• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Utmedsnolken

2001
Kamper / Brann-Rosenborg
October 23, 2006, 16:18:16 PM
Quote from: "PetterOlsan"
Quote from: "Superjack"
Quote from: "krøvel vellevold"
Quote from: "PetterOlsan"Var det bare trøndere på tribunen i dag?? Jeg er skuffet over hjemmepublikumet i dag. Trønderpakket tok jo hele showet jo! Det skal ikke være lov! :(  Jada, det var bra stemning i starten av hver omgang, men en kamp varer jo i 2x45, ikke 2x10


Altså: De tok gull! Vi mistet muligheten til gull! Noen som tror at vi skal synge og være glade og synge RBK-fansen på ræv da?


Ja, vi skal rope heia Brann til krampen tar oss, synge og holde leven for å vise at engasjementet vårt er unikt.
Helt riktig Superjack. Krøvel har misforstått noe vesentlig: Man skal ikke slutte å heie på Brann selv om de butter litt. Det er faktisk da de trenger den 12. mann som mest. Heia Brann og Superjack


Hvis du er en sånn superglad optimist som synes alt er flott uansett, så er det bare å synge i vei, men når det står 3-1 til rosenborg og vi har gått fra å lede med 10, til å være 6 poeng bak, da er det ikke mye sangvilje igjen i meg. De fleste jeg så satt og så tomt fremfor seg, noe som er høyst forståelig
2002
Kamper / Og jeg fikk rett. Mjelde skulle ha fått ferie
October 23, 2006, 16:12:13 PM
Quote from: "Radney"Bengt er viktig på mange måter. Han trekker på seg to motspillere, noe som gjør at det blir rom for andre. Han er veldig viktig på defansive dødballer då han er stor og sterk og rydde mye vekk! Mons har ansvaret ja og jeg er sikker på at han gjø så godt han kan. Spillerne er voksne mannfolk, og ikke lilleputtspillere. Det er ikke slik at de yter vidt forskjellig om to trenere sier det samme!


1. Bengt er ikke viktig på noen som helst slags måte. At han binder opp folk og er flink på defensive dødballer er bare dårlige unnskyldninger for at han ikke får til noe som helst. Hadde jeg stått utpå der hadde jeg bundet opp en eller to forsvarspillere jeg også. Han er en spiss og skal score mål eller i det minste komme til sjanser!

2. Hvis mons gjør det han kan, så er det kanskje ikke godt nok?

3. Angrepsspillet vårt er horribelt og vi skaper ingenting. Kommer Winters seg ned til hjørnet, så er det maks to Brannspillere inne i feltet, som regel kun en. Når vi har mange fremme, så skal man finte og småsentre seg inn til mål, noe som ikke virker. Prøv å avslutt avogtil!
2003
Kamper / Oppførsel til supporterene....
October 23, 2006, 16:06:07 PM
Quote from: "Candyman"
Quote from: "Kruxleiven"Pinlige greier! Ihvertfall det med Steffen. Jeg forstår ikke hvorfor han skal få egg på seg. Fordi han er god til å heade og scorer en del mål?

Hadde han feiret målet foran sine egne supportere på sin egen banehalvdel så hadde han vel aldri fått egg på seg. Og hva er det med dette egget egentlig? Folk tar jo helt av. Det var bare ett egg. Verre med de som kaster ting som mynter, flasker og lommelerker. Det kan jo skade folk. Ett egg har vel aldri skadet noen.

Vet dere hva man får om man blander en liter vodka, ett kilo sukker og drakten til iversen i en bolle?


Eggelikør seff ;-)


Det er vel ikke vanlig å løpe over hele banen for å feire mål? De blir jo vanligvis feiret på den siden der det scores. I tillegg var det jo ikke Ivers som scoret...
2004
Tifo, sanger o.l.... / Re: Synging på Rosenborg-kampen
October 23, 2006, 16:01:19 PM
Quote from: "Brodtkorb"
Quote from: "krøvel vellevold"
Quote from: "Kruxleiven"Så lei jeg er. Så vanvittig dårlig synging, dårlige sanger, gamle sanger, repetative sanger. Er det helt forbanna umulig å lage noe nytt? Satt midt på hovedtribunen i dag. Hørte bare Rosenborg-fansen så lenge det var 0-0, 0-1 og 2-1. Før kampen var det bra stemning, men da med "Byen e Bergen" og "Vi vinner serien i år". Så har vi en sang til. "Heia Brann" klapp-klapp. Wow hele 3 sanger. Dritbra. Og syngingen i motgang er intet mindre enn fantastisk. Meg selv? Såkalt sittesvin som bare klager? Vel, jeg prøvde på Ullevål når vi lå under 0-1 og 0-2. Responsen var latterlig dårlig der vi på et tidspunkt fremdeles kunne klare uavgjort mot Lyn. Da det var 0-2 var det ingen som sang lenger. Har vi virkelig ikke ambisjoner om noe annet? Om supportere som er der og støtter laget i motgang også? Jeg tror ikke det. Det er "gi opp stemningen" som regjerer blant våre fans. Dessverre!


