• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - runarnormann

1
Brann / Re: Daniel Pedersen
August 25, 2021, 17:13:54 PM
Gi kapteinsbindet til Opdal ut sesongen, han virker jo som den spillerne har valgt å snakke for seg og de andre keeperne har vel ødelagt sine sjanser til å ta plassen fra ham. Pallesen, eller en eventuell ny spiller med leder egenskaper neste sesong. For tidlig med Pallesen nå.
2
Brann / Re: Sesongen 2021
August 23, 2021, 22:09:45 PM
Dette var alt vi ville ha, da går vi videre.
3
Brann / Re: Sesongen 2021
August 15, 2021, 10:12:36 AM
Det som må være en prioritet er å gjøre det klart hvem som ikke var på festen. Det er flere spillere i dag som må leve med belastningen som mistenkte for voldtekt, om ikke i politiets øyne, så i supporternes øyne. Det er en voldsom og urettferdig belastning. Kan aldri tenke meg at f.eks Opdal har vært med på dette tullet, men det paradoksale er at den eneste Brann har sagt ikke er under mistanke er Kristoffer Barmen. Hvorfor beskyttes han og ingen andre?
4
Brann / Sv: ?rsmøte 2015
March 04, 2015, 22:53:18 PM
Quote from: Corran on March 04, 2015, 22:42:20 PM
Quote from: runarnormann on March 04, 2015, 22:38:37 PM
Alt dette for en bortskjemt jentunge absolutt vil være med i styret. Gratulerer dalhaug og co, dere har spikret siste spikeren i brann kisten

Hvilket grunnlag kaller du henne bortskjemt jentunge? Hun er vel alt annet en bortskjemt


Har aldri, og har ingen ønsker om å noengang si to ord til henne.  Men en som desperat setter seg selv over klubbens beste, det kaller jeg bortskjemt!
5
Brann / Sv: ?rsmøte 2015
March 04, 2015, 22:38:37 PM
Alt dette for en bortskjemt jentunge absolutt vil være med i styret. Gratulerer dalhaug og co, dere har spikret siste spikeren i brann kisten
6
Brann / Sv: Tiårets Brannlag.
January 08, 2010, 00:40:07 AM
Ingen Brannspillere jeg setter over POL, men hans tiaar var virkelig 90 tallet.  Resten av laget til x er ok, selv om det er merkelig at det ikke engang er plass til Andresen paa benken.
7
Brann / Neppe medalje på Brann i 2008 ?
March 04, 2008, 16:46:44 PM
Med mindre brann rykker ned eller sliter i bunnen, kommer nok Mjelde til aa sitte trygt.  Det er imidlertid slik at enhver klubb med ambisjoner boer vurdere treneren hele tiden.  Mjelde maa ikke fredes for evig slik noxon mener.
8
Brann / Walde til Brann
March 04, 2008, 10:58:33 AM
Quote from: "Nightfox"
Quote from: "runarnormann"
Quote from: "Nixon"
Quote from: "runarnormann"Men du har rett, resten av landet ler av oss.  Hvilke andre klubber betaler tre millioner for en spiller de allerede har vraket tre ganger!


Er det noen som ler? Skal dagens ledelse i Brann ta hensyn til hva forgjengerene gjorde? Synes ikke det er noe poeng i det hele tatt. Er han god nok i dag spiller det ingen rolle hva som har skjedd før.


Greit nok, men var ikke Mjelde sjef forrige gang vi kvittet oss med Walde?  Vil det si at du ogsaa aksepterer at Mjelde ikke har peiling?


Sjakktrekk av Brann.  Vraker spilleren, kjoeper ham tilbake for noen millioner og vraker ham igjen etter et halvt aar.  Du er et geni Nightfox!
9
Brann / Gylfi Einarsson
January 24, 2008, 09:36:02 AM
Quote from: "Kjell249"
Quote from: "Xminator"

...formen beskrives som meget god - i følge rådgiveren.Ikke akkurat overraskende:-) Skulle likt å se den rådgiveren som hadde sagt:

"Njaaaa, har vel ikke toppformen inne helt enda, har ligget på sofaen og spist chips de siste 6 månedene, i tillegg skranter ryggen og knærne litt. Men han fortjener absolutt å komme på prøvespill...."


