• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - bbbmartin

51
Brann / ERSTATTER TIL M. ANDRESEN og NY KAPTEIN
November 02, 2007, 21:58:22 PM
Kan diskuteres i både "Martin Andresen" tråden og "Overganger 08"
52
Tifo, sanger o.l.... / Ny Sogndal sang
October 19, 2007, 13:03:52 PM
Fullstendig uhørt.

Har ellers lite med Brann og tifo å gjøre og kunne vært postet på feks linker...
53
Kamper / Hvor sees kampen i Oslo?
October 18, 2007, 10:04:36 AM
Gratisbuss til Bergen fra Oslo tur/retur: http://www.facebook.com/event.php?eid=5627520913&ref=nf
54
Brann / Takk gud for partourkort!
October 17, 2007, 09:15:26 AM
Kan diskuteres i andre tråder feks:

Bilettsalgstall: http://www.bataljonen.no/forum/viewtopic.php?t=5860&start=3150

Og kanskje ikke minst:

Partoukort 2008: http://www.bataljonen.no/forum/viewtopic.php?t=7917

Kapasitetsproblemer har vi en del tråder om allerede.
55
Brann / Bergen vs Haugesund
October 15, 2007, 17:50:16 PM
Ikke Brannrelatert.
56
Det er mange som skor seg pÃ¥ fotballinteressen i Bergen. Men ikke alle jobber ut i fra tanken om at supporterne og deres interesser gÃ¥r først.  
57
Quote from: "Colt"
Det er ikke min oppgave å bidra selv, så lenge vi har et styre som skal fremme medlemmenes sak. Jeg har en arbeidssituasjon som ikke tillater mye tid til annet. Allikevel skulle jeg selvfølgelig vært med å bidra når jeg hadde hatt aneldning, og dersom styret hadde gitt uttrykk for at man trenger hjelp til organisering.
Quote from: "Colt"Som medlem må man forvente at ens interesser ved å være medlem blir ivaretatt av de med ansvaret. Om dette ikke er tilfelle så trenger man ikke noe styre, eller hva?


Som medlem må man forvente at ens interesse ved å være medlem blir ivaretatt av de med ansvaret. Om dette ikke er tilfelle så trenger man vel ikke være medlem, eller hva?

Du må gjerne stille spørsmålstegn rundt det sittende styre. Vi skal jo selvsagt evalueres som alle andre. Går da også utifra at du samtidig evaluerer din egen posisjon, om du deler de verdiene som Bataljonen gjør.

Quote from: "Colt"
Jeg tviler overhodet ikke på at de som gjør en innsats, står på alt det de klarer. Men dersom de er fullstendig overarbeidet selv, så er ikke organisasjonen satt opp til å kunne håndtere den medlemsmengden som er. Og da forsvinner mye av vitsen ved å være medlem.


Det er (heldigvis) din subjektive mening at det ikke er verdt å være medlem i Bataljonen.

Den meningen er du jo selvsagt i din fulle rett til og ha, og nå har du også luftet den offentlig.

Det ligger i kortene her at meg og deg neppe blir enig i denne debatten. Jeg ser dette fra en synsvinkel, og du fra en annen. Jeg sier imidlertid ikke kategorisk at jeg har rett, men ønsker samtidig å anmode deg om ikke å uttale deg for krast i saker du ikke kjenner vurderingsgrunnlaget på hundre prosent.
58
Seriøst?

Hvis du syntes at Bataljonen bare kommer med idiotsvar er du velkommen til å bli med og bidra litt selv. Du insinuerer samtidig at vi som jobber dag og natt for denne organisasjonen bare er opptatt med og mele vår egen kake, ok. Men slike påstander fra deg faller fullstendig på egen urimelighet.

Jeg har sagt det før og sier det igjen. Vi har tatt et valg utifra slik vi har vurdert dette. Vi sier ikke at det er det riktige valget, men vi har vært nødt til og ta et valg.
59
Vi har visst i 2 uker at dette ville bli en "gullkamp". Det vil si at vi har hatt 2 uker på oss og melde på og gjøre opp for leie av ett fly. Kostnad cirka 300.000. Det er som tidligere nevnt ikke bare å ringe SAS og booke et fly, det er veldig mange ting som skal på plass.

Som medlem i styret skal jeg ikke legge skjul på at dette har krevd en god del ekstra arbeid og ressurser av oss (Eks. Hvor lang tid tar det og gjennomgå cirka 3-400 medlemmers ansenitet og turaktivitet?). Når det er sagt så er jo vi valgt inn for å forvalte organisasjonen på en best mulig måte. Ut i fra en totalvurdering har det rett og slett blitt for komplisert for oss og klare å få satt opp et fly 2. Av grunner for dette kan jo eksempelvis nevnes:

-Knapphet på biletter
-Risiko i forhold til å tape penger (medlemmenes penger!)
-Ressurser i oppfølginsarbeid i forhold til fly, altså hvor mye vi har mulighet til å ta på oss og organisere.

I en ideell verden skulle vi så gjerne sendt avgårde to fly, men vi har vurdert det slik at dette ikke kan la seg gjøre ut i fra forutsetningene vi som styre har lagt til grunn. Så kan man jo kanskje i ettertid vurdere og evaluere dette valget. Vi sier ikke at vi nødvendigvis har tatt det rette valget, men vi har vært nødt til å ta et valg!
60
Kamper / Aalesund - Brann
October 15, 2007, 11:55:09 AM
Quote from: "Juve"
Quote from: "olebrann3"det er jo på en måte ikke bataljonen sitt problem at flere har billett til kampen men ikke vet kordan de skal komme seg hjem igjen, alle hadde mulighet til å melde seg på bataljonen flyet. Skjønner ikke at folk mener de skal sitte opp et fly som koster ganske mye penger for bare 20 stk.
Da får du heller prøve å finne alle i samme situasjon, kontakte noen flyselskap og ordne noe selv.