Skal gjerne synge evighets sanger eg viss Vi bare kan klare å holde stemmningen oppe og klarer fint  å få med meg kampen selv om eg synger.For meg er det å gå på stadda det samme som å gå i kirken og eg er ikke kristen.
Kan ikke si annet att kampen i går var en lærepenge for Brann og supporterene.
Brann ang. billettsalget ... som De før og no etter kamp viste seg å være en kjempe flause.
Syngingen i dag har kanskje noe med att alle ble spredd for alle vinder på grunn av splittelsen det blir når billettene blir lagt ut og folk kan kjøpe 25 billetter.
Supporteren bør  gå i seg sjøl og ikke hakke på Mjelde ....
Vi bør hakke på oss sjøl og ikkje tro att Vi er Norges Beste Supportere.
Kanskje viss vi får samlet alle og slutter å rakke ned på de forskjellige grupperingen og klarer å få noen oppsangere til å dra i gang .... dette har vært gjort med suksess før.for sånn som det var i går,så var det en flau forestilling fra oss.
Har litt sansen for denne : http://www.fxt.no/tippeligaen/viking/article778336.ece


Hva har Mjelde med supporterstemningen å gjøre da? Jeg hakker masse på mjelde, men sjelden pga at stemningen er lav. Vi har et ganske stort repetoar av sanger som sjelden blir brukt lenger. Hva med å starte Bergen sine gutter eller I-ia-iao (passer veldig bra om vi skulle kjøpe Inge Andre Olsen...) avogtil
2005
Brann / TIL ALLE BLUSSERE
October 23, 2006, 14:58:12 PM
Quote from: "Stoffi"
Quote from: "krøvel vellevold"
Kan man angi en person som kaster egg, Stoffi?


Nei. Brann får finne ut av det selv uten at vi skal "hjelpe". Hva sidemannen gjør er hans problem, ikke ditt eller mitt.


Selvsagt er det vårt problem og Brann sitt problem. Det sidemannen gjør vil gå utover, iførste rekke klubben, og deretter utover Brann-supporterne. Vi kan regne med mindre og mindre velvilje fra klubben og fra andre lag, jo verre vi oppfører oss. I tillegg kan det gå utover antall tilskuere og supportere. Hvem har vel lyst å definere seg som brann-supporter når dette gjør at du havner i samme gruppe som de som sender e-post og sms trusler til Tørum, de som kaster ting på banen og spillerne, angriper politiet osv.
2006
Quote from: "anders_flanderz"Kom igjen folkens.. har vært artig med egg kasting og bluss.. EG har ingen ting i mot det.. men brann blir straffa for det..

no må dere gå i dere sjøl å ikke finne på noe tull i de to siste kampene...
Så blir Dahl glad;)


Er det artig å kaste ting på motstanderne? latterlig

Og til xmin: er nok ikke så veldig vanskelig å smugle inn ett egg.
2007
Brann / Miller Vraket!?
October 20, 2006, 16:31:00 PM
Quote from: "Gud"På BT står det at Winters mest sannsynlig starter. Forvirrende denne motstridende informasjonen.


Forvirringspropaganda. Tørum river sikkert av seg håret sitt nå, mens han prøver å tyde hvordan laget egentlig blir
2008
Brann / Den Store Stadion-utbyggings-tråden
October 20, 2006, 16:30:12 PM
Quote from: "Pondan"Folk klarer jo ikke å få det inn.. Det går ikke ann og bygge noe særlig større enn det som de bygger i dag..


De skulle ha gjort det uansett!!!!1111
2009
Brann / Den Store Stadion-utbyggings-tråden
October 20, 2006, 16:09:22 PM
Quote from: "Petter Puddefjord"Det blir ikke mange enkeltbilletter for salg neste sesong. Tipper at det meste ryker i partoutkort. Fryder meg glugg ihjel allerede. Krøvels argumenter smuldrer bort, og all kritikk mot Xminator og meg forsvinner! Brann innser nok at 20.000 er ynkelig lite for fremtiden.


Og hva så da? De kommer jo ikke til å bygge noe nytt med det første uansett.
2010
Kamper / Brann-Rosenborg
October 20, 2006, 09:47:13 AM
Quote from: "Chrisstah"
Quote from: "Corran"kunne tenkt meg Helstad og winters på topp. Bengt har vært svak og går stort sett på trynet. Men to kjappe spisser som kan leke med tregingene i rbk hadde vært greit


bengt trenger vi på defensive dødballer og er sinsykt viktig der! winters er en matchvinner han som kan sette skikkelig fart på en kontrer vet og at helstad kan det men det e ikke på samme måte! syns ikke vi ska begynne bytte spisspar fra start i den viktigste kampen vi har! bengt og winters er de vi har brukt fra start nesten samtlige kamper og de fleste av de har gått bra! men en ting eg sitter grubler på er hadde det kanskje ikke vært smart med hodesterke bjørnsson som fri merke på ivers?


Ingenting er mer irriterende enn å høre folk mase om at vi trenger Bengt på defensiv dødball. Mannen er en spiss og er utpå banen for å score, ikke for å klarere, det er det vi har forsvarsspillerne til! Spiller han dårlig som spiss (noe han gjør), så er det ikke noe poeng å tviholde på ham ute på banen fordi han er høy. Ut med han og inn med hvem som helst av de andre (Memelli er sikkert grei på defensiv dødball han også)
2011
Brann / Festen på søndag blir på MOOD!
October 20, 2006, 09:33:47 AM
Quote from: "krøvel vellevold"Er dette den festen det skulle komme 50000 på?


