• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Gepard

101
Brann / Re: Overganger vinteren 2019
January 14, 2019, 12:37:20 PM
Glesnes skal være ønsket som erstatter for Acosta. Begynner i så fall å nærmer seg litt av et hordaland all-stars lag. Facinerede !

Skal bli interessant ¨å se hvordan Lan planlegger å sette opp 11veren Treningskampene blir enorme i vinter !
102
Brann / Re: Talentarbeid
January 13, 2019, 04:32:23 AM
Quote from: krakra on January 12, 2019, 23:27:38 PMVito er ikke ekstremt mye bedre verken som leder elle stopper enn Grønner. Begge sesongene han har vært her har han vært god når kollektivet har funket og en av de som har sviktet mest i våre formsvikter
Jo det er han. Udiskutabelt. Du kan spørre hver eneste fotballkyndig person i dette landet og absolutt alle vil si at Vito er mye bedre enn Grønner.
103
Brann / Re: Talentarbeid
January 12, 2019, 23:18:16 PM


Pengene vi blåste av på Vito kunne vi brukt på å forsterke posisjoner med større behov. Vito er bedre enn Grønner, men forskjellen er ikke stor nok til å forsvare kostnaden etter at Grønner hadde levert en bunnsolid 2016-sesong. Kritikken mot å sprenge lønnstaket ble den gang i hovedsak møtt med at vi ikke ante hva Vito fikk. Nå vet vi at han tjener tre millioner i året og med den årslønnen er det selvfølgelig ikke noe problem å finne spillere som er bedre enn talentene våre.

Se
Quote from: krakra on January 12, 2019, 21:25:01 PMGrønner sa jo selv før han havnet på benken at han hadde fått en reaksjon på å gå fra null til full spilletid. Det kan like gjerne være serie han ikke var i førsteelveren på slutten. Fordi han var småskadet. Jeg vet ikke hvorfor. Så noen kamper der han var god og han var stort sett best i midtforsvaret på spillerbørsene. Så virker litt tendensiøst å slå fast at han spilte seg ut. Men SK har kanskje fulgt Aalesund tett.

Pengene vi blåste av på Vito kunne vi brukt på å forsterke posisjoner med større behov. Vito er bedre enn Grønner, men forskjellen er ikke stor nok til å forsvare kostnaden etter at Grønner hadde levert en bunnsolid 2016-sesong. Kritikken mot å sprenge lønnstaket ble den gang i hovedsak møtt med at vi ikke ante hva Vito fikk. Nå vet vi at han tjener tre millioner i året og med den årslønnen er det selvfølgelig ikke noe problem å finne spillere som er bedre enn talentene våre.

Men vi kan ikke lønne hver spiller tre millioner i året. Så slike ville summer kan kanskje brukes i posisjoner hvor vi ikke har store talenter som er gode nok til å ta plassen.

