• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - maximus1963

151
Brann / Hva skjedde?
October 23, 2006, 04:31:58 AM
Hva var det som skjedde, med håpet, med drømmen , med laget.
Hva skjedde i VM pausen , fra å vinne allt , til komplett ydmykelse. Det er ikke til å fatte, orker nesten ikke mere. Bled født i 60 , har ventet i 43 år , går jeg i graven før de greier å vinne serien ? Det er ikke til å holde ut.
152
Kamper / Brann-Rosenborg
October 20, 2006, 07:44:20 AM
Så innslaget på TV2 hvor en lykkelig Helstad gliste stort mens en knust Winters så ut som han skulle i begravelse. Satt etterpå å tenkte på om det hele var en bløff, for å forvirre RBK , høres søkt ut , vet det , men allikevel.
Kan ikke får meg til å tro at Mjelde skifter spiss til den viktigste kampen i år sånn uten videre.
153
Kamper / lillestrøm-brann
August 02, 2006, 19:17:43 PM
Link til Barten's gjestebok ?
Sendingen fra fxt er stoppet helt opp
154
Brann / Andresen vår Kaptein.
August 01, 2006, 07:36:20 AM
Enig i det siste innlegget , har faktisk ikke hørt en eneste hyllest sang til Martin, det bør gjøres noe med. Gi den mannen en egen sang :)
155
Brann / Når blir medaljene utdelt?
July 19, 2006, 14:39:05 PM
I det tilfellet at Brann tar gull , og kanskje sikrer gullmedaljen før siste kampen mot Viking, blir medaljene da utdelt før siste serierunde ,eventuellt mot HamKam på stadda?
Fælt å snakke om gull nå ,men har lurt litt på dette, slipper da kanskje en tur til Stavanger :D
156
Brann / Re: Helstad vs. Bengt
June 25, 2006, 00:46:01 AM
Quote from: "Brannmus"
Quote from: "maximus1963"Slik jeg ser det må Bengt vike plass om han ikke skjerper seg. Bengt har hattt en svært dårlig sesong så langt og jeg har sterk tvil om at han kan forbedre seg. Robbie og Torstein tror jeg kan bli ett kanon par.  At ryktet går om at Robbie vil vekk tar jeg med en klype salt. Høstens spiss par heter Torestein Helstad og Robbie Winters , garantert.

Vel, Helstad må først bli frisk, så må han vise seg bedre enn Memelli som nå er tredjevalget. Etter dette, så kan han ta opp kampen med Bengt slik jeg ser det. Så spørs det da om Bengt er i form eller ikke.

Jeg tror ikke Helstad spiller noe Tippeligafotball før kampen mot Viking og det vil nok være først to-tre uker etter det vi kan se han mot noe som kan ligne på en toppform.

Så mitt tips blir at ikke mye forandrer seg fremover egentlig. Bengt og Robbie er førstevalg, Memelli er innbytteren, så vil nok TFL og Thorstein Helstad kjempe om å være bak der.

Men helt klart, en forsterkning er Helstad, men vi må ikke forvente for mye av han direkte. At han går rett inn på laget og skyver ut Sæternes har jeg ingen tro på.

Det er tross alt viktig å se på dynamikken mellom Bengt og Robbie. Den funker og jeg ser ingen grunn til å forandre den. Thorstein er ikke noen typisk kraftspiss som binder opp mye folk, men jeg tror at utover i sesongen kan han bli en dødelig kontringsspiss vi kaster innpå mot slutten av kampene. Jeg anser han som en mye større matchvinnertype enn Memelli, så tror Brann kommer styrket ut av dette.


Vi er helt klart i en interressant situasjon. Helstad er uten tvil en etablert spiller. En av grunnene til at han forlot RBK er at han fikk lite spilletid. Ja, kanskje det var den viktigste grunnen. Han kommer ikke til Bergen for å sitte på benken, det må være helt klart. Jeg er ikke sikker men tror at Bengt er på vei ut, har det på følelsen. Det medisinske er nok OK, Brann har lært leksen sin der. Torstein er en notorisk goal getter som også Bengt er, men han har tiden mot seg. Mitt tips er Beng til Start eller Viking før vi skriver 2007
157
Brann / Helstad til Brann
June 25, 2006, 00:25:29 AM
Quote from: "monzilla"Per Ove har overrasket før, han vil nok gjøre det igjen. believe me.


