erik"Er en økning på 86 medlemer på 1 år bra?


Medlemstallet for HELE fjoråret var ca 1860 mens HITTIL i år er medlemstallet pr idag 24/8 1932.
1021
Brann / Re: Hva får en igjen for å være medlem?
August 24, 2005, 16:29:18 PM
Quote from: "abe78"Jeg meldte meg inn i Bataljonen for et par måneder tilbake. Dette gjorde jeg rett og slett for å støtte opp rundt organisasjonen ikke for å få noe igjen. Har vært medlem i BST tidligere.

Det jeg lurer på er hva man får igjen for å være medlem? Under overskriften "Hva får du igjen for å være medlem?" står det at man får tilgang til borteturer og det området til BBB på storestå. Man satser også på å gi ut et par-tre blader i året.

Er dette virkelig alt man får for å være medlem? Det merkelige er at bataljonen gjør veldig mye bra, men dette gjelder alle - ikke bare de som er medlem. Bare se på dette forumet. Hvorfor er det i det hele tatt åpent for allmenneheten å skrive innlegg her. Hvorfor ikke bare medlemene? Det hadde skjerpet kvaliteten betraktelig. Eventuelt kunne man hatt et område som kun var tilgjengelig for medlemmer.

Føler også at man kunne gjort mye for å lage litt mer liv og røre for medlemene. Hva med spørrekonkuranser, konkuranser om beste supporter effekter, eller hva med egne fotballtreninger? Egne brannfester med visning av opptak tidligere kamper?

Noen må ta ansvar for dette - det er jeg klar over. Slike finnes det ikke veldig mange av. Jeg tror at man kunne hadde kommet langt med å starte et eget forum (underforum) kun for medlemmer. Da kunne man planlagt slike ting og spurt om folk var villig til å organisere.Når det gjelder medlemsfordeler så har vi gjort avtale med Brann at de gir 10 % i Brann butikken til våre medlemmer. En annen fordel du glemmer er at man har større mulighet for å få evt. cupfinalebillett.

I gamle BST tiden fikk man % i alle mulige butikker, det ble gjort målinger på dette og responsen var omtrent null. Det var omtrent ingen som benyttet seg av disse, Derfor vil vi ikke gjøre dette på nytt. Om vi skal inngå et samarbeid på disse områdene må dette være Brann - relatert.

Bataljonen Bar på fotballpuben har blitt brukt til Quizkvelder med blandet respons. Det har stort sett vært den samme gjengen som har stilt opp. I tillegg har ikke den nye røykeloven hjulpet på besøket.
Men Bataljonen Bar er et satningsområde og vi jobber med ideer/tanker på hvordan vi kan bruke denne mer.
1022
Brann / Bataljonen på felt Z - Hvorfor?
August 10, 2005, 19:05:16 PM
Quote from: "Timbaa"Styret i BBB, viser nok en gang at de ikke har peiling, la vi som sitter/står på felt z ha feltet for oss selv, er jo en grunn til at vi ikke er på BBB-feltet til vanlig, drittunger er det nok av på stadion!!

Dra å syng med lyse toner på ett annet felt, så slipper vi å ødelegge det positive som har utviklet seg på Brann stadion den siste tiden.

Ender opp med at fjortisene liker seg der og aldri vender tilbake...

Og da er det ikke folk igjen til å fylle SS!!For det første, om du føler du kan gjøre en bedre jobb enn sittende styre i BBB er du hjertelig velkommen til å stille til valg neste år.

For det andre så fikk vi tildelt Felt Z av Brann da det ikke tillates ståplasser i denne turneringen.
1023
Brann / Spørsmål
July 05, 2005, 17:35:29 PM
Quote from: "sekto"For å svare på spørsmålet, så tipper jeg at disse kortene får man utdelt slik at man kan gå inn og ut av Stadion uten å måtte stoppe å vise billett hver gang man skal inn en dør. Regner med at disse som går med kortene jobber litt i kuliseene før kampen, og derfor får dem utdelt.


dette er helt riktig Sekto, vi har sikkerhetsmøter bla, ut og inn i administrasjonen om vi skal bringe/hente noe, etc etc. Disse kortene er for å lette vårt arbeide. Og når det gjelder "vår" rolle på SS er det på lik linje med alle andre som står der, vi er der for å støtte Brann.

