• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - MyWay

101
Brann / Krever nye spillere, NÃ?!
March 26, 2006, 21:31:41 PM
Quote from: "C@Bøe_79"Vi kan ikke bare kjøpe og kjøpe,skal tross alt ha lønn spillerne også..
Og da er det greit å ta seg tid før man kjøper,men husk Per O er faktisk smart.
Så man får håpe på et "Sæternes" kjøp eller 2 fremover,men samtidig kan det være store spillere på gang i sommer.
Kan være POL,og gjengen satser på å henge med frem til sommeren,og vinne høstsesongen..
Hvem vet?
Blir vel bare å vente og se hva som skjer til uken,liker tanken på at dagens tropp ikke er den samme som stiller på trening fram mot sesongstart.

Christian


Greit, men hva med å erstatte spillere som blir solgt da? POL sa selv at Soma ikke skulle selges før vi hadde en fullverdig ersatter på plass. Mener POL virkelig at Dahl er på nivå med Soma?

Skal Brann vinne høstsesongen? Hvordan skal vi klare det da? Vi kan ikke kjøpe inn spillere i sommer og regne med at disse er inne i spillestilen vår fra første stund!

Det finnes en god del spillere der ute som vi allerede vet hva står for.
Sier ikke at vi skal kjøpe en tilfeldig spiller fra øst-europa, men f.eks Stadheim som han over nevnte!
102
Brann / Krever nye spillere, NÃ?!
March 26, 2006, 21:19:56 PM
Jeg kan forresten ikke kreve noe som helst, siden jeg ikke er i posisjonen til å gjøre det, så se heller på dette som en bønn.
103
Brann / Krever nye spillere, NÃ?!
March 26, 2006, 21:16:16 PM
104
Brann / Positive ting om årets Brannlag ++
March 22, 2006, 08:11:50 AM
Uten at jeg har lest igjennom tråden vil jeg uansett svare på topicen:

Jeg tror at det er mye positivt å se på. Det er jo ofte slik at det negative overskygger det som er positivt.

Vi har en relativt sterk førsteellever, som i form kanskje er TL aller beste.

Vi har en ny spiller i Vaagan Moen, som vil gi oss mye glede på venstrekanten, og som også har en god frisparksfot. Dette er kanskje den aller viktigste forsterkningen foran denne sesongen. Jeg gleder meg virkelig til denne gutten begynner å boltre seg på vår venstrekant.

Huseklepp er spådd å bli årets komet, men jeg er usikker på hvor høye forventninger man egentlig skal ha til gutten. Han viste fin form når han kom til Brann i fjor, men manglet en del på bortebane. Dette kan være på grunn av Brann spillestil når vi spiller borte, men det kan også gå på selvtillit. Om Huseklepp blir bedre også på bortebane, har vi allerede en klassespiller i han. Ergo holder begge vingene våre et høyt nivå, noe vi ikke har sett på lenge.

Sentralt på midten er Andresen tilbake, og nå som Scharner er vekke vil Andresen få mer spillerom. Andresen og Soma uttalte jo begge at det var et stressmoment å spille med Scharner, siden de aldri helt visste hvor de hadde han; noe som førte til at de måtte holde igjen, og være særs forsiktig. Andresen er god sammen med både Haugen og Miller, og begge disse er avhengig av å ha en god medspiller på midten for å gjøre det bra selv.

Bakover er det ikke noen endringer fra i fjor. Men det har blitt en del rokkeringer. Sigurdsson skal i følge Mjelde spille midtstopper denne sesongen, siden han har den faten og hodeduellstyrken som vi har manglet i midtforsvaret. Sigurdsson selv ønsker ikke å spille stopper, siden han trives best på høyrebacken, men må pent føye seg etter det treneren bestemmer(kanskje et tegn på at Mjelde også har fått mer autorietet i spillergruppen etter hvert?!).