Hvis du leser på kriteriene så teller ansenitet også. Mange som er tilbudt plass på fly har ikke vært på så veldig mange turer, men har lang ansenitet.

Når det gjelder leie av fly så er det ikke bare og sette opp et fly til. Hvert fly koster 300.000 pluss minus. Skulle det vise seg feks at man ikke fikk solgt ut fly nummer to, så kan du jo begynne å regne på hvilke kostader det ville påført Bataljonen og medlemmene (i form av deres innbetalte medlemskontigent som jo søkes brukt fornuftig).

Anmoder forøvrig det JUve om å bruke et litt anderledes språk når du debaterer. Slå av caps-locken og husk at det finnes ikke dobbel-vokaler, bare dobbel konsonanter.
61
Kamper / Aalesund - Brann
October 13, 2007, 11:37:15 AM
Quote from: "brannBRA"
Quote from: "Nixon"
Quote from: "Brannfrelst"Men de som er så heldig å få tur med flyet til Bataljonen,er de garantert billetter til kampen også?


Bataljonen skrev dette i sin første info om flyturen:
Bataljonen har ikke flere kampbilletter enn de som er holdt av til reisende med båten. Det vil derfor være en forutsetning for de fleste reisende at man har skaffet kampbillett selv.


Men en gjeng med sunnmøringer kan godt få en bunke bill!? Regner med dette blir tema på årsmøtet.


Alle som flyr med Bataljonen er sikret bilett. Les tidligere i tråden at vi fikk frigjort flere biletter.

Bilettslaget til denne kampen startet imidlertid fra Bataljonens side tidlig i september, så de som har planlagt lenge at de skal har allerede skaffet seg biletter.

At et par flyseter gis bort i konkurranseform, bør være høys akseptabelt når en ser på hva turopplegget koster, hvor mange gratisturer vi har kjørt i år osv. Det er viktig å ta vare på gode samarbeidspartnere også, og når dette kan gjøres samtidig som man ivaretar flere medlemmer (større fly) så er jo dette en åpenbar vinn-vinn situasjon for Bataljonen.
62
Kamper / Aalesund - Brann
October 11, 2007, 07:30:51 AM
Quote from: "FredPerry"Ser at ansinitet/tur vil bli prioritert, men har det noe å si at en HAR kampbillett??


Nei, kriteriene er gitt i nyheten på forsiden.
63
Kamper / Bataljonen til basel
October 11, 2007, 07:30:12 AM
Hvis dette blir aktuelt vil det komme ut informasjon om det relativt kjappt.
64
Kamper / Eget chartret fly til Ã?lesund
October 10, 2007, 17:28:17 PM
Det vil bli varslet i god tid, når informasjon foreligger. Det vil si at om man titter innom nettsiden et gang for dagen så vil dette holde i massevis.
65
Bataljonen.no / Bussturene
October 03, 2007, 14:22:23 PM
Quote from: "thomas007"Jeg syntes du er helt på viddene, bbb martin. Hvordan har ikke kritikken fra meg vært seriøs ?

Ikke har jeg noe behov for å "skjule meg bak et nick". Dersom du ønsker mitt fulle navn er du hjertelig velkommen til å få det. Fornavnet finner du forresten i nicket mitt.

Poenget mitt, forøvrig nevnt litt lengre oppe, er at dere burde "advare" folk som ikke har reist før om hvordan bussturen er. Null soving, mye skriking og herjing, lite folkeskikk
Skikkelig rølpefyll altså, med stor R.

At du er så utrolig uimottakelig for kritikk forteller meg at dere vil ha store problemer med å utvikle dere som supporterklubb.


Begir meg ikke inn på ytterligere diskusjon.

Les ditt første innnlegg, så leser du mine innlegg en gang til. Er jo ikke det at jeg ikke er mottakelig for kritikk. Tvert i mot så etterlyser jeg jo kritikk. I konstruktiv form vel og merke.

Dersom man kritiserer noe er det også en fordel om man er løsningsorientert, og således gjerne også skisserer eventuelle løsningsforslag på det man oppfatter som et problem.
66
Bataljonen.no / Bussturene
October 03, 2007, 14:09:30 PM
Quote from: "Nixon"
Quote from: "bbbmartin"I denne tråden diskuteres Bataljonen. Har lyst egentlig å slette din post, da denne ikke har noe med topic å gjøre men velger heller å svare på den.


Ikke rart det blir slettet mange innlegg her hvis moderatorene ikke vet hva topicen er... Tråden handler om bussturer og han forteller om sin opplevelse på en busstur. Det må da være greit?

Og med såpass mange som klager på bussturene bør Bataljonen seriøst vurdere å endre konseptet.


Har du forslag til endringer bes disse oversendes oss. Kan ellers informere, som vi har gjort i andre tråder at vi ser på forkjellige konsepter hva anngår turer og vurderer dette fra gang til gang.

Ellers så ser jeg ikke noen grunn til at du skal kverrulere om sletting av innlegg. Det er også mulig å kontakte moderatorene om du er misfornøyd med modereringen (dette diskuteres forøvrig i en egen tråd).

