• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - ACHTUNG

51
Brann / Re: Dame-fotball i Brann
October 18, 2023, 07:44:25 AM
Det er bra at det er finvær i dag, for det er alt annet enn heldig at damelaget møter Glasgow bare 3 dager før Brann tar imot Molde, med hensyn til matten, som synger på siste verset, for hadde det vært pøsregn og om det hadde regnet videre frem til lørdag, da kunne banemannskapet fått trøbbel med å få matten fin og fjong til en av årets viktigste kamper for Brann. Nå er det meldt sol hele veien, med 10-11 grader pr dag, så banemannskapet og klimaet kan sørge for at banen setter seg fint igjen. Det er bra at damene nå flytter over til Åsane Arena til gruppespillet og at banen blir brukt kun til de 2 gjenstående kampene av herrelaget. Så er det av med gammelt og inn med ny undervarme og et hybriddekket som skal tillate at flere kamper blir avholdt, inklusiv noen flere damekamper enn før.
52
Å starte med Heggebø er like feil som at Solbakken starter med Strandberg. Men, jeg kan ta feil, kanskje Heggebø leverer like godt som i 2021, for da var han virkelig god.
53
Brann / Re: Dame-fotball i Brann
October 17, 2023, 20:46:44 PM
Dersom man reiser tilbake i tid kan man visstnok se Brann - Glasgow:



18. september 2023 var for øvrig på en mandag....
54
Brann / Re: Spillere på utlån osv
October 12, 2023, 11:59:07 AM
Quote from: krakra on October 08, 2023, 20:18:16 PMNei, og det burde han nok uansett ikke gjør. Han tappet inn et mål etter en keepertabbe og gjorde ikke stort mye mer enn det.

