• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - MyWay

51
Brann / Skal ikke bomme på straffe (se artikkel)
April 14, 2006, 01:08:33 AM
Poenget mitt er vel at straffen til Andresen var veldig dårlig. Jeg forventer at straffer skal gå i mål. Men det er jo som du sier helt umulig å treffe hver eneste gang, og det er ikke noe poeng i å lage en artikkel ut av dette heller.

Men i utgangspunktet mener jeg altså at alle straffer bør gå i mål.
52
Brann / Skal ikke bomme på straffe (se artikkel)
April 14, 2006, 00:36:09 AM
Enig med han som skriver artikkelen; det er ikke lov å bomme på straffer. Selvfølgelig skal ikke ballen plasseres i krysset 98 av 100 ganger. Men den skal gå i mål!

Martin sitt straffe var slapt og dårlig tatt.

At spissene alltid skal ta straffen er jeg ikke enig i. Den som er sikrest på straffer skal ta straffene, om dette burde være spissene kan diskuteres.
53
Brann / KÃ¥r landest beste arena:
April 14, 2006, 00:16:31 AM
Quote from: "krøvel vellevold"

Visst faen ligger det i ødemarken! Det er jo bare å se rundt seg når man er der! Det er ganske landlig der ute. Men de holder på å bygge noen næringsbygg rundt stadionet, så det blir etterhvert et industripreg tenker jeg. Forresten mener jeg å huske fra da Viking Stadion åpnet at det var 10 km. fra Stavanger sentrum. Men antall kilometer er ikke så interessant. Vestlandshallen ligger ikke lenger fra Bergen sentrum enn Viking Stadion ligger fra Stavanger sentrum, men jeg vil nå påstå at Vestlandshallen ligger langt uti ødemarken fordet! Hjelper ikke at det er i Norges største bydel eller ved to av Norges største kjøpesentra. Eller hva om Viking Stadion lå 6 km vest for Stavanger? Det ville jo lagt langt faen uti havet selv om det bare var 6 km. fra sentrum! Så min påstand er uansett at Viking Stadion ligger i ødemarken!
54
Quote from: "krøvel vellevold"
Quote from: "NorthsideFCDH"Fredrikstad prøvde også for første gang forsanger i kampen mot oss. Der har de aldri hatt noe god sang gruppe, men etter kampen mot oss ble eg faktisk imponert litt. De sang, hoppet og koste seg hele kampen. De fikk hele sang gruppen med på sanger + de sang samstemt!
Ja til forsanger når stemningen er laber!


Vi har diskutert dette hundre ganger før, og jeg mener fortsatt at en fast forsanger blir noe "syng-for-enhver-pris"-aktig. "Drit i kampen, bare syng syng syng!" liksom. Det blir fake for meg. Kunne likegodt meldt oss inn i kor, eller stilt på stadion for å synge en dag det ikke er kamp... hehe... Supporterne skal jo være et barometer på kampen, og kommentere det som skjer på sin måte. Ikke være sang-roboter! Men det er jo bra at du ikke vil ha forsanger HELE kampen, men bare når det er labert. Helt greit med en som står frem og vil dra igang syngingen. Men han bør ikke bli stående der lenge. Det som uansett er helt talentløst med disse forsangerne, er jo at de ofte står med ryggen til kampen - gjerne hele tiden. Er de ikke interessert i kampen?


hehe.. litt morsomt at du sier det, for jeg ser faktisk på SS som et kor. Vi synger i kor, vi er der for å synge, og vi synger for spillerne. Hva er gale i å synge litt oftere og høyere enn det vi gjør nå? Jeg synes at det er gøy å synge, og ønsker å være en stolt Brann-supporter.. det er jeg når jeg hører at SS synger høyt og tydelig. husker spesielt fra da jeg var mindre; ingenting som å høre på SS når de sang. Nå er dessverre stemningen sunket betraktelig siden den tid.
55
Brann / Charlie Miller TIFO / FLAGG
April 12, 2006, 15:11:20 PM
Quote from: "Toa"
Quote from: "Mr_Soma"
Quote from: "MyWay"hehe, overraskende at folk ikke forstår hvorfor det er tegnet "sample" over. Det har vel noe med at dette er en "smaksprøve", og kanskje også fordi folk ikke skal bruke dette bildet til å lage det selv.

Forstår hvorfor det er skrevet "sample" over. Og alle ser jo hvordan det egentlig skal se ut(altså uten "sample").

