• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Pete05

451
Brann / Re: Overganger vinteren 22/23
March 31, 2023, 16:47:15 PM
Quote from: krakra on March 31, 2023, 16:31:52 PM
Quote from: Churchill on March 31, 2023, 16:29:40 PMJeg tipper det blir rikelig med spilleminutter for store deler av troppen i den sesongen vi nå skal inn i.
Jeg tviler. Det er nok noen som kommer til å bli avspist ganske kraftig, og det er dessverre sannsynlig at Hjorteseth og Wassberg blir blant dem. Tipper Wassberg selges i sommer uten å ha startet en eneste kamp, for mindre enn det Brann avslo fra Nordsjælland. Og at han ikke erstattes av noe talent, verken fra akademiet eller andre steder.

Horneland er ikke en mann som endrer på laget med mindre han må. Så bare mange skader kan gi en god fordeling av spilletiden.

Først må Wassberg holde seg skadefri. Han sliter tydeligvis med belastningsutfordringer. Tett kampprogram passer han dårlig. Kanskje er det like mye tid som skal til før han blomstrer men han må vokse seg på plass først. Hjorteseth har vel de fleste som har fulgt med treninger sagt ikke er god nok pt. Han har kanskje godt av et år i 2 div/utlån Obos. Greit med talenter med de må også være fysisk klar for en slik belastning og god nok (selv om de ikke er like gode som start11). Flere av de yngre vil få innhopp og muligheter i år men først og fremst skal Brann vinne kamper. Og nei, dette er ikke en kopi av LAN men ren logikk. Her inne virker det som bare du er med i akademiet så er du en kommende stjerne. Glem det, kanskje 2-3 av alle som er der i dag vil ta nivået i ES.

Så vi trenger også gode alternativ til start11. Se på laget som startet sist tellende kamp. Børsting er vel klart det svakeste leddet i den 11ern. Om Kartum er riktig person skal ikke jeg svare på, vet ikke om han kan spille andre steder enn indreløper (om han skal være på samme nivå) men at vi trenger en offensiv forsterkning er jeg helt enig i. Våre talenter er pt ikke gode nok.
452
Brann / Re: Overganger vinteren 22/23
March 31, 2023, 15:49:38 PM
For den summen burde det finnes noen gode kant-talenter i Obos. Feks en fra Sogndal...
453
Det er vel et åpent spørsmål om det er mulig å spille fotball på Nadderud. Med ett par seriekamper før cup-kampen kan det bli en skikkelig drittbane. Da er det mer tilfeldigheter enn kvalitet som avgjør kampen.

https://twitter.com/lars_bohinen/status/1640723602864472064?s=46&t=oT51gEknKGL5zc4E6jWcUQ
454
Brann / Re: David Møller Wolfe
March 29, 2023, 13:31:54 PM
Jimmis salgshistorikk er vel ikke så galt? Han fikk ok betalt for Strand og Bamba i mine øyne. En gnien danske må vel være perfekt for å få godt betalt.
455
Brann / Re: Tabelltips 2023
March 28, 2023, 17:41:59 PM
Både Sportbibelen og Nettavisen har startet med sine tabell tips. Ham-Kam og Sandefjord «topper» i feil ende... Kommer nye lag hver dag
456
Brann / Re: Talentarbeid
March 26, 2023, 11:43:40 AM
Quote from: Superjack on March 26, 2023, 09:41:14 AM
Quote from: Pyton on March 25, 2023, 23:50:47 PM
Quote from: Superjack on March 25, 2023, 22:19:28 PMMesterskapet går 3.-16. juli.

Så i den perioden har Brann en kamp. Borte mot Molde.

Men er kamp mot Hamkam 2. juli, og Viking er 24. juni.
Usikker på når samlingen starter, men Molde og Hamkam ryker nok.

Mer bekymret for ar Kniklas ikke kommer tilbake.

Imponerer han i U-19 EM og ikke har noen tilnærmet fast plass i Brannlaget så lykke til ar han blir til 1. august.

Hvorfor er du bekymret? Han er ikle godt nok til fast plass og vi får solgt for en god pris? Det må jo være vinn-vinn?