Vi etterlyser hele tiden positive innspill, og konstruktiv kritikk. Kritikk er det jo særdeles mye av på dette forumet, skjønt svært lite konstruktivt. Samtidig oppfordrer vi folk til å kontakte oss, dersom de har negative opplevelser.

Hvor mange tror du annenhver uke kontakter oss etter borteturer?
Hvor mange tror du hver uke kontakter oss for å komme med konstruktive innspill?

Så spør deg,
Hvor mange per uke tror du kritiserer Bataljonen og dens arbeide her på forumet?

Det er så utrolig lett å gjemme seg bak et nick her på forumet og buse ut med masse dritt uten at dette nødvendigvis har rot i virkeligheten i det hele tatt. Bataljonen er avhengig av at folk reiser med oss på borteturer, og vi er avhengig av engasjement. Da harmonerer dessverre alt for få poster på dette forumet med våre behov, og noen virker jo til og med å ha til hensikt å være engasjementsdrepende.
67
Bataljonen.no / Bussturene
October 03, 2007, 13:54:03 PM
Quote from: "monzilla"
Quote from: "bbbmartin"
Hvis ikke, så slutt og spre deres eder og galle ut over dette forum.


Må da være litt takhøyde for kritikk?


Selvsagt. Konstruktiv kritikk er alltid velkomment, skjønt det er vel lite av det overstående som inngår i den kategorien.

Vi ønsker selvsagt å bli bedre på alt vi gjør, og derfor er vi åpen for alle innspill. Det minste en da må kunne forvente er at det skal være et snev av seriøsitet i disse.
68
Bataljonen.no / Bussturene
October 03, 2007, 13:47:28 PM
Quote from: "a"Jeg kjenner meg godt igjen i beskrivelsen til 007.
Helt greit å drikke og hoye litt, men man må kunne oppføre seg normalt.
Man står ikke å slenger dritt til 12 år gamle gutter, som tylig blir skremt.
Han ene kom i snakk med 4 dommer i kampen( uten at han oppfattet dette). Mannen sto å lirte av seg hvor dårlig supporter 4 dommeren var.
Fantastisk, ganske så flau jeg også!


I denne tråden diskuteres Bataljonen. Har lyst egentlig å slette din post, da denne ikke har noe med topic å gjøre men velger heller å svare på den.

Vet du at denne personen var med i BBB? Mener du at BBB skal fotfølge alle sine medlemmer og sjekke hva de gjør og sier?

Vi prøver så godt vi kan og legge til rette for våre medlemmer. Bussturen til Lillestrøm var slik jeg har fått gjengitt det av både reiseldere og reiseselskap en positiv opplevelse. Dersom du eller noen andre ønsker å rette en formell klage på noe i denne forbindelse står dere fritt til å kontakte oss.

Hvis ikke, så slutt og spre deres eder og galle ut over dette forum.
69
Bataljonen.no / Bussturene
October 03, 2007, 13:18:11 PM
Hvis du hart hatt en så dårlig opplevelse som du gir uttrykk for, vil jeg tro det mest nærliggende ville være og sende en tillbakemelding til turarrangøren som i denne firbindelse er BBB.

Dersom du forventer at tilbakemeldingen din skal bli tatt seriøst, så sender du denne med fullt navn til styret@bataljonen.no .

Ber om forståelse for at vi ikke kan saksbehandle ting gjennom forumet.
70
Kamper / Aalesund - Brann
October 03, 2007, 13:15:20 PM
Quote from: "tommyf"Synest Bataljonen gjør ein kjempejobb eg nå med å prøve å ordne fly. Hadde vært toppers det. Da slipper alle sjøsjuke landkrabber bølgene rundt stadt og man rekker hjem til gullfesten. Og korte tidsfrister gjør ingenting. Regner med att de som er smarte nok til det har spart opp litt cash og ferie til Gullfeiringen.

Stå på BBB


Takk for oppmuntrende ord!

Hvis det blir gullkamp, blir det sannsynligvis fly istedenfor båt. Altså en av delene. Dette står klart beskrevet på forsiden. Vi skal se på linken til forsiden også.
71
Bataljonen.no / Bussturene
October 03, 2007, 12:06:24 PM
QuoteTakk for en fantastisk fin tur med Bataljonen til Lillestrøm! Alle som var med på de tre bussene våre oppførte seg aldeles eksemplarisk!!

Sjåførene var veldig fornøyd, og slik som bussene så ut når vi kom tilbake til Bergen, er helt akseptabelt.

Dere hadde satt opp flinke reiseledere som ga klare meldinger og fulgte godt opp underveis. Fint å se at de har kontroll på hvem som skal være på bussen, og at de sørger for at alle kommer seg tilbake til bussene etter kampen.

Jeg hadde gleden av å kjøre med Reiseleder X. Forstod at han ikke hadde vært reiseleder på så mange turer, men han var godt forberedt, og gjorde en meget flott jobb.

Han hadde tatt med seg Brann cd-er, pluss cd og tekster til den nye sangen som ble sunget underveis. I det hele tatt, laget god stemning på turen.

Dette er også tilbakemeldinger jeg har fått fra de øvrige sjåførene på bussene.

Med denne turen i minne, gleder vi oss til neste tur med Bataljonen.