Stilig motiv!!


Kunne ikke få sagt det bedre selv MyWay.
Man ser helheten i bildet selv om det står "SAMPLE" over.


Det ser stygt ut siden den går rett over ansiktet. Mannen ser jo spedalsk ut. Kunne brukt en form for gjennomsiktig skrift, eller flyttet den litt.


FY flate!

Dette er et forslag til et flagg/banner, og han som har laget dette bildet har også valgt å skrive "sample" over, FORDI dette bare er en "samksprøve", som og "sample" betyr om man oversetter ordet til norsk. Han har jo ikke tenkt å ha "sample" i flagget når det skal males..

Alle ser godt hvordan flagget skal se ut. Om du ikke klarer å se det, så anbefaler jeg en tur til legen, evt. øyenlegen.
56
Tifo, sanger o.l.... / Flaggkonkurranse!!
April 11, 2006, 22:37:39 PM
Quote from: "Stalin"For noen utrolig stygge flagg folk greier å dra med seg inn på Storestå..

De klarer jo å klumpe seg sammen i en liten gjeng nede ved gjerdet så det ser enda verre ut også! Bra gjort!


Da er du hjertelig velkommen til å komme med et bedre flagg enn de som allerede er der min gode venn. Og husk at det ligger en premie der på 1000,- til den som lager det alt i alt beste flagget :)
57
Kamper / FFK-BRANN
April 11, 2006, 18:54:46 PM
Quote from: "Motyka"
Quote from: "KennethS"
Quote from: "Motyka"
Quote from: "KennethS"Huseklepp var i likhet med Brann ubrukelig på bortebane ifjord. Gi gutten tid iår til og bevise at han kan spille bra på bortebane. Han e ikkje problemet på bortebane, hele laget e problemet på bortebane, vi har ikkje vunnet borte siden ffk kampen ifjord.


Så la han få noen innhopp og ta det derfra da, ikke starte kamp etter kamp når han ikke fortjener det.
Hanstveit er dog et enda større problem mener jeg.


Huseklepp var soleklart valg fra start, kansje det mest klare på hele Brann laget. Forstår ikkje tankeganen din her. Martin Knudsen e ikkje alternativ til Huseklepp engang.


På hjemmebane JA, bortebane NEI! Det har vel vi sett ett mønster på nå har vi ikke? Jeg mener Knudsen gjør en bedre jobb enn Huseklepp på bortebane. Han har fått nok sjanser nå.


Huseklepp var ihvertfall bedre enn Knudsen! Knudsen er ikke god nok for TL i det heletatt..
58
Tifo, sanger o.l.... / Flaggkonkurranse!!
April 11, 2006, 15:51:38 PM
Da har vi disse fra tribuneliv-forumet:

Mpete
Brann
rasmus_brann
ChekIt
adg
SuperHasund
fettnok
Brannfrik
C@Bøe_79 ??

Og disse herfra:

Mr_Soma
Plekter --> ARG ??
SKB e BEST!!! ??
Alzheimer/Silverspurs ??
59
Brann / Charlie Miller TIFO / FLAGG
April 11, 2006, 15:39:51 PM
hehe, overraskende at folk ikke forstår hvorfor det er tegnet "sample" over. Det har vel noe med at dette er en "smaksprøve", og kanskje også fordi folk ikke skal bruke dette bildet til å lage det selv.

Forstår hvorfor det er skrevet "sample" over. Og alle ser jo hvordan det egentlig skal se ut(altså uten "sample").

Stilig motiv!!
60
Tifo, sanger o.l.... / Flaggkonkurranse!!
April 11, 2006, 15:26:09 PM
Den er god, det er notert :)

Stilig motiv forresten!
61
Brann / Bjørn Dahl
April 11, 2006, 13:55:44 PM
Ja, masse skryt til Dahl, som gjorde mye bra i går. Spesielt offensivt gjorde han en utmerket jobb i 2.omg.

Herlig å se at vi har fått en lokal forsterkning på høyrebacken :)
62
Tifo, sanger o.l.... / Flaggkonkurranse!!
April 11, 2006, 01:49:14 AM
Enda er det få som har meldt sin interesse. Jeg minner om at dere må melde dere på denne konkurransen for at dere skal kunne delta. Det må enten gjøres via en PM her på forumet, eller på tribuneliv-forumet, som det er gitt link til i første innlegg(dette er også et tifo-forum, som kommer til å følge årets tifoer rundt om i landet, og i skandinavia ellers).

