• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Utmedsnolken

2101
Brann / Gratulerer BT! (skatt, Nøff og populister)
September 28, 2006, 12:35:50 PM
Quote from: "Xminator"Det er ikke bunnlagene i danmark vi kjemper mot. Det er Brøndby og FC København. Norsk fotball (og idrett generelt) trenger gunstige skatteregler. For samfunnet er "tapet" musepiss og overhode ikke merkbart.


Jeg kan faktisk ikke helt se at det er samfunnsøkonomisk lønnsomt å la idrettsutøvere slippe så billig unna. Det må vel være mye bedre å gi skattefradrag til lærere eller noe sånt? Fotballspillere har det jo veldig bra allerede.
2102
Brann / Re: Gratulerer BT! (skatt, Nøff og populister)
September 28, 2006, 11:59:32 AM
Quote from: "Xminator"


Ting tyder nå på at vi er mer en konkurransedyktige nok iforhold til resten av Norden tilogmed uten å lete etter hull i skatteverket. http://www.fxt.no/tippeligaen/article753025.ece
2103
Brann / PFO
September 28, 2006, 11:46:48 AM
Quote from: "Brems"TFL har ikke mye igjen av kontrakten da han endelig blir skadefri. Da spiller det liten rolle hvilken alder han har.

Spørsmålet rundt TFL blir mere; er han en OG Solskjær eller en Vegard Heggem...

Brems


Kan ikke helt se at han er så veldig attraktiv for andre lag da. Han har nok ikke noe annet valg enn å skrive ny kontrakt for Brann.
2104
Brann / Den Store Stadion-utbyggings-tråden
September 27, 2006, 17:18:15 PM
Quote from: "Corran"hvorfor må enkelte av dere dra alt så langt for å understreke hvor dårlige poeng andre har?
Feks. Hvis en som er for flere plasser på stadion sier at økningen/tendensen tyder/viser at det om et par år vil være 2-3000 mennesker mer i snitt så er svaret deres at "Då må vi bygge ut til 200000 for det kommer det etter dine utsagn om 20 år" (Nei ingen har skrevet akkurat det Var et eksempel)
Og det går andre veien og. De som er for utbygging har lignende argumentasjon.
Dette ødelegger noe som i bunn og grunn er et meget interesant tema.
Hva med å være litt mindre opptatt av å slenge dritt, overdrive og være usaklig og heller argumentere saklig for ditt synspunkt.
Alt for mye av dette her inne og mang en god diskusjon blir ødelagt. Er det bare fjortiser som ikke kan argumentere her inne?


Temaet er vel egentlig ikke så veldig interressant, da det allerede er bestemt hvor stor stadion blir de kommende 10 årene. Vi får bare lære oss å leve med den størrelsen og håpe det blir fullest mulig. Alle her har jo partoutkort uansett og vil ikke få problem med å få seg billetter.
2105
Quote from: "Brodtkorb"

Spiller det noen rolle .....  må jo si att sist vi var der var det flaut .....  og Vi skal være Norges beste supportere ....


Det må da være mange år siden?
2106
Brann / Den Store Stadion-utbyggings-tråden
September 27, 2006, 16:33:38 PM
Quote from: "Petter Puddefjord"


Det finnes vel noen økonomer og sånt som er uenige med deg. Ingen vits å bruke masse penger på 3-4000 ekstra seter som kanskje blir brukt 2-3 ganger per sesong. Et fullt stadion er mye stiligere enn et med tomme seter.
2107
Brann / Overgang vinteren 06/07
September 26, 2006, 18:45:37 PM
Quote from: "Nixon"
Quote from: "Utmedsnolken"Noen spillere vil jeg ikke se i Branndrakt og to av disse har Riise som etternavn og moren har bare litt med saken å gjøre.


Det er jo flott at du setter deg selv over laget på denne måten. Og at du innrømmer at moren i det hele tatt har litt med saken å gjøre er ganske utrolig. Moren?

Så lenge en spiller er god nok kan han ha en mor fra helvete uten at jeg bryr meg!


Jeg ville ikke hatt riise uten moren heller, men hun slår en ekstra spiker i kisten.
2108
Kamper / Brann-Rosenborg
September 26, 2006, 18:35:30 PM
Quote from: "Candyman"
Quote from: "steinbygger"Hadde vært rått å hatt en vimpel på flesland hvor det stod velkommen til helvete. I tillegg bør brann sørge for at det skjer ting på stadion fra kl 19 og frem til kampen starter slik at stemingen og trøkket er der fra oppvarmingen starter. Regner med at den tolvte mann allerede er booket inn. La oss sørge for at dette blir dagen rbk spillerene ønsker de aldri fikk oppleve.

Hehe. Hadde vært artig med TV2 og en sånn banner på Flesland. Det kunne jo vært satt opp plakater på vei mot byn og. Men da måtte folk visst når flyet lander og satt de opp litt før det. Store vimpler og plakater på lyktestolper med slagord og sånn: "Hjem i skam, til barteland" osv...