Dette er vas. Vito var verdt hver eneste krone, og er en ekstremt mye bedre stopper og lederskikkelse i midtforsvaret enn det Grønner noengang beviste.
104
Brann / Re: Overganger vinteren 2019
January 12, 2019, 19:00:46 PM
Så er spørsmålet om vi skal bruke både Fredrik Haugen og Petter Strand som indreløpere. Kan det være at haugen skal få sjansen i noe alla Holland eller Danmark
105
Brann / Re: Talentarbeid
January 12, 2019, 18:57:57 PM
Er upresist av meg å si at talentene må være bedre enn de etablerte for å få spille, bedre eller like god. Er det hipp som happ hvem som velges bør selvsagt talentet spille. Men det tror jeg ikke har vært tilfelle i brann de siste årene.
106
Brann / Re: Overganger vinteren 2019
January 12, 2019, 18:52:56 PM
Nydelig overgang.
107
Brann / Re: Talentarbeid
January 12, 2019, 17:33:02 PM
Braut Håland hadde fått spilletid under lan jo, som han også sier. Pga han var så god at han tok plassen til eldre spillere. Det er der branntalentene også må være om de skal få spilletid for et topplag. Jeg tror det mangler litt på fysikken og mentaliteten hos brann talentene, til at de skal kunne kjempe om en plass på laget. Da er den riktige veien å ta en sesong eller to i obos, en knalltøff liga. Skålevik zachariassen mfler fikk sin utdannelse der. Hva med spillere som grønner og skaanes, fikk ikke sjansen nok i brann mases det om, men var de egentlig god nok? Ikke fast inne i førstelaget til aafk eller start heller. Jeg tror talentene av og til hauses for mye opp i denne byen.
108
Brann / Re: Talentarbeid
January 12, 2019, 14:53:11 PM
Personlig er jeg enig med Lan. Brann har en uttalt ambisjon om å skulle kjempe om medalje hvert år, noe annet hadde vel heller ikke blitt akseptert i Bergen. Da kan man ikke samtidig gi talenter sjansen hele tiden, mm de er på et nivå som utkonkurrerer andre etablerte spillere. Emil kalsaas må feks være bedre en Ruben og Grøgaard på trening for at han skal fortjene en plass i førstelaget.

Konsekvensen av å skulle gi talenter sjansen, kan fort gå utover resutlatet, kan tom ende i nedrykk, for stor andel unge spillere var en av hovedgrunnene til nedrykket, slik jeg ser det. Start hadde vel lavest gjennomsnittsalder i år (noe annet vil overraske meg hvertfall) og en uttalt ambisjon om å satse på up and coming spillere - det ble nedrykk det.

Lan er en realist, det er fryktelig usexy for endel i denne byen, og spiesielt i pressen. Men resultat er at Brann er nå stabilt i toppen. Da er det for meg helt umulig å kritisere Lan for å satse for lite på talentene.
109
Brann / Re: Overganger vinteren 2019
January 07, 2019, 15:41:57 PM
virker som en helt meningsløs signering, i ordagic klassen, om dette blir noe av

110
Brann / Re: Overganger vinteren 2019
November 26, 2018, 19:25:12 PM
111
Brann / Re: Overganger vinteren 2019
November 22, 2018, 13:20:48 PM
Grodås virker å være en topp signering, når man tar i betraktning hva hans rolle skal være-  utfordrer til Grøgård

Kanskje denne type signeringer brann\soltvedt\lan har lykkes best med, litt småkjedelige billige spillere som viser seg å være meget solide - alla Teniste.

Så kommer det selvsagt an på hvordan han holder seg skademessig
112
Brann / Re: Sesongen 2019
November 19, 2018, 16:31:54 PM
Uenig i at "en har nå et defensivt fundament" , det fundamentet mener jeg er forsvunnet til Horsens, samtidig som man har byttet ut Acosta med Eggen. 26 innslupne mot 9 mål i vårsesongen sier vel en del

113
Brann / Re: Sesongen 2019
November 19, 2018, 15:46:06 PM
For meg er dette essensen av hvordan det skal gå med Brann neste år. Jeg er mildt sagt skeptisk til at dette skal gå bra, legge om til en enormt mye mer offensiv stil (bytter ut Acosta og Nilsen med Eggen og Jensen) uten at dette skal gå på bekostning av en defensiv soliditet som tross alt var hovedgrunnen til at man blandet seg inn i gullkampen


Håper Peddien tar en tur til Afrika, og finner oss en gullklump til def midt plassen, slik at man hvertfall har dette i backup når en gjennom vinteren etterhvert innser at vi ikke henger sammen defensivt
114
Brann / Re: Overganger vinteren 2019
November 16, 2018, 15:53:53 PM
https://www.ba.no/sk-brann/sport/fotball/jaktes-av-eliteserieklubber-bud-pa-brann-spiss/s/5-8-925922

Skålevik til sarpsborg ville vært et mareritt uten like. Sammen med Mortensen på topp hadde han herjet.