Håper at så mange som mulig melder seg på :)
63
Brann / Fjortiser, og uprofesjonalitet
April 10, 2006, 14:56:31 PM
Hehe, trekk det frem igjen du, og se hva godt det kommer ut av det.

På et diskusjonsforum skal man diskutere, dvs. at man ofte møter motstand, og at man ikke alltid får rett i det man sier. Men det betyr ikke at man ikke skal være saklig.

Nå er jo dette en tråd som omhandler emnet; "usaklighet og ukonstruktivitet på forumet", så derfor tar vi dette opp her, og "syter" litt på grunn av dette.

Men hadde jeg gjort det samme i en annen tråd, så hadde det vært unødvendig.
64
Brann / Fjortiser, og uprofesjonalitet
April 10, 2006, 14:27:33 PM
Quote from: "DrMeland"
Quote from: "MyWay"Men herre min hatt. Skal alle svare med samme usaklighet så blir det jo ikke bedre.. Det er det eneste jeg prøver å få inn i pappen på folket!

Er langt på vei enig med deg MyWay, så du er ikke alene. Trådstarter har jo også noen poeng selv om han bikker totalt under for sjølmedlidenheten. Det er ganske sjelden det forekommer en skikkelig Brann-relatert diskusjon som holder seg til tema. Det sklir ut hver j.... gang. Har brukt dette forumet siden sommeren '03 og har ikke flere enn 300 innlegg på snart 3 år. Orker ikke all kranglingen. Kjenner flere på "min" alder som ikke bruker forumet mer og det er jo trist.

Skal forumet bli bedre så må en ihvertfall gå foran selv som et godt eksempel. Vi får forene krefter MyWay:)


Ja, det er trist at vi ikke klarer å holde oss saklig, og til tema. Jeg bruker også VGD, som i mine øyne er et meget seriøst og saklig forum, sett i forhold til dette, og det er trist.

Men et tips til alle er jo å ikke mate trollene! Det virker som om veldig mange her inne skriver for å provosere, og da er det bare til å la være å svare.. det er det beste tipset jeg kan komme med.
65
Brann / Fjortiser, og uprofesjonalitet
April 10, 2006, 14:24:36 PM
Quote from: "rødesk"
Quote from: "MyWay"Men herre min hatt. Skal alle svare med samme usaklighet så blir det jo ikke bedre.. Det er det eneste jeg prøver å få inn i pappen på folket!


Du har jo vært blandt de mest usakelige av alle her inne i denne tråden!


Nei, det har jeg virkelig ikke vært. Jeg har bare sagt i fra om hvordan det er her på forumet, og hvordan jeg synes at det burde være. Kan ikke se usakligheten i det. Men så er jo dette en typisk påstand som ofte blir slengt midt i fleisen på de som prøver å holde seg saklig her. Dessverre kommer du INGEN verdens vei med en slik påstand, og diskusjonen pleier å havarere.

Det var forresten ikke meg vi diskuterte i denne tråden, sist jeg sjekket ihvertfall.
66
Brann / 1 serierunde
April 09, 2006, 23:01:52 PM
Quote from: "Lurkin"Her har vi kranglet siden serieslutt, og så kommer første serierunde, og humoren og livsgleden er tilbake. Haha. Fantastisk.


hehe.. ja det er herlig å se :)
67
Brann / Fjortiser, og uprofesjonalitet
April 09, 2006, 22:33:16 PM
Men herre min hatt. Skal alle svare med samme usaklighet så blir det jo ikke bedre.. Det er det eneste jeg prøver å få inn i pappen på folket!
68
Brann / 1 serierunde
April 09, 2006, 22:24:51 PM
Hæ, er dere helt dumme eller? Vi skal jo ikke spille før imorgen ;p
69
Brann / 1 serierunde
April 09, 2006, 22:11:34 PM
Er det du som er med i Inferno?
70
Brann / Fjortiser, og uprofesjonalitet
April 09, 2006, 22:05:27 PM
Quote from: "Nixon"
Quote from: "MyWay"Ja, ikke vet jeg. Jeg er vel av typen som liker å handle fremfor å snakke. Så jeg orker ikke å diskutere så alt for mye. Gidder ihvertfall ikke å krangle med folk på forumene.

Det er bare synd at folk hele tiden skal "ta" andre. Som Nixon prøver på litt lenger opp i tråden, der han kommer med et simpelt forsøk på ¨å drite ut trådstarter.


