• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Snublefot

1651
Brann / Geir "ludde" Fevang.
June 29, 2005, 14:31:44 PM
Kjenner begge spillertypene godt...  Geir ludvig Fevang er nok heller en spiller jeg ville sett i brann en Morten Fevang..  men for guds skyld.. hent dem gratis begge to;)  hehe.. (lønn? pøh...  ring til idar;)
1652
Brann / Geir "ludde" Fevang.
June 29, 2005, 10:50:19 AM
når det gjelder alderen så er gutten 25..  Tenkte først at han var et ungt talent, han er jo bare 2 år eldre en meg.. men så innså jeg at jeg begynner å bli for gammel for å tenke på navnet "lovende" engang;) ehhe..


men han var bra mot brann i kvalikken ja, og er blitt enda bedre.  Han er Sandefjord Fotballs mest "markante" spiller mener nå jeg. han står frem i kamp etter kamp, er som tidligere sakt teknisk, og har også puttet noen goaler i tidligere kamper.. han er en veldig dyktig spiller mener nå jeg som bor i Sandefjord og har sett dem spille mye.. har dessuten selv trenet med han tidligere og han er en bra mann...

Hadde uansett heller likt at han gikk til Brann gratis ved sesongslutt, en at han går til Start gratis ved sesongslutt.....
SF kommer uansett ikke til å selge han, så mye er ikke de pengene vært i denne byen. her er det opprykk som teller!
1653
Brann / Geir "ludde" Fevang.
June 29, 2005, 00:47:08 AM
Geir Ludvig Fevang er foresten en spiller i Sandefjord som har blitt relativt dyktig de senere årene.. han er teknisk, har bra overblikk/passninger og er en arbeidsom spiller på midtbanen.. i tillegg går kontrakten ut til høsten, og start har allerede vært på banen for å sikre ham nå...

SF selger så klart ikke geir ludvig før de vet om de kommer til tippeligaen eller ikke, men ludde har uansett sakt at han skal spille i tippeligaen neste år, og at dermed må sandefjord rykke opp, hvis ikke går han.. noe jeg er enig i med tanke på kvalitetene..

Er det noen som kjenner til denne spilleren og har noen meninger om han ville passet inn i Brann?

Tror han kunne vært fin å ha som litt dybde i laget;) pluss at denne gutten kan utvikle seg enda mere..
1654
Brann / Morten Fevang - god nok for Brann?
June 28, 2005, 13:13:43 PM
Morten Fevang er en bra mann.. han er en dyktig fotball spiller, og sikkert en grei kar å ha i brann.. men han er ikke en person som ville styrket første-elveren, han ville bare skapt enda litt mere tyngde.. ved tilfelle om skader..  espen hoff har vært veldig dyktig.. spiller i år for et odd i kraftig motgang, og har ikke lykkes fullt denne sesongen.. men det er mye bra fotball i den gutten der..
1655
Brann / Brann - Odd
June 28, 2005, 00:27:46 AM
men kan jo legge til at Soma begynner å vise bedre takter;) og det er ikke å forakte;)
1656
Brann / Brann - Odd
June 28, 2005, 00:24:46 AM
er ikke helt enig i at sæternes gjorde en god jobb i dag.. Jeg synes fortsatt sæternes er for "tung i kroppen"..

I kamper hvor vi presser hardt, får mange sjanser, og sæternes har muligheten til å skyte fra både her og der..  da er sæternes knallbra.. i kamper som i går, blir han rett og slett for tung, for treg.. kommer seg aldri oppi og forbi forsvareren..  men jeg har full respekt for sæternes.. er bare kamputfallet som jeg tror ikke passet helt hans stil, og innsatsen hans gjorde ikke akkurat det noe bedre mener jeg..  men men, satser på at han er tilbake med et par fulltreffere mot kamma!
1657
Brann / Miller
June 28, 2005, 00:16:54 AM
Da beklager jeg bare for missforståelsen.. og forstår hva du mener nixon;)

tror aldri vi var uenige her..   men jeg tenkte nok muligens ikke på de stakkars spillerne på banen som syntes det er trist at vi synger for en på benken;) hehe..


var som sakt aldri noe vondt ment mot noen av gutta fra start;)  da kan vi ihvertfall legge den diskusjonen død ;)  men setter pris på å få høre hvorfor det er dumt, en at man slenger dritt slik et par av gutta her gjorde med engang... er jo ikke så trivelig det da;) hehe
1658
Brann / Miller
June 27, 2005, 12:06:39 PM
rolig rolig rolig...

nå må dere forstå en liten ting...

jeg mente at vi burde vise miller at vi ønsket han på banen hvis han ble benket fra start, nettopp pga hvilken form ( han viste mot rbk i allefall) som han er i...

