• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - runarnormann

501
Brann / No må Brann hente
June 15, 2005, 12:48:48 PM
Quote from: "Nixon"[



Ellers vil jeg jo gjerne spørre hvem du mener er bedre som høyrekant som kan være aktuelle?


Trodde det var Kvisvik vi skulle erstatte her...
502
Brann / No må Brann hente
June 15, 2005, 11:52:47 AM
Quote from: "Nixon"
Quote from: "runarnormann"Litt av pengene kunne jo brukes til aa forbedre kontraktsforslaget til Miller.  TFL og MH virker som panikkloesninger.  Det er jo en grunn til at TFL ble vraket av Rosenborg...


Magne Hoseth er landslagsspiller. Panikkløsning?
Trond Fredrik Ludvigsen har Brann fulgt i flere år. Sist sett på Stadion der han storspilte og skårte et mål. Panikkløsning?


Kan du forklare meg, min kjaere Watergate, hvorfor Brann aldri har hentet TFL hvis de har fulgt han i flere aar?  Er det muligens fordi mannen er ikke god nok?  

Jeg sier slett ikke at Brann ikke boer kjoepe MH, men de maa ta seg tid til aa bestemme seg.  Overgangsvinduet aapner foerst om et par uker.
503
Brann / No må Brann hente
June 15, 2005, 11:40:35 AM
Litt av pengene kunne jo brukes til aa forbedre kontraktsforslaget til Miller.  TFL og MH virker som panikkloesninger.  Det er jo en grunn til at TFL ble vraket av Rosenborg.  

Regner med at Per Ove fikser en fullgod erstatter med tiden, men han maa kanskje se utenlands.  Vanligvis skrikes det jo etter Fakiri hver gang Brann mister en spiller, uansett hvor paa banen...
504
Brann / No må Brann hente
June 15, 2005, 10:44:44 AM
Har ikke Brann sikret seg en afrikansk spiller?  (Husker ikke hva han het.)  Mener han ble hentet for aa gi Kvisvik konkurranse.  Ville det ikke vaere en ide aa se hvordan han takler jobben foer vi faar panikk?

Lykke til Raymond!  Haaper for din skyld at Fredrikstad klarer seg i aar.
505
Brann / Re: Drakt nr. 27
June 15, 2005, 08:55:48 AM
Quote from: "Bjornevik"No når vi etter alle solemerker mistar Raymond Kvisvik alias. Messias. Så håpar eg at Brann fredar drakt nr. 27. Ingen har betydd så mykje for Brann, og ingen kjem heller til å bety så mykje. Difor bør drakta fredast for framtida.


Ikke vaer dum.  Ingen er stoerre Kvisvik fan enn meg, men livet gaar videre.  Boer heller hedre hans 'minne' med aa kjoepe en kanongod erstatter og gi den spilleren nr 27.
506
Tifo, sanger o.l.... / Bannere!
June 14, 2005, 16:30:19 PM
Quote from: "Alexåsane"Vist kvisvik blir klar for fredrikstad så skulle jeg gjerne sett et "Lykke til videre" banner!


Helt enig.  Dette er en mann som har reddet Brann to ganger.  Naa vil han hjem.  Haaper ingen finner paa aa pipe ut Raymond i fremtiden.

Lykke til Raymond!
507
Tifo, sanger o.l.... / Sang til Martin Andresen
June 14, 2005, 14:53:05 PM
Quote from: "Skyscraper"
Vi har Andresen
Martin Andresen
Han dribbler alle, på vei mot målet
vi vinner alltid når Andresen putter
så kom å syng for Andresen igjen


Problemet er at vi har tapt 100% av kampene han har scoret!
508
Brann / Linker
June 13, 2005, 09:39:25 AM
Quote from: "Nixon"http://sport.vg.no/live/index.php?live2op=getKamp&kamp_id=10477

Vinner vi i morgen er vi bare to (2) poeng bak gullet...


Kremt.  Naa var det foersteplass midt i sesongen da...
509
Brann / Dårligste Brann spiller?
June 12, 2005, 21:57:19 PM
Quote from: "monzilla"desperat forsøk fra tennfjord for å ikke bli husket som en av personene som kjørte brann ned i grøften. Skal veldig mye til for at Herstad/Tennfjord/Berge skal få fjernet det stempelet i mine øyne.