Vel, man får det man ber om.
Hadde han vært litt konstruktiv å gitt oss et lite innblikk i hva som er problemet hadde jeg selvsagt ikke svart slik.

Og du bør vel kanskje ikke være så altfor skinnhellig. Er ikke lenge siden du drev med "motprovokasjon", som du kalte det, i en annen tråd. Men du er jo, som du selv skrev det så fint, en elitesupporter. Så du har vel lov...


Er forresten ikke "skinnhellig", jeg er den første til å innrømme at jeg har en del feil, og at jeg ofte uttaler meg litt feil. Men det er ikke det jeg fokuserer på heller, for alle er jo slik. Jeg sier bare at vi ikke trenger å være så utrolig kjepphøye mot hverandre hele tiden. Det går ikke en eneste dag der jeg ikke ser at folk sleger dritt, og rakker ned på hverandre her på forumet, og det er synd, for man kommer ærlig talt ikke noen vei med det. Om jeg kommer med motprovikasjone, så er det vel ikke så rart.. Men det er ikke meg som pleier å starte slike "drittslenginsdiskusjoner"..

'Det er lov å være uenig, og dette er jo tross alt et diskusjonsforum, men det er også lov å være saklig og konstruktiv.
71
Brann / Fjortiser, og uprofesjonalitet
April 09, 2006, 21:57:14 PM
jepp, som sagt; jeg liker å handle i stedet for å tyte så utrolig mye. Jeg er en elitesupporter ja, og liker ikke at folk klager så forferdelig mye. Jeg må nesten få lov til å kalle meg hva jeg vil, så lenge jeg lever opp til det..
72
Brann / Fjortiser, og uprofesjonalitet
April 09, 2006, 21:25:32 PM
Ja, ikke vet jeg. Jeg er vel av typen som liker å handle fremfor å snakke. Så jeg orker ikke å diskutere så alt for mye. Gidder ihvertfall ikke å krangle med folk på forumene.

Det er bare synd at folk hele tiden skal "ta" andre. Som Nixon prøver på litt lenger opp i tråden, der han kommer med et simpelt forsøk på ¨å drite ut trådstarter.
73
Brann / Fjortiser, og uprofesjonalitet
April 09, 2006, 21:10:58 PM
Enig. Det er ikke særlig konstrukivt det han skriver heller. Men han setter jo fokus på at vi ikke klarer å diskutere på dette forumet. Her er det enten syting eller krangling. Synd at vi ikke klarer å være såpass voksne at vi hører på hva andre har å si før vi spyr ut masse piss om hvordan "det egentlig er".

Bataljonen sliter veldig med mennesker som er bedrevitere. Noen av disse sitter også i styret, og det kommer ikke så mye bra ut av slike mennesker.
74
Brann / Re: Fjortiser, og uprofesjonalitet
April 09, 2006, 21:05:20 PM
Quote from: "gjertm"For en gjeng med drittunger som styrer denne siden og denne supporter klubben. Det er ikke annet enn klaging og syting uansett hva man skriver eller kommer med. Nei, dette er nok for min del. Jeg tror jeg heller vil slå meg sammen med folk som faktisk har hørt om ting som skjedde før 1995, og som har holdt med Brann lenger enn siden de tok cupgull.
SÃ¥ takk for meg.
Og lykke til med å flere medlemmer. Det tror jeg blir vanskelig. Spesielt siden 99 % av de som er her ikke kan lære sine barn å holde med klubben, fordi de er barn selv...


Han har jo helt rett. Dette er det minst konstruktive forumet jeg har vært borti på lenge. Det er lite fornuftig som kommer ut av folk her.
75
Brann / Charlie Miller TIFO / FLAGG
April 09, 2006, 16:18:48 PM
Hvor stort er flagget?
76
Tifo, sanger o.l.... / Tifo info for 2006!
April 06, 2006, 16:31:01 PM
hehe.. Det hadde vært noe :)
77
Tifo, sanger o.l.... / Tifo info for 2006!
April 06, 2006, 15:42:00 PM
Ok, men du spør ikke direkte pent..
78
Tifo, sanger o.l.... / Tifo info for 2006!
April 06, 2006, 15:28:56 PM
Quote from: "Nixon"
Quote from: "NorthsideFCDH"Nixon, tror ikke du skal uttale deg så veldig mye om hvem som lager stemning. Etter hva eg vet så sitter du på ræven din oppe på Hansa, og eneste du bidrar til på ss kommer fra forumet her hvor du slenger dritt om stemning, tifo og alt mulig.