Mulig brann fortsatt hadde kjoept ham.  Du har jo beskrevet Per Edmund Mort paa en prikk!
10
Brann / Tørum som Talentsjef i Brann?
November 02, 2007, 12:18:55 PM
Quote from: "fortune"http://brann.no/index.php?valg=nyhet&nyhet=5961

Ingen tørum med andre ord... Denne karen har jeg ingen kjennskap til.


Som Fyllingsdoel vil jeg raade mot en ansettelse av fossum.  Han skal ha mye av skylden for Fyllingens fall.
11
Brann / Mons Ivar Mjelde
October 31, 2007, 21:17:16 PM
Quote from: "enavgutta"Gi oss Bjørnebye som lå med damene til 3 av spillerne på Start laget haha.. Klysen :D


Hvor faar folk disse ryktene fra?  Det eneste jeg kan stille opp med er det som skjedde mellom Guntveit og Patrik Hansson paa treningsleir.
12
Brann / Mons Ivar Mjelde
October 30, 2007, 16:27:07 PM
Kjaere Mons Ivar Mjelde.

Det er med hatten i haanden jeg skriver dette og jeg haaper hvis du leser dette at du har saa mye storsinn som folk sier du har.  Jeg deler den respekten som resten av fotball Norge retter mot deg naa og samtidig sitter jeg med en viss foelelse av skam.

Da du ble trener for Brann var jeg lettet.  Lettet over at klubben ikke fortsatt led av stormannsgalskap.  Lettet over at de valgte aa satse paa en av sinde egne.  Lettet av aa satse paa en jordnaer bonde.  Ironisk nok ble jeg et offer for alle de tre feilene selv.

Jeg kritiserte din satsing paa en ung urutinert maalvakt, naar vi kunne hatt Ivar Roenningen.  At den samme urutinerte keeperen er naa landets udiskutable maalvakt, burde vaere god nok grunn til aa be om tilgivelse.  Jeg lo av at du valgte aa kvitte deg med Soma og hente Bjoern Dahl.  Dine noedkjoep av Scharner og Olofinjana.  At du valgte aa satse paa Oern 2 som stopper.  Og det toppet seg da du valgte aa hente inn vrakgodset Solli.  Alt dette var gigant tabber ifoelge meg og andre som meg.  

Hvis vi ser tilbake paa statistikkene saa har du paa 5 aar, gull, soelv, bronse og to sjette plasser og et cupmesterskap.  Den ene sjette plassen var foroevrig over all forventning.  

Jeg haaper du aksepterer denne unskyldningen og jeg gaar herved tilbake paa mine utallige angrep paa deg.  Jeg anbefaler andre til aa gjoere det samme.

Vennlig hilsen,

Runarnormann
13
Brann / SERIEMESTER 2007: BRANN
October 22, 2007, 21:28:20 PM
Helt sinnsykt!  Gratulerer alle sammen.  Dete har Bergen fortjent.

Lurer paa en ting.  Hva i svarte kommer vi bergensere til aa klage over no????
14
Brann / Gratulera med Gullet Bergen by!
October 12, 2007, 11:42:42 AM
Quote from: "gitarbroiler"

Hordaland og Rogaland ut av Norge... Nytt landpå kartet som heter "West-land". Vi står jo for minst 50% av Norges inntekt (oljen), og hadde klart oss fint sånn sett.... :D


Nei pokker heller!  da faar jo vi null poeng hvert aar!  

Takk for gratulasjonene.  Enig at vi vil heller ha dere rett bak oss enn LSK og Stabaek
15
Brann / Eventuell gull feiring
October 02, 2007, 13:17:10 PM
haaper bare ikke at klovnene i NFF plutselig bestemmer aa straffe klubben med aa fratrekke poeng ved aa storme banen.  De er trondes til det.

Men personlig mener jeg vi kan tillate oss aa storme banen etter 44 aar!
16
Brann / Episoden på slutten av Odd-kampen
September 24, 2007, 11:16:00 AM
Quote from: "C@Bøe_79"
Quote from: "runarnormann"Endelig fremstaar MIM som en ekte leder der ute og gjoer helt rett i aa ta tak i Erlend.  MA, derimot, skaffer seg nok et gult kort for sytring.  Like foer jeg gleder meg til han forlater Brann.


Hvis det stemmer som BA skriver, så får Martin kort for å forsvare seg ovenfor krenkelser fra en dommer-assistent..
Hadde det bare vært like gale som Riise sitt på Nadderud, så skulle jeg ikke sagt noe..