Fordi jeg tror at Kniklas får en plass i laget etter sommeren. Rasmussen blir solgt. Og da vil han bli meget viktig. Ser ikke at vi har noen som er i stand til å ta samme nivå i troppen.

For Brann så ser jeg helst at Kniklas får spille mye, signerer nok en ny kontrakt og blir i 2 sesonger til.

Det er ikke så det ikke er penger i 22-23 åringer. Se på Vetlesen, Berg mm Men det har veldg mye å si for norske lag om disse går ut når de bare er rå-talent eller om de bidrar 2-3 år av sin voksentid her, før de går ut.

Om Brann skal bygges til et topplag i Norge må de få utvikle spillere slik at de faktisk bidrar også. Å utvikle bare for salg så fort det er mulig vil ikke gi er bra Brannlag. Kanskje god økonomi, men ikke begge deler.



Det høres veldig fornuftig ut. Tror Niklas forlenger om han får en fair sjanse på laget. Og den kommer i løpet av sesongen.
457
Brann / Re: Talentarbeid
March 25, 2023, 23:50:47 PM
Quote from: Superjack on March 25, 2023, 22:19:28 PMMesterskapet går 3.-16. juli.

Så i den perioden har Brann en kamp. Borte mot Molde.

Men er kamp mot Hamkam 2. juli, og Viking er 24. juni.
Usikker på når samlingen starter, men Molde og Hamkam ryker nok.

Mer bekymret for ar Kniklas ikke kommer tilbake.

Imponerer han i U-19 EM og ikke har noen tilnærmet fast plass i Brannlaget så lykke til ar han blir til 1. august.

Hvorfor er du bekymret? Han er ikle godt nok til fast plass og vi får solgt for en god pris? Det må jo være vinn-vinn?
458
Brann / Re: Overganger vinteren 22/23
March 24, 2023, 11:36:47 AM
Quote from: Lasaron on March 24, 2023, 10:54:44 AMPyton, ser du ironien i det du skriver? Kan dette med utvikling ha noe med spilletid på A-laget å gjøre?

Og hva er god nok til innhopp? Hvordan har det seg at andre klubber gjør det, og at de får gode resultater i tillegg?

Jaja. Om det viser seg at en av akademispillerne blir tatt opp i A-stallen fullt og helt, før seriestart, så skal jeg prøve å si meg fornøyd. Det kan fortsatt skje. Det ser ut som Trengereid og Holten er nærmest.

Blomberg og FHM har vel hatt en rimelig god utvikling i vinter, fra sesongslutt til start av treningskampene? Og hvem er alle disse andre lagene som gjør det så veldig bra med egne unge spillere? Det er Stabæk og VIF som har store ungdomskull - og de har vel begrenset resultater? Sist VIF tok medalje var det med en meget erfaren tropp. Det er ikke mange klubber som har «mange» unge som spiller fast på a-laget. De som har flere yngre spillere har stort sett støvsuget markedet for talenter langt utover egne rekker.

Svært mange unge slår til senere enn de fleste forventer. Det holder med å se til VIF som har solgt Zafeiris, Cornic, Opsahl osv i de senere år fordi de mente at de ikke var gode nok. I dag ville de samme gått rett inn og forsterket start11.

Spilletid er viktig men det vil for de fleste av akademi-talentene holde lenge med 2 div i år. Spranget opp til ES er stort. Så er spørsmålet om vi har en god nok plan for den enkelte, noen kan ha godt av å spille i 2 div, noen burde kanskje gå på en lån til en Obos klubb og noen (svært få) er gode nok til å kunne sitte på benk og få innhopp/spill i ES. Det er god økonomi i få frem egne unge spillere men dessverre er prisen på spillere slik at vi nok for de aller fleste vil få best betalt ved å selge dem unge - og før de har etablert seg på a-laget.

Dette ønsket unge lokale spillere på a-laget er selvfølgelig spennende men vi har faktisk mange lokale i troppen og noen unge. 17-19 åringer er ikke spesielt vanlig utenom hos Stabæk og VIF at spiller fast.

