• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Snublefot

101
Brann / Sv: Overganger 2009
August 29, 2009, 16:04:17 PM
102
Brann / Sv: Overganger 2009
August 14, 2009, 05:21:02 AM
Rart med det den sterke følelsen av en stråhmyr som slike innlegg skaper.. 

Men stråhmyr har jo aldri benektet seg, han bare svarer ikke på innleggene, så regner med at Hanidar sikkert kan benekte enhver tilknyttning til Stråhmyr :)
103
Brann / Sv: Overganger 2009
August 12, 2009, 08:56:27 AM
Skulle han storspille mot skotland, i tospann med Carew så kan det ikke være helt utenkelig at Aston Villa velger å ta et skritt nærmere en overgang. Er jo mulig Carew har informert O`neill om hvordan han oppleverer kleppen på landslagsamlinger etc..

En
104
Brann / Sv: Overganger 2009
August 12, 2009, 08:08:40 AM
Når man ser hva slags summer tettey og mame biram gikk for så forventer jeg det rundt det tilsvarende for huseklepp.

Hvis en klubb som chelskij som driter penger vil ha huseklepp så bør brann se sitt snitt til å kreve.  Hvis chelskij virkelig mener at huseklepp er en spiller de trenger, så er de også villige til å betale. Hvis ikke kan jo like gjerne huseklepp bli i en klubb som vil satse på han, og heller gå ved neste mulighet når det kommer noen som virkelig vil ha fyren.
105
Kamper / Sv: Odd - Brann kvartfinale cupen
August 10, 2009, 13:30:11 PM
Må si det er hyggelig av Henning på Metz å sende en slik mail...  En ting er at man selvsagt kun egentlig skal forvente at det ikke blir noe bråk, men historien tilsier jo at dette absolutt er noe pubeiere ikke kan "forvente", så at han takker for hyggelig besøk er jo trivelig gjort! Thumbs up.


Når det gjelder Kovacs og Odd...

Jeg har bevist ikke kommentert denne tråden enda, men jeg har lest den opp og ned, gjentatte ganger, og sett reprise om og om og om igjen.. og grunnen til at jeg ikke har kommentert er fordi jeg har vært så sinnsykt forbanna, at det garantert ikke hadde vært noe fornuftig..

Nå har jeg fått hele saken litt på avstand, men jeg må allikevel si at det Kovacs gjør er ufattelig unfair. Jeg kan nok tenke meg at det er flere som ville gjort det i kampens hete, men da bør Odd og fagermo stå frem.. når dommern har blåst, man har fått oversikt over hva som faktisk har skjedd, og da gi brann et mål.. nettopp slik Ajax gjorde det.  Om ikke dette, så kan man minst forvente en offentlig beklagelse etter kampen, hvor man innrømmer at det var trist... men at i kampens hete etc skjedde det, og at dette selvsagt ikke var riktig... men neida..dette er for mye for langt.

Jeg håper jeg får mulighet til å stille på Brann - Odd, for jeg har relativt mye frustrasjon som nå trenger utløp,og ingen kamp vil passe bedre en på denne!
106
Brann / Sv: Overganger 2009
August 07, 2009, 09:33:33 AM
vil bare nevne at sergey krivets putta to goaler i forrige e-cupkamp:)

riktignok mot ventspils, men allikevel:)
107
Brann / Sv: Armann Smari Bjørnsson
August 05, 2009, 07:37:59 AM
Quote from: KEO on August 04, 2009, 13:23:47 PM
Når man ikke får match trening så sitter ikke akkuratt timingen på plass heller. Armann er en spiller som er trenings villig å leverer innsats over hele linjen. Gi den mannen tillit og kjør han inn i forsvaret så tror jeg at vi har en meget god stopper i 5-6 år til.