I BA staar det noe om at linjedommeren skal ha sagt at MA ikke er den rette til aa klage paa dommeren over munnbruk.  Dette har jo forsaavidt dommeren rett i.

Martin Andresen maa i alle fall vaere den foerste kapteinen som faar kort av aa krangle med en dommer etter aa ha vunnet 4-0!
17
Brann / Episoden på slutten av Odd-kampen
September 24, 2007, 09:03:50 AM
Endelig fremstaar MIM som en ekte leder der ute og gjoer helt rett i aa ta tak i Erlend.  MA, derimot, skaffer seg nok et gult kort for sytring.  Like foer jeg gleder meg til han forlater Brann.
18
Brann / Vinner Vi Gull!?
September 17, 2007, 10:44:18 AM
Vinner vi hjemmekampene, boer dette gaa vaar vei.  Er imidlertid redd for kampen mot LSK og borte mot TIL har Brann tradisjonelt slitt.  Hjemme mot Viking kan bli vanskelig og.  Likevel er jeg mer optimistisk enn noensinne naa.

Mjelde skal foproevrig ha all aere for byttet Bjoernsson/Karadas i gaar.
19
Brann / Overganger før seriestart 2008
September 13, 2007, 12:53:14 PM
Ikke at jeg hadde hatt noe imot aa ha Olof tilbake, men naa er det ikke midtbanen som er det stoerste problemet til Brann.  Mener en spissmakker til Helstad maa prioriteres.  Seyi har jo antydet at han kunne tenke seg aa dra tilbake til Bergen paa tampen av karierren, men det blir foerst om 3-4 aar.
20
Brann / Azar Karadas (edited)
September 05, 2007, 10:10:36 AM
Quote from: "The Boss"Tipper nixon ikke mente noe annet enn å være sarkastisk/ironisk eg...


Virkelig?

Men kan vi kanskje dra tilbake til temaet om Karadas snart?  Personlig mener jeg at han er hjertelig velkommen tilbake.  Men hvis dette skal bli nok en Mjelde traad, kan vi like greit stenge den.
21
Brann / Azar Karadas (edited)
September 04, 2007, 20:48:22 PM
Quote from: "paf"
Quote from: "runarnormann"
Men Nixon har rett naar det gjelder maaten Monkam, McAllister o.l. har stagnert

Særlig MacAllister har jo blomstret under Henning Berg. Han har fått spille i hele fem kamper for topplaget Lyn i år og attpåtil spilt en hel kamp.
En hederlig 147. plass på VG-børsen med 3 poeng i snitt.


Paf har jo selvfoelgelig rett i at Dylan ikke var det beste eksempelet jeg kunne kunne ha kommet med og det var nok ikke ham Nixon siktet til.  Det var nok heller karer som Erik Mjelde, Knarvik og kanskje med tiden Huseklepp og Haugen.  

Men i disse dagene med klar Brann ledelse i serien, er i alle fall ikke jeg interessert i aa krangle.  

Velkommen tilbake Azar!
22
Brann / Azar Karadas (edited)
September 04, 2007, 15:54:36 PM
Quote from: "Nixon"Det varer nok ikke lenge før Mjelde har ødelagt han også!


Til dels enig med Nixon her.  Mjelde har vaert uheldig med maaten han har brukt enkelte spillere paa, men de fleste har vel egentlig gjort det brukbart.  Mener faktisk dette er noe Mjeled er flink til, aa gi spillerne litt tid naar de kommer til Brann og ikke kaste dem til ulvene med en gang.  

Men Nixon har rett naar det gjelder maaten Monkam, McAllister o.l. har stagnert
23
Brann / Azar Karadas (edited)
September 01, 2007, 14:57:57 PM
Quote from: "krøvel vellevold"
Quote from: "C@Bøe_79"
Quote from: "krøvel vellevold"
Quote from: "gitarbroiler"At han da jubler når han scorer faller helt naturlig, for det er vanskelig for han å juble "konservativt" slik som vi ønsker han skulle ha gjort når han scoret mot Brann.


Hallo? Han scoret IKKE mot Brann! Han jublet som en gal, UTEN å ha scoret selv!


Han jublet for seriegull etter en tett kamp mot Lsk..
Helt normalt etter min mening..


Hva snakker du om her? VI snakker om da Azar kom tilbake på Stadion i RBK-drakt! Det var neppe LSK som RBK spilte mot der...


Saa i foelge deg, burde ikke Solli ha jublet for seieren mot RBK?  Eller Helstad og Fakiri for den saks skyld?