Dette betyr igjen at Knudsen går inn som høyreback. Jeg tror at det er bra, siden Knudsen har en del fart, og ikke minst teknikk.. noe som gjør han i stand til å være med fremover også. Sigurdsson manglet en del på den offensive delen, og Brann led litt av dette føler jeg. Så dette som har skjedd i forsvaret er absolutt verdt å merke seg som noe positivt.

Ellers i forsvaret er det grei dekning. At vi kanskje selger Soma til Viking nå virker helt hull i hodet for min del.. Men siden dette skulle være en tråd om det positive, så sier jeg ikke mer om dette. Det er jo heller ikke sikkert at han blir solgt. Og om han skal selges, så har POL uttalt at det skal være en fullgod erstatter på plass før han selges.

Det svakeste punktet i forsvartet er etter mitt syn Hanstveit på venstrebacken. Han gjør for mye feil for tiden, og er i mine øyne slurvete. Vi vet alle at han kan bedre. Om Hanstveit tar seg selv i nakken, så har vi et solid forsvar, med god dekning også på benken. Det blir bla. spennende å se hva vå nye mann Janez Zavrl har å komme med.

I angrepet har vi Sæternes tilbake etter skade, og han har selv uttalt at han ikke har følt seg så bra på lenge. Sliter for tiden med en strekk, men dette er en helt naturlig skade etter at man har vært vekke fra fotball så lenge som han har vært. Han er sikkert tilbake mot Viking på søndag.
Det gleder meg også å høre at vår ellers så moderate spiss har troen på gull denne sesongen. Det er viktig at sentrale spillere i laget er med på å spre positivitet innad i spillergruppen!

Vi har bare 2 stk spillere som er ute på ubestemt tid, altså Guntveit og Ludviksen. Slik jeg ser det er dette spillere som Brann skal klare seg uten. Men begge to er selvfølgelig med på å styrke Brann når de er skadefri. Jeg tror ikke at Ludviksen klarer å ta plassen fra Huseklepp med det første, mens Guntveit hadde vært fin å ha på høyrebacken.. Men da helt skadefri, og i 100% toppform.

Ellers er vi jo i rute når det gjelder utbygging av stadion, og det er bra. Ingen som har hørt noe negativt vedrørende den økonomiske delen der enda, men det ligge å ulmer noe. Spekulasjonene kommer jo selvfølgelig når man hører om Soma-salg etc. Slike rykter er ikke bra, men ikke annet enn forventet når man seriøst vurderer å selge en etablert stopper på ett av norges beste fotballag.
105
Tifo, sanger o.l.... / Bergen Inferno
March 22, 2006, 07:36:14 AM
Tror det innlegget var preget av tung sadistisk ironi Krøvell. Om ikke så var det et idiotisk innlegg(noe det var uansett, sett fra min vinkel), man kan ikke velge et navn som linker oss opp mot en terroristgruppe.. Selv om vi alle er "ultras" trenger vi ikke å være enig i alt. Jeg personlig tar avstand fra alt som heter vold og alvorlige ulovligheter. At en utrasgruppe oppererer på grensen til hva som er lov er ingen hemmelighet, men å oppkalle oss etter en slik gruppe er ikke aktuelt i det heletatt. Jeg etterlyser navn som kan knytte oss til Brann og Bergen, og som kan gi oss et mer seriøst image. Vi har også bestemt at vi ikke ønsker å ha ordet "ultras" i selve navnet.

Men navn trenger vi, så det hadde ikke vært så dumt om folk kom med forslag til navn:
http://www.takeforum.com/forum/viewtopic.php?t=28&postdays=0&postorder=asc&start=15&mforum=tribunelivbrann
106
Brann / Rushfeldt
March 20, 2006, 12:52:20 PM
Ja TAKK! Rush er en knallgod spiller, men tviler på at han kommer til Bergen.. Men det er lov å håper. En 1 1/2 års kontrakt fra sommeren av hadde ikke vært feil.
107
Tifo, sanger o.l.... / Bergen Inferno
March 14, 2006, 15:26:38 PM
Fint å se at vi etter hvert er kommet litt mer på bølgelengde. Jeg skal ikke si for mye nå om hvordan vi kommer til å gjøre dette, men jeg er sikker på at dere vi se mye posistivt i det vi gjør denne sesongen!