Jeg kan ikke akkurat si at jeg kjøper "timingen er dårlig pga lite kamptrening"..  Han spiller da fotball flere ganger i uken, og jeg tar det ganske for gitt at det er luftdueller på brann-treninger også..  så timingen med å vinne de duellene bør ikke bli borte pga lite kamptrening.
108
Brann / Sv: Armann Smari Bjørnsson
August 04, 2009, 13:14:22 PM
men vi så det igjen i går.. på slutten av kampen etter at armann kom inn kom den en lang ball.. fyren kunne bokstavelig talt stått med begge beina planta i bakken og stusset ballen inn i feltet, men han klarer ikke engang å treffe ballen med hodet.

ja han er stor og sterk, men han kan jo faktisk ikke vinne en duell..  så hvis noen mener han vil bli en solid stopper, så må jeg si jeg har mine tvil der..
109
Brann / Sv: Overganger 2009
August 04, 2009, 13:12:13 PM
Jeg synes det er på tide at RBH tar seg en tur til hviterussland, nærmere til en klubb som heter Bate Borisov.  Her har de en spiller på midtbanen (ja, jeg vet vi har nok midtbanespillere, men dette er en offensiv midtbanespiller med offensive kvaliteter.. noe vi derimot ikke har), og forhøre seg om Sergey Krivets.

Sergey Krivets.. det er mannen sin!
110
Brann / Sv: Dødballer
June 28, 2009, 11:28:01 AM
Quote from: nero on June 27, 2009, 17:38:08 PM
Er det noen som noensinne har sett en kort cornervariant som har gitt resultater? Jeg kan i hvertfall ikke huske noen i farten. Likevel er det mange lag som holder på med det tullet der. Uforståelig.

Nilsen, få slutt på det.


Husker da fint at vaagan moen banket inn en kort corner, men det er nå ganske lenge siden:)  Mener han slo en kort corner, fikk ballen tilbake igjen etter et kort løp til hjørnet av 16 metern, hvor han banket ballen i mål.
111
Kamper / Sv: Turtråd Stabæk - Brann
June 23, 2009, 08:59:37 AM
Ahhh.. forside er oppskrytt.. hehehe:)

Takk for informasjonen. Jeg trodde faktisk det var søndagskamp:( men ser at det er mandag. Da blir alt med et noe vanskeligere.
112
Kamper / Turtråd Stabæk - Brann
June 22, 2009, 20:16:37 PM
Hei.

Jeg kommer til Bergen til helgen for å overvære bryllup. Jeg vurderer da å reise med BBB bussen til oslo for å se stabæk vs Brann på søndag.

Hva er pris? Hvor kan jeg melde meg på? Når går bussen? Fortsatt fra fotikken?
113
Brann / Sv: Steinar Nilsen
June 22, 2009, 08:26:57 AM
Vi hadde de første 15-20 minuttene i andre omgang hvor vi viste at det er mye angrepsvilje og offensive kvaliteter i laget.. problemet er jo at det virker som om de ikke vil, gidder eller orker å spille sånn over tid... Eller så er bare ikke kvalitetene i laget gode nok for å holde en konstant press på motstanderen over lengere tid en hva Brann normalt klarer.

Nielsen freste jo nesten på sidelinjen over at spillerne la seg så dybt, så tror vel ikke det var hans beviste ønske å slippe Viking sånn inn i kampen igjen..

Desverre felles vi atter en gang av personlige feil, på en dag da Viking nesten ikke slipper til en sjansen så klarer vår kjære keeper å ødelegge:(
114
Brann / Sv: Hater Casuals?
May 18, 2009, 07:32:05 AM
Im forever blowing bubbles..  pretty bubbles in the air....
115
Jeg må si jeg blir fryktelig oppgitt over store deler av den norske "ekspert-siden", som tydeligvis ikke har noe skjønn eller peiling i hva de snakker om.

På fotball-extra på TV2 sa flere at de til og med mente at Douglas Sequeira (eller hvordan det skrives) ikke gjorde noe galt, og at han ikke engang skulle ha gult.. "Han bare løper opp i situasjonen, men blir stoppet før han REKKER å gjøre noe galt"..

Altså, taklingen til Austin var knallhard, og skal det dømmes noe så er et frispark og muligens gult kort hva jeg mener er maks straff her... Men det som skaper hele situasjonen etterpå er jo nettopp Sequeira sitt 50 meters løp for å ta Austin. Dommern dømmer innkast, og det var ingen av de andre spillerne som satte i et løp eller så ut til å reagere spesielt... utenom denne Douglas, som da skulle ta Rudy.

At han så blir dyttet i bakken av Einarsson ser jeg på som bra.. jaggu ikke godt å vite hva denne Douglas hadde funnet på om han faktisk nådde bort til Rudy.