Hilsen for BussBergen DA


Dette er altså mailen som oppsumerer "debrief" på Lillestrøm turen fra reiseselskapet. Slik jeg har forstått det var denne turen vellyket på alle måter.
72
Kamper / Aalesund - Brann
October 02, 2007, 19:09:40 PM


Ber om forståelse for at vi opererer med noe korte tidsfrister.
73
Kamper / Aalesund - Brann
October 02, 2007, 16:18:22 PM
Det jobbes med dette ja.

De som har noe konstruktivt å komme med i denne tråden, har allerede videreformidlet sitt ønske til Bataljonen per mail, meg bekjent.

De aller fleste andre har bare negative kommentarer å lire av seg, som mildt sag virker demotiverende på de som bruker det aller meste av sin fritid på dette.

Som pÃ¥pekt i innlegget ovenfor sÃ¥ er vi mottagelig for konstruktiv kritikk. Det er ikke alt av overstÃ¥ende tekst som er det, og da blir ikke dette og mitt forrige innlegg sutring, snarere et noe oppgitt oppsumering av denne trÃ¥dens   innhold i ettertankens lys.
74
Kamper / Aalesund - Brann
October 02, 2007, 15:57:23 PM
Herlig suppe.

Først skjeller man ut BBB for at turen er gratistur,

så skjeller man ut BBB for å bare selge billetter til tjommier,

så skjeller man ut BBB for at man ikke får plass på båten,

så skjeller man ut BBB for at man ikke skaffer alternativ transport hjem

så skjeller man ut BBB for at vi har for lite biletter til kampen

så skjeller man ut BBB for at de ikke hiver seg rundt å chartrer et fly med en gang en eller annen tulling i Brann sender tvetydige signaler deluxe om Gullfest i BA

så skjeller man ut BBB for at de ikke presser Hurtigruten

osv osv


Og noen syntes det er rart at det er vanskelig å skaffe personer til å være med i organisasjonsarbeid i BBB?

Det er jo klart at vi er mottagelig for konstruktiv kritikk, men av og til blir man rett og slett bare oppgitt av å lese her inne.

Tror folk at vi jobber hektid i denne organisasjonen eller?

For de som mener at de som styrer gjør en for dårlig jobb, så kan jeg informere om at det er årsmøte i februar, der man er velkommen til å foreslå seg selv eller andre kandidater til å sitte i styret og stemme på de.

Dersom man ønsker å være med i Brannkorpset, som altså bistår i Bataljonsarbeid mot at man får noen særfordeler kan man sende en mail til brannkorpset@bataljonen.no !
75
Kamper / Aalesund - Brann
October 01, 2007, 11:57:19 AM
Quote from: "Brannfrelst"Er det overhodet ingen mulighet for Bataljonen å leige en båt til? Eventuelt et fly? Er jo trist om Brann skal ta gull foran 400 rødkledde..


Meg bekjent har vi ikke fått så veldig mye mer enn 400 biletter totalt sett til denne kampen.
76
Brann / gullet ska hem skjerf, hvordan få tak i?
October 01, 2007, 08:59:58 AM
http://www.brannbutikken.no/

Evnt Brann stadion eller Galleriet.
77
Quote from: "mbs"Jeg vet ikke om det er noe årsmøte vedtak på cupfinale billetter og fordeling, dersom det ikke er det, bør dette også opp.

NÃ¥ har  vi hatt litt uro/ diskusjon rundt AAFK kampen.
Folk har etterlyst rettningslinjer. Derfor mener jeg at vi bør ta en prinsipp diskusjon. Klarer vi å få til en bra diskusjon her, kan vi fremme et gjennom tenkt forlag til årsmøte. Da har en regler å forholde seg til ved neste korsvei.

For å komme i gang foreslår jeg følgene til start ved diskusjonen:

1. Alt salg kamp billetter og turer skal annonsereres på bataljonens hjemmeside. Antall billetter, priser og turopplegg osv skal annonseres så tidlig så mulig.

2. Opplysninger om salgstidspunkt og steder skal opplyses tidligst mulig, men senest 24 timer før salget starter.

3. De som har mer enn 5 borteturer organisert med bataljonen siste år, fra kampdato har forkjøpsrett i .....(her må en kanskje har forskjell fra kamp til kamp). Maximum 25% av billettene skal selges til på denne måten. Styret går på denne kvoten om de skal ha billetter.

4. En kan kun kjøpe billetter til seg selv. Kjøp av billetter til andre kan kun skje ved skriftlig fullmakt.

5. 25% av billettene selges til gruppen med lavest aninitet, har forkjøpsrett i tilsvarende periode som nevnt i punkt 3.

6. 50% av billettene selges etter første mann til mølla prinsippet.

7. Bataljonen plikter til å holde oversikt og dokumentasjon over billettfordelingen i 1 år etter kampen, og medlemmer kan få se denne ved skriftlig henvendelse til bataljonen.

Forslag til noen punkt som bør diskuteres, om % er riktige og formuleringene er gode, sikkert ikke.
Heller ikke rekkefølgen.

Men vi kan da få et klart regelverk og slippe problemer i fremtiden.
78
Kamper / Aalesund - Brann
September 25, 2007, 22:03:41 PM
Tenk dere om!

Dette er en generell oppfordring til alle som skriver i denne tråden.

Vi som sitter i styret er tålmodige mennesker, men en ting kan og vil vi rett og slett ikke sitte stille og se på:

At direkte løgner blir fremstilt som sannheter skjult back et nick på et forum!