Den var vel litt droey!  Det skar seg riktignok med Tennfjord paa slutten, men husk hvordan det var da Tennfjord tok over.  Halvar Thoresen forlot Brann nede i driten, bl.a. etter 1-6 hjemme mot Molde og Soltvedt saken som avskjedsgave.  Tennfjord tok over, snudde totalt om paa trenden og endte sesongen med cupfinaleplass.  Neste sesong tok han Brann til kvartfinalen i Europacupen, noe jeg tviler paa noen Branntrener kommer til aa gjoere etter ham, foer han tok Brann til sin foerste medalje i serien paa over 20 aar.  Men alle trenere blir dessverre bare husket for sine siste handlinger.  Mon tro hva de vil si om Mjelde naar han forsvinner?

Sjekk faktaene dine Monzilla.
510
Brann / Beste Brannlag gjennom tidene
June 12, 2005, 17:30:47 PM
Quote from: "AtroZ"Overrasker meg at ingen har nevnt Jan Ove Pedersen. Han kan spille høyre kant.. Teknisk brilliant og alltid et steg foran alle andre.


Helt enig med deg!  Hadde tenkt aa kommentere det selv, men du kom i forkjoepet.

Bahus
Geddi - Ahlsen - POL - Hanstveit
Bakkerud - J.O. Pedersen - Olofinjana - Kvisvik
Mjelde - Helstad
511
Brann / Beste Brann spiller!!
June 10, 2005, 14:17:36 PM
Quote from: "B.B."
Ka med Yngar D. og Neil McLeod? Ikkje at eg husker så mye fra de dager, men gode var de jo.

Ellers så må vel Kniksen, Pesen (knekker begge stengene å kipar hakkje sjangs!) kunne være kandidater. Kniksen regnes vel som Branns "Maradona" så det blir vel vanskelig å overgå han i ettermæle.


Yngvar Dalhaug??????  E' du vittig?  Tydelig at du ikke husker mye fra den tiden..

I sangen til Ove Thue som du siterer fra, er det foroevrig Dokken som knekker begge stengene.
512
Brann / Re: Beste Brannlag gjennom tidene
June 10, 2005, 14:03:53 PM
Quote from: "hjallisen"


                            Magnus Kihlstedt
Joachim Björklund- Rangvald Soma - Claus Lundekvam- Geddi
Hassan El Fakiri  - Seyi George Olofinjana- Martin Andresen -Kvisen
            Bengt Sæternes - Tore Andre Flo



Bytt ut Flo med Mjelde.  Om ikke annet enn at Flo er en overvurdert drittsekk.

Er ikke helt sikker paa Kihlstedt, men kommer forsaavidt ikke paa noen bedre.
513
Brann / Dårligste Brann spiller?
June 09, 2005, 14:38:26 PM
Quote from: "Nixon"
Quote from: "jegløh"
Quote from: "runarnormann"Olafur Thordarsson.  Fikk bare spille paa lag hans bror trente, for ikke aa snakke om Trond Nordeide!  Kanskje den eneste som har floppet TO ganger for Brann.


Ingen av disse to er i nærheten av å være kvalifiserte for denne listen. Vil påstå begge var blant sitt lags beste. Trond Nordeide er en av de mest elegante spillerne jeg har opplevd på Brann.


Enig. Man kan jo av og til lure på om de som skriver innlegg i denne tråden i det hele tatt har sett spillerne de skriver om...


Dette burde i hvert fall avlive ryktene startet tidligere om at jeg og jeglo er samme person.

Kan forsaavidt akseptere at Trond Nordeide ikke fortjener plass paa listen om ikke for annet enn at han, i likhet med Eskelinen scoret i 4-0 seieren mot Rosenborg.  (Ikke boss meg hvis jeg tar feil her!)  

Jeg er forresten villig til aa spaa at vi har en fremtidens flopp klar i Kim Larsen.  Det maa jo bli slutt paa at Brann kjoeper reserver fra lag som er under dem paa tabellen.  

