• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Brannmus

1251
Brann / Morbid undring
March 05, 2006, 01:27:48 AM
Om folk skal diskutere admin, moderering og alt annet, kan de venneligst ta det i en annen tråd og ikke ødelegge denne noe mer. Som vanlig, så begynner folk å kødde litt, så kødder noen mer, og så blir det sånn som dette. Klag gjerne, men hvorfor må dere trekke en god og interessant tråd med dere.

Gjerne slett innlegg og klaging, men la tråden stå, for dette er noe som jeg nå syntes er litt interessant og skulle gjerne vist mer om.
1252
Brann / Morbid undring
March 04, 2006, 20:06:52 PM
Er du A-lagsspiller?
1253
Brann / Morbid undring
March 03, 2006, 22:21:56 PM
Ja, det tenkte jeg også, men der har jeg ingen oversikt. Tenkte kanskje noen her inne hadde hørt noen historier om dette for eksempel. Nå begynner det å virkelig fascinere meg dette.. :0P
1254
Brann / Morbid undring
March 03, 2006, 22:13:27 PM
Kniksen døde på trening ja, men da med det som nå er mest kjent som Tirsdagsgjengen (veteranlaget). Dermed går han ikke inn i kategorien som A-lag spiller.
1255
Brann / Morbid undring
March 03, 2006, 19:10:49 PM
Da var det kanskje ikke så rart at jeg ikke kunne huske noen siden det virker som de fleste andre sliter med det, men er jo dem som har oversikt over ting fra tilbake før Gud ble født.
1256
Brann / Morbid undring
March 03, 2006, 12:55:05 PM
Hvilken spiller var den siste som døde som aktiv spiller i A-laget?

Altså, spilleren må ha spilt kamper opp mot sin død og vært en del av A-laget, ikke permitert eller ute av stallen på grunn av sykdom. Spilleren trenger ikke ha død i Branndrakt på banen.

Litt morbid dette kanskje, men absolutt ikke ment å på noen måte ha det gøy med et dødsfall. Spørsmålet kom opp i en diskusjon jeg hadde med en annen supporter, og selv om jeg mener jeg har rimelig god oversikt over brann sin historie, så er jeg ikke førstemann opp med svar på Brannquizer.

Så hvem her vet svaret?
1257
Brann / Albansk spiss på prøvespill
March 02, 2006, 23:19:27 PM
Jeg ser flere grunner til at Mjelde kanskje ikke har vært overdrevet positiv i sine uttalelser om Migen i forkant av kjøpet.

- For mye skryt kan gjøre agenten finner på å jekke opp prisen litt.
- Han må faktisk ta hensyn til at han har et par spisser (Macallister og Ystaas) som med dette blir dyttet litt ut i kulden. Vil ikke være positivt å indirekte si at de er sjanseløs på plassen når han nye kommer.
- Mjelde vil vel kanskje ikke legge mer press på fyren enn det som kommer til å bli med å skryte han opp i skyene.

Tror ikke det er et fryktelig dumt kjøp av Brann. Fyren har visst potensiale i treningskampene han har spilt, og kommer nok bare til å bli bedre når han får sjansen til å spille seg inn med laget og sette seg inn i Brann sine angrepssystemer.

Om statistikken fra hjemlig liga ikke er kjempegod, så er det viktig å huske at nivået på medspillerne heller ikke er det beste kanskje. Selv en god spiss hadde slitt om han var alene på et "dårlig" lag.