Hvis du eller dere som fremmer slike påstander kan dokumentere dette, bes dere kontakte oss som sitter i styret. Hvis ikke kan dere begynne og oppføre dere som voksne mennesker og holde dere for god for ryktespredning og å fare med løgn.

Retter samtidig en advarende pekefinger når det gjelder generelle ting på forumet. Vi som sitter i styret har ikke anledning til å sitte her å lese på forumet til alle døgnets tider. Jeg har blant annet en jobb som krever min oppmerksomhet mellom 8 og 16:

Vi må være veldig forsiktig med å tro at om ting gjentas nok ganger så er dette en sannhet. Personlig mener jeg å se klare tendenser til dette på forumet den seneste tid, og spesielt i denne tråd

Sannhetsgehalten i denne tråden, og alle tråder på dette forum som omfatter informasjon fra Bataljonen, består av det som kommer fra offisielt Bataljons hold. De som måtte mene å vite noe annet, bes om å kunne dokumentere dette

Vær så snill å ikke la en løgn som blir gjentatt i det uendelige, bli til en sannhet. Bataljonen som organisasjon er ikke tjent med dette. Ingen er tjent med dette, hverken de som sprer løgnene, eller de som rammes av dette. En løgn er en løgn til sannhetsgehalten i dette kan dokumenteres.

Det er veldig lett å fremme påstander som "jeg vet...", "jeg har hørt...", "en venn av en venn i Bataljonsstyret sa...". Spesielt når en kan skjule seg bak et nick.
79
Kamper / Aalesund - Brann
September 25, 2007, 20:07:41 PM
Quote from: "Pondan"Jeg er ikke ute etter å syte. Folkene i BBB er kjempefolk og de skal ha klapp på skulderen for alt de gjør!! Jeg bare savner det lille extra som gjør at BBB hadde vert en veldig bra supportergruppe =)


Vi trenger blant annet mennesklige ressurser til å løse en stadig voksende arbeidsmengde!

Høres dette interessant ut?

Send en mail til brannkorpset@bataljonen.no

Eller les mer i det siste nummeret av den12mann!
80
Kamper / Aalesund - Brann
September 25, 2007, 19:59:03 PM
Quote from: "bbbmartin"Bare et lite hjertesukk på generelt grunnlag..

Det er utrolig hvor rask folk er til å kritisere Bataljonen når de er misfornøyd med noe.

Kanskje noen og enhver burde se seg i speilet og tenke nøye igjennom hva de forlanger i forhold til hva de gir.

Det koster 200 kroner og være med i Bataljonen. Bataljonen er drevet av frivillige. For øyeblikket er vi altfor få som står på for å få hjulene til å gå rundt i takt med stadig voksende oppgaver, og det er ikke til å legge skul på at vi trenger hjelp. Hva har du gjort for Bataljonen de siste årene?

Det jeg imidlertid kan love, er at vi som står på for at alle som er medlemmer i Bataljonen, vi gjør vårt beste for at Bataljonen skal være en god organisasjon. Vi bruker veldig mye av vår fritid på å hjelpe nettopp DEG.

Tenk dere derfor om to ganger neste gang du/dere bestemmer deg for å slenge dritt om Bataljonen med bakgrunn i ting dere ikke har belegg for! Og husk, dere er hjertelig velkommen til å være med å bidra selv også!

Viser ellers til min artikkel om samme tema i siste nummer av Den12mann. Det er faktisk mulig å få noe igjen for den insatsen man måtte nedlegge også!


Vi passerer vel straks 3000 medlemmer, og er en organisasjon i sterk vekst.

Vi er vel per i dag like mange som jobber aktivt i og rundt organisasjonen som da medlemstallet var det halve og vel så det.

Interessen rundt Brann har aldri vært større enn den er nå, etterspørselen rundt både turer og Brann produkter generelt er jo nesten ubeskrivelig.

Vi i Bataljonen ønsker selvsagt at tilbudskurven skal stå i forhold til etterspørselskurven, men dette er ikke alltid fysisk mulig.

Man trenger ikke være mattematiker for å skjønne at dette regnestykke er vanskelig. Men det er utrolig lett og skyte på de som faktisk gjør sitt aller beste for å skape et så godt tilbud til supportere som mulig, når man kanskje kunne snudd den samme energien til noe positivt!!!

Hva med å snu litt på engasjementet deres? Det er lettere å være kritisk enn positiv. Det er lettere å sitte på gjerdet, enn å gjøre noe selv det er jo helt sikkert.

Men misforstå meg rett. Vi går ikke i skyttergravene. Vi er mottakelig for konsruktiv kritikk. Det har det vært noe av i denne tråden, men veldig mye er dessverre veldig lite konstruktivt...
81
Kamper / Aalesund - Brann
September 25, 2007, 19:43:29 PM
Bare et lite hjertesukk på generelt grunnlag..

Det er utrolig hvor rask folk er til å kritisere Bataljonen når de er misfornøyd med noe.

Kanskje noen og enhver burde se seg i speilet og tenke nøye igjennom hva de forlanger i forhold til hva de gir.

Det koster 200 kroner og være med i Bataljonen. Bataljonen er drevet av frivillige. For øyeblikket er vi altfor få som står på for å få hjulene til å gå rundt i takt med stadig voksende oppgaver, og det er ikke til å legge skul på at vi trenger hjelp. Hva har du gjort for Bataljonen de siste årene?

Det jeg imidlertid kan love, er at vi som står på for at alle som er medlemmer i Bataljonen, vi gjør vårt beste for at Bataljonen skal være en god organisasjon. Vi bruker veldig mye av vår fritid på å hjelpe nettopp DEG.