Har noen nevnt McAllister?
514
Brann / Dårligste Brann spiller?
June 09, 2005, 12:14:44 PM
Olafur Thordarsson.  Fikk bare spille paa lag hans bror trente, for ikke aa snakke om Trond Nordeide!  Kanskje den eneste som har floppet TO ganger for Brann.
515
Brann / Dårligste Brann spiller?
June 09, 2005, 11:28:47 AM
Er klar over at jeg risikerer slakt som gaar undernavnet Runar Normann naar vi diskuterer flopper, men jeg henger meg likevel paa.  Er til dels enig med dem som ikke liker denne kaaringen, men hvis vi foerst skal ha denne kaaringen, saa lanserer jeg Kaj Eskelinen.  Ble kjoept sammen med Magnus Johannson og tok sikte paa aa bli toppscorer i tippeligaen.  Forsvant etter en sesong.

Selv om han ikke var spiller, saa boer vel Ivar Hoff bli nevnt som aeresmedlem i denne sammenhengen.
516
Tifo, sanger o.l.... / Sang til Martin Andresen
June 07, 2005, 15:03:58 PM
Quote from: "Nemesis"
Quote from: "soma"


Nå var vel egentlig dette en Martin Andresen sangtråd, men siden dere først er inne på Charlie Miller så er melodien Amazing Grace, og ikke Joleene. Men selv om det skal være Amazing Graze så høres det ikke sånn ut.... Folk burde finne melodien på nett og hørt hvordan den egentlig var.


Gratulerer Nemesis, jeg er enig med deg for foerste gang (Naa sier jeg ja takk til kaffen!)  Det er for gale aa hoere paa naar folk ikke har peiling paa hvilken melodi de boer synge.
517
Quote from: "jegløh"
Quote from: "viks"Vi e de beste bør synges oftere...

Vi bor mellom fjell,
og sild, og makrell,
og det e Brann som skal spelle på Stadion i kveld,
fra Halhjem i sør,
til Lindås i nord,
Kommer folk for og glo,
og de synger i kor...


Denne sangen synges jo relativt ofte, dog riktignok bare refrenget. Men er enig at den kan brukes oftere. I fare for å drite meg ut; er det en Ove Thue sang?


Ja, dette er en Ove Thue sang.  For et par aar siden, var det en gjeng med skotter som sang 'When we're walking in a Winters wonderland'.  Hvorfor synges ikke den oftere?

Ellers saa husker jeg naar Erik Hanoey var leder paa SS, pleide han aa sitte paa gjerdet og lede kampropene.  'Kom igjen gutter vaer naa med!  No skal vi jammen faa det te' osv.  Dette var veldig inspirerende baade for laget og resten av tilskuerne.  Noe aa gjenopprette?
518
Det er mer enn bare en gresk gudinne:.
n. pl. nem·e·ses (-sz)

  1. A source of harm or ruin: Uncritical trust is my nemesis.
  2. Retributive justice in its execution or outcome: To follow the proposed course of action is to invite nemesis.
  3. An opponent that cannot be beaten or overcome.
  4. One that inflicts retribution or vengeance.

Når vi først er inne på guder, så ser jeg jo at du har oppkalt deg etter den nordlanske guden for dummhet og idioti...  :-)

For å avslutte diskusjonen rundt "skandale" ropet og andre rop folk er kritiske til:   De som bestemmer hvilke rop som skal bli ropt og ikke ropt heter publikum, her anført av SS og i de senere år Hansa.  Når skandale ropene blir ropt er det et massivt trøkk fra tribunen. Ergo veldig mange synes ropet er ok. Hvis ikke hadde de ikke ropt det.   Hva en eller annen stille mus oppe på gratishaugen synes om syngingen på stadda gir jeg blanke i, og tror jeg har en del med meg på den.[/quote]

Nemesis er vel ogsaa navnet paa en Star Trek film.  Det er vel mer ditt nivaa.  Men du skal ha ros for perlen om den nordnorske guden.  

For ordens skyld har jeg vaert fast paa stadion siden Tony Knapp's foerste aar, saa jeg foeler at jeg er berettiget til aa kommentere hva som blir sagt der.

Jeg har kritisert ropene til SS mye, men 'vi e beroemte Brann fra Bergen etc' har foert til den desidert toeffeste av alle norske klubbsanger.  Mer slikt, faerre skandaler takk.
519
Men som den greske gudinnen for hevn og straff du er, kommer vel du med en passe straff...

