• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - AtroZ

401
Brann / Ny Trener et must!
July 31, 2005, 10:26:36 AM
Det er sant at han fortsatt har en del å lære, men det han har vist til nå som trener tyder på at han har stort talent for jobben. Branns offensive spill er til tider ren kunst. Skapt av et geni. Mjelde har riktignok gode spillere å jobbe med, men angrepsmønsteret er hans fortjeneste.

Skal de gjørest noe i trener-teamet så må det være å skaffe nye folk med komplettere ferdigheter som trener. Harald Aabrekk er mitt førstevalg til den jobben. Han er en god defensivorganisator, og en glimrende spillerutvikler.
402
Brann / Kondolanse protokoll
July 29, 2005, 22:38:24 PM
Kondolerer, trist.
403
Brann / Ble det noe på det Alseth?
July 24, 2005, 03:16:05 AM
Enig med MrNossy. situasjonen 10-15 min før slutt der en molde spiller dyttet en angripende brann spiller med strake armer, er alene bevis på at det ikke var fair dømming.
404
Brann / Molde - Brann
July 24, 2005, 03:02:44 AM
Etter min mening hjalp dommeren mode ta 3 poeng mot et tafatt brann lag. Den ene dytten 10- 15 minutter før slutt med strake armer er alene bevis for det.
405
Brann / Venstre kanten/ hanstveit
July 15, 2005, 01:25:00 AM
Hanstveit var ikke god på venstrekanten forgje gang kvisvik forsvant... Mulig han fungerer bedre vis det er en bra back bak han. Det får tiden vise. tror mer på en anne løsning på venstrekant.
406
Brann / Trond Fredrik Ludvigsen til Brann
July 03, 2005, 23:57:09 PM
Har ventet på dette lenge!
407
Brann / DVD div kamper - noen som tar oppdraget?
June 28, 2005, 22:17:02 PM
Er ute etter Brann - lsk

Brann - rbk

Og cupfinalen

Hva må jeg søke på for å finne disse kampen på DC? Finner bare brannsanger når jeg søker på Brann. Hvilken hub er de på?
408
Brann / Brann - Odd
June 26, 2005, 20:31:03 PM
Quote from: "Stalin"
Quote from: "NorthsideFCDH"vi tapte no ikke :)  

at dommeren gjorde en brøler kom jo ikke som en bombe, er de ikke kjent får å sette en stopper for oss når vi begynner å få til noe godt?


Dommern har null skyld i dette.
Typisk at idioter greier å skylde på dommerne her.
De vi må skylde på her er hele laget, pluss mjelde.

Mjelde gjør ikke en dårlig jobb med laget, men han hadde jo en helt feil
innstilling.. virka på holdningen hans som om han var fornøyd med 3 poeng!
Mens feks Keiko var sikker på at 3 poeng skulle de ha, og gikk mer offansivt ut!

Men Mjelde har ikke alt for mye skyld i dette, det har spillerne som rett og slett ikke greier å prestere noe mer enn dette rævvagreiene her!
Hver gang Brann har muligheten til å få kontakt med teten,
så driter vi oss ut!
Brann viser nok engang at de er alt for utstabile til å fortjene en plass
på toppen av tabellen.


DUDE! Opp med øynene!
Miller hjelper ikke odd-spilleren med å falle i det heletatt og winters ble kraftig holdt!
410
Brann / Brann-RBK video?!?!?!
June 22, 2005, 20:47:07 PM
Finnes den som torrent, eller på emule? Eventuelt ftp?
411
Brann / Skandalen et faktum..
June 22, 2005, 14:48:01 PM
412
Brann / Azar
June 20, 2005, 19:51:46 PM
Azar Karadas er velkommen tilbake når som helst.
413
Brann / Mjelde. Rett mann?
June 20, 2005, 13:13:06 PM
At MIM ikke er en god nok trener for dagens Brann lag er en påstand som faller på sin egen urimelighet. Det er Mjelde som har formet dagens Brann-lag. Han er god nok trener nå, og vil bare bli bedre med årene.
414
Brann / No må Brann hente
June 15, 2005, 10:28:59 AM
Håper VIRKELIG IKKE Brann har tenkt å hente inn hoseth. Han er ikke i nærheten så god som kvisvik hverken fremover eller bakover. (bakover sier det en hel del!) Flott at vollvik vil hente en profil, men det må for all del ikke være Hoset.

Har fått med meg at det er sannsynlig at TFL kommer til brann. Det er flott, men jeg kunne gjerne tenkt meg essidiri. Grunnen til at de valgte TFL fremfor essidiri er nok først og fremst pris. TFL kan de plukke opp for maks 1-2 mill. Essidiri hadde blitt dyr. Da snakker vi 4-5 mill, minst.

Håper Brann henter Petter Vaagan Moen, profil eller ikke. Solbakken sier han blir veldig, veldig, veldig dyr. Hva mener han med det da? Er vel ikke han som til syvende og sist bestemmer hvem som skal bli solgt eller ikke. Tviler på at styrer til Ham-Kam sier nei til 4-5 mill. Så rik er det ikke.. (håper selvsagt at brann får han billigere enn det.)