Tenk dere derfor om to ganger neste gang du/dere bestemmer deg for å slenge dritt om Bataljonen med bakgrunn i ting dere ikke har belegg for! Og husk, dere er hjertelig velkommen til å være med å bidra selv også!

Viser ellers til min artikkel om samme tema i siste nummer av Den12mann. Det er faktisk mulig å få noe igjen for den insatsen man måtte nedlegge også!
82
Kamper / Fredrikstad - Brann
September 18, 2007, 13:18:56 PM
Syntes det var fantastisk midt under FFKs allsang, da alle stod og latet som de sang, så starter vi en sang som nesten overdøver hele liksomsyngeingen. Hva skjer? Jo speaker skrur opp volumet på FFK sangen så mye at det høres tydelig, helt utrolig....
83
Brann / Hvor er vi på vei?
September 07, 2007, 14:07:16 PM
Quote from: "bbbmartin"Dersom noen som medlem i Bataljonen har en sak de ønsker å ta opp så har man flere muligheter, la meg bare ta noen eksempler


Dette var altså eksempler på måter å ta opp en ting, og det var ikke det som i utgangspunktet var budskapet i inlegget heller.

Skal prøve meg på en kortversjon:

Poenget er at det finnes like mange meninger som det finnes medlemmer i Bataljonen.

Konklusjon 1: Man kan umulig tilfredsstille alle medlemmer.

Det andre poenget var at BBB ønsker å tilfredsstille alle eller så mange som overhodet mulig av sine medlemmer.

KOnklusjon 2: Vi tar opp saker som engasjerer majoriteten av supporterne, eller i hvertfall en stor del, med Brann.

Merk, Jeg uttaler meg her som privatperson og prøver bare å belyse en del av de utfordringene som er forbundet med dette. Bataljonen er som sagt en demokratisk organisasjon, og flertallets stemme må bli hørt.
84
Brann / Hvor er vi på vei?
September 07, 2007, 13:00:09 PM
På et generelt grunnlag kan jeg vel si at en av Bataljonens hovedoppgaver er å legge til rette for at alle som vil skal kunne støtte Brann. Litt av vitsen med å være med i Bataljonen skal jo også være at jo flere medlemmer Bataljonen har, desto større press er de i stand til å yte på Sportsklubben Brann i saker supporterne har interesse av.

Hvilke saker har så supporterne interesse av? Dette er selvsagt svært mange, og veldig ofte er det like mange meninger om saker som det er supportere av Sportsklubben Brann. Misforstå meg rett, alles mening teller like mye, og alle har like mye rett til å ha den meningen de har, men det aller viktigste blir for Bataljonen å stå samlet uansett, gjør man ikke det har man tapt uansett.

Dersom noen som medlem i Bataljonen har en sak de ønsker å ta opp så har man flere muligheter, la meg bare ta noen eksempler

1.   Man kan  slenge ut en sak pÃ¥ forumet, og helt sikkert starte en debatt som kan bli konstruktiv, eller veldig ofte spore fullstendig av.
2.   Man kan pÃ¥virke sine venner og aller nærmeste gjennom Ã¥ ytre sine meninger, pÃ¥ fotballpuben eller hvilken som helst annen plass. Slikk oppstÃ¥r jo gjerne rykter og misforstÃ¥elser.
3.   Man kan sende en mail med fullt navn til styret@bataljonen.no der man argumenterer for sine meninger, og gjerne viser til motargumenter osv. Styret kan da behandle dette pÃ¥ neste styremøte, og gi vedkommende en tilbakemelding.

Nå finnes det selvsagt ikke noe fasitsvar på noe som helst, og det er jo som sagt mange veier til Rom. Merk at jeg uttaler meg på generelt grunnlag her, og ikke på vegne av Bataljonen. Det er jo klart at Styret leser på forumet, men fra og lese på forumet og ta med seg debatten til Brann er det en lang vei og gå, nettopp som det ble sagt innledningsvis fordi det er så utrolig mange forskjellige meninger.

Når det er sagt så skal som sagt Bataljonen være medlemmenes talerør også. Det jeg prøver å belyse er at det er ikke bare så enkelt atman kan ta med seg hva som helst av saker opp på Stadion og kreve masse av Sportsklubben Brann. Et samarbeid handler om å gi og ta. Dog, dersom det er saker der det er unison enighet og stor oppslutning blant våre medlemmer, stiller jo saken seg annerledes. Så får det være opp til andre og vurdere om dette er en slik sak.
85
Bataljonen.no / Bataljonen Ung
September 07, 2007, 07:27:10 AM
I hovedsak skal Bataljonen Ung være et tilbud til supportere under 16 år.

Vi ønsker å skape et sunt, trygt og inkluderende supportermiljø der energien skal brukes på de riktige verdiene

Gjennom opprettelsen av Bataljonen Ung har man også et alternativ til inkludering i Bataljonen, supportermiljøet og ikke minst Brann. Holdningsskapende arbeid vil også kunne gjennomføres i større og enklere grad, enn med dagens situasjon.

Vi ønsker også et eget medlemskap i Bataljonenen for de yngste, samt eget tribuneseksjon og medlemsfodeler for å nevne noe.

Det er meg og Tore som jobber med dette, og vi har en del tanker rundt dette. Vi er også i en dialog med Brann på dette, og de er positiv til prosjektet.