Og Dahl maa ikke finne paa aa vaere glad hvis Brann hypotetisk skulle noengang slaa Viking?

Isoler hjernen fra hjertet.  Dette er jobben til spillerne.
24
Brann / Azar Karadas (edited)
August 25, 2007, 09:50:56 AM
Er veldig glad for at Azar kommer hjem.  Mye er blitt sagt og gjort fra begge sidene,men det er paa tide aa la fortiden ligge naa.

Det jeg imidlertid har problemer med aa skjoenne, er hvorfor Brann har valgt aa hente Knt Walde hvis Azar er tenkt som stopper. Ville det ikke vaert bedre aa la ham bli i Loev Ham?
25
Kamper / vif-brann
August 05, 2007, 20:58:21 PM
Faar dessverre en grundig foelelse av deja vu.  Vinner RBK neste uke er de bare fire poeng bak oss.  Vi har ikke raad til aa tape den kampen.  Hvorfor tok det saa lenge til byttene kom i dag?
26
Brann / Azar Karadas (edited)
July 31, 2007, 12:32:46 PM
Quote from: "krøvel vellevold"
Quote from: "runarnormann"Folk er altfor foelsomme i denne saken.  Ja, Azar gikk til Rosenborg.  Hvem kan egentlig klandre ham?  En klubb paa randen av konkurs eller en klubb med ti seriemesterskap paa rad?   !


Det er helt greit at man forlater Brann til fordel for RBK, fordi RBK er (var) mye bedre.  Innrømmer at jeg er en kvirulant som bare sier ting for å provosere.


Sensurerte innlegget ditt litt, slik at det tilpasset poenget mitt.  Regner med at det er greit for deg, ettersom det er standard taktikken din med dine siteringer.

Nei, man skal ikke ha sympati hvis en spiller gaar til en klubb, bare fordi den er bedre.  Poenget er at, noe baade jeg og andre har sagt tidligere, det var mye annet involvert i denne saken.  Dette tror jeg du vet like godt som alle andre her inne.  Men ta det med ro, det er ut som om Azar ikke gaar til Brann.

Et spoersmaal til deg Kroevel, hvis du fikk tilbud om ny jobb i et bedre firma, samtidig som sjefen din gjoer det klart at han vil du skal slutte, hva ville du gjort?  (Er klar over at dette er ytterst hypotetisk, i og med at de fleste sosialkontor er like, men bruk fantasien.)
27
Brann / Jeg håper dere vinner Tippeligaen ! :)
July 30, 2007, 18:32:01 PM
Takk for lykke oenskninger.  Haaper selv at Sandefjord holder seg.  Det er vel bare de og Godset vi garantert tar tre poeng mot...
28
Brann / Hvem ønsker vi som Brann trener
July 29, 2007, 11:31:08 AM
Quote from: "KenFeltZ"Apropos POL så gikk han hovedsakelig pga Mjelde men det var en annen grunn til dette også. Media vet nok om det men har valgt å tie om det pga sakens karakter noe jeg mener er greit nok. Jeg ønsker heller ikke å si hva det gjelder da det på ingen måte vil hjelpe Brann med dagens situasjon og vil i værste fall skape unødvendig støy både for Brann og POL. Men det som er sikkert er at det er flere grunner bak avgangen til POL.


Det er saa latterlig aa hoere slikt som dette.  Naar noen ikke har argumenter nok, saa skriver de at de ikke oensker aa si noe, men de vet ett drepende argument.  Ingen kan bevise eller motbevise at de har rett.

Jeg kan liksaa godet si at MIM fortsatt er trener fordi han har noe alvorlig paa Bjoern Dahl, men jeg kan ikke si hva det er her.  Sludder alt sammen selvsagt.  Hold deg til fakta.  Hvis du ikke kan si hva du vet saa ikke skryt av aa ha info.  Ingen er imponert, de synes bare du er hjernedoed.
29
Brann / Azar Karadas (edited)
July 29, 2007, 11:21:41 AM
Folk er altfor foelsomme i denne saken.  Ja, Azar gikk til Rosenborg.  Hvem kan egentlig klandre ham?  En klubb paa randen av konkurs eller en klubb med ti seriemesterskap paa rad?  Naar han attpaatil blir boennfalt om aa gaa, tror jeg ikke valget var saa vanskelig og personlig tror jeg aelig talt jeg ville gjort det samme.  Og hva saa om han jublet da RBK scorte mot Brann?  Det var jo laget hans som scorte, klart han jublet!  Og det siste argumentet til Kroevel er at Karadas var frekk nok til aa si at RBK var mer proff enn Brann.  Igjen sier jeg hva saa?  Mannen har jo helt rett?  Kan noen, med haanden paa hjertet, si at Brann har vaert bedre styrt enn Rosenborg de siste 30 aarene?  