Håper også Brann henter et stort spiss talent som f.eks Mohammed Abdellaoui fra skeid. (for det om rosenborg har skeid som "farmerklubb")

Hadde det vært mulig å hente hjem Karadas? Er ikke sikkert han er med i planene til den nye treneren. Da er det sikkert mulig å hente ham for et par Vollvik mill.

Er veldig spent på hvem Brann henter iløpet av sommerne.. Gleder meg som en unge!
415
Brann / Viking - Brann *kamptråd*
June 14, 2005, 13:47:30 PM
Er enig i at miller burde blitt på banen. Kanskje tatt ut winters i stedet?

Håper alle la merke til at Tom Sanne var ganske bra i går. Han stoppet flere overganger.

I etterpåkloksakpensnavn: kunne det vært smart å sette inn miller sentralt og la scharner ta høyrekanten, når viking stengte av kantene våre? Da hadde vi fått masse fart på kanten og en svært kreativ sentral midtbane. Kombinasjoner mellom kvisvik og miller er ikke å forakte...  :D
416
Brann / Beste Brannlag gjennom tidene
June 12, 2005, 10:02:14 AM
Overrasker meg at ingen har nevnt Jan Ove Pedersen. Han kan spille høyre kant.. Teknisk brilliant og alltid et steg foran alle andre.
417
Brann / Forslag til nye Brann spillere
June 03, 2005, 14:51:04 PM
QuoteDersom Bergdølmo reiser tilbake til Norge til sommeren er han sikkert mer interessert i å tjene 1.5 mill vs 900000



Håper virkelig ikke Brann har planer om å gi han så mye lønn. DET er han ikke verdt. Synes forsåvidt Brann har to greie alternativ på høyrebacken. Skal de ha nye så må det være en eksepsjonelt bra en. Landslagsklasse.

Skikkelig høyrekant har vi rett og slett ikke. Miller fungerer greit nok, men han trekker mye innover i banen, og er vel knapt nok mer høyre kant enn Andresen.

Grunnen til at vi trenger en ny stopper er fart. + at vi mangler brukbare reserver. Kalvenes,  Haugen og Sigurdsson er vel de jeg ville valgt som reservestoppere i dagens Brannlag.
418
Brann / Forslag til nye Brann spillere
June 03, 2005, 01:37:13 AM
Tviler på at han forsvinner helt uten videre.
Hvertfall ikke så lenge Brann er på nippet til seriegull.

Håper forresten Brann hjelper Løv-Ham holde plassen i 1.div. Så snart Brann 2 er sikkret plass i 2 div, så er det bare å sende alle de har bruk for i Løv-ham. Bergen trenger minst et 1.div lag som kan hjelpe lokaletalenter ta steget opp på A-laget til Brann.  POL har en finger med i begge klubbene så jeg skulle tro han fikser det.

Skjønner MIM godt, det er ikke lett å slippe til talentene når Brann har hatt problemer med å holde på en ledelse.
419
Brann / Forslag til nye Brann spillere
June 02, 2005, 12:10:12 PM
Vis de skal hente en fremtidig erstatter for Kvisvik, så ville jeg heller hatt Petter Vaagan Moen enn Trond Olsen. Trond Olsen har fart og er et uromoment, mens Moen er mer lik Kvisvik. Han er kreativ, og har gode pasninger og frispark.

Tar gjerne begge to.. Moen som fremtidig kvisvik erstatter og Olsen som spiss.

Synes foresten Brann skal la være å bruke penger på Lundekvam vis han blir dyr. Mannen er tross alt 32+ og vil neppe holde så mange år. Blir han mer eller mindre gratis skal vi ta imot ham med åpne armer. :D  Leste i dag at Celtic kunne være intressert i ham.
420
Brann / Forslag til nye Brann spillere
June 01, 2005, 21:26:38 PM
http://www.ba.no/sport/fotball/brann/article1610749.ece

Men der kommer han jo!

Tviler på at Trond Olsen sier nei til Brann, når han tidligere har uttalt sånn missnøye om satsingen på ham. Han er heller ikke oppforstret i B/G systemet, så han har vel ikke allverdenslojalitet til klubben som ikke lar ham få spilletid.

Kanskje er han et mulig spiss alternativ??
421
Brann / Trond Olsen på vei til SKB
June 01, 2005, 21:11:55 PM
Kan Trond Olsen spille høyre kant da?
Mener han stort sett har spilt på venstre, det er høyrekanten vår som trenger forsterkninger.
Med mindre MIM ser på ham som en spiss da..
422
Brann / Forslag til nye Brann spillere
June 01, 2005, 13:02:44 PM
423
Brann / Forslag til nye Brann spillere
June 01, 2005, 12:21:22 PM
Hvem er disse "Store spillerne" som brann snakker om da?
Noen forslag?`
424
Brann / Forslag til nye Brann spillere
June 01, 2005, 01:51:20 AM
Vil si, som så mange andre, at så lenge Opdal holder det nivået han har hatt til nå i år, så er han god nok for Brann.