Det har ingen ting med å pipe mot winters, eller noen som helst annen spiller..  jeg forstår ikke hvorfor dere må dra det så jææævlig langt?   Jeg sier bare at vi burde synge litt for miller?  betyr det at jeg ønsker de andre noe vondt? nei..  jeg synes W og S er det beste paret sammen på topp,  men skal jeg være helt ærlig synes jeg ikke Cato fortjerner noen plass på wingen.. han har faktisk ikke gjort noe spessielt bra der.. og miller er en type som i det minste kan utrette noe offensivt, også på kanten..  

Dere trenger jo ikke kaste meg til løvene fordi jeg mente vi skulle gi miller en liten hyllest da..  slapp av folkens;)
1659
Brann / Brann - Odd
June 27, 2005, 12:02:44 PM
Folk kan få si hva dem vil om dommeren og om brann i kampen mot odd...

jeg og er helt enig i at brann spilte elendig. noe jeg heldigvis var forberedt på før kampstart.. personlig hadde jeg tippet 3-1 til odd, så var strålende fornøyd med uavgjort..(litt ironi... men hadde faktisk en bad feeling)

anyway.   i år har jeg fått med meg endel av kampene.. både i bergen og på østlandet. Jeg har sett dommere gjøre feil, gjerne flere ganger.. og jeg har sett oss supportere bli sure og sinna..  men i går.. på falkum.  da kokte det over, både for meg og en hel del andre.  selv politiet og sikkerthetsvaktene måtte jo begynne å roe oss ned. Ikke det at de hadde noe å bekymre seg for..  det var jo bare en person der ute som vi alle ville ta.. (i allefall virket det sånn..) og det var dommeren.  Jeg vet at vi ikke skal skylde på dommeren.. jeg vet at vi spilte elendig, og 7 sjanser??? mange sjanser?  vi skapte alt for lite.. i løpet av 45 minutter så bør vi har 7 sjanser mot et lag som odd.. ikke i løpet av 90..   men uansett. det må være lov å bli irritert når man har en dommer som er så ufattelig dårlig.  Snakket med en Pors kar på toget tilbake til sandefjord, og han bare lo når han hørte hvem som hadde dømt kampen. Han forstod at det ikke kunne vært lett for hverken odd eller brann.  Denne dommeren bør ikke dømme i tippeligaen. snarere 2 div...  Er på tide NFF får frem skikkelig dommere.  når kommer den norske collina?;)
1660
Brann / Et minne om Kvisvik
June 26, 2005, 09:18:58 AM
Kvisvik har lenge sakt han vil tilbake til fredrikstad.

nå for brann mest mulig for kvisvik, og skal jeg være helt ærlig så har ikke kvisvik vært det samme i år som tidligere...


Greit nok.. mot RBK..  helt utrolig, men han er innblandet i 3 av 4 mål..  enten ved assist eller å score selv..  er nesten stygt å si det, men det var det eneste han gjorde i den kampen.

jeg hørte enormt mange tilrop fra SS om at kvisvik burde bli byttet ut i pausen..  at han jobbet for lite, at han var slapp, at pasningene ikke satt.. at han kunne komme seg tilbake til fredrikstad allerede i pausen..

for å si det sånn.. Kvisvik er en person og en spiller vi sikkert kommer til å savne.. men at han stikker nå mitt i sesongen er nok det beste for begge parter , ihvertfall hvis vi får inn en erstatter.. og du skal ikke se bort ifra at POL har noen ess i lomma..  Kvisvik hadde heller ikke krevd å gå nå om brann nektet å selge han før til vinteren.. Kvisvik er ingen svikter.. han har hjulpet oss ved flere anledninger. Kvisvik vil alltid være stor i mine tanker.. utrolig trist at noen strekker det så langt at de begynner å skrive navnet med Q..  blir rett og slett for dumt..
1661
Brann / Miller
June 26, 2005, 09:13:14 AM
vell..  en ting er sikkert...