Brann skal gjøre to ting her,

 1. Forsikre Skålevik om at han vil få spille MYE neste år også, i kamper Brann skal presse høyt er han etter min mening fremdeles førstevalget foran Bamba. Jeg mener Skålevik omtrent kan garanteres ca 15 kamper fra start neste sesong, dersom han er i form. Kanskje spesielt om det kunne være aktuelt å bruke han litt på kant i noen kamper, en Koomson som feks fortjener å få endel kamper på benken.

2. Gi klar beskjed til interesserte klubber om at Skålevik ikke skal noen steder. Prisforlangende bør ligge rundt 6-8 millioner, dersom man har planer om, og tror man vil klare å få til, å hente en ny spiss som kan fylle Skåleviks meget viktige rolle i klubben for en pris rundt halvparten av det (3-4 mill inn)

Jeg frykter at Soltvedt og co nok en gang skal fremstå svake og ettergivende. Ergo godta skambud og være "snille" med spilleren
115
Brann / Re: Overganger vinteren 2019
November 13, 2018, 15:38:58 PM
Det er jo en interessant diskusjon og helt essensielt.

Jeg tar heller medalje, og i det kamp om gullet store deler av sesongen, med en fadenivoldsk innstilling og spillere som løper sokkene av seg, enn 5-10 plass hvor man får mye hodeløst forsvarsspill, og daffe spillere som ikke gir jernet. Det verste jeg ser er spill som feks Godset har vist i år, mye klassespillere som ikke henger sammen og dermed fremstår frustrerte og giddalause. Eller Vif for den saks skyld, som under Deila skal spille deilig fotball, men istedenfor fremstår totalt evneveike i en del kamper.


Jeg håper Lan holder på det som har fungert, og dermed innser alvoret av å ikke ha et defensivt anlagt rivjern sentralt. Yttergård Jenssen blir aldri noe sånt, jeg tror heller han kan spille en indreløperrolle, feks om det skulle komme et tilbud på Haugen i vinter

Det beste hadde selvsagt vært om man kunne gjøre begge deler, stor defensiv trygghet kombinert med offensiv gladfotball og jagende spillere. Men om det er mulig å få til i Brann uten et rivjern dypt i midten, tviler jeg mye på
116
Brann / Re: Overganger vinteren 2019
November 13, 2018, 12:57:05 PM
Yttergård Jenssen er en bedre pasningspiller, men utover det er han 100 mil bak Shn i forhold til å gjøre Brann til en defensiv trygg enhet.

Det er faktisk det viktigste, selv om det er forferdelig usexy. Det var det som bragte oss i en 7 poeng ledelse halveis i sesongen.

Jeg tviler enormt på at man gjennom en vinter nå, skal bygge opp et nytt fundament, som gjør at brann står sterkt til seriestart 19, dersom planen er å bruke en offensiv stopper som Rismark kombinert med en Yttergård Jenssen dypt i midten. Det høres gjerne "gøy" ut (som bla Huseklepp hevder) at brann nå skal spille mye mer offensivt

Som  det har vist seg i høst går denne omleggingen enormt på bekostning av den defensive tryggheten, blottlegger midtstopperne, som går fra å være hyllet i vår til idiotforklart i høst (pga Skjoldet foran dem ikke er der mer dog..)

Jeg tror et offensivt anlagt brannlag kommer til å slite langt mer neste år, om det er planen. Så er spørsmålet om folk likevel vil være fornøyd, fordi det er mer brannsk å være offensivt anlagt, og at man dermed vil være happy med en 6-8 plass

Jeg ville gått for å hentet et rivjern til den dype rollen på midten, finne noe gull i afrika. Kante-esque. For jeg tror Brann er sjanseløse uten en slik type sentralt
117
Brann / Re: Overganger vinteren 2019
November 07, 2018, 16:40:11 PM
Synes egentlig skålevik\bamba\Azar er en fin kombo, trenger vi egentlig mer ?