Det er alltid hyggelig at unge lokale kommer opp og de skal prioriteres men det må være en viss realisme i dette. Så langt synes Horneland å stå for den linjen som klubben ønsker, relativt tynn tropp med etablerte voksne spillere og gi de yngre spillerne som er gode nok (og klare for det) muligheter for å være med i tropp og få innhopp. Alt kan sikkert bli bedre men det virker av og til her inne som bare de er unge nok så skal de være med i tropp og spille. Hvem skal ut av laget da? Hvem skal settes tilside for at en vesentlig dårligere spiller skal spille mye? Så går man kanskje fra LAN som var ekstrem den ene veien til å skulle ha en stor ungdomssatsing men det bør være en realisme i dette. Nå går det faktisk bra for laget og det begynner å bli et godt system på spillet og laget. Da er det også enklere å slippe en og en av de yngre til for å teste dem og for at de skal få kjenne på nivået. Så får vi se hvem som fikser dette og hvem som må bruke lenger tid.

459
Brann / Re: Overganger vinteren 22/23
March 24, 2023, 10:08:15 AM
Grønner snakker «ned» og «opp» spillere helt avhengig av hvem han liker og hvem han ønsker skal spille. Det lyser igjennom i mange kommentarer. At Grønner mener vi skal forsterke oss er en ting men synes at alle i klubben svarer godt for seg. Dog må talentene være gode nok til å kunne forsvare innhopp. For veldig mange av de navnene som nevnes tror jeg faktisk at fast spill i 2 div og treninger med a-laget er mer enn nok.

Man forventer at de unge skal ta steg, gjerne store sådan, når de får mange kamper og god trening. Så langt virker det nesten som den eldre garde (fra Blomberg og oppover) har tatt større steg enn de yngre. Det sier kanskje litt om hvor tøft det er å nå opp til å bli en ok ES spiller? Det er liten tvil om at veldig mange av de som startet siste kamp har tatt store steg fra 2021. Den muligheten har også de yngre hatt men nå virker det som tilbakemeldingene fra treningsfeltet er at de faktisk ikke henger med på tempo. Da kommer vi nok til å få se dem i 2 div i år og kanskje noen få innhopp. Så får vi se om de kan ta steget når de får sjansen.
460
Kamper / Re: Treningskamper 2023
March 23, 2023, 13:51:50 PM
Hva slags lag stiller vi egentlig i dag? Horneland har sagt han vil bruke mange av de som er nærme for å gi de kamptrening. Tror imidlertid Dyngeland starter, han har virket bedre i de to siste kampene men trenger kamptrening videre.

Gjetter på dette laget:
Dyngeland
Crone - Palle - Jeff - Pedersen
SHN
Rasmussen - FHM
Børsting - Heggebø - Blomberg

Og så spiller sikkert mange maks 60 min så det blir spilletid på alle som er med... Med Niklas og Wolfe på samling og Castro/Ulrik fremdeles skadet så er det ikke så mange flere å ta av. Men regner med at de yngre får spilletid på slutten.
461
Quote from: Billy Elliott on March 19, 2023, 16:54:18 PM
Quote from: Corran on March 19, 2023, 16:05:01 PMBlir nok samme lag som sist.
Kan leve med Wassberg inn på kanten, men indreløper plassene tilhører FHM og Rasmussen akkurat nå.

Bør vi ikke heller satse på Kniklas?

Bør vi ikke heller spille med de spillere som er best og i form? Eller skal navn og alder styre uttaket? La oss glede oss over cupen og at vi faktisk er med. Så får trener plukke ut det laget som han mener er best i dag.

Pt er FHM og Rasmussen skuddår foran Niklas. Hans tid kommer sikkert litt senere i sesongen.
462
Quote from: Corran on March 13, 2023, 14:34:00 PMI denne kampen tenker jeg Crone inn for Pedersen. Pedersen var ikke god mot Haugesund og kan være godt å få sett Crone fra start i en tellende kamp.
Er Castro klar starter han på sin kant.
Er ikke Castro klar så må det vel bli Børsting eller en prøver med Wassberg som kant.
Børsting gjorde lite feil mot Haugesund men var samtidig ikke kjempe god. Dette kan også ha litt å gjøre med at Wolfe vel hadde sin svakeste kamp på det jeg kan huske.
Og han var ikke svak for det ikke fungerte mellom de to. Det fungerte ikke mellom de to for han var så svak.
Han virket rett og slett litt tom for energi, men er nok i form igjen til helgen får en håpe