BINGO, JACKPOT ; 7 RETTE
158
Brann / Helstad vs. Bengt
June 25, 2006, 00:05:52 AM
Slik jeg ser det må Bengt vike plass om han ikke skjerper seg. Bengt har hattt en svært dårlig sesong så langt og jeg har sterk tvil om at han kan forbedre seg. Robbie og Torstein tror jeg kan bli ett kanon par.  At ryktet går om at Robbie vil vekk tar jeg med en klype salt. Høstens spiss par heter Torestein Helstad og Robbie Winters , garantert.
159
Brann / Fare for streik
May 23, 2006, 14:33:18 PM
Quote from: "Xminator"De må gjerne streike til etter VM. Miller får i så fall tid til å bli skadefri :p Og vi får hentet spillere. Bare +++ med en liten streik nå.


Det er vel grenser på hvor mange kamper som kan utsettes før de må forkorte sesongen. Er jo ikke sikkert at det er praktisk mulig å ta igjen alle kampene hvis streiken drar i langdrag. Er ikke moro å tenke på at en skulle bli seriemester med en f.eks 10 kamper lang sesong. Er nok utopi , men en vet jo ikke hvor langt NISO er villig til å dra den for å få gjennom sine rimelige krav.
160
Brann / Fare for streik
May 23, 2006, 13:32:36 PM
Enig i det, men faren er jo at hele sesongen blir kanssellert slik som skjedde i NHL, men det er vel nærmest utenkelig at det skulle dra seg så langt.
161
Brann / Fare for streik
May 23, 2006, 13:00:24 PM
NISO er villig til å til å streike for å få gjennom sine krav om forsikrings ordningen. Tenk om det blir streik og flere runder blir avlyst, nå når vi endelig har sjanse til gull. Det er ikke til å holde ut. Støtter vi NISO i dette kravet, min mening er nei, men det er litt egoistisk tenkt med tanke på gull sjanse etc.
162
Brann / Friskmelding utsatt
February 08, 2006, 18:13:04 PM
Sæternes dundrer inn mål på trening igjen. BT: http://fotball.bt.no/nyhetsarkiv/article.jhtml?articleID=93321

Det er som en våt drøm. Ser ut til at han er helt frisk.
163
Brann / Sæternes selges?
December 27, 2005, 16:15:48 PM
Også på BA's diskusjons sider er dette tema. Der er tilogmed en kar som bekrefter ryktet. Jeg velger å tro at dette ikke kan være sant. Hvis det er tilfellet så må jo Helstad være i boks, ellers kan de jo umulig tenke tanken engang.
164
Brann / Knut Langeland - bergensernes talsmann #1
October 12, 2005, 07:43:32 AM
Oppfordrer alle til å gå på Doddos blogg idag og gi Langeland og BT inn så det holder. Venstrehånds arbeid og skrivebords journalistikken i BT har eg fått nok av, allt vries å vrenges på. Fillesaker blåses helt ut av sine proporsjoner. Langeland og BT er inhabil og ustabil
165
Brann / Farvel til Scharner ?
October 11, 2005, 10:36:34 AM
Jepp, du har rett X , skulle lest den tråden bedre.
166
Brann / Farvel til Scharner ?
October 11, 2005, 10:28:24 AM
BA melder at Scharner er på vei til Birmingham, håper for guds skyld at dette ikke blir noe av.!