Når det gjelder skrytevideoene så mente jeg at kanskje dere har sett noen filmer av ultras, og at dere kanskje tror at vi gjennomfører alt som vi har sett der (les:dere har sett der).
Slik jeg ser det ville det vært helt tankeløst å følge en annen ultrasgruppe helt slavisk.. det har seg nemlig slik at vi ikke kommer ekaspandere med en eneste mann om hele SS hater oss. Jeg tror ikke at det er lurt å overkjøre den gamle stilen som er på SS, men dere vil nok merke at vi er der ;)

Hvilken stil vi kommer til å gå for må vi diskutere internt før vi begynner å mase for mye om det her, så det vil jeg egentlig ikke si noe mer om foreløpig.
108
Tifo, sanger o.l.... / Bergen Inferno
March 14, 2006, 11:21:27 AM
109
Tifo, sanger o.l.... / Bergen Inferno
March 14, 2006, 07:57:59 AM
Nå er hvertfall "Brann Ultras" oppe å går igjen! Så nå gjelder det å organsere oss slik at dette blir bra.

http://www.takeforum.com/forum/viewforum.php?f=1&mforum=tribunelivbrann&sid=33c1b628511cba8d1eb5739c3612f98b

Så kan dere som ikke har troen på dette dra dit pepperen gror!

Dette er et spennede og utfordrende prosjekt. Vi skal ihvertfall sørge for at vi selv har det gøy, og at dere som er så negative til oss kanskje endrer mening i løpet av sesongen.

Fjoråret var så som så. Men jeg tror at denne sesongen blir mye bedre. Med litt struktur og planlegging skal vi nok heve oss et par hakk siden i fjor. Så håper vi at flere henger seg på etter hvert. Regner med at det blir et par nye ansikter i år, der i blandt meg selv :)

Det har jo blitt diskutert en del i denne tråden, og det virker som om de største kritikerne her på forumet har fått lire i fra seg det de hadde på hjertet, og vi har fått forsvare oss og argumetere for det vi mener.

Så håper jeg at alle som er interessert gir en lyd! Vi trenger flere folk, og det er ikke noe i veien for at hvem som helst melder sin interesse..
110
Tifo, sanger o.l.... / Bergen Inferno
March 11, 2006, 02:51:36 AM
Joda, jeg er enig. Vi er jo bergensere og kommer alltid til å være nokke for oss sjøl :)

Ultraskulturen er jo ikke utbredt i Norge, og husk at vi en gang adoptere stilen vår fra england. Om en stund vil det jo endres uansett.. jeg tenker på når dere er 60år og vi nærmer oss 40. Så det å forhindre nye ting er litt håpløst.. Jeg tror ikke at Brann eller supporterne kommer til å miste identiteten på grunn av dette, for det er det jo ingen som ønsker!
111
Tifo, sanger o.l.... / Bergen Inferno
March 11, 2006, 00:57:06 AM
Quote from: "NorthsideFCDH"

Det som er fordelen med capo som står på muren er at han kan gi tegn til at no skal vi synge, folk ser han og starter då samtidig. Men at han skal være sjefen og styre all syngingen er jeg imot, han kan heller være den som drar oss i gang når stemningen er laber, eller som kan komme inn å finjustere litt på syngingen, eks tempoet når vi synger "Byen e Bergen" med Hansa, veksel sang eller når det synges 2-3 forskjellige sanger. Selv om capoen starter noen sanger av og til, så er jeg rimelig sikker på at andre vanlige folk ikke vil slutte å starte sanger de også...


Hadde ikke vært meg imot om vi kunne hatt en "sjef" som styrte en del av sangene. De fleste grupper og organisasjoner har en sjef som styrer showet. Kan ikke se at det er så anderledes når det kommer til syngende grupper som SS.