Vi kunne imidlertid godt tenkt oss å hatt med oss flere ressurspersoner på prosjektet. Er d interessert er det bare å kontakte enten meg eller Tore. KOntaktinformasjon finner dere på forsiden.
86
Bataljonen.no / Stenging av tråder!
August 14, 2007, 10:02:06 AM
Poenget var jo uansett hvordan man starter tråder "om hverandre".
87
Bataljonen.no / Stenging av tråder!
August 14, 2007, 07:15:39 AM
Quote from: "monzilla"En moderator skal ikke stenge tråder etter hva han mener er verdt å diskutere eller ikke. En moderator skal følge retningslinjene for forumet, og sørge for at det ikke blir kaos her inne.


Men også moderatorene kan gjøre feil.

Dog er det til tider fullstendig "texas" her inne, med folk som starter tråder i øst og vest.

Hvordan klarer man i dag eksempelvis og starte to tråder samtidig om hvem som skal være kaptein på Brann neste år? Helt utrolig...
88
Bataljonen.no / Bataljonens potensiale
August 14, 2007, 07:10:27 AM
Quote from: "skb!"Noe Bataljonen kunne ha forsøkt å gjøre (som jeg også skrev i en annen tråd) er å forsøke å opprette et eget "felt for de medlemmene som ikke nødvendigvis er blant dem som ønsker å synge seg hes hver kamp, til litt reduserte priser for medlemmer.

Tror Bataljonen ville ha blitt tatt mer seriøst på ved opprettelsen av et slik felt, pga signalet man sender ut om at Bataljonen er til for alle supportere.

Samtidig er det viktig at Bataljonen fortsetter å gå ut i media og fordømme bråk med casuals, rasisme på tribunen osv. At Bataljonen får en sterkere profil kan hjelpe mye på imaget og medlemstallet.


Dette ble forsøkt foran denne sesongen. Hvorfor det ikke lykkes kjenner jeg ikke til detaljer om, men det er jo klart at vi ønsker et alternativ for de som ikke vil stå på hansa. Når det er sagt så er de tjo mange som ønsker plasser på stadion i disse dager, og hadde vi vært ti tusen medlemmer hadde vi kanskje kunne lagt litt mer press på skb.
89
Kamper / vif-brann
August 09, 2007, 09:50:21 AM
Quote from: "kapteinen"
Quote from: "Brannfrelst"
Quote from: "kapteinen"De to siste bortekampene har hat en stemning som jeg har vært flau over, det har rett og slett vært pinlig.

I disse dager er Brann en gullkandidat og da er det også inn og gå på kampene.Har aldri sett så mange familier og "uinteresserte" som mot engen og viking.

På vif kampen hadde jeg foran meg:dansende mødre, hauger av hylende unger med brann skrevet i pannen, folk som klappet med på vif sine sanger, folk som stod og danset til de talentløse vif sangene i begynnelsen og alskens mulige som ikke kunne sangene og bare klappet vilt avgårde.

Her må noe gjøres ellers gidder ikke jeg å stå på de elendige bortefeltene når det faktisk i realiteten er en familietribune.Da finner jeg med heller en plass på langsiden hvor jeg ser godt også synger jeg derfra.Jeg og de jeg reiste med sang det meste av kampen, men når ingen synger med kan jeg likegodt sitte med på noen bedre plasser.

At familier og alskens vil være med på å ta gull med brann(kanskje) er helt greit, men de må plasseres på de rette stedene.For det gjentar seg hele tiden at familier og andre kommer timevis før kamp, tar de beste plassene og sprer de syngende supportererene.Dette førte til årsverste på bortebane, knepent foran vikingkampen.

Dette må vi løse på en eller annen måte.Mitt forslag er:
Kan noen fra bataljonen som er på alle bortekampene reise opp til stadioen når den påner for publikum og organisere litt?
Plassere barnefamilier for seg og lignende, og når de fleste syngende supporterene kommer på kampen har vi en del for oss selv?
Vi trenger selvfølgelig ikke å stå på midten men bare sånn at vi kan samle de syngende!


Bataljonen har da virkelig ikke tid til slikt. De fleste der er jo på puben til kampen nesten er startet,da blir det slik,iallefall er det dette en kan få inntrykk av når en hører på tur referat o.l.. Prioriter stemningen foran den siste halvliteren,eller møt tidligere opp på puben.


Bataljonen har ikke tid til slikt?Hvis ikke vår supporterklubb, med sin eneste oppgave er å tilrettelegge for supportere som skal støtte klubben, ikke har tid til å reise opp før kampstart å organisere litt blir jeg jævlig skuffet over dem.


Bataljonen er en frivillig organisasjon, de som sitter i styret der har ingenting igjen for den jobben som legges ned. Bare for å ha det sagt.

Vi er per dags dato 5+3vara i styret. Vi som sitter i styret har ca. 12-18 borteturer vi skal organisere (som oftest ikke tromsø, men en del cupkamper ol.). Organiseringen er en ting, men i tillegg skal vi også fungere som reiseleder.

En reiseleder har slik det er i dag ofte veldig mange funksjoner. Blant å selge biletter, gå på sikkerhetsmøte før kamp. I tillegg til dette skal han ha en viss oversikt, og ikke minst ansvar for hvor de reisende beveger seg, eksemeplvis i Oslo. Ofte har vi jo med folk som ikke er atten også.

Orker ikke utdype mer, men håper du tenker deg om to ganger neste gang du skal kritisere Bataljonen for ikke å legge til rette for stemning på bortekamper.