Rødt kort på Douglas.. selvsagt rødt kort til Einarsson for måten han håndterte situasjonen (selv om jeg er glad han gjorde det han gjorde med tanke på hva som kunne ha skjedd).. og det får være det.

Jeg tror faktisk ikke 4 dommer hadde sagt noe om ingen hadde reagert noe heller.. da hadde spillet fortsatt.
116
Brann / Sv: Yaw Ihle Amankwah (på lån til Alta IF)
April 14, 2009, 19:11:24 PM
hyggelig med andre lags supportere som faktisk kommer med noe nyttig angående våre spillere.

Kjekt det Alta.if.
117
Quote from: pidre on April 13, 2009, 19:07:04 PM
Quote from: Snublefot on April 13, 2009, 18:59:25 PM
og til de som klager på austin sin takling.. det er en av de reineste taklingene jeg har sett! RETT OG SLETT NYDELIG. er ikke frispark engang.


Fullstendig enig! Ein klasse-tackling, kontant og perfekt timet!


Slike taklinger gir våte drømmer (minner) om gode gamle Harry Ylønen.
118
Hvis moen dømte innkast etter taklingen til Austin, så bør Brann klage inn det røde kortet, da dette i såfall er helt feil.

Det har skjedd før at folk har fått trukket kort tilbake som har vært hårreisende.. I dette tilfelle har RBH en jobb å gjøre som han kanskje faktisk kan?
119
og til de som klager på austin sin takling.. det er en av de reineste taklingene jeg har sett! RETT OG SLETT NYDELIG. er ikke frispark engang.
120
Quote from: eivhelle on April 13, 2009, 18:53:19 PM
Hva med tilleggstid? Det var 10 minutter uten spill i 2. omgang og så legger han til 4 minutter.
De første 2 minuttene av tilleggstiden var det dessuten ikke spill.


I tillegg blir det gjort 4 bytter? 5 bytter?   Bare det er 2 til 2,5 minutter i tillegg.. + at ramovic ligger nede i 3-4 minutter, det er drøying, skader og slosskamp rundt 90 minutter..

Her burde det vært minst 7 minutter tillegg... MINST..

ikke det at det hadde hjulpet stort... fy faen for et råttent forsvar, og elendig angrep vi har.

Kudos til Fakiri, som jeg synes igjen står frem og virker mer ballsikker, har ovebrlikk etc.. begynner å ligne litt på den vi kjenner fra forrige besøk i Bergen.
122
2 straffer til nå..

jeg har kjeftet mye på deg Moen, så på tide du begynner å godgjøre deg litt igjen.  2 straffer til så skal jeg holde stilt ut denne kampen ihvertfall!!
123
Cato, Nielsen og Karas på topp som en trio, med sævarsson og huseklepp på kantene.  Fakiri og austin sentralt, ut med begge backene og sett inn Onstad.

3-4-3 i andreomgang :: ALL OUT ATTACK!
126
Brann / Sv: Overganger 2009
April 12, 2009, 10:31:34 AM
Andresen skal aldri tilbake til Brann...  bare tanken gjør meg dårlig... ikke nevn slike ting igjen er dere snille...
127
Brann / Sv: Overganger 2009
March 25, 2009, 10:41:31 AM
Tarik har vel spilt totalt 38 minutter i år eller noe har jeg lest.

Hva med en utlånsavtale for Tarik?  Greit vi ikke skal være noen farmerklubb, men noen ganger må man se realiteten i ting.. Vi hadde trengt en spiller som Tarik, og ha en på lån er bedre en å ikke ha noen.

http://www.vg.no/sport/fotball/ligaer/nederland//artikkel.php?artid=551112

Agenten sier at det er uaktuelt for Tarik å gå på utlån, men hvis man viser interesse, og situasjonen hans fortsetter, så kan jo det fort forandre seg...
128
Brann / Sv: Brannsupportere på bortebane
March 17, 2009, 21:30:32 PM
Quote from: Nixon on March 17, 2009, 20:45:29 PM
Men at stemningen lider under all alkoholen er helt sikkert!