Er Karadas god nok for Brann, saa er det klart han er velkommen!
30
Brann / Kaptein?
July 29, 2007, 10:45:00 AM
Jan Gunnar Solli
31
Brann / Kaptein?
July 28, 2007, 17:54:42 PM
Hvorfor kan ikke Vaagan?  Etter min mening er han en opplagt kandidat.
32
Brann / Mjelde må gå anno 2007
July 20, 2007, 12:24:22 PM
Quote from: "olebrann3"Vi tapte på den tåpelige bortemålsregelen.. ble egentlig uagjort sammenlagt


WOW!  Klarte vi virkelig uavgjort mot Aatvidaberg?
33
Brann / Andresen og Sæternes forsvinner
July 20, 2007, 11:10:29 AM
Quote from: "naitsirk"og då kan jo runarnorman koma med eksempel på trenarar som har uttalt i media at dei vil bruke ekstern hjelp.

mjelde snakka om å benytta semb i fjor.
ser ikkje heilt for meg feks nordlie,rekdal,berg,rösler,tørum etc svelge kameler og be om hjelp.


Snakke om ditt og snakke om datt.  Ingenting skjedde med hjelpen fra Semb o.l.  Det som er bkymringsfullt er jo at ingen andre trenere (les Thodesen og ditt eksempel, Semb) oensker aa jobbe med Mjelde.

Det er vel ganske vanlig at trenere leter etter eksperter paa ulike omraader til aa gi en hjelpende arn.  Det var vel f.eks slik baade Aarbrekk, Lennartsson og Tennfjord kom til klubben og Drillo har blitt hentet til VIF noen ganger.  Eggen Sr var jo ekspert paa dette og omringte seg med dyktige folk.
34
Brann / Andresen og Sæternes forsvinner
July 20, 2007, 10:14:40 AM
Quote from: "Atlet Orvanger"


De var sikkert stolt av Politimester Bastian i Kardemommeby.  Men i det virkelige liv funker ikke det aa 'ikke plage andre og vaere grei og snill og foroevrig gjoere hva man vil'.  Det trengs en leder med autoritet og en som er villig til aa innroemme naar han har tatt feil.
35
Brann / Mons eller Martin
July 20, 2007, 10:09:13 AM
Quote from: "Ewen"Send Andresen hjem til Pappa guttene og steng denne tråden. Gjerne slett den også.
Alt for mange hjernedøde innlegg her!!


Hvis alle traadene med hjernedoede innlegg skulle stenges, ville det ikke vaere mange igjen.  Men er i grunnen enig at denne kan stenges naa og ta en opptelling.  Vanskelig jobb, ettersom det er ikke mange som bare skrev ett ord, slik jeg ba om, men etter aa ha gaatt gjennom alle, vinner Mjelde med 5-6 stemmer.

De fleste aktive her inne har vel stemt naa, saa steng traaden og bruk de andre Mjelde traadene for aa diskutere.

MVH

Runar
36
Brann / Andresen og Sæternes forsvinner
July 19, 2007, 14:42:55 PM
Quote from: "Xminator"
Quote from: "Stoffi"
Quote from: "Xminator"
Quote from: "Stoffi"Nå står fler og fler Brannledere frem og sier at det ikke eksisterer noen arbeidskonflikt mellom Andresen og Mjelde.
Dette styrker saken om at Andresen syns Mjelde er en udugelig trener, og nullifiserer teorien om at Andresen er en kranglefant.


Den tror jeg du må forklare litt nærmere. Hvilke flere saker styrker det? Elvis lever? 911-konspirasjonen? 2 + 2 = 5?Moderator, er det ikke snart på tide å be denne debattanten å slutte med avsporingene og personhetsen?


Spesielt siden det er 3 andre som spør om akkurat det samme. Du har fortsatt ikke kommet med en forklaring som ikke krever en "tin foil hat". Vi venter i spenning...