Uansett, nå avhenger alt på oss. Om det roer nervene mine. Ikke i det hele tatt.


Eller så hadde det blitt usedvanlig pinlig. Tror ikke roseborgspillerne blir redd av å se en plakat som det står "dra hjem" på. Hele norge hadde ledd av oss. Grunnen til at det fungerer litt bedre i Tyrkia er at tilskuerne der har ett litt dårligere rykte enn den gjengse brannsupporter og at de stiller opp i hopetall på flyplassen.

Står det to-tre fyrer i rød drakt og holder et banner, så legger de vel ikke merke til det en gang.
2109
Brann / Overgang vinteren 06/07
September 26, 2006, 18:20:28 PM
Quote from: "Nixon"
Quote from: "Utmedsnolken"
Quote from: "Nixon"
Quote from: "Utmedsnolken"Tenk hvis han har med seg moren på flyttelasset da. Riisene får klare seg med å spille med den andre røde drakten


Den holdningen var det mange som hadde her da unge Riise var et tema før han gikk til LSK. Totalt useriøst etter min mening. Se hvor han er nå. Etablert på LSK og tatt ut på landslaget i dag. Og utenfor vår rekkevidde da han nettopp skrev under ny kontrakt med LSK.


Det finnes en haug med gode spillere i verden, vi kan ikke kjøpe alle sammen. De kan jo heller bruke litt tid på å få Husekleppen opp på samme nivå. Han blir nok en ny Valencia, Knarvik eller Mjelde


Så når jeg mener at det er idioti å være skeptisk til en spiller pga moren, så sier jeg egentlig at vi må kjøpe alle gode spillere?
Greit å vite...


herregud. Noen spillere vil jeg ikke se i Branndrakt og to av disse har Riise som etternavn og moren har bare litt med saken å gjøre. Riise er vel snart moden for å prøve seg utenlands uansett, så skal vel mye til for at han vil til bergen.
2110
Brann / Overgang vinteren 06/07
September 26, 2006, 18:11:25 PM
Quote from: "Nixon"
Quote from: "Utmedsnolken"Tenk hvis han har med seg moren på flyttelasset da. Riisene får klare seg med å spille med den andre røde drakten


Den holdningen var det mange som hadde her da unge Riise var et tema før han gikk til LSK. Totalt useriøst etter min mening. Se hvor han er nå. Etablert på LSK og tatt ut på landslaget i dag. Og utenfor vår rekkevidde da han nettopp skrev under ny kontrakt med LSK.


Det finnes en haug med gode spillere i verden, vi kan ikke kjøpe alle sammen. De kan jo heller bruke litt tid på å få Husekleppen opp på samme nivå. Han blir nok en ny Valencia, Knarvik eller Mjelde
2111
Brann / Overgang vinteren 06/07
September 26, 2006, 18:02:00 PM
Quote from: "lurkie"Hvis Miller drar etter sesongen, hva med Bjørn Helge Riise? 23 år, og på landslaget.

Er han en sannsynlig kandidat? Spørs jo litt om det er en type som vil passe inn, og om LSK vil la han dra.

Noen andre unge gode høyrekanter? Synnes ikke vi burde kjøpe flere 28-30 åringer. Må ha noen unge som kan bli litt, evt. selges for gryn.

For mange 30 åringer i stallen og det blir fryktelig dyrt å kjøpe nye spillere når de pensjonerer seg og vi ikke får noe igjen for dem.

--


Tenk hvis han har med seg moren på flyttelasset da. Riisene får klare seg med å spille med den andre røde drakten
2112
Kamper / Lyn-Brann
September 26, 2006, 16:09:01 PM
Det er vel bare å kjøpe tobilletter det. BBB arrangerer vel turer utenom vanlig kollektivtrafikk, når toget går uansett hva BBB gjør, så er det jo ingen vits å stresse med det.

Quote from: "Brannfrelst"Hadde ikke det vert en idè å arrangere togtur til denne kampen? Er vel for seint nå da. Men å kjøpt opp en 100-150 billetter til toget?
2113
Tifo, sanger o.l.... / Respekt for nystemten!
September 26, 2006, 13:59:02 PM
Quote from: "kabelmann"Hva er korrekt? Hva er feil?
2114
Brann / Slik tar Brann gull
September 26, 2006, 13:28:16 PM
Quote from: "Marek"
Quote from: "arntf"
Quote from: "JohanNordahlBrun"Marek... skapsupporter av RBKs Sapara?


Lurte litt på det jeg også, men det er vel bare tilfeldig?


Hva faen er det dere to snakker om?


Hva er Saparas fornavn? Aha...
2115
Tifo, sanger o.l.... / Respekt for nystemten!
September 26, 2006, 11:55:48 AM
Quote from: "jako"
Quote from: "Stalin"
Quote from: "jako"
Quote from: "Stalin"Hvem har sagt jeg bor i Oslo?