Jeg vil da vel ikke akkurat si meg helt enig i det.. personlig slipper jeg meg mye mer løs på tribunen etter noen kalde pils innabords, en om jeg skulle stått der edru. Både når det gjelder å delta i sanger, samt å starte noen selv. Med andre ord er mitt bidrag til god stemning absolutt sterkere når jeg har noe promille en om jeg skulle stått der edru.
129
Kamper / Sv: Brann - SIF 19.02.2009 15.00
February 19, 2009, 16:58:09 PM
Quote from: ipop79 on February 19, 2009, 16:07:12 PM
Har sagt det før og gjentar meg selv. Jeg skjønner ikke hvorfor Brann, som en av de største klubbene i Norge, vil la Nilsen få leke seg til erfaring med å trene vår klubb. Trenerne vi velger må ha resultater å vise til. Holder ikke å piske noen samer rundt på en fotballbane.


Og da har du vel gjentatt det såpass mange ganger at du snart bør forstå at vi har fått med oss poenget. Deretter er det fint om du forstår at vi ikke trenger å bli påmint dine tanker rundt Nilsen etter hver eneste kamp.

Takk skal du ha for forståelsen Ipop.
130
Brann / Sv: Overganger 2009
February 19, 2009, 11:14:16 AM
jeg må nesten si jeg synes det er litt trist.. at vi her sitter og biter negler og håper at Morten Moldskred blir solgt til brann...  altså, han er en helt ok god spiller, men jeg synes det er utrolig at brann ikke har finansielle muskler, eller omdømme etc til å kunne søke etter bedre spillere, og være interessant for disse.

Jeg kan ikke fatte å begripe at RBH kommer til å beholde jobben etter dette overgangsvinduet er ferdig.

Det virker som at alt fokus blir rettet mot en kandidat av gangen..  så brukes det lang tid på denne, før man ender med at det ikke blir noe avtale, og da sier det seg selv at månedene går fort..

jaja..  nå som vi kanskje ikke for moldskred heller, så blir det vel ingen ting?

131
Brann / Sv: Overganger 2009
February 17, 2009, 08:46:31 AM
Ja.. Brann som er en verdensklubb kan for all del ikke låne en spiller.. da blir man jo fort sett på som farmerclub..

Hvis vi ikke klarer å få kjøpt en spiller innen rimelig tid før seriestart, mener jeg absolutt at Brann må kunne se på lånemarkedet... det finnes mange gode spillere som ikke er gode nok for å spille fast på de store lagene, og det finnes garantert noen som hadde forsterket Brann sitt angrep..

At RBK prøvde å låne en fyr i fjor som ikke lyktes noe særlig betyr da ikke at ikke andre kan lykkes...  Brann kjøpte en spiller for 10 mill i fjor.. han lyktes ikke i brann trøya, så da regner jeg med at brann aldri tar sjansen på å bruke 10 mill på en ny spiller..

Langsiktig tenkning er jeg enig i, men da må det være alternativer. Når vår kjære sportsjef tydeligvis ikke har evnen til å friste en hund med hundekjeks, så kan en kortsiktig låneløsning til vi får inn en sportsjef som faktisk har evnen til dette.
132
Brann / Sv: Overganger 2009
February 06, 2009, 23:13:08 PM
uten sammenligning forøvrig.. er ikke første gang et lag kjøper en spiller som har imponert i treningskamp..   ronaldo ble jo hentet etter at united spilte mot sporting..  på flyet hjem snakket alle om han vingen som de mente ferguson skulle titte mer på.. vi vet jo hvordan det gikk=)
133
Kamper / Sv: Løv Ham - Brann. Fredag 6 Februar, kl 19:00
February 06, 2009, 19:56:43 PM
Han Moldskred?? eller hva han heter på løv ham virker frisk..

Skulle nesten tro Brann vil spille seg inn på landslaget.. de spiller jo drillofotball med lange baller hele veien...

Synes ikke det virker noe særlig system over angrepspillet.. da jeg regner med at lange flate baller ikke akkurat er et system brann trener inn.