De fleste usaklige kranglingene er jo goeye og jeg har tro det eller ei vaert med paa et par selv.  Men dere to har jo oedelagt omtrent fem traader naa p.g.a. avsporingene.  Skal faa i gang en egen traad for dere.
37
Brann / Historie med Jaiteh
July 19, 2007, 12:25:27 PM
Quote from: "Xminator"
Quote from: "naitsirk"poenget var vel at dersom du hadde fått vite av nokre uteforståande at jensen og hansen på jobben hadde slutta, så ville det vore litt merkelig. sjølv om du var på ferie.


Niks, de fleste Olsener hadde blitt forbannet om sjefen ringte midt i ferien for å fortelle at Jensen og Hansen ikke ville være på jobb når du var ferdig med ferien...


X og jeg har vaert i tottene paa hverandre flere ganger, men her treffer han spikeren paa hodet.
38
Brann / Mjelde må gå anno 2007
July 19, 2007, 12:21:10 PM
Quote from: "monzilla"Spillere har å forholde seg til treneren. Om de ikke vil få de stikke. INGEN spillere står over laget.
Så får vi heller evaluere etter sesongen om hvorfor de ikke ville spille under mjelde, og eventuelt reagere deretter.

Det er essensielt for Brann å ha et sportslig apparat som takler relativt store spillere. Det har vist seg nå og ikke fungere, men det blir feil å gi treneren fyken midt i sesongen.


Mye fornuftig her.  Spillere skulle og burde foelge trenerens instrukser.  Probelemet er at det virker som han har mistet mer og mer kontroll over spillerne og jeg tror det vil vaere umulig for Mjelde aa bli en sterk leder naa.  (Jeg baserer mine teorier KUN paa hva jeg har lest i avisene og nettet.  Det er godt mulig det hele er sludder.)

Men jeg er enig i at aa sparke Mjelde midt i sesongen er kanskje ikke det smarteste.  Da ser jeg for meg en Toerum ta over 'midlertidig', som kanskje er heldig med resultatene og dermed tvinger Brann til aa binde seg til ham, uansett hvor daarlig han egentlig er.  Det ideelle hadde vaert hvis Dahl/RBH gjorde det klart for Mjelde at han ikke faar fortsette etter sesongen og ga ham muligheten til aa si til mediene at 'jeg gir meg etter sesongen'.  Da faar han beholde verdigheten sin offentlig, samtidig som Brann faar god tid til aa finne en erstatter.
39
Brann / ?res de Brannspillere som æres bør
July 19, 2007, 12:09:50 PM
Quote from: "Derabilo"men ingen kan betvile Mjeldes lojalitet.


Lojal til hvem, LSK eller Bryne?
40
Brann / Piping mot sine egne?
July 19, 2007, 11:44:29 AM
Quote from: "monzilla"Skillingsboller og kaffi i pausen. Er nesten verdt pengene på SPV. Vurderer å melde overgang til neste år.


Hvis de begynner med roedbrus i tillegg, slaar jeg foelge.
41
Brann / Piping mot sine egne?
July 19, 2007, 11:30:23 AM
Quote from: "LandåsKongen"
Quote from: "Xminator"
Quote from: "Baunebob"Hvis det pipes til pause bør trøkket i 2.omgang være overveldene. Det bør det uansett. Er det noen kamp der Hansa må trø til er det denne. Møt opp tidlig. Vi trøkker til allerede fra oppvarmingen !
Vi synger de bærumsklysene til h***** ut av storstuen vår.


I starten av andre omgang er Hansa opptatt med å spise pølse. Eller skillingsboller. Og kaffe.selger de skillingsboller på stadion?


forresten, hadde vært jæla typisk om huseklepp nå fikk mer spilletid enn vårsesongen, nå som han skal vekk.


Hvem maa vi snakke med for aa faa til skillingsbollesalg paa stadion?
42
Brann / Mons eller Martin
July 19, 2007, 11:20:44 AM
Quote from: "Lurkin"
Quote from: "monzilla"Mons av prinsipiellt grunnlag. Ingen spillere hever seg over laget.


Har noen tenkt å telle opp dette?


Maa vel nesten vente til Tore har stengt traaden.  Tror det er ganske jevnt foreloepig.
43
Brann / Re: Mons eller Martin
July 19, 2007, 10:15:16 AM
Quote from: "Xminator"
Quote from: "runarnormann"Denne traaden er  ikke ment som en disjusjonstraad (X!) eller en traad til aa komme med unyttige opplysninger (Kroevel!)


