• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Brannfan23

501
Brann / Sv: Den Store Stadion-utbyggings-tråden
April 24, 2008, 22:41:39 PM
Var ikkje det i slutten av året de skulle bygge ut svingene? Forresten, kor stor blir kapasiteten tilsammen etter utbyggingen er ferdig??
502
Brann / Sv: Gamle hovedtribunen
April 07, 2008, 21:26:57 PM
Koffor ikkje bare forbedre søndre tribunen? Bygge en ekstra tribune over med 15000 ekstra sitteplasser?
503
Kamper / BRANN - EVERTON
December 28, 2007, 15:03:47 PM
Quote from: "jako"
Quote from: "krøvel vellevold"Her har altså laget fra Jakos egen hjemby (og som han i tillegg påstår å være supporter av) muligheten til å lage en kjempeskrell og all den positivitet og beundring det ville blitt som følge av det. Han som bor i Trondheim burde jo være spesielt opptatt av at Bergens Stolthet gjorde noe stort i Europa, sånn at han slipper å bli tytt ørene fulle av hvor fantastiske RBK er i Europa. Men likevel skal han altså holde med Branns MOTSTANDER. En klubb som neppe kommer til å feire noe videre avansement med noe annet enn et skuldertrekk. Det er for BRANN denne kampen er stor - ikke for Everton. Da er det merkelig at han som bergenser likevel holder med Everton.


Her tar du litt feil. UEFA-cupen er veldig verdsatt blant Everton-supporterne. De hadde fullt hus mot Zenit og har hatt masse tilreisende på bortekampene sine. Her i Bergen er det jo knapt nok noen som bryr seg. Vi klarte jo ikke engang å fylle mot Hamburg. En klubb som sikkert e fullt på høyde med Everton. Og det rett etter at seriemesterskapet vr i boks. Unnskyldningen var liksom at billettene var for dyre, yeah right. Det samme kommer til å bli om Brann slår Everton også. Ingen bryr seg noe særlig bortsett fra de mest loajale.



Når man er bergenser så ska man faen holde meg et LAG fra Bergen uansett kas lag man holder utenfra landet!
504
Kamper / Brann - Hamburger SV
December 10, 2007, 20:52:01 PM
Quote from: "slang"E du tidi? Eller har du ikkje vært på kamp i england? Tipper det siste eg. Tipper også du ikkje e gammel nok til å dra over alene... Er få steder på fotballøyen med bedre stemning enn det vi har sett i enkelte kamper på stadion i år. Selvfølgelig finnes de, men å påstå at det er bedre stemning på f.eks Old Trafford eller Emirates Stadium enn på stadion e å drite seg loddrett ut!


Kor gammel eg e og sånt ska ikkje vi henge oppi! Så du påstår at stemningen på staddaen som har en kapasitet på 18 000 er BEDRE enn Old Trafford eller Emirates Stadium som har en kapasitet som e over 50 000? Hvis du mener det, så tror eg nok du trenger å lete etter en del skruer i hovet ditt som ikkje sitter fast nok..Enten kødder du deg eller er du rett og slett ute av drift!
505
Kamper / Brann - Hamburger SV
December 10, 2007, 02:09:41 AM
Quote from: "skb!"
Quote from: "Brannfan23"
Quote from: "skb!"


Stemningen på staddaen hakkje vært bedre enn på mange år på staddaen, men det betyr ikkje at vi ska bare ha det sånn...Går an å utvikle UTEN å bruke trommer og megafon! Vi har en engelsk mentalitet her i Bergen ja i FORHOLD til andre byer i Norge..Men om vi er i nærheten av Premiere League? Ikkje FAN! :)


Alt er realtivt. Brann Stadion på sitt beste kan måle seg med de fleste arenaer i England, og vel så det hvis du tar størelsen i betraktning. (Det er faktisk ikke alle lag i England som kjører engelsk stemning heller, også der er det sydlanske viruset iferd med å spre seg)

Det det står på her i byen er jo stemningen når det går litt trått, eller vi spiller mot kjedelige lag. Når laget presterer på banen er det ingen som slår oss i Norge.  Folk har tydeligvis dårlig hukommelse, og har glemt de fantastiske kampene mot Lyn, RBK og Viking i høst.
'

På sitt beste kan måles med de fleste arenaer i England? Sorry altså men er du tidi?  Eller jo kanskje hvis! :  Kapasiteten på Brann Stadion hadde minst 30 000 sitteplasser og hvis det var fullt hus så måtte det være ca 17 000 diehardcore brann fans, da er kan vi måles med PL lag...
506
Kamper / Brann - Hamburger SV
December 09, 2007, 21:25:00 PM
Quote from: "skb!"


Stemningen på staddaen hakkje vært bedre enn på mange år på staddaen, men det betyr ikkje at vi ska bare ha det sånn...Går an å utvikle UTEN å bruke trommer og megafon! Vi har en engelsk mentalitet her i Bergen ja i FORHOLD til andre byer i Norge..Men om vi er i nærheten av Premiere League? Ikkje FAN! :)
507
Kamper / Brann - Hamburger SV
December 09, 2007, 19:18:55 PM
Quote from: "krøvel vellevold"
Quote from: "Brannfan23"


Kan ikke akkurat si jeg var imponert over stemningen til Basel. Det var en Kanari-chalala-supportergjeng, og resten av publikum var mer tafatte enn sittepublikum på Stadda.


Nei den var ikkje all verden nei! Men for å si det rett ut:  Hadde det vært 10 tusen fra Basel og fra oss på en stadion, så hadde de lett utsunget oss.Desverre!
508
Kamper / Brann - Hamburger SV
December 09, 2007, 19:13:39 PM
Trenger fan ikkje å ha trommer og megafon for å lage bedre stemning på staddaen. Synes det bør være 18 aldergrense på frydenbø tribunen sånn at man slipper fjortissene!!  :D
509
Kamper / Brann - Hamburger SV
December 09, 2007, 15:55:23 PM
510
Kamper / Brann - Hamburger SV
December 07, 2007, 00:52:28 AM
2/3 deler av stadion må være menn over 20 for da blir stemningen lik England/Skottland.. Og den derre ''Heia Brann'' ropet burde vært bannlyst! Høres ut som en heiagjeng rop fra en håndballkamp spør du meg...
511
Brann / Den Store Stadion-utbyggings-tråden
June 03, 2007, 20:32:58 PM
Liten spørsmål:Hvor mange sitteplasser kommer det til å være på staddaen neste år?
512
Sløst heller kreftene dine på de på banen som issje klarte å prestere godt nok!
513
Faen beklager folkens! Dummet meg ut skikkelig..Tatt for mye pils idag..Tenkte å drikke vekk sorgen!  :(
514
Kordan sku eg finne ut det da? De har ikke lagt den teksten ut på sangtekster menyen her!  :?
515
Takk skal du ha! Men kordan slutter Vi e berømte brann fra bergen? E det mål eller goal de seier?
516
Ka med ''drite på oslo by''? Husker du den?
517
Noken som husker tekstene te de to sangene? *hjelp* :?
518
Brann / Vip plasser
February 13, 2006, 15:55:21 PM
En ting eg har alltid lurt på: Hvor mange vip plasser er det på den nåværende hovedtribunen?  :?