Huseklepp har virket frisk noen ganger så langt.. fint mål etc.. men utenom det synes jeg brann er elendige..  løv-ham har vel 3 ganger så mange skudd på mål.. de kommer altfor lett til avsluttning utenfor 16, og innlegg/dødballer i vår boks gir meg jo nesten hjerteinfarkt..  Brann er jo like dårlig på dette i år som tidligere..
134
Kamper / Sv: Løv Ham - Brann. Fredag 6 Februar, kl 19:00
February 06, 2009, 19:48:29 PM
flott å betale for et produkt som igjen viser seg å være elendig..

burde snart lært.. men er desverre eneste mulighet til å se kampen fra østlandet:(
135
Kamper / Sv: Løv Ham - Brann. Fredag 6 Februar, kl 19:00
February 06, 2009, 19:45:43 PM
bra Sumo.. plutselig slo nyheten til her..

fler med det problemet?
136
Brann / Sv: Magne Revheim
January 23, 2009, 22:32:34 PM
haha..snåsamannen;)
137
Kamper / Sv: Sesongstart - tidspunkt?
January 20, 2009, 09:55:46 AM
Det tar noe lenger tid å gå fra stadion i år en tidligere, da Sandefjord har sin nye stadion noe lengere unna..

men på 45 minutter skal dere mest sannsynlig rekke å gå fra stadion til stasjonen...

Dere bør sette opp et litt raskt gange, så tror jeg dere rekker det på 30-40 minutter..

EDIT: ser foresten at det ikke bør ta alt for lang tid nei..     ca 1.5 km å gå.
138
Brann / Sv: Overganger 2009
January 20, 2009, 09:50:41 AM
Når det gjelder Nielsen fikk jeg høre fra en FC Køpenhavn supporter, at Nielsen hadde vist interesse for å komme til klubben som en backupspiss, uten å kreve lønn.. rett og slett for å vise at han ville duge og dermed gjøre seg fortjent til en lønnet kontrakt...

Om dette stemmer eller ikke vet jeg jo selvsagt ikke, men man er da ganske desperat om man tilbyr seg å jobbe gratis fordi ingen andre vil ha deg..   FCK takket foresten nei..
139
Brann / Sv: Steinar Nilsen
January 14, 2009, 20:45:37 PM
Hvis noen klager på at Nilsen har satt Hanstveit under litt press for å komme til en avklaring, så bør man tenke seg om to ganger..

Hanstveit trener gratis med brann, bruker fasiliteten til brann.. opptar en plass i laget til brann, uten at han egentlig tilfører brann noe annet en selvsagt at de har en til som er på trening..

som Dan sier.. skulle vi satse på hanstveit, som igjen 1 uke før vinduet stenger går til vålerengen, så har vi et problem. Da er det bedre at hanstveit sier nei nå, en at vi skal vente og håper i evigheter.
140
Brann / Sv: Steinar Nilsen
January 12, 2009, 12:29:42 PM
Etter at nyåret kom igang, SN fikk kjørt i gang sine første treninger, og de første kommentarer, rapporter etc har begynt å komme, må jeg si at jeg har fått sterkere og sterkere tro på at SN er mannen som kan få Brann til å prestere på et høyt nivå igjen.

Han virker som en sterk leder, samtidig som jeg tror han har de menneskelige aspektene når man er utenfor treningsbanenen..   Jeg fikk følelsen av at MIM var et godt medmenneske som ville ta vare på alt og alle til enhver tid..  og det tror jeg desverre kunne blitt litt utnyttet av enkeltspillere i Brann..   SN virker det ut som at har klare rettningslinjer på trening, men at han samtidig er en sosial fyr som tåler mye humor etc i det øyeblikket shorts og drakt er byttet med jeans og skjorte.

For å ta en liten sammenligning:
Tor Thodesen trente sandefjord, og gjorde en god jobb noen sesonger. Thodesen var samme type trener som Mjelde...  veldig lik faktisk..   Etter en slett start på forrige sesong fikk Thodesen sparken, og Patrick Walker ble ansatt.. Patrick var superstriks under trening, gutta måtte varme opp i rekke, og det var ikke lov å prate med hverandre eller flire og le etc under visse øvelser.. Spillerne uttalte i ettertid at dette fungerte veldig bra da fokuset 100% ble satt på det sportslige..

De som fulgte med adeccoligaen i fjor ved hvordan sandefjord gjorde det etter trenerskiftet..

Jeg håper og tror SN har samme effekt på Brann.
141
Brann / Sv: Overganger 2008
December 22, 2008, 12:39:29 PM
Quote from: nero on December 22, 2008, 12:17:42 PM
Men RBH skal vel ha juleferie til midten av februar før han skal ut i det "vanskelige markedet" igjen....