Håper alle fikk svar på sine spørsmål slik at vi kan legge denne diskusjonen død. Om det er noe annet man lurer på kan man sende mail eller PM.
1024
Brann / Re: En båt litt tidligere?
June 10, 2005, 13:57:44 PM
Quote from: "SuperBrann"Kunne ikke en av båtene gått litt tidligere om det er nok som vil det, fått opp stemingen til siddisene før avspark. Var jo koselig i fjor når vi hadde litt tid før kampen på puben.Vi får rett og slett ikke båtene tidligere enn det vi har no, men vi prøver på å få sendt avgårde båtene etterhvert som de er blitt fyllt opp så oppfordrer igjen alle til å stille tidligst mulig opp på kaien.
1025
Brann / Større båt?
June 08, 2005, 19:21:05 PM
I og med at kampen går mandag er dette "rutedag" for de fleste båter og vi måtte ta til takke med denne båten.
1026
Regner med at det er billett til kampen du mener, og ja det vil bli solgt det på båten.


Quote from: "PornoPung"Antar at de som er med på den organiserte turen er sikret mulighet til å kjøpe billett? Slik det er blitt gjort de siste årene?
1027
Brann / billetter til viking-brann 13.06
May 27, 2005, 17:45:21 PM
For de som IKKE reiser med båten må kjøpe bilett på Stavanger Stadion. Vi vil ikke selge biletter på UpTown pub.
1028
Tifo, sanger o.l.... / Kor mange?
May 22, 2005, 15:58:15 PM
Quote from: "Yngve"
Quote from: "Bataljonen"Medlemstallet vil bli oppdatert ca 2 ganger i mnd. Dette til orientering.


Så kor mange er ein oppe i no då? Har vore særs dårleg oppdatering på dette..


Dette har med at vi holder på å konvertere til ny og bedre medlemsdatabase. Oppdateringer vil komme etterhvert når alt er på plass. Men kan si at vi nå har over 1700 betalende medlemmer.
1029
Da oppfordrer jeg deg til at du stiller til valg neste år i Bataljonsstyret så skal du få se hvor mye jobb det er. Husk på at nesten samtlige i styret har fulltidsjobber og at Bataljonen styres på dugnadsånd etter jobb og i helger.

Og når det gjelder medlemskort er det ikke økonomi å sende ut ett kort om gangen, det skjønner du vel. Ta heller å send meg en mail vedrørende dette med medlemskortet ditt så skal vi få nøstet opp i hva som har skjedd.Quote from: "NorthsideFCDH"Kanskje bataljonen kunne oppdatert sangtekst siden sin litt?
Tror det ville vært en fordel for alle de som ikke kan sangene.... Har sett litt der inne no og det mangler mange sanger!

Kanskje bbb kan skrive på siden sin før hver kamp at denne sangen skal bli sunget og då må alle øve på den så vi klarer å få den inført. Dvs de plukker ut en sang og når denne startes då skal alle på ss som kan den henge seg på, og e vi heldig så lærer resten av ss den etter 2-3 ganger :wink:

Sanver litt innsats fra bbb her på mange ting. Det virker ikke som de en gang prøver å få til gamle sanger, oppmuntre folk til å gå på dugnad osv...  Og ikke minst behandle nye medlemmer mye bedre! Dvs gi det forbanna medlemskortet ut til de!  (2-3 måneder siden eg meldte meg inn, har ikke hørt en dritt endå)
1030
Brann / Stavanger-tur
May 20, 2005, 17:21:37 PM
Quote from: "PrebeN"Kan man ta med bil på båten? Vist ja, hva er prisen på dette? Vi er 3-4 kamerater som skal ta båten ned.


Nå har vi ikke akkurat leid Fjor Line sin båt så nei bil kan ikke medbringes på båten.
1031
Brann / Re: Tur til Kr.sand og medlemskort
May 13, 2005, 19:09:05 PM
Quote from: "Brann/Bergen"Er selv med i bataljonen og skal være med tilKr.sand, men en venninne av meg melder seg inn i dag, hun skal også være med til Kr.sand, men om hun ikkje får medlemskortet før hun reiser,ka skjer då?