Tror du må utvide listen din over folk som ønsker å avspore debatten. Denne tråden er nå offisielt avsporet og blitt enda en "Mjelde må gå" tråd.


Klar over dette, x.  Jeg gjorde mitt beste!
44
Brann / Andresen og Sæternes forsvinner
July 18, 2007, 15:39:42 PM
Quote from: "Stoffi"
Quote from: "Xminator"
Quote from: "Stoffi"
Quote from: "Xminator"
QuoteSæternes gidder ikke krangle med udugelige trenere, han stikker i stedet.


Etter først å ha furtet som en 6-åring, lekt skadet og oppført seg på en måte som i spillergruppen (kilde nettavisen) ble betraktet som uventet og uprofesjonell. Det overrasker med stort at Mjelde er stor nok til å faktisk ville overse slikt. Han er vel vant med drittunger og oppførselen fra læreryrket.

Er du sikker på at det ikke er på tide å ta en liten pause fra tastaturet Stoffi? Du har rotet deg godt inn i en diskusjon, faktisk såpass at du håper det går til helvete med Brann sportslig så du kan få litt personlig prestisje. Det du driver med er i beste fall barnslig.
Du prøver deg på litt manipuleringsteknikker, Xminator?  "rotet meg inn i en diskusjon"?

Jeg ser ikke deg komme med noen argumenter, så kanskje du skal holde deg unna denne tråden? For du kommer jo kun inn her for å drive personangrep mot meg, og tillegge meg meninger jeg ikke har.
Jeg håper Moderator får en slutt på personangrep her og nå, og gir Xminator en advarsel.

Hold deg unna denne tråden hvis du bare skal forsøple debatten med personangrep!


Synest du det? Jeg stiller ett spørsmål ved hvor din personlige prestisje ligger her nå. Det er faktisk ganske aktuelt så lenge du går såpass hardt ut som du gjør. For ett par dager siden skrev du at du håpet Brann gjorde det dårlig noen kamper nå, så du fikk Mjelde sparket. Du har fortsatt ikke beklaget ett av de barnsligste innleggene i den andre tråden. Og ikke minst, du drar Mjelde-må-gå inn i hver forbannet tråd du poster i nå. Du står for en ukultur Stoffi. Fullt på høyde med det som fikk den gamle Mjelde-må-gå tråden stengt for ett par år siden.
'


Xminator, hvis du skal spy opp kvalme oppstøt, kan du la vær å poste her. Jeg har aldri ønsket at Brann skal gjøre det dårlig, jeg har ønsket at Brann skal tape et par kamper, slik at Mjelde blir sparket og at vi kan ta seriegull. Hvis jeg ikke tar feil, ønsker jeg her hell og lykke til Brann, ikke nederlag og avgrunn.
Du får lære deg å IKKE diskutere person, noe du forsetter med her. Ta ballen, ikke mannen!


Quote from: "krøvel vellevold"
Quote from: "Stoffi"[
Krøvel du Krøvel. Knip igjen øynene enda hardere, så gjør kanskje Mjelde heller ingen taktiske tabber.

Andresen har ALDRI vært på kant med noen trenere, og er en L A G S P I L L E R med store bokstaver, det er derfor han er kaptein på landslaget. Sæternes er verdens mest beskjedne og ydmyke kar, og har defintivt INTET ego. Allikevel kom han på kant med treneren og stikker pga Mjelde's manglende evner.

Hvordan forklarer du Sæternes, Krøvel? Du har en tendens til å glemme ham. Sæternes har spilt FAST, hatt klippekort i 2 sesonger nå, og har intet ego. Hvordan i ALLE dager skal du forklare det? Er Sæternes en kranglefant, kanskje?
Sæternes gidder ikke krangle med udugelige trenere, han stikker i stedet.Du har virkelig en bra fantasi. Sæternes forsvinner pga M J E L D E. Andresen forsvinner pga M J E L D E.
At Andresen har et stort ego, er kun sant i ditt eget hode. Hvorfor er han kaptein på landslaget hvis han er slik en stor egosentriker og kranglefant som du vil ha han til å være? Hans motpart, Mjelde, har en lang historie i å legge seg ut med dyktige spillere, Andresen har ingen historie.
Beklager, faktaene stiller bedre enn din fantastiske fantasi, som "dessverre" kun lever i ditt eget hode.

Det blir artig å se hvem som har rett, jeg holder 15 knapper på at det ikke blir deg.


