• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Brann_ruler

651
Brann / -Vi er svekket
July 25, 2005, 12:03:04 PM
Tror ikke brannsupporterene hadde gått av hengslene for en ny avskiltet vikingspiller og en "nesten pensjonert" kar fra færøyene.

Poenget mitt er at det i dette og andre forum ropes om dårlig stall og krav på store navn.

Jeg vil heller se spillemønster, oppgaver og roller i "det røde toget" :), enn et lag som aldri setter seg.
652
Brann / Svekket..
July 25, 2005, 11:51:30 AM
653
Brann / Spillerstallen
July 06, 2005, 08:08:00 AM
I utgangspunktet kan jeg være enig at VIF og RBK sine staller virker bedre.

Det jeg synes man skal tenke litt på er sammensetningen på lag. RBK var tidligere ekspertert på å hente riktige typer til laget. Denne filosofien har de heldigvis forlatt for lenge siden. Nå er det navnene som hentes og skal "formes" inn i system.

VIF ser ut til å ta den samme løsningen. Navnene betyr mer en typene.

Synes Brann skal forsatt holde søkelys på spillere som passer i klubben, gruppen, byen og system.

Må ikke falle for fristelsen å hente f.eks Carew (gud forby) dersom han hadde uttalt seg om returnere til Norge.

Har vært debattert endel om psykologi i fotball og gruppe kjemi og evne til å fungere sammen er viktigere faktorer enn en god landskap mot brasil for 10 år siden
654
Brann / Treneren..
June 20, 2005, 13:22:14 PM
Jeg er veldig fornøyd med MIM og måten han ønsker Brann skal spille fotball på. Vi scorer mye, aldri en kjedelig match, mye sjanser og stor underholdning.

Er mange såkalte topptrenere jeg aldri ville sett på benken i brann. Solbakken, Drillo, Rekdal, Hodgson, Berg og andre "defensiv trygghet" personligheter. (sikker glemt noen her..)

Fotball er underholdning og jeg priser meg lykkelig over at brann definitivt leverer i denne kategorien.

Med de ressursene vi har pdd har vi mulighet til å vinne og i tillegg underholde.

Man vil ikke bli mester ved å konsentrere seg om å holde nullen.Håper inderlig at tilfellet Hellas (i EM) var et unntak.
655
Brann / Lærdom fra tidligere tider
June 15, 2005, 06:40:31 AM
Brann har gang på gang solgt nøkkelspillere midt i sesongen. Dette er utrolig irriterende. Man trenger tid til å spille seg sammen som lag. Uansett hvem som hentes inn er det sjelden de går rett inn og gjør en kjempe jobb (ala Kvisvik i dag foreksempel).

Det skulle ikke vært umulig for Kvisik å bli i bergen til november. Det er 5 måneder det!!! Skulle gjerne vært foruten et par mill dersom vi fikk beholde alle nøkkelspillerene ut sesongen.

Vil understreke at jeg ikke beskylder Kvisvik svik eller noe slik. Men klubben burde klart å fikse en avtale med ham om å bli ut sesongen. Fotball spillere snakker mye om hvor profesjoenelle de er ifm overgangsprat, så det burde ikke vært noe problem for Kvisvik å fullføre 2005.

Er veldig skuffet dersom han drar nå.................
656
Brann / Et tomrom på kanten
June 14, 2005, 08:12:40 AM
Håper Brann beholder ham ut sesongen. Dermed får MIM tid til å drille en ny spiller inn i posisjonen. Dessverre er mye av angrepsspillet til brann avhengig av Kvisvik og en exit i sommer tror jeg vil få konsekvenser for poengfangsten. Spillerne er vant til hans måte å spille på og dette har vært drillet i inn i flere sesonger. Tror ikke en kort sommerpause er nok tid til å omstille seg til en annen type ving.
657
Brann / Laget
May 19, 2005, 13:59:51 PM
658
Brann / Bjørn Helge Riise
May 13, 2005, 07:44:20 AM
Intervjuet jeg refererte til var på TV2 sporten.
659
Brann / Bjørn Helge Riise
May 12, 2005, 18:26:55 PM
Er ikke så veldig skuffet over at BHR ikke kommer til brann. Dersom han er slik som han fremstod i intervjuet med TV2 så er dette en enda mer selvsentrert kar enn broren.

Fremstod overhode ikke som en lagspiller......

Tror de rette typene er "nesten" like viktig som gode ferdigheter.
660
Brann / Ka e det Brann holder på med??
May 12, 2005, 09:23:56 AM
Synes det er helt urimelig at det skal garanteres økonomisk for et gitt antall billetter. Det burde heller opprettes dialog mellom brann og kanarifansen der det akseptereres at et gitt antall billetter er tilgjengelig. Og at det ikke blir noen sure miner dersom det mot formodning skulle bli for lite. Dette burde være mulig for borte fansen å synse noe om.

Prinsippielt sett er det forkastelig å kreve økonomisk garantier og kan medføre at det blir færre bortefans på stadionene på lengre sikt.

:evil:

Rammen rundt en match er best med supportere fra begge lag!!