Mener du at denne MyWay, som gjør seg selv til en supersupporter som knapt nok kan nedlate seg å diskutere med en "vanlig" Brannsupporter, skal få stille i eliteklassen uimotsagt? Du er kanskje enig i denne elitetenkingen for alt det jeg vet. Men i min verden fungerer det ikke slik. Og da tillater jeg meg å svare tilbake enten du liker det eller ikke!


Det var først og fremst met som en "motporvokasjon" til denne Podan som driver å slenger med leppen. Slapp av Nixon..
79
Tifo, sanger o.l.... / Tifo info for 2006!
April 05, 2006, 23:39:45 PM
Som sagt; det er ikke noe poeng i at jeg diskuterer dette med deg..

Men kan vel si noen ord.

Innen supportermiljøet i Brann har du flere grupperinger. Vi har BBB som er den store supportergruppen, vi har Guttene som holder til oppe på felt-Z og gjør en kjempejobb når det gjelder synging, så har vi mindre grupper som ARG og oss.

Vi er en "ultras-gruppe", dvs. at vi fokuserer veldig mye på å lage liv på tribunene. Vi skal synge høyt, vi skal lage flagg, og vi er der for å støtte Brann. Med å profilere oss så mener jeg å lage f.eks et banner med logo og navn, noe som er helt normalt, det er faktisk ikke noe ekstraordinært ved å gjøre dette. Om jeg er innbilsk er en annen sak.. Jeg har i det minste grunn til å være det ;)

Slik jeg ser det, er målet vårt å lage mer liv på tribunen, lage flagg, være innovative ved f.eks å lage nye sanger og få disse ut i praksis, slike ting.. Jeg orker ikke å gå dypere i det, siden jeg føler at det ikke er noen andre enn vår egen business.

Det siste jeg gidder å gjøre er å ta dritt i fra mennesker som åpenbart er ute etter å provosere eller sjikanere. Slik jeg ser det er jeg i en posisjon der jeg kan lynsje deg.. For jeg annser faktisk oss som eliten innen supportere, fordi vi står på i 90min på tribunen, og ellers mye tid utenom kampene også, der vi planlegger og utfører en rekke ting som er med på å sette farge på tribunene.

Så ta deg en kake mister. Jeg orker ikke å høre på folk som uttaler seg om saker de ikke helt har peiling på!
80
Tifo, sanger o.l.... / Tifo info for 2006!
April 05, 2006, 23:30:21 PM
Quote from: "Pondan"ultras-ting?? bare det ordet minner meg om en gruppe med 15 åringer.. Er det virkelig "ultras-ting" og lage flagg??


Glem det.. Poenget er at de ikke ønsker at vi skal danne en ultras-gruppe, og stiller seg negativ til oss som gruppe. Derfor er det ikke særlig artig å sammarbeide med dem, selv om vi sikkert stiller opp på dugander.

Dette forumet er i mine øyne et av de mist konstruktive og saklige forumene som er mulig å oppdrive på nettet, så denne diskusjonen gidder jeg ikke å ta her. I hvert fall ikke med en tredjeperson..

Med "ultras-ting" mener jeg f.eks å lage flagg som har noe med gruppen vår å gjøre, som flagg eller banner med vår logo eller vårt navn.. De vil rett og slett ikke at vi skal profilere oss selv, eller eksistere i det hele tatt for den del.
81
Tifo, sanger o.l.... / Tifo info for 2006!
April 05, 2006, 22:52:35 PM
Vi trenger ikke Tifo-gruppen sin hjelp for å lage flagg, det klarer vi fint selv. Slik jeg har forstått det så vil ikke tifo-gruppen at vi skal holde på med "ultras-ting" i deres lokaler.

Når det gjelder gruppen vår så består den av en gjeng med "kompiser" ja. Men mange av oss kjenner ikke hverandre fra før, vi har kommet sammen på naturlig vis fordi vi ønsker å holde på med dette, så vi er kompiser basert på felles interesser.