118
Brann / Re: Overganger vinteren 2019
November 06, 2018, 16:06:47 PM
Ser det har klikket fullstendig for Pamer, hevder brann ikke bør kjøpe Radlinger og satse på Opdal\Pettersen


Opdal er en strålende fyr,. og har tidligere tidvis levert bra spill for Brann og start (for noen sesonger siden) , men etter min mening holder han ikke mål som førstekeeper for et potensielt medaljelag. Spesielt på langskudd er han til tider helt sjanseløs, slipper inn det utroligste. Mangler fullstendig rekkevidde, selv Radlinger er som en gepard i forhold.

Pettersen har gjort det ok som radlinger vikar, men han trenger fast spill i obos en sesong, spesielt for å utvikle seg i feltet og spille på seg en viss rutine. Helt idiotisk om han sitter på benken i tl neste år, spesielt som backup for Opdal.

Nei, Raldinger må signeres, gjerne for en lavere pris en 4 mill, og hvis han ikke hentes (har egentlig ikke tro på at han og sila ikke vil hjem til tyskland med den nyfødte, Berlin er en helt ok by... kanskje Union kunne trengt hans tjenester)

Blir ikke Radlinger, MÅ man ut å hente keeper, ville sjekket ut Sandefjords beist, liker keepere med rekkevidde
119
Brann / Re: Overganger vinteren 2019
October 31, 2018, 16:06:26 PM
Brann må ha fokuset på en plass, def midt. Dersom man ønsker å være i ny gullkamp også neste år.

På en eller annen måte få erstattet Heltne Nilsen. Som spiller og ikke minst som type, verken Ruben eller Barmen er i nærheten å oppfylle kravene som ligger i erstatte Nilsen.

Sivert var hovedgrunnen til at brann leverte en vårsesong man knapt har sett maken til, strukturen i laget var potte tett, og han holdt de andre spilellerne på tå hev mentalt. Kun Martin Andresen har levert noe lignende.

Men gud bedre meg det blir ikke lett å finne liknende type. At de kunne selge han, og til Horsens, kommer jeg aldri noensinne til forstå

120
Kamper / Re: Brann-Rosenborg, 28. oktober klokken 20:00
October 29, 2018, 13:23:59 PM
Skjønner ikke hvorfor man skal være så forsiktig med krittikk av Pettersen, siden han bare er 19 år liksom, ref pamer i bt¨


Pettersen er langt unna ¨å være en tippeligakeeper, og vil ha vært godt av et år eller to på obos-nivå. Han må jobbe enormt med feltarbeidet sitt, det er bare ikke gotdt nok

Det at man er 19 år betyr ikke at man ikke skal tåle kritikk, er man god nok er man gammel nok heter det, da må de også tåle å få kritikk om prestasjonene ikke er gode nok.

Fasit etter høstens kamper er ikke god, at Radkinger ikke spilte er en viktig bit, men langt på nær så viktig som sivert sitt fravær. Brann må jobbe inn en ny defensiv ledeetype i denne posisjonen, Jensen er ikke i nærheten av å fylle en slik rolle, og Løkberg er vel indreløper ?

Jeg trodde Rismark kunne ha noe for seg i en slik rolle, men ser ikke ut til å være i Lan sine tanker. Da må man ut ¨å handle. For sesongen 2019 bilr ikke særlig gøy om man ikke får på plass skjoldet\ledertypen som Sivert representerte

121
Brann / Re: Sesongen 2018
September 11, 2018, 14:14:44 PM
Quote from: Lasaron on September 11, 2018, 13:17:16 PMUnderlig at ikke pressen avkrever et skikkelig svar fra NFF på hvorfor de valgte Tromsø-Brann og ikke Lillestrøm-Stabæk, gitt dette med reiseavstander for supportere, konsekvenser osv.