Punktumet forsvant vel et sted i prosessen, 500.00 mente de sikkert
2012
Det spørs jo hvilken type mynt det er, tipper en tjuekroning er hardere enn en 50-øring.
Selv har jeg aldri tystet på noen og kommer nok ikke til å gjøre det heller (har ikke sett noe verdt å tyste på heller), men jeg gidder heller ikke leke tøff og true "tystere" med bank, kalle de illojale og be de holde seg borte fra tribunen heller.
2013
Det er ingen som har sagt noe annet heller. Jeg har bare ingen sympati for de som skulle bli tatt for å gjøre noe, om de er tystet på eller ikke. Lojaliteten min er til laget og ikke til alle de andre som heier på samme lag.
2014
Quote from: "Stoffi"
Quote from: "kapteinen"Er jo storm i ett vannglass dette har.
Av 4000 Brann supportere ble det kastet 4 beger med brus inn på banen i løpet av 2 omgang.Det var ihvertfall så mange som jeg fikk med meg.
Det er 4 supportere av 4000!!!!

Også kommer supersupporteren "ka faen" og drar alle over en kam, mens han sammenligner dette med opprryddingen i klanen.
Skjerpings!


Som en lenger oppe sa, det blir for dumt når "nye" supportere skal komme og belære oss andre her inne.

Dette er virkelig en storm i et vannbeger, og man skal ikke kaste ting ut på banen. MEn hvis nabomannen min tyster på meg hvis jeg blusser eller kaster noe, så er det faktisk god nok grunn til å gi fyren juling. Ka fan, stå gjerne ved siden av meg på kamp, men tyster du hvis jeg blusser, skal du faen med få kjenne det hvis jeg får sjansen.
Ikke det at jeg er noen super-duper slåsskjempe som truer folk med bank, jeg slåss kun på trening og i selvforsvar en gang innimellom, men tysting er en meget god grunn. Men nå snakker vi helt hypotetisk, mest sannsynlig hadde ingenting skjedd, men muligheten er der.

Man tyster IKKE på egne. Man støtter, og ordner opp seg imellom.

Jeg har selv kastet mynter ved et par anledninger, såpass ærlig er jeg. Men det er ikke noe jeg støtter i det hele tatt, men man tyster fortsatt ikke.


Hvorfor ialledager skulle jeg føle lojalitet med et lettere tilbakestående individ som oppfører seg som en idiot. Det er jo ikke mafiaen dette her. Hvis folk gjør noe de vet er galt, så får de værsågod å være tøff nok til stå til ansvar for det uansett hvordan det blir oppdaget.
2015
Brann / Linker
October 19, 2006, 15:41:09 PM
Quote from: "Corran"Skummelt tja men litt kult og :-)
Tenk at når de skal ramme norge sterkt så er det Brann som blir trukket fram. Betyr at vi er godt kjent som den største og beste klubben i norge det.
Det som setter det ekstra på spissen er at det er en side de ikke regner med at så mange i norge er innom så da er jo vi verdensberømte da :-)
Men mest sansynlig er det em islamsk 12 åring bosatt i trondheim eller oslo som har lagt deet inn


Hvem bryr seg nå om de skulle boikotte Brann. tviler på at det er så mange militante muslimer som pleier å gå på stadion uansett.
2016
Brann / Trøndere og pub besøk...
October 19, 2006, 13:19:16 PM
Quote from: "Langhår"
Quote from: "rbk1985"Nei. Man fryktet at 300 billetter var solgt til Brann-supportere, men etter at alle oss som fikk billetter måtte garantere at vi var Rosenborg-supportere, samt at vi fikk klar beskjed om at alle Brann-supportere som likevel lurte seg inn på bortefeltet ville bli kastet ut av vaktene, så var det mange Brann-supportere som sa fra seg billetten sin. Tviler på at det blir særlig mange av de 950 billettene vi har som er gått til Brann-fans, så vi blir nok nesten 1000 svarte og hvite i byen (husk at det sikkert er flere som drar på pub enn akkurat de som skal på kampen) og i alle fall på stadion, skal du se. Håper de har utenlandsk øl på Era, så jeg slipper å drikke Hansa...


men hvor blir de da plassert. Det kan jo tenkes at de stues inn bakerst på t-feltet og det er kanskje ikke like gøyt i regnet som en fin sitteplass på bt.
2017
Brann / Trøndere og pub besøk...
October 19, 2006, 13:07:37 PM
Quote from: "rbk1985"Nei. Man fryktet at 300 billetter var solgt til Brann-supportere, men etter at alle oss som fikk billetter måtte garantere at vi var Rosenborg-supportere, samt at vi fikk klar beskjed om at alle Brann-supportere som likevel lurte seg inn på bortefeltet ville bli kastet ut av vaktene, så var det mange Brann-supportere som sa fra seg billetten sin. Tviler på at det blir særlig mange av de 950 billettene vi har som er gått til Brann-fans, så vi blir nok nesten 1000 svarte og hvite i byen (husk at det sikkert er flere som drar på pub enn akkurat de som skal på kampen) og i alle fall på stadion, skal du se. Håper de har utenlandsk øl på Era, så jeg slipper å drikke Hansa...


For dere, så er jo Hansa utenlandsk øl :)
2018
Quote from: "Chrisstah"

tror de som kaster driter om du eller andre syns det er akseptabelt! dette skjer spontant i sinne!


Rart at dette ikke skjer til stor grad på andre kamper da, skulle tro folk var sinte da også. Når idioter ser andre kaste ting på banen, synes de det er tøft og kult og får lyst til å gjøre det samme for å vise at de også er sinte og tøffe brannsupportere.

Hvis folk blir så sinte evt fulle at de ikke klarer å styre seg selv, så får de finne noe annet drive på med.
2019
Quote from: "jako"
Quote from: "Utmedsnolken"
Quote from: "jako"Det som slår meg med denne debatten er hvor mange som ikke er spesielt trofaste supportere selv skal belære andre om hva god supporterskikk er.