Hvis Miller blir satt på benken fra start, men jeg vi bør synge for miller rett etter at dommeren blåser i fløyta.. for å vise MIM og miller at vi vil ha han på banen.!!!!
1662
godt at det er flere som så at Riseth beklaget seg ovenfor SS....  jeg syntes ihvertfall det viste STOR respekt, og noe man sjeldent ser..

ville jo blitt litt dumt i grunn om alle spillerne skulle beklage seg for oss etter hver stygge takling..  men i dette tilfelle, bare løfte hånden som en rask "sorry gutta, den var litt drøy"...   mitt inntrykk av Riseth ble ihvertfall løftet;)
1663
Brann / R.I.P Raymond Kviskvik
June 24, 2005, 12:57:34 PM
nemesis..

jeg synes det var en god ide... tenk deg bare når kvisvik sitter gjennom på fredagskveldene og kjeder seg;)  om 1 år, eller om 30 år.. og leser alle hyggelige hilsener han har fått fra brannsupporterne..

tror det er et minne for livet og noe han ville satt stor pris på..

hvis dette er en bok som blir med på skiensturen, så skriver jeg gjerne noen hyggelige ord til super-ray.  synes han fortjener all hyllest for sin innsats i brann, og spessielt også sin åpenhet over hvor han ønsker og avslutte karrieren.. han har hele tiden vært ærlig ovenfor klubben og supporterne, og han har gitt oss mange gleder..

runarnordmann..  bare navnet du bruker sier mere en tusen ord.  men du kan allikevell la være å snakke ettersom ingen virker særlig interesert i dine meninger!
1664
Brann / Mjelde. Rett mann?
June 22, 2005, 12:43:16 PM
jeg har alltid hatt sansen for MIM..  både som spiller og som trener..

han har hele tiden hatt en visjon om å "bygge stein på stein"...  bygge opp et stabilt godt lag..

brann har i mange sesonger hvert gode nok til å ta medaljer av forsellige slag.. og noen sesonger har vi gjort det.. men hva skjer?  året etter er vi i bånn og sliter..  spillersalg er jo såklart en del av skylden..

men jeg føler MIM jobber målrettet for å skape et godt brann-lag, som skal jobbe sammen som et lag, og i tillegg bygge opp og forsterke der det trengs..  (vingene mener nå jeg er vårt svakeste ledd.. spessielt hvis kvisvik forsvinner.. forsvaret kommer seg sikkert.. håper jeg inderlig..)

MIM har ikke all verdens trener rutine.. og det er sikkert mange ting han kunne gjort bedre..  jeg sier heller ikke at Hareide eller Sollie ikke ville vært artig å sett på brann-benken.. men jeg mener at MIM har overbevist meg om at det han gjør, det han bygger opp ser mere og mere lovende ut.

brann er i en bedre situasjon en på mange år.. både spillemessig og økonomisk..dette hjelper så klart for MIM også.. men jeg synes ikke vi skal kaste han nedenom før han har motbevist de gode ord noen har gitt ham, og resultatene vi ser på banen..

Det er kun 1 ting jeg virkelig er småforbanna på.. det er evnen laget har til å legge seg ved ledelse.. Mot rosenborg stod vi på til siste slutt.. ufattelig deilig.. men jeg har en annen kamp i minnet.. mot Start.. herregud.. 11 mann bak ballen er en ufattelig dårlig taktikk når man leder med 1 mål.. da skal man heller jage dobbling av ledelsen, uten å blotlegge seg helt bak såklart... dette er vell det som har plaget meg mest.. ellers synes jeg MIM er en dyktig kar.. og håper han får en lang og fin suksessfull karriere i Brann
1665
Tifo, sanger o.l.... / Sang til Martin Andresen
June 22, 2005, 02:49:03 AM
Quote from: "soma"Vi har Norges nummer 1, Martin han er kommet hem, Spiller bridge i kjelleren, på banen e han hevneren,

Martin han e stor og svær, trengar kje maskingevær, sloss til fienden e dø, ja Martin han e pisse sprø,



Min stemme går til dette.. synes det var artig.. fin melodi, og noe vi absolut bør kunne lære oss!
1666
det fungerte sånn nesten følte jeg på søndag.. var ikke helt 100%, men er jo på vei mot noe.. synes vi skal fortsette med dette de neste kampene, så håper jeg alle forstår etterhvert hva de skal synge når;)
1667
Tifo, sanger o.l.... / Tragisk
June 22, 2005, 02:41:49 AM
Flytter foresten selv til bergen om kort tid.. skal bli deilig..