Greien er jo at de har gitt Discovery fritt valg til å velge kamp. Da tar de den som de tror er mest verdifull - Tromsø-Brann. Problemet her er jo at avgjørelsen taes på et altfor sent tidspunkt, når det først skulle velges så sent inn mot kamp burde det vært veto-muligheter
122
Kamper / Re: Brann - Ranheim 02.09 kl. 18:00
September 02, 2018, 10:24:57 AM
En must-win hvis man skal henge med i medaljekampen, all den tid Brann ikke evner høyt press på bortebane lenger, og dermed kommer til å tape flere kamper der, må hjemmekampene vinnes.

Tipper Azar blir tungen på vektskålen i dag, i det 90nde minutt
123
Brann / Re: Overganger sommeren 2018
August 14, 2018, 22:15:44 PM
Klarer bare ikke se at Rismark skal ha noen grunn til å ville gå til brann nå for å være backup til Vito og Acosta
124
Brann / Re: Overganger sommeren 2018
August 14, 2018, 22:08:58 PM
Må være Peddilusken sitt verk dette.
125
Brann / Re: Overganger sommeren 2018
August 14, 2018, 21:34:34 PM
Soltvedt har tatt for mye møllers tran
126
Brann / Re: Overganger sommeren 2018
August 14, 2018, 21:24:58 PM
Tror nok det er noe akkutt på gang med Vito, mest sannsynlig.
127
Brann / Re: Overganger sommeren 2018
August 14, 2018, 21:23:56 PM
Er han svensken klar ? Rismark inn er i så fall merkelig. Bud på Vito eller Acosta ?
128
Brann / Re: Håkon Opdal
August 14, 2018, 10:01:53 AM
Ja hvis tiltenkt som andrekeeper er det helt ok. Men jeg tivler på de signerer Radlinger, så plutselig er han nr.1
129
Brann / Re: Overganger sommeren 2018
August 14, 2018, 09:50:26 AM
https://www.ba.no/sk-brann/sport/fotball/hakon-opdal-blir-brann-spiller/s/5-8-858166

Herregud om dette er det siste som skjer i overgangsvinduet. Da må Soltvedt ut

Får for guds skyld håpe Opdal er tiltenkt som backup , mens talentet skal på utlån. For å gå fra Radlinger til Opdal blir som å gå fra en sekk poteter til et lastebilass poteter, hvertfall hva gjelder rekkevidde
130
Brann / Re: Treneren etter LAN
August 07, 2018, 17:12:37 PM
Tråden bør egentlig bare stenges, vi har fått vår Eggen.

131
Kamper / Re: Brann - Start, Mandag 7. August kl 19.00
August 07, 2018, 08:39:15 AM
Brann spilte mot det nest svakeste laget i serien, hjemme på en sugende gressmatte. Jeg tror Ordagic skal ovebevise i fler en kamp før man skal få noen som helst tro på at han har noe å gjøre i klubben. Dette var altså hans første bra prestasjon for klubben
132
Brann / Re: Overganger sommeren 2018
August 03, 2018, 14:29:24 PM
Stinker desperasjon fra Idrettsveien. De har null kontroll
133
Brann / Re: Overganger sommeren 2018
August 02, 2018, 09:45:31 AM
Og på overgangsfronten skjer det , absolutt ingenting ?

Soltvedt har vel heller en kø av spiller som vil stikke fra klubben, og prøver vel å  oppfylle flest mulig av deres ønsker
134
Brann / Re: Overganger sommeren 2018
July 31, 2018, 22:58:29 PM
Quote from: Kagain on July 31, 2018, 22:35:42 PM
Quote from: Lasaron on July 31, 2018, 17:18:03 PMDet er voldsomt for et løft Nilsen har fått i øynene på den gemene hop. I Danmark er man sjokkert over at Horsens kan hente en så god spiller, og her på berget er det ingen som lengre klager på støttepasninger, ødelagte angrep osv. Det kan tyde på at en del inni seg nok syntes han er bedre enn de har gitt uttrykk for.