Vi gleder oss kjempe masse til turen og kampen.
Heia Brann :)


Frem til man har mottatt medlemskortet kan man bruke kvitteringen som gyldig bevis.
1032
Brann / Festen 16.Mai
May 09, 2005, 18:51:30 PM
Quote from: "KEO"
Quote from: "Ricky"
Quote from: "Bataljonen"For å informere litt : Dette arrangementet koster rundt en halv million å administrere så det er sagt. At folk mener prisen er dyr får være opp til den enkelte å mene. Grunnen til dette arrangementet er at puben på 16 mai er sprengt og da ønsker fotballpuben å prøve noe nytt i år.

Selvfølgelig er det opp til den enkelte om man vil gå men håper på flest mulig Brannsupportere i teltet ved Arenum.


En halv mill, for ett telt i en dag???   Nå skal ikke jeg si at jeg har så mye greier på utleie av div, ting men??? en halv mill høres jo ekstremt ut. Når det gjelder administrering så dekker nok øl/cider salget  inn det og litt til.
Så dette er nok ett prosjekt for å tene penger på, og det synes jeg er litt i det drøyeste laget når dette er ett tilbud til oss som legger ned store deler av budsjette vårt på F-puben
1033
Brann / Festen 16.Mai
May 09, 2005, 18:46:58 PM
Quote from: "Erik"Kan BBB eller noen svare meg på om puben holder stengt 16 mai???


Fotballpuben vil være åpen 16 mai.
1034
Brann / Oblat!
May 09, 2005, 18:44:10 PM
Det vil komme flere muligheter for å få oblat gjennom Bataljonen. Når og hvor vil bli publisert på siden så følg med i fremtiden.
1035
Brann / Festen 16.Mai
May 06, 2005, 22:59:29 PM
Quote from: "megleren"Må jo bare si at det er grenser for hva jeg vil betale for.. Dette virker på meg som en kopi av cupfinalen og toget til stadion.. Pluss at noen har sett at Brann fansen betaler nesten for hva som helst.. 200 kr pr hode ganger 1000 er lik 200000.. Pluss det ølet de drikker.. Jaja noen skal visst tjene gode penger at Brann fansen samles i et telt.. Dette er det bare å styre unna..


For å informere litt : Dette arrangementet koster rundt en halv million å administrere så det er sagt. At folk mener prisen er dyr får være opp til den enkelte å mene. Grunnen til dette arrangementet er at puben på 16 mai er sprengt og da ønsker fotballpuben å prøve noe nytt i år.

Selvfølgelig er det opp til den enkelte om man vil gå men håper på flest mulig Brannsupportere i teltet ved Arenum.
1036
Brann / Start-Brann
April 24, 2005, 13:20:55 PM
Det vil komme mer informasjon om dette snart, følg med på siden.
1037
Tifo, sanger o.l.... / Kor mange?
April 23, 2005, 20:11:10 PM
Medlemstallet vil bli oppdatert ca 2 ganger i mnd. Dette til orientering.


Quote from: "brannfrik"ser at det har kommet opp en oversikt over kor mange medlemmer vi har.forventer at dette tallet stiger i takt med brann sine prestasjoner utover året.

bravo webred!!
1038
Alle har meninger, både positive og negative. Ta å send mail til Bjarte på  bjarte alfakrøll bataljonen dot no om man har noe på hjertet vedrørende fanzinen.
1039
Brann / Billettinformasjon
April 21, 2005, 20:10:54 PM
Her følger litt informasjon om status på billetter:

http://www.brann.no/index.php?mapping=102
1040
Tifo, sanger o.l.... / Kor mange?
April 17, 2005, 08:25:27 AM
Det var medlemstallet for ifjor, hun reporteren har misforstått litt. Vi er nå pr dags dato godt over 1500 medlemmer og stiger fortsatt.