Han er der og lukter må, det skal Myrlid ha, meningsløst å minimere Myrlids prestasjon når han faktisk scorer.
55
Brann / Re: Dame-fotball i Brann
October 12, 2023, 11:54:50 AM
Man skal ikke kimse av Åsane Arena, cupkampen Brann spilte mot Sandefjord i vinter var elektrisk nok den, fint anlegg, bortsett fra at det burde vært en langside til og ikke bare reklameskilt. Det er bedre med 4000 der enn 4000 på Stadion.
56
Brann / Re: Billettsalgstall
October 12, 2023, 09:42:09 AM
Luften gikk nok ut av Molde-ballongen i forrige runde, med tapet for Glimt, det er vel ikke akkurat brennhett med tanke på salg av bortebilletter til Brann - Molde kan man gå ut fra? Molde er vel heller ikke kjent for å ha mange MFK-fans med på bortekamper. 2-300 blir det maks, inklusiv studenter og andre med tilhørighet til Romsdal som måtte bo i byen.
57
Brann / Re: Dame-fotball i Brann
October 12, 2023, 09:38:36 AM
Brann har 3 kamper igjen å spille, nå spilles returkampen til kvinnene på Stadion, hva er planen med gruppespillkampene og i hvilket tidsrom spilles disse? Branns siste kamp går hjemme mot Glimt. Blir det spilt CL-kamper for damene frem til Branns siste hjemmekamp og tåler Stadionmatten Branns 3 kamper + et visst antall CL-kamper for damene? Og når går man i gang med omlegging til hybridgresset?
58
Jeg kan ta feil, men var ikke Castro ofte midtspiss i AAFK?
59
Dersom Horneland mener at det best med Heggebø inn som midtspiss, så skal ikke jeg argumentere på det, Hornis har som regel rett. Men om det ikke funker, så håper jeg at han legger om til en konstellasjon med Børsting, Castro og Mathisen på topp.
60
En fugl har kvitret meg i øret om at Mathisen blir vurdert som midtspiss. Det åpner i tilfelle for Castro på flanke. Men jeg tror dessverre det blir et traust valg av Heggebø. Slik Brann spiller pr dato, så er ikke Brann den rette klubben for Aune, men for man kan ta feil, det kan jo tenkes at Heggebø er on fire om han starter mot Molde.
61
Castro vet hvor målet står og kan gjøre ting i trengte situasjoner innenfor 16, i tillegg er han beløtryyg ov pasningssiikker, brukbar fart har han også, jeg håper på Mathisen, Castro og Børsting på topp
62
Kamper / Re: Brann 2 - kamper
October 09, 2023, 21:49:08 PM
Skammelig med 1-7 for Alta, mam kan stille spørsmålstegn ved mye etter resultatene til Brann 2 den siste tiden. Det er ekstremt viktig for klubben at de beholder plassen i ligaen, skjønner de ansvarlige for Brann 2 det?
63
Enorm kamp av Brann, er i ferd med å bli en lagmaskin som det er vanskeligere og vanskeligere å stoppe, kjempeopplevelse å se kampen fra bortesvingen med 1600+ Brannfans, flott arena, overraskende flott, både utenfra og inne, god innsats også av VIF-fansen, som sammen med Brannfansen er med på å gi Eliteserien et snitt, et nivå man må til Allsvenskan for å finne bedre.
64
Brann / Re: Eirik Horneland
October 06, 2023, 14:04:39 PM
Det man kan ta Jimmi på er at han bøyer av for Hornis, som ønsker suksess her og nå, ikke et sted der fremme, etter at Brann har solgt spillere for store beløp. Jeg tror Brann går all inn for Europa, Conference eller Champions League i år og til neste år, få tilgang og så får man få frem spillere i korrekt salgbar alder. Det er jo hevet over enhver tvil ellers at Torsvik hadde spilt fast på backen om ikke han hadde blitt skadet, da hadde aldri Soltvedt blitt hentet og om Kniklas hadde holdt seg skadefri, så hadde neppe Kartum blitt implementert.
65
Brann / Re: Eirik Horneland
October 06, 2023, 13:44:08 PM
Jimmi har gjort dette med Hornelands velsignelse og påtrykk, så om man skal skyte på noen, så er det Horneland. Og når det gjelder skader, så er Blomberg ungkalv og skadet, Kniklas også når han har vært og Torsvik. De mest driftssikre, som Palle, er jo godt voksen. Warming er også en ungkalv, han glemte jeg.
66
Rett og slett skandale. Over tid snakker vi om et betydelig millionbeløp tapt for Brann.
67
Brann / Re: Brann får drakter fra Nike
October 06, 2023, 13:40:48 PM
Branndraktene er flotte, de øvrige i ES er vel heller litt kjedelige. 08 har en grei design, TILs hjemme er grei og Glimt har ok, men ikke i nærheten av Brann. Og det fine med avstemningen er at av de 30 prosentene, så er det stemmer fra tilhengere av både andre klubber og nøytrale.
68
Brann / Re: Eirik Horneland
October 06, 2023, 13:30:51 PM
Hva galt har pæbersovs-Jimmi gjort?
69
Brann / Re: Skader og karantener
October 06, 2023, 13:06:03 PM
Brann har enten kjøpt flere katter i sekken eller så er rett og slett kjøret til Horneland for hardt. Hvor er i så tilfelle det medisinske apparatet i det som helt åpenbart rir Brann som et kjempeproblem. Er det ok at stortalenter som Thorsvik skal være ute i månedsvis? Hvem var det som ga go til samling med landslaget? Selv om Brann vinner og alt er bra, så er det ikke ok at enketspillere ender opp halvinvalidisert. Man kan bare glemme store summer for spillere om utenlandske klubber kommer på banen, om det er stygg skadehistorikk, i verste tilfelle kan det være det som gjør at de ikke legger inn bud i det hele tatt.
70
Det er å anta at det er no go for bortelag å gjøre kommersiell butikk med effektsalg inne på bortefeltet eller ved stadionet Brann gjester, men det må gå an å få dispensajon til å ha et utsalg a`la det Diaspora har ved Brød og Cirkus?
71
Nei, det må være standard Brann-effekter, skjerf. Kommer det 1500-2000 Brannfans på søndag, da er det ikke utenkelig at Brann kunne gjort gode penger ved å ha et utsalg i Brannseksjonen.
72
Brann / Re: Skader og karantener
October 06, 2023, 12:24:14 PM
Heltne hadde vært perfekt å ha ved siden av Palle, men da mister man hele symbiosen man har på midtbanen, det er uaktuelt. Børsting og Crone som stopper og en av dem på back er nok løsning. Børsting står mer og mer, på sin helt egne måte frem som en av Branns viktigste spillere, i og med at han i likhet med Thore P kan brukes over alt på banen. Dette laget bør uansett kunne bite godt fra seg:

Dyngeland

Soltvedt, Pallesen, Crone, Børsting

Felix, SHN, Kartum

Mathisen, Finne, Castro

Det blir en drømmetrio fremme, det skal bli hett for Strandberg & co.
73
Ja, de taper jo penger på det og nå når det er starten på høstferien og flere Brannfans kan være østpå, da blir det ofte rift rundt en kamp som mot VIF på søndag. Det er nok ikke alle som har med effekter, men som kunne tenke seg å ha på seg noe når man først skal se Brann borte. Har Diaspora og BBØst "stand" et eller annet sted? Hvilke effekter selger dere?
74
Spørsmål: Har Brann eller Bataljonen en aller annen form for effektsalg i anledning enten alle eller noen av Branns bortekamper? Vil det for eksempel bli solgt supporterskjer m.m i forkant av VIF - Brann på søndag?
75
Brann / Re: Billettsalgstall
September 23, 2023, 10:09:36 AM
Kampstart kll 19, er nok noen barnefamilier som melder pass. 13800 er etter forholdene et meget bra tall.
76
Brann / Re: Eirik Horneland
September 08, 2023, 14:00:27 PM
Horneland fortjener lønnsøkning og det er jeg ganske sikker på at han kommer til å få ved sesongslutt.
77
Brann / Re: Dame-fotball i Brann
September 08, 2023, 11:41:59 AM
Var på Brann - Lyn med to av døtrene mine, faktisk en morsom opplevelse, går gjerne på en av de utvalgte kampene til neste år med jentene også.
78
Brann / Re: Bård Finne
September 08, 2023, 11:40:36 AM
Strøken mål av Finne igår, man kunne tydelig se at målet betydde mye for Finne. Nå fikk også Solbakken vist eventuelle kritikere hvorfor han har valgt å ta ut Finne, jeg tipper Bård kan få et innhopp mot Georgia neste uke og hvem vet om han leverer mål der også. Nå som landslagsmålballongen er sprukket, tipper jeg vi får en revitalisert Finne tilbake i Brann, jeg mistenker at han har et mål om å runde 20 ES-mål før sesongen er omme.
79
Brann / Re: Den Store Stadion-utbyggings-tråden
September 08, 2023, 11:37:14 AM
Jeg syns Fjordkraft er en flott tribune, det var virkelig verdt å gå til det steget Brann gjorde, ved å fjerne gjeld mot å få ny tribune. Det i vestre korthjørne mulighetene for økt kapasitet ligger, med mindre det også kan være mer å hente over VIP-losjene på SPV.
80
Brann / Re: Mads Sande
September 08, 2023, 11:29:58 AM
Jeg er fornøyd med overgangen, god spiller, med virkelig utgjort at korsbåndet røk i debuten. Brann kommer etter alle solemerker til å hente inn en ny mann som erstatning for Sande, så vi får se om han i det hele tatt har noe i Brann å gjøre i årene fremover.
81
Brann / Re: Mads Sande
September 08, 2023, 11:01:39 AM
Uansett hvordan man vrir og vender på det, så er dette beint frem komplett uhørt og latterlig. Har Branns medisinske apparat sjekket grundig nok før Sande gikk gjennom og visste FKH medisinske apparat mer om Sandes tilstand enn de har fortalt? Det var ikke mange minuttene han spilte heller mot 08 og han har for pokker meg spilt fulle 90-minutterskamper over lengre tid. Det er rett og slett ikke til å tro og nå må han bygge seg opp igjen etter 9 måneders fravær og så kan det komme nye skader eller at samme skade slår seg opp på ny. Horneland har et krav om driftssikkerhet på spillere, det er ikke mye driftssikkert over spillermatriellet Brann har pr dato, det er jo lyskestrekk, kneskader og annet rask over en lav sko!
82
Brann / Re: Brann i media
August 25, 2023, 17:45:58 PM
Pamer er den klart morsomste, hva er det som plager folk? Han imiterer jo alt og alle, Huseklepp, Hornis og hvem det måtte være. Tullehollandsken er genial. Høibråten er også en vittig kar, men i min bok har Pamer mer snert.  Og hvem har fått for seg at Ballspark skal være noe annet enn tant og fjas, sammen med litt seriøsitet? Det er jo derfor podcasten er så populær som den er.
83
Brann / Re: Den Store Stadion-utbyggings-tråden
August 25, 2023, 17:43:05 PM
Lerkendal er uintim, nesten litt stygg og oppdelt, men de har kapasiteten og i fotball har det mye å si for selvfølelsen til supportere, at man har en tilskuerkapasitet som står i forhold til potensialet. Det kan virke som om Brann har et "tak" et godt stykke over dagens kapasitet, om ikke dobbelt, så kanskje 30.000 som kan gå når det virkelig er interessante kamper, i tillegg til at denne antatte totalen løser enten billett ofte eller av og til. Branns kapasitet dekker med andre ord 56% av den potensielle etterspørselen, runder man 20 og kommer seg opp til f.eks 22.000 dekker man 73%. Fiktive tall og mulig tallmagi, men det kan umulig være negativt å gi flere mulighet til å oppleve de virkelig store oppgjørene. Det skaper bare mer interesse, noe Brann kan profittere større på i flere sammenhenger.