Kalvenes er en grei reserve på venstreback, og muligens et alternativ som midtstopper, men så lenge relasjonene mellom Kvisvik og Hanstveit fungerer så godt som de gjør, blir det nok lenge til noen kan utfordre Hanstveit på venstrebacken. De to fungerer knallgodt fremover, og bakover ordner Kvisvik eller Soma opp de få gangene hanstveit gjør en tabbe.

På høyrebacken er jeg mer skeptisk. Jeg skjønner at Brann har valgt å ha to offensive backer. Og på det offensive er Guntveit bra, men defensivt synes jeg han ofte blir for svak. Der synes jeg heller de skal satse på Sigurdsson. Han har mer fart, er defensivt tryggere, og har stort potensial offensivt.

Soma/Bjarnason i midtforsvaret er en bra duo, men trenger mer reell konkurranse. Dessuten så burde en av midtstopperne hatt mer fart. Lundekvam sa, på spørsmål fra TV2, at en retur til Brann i sommer kan bli aktuelt, men det spørs hva Southampton vil etter nedrykket. (Southampton har forøvrig en enorm stall, og kommer til å kvitte seg med mange.. det er håp ) Lundekvam hadde utvilsomt vært en forsterkning, han er hvertfall bedre enn Hjelde, som ikke lenger er aktuell. Det skal dog nevenes at heller ikke Lundekvam har allverden med fart.

Kvisvik på venstrekanten er helt uten konkurranse, og har ingen som er i nærheten av god nok til å erstatte ham ved skade/karantene. Det er der Helegbe hovedsakelig er tiltenkt som utfordrer.

Scharner/Andresen er en glimrende sentral midtbane, som de andre lagene i TL bare kan drømme om. Med Haugen/Miller som reserver, er de sentrale midtbaneposisjonene godt bekledd.

På høyre kanten er Miller inntil videre en grei løsning. Han har ofte geniale pasninger, og innsatsviljen er det ingen ting å si på, men spillet stopper ofte opp når Miller får ballen. Miller er bedre sentralt på midtbanen, eller som spiss. Jeg vil si han er et godt alternativ til begge disse plassene. Knudsen i form har mange gode innlegg, og er defensivt god. Men han bruker alt for lang tid på å komme i form hver sesong, og er direkte svak resten av tiden. Tom sanne er vel neppe ment for A-laget. Gutten har fart, men er utrolig klønete. Jeg kan ikke se at han på noe tidspunkt skal forsvare en plass i første 11`en. Selv med masse skader.

Sæternes/Winters: Alle er enig om at dette er et glimrende spisspar. Sæternes har allerede scoret mange mål i år, og det er nok litt fare for at han ikke vil holde denne scoringsraten resten av sesongen. Men gjør han det vil han fort ende på 20 mål :-D Winters viste i forgje kamp at formen ikke er langt unna, og kommer nok til å begynne å score alle målene han har lovet. Macallister trenger nok denne sesongen også til å få inn nivået. Han har innsats, og hodestyrke, men mangler taktisk kløkt. Når Ystaas kommer tilbake må han for all del bli støttet av Brannfansen. Ystaas var på gli så lenge Olofinjana var i klubben. Han trenger å få tid til å bygge nye relasjoner. Han er kanskje ikke noe supertalent, men han er et arbeidsjern.

Brann er alt i alt et godt lag, FANTASTISK fremover, tidvis rotete bakover. Men nå var Mjelde spiss og ikke midtstopper, så det er nok Steffensen som tar seg av det defensive, selv om Mjelde til slutt sitter med hovedansvaret.

Forsterkninger: Brann bør slutte fred med Harald Aabrekk, få han tilbake som spillerutvikler, det er det han liker best, og det er vel få som er i tvil om at dette kan han. (Han har tidligere uttalt at det er det han vil) Dessuten så kunne de trenge en trener til som er bedre på det defensive, Aabrekk er muligens mannen for dette også.

Av nye spillere så hadde det vært kjekt med Lundekvam. Brann har vært og kikket på mange forsvarsspillere i løpet av våren, så jeg regner med forsterkninger. Hangeland ville også vært en enorm forsterkning. Han åpnet nylig for RBK, og er forhåpentlig vis ikke umulig å få ham til Brann heller da. Men han blir i så fall en dyr mann.

Høyrekanten trenger utskiftning. Essediri er ønsket av Brann, men Tromsø ønsker ikke å selge til en klubb i Tippeligaen. Han koster nok også noen millioner. Nok en kjempeforsterkning.

Trond Fredrik Ludvigsen, ville også vert en bra investering. Han er ung, og kontrakten hans går, så vidt jeg vet, ut ved nyttår. Han kunne også vært et alternativ som spiss. At han har familie i bergen og tidligere har sagt offentlig at han ønsker seg til Brann og Bergen, er heller ikke negativt.  :wink:

Mohammed Abdellaoui, spiss fra skeid, er omtalt som et kjempetalent, mye større en Braaten og Fredheim Holm. Men Rosenborg har inngått farmerklubbavtale med skeid, så de har vel muligens førsterett på ham???

Andre som har formeninger om hvem Brann bør hente?

BTW: Pust, dette ble et langt innlegg...