Det hele topper seg jo med Langeland sitt sleivspark.


Jeg er helt enig med Langeland.
Hittil har jeg lært at god supporterskikk er:
1. å kaste ting på banen
2. å sende truende og hetsende tekstmeldinger til motstandernes trener.

Noe mer jeg kan fylle ut listen min med, så jeg vet hvordan jeg skal oppføre meg fremover?


Slutt å lek idiot. Du vet like godt som meg at det er et lite mindretall som gjør dette. Hadde vi ungått seansen i pausen så hadde dette aldri oppstått. Jeg har selv aldri kastet ting på banen eller sendt teksmeldinger til trønderhorer. Og har heller ingen planer om å begynne med det. Det er ingen som er død eller kommet fysisk til skade så jeg fatter ikke hvorfor man skal gjøre så stort nummer ut av dette.


Selvsagt er det kun et lite mindretall som driver med dette, men så lenge de føler at det de gjør aksepteres av flertallet, så ser de vel ingen grunn til å slutte med det.
2020
Quote from: "jako"Det som slår meg med denne debatten er hvor mange som ikke er spesielt trofaste supportere selv skal belære andre om hva god supporterskikk er.

Det hele topper seg jo med Langeland sitt sleivspark.


Jeg er helt enig med Langeland.
Hittil har jeg lært at god supporterskikk er:
1. å kaste ting på banen
2. å sende truende og hetsende tekstmeldinger til motstandernes trener.

Noe mer jeg kan fylle ut listen min med, så jeg vet hvordan jeg skal oppføre meg fremover?
2021
Brann / Rosenborg: Dommerens venn
October 19, 2006, 10:19:29 AM
Quote from: "arntf"
Quote from: "Nixon"
Quote from: "arntf"Nervøs jeg også. Timene frem til søndag kveld er en pine.


Skal du nedover?

Ellers er nervøs bare forbokstaven.
Har nesten ikke lyst til å gå på kampen. Bare tanken på ydmykelsen som kommer får meg til å kaldsvette...


Det var planen faktisk, men ting kom opp som forhindrer meg, så jeg har donert min billett til en kompis. Har imidlertid invitert både, slekt, venner og Bergensparet i etasjen over til øl, popcorn og TV-kamp, så litt stemning blir det vel.


Du får passe deg så du ikke provoserer de for mye, stuen kan fort bli dekket i øl og popcorn da ;)
2022
Brann / Billettsalgstall
October 19, 2006, 09:20:11 AM
Quote from: "krøvel vellevold"Her kan du selv se hvor god du er til å tippe, Petter P!



Petter P noen timer før Odd:
QuoteSlapp av....

Det blir SMEKKFULLT!


Det var 1000 ledige plasser.


Petter P 4 dager før Odd-kampen:
QuoteSlapp av! Det blir fullt! :-)


Det var altså 1000 ledige plasser.



Petter P 2 dager før Sandefjord-kampen.

QuoteSlapp av, det BLIR utsolgt!

19400 på søndag! :-)


Det kom 16894.


Petter P 3 dager før MFK-kampen:

Quote


Petter P 3 dager før MFK-kampen:

QuoteSolgt 14.700 billetter, og det er LENGE til kampstart.

Det blir FULLT resten av sesongen. Sann mine ord!

Hvem fikk rett ?





Petter P 3 dager før MFK-kampen:
QuoteJa, det blir rundt 18.000 tilskuere.


Det kom 17351.

Petter P 2 timer før Start-kampen:

QuoteJogget rundt stadion ca. kl. 16.50. Da var det allerede begynt å bli kø i billettlukene. Jeg fryder meg GLUGG ihjel over å få rett igjen. Rundt 18.000.


Petter P samme dag som Start-kampen:

QuoteJeg har åpnet "ballet" ja, og jeg skal sannelig avslutte det også. I kveld kommer det rundt 18.000 som sagt. Det er solgt over 15.000 nå, så jeg får i ydmykhetens navn rett igjen :-)


Det kom 16484


Petter P i sommer:
QuoteEr det NOEN som tror at det ikke blir smekkfullt resten av sesongen?


Petter P i sommer:

QuoteDu kan begynne å gjøre båten din klar. Det blir rundt 18.000 som sagt. Resten av denne sesongen blir det bortimot SMEKKFULLE tribuner.



Petter P før Viking-kampen:
QuoteJeg tipper rundt 17.000 i dag. M.h.t. at kampen går direkte på TV2 er dette meget bra i drittværet...


Det kom 16339.


Petter P i sommer:

QuoteDet kommer til å bli SMEKKFULLT resten av høsten! Det blir neppe helt fullt i de to neste hjemmekampene, da det fremdeles er ferie, men utover høsten - - - > > > STAPPFULLT.


Gi den mannen et 800 nummer og sett inn en annonse i avisen. Vi kommer til å bli søkkrike!
2023
Kamper / Brann-Rosenborg
October 18, 2006, 16:59:44 PM
Quote from: "Roald"
Quote from: "Svartoghvit"Og at ikke smileyene her funker var jo ikke noe bombe...

HA HA! Jeg må le. Er bare trøndere som blir grinete over at smileyene ikke fungerer. For en idiot.


At smileyene ikke fungerer, er jo kun positivt
2024
Brann / Rosenborg: Dommerens venn
October 18, 2006, 16:58:59 PM
Quote from: "Corran"Husker ikke en ble trukket fram når de iste høydepunkter og diskuterte kampen. Pleier jo å intervjue både spillere og dommere om det er noe de mener er helt feil. Men kan godt være eg tar feil. Fra min plass på tribunen (som ikke er det beste stedet å bedømme alle situasjoner) så var det ikke soleklart og ingen jeg har snakket med som så det på tv har ment det vr soleklart.