http://www.ba.no/sport/fotball/brann/article1777426.ece
167
Brann / Spark Mjelde naa!
October 07, 2005, 15:22:30 PM
Enig med mye der Xminator, og dette med skader har vært svært ødeleggende for Brann i år. Det bringer meg til en ting jeg virkelig har vært litt kritisk til. Brann har hatt enormt med sjanser i år, ja flere enn jeg nesten kan huske å ha sett, men uttellingen har vært dårlig. Det henger tildels sammen med at Sæternes har hanglet helt siden han ble kjøpt, noen gode kamper , bevares , men har likevel ikke slått helt til og det er tydelig at kroppen hemmer ham. Da kommer jeg til poenget , burde Sæternes vært kjøpt i utgangs punktet ? min påstand er at han IKKE skulle vært hanket inn. Hans skade historie var velkjent , han hadde store problemer i Club Brugge. Jeg mener vi hadde fått mere for pengene om vi hadde kjøpt Torstein Helstad som vi visste hva stod for og som var skadefri , dessuten hadde han alderen på sin side. (Ikke at Sæternes er gammel). Han var på tidspunktet også tilgjengelig på markedet.  Vel , det er lett å være etterpå klok , men her mener jeg det er ett bevis for at Branns medisinske apparat og ledelse sviktet. Mjelde ble kanskje for sugen på en kraft spiss , slik som han selv var. Nå får vi bare håpe at Bengt blir helt frisk å gjør alle spådommer til skamme.
På den annen side må vi hylle Brann for å ha hentet Erik Huseklepp som jeg tror blir en stor spiller, håper der blir plass til ham ettersom de store kanonene kommer , PVM , TFL , MA , BS , 1 ny , de andre tilbake fra skade , forhåpentligvis.
168
Brann / Spark Mjelde naa!
October 07, 2005, 13:14:16 PM
Vi har en ting felles her på forumet og det er at vi elsker fotball og Brann. Der er noen unntak selvfølgelig , slik som runarnormann som jo startet denne tråden. Han ler seg sikkert ihjel , for det var sikkert hele poenget, at det skulle krangles og skrikes mest mulig. Det klarte han jo med glans.
Hva vet vi egentlig om Mjelde, hans tanker om trening , kamputvikling , spillerer etc. Skulle vært moro å lest hans avhandling om "angrep på etablert forsvar" som var hans eksamen til endt c-kurs eller var det e- kurs , samma faen det. Hva vet vi om det som skjer og ikke skjer i spillergruppen , svært lite, uten det vi leser om i avisen. Noen sier han har stor tillit , andre sier at Paul Sharner skrek til ham under kamp og derfor må han jo være helt uten tillit i gruppen. Faktum er at vi har liten eller middels kunnskap om hva som foregår bak kulissene, vi bare synser og det gjør vi til gangs. Vi analyserer de kamper vi ser på TV eller på stadion og så gjør vi oss opp en mening. Brann tapte , korsfest Mjelde , Brann vant , Mjelde er frelseren.
Vi suger til oss bitte små biter eller fraksjoner av informasjon som vi så tygger litt på , for så å spytte det ut her på forumet som fakta opplysninger og meninger vi ikke klarer å endre på, uansett hvor godt motparten argumenterer. Enten for det vi ikke forstår eller som jeg tror ofte for det vi ikke vil. For da blir det jo ingen å fucke opp og det er jo det som er gøy.
Skulle likt å lese ihvertfall ett innlegg fra hver side , med skikkelig dybde analyse om hvorfor Mjelde er en god eller dårlig trener, så kunne vi som er i tvil eller ikke vil gjøre oss opp noen mening om dette enda, kanskje få hjelp til på dette ned på den ene eller andre side.
Personlig vil jeg gjerne se Mjelde i noen år til før jeg kategorisk sier; Mjelde var en god / dårlig trener. Lykke til.
169
Brann / Spark Mjelde naa!
October 07, 2005, 10:39:41 AM
Er enig i at Mjelde satte mål for i år som ikke blir innfridd , hva så ? Med det som har versert av skader, spiller salg ( Kvisvik) osv. innså de fleste , unntatt de største optimister og Mjelde kritikere at det ville være en umulighet. Har ikke argumentert for eller imot om Mjelde er en dårlig trener, til det har han vært trener i for kort tid. Tatt i betraktning av at han hadde null erfaring da han startet, heller ikke hadde han noen formell trener utdanning, synes jeg så langt at han at han har gjort det bra. Jeg mener altså at vi enda ikke kan konkludere med at han er er dår lig trener, på samme måte kan vi heller ikke si at han er en god trener. Til det har han ikke trent Brann lenge nok. Så er jo spørsmålet hvilket tidsperspektiv vi skal gi ham før han dømmes, enten til slakt eller helte status. Jeg mener at vi må gi ham  1 til 2 år til i stolen før det skjer.
170
Brann / Spark Mjelde naa!
October 07, 2005, 10:02:39 AM
171
Brann / Hvor mange er vi?
August 25, 2005, 14:50:52 PM
Quote from: "Tom Bjarne"Du Erik, det heter ikke "posetivt". Det heter "positivt". Er du helt domm eller?