studere på dagen, jobbe noen kvelder.. og se alt jeg kan av brann.., har også skaffet leilighet med utsikt over hansasvingen;)  ahh, blir så digg;)

og i denne anledningen vil jeg gjerne bidra med hjelp til Tifo gruppen også. nå som jeg først har mulighet til å hjelpe til uten å måtte reise fra oslo til bergen... hvor melder jeg meg på?  hehe
1668
Tifo, sanger o.l.... / Tragisk
June 22, 2005, 02:32:43 AM
Quote from: "R.I.P.Super-ray"Slutt med det der forbanna tullet om at "jeg ikke var der". Nei eg var der ikke. Grunnen er at jeg ikke gadd. Men jeg kan fortsatt synes "tifoen" var elendig fortdetom. Noe den var.!



ER DET MULIG!!!!!  mener personlig at om du har mulighet til å bidra for å gjøre tifo bedre, men rett og slett ikke gidder.. så kan du heller se på det som blir laget og holde kjeft.. personer som deg er ufattelig irriterendes!!!
1669
Tifo, sanger o.l.... / Klapping!
June 22, 2005, 02:29:33 AM
ser ABSOLUT ikke noen grunn til å droppe klappingen.   Det setter det lille ekstra preget på sangene..  jeg synes det er fint og flott at det blir klappet i rytme under sangene..   er enig på de kjedelige "navn, klapp klapp klapp" sangene, at disse heller bør gjøres noe med...  men vi kan ikke slutte å klappe!!!!

hva i all verden er så ille med det? blir du kanskje litt sår i henda?  :/
1670
Tifo, sanger o.l.... / Snublefot
June 22, 2005, 02:27:24 AM
1671
Tifo, sanger o.l.... / Scharner - Fussballgott
June 22, 2005, 01:44:11 AM
kabelmann..

jeg likte sangforslaget ditt. og tror den melodien kunne passet som sang til en av gutta.. men skal jeg være heeelt ærlig, så hadde det sikkert vært litt stas for scharner også.. å høre at hele bergen by synger at han er en fotballgud..

nå er det riktignok ikke mye sang i scharner, fusballgot.. men noe som er på hans eget språk synes jeg er litt artig da..

men sangen din var absolut bra..  du kunne ikke funnet opp noe på håkon opdahl da? hehe..

han synes jeg er en fin kar..lol.. spessielt vårt forhold til han..  Under RBK kampen hørte jeg alt fra elendige tilrop etter noen fatale utspark over sidelinjen.. til den vanlige Håkon Opdahl ,  klapp klapp klapp..og en noe overdrevet "verdens beste keeper"..hehe.  en blanding av dette vil nok bli bra;)  

eller så synes jeg det er sjelden vi synger gode gamle cato sangen..

Caaaato, du e jo kjæmpegod.. du finter alle mann, og ofrer alt for brann...

her også noe overdrevet om catos finte-egenskaper, men pyttsann;)

ellers trenger vell snart Martin Andresen en skikkelig oppkvikker av en sang;)
1672
Brann / Sikkerheten/berusete folk
June 22, 2005, 01:34:34 AM
når det gjelder temaet securitas sin holdning og utøving av arbeidet.....

Det at berusede mennesker ikke skal slippe inn på stadion er jo noe som må vurderes fra person til person... desverre er det noen som ødelegger for andre, og det er disse få menneskene som i såfall vi må prøve å luke ut, selv om jeg vet det ikke er lett..

selv elsker jeg å drikke noen øl..(eller 10) før en kamp.. var faktisk edru for første gang på brannkamp på søndag, mot rosenborg, og det gjorde meg ingen ting.. men jeg trives med noen pils før kampen.. noe som ikke fører til annet en at jeg kanskje i gledesrus over ett mål kan gi sidemannen en real klem for så å finne ut at han kjenner jeg jo ikke, men samme karen får en skikkelig kos etter neste målet også..

det er jo ikke så ille;)  men forstår veldig godt det en fortalte her, om han som tok kvelertak og skreik inn i øret.. hadde noen gjort det på meg hadde jeg enten blitt redd eller sinna..  og reagert forsellig ut ifra det, men slikt bør man vell ikke gjøre...  og hun "hora" som spyttet så fælt og var ei skikkelig bitch..  slike bør man få securitas til å kaste ut..  skal ikke opptre sånn..