Jeg vil nyansere dette bildet litt (i alle fall slik jeg oppfatter det). SHN sin ballbehandling er fremdeles mer for en dårlig vits å regne, slik at jeg ikke nå plutselig anser SHN som en litt mer ballsikker Deschamps. Det var fremdeles grunn til å sarkastisk bryte ut i ekstase når SHN klarte å få en ball fremover. Og han stoppet en del angrep fra Brann sin side. Men det som er mye mer viktig er at hele hans posisjon på banen har vært en ballvinnende terrier som er et helvete å møte for motstanderens spillere. Det er slik Brann har bygget opp spillet sitt til å være. SHN skulle være ekkel med motspillerne, nappe tak i en ball og videredistribuere den til noen med det minste snev av ballferdigheter. Det hadde vært digg om han kunne gjort noe selv, men det offensive ballspillet hans slo ikke akkurat gnister. Men det var derfor de andre spillerne sine roller ble justert slik at SHN sine svakheter ble maskert av de andre sine ferdigheter. Relasjonene gjorde dette mulig.

Problemet nå er at Brann ikke har en SHN-klone som kan hoppe inn og gjøre den samme jobben som SHN originalt gjorde. Samtidig ser vi at Brann viser svakhetstegn og har en formdupp. Når man da skal omdefinere rollene innad i Brann og få relasjonene i gang der vil det kanskje ta noen kamper før ting er på stell, og da har nok både hele Norges RBK samt Moille kommet seg forbi Brann. Ja, kanskje Ranheim til og med har fått det til. Og da er det farvel til gullmedaljen. Ideellt sett hadde SHN spilt i Brann ut sesongen, stukket til en annen klubb etter det og så hadde pausen  mellom sesongene blitt brukt til å trene inn en ny spiller i systemet samt fått opp noen nye relasjoner. Men slik som det føles nå så er dette situasjonen:

1. Brann må arbeide ekstra hardt for å komme seg fra formduppen sin samtidig som de må forandre spillestilen.

2. Brann må ut i markedet for å hente inn noe som kan gjøre en jobb, og andre klubber vet at Brann både er desperate og har litt penger.

3. Gulltoget reiser avgårde og gullølet vil forbli uåpnet.

4. I neste sesong vet vi ikke om Brann klarer å få til det de fikk til i år, og dermed kan vi anta at det blir tyngre å ta medaljer.


Dette er ekstremt presist beskrevet. Brann står overfor et massivt problem med å erstatte Shn. Ikke ballspilleren Nilsen, men fighteren, kverulanten og innpiskeren Nilsen. Brann har ikke hatt en slik type siden Andresen. Derfor er dette salget så enormt skandale. Barmen er ikke typen som tar den drittjobben Nilsen gjorde. Sesongen går mest sannsynlig åt skogen. Mm Soltvedt går noe alvorlig på jobb. Og det tviler jeg på.
135
Brann / Re: Overganger sommeren 2018
July 31, 2018, 15:06:56 PM
Quote from: ZsoltKorcsmar on July 31, 2018, 13:24:38 PMMine kilder sier at at det blir svidd av litt i sommer. Det skulle også bare mangle.

Vi hadde noen få millioner (3-4) tilgjengelig, som ikke ble brukt i forrige vindu. I tillegg solgte man Skaanes for ca 2,5 millioner på overgangsvinduets siste dag. Da er vi oppe i ca 6 millioner der. Med pengene fra Sivert nå har vi rundt 10 millioner å rutte med. Det kommer spillere allerede denne uken.

Dagens sportsdirektør og trener er SVÆRT nøyaktig med signeringer. Det skal ikke være et snev av "gambling" involvert. Man kartlegger over lang tid, ser spillere live osv. I tillegg skal personligheten passe inn. Det er rett og slett et ekstremt trangt nåløye for å komme gjennom til brann nå om dagen. Du kan være så god du bare vil, men om du har stjernenykker og "spiller for deg selv" er du uaktuell.