Resten av laget bør få fornyet tillit


Enig. Virker som Børsting ikke er like god på teknisk spill / småspill som Castro. Niklas er nok heller ikke optimalt men han «skjønner mer» av sånt spill. Så håper han får sjansen 
463
Brann / Re: Brann får drakter fra Nike
March 12, 2023, 16:59:57 PM
Er LSK sine bortedrakter lik våre hjemmedrakter ? Mistenkelig like på tv.
464
Brann / Re: Positivitets-tråden
March 11, 2023, 22:32:03 PM
For alle som er glad i tall og statistikk. Fantastisk side om alt.

branntall.no

465
Brann / Re: Overganger vinteren 22/23
March 09, 2023, 15:30:14 PM
Skal du tjene penger på eldre spillere (23+ og salg for 10mll) så må du nok spille i Europa - eller hete RBK.
466
Brann / Re: Overganger vinteren 22/23
March 08, 2023, 19:47:03 PM
Det kan veldig godt være at både Rass (artig navn) og FHM forsvinner i sommer om de fortsetter å prestere slik de har gjort siste året. Begge har kontrakt ut 2024. Hvis de to storspiller frem til sommeren så må det inn nye spillere i den posisjonen. Da blir det veldig god plass til egne «talenter». Men det kan jo også være at trenerteamet har vurdert at de ikke er klare/gode nok. Det holder ikke med å være talent, du må faktisk vise det også i praksis. Om vi har 10-12 talenter på akademiet er det vel knapt 1-3 som blir ok ES spillere. Resten har vi ikke plass til og de må vi tåle at ikke blir prioritert.
467
Brann / Re: Sesongen 2023
March 07, 2023, 16:07:29 PM
Quote from: ostraume on March 07, 2023, 15:41:42 PMJeg er mer urolig for at plan A dersom Nilsen er ute er å erstatte med Rassmussen; altså en rimelig annerledes spillertype. Burde ikke troppen ha en backupløsning som ligner mer på Nilsen?

Både FHM og Pedersen er bedre alternativ i den rollen enn Rasmussen. Skjønner ikke helt hvorfor han skal velges.
468
Brann / Re: Overganger vinteren 22/23
March 07, 2023, 12:40:20 PM
Ser at Mathisen stort sett overalt - inkl seg selv - betegner seg som midtbanespiller. Virker litt som en type som skal konkurrere der primært, litt som Thore Pedersen på høyre back. Virker litt rar prioritering av vår kjære sportssjef. Ingen av de to siste går rett inn og forsterker 11ern.

Om ikke annet er Niklas sin vei inn vesentlig lenger. Smart?
469
Brann / Re: Overganger vinteren 22/23
March 06, 2023, 15:02:41 PM
BA bekrefter signering av Mathisen og presenterer han kun som midtbanespiller.
470
Brann / Re: Niklas Castro
March 04, 2023, 09:58:18 AM
Har bare hørt om et kakk i kneet - og de trodde nok ikke han rakk kampen mot FKH. Men skader er vel ofte vanskelig å vurdere.
471
Brann / Re: Overganger vinteren 22/23
March 03, 2023, 23:11:50 PM
Og alle de tre indreløperne har kontrakt ut 2024. Teorisk kan alle forsvinne i sommer/neste vindu skal vi tjene penger på dem.
472
Brann / Re: Overganger vinteren 22/23
March 03, 2023, 21:41:21 PM
Quote from: gladiporno on March 03, 2023, 21:36:09 PM
Quote from: fortune on March 03, 2023, 17:54:29 PM
Quote from: Churchill on March 03, 2023, 17:04:42 PMMds Sande er et ubeskrevet blad for meg og det er for så vit Mathisen også. Hvem er å foretrekke?

Med mindre noen er på vei ut foretrekker jeg at vi ikke henter noen av dem. Vi har allerede flust med spillere som behersker indreløperposisjonen og det siste vi trenger er enda en indreløper som «kan spille kant», men som knapt nok produserer målpoeng.