Er du domm  , eller er du bare helt dum? Dumt å hakke på andre når man ikke selv kan skrive riktig
172
Brann / Martin vil spille på Landslaget!
August 22, 2005, 13:16:41 PM
Nå er han tatt ut meldes det fra BT http://fotball.bt.no/nyhetsarkiv/article.jhtml?articleID=84243
Synes dette blir for dumt , han kan da ikke ha noe særlig å tilføre enda ? Og tatt hans skadehistorie i betraktning blir dette ren gambling med ham fra Hareide sin side. Liker heller ikke innstillingen til MA som synes det er greit. Burde sørget for at han var 100% før han stillte opp for Hareide
173
Brann / Ord til ettertanke
August 20, 2005, 09:22:14 AM
Faren er at vi konstant blir tappet for klasse spillere. Kvisvik , Oluf , osv.
Hvem blir de neste , Soma vil ut i verden , Scharner har sagt at dette skal være ett springbrett. Miller skriver kanskje ikke ny kontrakt , da er det vanskelig å bygge stein på stein , eller å spille inn en fast første ellver. Synes at de ikke alltid tenker like langsiktig i idrettsveien. Kunne ønske de kunne skrevet lengre kontrakter med klassespillerene , helt oppp til 5 år. Går de før så får vi ihvertfall kroner for dem. ref . Flo.
Uansett med tanke på i år og den målsettingen som ble annonsert har sesongen vært en gedigen skuffelse. Med tanke på Kvisvik så er det utrolig at de ikke kunne greie å få til en avtale hvor han f.eks trente med Fredrikstad for så å fly til Bergen å spille resten av kampene dennne sesongen. Ikke sikkert det hadde hjulpet , men en kan jo undre seg. Neste sesong ser lysere ut , PVM kommer , MA frisk ( kanskje), BS på hugget , innkjøp av en høyre back og en god midtbane spiller til , så er vi der ........ Det er ihvertfall lov å drømme , det har jeg gjort hver dag siden jeg var 11 og begyndte å gå på Stadda , så første kampen i 1971. Så utrolig mange nedturer, så mange ganger har jeg tenkt , iår skal vi klare det , vel til neste år sier jeg nok det samme , i år må det skje.
174
Brann / Er halvgjort velgjort?
July 26, 2005, 09:16:03 AM
175
Brann / Skandalen et faktum..
June 22, 2005, 16:43:52 PM
Quote from: "Stoffi"
Quote from: "maximus1963"Jeg tror ikke de henter flere. har nok lagt en god del penger i potten på PVM. Tror også de satser på at Helegbe klarer seg sånn noenlunde bra på venstrekanten som forløpig erstatter for Kvisvik. Tror også Brann er svært sugen på å beholde Miller , strekker seg kanskje litt lenger enn de hadde tenkt , for så å ikke handle mere før neste år. Selv om økonomien er god i idrettsveien , så snakker vi ikke om kong salomo. Allt har en grense.
Mener bestemt at de kan kjempe om gullet også uten Raymond, det blir tøfft , men vi klarer det.


Raymond er den eneste  vingen vi har som faktisk greier å utrette noe annet enn defensivt arbeid og feilpasninger.
Greit nok, Miller er god, men er ingen ving. Han passer sentralt som spiss eller midtbane.
Får vi ingen ny ving  når kvisvik drar, så kan vi si takk og farvel til gullet. Men forhåpentligvis, så skaffer  de Ludvigsen.


Litt pessimistisk kanskje ? Er ikke helt uenig, men mener vi må ha litt is i magen nå. Hva vet vi egentlig om Helegbe , ingen ting. For allt vi vet så blir han kanon , men kan også floppe helt. TFL er vel ingen utpreget venstrekant eller mener du Miller venstre , TFL høyre ? Uansett så blir det vanskelig. Av det jeg har sett av andre tippeliga lag tror jeg kun VIF og Viking kan utfordre oss. Start blir for utsatt med skader. VIF hever seg med Hoset og Hodgson er en trener av rang.
Panikk kjøp no tror jeg ikke er bra , vi må nok klare oss med den stallen vi har, men sier selvfølgelig ikke nei takk til TFL , bare prisen ikke blir for høy.
176
Brann / Skandalen et faktum..
June 22, 2005, 16:23:48 PM
Jeg tror ikke de henter flere. har nok lagt en god del penger i potten på PVM. Tror også de satser på at Helegbe klarer seg sånn noenlunde bra på venstrekanten som forløpig erstatter for Kvisvik. Tror også Brann er svært sugen på å beholde Miller , strekker seg kanskje litt lenger enn de hadde tenkt , for så å ikke handle mere før neste år. Selv om økonomien er god i idrettsveien , så snakker vi ikke om kong salomo. Allt har en grense.
Mener bestemt at de kan kjempe om gullet også uten Raymond, det blir tøfft , men vi klarer det.
177
Brann / Petter Vaagan Moen
June 22, 2005, 14:21:30 PM
Kvisvik drar etter vårsesongen , det er nå klart.

http://fotball.bt.no/nyhetsarkiv/article.jhtml?articleID=80960

Synd, skal Helgbe spille på den plassen til PVM er klar ?
178
Brann / Mjelde. Rett mann?
June 20, 2005, 23:00:51 PM
Håpløst av mr. normann , MIM må få jobbe i fred. Kritkk er OK , usaklig kritikk bare for å provosere blir bare dumt. MIM har gjort en fantastisk jobb sammen med resten av lederteamet i Brann. De har laget gull av gråstein og for det kan vi andre bare applaudere. Var fast stadion gjenger under heistilværelsen på 80-90 tallet , med alle trener skiftene etc. Orker ikke tanken engang på ett slik system igjen. Fred være med MIM.