Jeg tror at veldig mange her inne er litt sur og trasig når det gjelder capo, fordi capoen skal styre showet, og da styrer de liksom deg og meg også. Jeg er 100% sikker på at det er dette som er hovedgrunnen til at en god del folk er negative.
112
Tifo, sanger o.l.... / Bergen Inferno
March 11, 2006, 00:47:34 AM
QuoteTil Ultrasgjengen ønsker jeg å si følgende: Kjør på. Bruk for Guds skyld hva dere ønsker, men ikke gjør det sånn at det ødelegger for oss andre. Respekter at dere går inn i et område med en lang tribunekultur (20 år neste år) og la være å prøve å kuppe den. Finn deres egen identitet, men hold den unna den syngende midten av SS. Hvis det er det folk vil være en del av så kommer de uansett. Hvis ikke blir dere 10 stykker i et hjørne... Hva med å etablere dere i den enden av SS som er nærmest klokkesvingen. Der blir det sannsynligvis minst trangt i år og gode muligheter for både å holde opp to-stangsflagg og å spille på instrumenter. Og husk Knut Waldes meget kloke ord: "Den som trekker seg nå, er feig!"


Det er jo ingen som har sagt at vi skal spille på instruneter. Det er jo bare forslag til hvordan SS kan bli bedre som kollektiv. Tromme har jo for lengst blitt nedstemt av dere eldre, så jeg tviler på at det kommer til å bli innført. Du snakker selv om walkie talkie som et verktøy, og burde vel kanskje da også ta iniativ til å få dette på plass da. For det nytter ikke å stemme ned alt, og ikke gjøre noe selv.

Det er heller ingen som ønsker å "kuppe" SS, selv om det kanskje kunne latt seg gjøre. Det virker som om det er et slags vakuum der nå, som trengs å gjøres noe med. Jeg personlig er stolt av den tradisjonen som SS har, og ønsker mest av alt å bygge videre på den tribunekulturen som allerede er der. Så jeg må innrømme at jeg ikke støtter alle forslagene som kommer her selv. Det har også mye med det å gjøre at jeg ønsker ikke å være en del av en gruppe som blir mislikt av resten av SS på grunn av at vi fremstår som kontroversielle. Vi må jo finne en balanse.
Så er det jo også slik at denne ultrasgruppen er relativt liten, og vil nok ikke vokse seg stor over natten heller, så vi trenger å fremstå som en positiv gjeng som trekker til seg flere folk.

Hvor vi plasserer oss mÃ¥ bli opp til oss selv. Ingen kan fortelle meg hvor jeg skal sÃ¥, men samtidig er ikke jeg interessert i at folk skal bli sure og forbanna, sÃ¥ det mÃ¥ vi nesten diskutere litt. Jeg er helt ny blandt ultrasene, sÃ¥ jeg skal ikke uttale meg for mye om slike ting enda.  

Og til slutt; hva mener du med å ødelegge for dere andre?
113
Tifo, sanger o.l.... / Bergen Inferno
March 10, 2006, 17:46:05 PM
Han har vel gitt uttrykk for at han vil ha "engelsk stemning" på stadion. Dvs. mannfolk med hår på brystet som synger høyt og tydelig. Jeg er helt enig med han på det. Det er veldig ønskelig! Men i tillegg til dette kan vi jo ha flagg, litt hopping, kanskje også litt pyro i ny og ne.. Så dropper vi dette med politikk og vold, for det er ærlig talt bare tull å holde på med.
114
Tifo, sanger o.l.... / Bergen Inferno
March 10, 2006, 16:27:01 PM
Hva skulle vi tatt med oss av politiske meninger da? For å ære helt ærlig, ingen av oss er verken ekstremt venstrevridde eller høyrevridde, det har aldri vært noe grunnlag for slik her i Norge. Så alternativet hadde blitt å representere enten FRP eller SV på tribunen ;-)

Ikke har vi tradisjon for å være voldelige heller. Men noen unntak, som f.eks disse casualsene som holder til på Felt-Z. Jeg kjenner en noen av disse, og vet at det ikke er så fryktelig seriøst det heller, ikke voldsbruken ihvertfall. LKøpr rundt med de i Oslos gater før cupfinalen, og det hele endte med at jeg bare stakk.. det var ikke noe for meg.
Poenget mitt er at denne casualskulturen er her allerede, og er langt mer negativ enn ultraskulturen. Den stammer forresten fra de britiske øyer!