Sande har vel spilt høyrekant i hele 2022, har han ikke det? Og han har fungert der mye bedre enn som indreløper.

Mathisen er vel mer en kantspiller som kan spille på midtbanen enn det motsatte. Mener å huske at han spilte i løperrekken pre-sogndal.

Mathisen har alltid spilt indreløper/10er, både lokalt og på u-lag. Først de siste år (når han kom til Lillestrøm) hvor han ble forsøkt på kant. Han er en god spiller men kanskje litt for «lett» for ES? Tydelig at Lillestrøm har vurdert han som det. Synes vi burde stå over.
473
Kamper / Re: Treningskamper 2023
March 03, 2023, 15:41:33 PM
Hvor smart er det å ha SHN på banen når han tydeligvis sliter med hælen?
474
Kamper / Re: Treningskamper 2023
March 03, 2023, 15:35:07 PM
Rasmussen og Jeff ut
475
Kamper / Re: Treningskamper 2023
March 03, 2023, 15:30:21 PM
Ser ut til å bli to bytter i pausen, Niklas og Palle inn.
476
Kamper / Re: Treningskamper 2023
March 03, 2023, 13:21:46 PM
Lagoppstilling:

1 Mathias Dyngeland
23 Thore Pedersen
6 Japhet Sery Larsen
21 Ruben Kristiansen
18 David Møller Wolfe
7 Mathias Rasmussen
19 Sivert Heltne Nilsen
8 Felix Horn Myhre
2 Ole Didrik Blomberg
11 Bård Finne
10 Frederik Børsting

Benken:

12 Eirik Holmen Johansen
3 Fredrik Pallesen Knudsen
13 Svenn Crone
20 Aune Heggebø
25 Niklas Jensen Wassberg
31 Isak Tomar Hjorteseth
33 Marius Trengereid
477
Kamper / Re: Treningskamper 2023
March 02, 2023, 14:35:04 PM
Quote from: Billy Elliott on March 02, 2023, 14:27:41 PMLa nå Tomar få sjansen. Det er bare en treningskamp.

Siste trening før en tellende kamp? Da bør de som skal starte også starte denne så langt det er mulig.
478
Kamper / Re: Treningskamper 2023
March 01, 2023, 14:59:29 PM
To mulige skader til fredag, SHN og Castro. BT melder at det er hælen til SHN og at Castro fikk seg en smell i går. Begge stod over dagens trening.

Da får vi testet alternativer allikevel i denne kampen - kanskje
479
Kamper / Re: Treningskamper 2023
February 26, 2023, 23:19:09 PM
Denne kampen var jo rimelig spesiell med absolutt null motstand. Men det var noen litt interessante observasjoner som Grønner påpekte. Så kan vi sikkert diskutere hans «ekspert-rolle» men uansett verdt å tenke på.

Når Blomberg spiller på venstre kant brukes Wolfe omtrent ikke. Dette var ganske tydelig i kampen mot S08. I denne kampen gjorde Castro mye det samme, skulle drible innover og avslutte selv. I tillegg var omtrent alle innlegg fra venstre, enten de kom fra Castro eller Wolfe, alt for lange/upresise. Skal venstresiden være på topp må det spilles mellom de tre der, inkl FHM. Når Castro skal gjøre alt selv blir det ikke i nærheten av så effektivt som vi så i de tidligere kampene. Jeg tror det skjedde siden Castro oppfattet Åsane som en så svak motstander.

Blomberg fortsetter å gjøre dårlige valg siste tredjedel. Han hadde riktignok en assist i denne kampen men også 2-3 andre muligheter hvor han velger veldig «feil». Det samme gjaldt for S08 kampen hvor jeg talte minst 4 dårlige vurderinger. I dette legger jeg at han skyter selv istedenfor å se medspillere i vesentlig bedre posisjon med en enkel pasning. Når han ikke lykkes med egne skudd blir dette avgjørende for spillet. Hvordan BA kan ha han som den store stjernen i denne kampen er merkelig.