Forøvrig kan du sende en mail til martin@bataljonen.no dersom du kan tenke deg og være med å hjelpe til med organisering i supporterklubben.
90
Bataljonen.no / Stenging av tråder!
August 08, 2007, 20:39:19 PM
Kjøper argumentene for at tråden kan leve.

Vi har imidlertid tatt den siste tids moddereringskritikk på alvor, og vil forsøke så godt vi kan å holde enda bedre orden fremover.

Tråden er nå åpen igjen.
91
Brann / Eventuell gull feiring
August 08, 2007, 16:04:46 PM
Stenges, hold dere til Brann, og ting og tang rundt klubben...
92
Bataljonen.no / Oppdateringer?
May 29, 2007, 07:58:26 AM
Denne er under utarbeidelse "as we speak".

Da denne også vil innbefatte en del nye løsninger etc, ber vi om at dere har litt tålmodighet mtp det ferdige produkt.
93
Brann / Overgang vinteren 06/07
October 03, 2006, 12:30:23 PM
Spennende med øst-europeiske spillere, vi får se om han er den nye Sappara da, eller kanskje Terje Hoff. Uansett så har han jo fått en del tid å vise seg frem på.

Tror imidlertid at dersom en kantspiller kommer inn, må noen ut. Huseklepp er vel ikke veldig fornøyd med situasjonen om dagen? Er vel han som har bekledd venstresiden mest utenom PVM?
94
Brann / Overgang vinteren 06/07
October 03, 2006, 10:38:10 AM
http://www.fcflora.ee/index.php?idb=5bdc220b7b042a846ab2b91d7b85ff39

1.78 hvis estlandsken min er riktig..13 kamper 2 mål.
95
Bataljonen.no / Dugnad: Salg av armbånd
August 30, 2006, 21:49:27 PM
Lørdag 2 september trenger vi folk som kan hjelpe oss og selge våre Barneklinikk armbånd.
Vi ønsker å markere oss i bybildet og på kjøpesentre omkring i Bergen.

Vi møtes i Bataljonen Bar klokken 1200 der armbånd, bøsser blir utdelt og mer informasjon vil bli gitt.

Om du ønsker å bidra sender du en mail til martin@bataljonen.no og melder deg til tjeneste.

Vi håper at så mange som mulig har mulighet til å stille opp!!
96
Kamper / Brann - Glentoran
July 27, 2006, 12:55:10 PM
http://www.ba.no/nyheter/politinotiser/article2211198.ece

En Glens supporter fikk litt for mye i går...Tror ikke dette kjennetegner den vanlige Glens supporteren akkurat men..

Blir spennende å se en spillesugen Ludde i dag, håper problemene hans er over, for han er en spiller vi kan få mye nytte av utover høsten tror jeg. Migen får jo også en sjelden sjanse her, så dette tror jeg kan bli gøy..
97
Brann / Slik tar Brann gull
July 27, 2006, 11:26:33 AM
Jeg har sagt og sier fortsatt at jeg tror på en mager poengfangst for kanariene i høst. Mager er jo et definisjonsspørsmål, men jeg velge rher å definere det som mindre eller lik Brann.

Begrunner dette med følgende:

-De har hatt en lengre sesong enn oss (Royal League -Krøvvel, har du en statistikk fra de to siste årene på våsesong kontra høstsesong for lag som har deltatt i RL? Kunne vært interessant for mitt inntrykk er at RL lagene sliter med en lang sesong i beina på høsten.)

-LSK har mistet andersson, og flere er på vei vekk (mifsud/Koren), har de den samme motivasjonen?

-Jeg tror at Røssler er en trener som takler medgang greit, men lett kan "tirre" på seg en spillergruppe i motgang (les Nordli)

-LSK har flere "lokaloppgjør" enn oss, og således kan det tenkes at flere er mer sugne på å ta poeng fra de enn oss.

Dette var noen ankerpunkter som jeg personlig mener taler mot LSK, men igjen, alt er jo relativt, og ballen er som kjent rund..Etter å ha studert kampprogrammet til Brann nøye er jeg bare halvveis optimist på gull, mye veldig tøffe bortekamper igjen, og historisk sett snubler vi jo alltid en gang eller to hjemme..
98
Tifo, sanger o.l.... / Bjørn Dahl
July 24, 2006, 14:20:15 PM
Tror ikke det..Får jeg foreslå:

(Melodi: Frank Sinatra - Thats Amore)
Når Bjørn Dahl stormer frem,
ned langs sidelinjen.
Jubler Stadion
Ligger motstander back,
knappt igjen som en flekk
Nok en gang...
(gjentas en gang)
99
Brann / Overgangsvinduet sommeren 2006
July 24, 2006, 13:32:22 PM
http://www.sandefjordfotball.no/Default.asp?cat=151&id=2629

Han her var vel aktuell for oss i fjor. Vi trenger en sentral midtbane til, setter min lit til at POL vet hva han gjør, og at han har is i magen..
100
Kamper / Brann - Viking
July 17, 2006, 23:41:05 PM
Quote from: "Mr_Soma"Noen som har bilde av banneret? :)


http://www.bataljonen.no/forum/viewtopic.php?t=5631&start=120

Her er en liten filmsnutt, og et bilde..HÃ¥per noen har tatt noen bedre bilder. Men er nok ikke siste gang vi ser banneret, det er jo tross alt et seriemesterbanner..:)