når det gjelder røyking.. jeg skal ærlig innrømme at jeg tok en røyk når brann gikk opp til 3-1 over RBK.. jeg lovet meg selv at om brann gikk opp til 3-1 istedet for at RBK slo tilbake med 2-2, så skulle det feires med en røyk, men nå skal det sant sies at jeg var shitnervøs for å bli tatt;) hehe, og stå helt nede ved gjerdet, slik at det ikke plaget så mange rundt meg.. har tidligere tent 1 røyk på stadion, og da var det en dame 4 rader bak og 5 plasser til siden som av en eller annen grunn fikk en kar til å prikke meg på skulderen , slik at hun kunne vise meg at hun plagdes med røyken.. jaja, synes det var litt fjernt så langt unna men slukket røyken og beklagde..  føler selv at så lenge vi står ute er ikke den røyken allverdens ille for folk rundt, men samtidig skal man jo ta hensyn..

håper ihvertfall ikke securitas blir heeelt ekstreme, og begynner å stoppe alle som kommer i ekstra godt "alko" humør.. for de fleste har det bare morro.. og oppfører seg!
1673
Brann / BBB-feltet bare for bataljonen?
June 05, 2005, 11:52:23 AM
1674
Brann / Bortesupportere på vår pub!??
June 03, 2005, 00:35:12 AM
men det er helt greit. Jeg er helt enig i at det ikke er noe særlig om det blir spilt bortelagets sanger og musikk på "vår" pub.. om det så er på fotball puben i Bergen eller på the champ i Oslo, så er det allikvell der brannsupporterne samles og lader opp til kamp.  Der skal det i såfall holde med brannsangene, ettersom det er vi som stadig kommer tilbake dit, lager stemning og legger igjen penger der.

Men det andre lagets supportere må jo gjerne komme innom og ta en pils og slå av en prat før kampen? ser ingen ting galt i det... men er enig i det dere sier om f.eks rbk som satte seg ned med egen kassetspiller, eller at det var kanarimusikk på puben i bergen. Det er ikke nødvendig og hører absolut ikke hjemme..    

må man takke ja til både supportere og musikk? kan man ikke bare ha det så greit at vi lager vårt leven, lader opp til kamp med vår musikk, og om noen andre supportere på død og liv ønsker å sitte sammen med en gjeng gale bergensere og høre at i år skal det skje.. som i 63...... så må de for all del det,)
1675
Brann / Bortesupportere på vår pub!??
June 02, 2005, 11:55:05 AM
Så lenge de andre supporterne holder seg i skinnet, og kun er der for å kose seg med noen pils og snakke fotball er det bare hyggelig med andre tilhengere tilstede mener nå jeg og.. ser ingen grunn til å nekte folk å komme på puben.. som sakt så lenge det er for å slappe av med noen pils og ikke lage bråk....

celtic vs rangers supportere er liksom ikke det samme som bataljonen vs bastionen;)
1676
Brann / NYSTEMTEN...
June 02, 2005, 11:50:03 AM
noen sier vi skal kutte ut nystemten på stadion? hva i all verden er det dere tenker med??????

I hodet mitt finnes det 2 nasjonalsanger. Den ene er ja vi elsker, den synger jeg en sjelden 17 mai når jeg er i det rette humøret, og uten særlig engasjement.  men NYSTEMTEN... den synger jeg, med hånden på hjertet(som forøvrig spretter opp i halsen) før hver eneste brannkamp.. og jeg er ikke engang bergenser...  håper virkelig ikke stalin eller de andre som mener at nystemten skal fjernes har tenkt seg om 2 ganger, og håper for all del ikke de kaller seg ekte bergensere.. synes det er skuffende å lese....

så må dere gjerne hetse meg for at jeg setter så stor pris på nystemten. men den ligger i hjertet av klubben, som brenner i hjertet mitt. enkelt og greit.
1677
Tifo, sanger o.l.... / Sang til Opdal!
June 01, 2005, 14:07:09 PM
hadde jeg enda vist hva slags melodi den sangen var på så er jeg klar for å dra den igang på diverse østlandskamper;)



----------------------------Sandefjords mafian---------------------------------