Du østlending så det går for det samme. Et folk uten egen kultur.


Hvem har sagt jeg er østlending?


Du skriver som en østlending. Gramatisk. Du er iallfall ikke bergenser eller vestlending.


Har det å bruke korrekt norsk blitt feil også nå?
2116
Brann / Re: Jævla halvsamer!
September 26, 2006, 11:47:54 AM
Quote from: "Xminator"Joda, sterk overskrift. Ikke bare snyter Tromsø oss for 3 poeng på ett kunstgress for anledningen frosset så det var mer egnet for hockeykamp, neida, rævhullene av noen lappsamer har meldt Miller inn for NFF.

Og NFF logrer. De koser seg. Her har det sorte får i Bergen yppet seg og nesten lånt seriemesterskapet fra flaggskipet.

Frem med fingern Miller, vis den til NFF også ;) Still i kilt og viderefør en god skotsk tradisjon, flekk Ræv til fotballpampene :)


Er det mulig å være så barnslig. Tromsø vant ærlig og fortjent mot oss, riktignok på en bane som sikkert var litt glatt, men tviler på at Tromsø hadde spesialsko på seg.
Viser du fing til tilskuere, så er dette en utrolig barnslig og provoserende gest, som selvsagt ikke skal tillates. Dette er et tegn på en spiller som har gått sur og er mer opptatt av andre ting enn å spille fotball (se også: Miller mot Start). Ser ingenting galt med at han straffes for dette, utifra bt sin oversikt over tidligere saker, så ser det ikke ut som om han risikerer så mye straff uansett
2117
Brann / Viking-Brann kamp start?
September 25, 2006, 16:32:49 PM
Folk har jo kjøpt flybilletter for lenge siden! I tillegg er det bestilt båt og fly for de organiserte reisende. Man kan ikke drive og flytte kamper hit og dit hele tiden. Litt respekt for supportere må man da ha

Quote from: "The Boss"Hmm..Hva er galt med lørdagskamp i siste runde..? Da kan alle feste natten lang pluss hele søndagen etter vi har vunnet gullet.. Blir kampen spilt søndag skal folk på jobb neste dag, og det blir vel som etter cupfinalen, med en "markering" som friele har lovet og et folketomt sentrum ved midnatt..

Personlig har eg lenge håpet på at siste serierunde går lørdag!

Foresten, Tore Larsen skriver følgende:
"Vi har i tillegg gjennom NSA fattet et brev som ble sendt NTF hvor vi forklarte konsekvensene ved en eventuell flytting, ikke bare våres men andre klubbers konsekvenser. "

Hva er egentlig disse konsekvensene?
2118
Kamper / Brann-Rosenborg
September 25, 2006, 14:10:03 PM
Quote from: "krøvel vellevold"Skulle ikke tv-listen for resten av sesongen komme i dag?

Nå er det vel etterhvert tre uker til runden vi spiller mot Lyn, og det er neste runde som ikke er oppsatt.

Tipper TV2 venter i det lengste for å se hvordan tabellen ser ut etter helgens serierunde.


Ifølge en hyggelig mail fra en i tv2-sporten, så har visst ikke de noe med fastsettelsen av kampdatoene. Han presiserte, to ganger faktisk, at dette var nff sitt ansvar. Men en begynner jo å lure når det øverst i nff pressemeldingen står:  TV2, NTF og NFF har valgt ut TV-kampene i perioden 15. - 23. oktober.
2119
Kamper / Fastsatte kamptidspunkter for alle kamper?
September 25, 2006, 13:52:00 PM
Quote from: "bulldog"lyn brann er den fjerde siste runden, nff skulle bestemme de 4 siste rundene 22 sept. nå er det bare lyn kampen som er lekket
for noen amatører


Trodde regelen var at det skulle bestemmes når det var 3 uker igjen til kampen, noe de isåfall har brutt nå. Er jo tydelig at de vil sitte lengst mulig på gjerdet for å plukke de mest spennende kampene, noe som er forståelig sett fra deres synsvinkel, men ikke med supporterøyne.
2120
Kamper / Fastsatte kamptidspunkter for alle kamper?
September 25, 2006, 13:37:26 PM
Herlig. Da blir det bortetur. (og hurtig gange ned til oslo s etter kampen)
2121
Kamper / Fastsatte kamptidspunkter for alle kamper?
September 25, 2006, 11:33:51 AM
Quote from: "Bataljonen"
Quote from: "Charmless Man"Noen som vet om kamptidspunktet er satt for Lyn-Brann?Les på forsiden for mer info.


Når har de tenkt å bestemme dette da? er grenser på hvor lenge jeg gidder å sitte på gjerdet med billettbestillinger. Latterlig system de har nå, kampdatoene burde være spikret minst to måneder før kamp og helst før sesongen.