Quote


Først jeg fant om det, selv var jeg ganske lettet da han ikke blåste.

P.S. Dette var det første og beste eksempelet jeg kom på, er sikker på at det er mange andre også...
2025
Brann / Rosenborg: Dommerens venn
October 18, 2006, 16:31:45 PM
Quote from: "Corran"Den er diskutabel og ikke soleklar
må være situadjoner som er helt udiskutable (bortsett fra lagenes supportere seff) Men som media, dommere (til en viss grad) og kommentatorer er helt enige om at er feile.
Og det må jo seff vær i kamper der det ene laget ikke har vunnet mye


Jeg synes nå den var ganske klar. Hadde hatt stor påvirkning på resultatet også.
2026
Brann / Rosenborg: Dommerens venn
October 18, 2006, 15:02:03 PM
Quote from: "Corran"
Quote from: "Tom C"At dommerstanden i Norge er forferdelig dårlig, kan vel ingen nekte for. Men jeg er vel ikke helt enig i at RBK har noen spesiell fordel av dette. Selvfølgelig har det vært situasjoner som RBK har vært heldig med, men vi glemmer raskt situasjoner som Brann er heldig med.

Jeg tror vi gjør lurest i å glemme dommerne og fokusere på oss selv. Det eneste utfallet av å skylde på korrupte dommere og andre lags flaks, er at det forsterker det allerede frynsede ryktet Brann-supportere har andre steder.

Jeg mener det er stor forskjell på å være super-engasjerte og lidenskapelige i vårt forhold til klubben, og på å være dårlige tapere... Sitter med en følelse av at folk i motsetning til tidligere er mye mer opptatt av alle andre enn av vår egen klubb...




Kanskje eg e glemsk men nevn en gang en kamp ha vippet Brann sin vei pga at dommeren har gjort feil. Eg kan ikke komme på noen ganger at Brann har fått dommerfeil i sin favør og som har gjort at vi har tatt poeng.
Men ingen problemer å se at rbk og lsk har fått ekstra poeng på den måten og ikke gått glipp av noen
Kan som sagt være eg tar feil og det må jo være en første gang for alt
2027
Kamper / Brann-Rosenborg
October 18, 2006, 14:58:08 PM
Quote from: "arntf"
Quote from: "Langhår"
Quote from: "arntf"
Quote from: "Ka fan?"Ka ska vi si om dette då guttar?
http://fotball.bt.no/eliteserien/article67103.ece


Bergen lider av dårlig forretningssans. Drøye tusen tørste trøndere må jo være en gullgruve og enhver pubeiers våte drøm, sånn som vi tyller i oss.


Haha. Det er dummeste jeg har hørt. Man blir ikke rik av å selge halve kopper kaffe. Når man i tillegg må legge nytt gulv etter at tjukkaser med  tresko har maltraktert det kan det fort gå i minus.


Tresko? Jeg trodde klisjéen gikk ut på at vi trøndere gikk med duske-mokasiner, jeg. Slikt skotøy sliter ikke gulv, så det kan du bare glemme. Dessuten tror jeg nok at de pubene som ender med å ta imot oss nok skal få solgt dugelig med øl også. Tror ikke du trenger bekymre deg for det, Langhår.


Vi har da aldri bekymret oss for om dere får pub eller ikke. Det er da en sak mellom dere og utelivsbergen.
2028
Kamper / Brann-Rosenborg
October 18, 2006, 14:48:44 PM
Quote from: "arntf"
Quote from: "Ka fan?"Ka ska vi si om dette då guttar?
http://fotball.bt.no/eliteserien/article67103.ece


Bergen lider av dårlig forretningssans. Drøye tusen tørste trøndere må jo være en gullgruve og enhver pubeiers våte drøm, sånn som vi tyller i oss.


Ikke så vanskelig å skjønne:

1. Bergen er ingen homogen enhet, alle pubene styres selvstendig og tar egne avgjørelser. Kommunen eller Brann kan ikke gå inn og kreve at noen har Rosenborg dag

2. Stadion er full => mange bergensere i byen som skal se kampen på pub.

3. Engelsk fotball hele dagen, med mange store kamper. Da er alle (ja, all) pubene fulle hele dagen med faste gjengere, enkelte puber har også avtaler med supporterorganisasjoner. disse kan ikke ta plutselig kaste ut alle de faste og ta inn trøndere, da de kan tape penger i lengden på det.

4. De skal være på Era, som er et gigantisk utested som er mer enn godt nok. Case closed.

Konklusjon: Turlederen har hatt uflaks med hvilke utesteder han har hørt med. De som eier barene har ansvaret for å tjene penger og IKKE for å representere Bergens gjestfrihet, det har derimot reisesjefen og Herman Friele og de tok ansvar.
2029
Quote from: "Langhår"Det sier jo en hel del at NFF som er så rørende opptatt av sikkerheten på tribunene at selv et banner med et årstall på blir gjenstand for gransking, faktisk hadde seriøse planer om å legge utdelingen av gullmedaljer til RBK på Stadion dersom det var muligheter for det.

Nå er et slikt scenario heldigvis ikke mulig, men man må jo spørre seg hva som rører seg i hønsehjernene til NFF når de planlegger slik.