Gi opp Stoffi.  Du og jeg og de fleste andre har gaatt i oss selv et par ganger og innroemmet hvis vi tar feil.  Dessverre kan Brann tydeligvis rykke ned paa Aatvidaberg nivaa og X ville ikke gaa med paa at Mjelde hadde svakheter.

Det jeg er mest bekymret over er at RBH og MIM sier at alle spillere kan erstattes, men hvilke spillere vil til Brann naar sentrale spillere ikke klarer aa spille under treneren?

Brann har aldri hatt bedre utgangspunkt for aa gjoere det bra, og selvsagt har Mjelde en del av aeren for dette.  Men naar den ene etter den andre spilleren som visstnok 'kom til Brann pga Mjelde', saa er det klart han ikke kan fortsette.
45
Brann / Piping mot sine egne?
July 18, 2007, 14:58:18 PM
Quote from: "Xminator"Piping mot laget er helt greit.


Men piping og klaging mot treneren er feil?
46
Brann / Hvem ønsker vi som Brann trener
July 18, 2007, 14:43:22 PM
Roy Aitken
47
Brann / Hvem ønsker vi som Brann trener
July 18, 2007, 08:53:18 AM
Quote from: "Ricky"Den herlige ironien er at Mons Ivar Mjelde hadde vært vårt soleklare førstevalg som trener dersom han oppnådd sine resultater hos en annen klubb.

Hvis Mjelde hadde tatt over Lillestrøm i 2003 og oppnådd der det han til nå har oppnådd med Brann..  Han ville blitt vår nye Kenneth Storvik.


Ser poenget i dette her.  Er saapass aerlig at jeg er med paa at jeg kanskje ville skreket etter Mjelde som trener hvis han hadde tatt LSK til soelv og cupgull.  Paa den annen side kan vi snu paa det.  Tror mange ville reagert paa en tilsvarende maate som med Toerum hvis Mjelde var trener for en rival.  'Huff, nei da beholder vi heller Toerum!'  'E du gal?  Den Judassen som sviktet oss for LSK???'  'Nei!  Vi vil ikke ha stein paa stein tull her. Vi vil ha gull!'  eller den klassiske 'Ja for Mjelde har jo klart det bra!  Du saa jo hvordan det raknet paa slutten i fjor!'
48
Brann / Hvem ønsker vi som Brann trener
July 16, 2007, 10:45:22 AM
Quote from: "Red Rabitt"
Quote from: "magpies1"hva med Hallvard Thoresen???

Ja, kanskje tidenes mest forhatte brann trener,mannen med solbrillene!


Hadde det ikke vaert for hans tidligere historie med Brann, ville Thoresen vaert et ypperlig valg.  Mannen har vokst flere hakk som trener siden han forlot Idrettsveien.  Dessverre saa er det sjelden noen god ide aa gaa tilbake.

Tror folk henger seg litt for mye opp i om en trener er ledig eler ikke.  Brann har penger til aa betale flere millioner for Walde.  Da har de raad til aa bla opp noen kroner for en brukbar trener.  Har selv altid hatt sansen for Benny Lennartsson, selv om jeg er klar over at jeg motsier meg selv naar det gjelder aa gaa tilbake da...
49
Brann / Mjelde må gå anno 2007
July 16, 2007, 10:36:46 AM
Det virker skremmende mye somomhistorien er i ferd med aa gjenta seg her.  Tenk dere tilbake til 1995.  Sentrale Brann spillere (Trond Egil Soltvedt, Frank Strandli, Inge Ludvigsen og Claus Lundekvam) var alle misfornoeyde med davaerende trener Hallvar Thoresen.  De krevde hans avgang. Styret hadde et moete, hvor det ble bestemt aa satse paa treneren og heller straffe spillerne, spesielt de av spillerne som brukte alkohol.  Soltvedt ble sparket, andre ble straffet paa andre maater, og til slutt kvittet de seg med treneren ogsaa.

Jeg vet at det var andre ting bak sparkingen av TES ogsaa, men det ligger garantert andre ting bak Andresen/Mjelde saken enn det vi vet ogsaa.

Jeg har ingen mening om hvem som hadde rett i striden mellom HT og TES, og det samme gjelder i grunn dagens strid.  Det som ble bevist den gangen var imidlertid at ingen leder kan fortsette med saa liten tillitt blant sine underordnede.  Derfor boer Mjelde gaa naa.
50
Brann / Mons eller Martin
July 16, 2007, 08:58:38 AM
Martin