De som kommer er med andre ord "gjennom-scoutet" eller "proven-quality". Altså at de nylig har prestert på høyt nivå i Skandinavia. (Feks en spiller som Søderlund)

Usikker på om det pågår dialog med Mohn, men vil anta det. Vi får ikke denne muligheten mange flere ganger.



Hvis Brann har 10 mill tilgjengelig, tipper jeg de kastes bort på følgende måte
Løkberg nå- 3,5 mill
Grøøgaard nå- 2,5
Birkelund 4 mill

Har stor tillit til branns sportslige ledelse

Blir kjempebra dette
136
Brann / Re: Overganger sommeren 2018
July 30, 2018, 12:03:49 PM
Brann  kommer nok til å bruke noen helt hinsides dyre summer på å hente Løkberg og Grågørd nå ja.

Standard Brann det, selge billigt og kjøpe til overpris
137
Brann / Re: Overganger sommeren 2018
July 27, 2018, 17:03:03 PM
Joda, men jeg tror at Sivert har fått en rolle i Brann som har vært perfekt for han, og perfekt for Brann. Og skal han spille i en lignende rolle der nede blir det selvfølgelig meget bra for dem

Brann har nok en gang skapt seg problemer, selger en spiller (sikkert til en altfor lav pris , tipper 3-5 mill) som man nå må ut å erstatte. Man har kastet en gullsjanse på havet, mm noe aldeles nydelig kommer inn portene. Men så skal jo den spilleren ta over den viktigste rollen i Brann, evt spilles inn som indreløper, mens Barmen skal ned i def midt, og da spørs det om det blir så mye bedre for nakken hans.

Brann gambler noe forferdelig
138
Brann / Re: Overganger sommeren 2018
July 27, 2018, 16:45:23 PM
Tror de trenger å forstå at Sivert er en meget god spiller i Brann. Han passer hånd i handske slik vi spiller. Men om han blir en suksess i nytt lag i Danmark ? Ingen aning.

Derfor forstår jeg enda mindre av handelen, Sivert har det som plommen i Brann, er meget sentral og får love å spille slik han er best på. I danmark kan hans fremdeles relativt svake offensive kvaliteter bli mer avslørende. Fyren er en kjeftesmelle, innpisker, ballvinner av rang, i et lag med defensivt fokus. Skal han være det og få lov til å være relativt limited med ball i beina i Horsens også, blir det sikkert bra, men det behøver ikke bli en suksess.
139
Brann / Re: Overganger sommeren 2018
July 27, 2018, 16:35:38 PM
Helt drøyt det som foregår nå. Hvor lenge er igjen av vinduet egentlig ? Må jo bli ganske mye inn nå om Sivert forsvinner. mm man bare har gitt helt opp på Stadion. Som jeg jo ikke tror.
140
Brann / Re: Overganger sommeren 2018
July 27, 2018, 15:35:58 PM
Mulig det er hetebølgen som lar fantasien løpe løpsk her. Men Sivert er meg en god luring, hvertfall på banen, kan man drømme om at dette kun er en del av et spill for å få signaturen til feks en Strand ? - Se Sivert er på vei ut, du spiller fast om du kommer-

Hadde vært legendarisk, og siden det virker så totalt kokko å dra til Horsens, lar jeg den fantasien lever i hvertfall til kontrakten er underskrevet der nede
141
Brann / Re: Overganger sommeren 2018
July 27, 2018, 10:20:26 AM
Fatter faen ingenting av dette her ! Sivert er hjertet i dette laget, uten han kom Vito og Acosta til å fremstå langt svakere. Barmen er ikke på samme nivå lenger og kan knapt heade en ball. Hva F er det som foregår

Og så HORSENS !! For en inorm skandale

Hva har Horsens tilbudt brann ? 15 mill ? Alt under 10 er det jo bare å le seg i hjel av.
142
Brann / Re: Overganger sommeren 2018
July 20, 2018, 16:20:49 PM

Løkberg inn fra januar ja. Mange som har ønsket han rundt om i landet. Personlig er jeg usikker på om spillerne individuelt i Ranheim er klassespillere, om ikke det er kollektivet der oppe som gir spillerne en boost.