Konspirasjonsteoretikeren i meg lurer på om dette skulle være en ren provokasjon for å fremtvinge en reaksjon hos Brannsupporterne slik at NFF kunne statuert et eksempel for resten av fotballnorge.

Store deler av publikum ville selvsagt rablet gal og da kunne NFF ha demonstrert sin makt i etterkant. Hvilket bedre offer enn Sportsklubben Brann for å utvise sin allmektighet?


Dette er vel vanlig prosedyre? Du må være ganske tett i knotten for å tro at det er en konspirasjon på gang. Det har vel blitt gjort på stadion en gang også, men da hadde jo 90% av stadion gått hjem for lenge siden.
2030
Bataljonen.no / Re: Grunnlag for stengt tråd?!?!
October 17, 2006, 11:57:20 AM
Quote from: "tormi"


Dette ble jo diskutert i flere andre tråder også. Dermed ble tråden din overflødig og stengt, noe denne også burde bli
2031
Brann / Kameratene våre fra Hamar
October 17, 2006, 10:33:08 AM
Quote from: "Corran"
Quote from: "KEA"
Quote from: "krøvel vellevold"Nå følger jeg bare med på Hamkam - RBK med et halvt øye, uten lyd (for jeg orker ikke høre hverken på kommentatorfjas eller kjernensanger), men medfører det riktighet at Hamkam er snytt for TO straffer?

Det var vel litt sånn med meg også (denne Bredeli er en stor fjott - han sa til og med at han hadde arvet barten etter moren som var trønder(!) - og kjernen mumlet heldigvis bare dempete begravelsessanger i bakgrunnen), men det er i hvert fall helt soleklart at HamKam ble snytt for en straffe da Kienast etter en del klabb-og-babb fyrte løs inne i boksen til Rosenborg, og sprellemann-Dorsin stoppet skuddet med hånda! 1 poeng tapt for Brann i gullstriden (og 2 for HamKam, men det er en annen historie…). Nå fikk jo HamKam en helt grei straffe etterpå, selv om noen sikkert vil si den ikke var blant de klareste. De scoret på den. Men seinere var det 2 episoder til der det kunne se ut som hands innenfor straffefeltet (den første som så ille ut fikk ikke jeg sett i reprise – litt dumt fordi jeg var på vei tilbake til TVen fra kjøleskapet….), den andre er også diskutabel, selv om den muligens (bare) var en aktiv skulder fra Basma, inne i feltet.

For å gjenta meg selv fra en annen tråd her som handler om denne kampen, så bare konstaterer jeg at nok en gang tipper tvilsomme dommeravgjørelser ”tilfeldigvis” i vår disfavør.....

Honnør til HamKam som hadde sjanser nok til å avgjøre hele kampen til både deres og vår fordel. Det var vel såpass uklart hvem som hadde størst sjanse til å putte på på slutten at man ikke tok sjansen på 6 minutter denne gangen.


Straffen Ham.Kam får er soleklar etter min mening. En spiller løper med ballen og en annen spiller kommer inn bak spilleren og det blir kontakt Helt greit.
Så blir kamma snytt for en soleklar hands på Dorsin.
Handsen som de ville ha på Basma var ikke i nærheten av straffe fra den vinkelen som tvbildene viser. der tucher ballen brystet eller overgangen mellom bryst og arm. Og den siste "handsen" fikk vi aldri se i reprise så den kan jeg ikke uttale meg om, men når jeg så trodde jeg han brukte armen og kamma spillerene reagerte med en gang (akkurat soom om at fotballspillere kan stoles på i slike situasjoner:-)
Så summa sumarum Det skulle vært minst en straffe til for kamma


Den andre straffesituasjonen følger jo av den første, den andre straffen ville jo aldri oppstått om han hadde blåst for den første. To tvilsomme situasjoner = en straffe må vel sies å være greit?
2032
Quote from: "Stoffi"
Quote from: "Utmedsnolken"
Quote from: "Stoffi"Er det å snakke om banestorming tabu? Endel brannsupportere som var ute på banen for å "ta" de idiotene som provoserte. Har ikke sett det nevnt noen steder.


Skjønner ikke helt hva du mener? Påstår du at dette skjedde? Det kan jeg iallefall avkrefte.


Da farer kompisen min med løgn, eller overdriver. Jeg var der ikke selv, men jeg ble fortalt at det var endel brannsupportere utpå banen, blant annet kompisen min.


Brannsupportere var utpå der ja, av samme grunn som lynsupporteren var der, for å delta i den uhøytidelige bataljonen-bastionen straffekonken. Ingen av bataljonsmedlemmene gjorde dog noe som helst med situasjonen

EDIT: Eller så har det skjedd noe jeg absolutt ikke har fått med meg....men tror ikke det...
2033
Quote from: "Stoffi"Er det å snakke om banestorming tabu? Endel brannsupportere som var ute på banen for å "ta" de idiotene som provoserte. Har ikke sett det nevnt noen steder.


Skjønner ikke helt hva du mener? Påstår du at dette skjedde? Det kan jeg iallefall avkrefte.
2034
Brann / Overgang vinteren 06/07
October 16, 2006, 18:41:18 PM
Quote from: "Mr_Soma"Er nok heller det at han trakker så hardt når han skal akselerere, at han sklir om han så hadde brukt skotøy de bruker på Briksdalsbreen.

Ikke lett å ha 90 kg muskler.