Men så var det igjen om det er mulig å utvide med 5.000 til, om grepene som er foreslått på øvre Frydenbø og mellom langsider og Frydenbø er nok til å nå det antallet. Det er vel mer sannsynlig at man kan få plass til 2-3.000 til?
84
Brann / Re: Den Store Stadion-utbyggings-tråden
August 25, 2023, 16:20:01 PM
(jeg har sikkert kommet med innspill tidligere i denne tråden, men her kommer tanker gjort den siste timen)

Brann Stadion slik den er nå eller hva?

Mine 2 cents:

Om det blir noe eller ei av avtalen med Union, kan ha mye å si for hvordan Brann Stadion blir seende ut og hvilken kapasitet anlegget skal få totalt. Brann har begynt å tjene penger nå, både på spillersalg og E-cup, sponsorene strømmer til og det gjør også tilskuerne. Det begynner å bli rift om billetter og det virker som om man stanger hodet i taket og vel så det i de heteste kampene. Man skal selvsagt ikke bygge et anlegg med plass til 30.000  selv om det kan trenges på 16. mai og visse kamper i E-cup kan, men det er helt åpenbart at en høyere kapasitet enn 14.800 på e-cup og 17.000ish (inklusiv passelig populære ståplasser bak på Fjordkraft i serie er for lite)

Det er vel strengt tatt bare i overgangen mellom SPV og Frydenbø noe kan gjøres innenfor dagens takhøyde, hvor mange man kan få plass til om man går like høyt som øverste seterad på Frydenbø vites ikke eksakt, men om man sier 1500 ekstra seter, så blir det 16.300 på E-cup og 18.500 i serie. Det vil jo være noe, men om Union skal ha plass til bygget de håper på, så blir det vel ikke plass til et eneste sete, så spørsmålet er om Brann nå har troen på at de skal bli selvberget slik Glimt og Molde er, at de skal spille E-cup jevnlig, få inntekter derfra og tjene betydelig summer på spillersalg i Wolfe-klassen. Noe som igjen kan investeres i anlegg, både på tilskuerkapasitet, ny hybridmatte og treningsanlegget utenfor. I så tilfelle må avtalen med Union utgå, noe den gjerne blir om de står på sitt og nekter å legge til rett for ny seter i overgangen mellom Frydenbø og SPV.