Richard Nordling gjør vurderinger av de fleste (?) treningskampene for lagene i Allsvenskaen, og kampen Brann - Hammarby var ikke noe unntak. Både han og «medspiller» var svært importert av Branns press. Laget som Hammarby stilte med var overhodet ikke tema. Dette var rett og slett en god kamp av Brann. Klarer vi gjenskape dette spillet - som nok er enklere mot lag som faktisk ønsker å spille fotball - tror jeg mange skal få slite med laget vårt i år.

Åsane kampen var meget spesiell, vi kommer neppe til å møte dårligere motstand i år utenom de første kampene i cupen. Litt uflaks i første omgang gjorde at det ikke ble store sifre. Men spillet var totalt overlegent, så overlegent at det skulle mye til for å holde motivasjonen oppe i andre omgang.

Det er også vanskelig å vurdere spillerne mot slik motstand. Alle ser veldig gode ut.

Men enig med siste taler, tror laget gjør motstander dårlig. Alle de tre første lagene hadde stilt med omtrent samme mannskap tidligere og absolutt ikke gjort bort seg. Det har de heller ikke i neste treningskampene selv om de har skiftet ett spiller eller to.

Men vi får litt tentamen mot VIF. Tror på at Horneland vil starte med det laget som skal starte mot Haugesund. Da får vi svar på hvordan han tenker og hvilke spillere som faktisk har hans tillit. Både BT og BA spekulerer mye i posisjoner så greit å få det avklart hva trenerteamet mener også.
480
Kamper / Re: Treningskamper 2023
February 25, 2023, 12:42:04 PM
Nå løste det seg litt dette også siden det kun er en Heltne Nilsen på banen. Vi får vente på brødre duellen
481
Brann / Re: Overganger vinteren 22/23
February 21, 2023, 21:36:38 PM
Fallenius er vel primært venstre kant og da har vi Castro og han der og Blomberg og Børsting på høyre. 4 stk på to plasser - er det for mye?
482
Brann / Re: Overganger vinteren 22/23
February 21, 2023, 14:35:21 PM
Fallenius kan vel pr definisjon dekke opp for både Simba og Skaanes slik at vi i realiteten har en ny spiller inn og kanskje to ut. Det åpner for flere yngre muligheter i troppen om ikke annet.
483
Brann / Re: Overganger vinteren 22/23
February 20, 2023, 16:49:41 PM
Quote from: Optimist on February 20, 2023, 16:43:37 PMBrann skal ifølge Twitter ha lagt inn et bud på svenske Oskar Fallenius. Han er 21 år og spiller ving for Brøndby. Var i tillegg på lån til Start sommeren 2022. Mer enn det vet jeg ikke om han.

Edit: der kom BT med nyheten. Tenk at jeg var før BT med å melde 😎

Gjorde det veldig bra for Start i låneperioden men ble skadet og dro tilbake. Er en 10er primært men spiller indreløper også. Vært brukt litt på venstre kant. Offensiv spiller med endel målpoeng.
484
Kamper / Re: Treningskamper 2023
February 18, 2023, 17:07:25 PM
Tror de har halvert prisen nå pga protester.
485
Brann / Re: Overganger vinteren 22/23
February 17, 2023, 19:30:59 PM
Quote from: fortune on February 17, 2023, 19:23:24 PMDet kan selvfølgelig være vi trenger forsterkninger på topp, men vi har ikke sett tegn til det så langt i oppkjøringen. Finne har vel 4 mål på 3 kamper og Heggebø ser skarpere ut for hver kamp han spiller. Prioriteten må være en ny kantspiller, så får man være mer opportunistisk ellers.

Vi burde vel heller forsterke bakover? Vi har sluppet inn 6 «billige» mål... Fremover er vi pt ok med antall mål.
486
Kamper / Re: Treningskamper 2023
February 14, 2023, 21:42:10 PM
Med to «faste» ute kan det bli spennende og se om laget fungerer like godt. Gjetter på følgende 11 fra start.