Det er jo ikke bare i akselerasjonsfasen han sklir. Han sklir overalt, i alle faser av spillet, alltid
2035
Kamper / Oppførsel til supporterene....
October 16, 2006, 16:04:08 PM
Quote from: "Klaus_Brann"
Quote from: "Mr_Soma"



Helt utrolig enig.  Dere som ikke tåler litt for mye følelser får heller se kamper på tv, tror ikke helt dere har fått med dere hva som kanskje røk i går!


Det går an å ha følelser uten å gi fysisk utløp for disse, det kalles selvkontroll. Slå det opp. Gullet røk i sommerferien, siden det har de ikke spilt som gullkandidater (utenom start 2.omg og Viking)
2036
Kamper / Oppførsel til supporterene....
October 16, 2006, 15:44:38 PM
Quote from: "Mr_Soma"


Det er forskjell fra å kaste mot denne tullegutten fra oslo vest når han er utpå banen og det å kaste ting på banen utover i hele andre omgang. Det var ikke bare colabegre som ble kastet på banen heller, så mange andre ting også.
2037
Kamper / Oppførsel til supporterene....
October 16, 2006, 14:46:20 PM
Quote from: "SKBMiller"jeg kastet absolutt ingen ting.
mente bare at skal noen ha skylda er det lyn for dårlig vakthold


Skal de ha mer skyld enn de som faktisk kastet midt under kampen, 20 minutter etter at de skal ha blitt provosert?
2038
Kamper / Oppførsel til supporterene....
October 16, 2006, 14:37:01 PM
Quote from: "SKBMiller"kom selv hjem akkurat.

jeg ble jævlig provosert av drittungene som kom på banen i pausen. da ber de om bråk. så ikke klag på kasting på banen.

er kjempe fornøyd med stemninga og antallet som kom.

har likt lyn helt greit før denne kampen. men etter dette og det med de i pausen har  jeg mistet all respekt.

vi er tilbake neste år.


Kasting av ting på banen under kampen er latterlig, uansett hvor provosert man er. Den lille pjokken fikk gjennomgå verbalt av meg også, men å kaste ting ut på banen under kampen har da ingen sammenheng med episoden? Stemningen var bra i begynnelsen, men sank til bånns sammens med spillet, noe som ikke er så rart.
2039
Brann / Lynpakk
October 16, 2006, 13:29:00 PM
Barnslig og veldig unødvendig.
2040
Kamper / Re: Royal League
October 13, 2006, 16:34:27 PM
Quote from: "anders_flanderz"Vi som har sesong kort..har vi forkjøpsrett på billetter til rl???

noen som vet?


Tror ikke det blir noe problem gitt.
2041
Brann / Kristian Jæger og sponsorer
October 12, 2006, 16:09:40 PM
Quote from: "Nixon"
Quote from: "krøvel vellevold"Bedriftene sponser jo Brann fordi det gir dem en PR-gevinst å få navnet sitt vist frem.


Vist frem hvor da? De aller fleste får ikke vist navnet sitt frem i noe større grad. For noen dreier det seg om en liten logo i Programbladet som blir skumlest av de som leser det. Og hvor mange er det? Ingen der jeg sitter i alle fall. Opplaget kan ikke være stort. Og skal man tro brann.no er det en haug med sponsorer som ikke engang kommer i Programbladet. PR-gevinsten er er liten for de aller fleste!

Quote from: "krøvel vellevold"Selvsagt er det fint om penger kommer av veldedighet også, men forsvarer dette at de kan få så mange billetter de vil?


Nei.


De får bruke Brann supporter team logoen i egen reklame. Kanskje ikke så mye å skryte av, men de betaler jo bare 20 000kr i året og får en god del andre ting i tillegg (bare sesonkortet er vel verdt 2-3000)
2042
Brann / Kristian Jæger og sponsorer
October 12, 2006, 15:11:34 PM
Quote from: "monzilla"Brann Stadion er en merkevare, jeg tviler sterkt på at den blir solgt.


Du skal aldri si aldri. Hadde ikke blitt forundret om de solgte navnet, forbannet kanskje, men ikke overrasket.
2043
Brann / Kristian Jæger og sponsorer
October 12, 2006, 14:07:45 PM
Quote from: "kabelmann"
Quote from: "2rB"16.000 supportere er langt over 2.000.000 i inntekter på ein kamp i billettinntekter.
Betaler virkelig sponsorene så mykje, at det er verd å mista nokon av desse?

Her må jo du trekke fra sponsorbillettene.


Hvor mange er det egentlig? Kan vel ikke være mer enn tusen for å ta hardt i?
2044
Brann / Kristian Jæger og sponsorer
October 12, 2006, 10:44:01 AM
Quote from: "Xminator"Enkelt, de flytter 350 trøndere fra andre steder på Stadion.


Denne er jo småartig http://www.finn.no/finn/bap/object?finnkode=8558326
2045
Bataljonen.no / Trønderpakk på bataljonen.no
October 11, 2006, 15:53:48 PM
Quote from: "Chrisstah"
Quote from: "Utmedsnolken"
Quote from: "Chrisstah"
Quote from: "Utmedsnolken"
Quote from: "Corran"Det er vi enig om og vi er enig om at det beste laget ikke vant om vi ikke vinner


Akkurat der er jeg litt uenig :) Det beste laget vinner alltid. Det er en veldig fin holdning å ha med seg, så slipper du å gå torturere deg selv mentalt helt til neste sesong. Vinner de 12 kamper på rad, så skal jeg faktisk innrømme at det var helt fortjent.


er ikke enig at det beste laget vinner! noen aom husker i fjor? ALLE de tvilsomme avgjørelsene mot start i fjord? hvor mange ganger ble ikke de snytt for straffe i fjor? og til slutt den mest korrupte dommer avgjørelsen mot bärlin når han scorte i siste runden! start var det beste laget i fjor men engen vant!