Håper at gruppen vokser seg større etter hvert. Alle er velkommen til å joine oss!! Vi trenger flere folk :)
82
Tifo, sanger o.l.... / Flaggkonkurranse!!
April 04, 2006, 16:21:58 PM
Takker for all rosen :)

Om dere i ARG skulle vinne, så kan vi vel alltids bytte ut Whiskeyen med noe annet. Kanskje en alkoholfri champis?! ;)
83
Tifo, sanger o.l.... / Flaggkonkurranse!!
April 04, 2006, 13:31:41 PM
Supert! :))
84
Brann / Charlie Miller TIFO / FLAGG
April 04, 2006, 00:39:27 AM
kan melde at vi har en flagg-konkurranse gående her for de som ikke har fått det med seg:
http://www.takeforum.com/forum/viewtopic.php?t=33&mforum=tribunelivbrann

1000,- i potten til beste flagg/banner 06. Men her må det altså males og syes selv ;)
85
Brann / Martin tipper seriegull
April 04, 2006, 00:25:08 AM
Andresen er en vinnertype, og slike trenger vi flere av! Nytter ikke å være passiv.. Det der er vel noe som ligger i blodet hans vil jeg tro. En herlig lederskikkelse som er utelukkende bra for Brann.
86
Tifo, sanger o.l.... / Flaggkonkurranse!!
April 03, 2006, 23:21:52 PM
opp! ingen interesse? det ligger 1000,- i potten til det fineste flagget!!!
87
Brann / Suazo til Bergen
April 01, 2006, 23:58:16 PM
Did they also change the club colours? It's a sad story...
89
Kamper / Molde-Brann
March 30, 2006, 23:52:47 PM
hmmm.. SKB blir det ;)

håper på dette laget:


-----------Winters------------Sæternes--------------


Vaagan Moen-----Andresen----Miller-----Huseklepp


Hanstveit-------Bjarnarson-----Sigurdsson--Dahl

---------------------Opdal------------------------


Men det blir vel sikkert Haugen sammen med Andresen på midten.
90
Tifo, sanger o.l.... / Tifo info for 2006!
March 30, 2006, 23:10:35 PM
Vi i ultras-gruppen er også på leting etter lokaler, så om noen hadde tenkt å disponere lokaler til tifo-gruppen, så kan dere heller gi det til oss ;p

Neida, men vi er også ute etter en plass hvor vi kan male flagg og bannere.. er det muligheter for å låne lokalene til tifo-gruppen, eller er det helt utelukket fra deres side?
91
Bataljonen.no / spørsmål
March 30, 2006, 10:01:51 AM
NÃ¥r ble BST stiftet?
92
Brann / Re: Her må det handles.
March 30, 2006, 09:48:05 AM
Quote from: "piddi"Her må det handles kvalitets spillere før vinduet stenger,ta gjerne med en trener i samme slengen.Skal vi ha noen forhåpninger å unngå nedrykk må vi ha en sentral dyktig midtbanespiller som kan spille to kamper på rad.En kvalitets midtstopper,og en super spiss. Ja,faen ta med en keeper også.


Da må det handles i dag! Skal vi rekke å levere papirene til NFF. Vinduet stenger i morgen, men det er altså for seint for oss som ikke er lokalisert i Oslo-området
93
Brann / Hva krever vi av mjelde?
March 28, 2006, 11:23:55 AM
94
Brann / Dylan Macalliste på vei til Odd..
March 28, 2006, 11:03:51 AM
95
Brann / Hvem henter DU?
March 27, 2006, 21:11:51 PM
Helt grei tråd, om du har lite å gjøre på, eller heter POL og jobber med å hente nye spillere til Brann..
96
Brann / Hva krever vi av mjelde?
March 27, 2006, 20:57:37 PM
Medalje
97
Brann / Martin sparker Mons
March 27, 2006, 10:34:51 AM
Martin Andresen er norges beste midtbanespiller og kaptein på landslaget og klubblaget. Det er klart at han har en sterk personlighet. Men treneren sin skal være like sterk, og Mjelde skal ha autoritet i spillergruppen.. Men det er først og fremst hans egen oppgave.
98
Brann / Krever nye spillere, NÃ?!
March 26, 2006, 22:15:51 PM
Samma pokker det, så lenge vi får inn gode spillere. Stadheim var bare et eksempel.

Men er veldig enig i at evt. nye spillere bør være mennesker med sterke personligheter, og som kan spille fotball. Midt på treet holder ikke når vi skal styrke stallen nå.
99
Brann / Krever nye spillere, NÃ?!
March 26, 2006, 21:54:20 PM
Nei, jeg mener at vi må ha inn en for Soma, og gjerne en til på midtbanen. Spillere må vi ha om vi skal være med i toppen denne våren.
100
Brann / SOMA SVIKER
March 26, 2006, 21:39:40 PM