I skandinavia ser vi faktisk en mix mellom de to kulturene. Pentkledde som er med i ultrasgrupper.. kan være en farlig kombinasjon.
115
Tifo, sanger o.l.... / Flaggkonkurranse!!
March 10, 2006, 15:02:15 PM
Har tenkt på det ja, men vet jo ikke hvoran man setter opp en webside. Men på sikt skal du ikke se bort i fra at jeg gjør det. Men da må man vel ha en hjemmeside som lages først, og så legges ut? Eller finnes det slike "ferdigpakker" på dette også? Hadde gjort det enormt mye enklere for meg i tilfelle.

I tillegg til dette så lurte jeg på om det er noe problem å få seg et forum på hjemmesiden.. Regner med at det går greit, siden mange hjemmesider har dette.

Uansett så blir dette på skt, kanskje i høst eller til neste år. For om jeg skulle laget en egen internettside, så skal det gjøres skikkelig, og jeg regner med at det kanskje koster litt å få til.
116
Tifo, sanger o.l.... / Sang til Petter Vaagan Moen!
March 09, 2006, 22:03:32 PM
Se på Petter Vaagan Moen,
Han har blikket han har roen.
Se på Petter Vaagan Moen;
gir alt han kan for SK Brann!

Den må være den endelige, ikke noe poeng i å tulle mer med denne nå, den er perfekt.
117
Tifo, sanger o.l.... / Flaggkonkurranse!!
March 09, 2006, 04:02:11 AM
Tenker du på "Brann Ultras-siden"? Den får jeg ikke til å fungere skikkelig, så jeg gikk ut ifra at den ikke var aktiv lenger. Det ble bare rot når jeg skulle inn på temaene.

Uansett, se her folkens!

--------Flaggkonkurranse--------

Går dere inn på denne linken, så fører den til min personlige flaggkonkurranse 2006. Eller "Bergen Tribuneliv" sin konkurranse.

Meld dere på folkens, det er til og med en premie inne i bildet :)

Linken:
http://www.takeforum.com/forum/viewtopic.php?t=33&mforum=tribunelivbrann
118
Tifo, sanger o.l.... / Flaggkonkurranse!!
March 09, 2006, 01:37:18 AM
119
Tifo, sanger o.l.... / Bergen Inferno
March 08, 2006, 20:59:30 PM
Quote from: "krøvel vellevold"


Jeg er jo helt enig med deg. Det er ingen som orker å synge 90min i strekk. Det er ikke det jeg heller ønsker. Men en gruppe som kan "ta i et tak" for å lage litt mer leven er det ikke noe gale i. Problemet er at det er for lite steming nå, det kan ikke bli for mye.. men nå er det for lite.

En løsning kunne jo vært at BBB ble mer aktive. � oppfordre folk til å synge mer, verve flere medlemmer.. Gjør det attraktivt for gammlegutta fra felt-Z å være på SS igjen. Slike ting.

Det denne ultrasgjengen har gjort er å lage noen flagg, hatt noen forsøk på å innføre nye sanger etc. Ikke noe voldsomt med andre ord. Du skryter av hvordan det var i gamledager.. Det er jo slik vi vil ha det i dag også, mao. engasjerte mennesker på tribunen. Det skal ikke være greit at enkelte står på SS og ikke synger igjennom hele kampen. Slikt burde rett og slett slåes ned på!
120
Tifo, sanger o.l.... / Bergen Inferno
March 08, 2006, 20:52:17 PM
Og i tillegg så lurer jeg på hva du mener med "autopilot"? Alle lagene har jo en viss grad av autopilot.. Noe som er nødvendig for å få struktur på det hele. Ellers blir det fort rot.
121
Tifo, sanger o.l.... / Bergen Inferno
March 08, 2006, 20:45:32 PM
Quote from: "krøvel vellevold"