Dyngeland
Crone - Jeff - Ruben - Wolfe
FHM - SHN - Niklas
Børsting - Finne - Blomberg

Blomberg er god til å drive med ball men ikke like god til å spille på små flater som Castro. Niklas er også mer drible type enn relasjonsspiller. Så skal bli morsomt å se om venstresiden klarer seg like bra.
487
Brann / Re: Niklas Castro
February 14, 2023, 14:24:45 PM
Quote from: Churchill on February 14, 2023, 13:49:06 PMEr Castro skadet, eller er det BT som driver å hauser opp stemningen?

Fikk seg en smell i går men ble meldt som mindre alvorlig i dag og de forventet ikke noe langt avbrekk.
488
Brann / Re: Sesongen 2023
February 14, 2023, 12:25:34 PM
Quote from: Lasaron on February 13, 2023, 15:17:19 PMCastro skadet. Kanskje strekk i lår.

Skaden ble avdramatisert i BT tv fra Spania i dag. Var ikke så ille som man trodde. Men det spørs nok om kampen på fredag kommer vel tidlig.
489
Brann / Re: Overganger vinteren 22/23
February 11, 2023, 21:26:27 PM
Quote from: Lasaron on February 11, 2023, 21:16:36 PMAt Skaanes fortsatt ikke har byttet klubb, betyr det at helsefremgangen går sakte, og at han blir?

Da betyr vel det at han ikke blir spilleklar for oss heller? Noen som var hørt noe? Han ønsker seg forståelig nok større trygghet for fremtiden pga familie. Det spørs om Brann uansett forlenger kontrakten slik det ser ut i dag
490
Brann / Re: Overganger vinteren 22/23
February 11, 2023, 20:12:05 PM
BT går langt i å bekrefte at Kolskogen er klar for Aalesund og LAN. Da blir det neppe noen stor betaling for å la han gå.
491
Brann / Re: Overganger vinteren 22/23
February 11, 2023, 11:52:53 AM
Vi kan fort komme til å trenge Rasmus Holten allerede i år. Vi er små og lettvektere i boks. Holten trenger nok å legge på seg noen muskler og bli tøffere i kroppen men han har fysikken som trengs for å bli en skikkelig god stopper.

Så han noen ganger i fjor for Brann 2 og var sånn middels fornøyd med det man så. Han var ikke i nærheten av ES nivå i de kampene men for unge spillere i den alderen går utviklingen fort (kan vi håpe på). For jeg tror som sagt vi trenger han i år, alternativt må vi få inn en stopper til. Palle er ikke god nok.
492
Kamper / Re: Treningskamper 2023
February 10, 2023, 12:25:10 PM
Jeg er imponert over løpskapasitet en til Wolfe og ser at det skaper muligheter i seg selv. Det gjenstår å se om det vil skape slike muligheter mot bedre motstand men håper jo det.

Horneland kjører jo ennå en ønsket overvekt av spill/oppbygging på venstre side. Jeg er dessverre usikker på om den siden er god nok til å fortsette dette i ES. Castro har lenge vært glimrende i Obos men falt igjennom i tidligere forsøk ett nivå opp. Får han det til i år kan det fort bli morsomt. Men om han ikke gjør det i år heller så står vi ganske svekket tilbake om alt skal bygges opp på den siden.
493
Kamper / Re: Treningskamper 2023
February 10, 2023, 11:47:54 AM
Quote from: esp123 on February 10, 2023, 11:15:48 AMVi er helt avhengig av Sery Larsen. Ingen av de bak (med unntak av Dyngeland og Sery), har noe særlig rekkevidde i pasningene sine. Det gjør det lettere å forsvare seg mot oss.

Ulempen med Sery Larsen er at han er høyrebent. Vi bygger som oftes spillet opp til venstre, vår beste side, og da er en venstrebent stopper å foretrekke. Med Ruben i den rollen vil det bli vanskelig å også kople på høyresiden når motstanderen flytter over mot vår venstreside.

Synd at det har skjært seg helt med Skovgaard.



Det blir snakket om at venstresiden er så mye bedre enn høyre. I fjor hadde Wolfe 1 (?) assist, 0 mål, Crone 2 mål og 12 assist. Castro hadde mye målpoeng men her tror jeg Blomberg fort kan utjevne dette forholdet i år. Rasmussen med mange målpoeng fra sin høyre indreløper posisjon. Så ja, det skjer mye på venstre siden men mål/assist kommer ofte fra de på høyre side. Hos BT ble det gjort et stort poeng av venstresiden i går men det var Rasmussen som slo innlegg (riktignok fra venstre) som skapte mål/målpoeng og Børsting/SHN/FHM som skapte mål. Jeg lurer derfor litt på om vi blir litt blendet av løpene til Wolfe? Han skaper ubalanse med dem men ofte er det ikke mer enn det?