Det er da virkelig ikke noe problem. RBH har helt sikkert i kjent stil notert seg en liste av spillere på øverste hylle. En liste som inneholder syv-og-førti toppspillere som alle ønsker å komme til Bergen. Rbh skal ut da ut i forhandlinger med klubbene til disse spillerne i slutten av februar, og regner med at han får 2 av disse i underkant 50 "på-øverste-hylle" spillerne relativt lett. Det må jo trossalt finnes en eller annen klubb som tilfredstiller spillerne slik Brann gjør? altså, å la dem gå for en slikk-og-ingenting fordi kona, ungene eller spillern selv veldig gjerne ønsker seg til regnvåte Bergen.

Kan bare si jeg gleder meg stort til sesongstart. Et helt lag av spillere fra øverste hylle blir fett.

Satser på at ihvertfall halvparten av dem også har skrevet under kontrakt.. ellers kan det fort bli ighalo-følelser i hytt og pine.
142
Brann / Sv: Overganger 2008
November 24, 2008, 09:56:53 AM
143
Brann / Sv: Slik ønsker vi Steinar Nilsen velkommen
November 23, 2008, 10:54:42 AM
skal ikke se bort i fra at det blir en tur over fjellet i februar for å få med seg de to kampene, ihvertfall 1 av dem.

gleder meg til å se hvordan "nye" brann blir seendes ut.
145
Brann / Sv: Treneren etter Mjelde
November 19, 2008, 21:21:13 PM
at hareide i en ubetydelig treningskamp hvor vi ligger under 1-0 og får en mann utvist ikke tør å satse offensivt er jo helt håpløst og utrolig feigt.

skulle gått over til 3 bak, og satset på 3-4-2 eller noe, og huseklepp burde kommet inn mye tidligere..  


følte nesten at det var litt som å se MIM..  jager mål og utligning men setter inn en midtstopper..
trenger en offensiv trener som tørr å ta noen sjanser imo..
146
Brann / Sv: Treneren etter Mjelde
November 17, 2008, 14:45:06 PM
haha, så Belfort, Nixon og The boss er kjendiser i Danmark nå altså.

morrosamt.
147
Brann / Sv: Treneren etter Mjelde
November 07, 2008, 08:49:22 AM
Hvis dette er gliset RBH flyr rundt med etter årets sesong lurer jeg fælt på hvordan han ser ut når han åpner gaver på julaften..  tror selv nissen blir bekymret=)





Mitt førstevalg til ny jobb er helt klart Hareide, men Steinar Nilsen er et spennende alternativ.

Håper uansett bare at det er vi som har grunn til å dra på oss syregliset etter neste sesong.
148
Brann / Sv: Treneren etter Mjelde
November 05, 2008, 08:21:10 AM
Er det noe jeg ikke har fått med meg eller har RBH "dreti på draget" igjen?

I går på nyhetene hørte så jeg RBH si at Hareide takket nei til Brann..

mens Hareide selv sier at han ikke har takket nei, bare at tidspunktet er litt dårlig.. men at han ikke er uinteressert..

Hvorfor skal RBH ut i media og fortelle hver jævla gang han får nei eller ja fra noen, og klarer han aldri høre på hva folk sier?

Ighalo takket ja..  eller ba han om å tenke?
Hariede takket nei.. eller ba han også om mer tid?
hvem fler?  Rbh.. ?
149
Brann / Sv: Overganger 2008
November 05, 2008, 08:18:26 AM
Soko er en bra spiller som er ung (til norsk standard), har "gutz" og er en typisk "blø for drakten" spiller.

Jeg tar gjerne i mot soko på Brann..  I dag har vi slik jeg ser det en relativt svak sentral midtbane, og jeg tror soko kan bidra til å styrke den.

ut med fakiri og bakke
austin (hvis vi får beholde han) og Jaiteh (hvis han fortsetter utviklingen.. har stått litt stille en periode nå..) så er de to selskrevne å ha i troppen..
Solli er fortsatt kant.. pvm burde mer bli back en sentral midtbane.  Gylfi..  variabel, men kan godt beholdes sammen med austin, jaiteh og eventuelt soko for å ha god dekning.

Soko? tja.. joda, ja takk gjerne.
150
Brann / Sv: Takketråd Robbie Winters
October 24, 2008, 07:45:52 AM
Jeg håper virkelig Mjelde gir Robbie plass i startelveren. Kampen har ingen betydning, og Robbie fortjener det etter lang og god tjeneste.

Lykke til videre med familie og karriere Robbie.