I år e det vi som levert den beste fotballen av absolutt alle lagene i Norge! tørum sier sjøl at de har hatt veldig FLAKS med mange seierene sine! ser for meg noe av det samme i år men håper eg tar feil! brann er det beste laget men rbk vinner!


Rosenborg spiller bra fotball de også når de er i form. Vi har selv hatt flaks i kamper, ting jevner seg ut osv. Brann er ikke det beste fotballlaget i verden (ikke engang i Norge til tider), men likevel gode nok til å kjempe om gullet. Ingen motarbeider Brann. Fordi at en dommer gjør feil, er han ikke korrupt. Et lag som vinner 9 kamper på rad (sikkert tolv til slutt) har ikke bare flaks. Vi vinner aldri serien.

Noe mer?


aldri si aldri se ka de greide å luke frem i  italia!
2046
Bataljonen.no / Trønderpakk på bataljonen.no
October 11, 2006, 15:49:04 PM
Quote from: "Chrisstah"
Quote from: "Utmedsnolken"
Quote from: "Corran"Det er vi enig om og vi er enig om at det beste laget ikke vant om vi ikke vinner


Akkurat der er jeg litt uenig :) Det beste laget vinner alltid. Det er en veldig fin holdning å ha med seg, så slipper du å gå torturere deg selv mentalt helt til neste sesong. Vinner de 12 kamper på rad, så skal jeg faktisk innrømme at det var helt fortjent.


er ikke enig at det beste laget vinner! noen aom husker i fjor? ALLE de tvilsomme avgjørelsene mot start i fjord? hvor mange ganger ble ikke de snytt for straffe i fjor? og til slutt den mest korrupte dommer avgjørelsen mot bärlin når han scorte i siste runden! start var det beste laget i fjor men engen vant!

I år e det vi som levert den beste fotballen av absolutt alle lagene i Norge! tørum sier sjøl at de har hatt veldig FLAKS med mange seierene sine! ser for meg noe av det samme i år men håper eg tar feil! brann er det beste laget men rbk vinner!


Rosenborg spiller bra fotball de også når de er i form. Vi har selv hatt flaks i kamper, ting jevner seg ut osv. Brann er ikke det beste fotballlaget i verden (ikke engang i Norge til tider), men likevel gode nok til å kjempe om gullet. Ingen motarbeider Brann. Fordi at en dommer gjør feil, er han ikke korrupt. Et lag som vinner 9 kamper på rad (sikkert tolv til slutt) har ikke bare flaks. Vi vinner aldri serien.

Noe mer?
2047
Bataljonen.no / Trønderpakk på bataljonen.no
October 11, 2006, 14:03:55 PM
Quote from: "pidre"JOHAN NORDAHL BRUN

Kven er denne provinsielle barteklovnen Johan Nordahl Brun? Komme her og belære oss Brannsupportere om oss sjølv......som om han var eit trøndersk orakel. Det mest patetiske med innlegget er delen om "gratulerer om dere vinner".....herregud så imbesilt - høyrest nesten ut som Mini!

Kan nokon fortelle sønnaveinalkis-tilhengaren at han kan ta den alkoholiserte skrinne trønerræven med seg og pakke seg ut av forumet.


Så tøff du er
2048
Brann / Kristian Jæger og sponsorer
October 11, 2006, 14:02:31 PM
Quote from: "kapteinen"Hele denne billettfadesen har vært en skandale..
Og det mange glemmer her inne er at et lag som Brann trenger disse ekstrasupporterene.Nå tenker ikke jeg på de som går 2 ganger i året, men de som går en 5-10 kamper i året.Man skal ikke slå beina vekk på disse.

Det handler om hvordan folk tenker om og oppfatter klubben Brann på , og dette er ikke en drømmeverden hvor alle er kjempehardcore fans som er med på alt.Brann er et produkt som må selges og det må folk begynne å skjønne etterhvert.

Og den supporter vs sponsor diskusjonen om hvem som betyr mest er vel egentlig ganske enkel:uten supportere=ingen sponsor, uten sponsor= fortsatt like mye supportere.

Men selvfølgelig er sponsorene kjempeviktig for Brann, men det er en fin balanse her..


Skal de rekruttere nye tilhengere, så er det jo lurt å faktisk ha noen billetter å selge til vanlige mennesker også...(jada, kanskje det er noen av sponsorbillettinnehaverne kan bli rekruttert. la meg kverulere i fred!)
2049
Bataljonen.no / Trønderpakk på bataljonen.no
October 11, 2006, 12:48:52 PM
Quote from: "Corran"Det er vi enig om og vi er enig om at det beste laget ikke vant om vi ikke vinner


Akkurat der er jeg litt uenig :) Det beste laget vinner alltid. Det er en veldig fin holdning å ha med seg, så slipper du å gå torturere deg selv mentalt helt til neste sesong. Vinner de 12 kamper på rad, så skal jeg faktisk innrømme at det var helt fortjent.
2050
Bataljonen.no / Trønderpakk på bataljonen.no
October 11, 2006, 12:42:20 PM
Quote from: "Corran"Nei vi er ikke enige selv om vi vinner. Da vinner vi på tross av all uretferdigheten. Og Om vi vinner så sitter vi en uke eller to i angst og venter på hva NFF eller Regjeringen kan finne på for å frata oss gullet.


Men vi er jo enig om at det beste laget vant?