Ellers er jeg enig at vi burde beholde Skovgaard. Men han virker som en litt spesiell personlighet og det kan vi kanskje også si at vår trener har. Når sånne krasjer (?) så blir det ofte vanskelig. Vi vil ha større glede av hans pasningsfot mot Blomberg i år enn mot Børsting i fjor. I ES trenger vi mer å spille på enn en venstreside som, dersom lagene oppfatter den som «farlig» nok enkelt kan bli tatt ut av kampen.
494
Kamper / Re: Treningskamper 2023
February 09, 2023, 15:31:06 PM
Blomberg med en liten kjenning i hofta - de tar ingen sjanser.
495
Kamper / Re: Treningskamper 2023
February 09, 2023, 15:02:31 PM
Quote from: esp123 on February 09, 2023, 14:55:02 PMHorn Myhre inn for Blomberg, ifølge Brann.no. BT melder samme lag som over...

Da må Blomberg blitt skadet de siste minutter. Han var ok for 1 t siden.
496
Kamper / Re: Treningskamper 2023
February 08, 2023, 21:04:29 PM
Dyngeland feilet ekstremt sist, muligens bare en dårlig dag men allikevel. Kanskje mer overrasket over at Ruben er førstevalg, foran Serry. Ville trodde at han ville teste Serry med Palle. Men hurtighet er tydeligvis ekstremt viktig
497
Kamper / Re: Treningskamper 2023
February 08, 2023, 20:42:23 PM
Tror det er et bevist valg for å teste de tre som er nærmest start11. Dyngeland sviktet nesten totalt sist ellers er det ganske naturlig.
498
Kamper / Re: Treningskamper 2023
February 08, 2023, 19:49:09 PM
Laget er offisielt ute :

Det gir følgende Brann-lag (4-3-3): Eirik Holmen Johansen - Svenn Crone, Fredrik Pallesen Knudsen, Ruben Kristiansen, David Wolfe - Mathias Rasmussen, Sivert Heltne Nilsen, Niklas Jensen Wassberg - Ole Didrik Blomberg, Bård Finne, Niklas Castro.
499
Kamper / Re: Treningskamper 2023
February 06, 2023, 17:19:59 PM
Quote from: fortune on February 06, 2023, 17:10:58 PMAalesund har ikke sesongstart før i april og er sikkert mindre opptatt enn oss av å drille inn en førsteellever, men blir nok tett og jevnt uansett. Er tross alt LAN vi snakker om.

De har også en treningskamp fra 3.2 hvor de slo Hødd 2-1 - med et noe tilnærmet toppet lag fra start. Men det ble byttet en god del utover så vanskelig å si hvordan de tenker mot oss.
500
Brann / Re: Overganger vinteren 22/23
February 05, 2023, 17:41:49 PM
Wolfe er vel klink som venstreback om han unngår skader. Heggebø er tydeligvis en litt tung spiller å få i form (høstspiller?) så med en litt forsinket oppstart kan det godt være at han må bruke mer enn to mnd på å komme skikkelig i form. Fortsetter Blomberg som i går tviler jeg på at Børsting klarer å vippe han ut av laget. Niklas må tydeligvis matches litt forsiktig siden han igjen er holdt tilbake pga skade.

Alle fire er neppe i startoppstillingen i starten på sesongen og det er langt fra sikkert at de tar steget videre oppover. Vi får håpe de fikser det men det er jo ikke noen garanti for at utviklingen fortsetter. Synes Horneland viste i fjor med Heggebø at han også i praksis lar de yngre få sjanser. Men Brann er også avhengig av sportslig suksess så langt det er mulig. Så det blir neppe slik at alle fire starter alle kamper men de vil garantert få sine sjanser. Skjønner ikke helt bekymringen her inne.