Anyway! At jeg er imot vold, overdrevet hat (som overgår kjærligheten til klubben), politisk innblanding, etc. betyr ikke at jeg ønsker mer familievennlig stemning. Det finnes nemlig en mellomting. Jeg vil ha impulsivitet, ekte engasjement, intensitet, høylydt sang, osv. Ikke planlagt og påtvunget autopilot-stemning styrt av et fåtall personer som liksom skal sjefe og styre showet.
122
Tifo, sanger o.l.... / Bergen Inferno
March 08, 2006, 20:24:49 PM
Quote from: "krøvel vellevold"

Vel, nå er vel jeg en av de som er mest skeptisk til jenter på SS av alle her inne på forumet. Du er jaggu bra dum hvis du mener at å være imot ultras-opplegget er det samme som å være imot stemning. Se til England/Skottland eller se på Klanen! De klarer utmerket godt å lage stemning uten dette ultras-dritet! Spesielt England og Skottland står for EKTE stemning, ekte innlevelse, impulsivitet, osv. Jeg vil ha EKTE stemning, ikke sånn forhåndsprogrammert stemning der en eller et par capos med megafon skal styre showet! Når det gjelder din påstand om at jeg aldri har startet en spontan sang, så er du så rimelig langt ute på viddene som det er mulig å komme!


Hvor er det du holder til da? på SS finnes det ikke spontanitet i det heletatt. Uansett så er det ikke vanskelig å være spontan når det gjelder sanger, det er ingen kunst i det heletatt. Jeg finne ofte på sanger, på vei til kamp, eller på kamp for den del. Men ikke kom her å si at det er lett å få med seg en hel supportergjeng på sangene, spesielt ikke her i Bergen.

Når det gjelder megafoner og trommer så skal jeg ikke ta den diskusjonen, for jeg vet ærlig talt ikke om det fungerer eller ikke. Så det må nesten prøves ut først.

Og vær så snill å ikke sammenlig oss med Celtic eller Rangers-supporterne. Slutt å ta deg selv så ufattelig høytidelig. En ultras-gruppe skal jo være spontan, og innovativ. Slik du skisserer dette blir det helt feil! Du mener jo at en Ultras-gruppe er noe som er innøvd og "falskt".. Stakkars mann.. Han du virkelig så mange komplekser?

Ja, Klanen er bra.. Hva mener du vi burde gjøre for å komme opp på deres nivå? utenom å sutre selvfølgelig? Prøv å være litt konstruktiv. Vi vil jo alle det beste for Brann og Brann-supporterne.
123
Tifo, sanger o.l.... / Bergen Inferno
March 08, 2006, 17:50:09 PM
Quote from: "paf"
Quote from: "NorthsideFCDH"Lagt prosjektet på is.

Vi får heller holde oss til 3-stemt synging uten capo, fin diskantsynging uten bass (tromme), og la følelsene komme foran sang og morro.

Men tifo blir det, så får vi heller se hva som skjer om noen år når folk er blitt eldre....

Jaja. Så mye for det engasjementet... Det er vel bare å ta tak og synge det? Vil du bruke tromme så gjør nå endelig det. Funker det, så funker det. hvis ikke kibbes den fort ut. På stadion har det alltid vært de som har sunget høyest og mest som har fått gjennomslag for hva som gjøres på tribunen. Men for meg fremstår dere mest som en gjeng som kommer med sangforslag på nettet men ikke har baller til å ta tak på stadion. (Og som et sidespor: Da UE introduserte engas 12. mann, sto en av guttene og sang og sang på den i hele pausen. Flere og flere ble med og det ble ordentlig trøkk i andre omgang. sånn introduseres tribunesanger!)
NÃ¥r dere blir eldre og kommer over stemmeskiftet blir dere vel sittesvin uansett sÃ¥ det er neppe noe Ã¥ vente pÃ¥?  :?