Quote from: "SKB e BEST!!!"Leste idag i BT at det var 1814 betalende medlemmer..
1041
Brann / Vi gratulerer !
April 15, 2005, 20:12:43 PM
På vegne av Bataljonen sendes gratulasjoner til Steinar Aase !

http://brann.no/index.php?valg=nyhet&nyhet=4021&brann=1f8a03bbe63d82b672f50b3e84bbea40
1042
Tifo, sanger o.l.... / Re: Kor mange?
April 09, 2005, 08:42:36 AM
Vi er pr dags dato i over 1400 betalende medlemmer. Bataljonsfeltet tar ca 1000 mennesker.

Quote from: "pusuren"Lurer bare på kor mange som e medlem av bbb no? og kor mange det e plass til på bbb feltet?
1043
Brann / kort i posten
April 09, 2005, 07:55:05 AM
Her er linken : http://www.bt.no/lokalt/bergen/article357090


Quote from: "pusuren"Har du en link? fant ingenting på bt`s side
1044
Brann / Stein på stein, samletråd
April 09, 2005, 07:50:23 AM
Det er riktig, det første medlemsbladet vil bli gitt gratis til alle og enhver. Dette blir et medlemsblad, fanzine og et informasjonsblad i førsteomgang. Så om folk her inne vil være med å hjelpe til med utdeling ta kontakt med undertegnede eller Veslemøy på mob. nr 930 87 294 eller 934 67 853. Vi trenger din hjelp !Quote from: "cola_boy"Jeg er ikke medlem i BBB i år. Men er det mulig at jeg kan få kjøpe medlemsbladet alikevel? Er veldig nyskjerig...
Er det dette medlemsbladet som skal deles ut på stadion på mandag? Til alle?
1045
Brann / Billetter på Fotballpuben?
April 05, 2005, 15:46:57 PM
For å se status på antall biletter tigjengelig se denne link :http://www.brann.no/index.php?mapping=107

Jeg sier bare : Løp å kjøp !!
1046
Brann / Partoutkortsalget avsluttet
March 03, 2005, 22:22:04 PM
Quote from: "Yngve"Eg og byrjar å lure, eg betalte 7 februar, og har endå ikkje fått noko. det stressar meg noko voldsomt... nokon andre i same situasjon?


ring brann på tlf 55 59 85 00 og hør med de så får du nok et vettigt svar.
1047
Brann / medlems kortet i BBB -2005
March 02, 2005, 14:41:25 PM
Quote from: "mr-bolstad"eg har ikje fått billetene eg heller. betalte et par dager før julaften, eg blir mer og mer engstelig her.


da ringer du Brann på tlf 55 59 85 00  og oppgir personalia så sjekker de det opp.
1048
Brann / Tredeling av BBB
March 01, 2005, 18:26:12 PM
Quote from: "byen e bergen"Hvor mange medlemmer har BBB?


pr idag 1 mars er det ca 1260 medlemmer men strømmer fortsatt inn, bare siste dager er det registrert 50-60 nye medlemmer.
1049
Brann / Re: koffor får eg ikke kjøpt sesongkort??
February 28, 2005, 18:28:56 PM
Quote from: "Brannmann rob"eg skulle til å kjøpe sesongkort på storestå B.. men så stod det at salget var stoppet inntil videre!! ka e dette for noe?? de må jo for faen selge sesongkort vel?? :(


Foreslår at du ringer Brann på 55598500 og forhører deg. ifølge Brann er det kun sesongkort i kategori 3 og 5 igjen. Og kategori 5 er jo Bataljonsfeltet.
1050
Brann / Brann - OB i vestlandshallen
February 14, 2005, 20:02:25 PM
Quote from: "gamlefar"Hva er isåfall prisene dersom Brann spiller i Vestlandshallen? Er det billigere for medlemmer av BBB og går det an å kjøpe billetter nå, før det er 100% bestemt? (Hvis det er andre priser altså)


Om kampen blir flyttet, som det ser ut som, så blir det ikke diffrensiering av priser. Dette pga den korte tiden som gjenstår før kampdato. Dette ifølge Brann.

Du kjøper bilett til kampen som normalt på Narvesen og denne kan brukes i Vestlandshallen om kampen blir flyttet.