En ting jeg er enig med deg er at dette er blitt patetisk.  Dette var ment som et forum for aa forbedre SS sine rop, ikke drive med personangrep.  Jeg staar for det JEG synes om at skandaleropene er elendig, saa faar dere komme med saa mange sammelsvergelsesteorier dere vil.
520
Tifo, sanger o.l.... / Tifoen mot Lyn
June 03, 2005, 21:45:41 PM
Quote from: "Mr_Soma"
Quote from: "YadaYada"
Quote from: "TcK"


Fatter ikke hva du mener her.. hvorfor "roe dem ned litt"?



Av den enkle grunn at SS/BBB feltet er de som skal rope "Vi e Brann,Bergens stolthet"

Ble irritert når noen fjortiser forran meg begynnte å svare resten på BBB feltet - den jobben skal vi overlate til Hansasvingen ect!


Nå må du slutte.  Det kan ikke være noe monopol på å rope heiarop.  Jeg har tidligere uttrykt min misnøye om noen av supporter-ropene til SS, men her er det rop som høres bra ut.  Da er det på sin plass at så mange som mulig er med.

Gratulerer til de som lagde bannerne.  Hva blir det mot RBK?
521
Quote from: "grei"
Quote from: "jegløh"
Quote from: "runarnormann"
Synes også at SS er for mye negativt om andre lag istedenfor positiv til Brann.  


Til en viss grad enig. Alle på ss virker gretne og sinte. Muligens over nivået på "skandale"-ropet.


Det er vel ingen som fremdeles går på det der gamle forum-trikset med å svare på egne innlegg for å "styrke" saken sin?

Patetisk. Men tidig...


Er klar over at det ser litt dumt ut med to innlegg på rad, men jeg merket ikke dette her før etter jeg hadde skrevet.  Hva er poemget ditt her 'grei'?

Aksepterer du ikke at deter flere som er uenig med deg?
522
QuoteOg selvfølgelig har vi hatsanger, men de fleste handler likevel om Brann!
![/quote]

Denne setningen gir rom for misforståelser...

Det virker som om dette har tatt av i en annen grad enn den jeg hadde tenkt.  Det var ment som et forum for å diskutere hvordan supporter ropene kan bli bedre.  Vi snakker jo tross alt om klubben med de desidert beste klubbsangene i Norge.  Bruk dem!

Mange er veldig nærtagende når jeg kritiserer 'skandale' ropene.  Dere må da tåle konstruktiv kritikk!  Hvis ikke dere gjør det, er det jo skandale...
523
Quote


Internett er nå tilpasset slik at jeg kan bli med i diskusjonen selv om jeg skrev det fra Harstad, men jeg gidder ikke bruke tid på den patetiske Mr Soma.

Poenget mitt er at det høres ikke ut som et supporter rop når halvapene roper 'Skandale' det høres ut som en liten unge som ikke har fått viljen sin.  Det må da kunne gå an å lage noe mer kreativt enn det!?!

Synes også at SS er for mye negativt om andre lag istedenfor positiv til Brann.  'Hei hå! Hei hå!' sangen sier jo bare at SS hater VIF og RBK, men ikke at de heier på Brann.
524
Jeg lanserer 'Skandale' ropene til Store Stå som tidenes mest patetiske supporter rop.  Er det noen som har eksempler på enda dårligere rop?

P.S.  Det er ikke lov å foreslå 'Drit på Oslo by' sangen.  Det ville være å gjøre konkurransen for enkel
525
Brann / Bengt S oppskrytt?
June 01, 2005, 22:12:21 PM
Jeg har skiftet mening.  Sæternes er ikke bare en enestående spiller han bør også bli KAPTEIN for Brann.  Stiller meg bak bondeknøllet Mjelde med at alle er bedre kapteinsemnet enn Andresen.  Mannen er jo østlending for svarte!

For halvaper som Nemesis og co.  Dette innlegget er ironisk!
526
Brann / Bengt S oppskrytt?
June 01, 2005, 16:05:56 PM
Sæternes sprekker, så enkelt er det bare.  Han er ikke så god som folk vil ha det til og har både RW og midtbanen til Brann å takke for at han har scoret såpass med mål.  Jeg er blant dem som mener Brann aldri burde kvittet seg med Runar Normann.  Husk dette er mannen som felte Newcastle!

Sæternes sangen er forresten så lite original og kjedelig at den får "skandale" ropene til idiotene på Store Stå til å minne om 'You'll Never Walk alone'

Nemesis!  Jeg vet hvem du er, og hvor du bor...