Jeg mener ikke å være negativ overfor engasjement, men er dere så brennende som dere hevder skal det mye mer enn denne vesle motgangen til for å knekke dere. Kikk til Engen igjen og se hva Unge Enga har fått til på kort tid...


Jeg er enig. Det går ikke an å gi opp slik som det. Jeg henger meg gjerne på denne sesongen, for nå har jeg anledningen til det. Jeg liker å se flagg på tribunen, jeg liker folk som hopper og synger høyt. Det er mye prestisje og ære i å ha gode supportere! Det er mange lag i Europa som er like mye beryktet for sine supportere som selve laget.

Diskusjonen rundt trommer etc. gidder ikke jeg å ta opp igjen, for det funker om det funker. det må nesten prøves ut. Men å ha en tilhørghet i en gruppe som Brann-Ultras er ikke så dumt, det gir faktisk et engasjement hos mange supportere som ønsker litt mer enn bare å være "den vanlige supporter i gaten". En grei metafor er at; en utras-gruppe fungerer som en "elite-styrke" blandt vanlige supportere. Det er disse supportene som er det mest innovative på tribunen, og det er også disse som skal være mest spontane, krøvel..
124
Tifo, sanger o.l.... / Bergen Inferno
March 08, 2006, 17:42:25 PM
Eller du Krøvell kan fortsette å synge for deg selv, veldig lavt inne i et lite hjørne på SS. Så kan de som virkelig liker å synge høyt og elsker å lage steming få lov til å gjøre det. Du høres jo ærlig talt ut som den største hykleren av en grinebiter jeg noensinne har vært borti. Hvem er det egentlig du tror at du er da? Du vil vel ha flere 14-år gamle jenter på SS slk at du har noe å se på når du er på fotballkamp.. jeg vil ha mer sang og leven. Tipper at du ALDRI har vært den som har startet en "spontan sang", det er bare noe du fronter med som liksom skal være så utrolig og unikt med Brann-supporterene.. Bullshit! Og hva er det som ikke er spontant med en ultras-gruppe.. det er du nødt til å forklare meg først!
125
Tifo, sanger o.l.... / Bergen Inferno
March 08, 2006, 17:09:51 PM
Hell NO! Jeg skal ha partoutkort på SS denne sesongen, og vil gjerne bidra med mitt. Så kom'an! Dere var godt igang om du spør meg, det er ikke lett å starte opp noe slikt, men jeg føler at dere var godt igang.. i år blir dere sikkert dobbelt så store.. neste år er det sikkert enda bedre.
126
Tifo, sanger o.l.... / Bergen Inferno
March 08, 2006, 16:42:59 PM
Hvor er dere? Hva skjer med det prosjektet?

Hadde gledet meg til dere vokste dere større, nå ser det ut som om dere er borte?!

Internettside, forum.. Fortsett slik som dere gjorde i fjor, dere hadde noe på gang!
127
Bilder og filmer / Filmer:
March 08, 2006, 16:40:31 PM
Til dere som hadde startet opp denne "brann-ultras-siden", hvorfor er dere ikke aktiv der lenger? Synes ikke at dere burde gi opp det prosjektet. Det som var bra med den siden var at vi kunne holde oss oppdatert på hva som skjer rundt om i tifo-norge og norden. BBB-stt forum er greit, men det er ikke et "rent" tifo-forum.. Jeg oppfordrer dere til å begynne å skrive der igjen!

Kanskje det til og med hadde gått an å lage en egen internettside med forum?

http://adg.6.forumer.com/
128
Brann / Er nykommerene ankommet La Manga?
February 14, 2006, 17:19:27 PM
hei hei dudo.

Jeg er ganske sikker på at begge spillerne blir Brann-spillere.

Det jeg er bekymret for er Andresen og Sæternes, jeg er redd for at begge to kommer til å være ute lengre enn antatt.
129
Tifo, sanger o.l.... / Flagg
February 14, 2006, 14:18:29 PM
Skjer det ingenting på flaggfronten da? Og hvor ble det av "brann-ultras"?