Men virker å være en fin fyr utenfor banen, kan fort bli et hit i pressesonen.
143
Brann / Re: Overganger sommeren 2018
July 10, 2018, 08:42:21 AM
Horsens bud på Shn er like meningsløst som Branns bud på Eggen Rismark, hvorfor kaster de bort tiden ?
144
Brann / Re: Overganger sommeren 2018
July 08, 2018, 23:02:04 PM
Skjønner ikke helt hva som foregår på brann sitt overgangskontor. Man har gitt fra seg Grønner, for å være grei med han, og nå byr man på en rismark man må ha visst ikke er interessert i å komme til Bergen. Helt totalt planløst

De viktigste plassene å forsterke er spiss og indreløper/back , men nå virker man mer opptatt av å få inn en stopper.

De har altså laget seg et problem ved å selge grønner, som går ut over jakten på de spillerne man egentlig burde bruke tid på å hente

Brann virker å være en klubb som får utrolig mange avslag, enten av klubb eller spiller, fordi en er dårlig forberedt. Alt virker litt tilfeldig, spillerne bør helst komme rekende på en fjøl.
145
Brann / Re: Overganger sommeren 2018
July 05, 2018, 14:53:33 PM
Mye rare overganger her. Greit nok at Grønner forsvinner, men hvorfor gå til Aafk når de nettopp henter Sæthre, eller hvorfor gikk Sæthre der om han kunne gått til Brann, må da være gildere å være tredjevalg i brann enn i aafk ? Kaj Ramstein er vel soleklart førstevalg der oppe ?

Soltvedt har å levere noe bra på inn-fronten snart. Et dårlig vindu her betyr fort at man blir sjanseløse i gulljakten

146
Brann / Re: Overganger sommeren 2018
July 02, 2018, 22:13:48 PM
Virker som det absolutt beste man kan få inn som backup. Knallsignering sånn sett. Petter Strand og en klassespiss nå..
147
Brann / Re: Overganger sommeren 2018
June 28, 2018, 09:54:38 AM
Hva med han Henrik Bjørdal, blitt noe mer eller mindre aktuell ?
148
Det som bekymrer med denne kampen er at en Trønder skal dømme. Da vet vi hvordan dette går, Finne filmer seg til et straffespark i 94 min, Hafsås trekker et lettelsens sukk og blåser straffe
149
Brann / Re: Overganger sommeren 2018
May 31, 2018, 15:09:17 PM
Petter Strand og Gjermund Aasen. Den type kvalitet er det det eneste som er vits å hente, ikke noe stallfyll. Ordagic bør være klink ut, fristill asap, har ingenting å tilføre dette laget, og legger beslag på en plass i utlendingskvoten

Spiss tror jeg det blir vanskelig å hnete, Skaalevik bør egentlig være førstevalget, da han jobber og løper perfekt som spiss i Lan sitt system nå.

Henter man inn et førstevalg nå, er jeg redd det blir en god spiller som neppe umiddelbart tar  mantraet om at spissen til Brann først og fremst skal løpe sokkene av seg. Ergo kan man hente en backupspiss, men der mener jeg egentlig at det er tvilsomt å hente noen som er bedre enn Johansen og Azar men samtidig happy med å sitte på benken.

Det fine med disse to er vel at Strand har blitt brukt endel som back ? Og Aasen mener jeg har spilt spiss ? Ergo lager man fin dekning med enten en eller to av disse inn. så spørs det bare om Molde og Tromsø er interessert i å forhandle.

150
Kamper / Re: Lillestrøm - Brann, 21.05 kl 20.00
May 18, 2018, 12:49:55 PM
Ellers verdt å merke seg at Erling Knudtzon måtte gi seg på dagens lsk trening med lysketrøbbel. Lsk viktigste spiller og en stor fordel for Skb om han må stå over kampen