Biggen sa vel noe om at det kan være mulig å bygge i høyden, hvor og hvordan det skal gjøre vites ikke. Jeg klarer ikke helt å se for meg hvor og hvordan dette skal gjøres. Det eneste måtte være om man bygget mer i høyden på Frydenbø.

Brann Stadion lokalisert et nytt sted vil selvsagt åpne opp for både den ene og den andre tilskuerkapasiteten, men det er ikke ønskelig, da er det heller å foretrekke at man stanger hodet i taket på kapasitet der Brann Stadion alltid har befunnet seg.

Kjør debatt!
85
Jeg tenker på islendingen Bjarnason, om jeg skrev Gunnarsson så var det feil. Brann har frem til de siste signeringen hatt et yngre lag enn Viking og i perider i år har det vært ekstremt, med Kniklas, Torsvik og andre ungfoler på banen samtidig. Men nå er det nok 27+, herfra og ut må det spes må med unge fra eget akademi, samt at man får tak i de neste store på vei opp a`la sønnen til landslagssjefen.
86
Quote from: krakra on August 24, 2023, 13:44:27 PM
Quote from: ACHTUNG on August 24, 2023, 13:23:37 PMSkal Brann ta gull, må de gjøre som Viking og ha en stamme med voksne spillere med mat i, det nytter ikke bare med unggutter på vei opp. Tar Brann gull og får sjansen til å kvalifisere seg til CL vil verdien på spillerne øke betraktelig og det vil også få konsekvenser i positiv forstand på prisen Brann kan kreve på de unge gullkalvene som har sluppet gjennom nåløyet. Det er ikke stort videresalgspotensiale prismessig i Soltvedt, Ulrik Mathisen, Kartum og Berge, men det er slike spillere Brann trenger for å komme med i racet om å ta gull. Om ikke i år, så i 2024. Med de rutinerte ringrevene Brann har fått inn nå, kan Brann kjempe og plassene like bak gull og sølv. 3- eller 4-plass er innen rekkevidde. Så får man passe på å gi Torsvik, Helland, Kniklas (når han er skadefri) og andre unggutter såpass med spilletid at kanskje en av dem kan bli solgt for en hyggelig sum i 23 eller 24. Det er helt åpenbart at Brann må tenke plassering på tabell også, ikke bare utvikling av ungguttene, for fokuserer man på det siste, ender man opp som Stabæk, 08, LSK eller Godset, som får helt ok summer, men ikke i samme liga som Molde, Glimt og RBK, i og med at man befinner seg i ingenmannsland midt på tabellen. Topp 3 er alfa omega.
Hvilke spillere vil du beskrive som Vikings nøkkelspillere, og hvor gamle var de da Viking hentet dem?

Gunnarsson (20 år)
Solbakken (21 år)
Brekalo (22 år)
Nilsen Tangen (18 år)

(Alder da de debuterte for Viking)

Er dette spillere som er viktige for dem?

Dette er aldersgruppen Brann bør fokusere på når de henter spillere. Og de bør hente spillere i et perspektiv på 2-4 år. Det vil si at de henter spillere ut ifra hvor god de mener de kan bli for klubben om 2-4 år. Ikke denne våren. Noen vil bli solgt og genere inntekter kjapt, andre vil utvikle seg til å bli nøkkelspillere for oss. Så er det noen som ikke vil slå til.

Dette vil koste oss resultater på kort sikt, men når det begynner å bli en flyt i det så vil det ikke bare gjøre oss til et topplag. Det vil også gjøre oss stabile. For man har en flyt der nye spillere tar steget opp når nøkkelspillere forsvinner.

Dette gjorde Brann i 2020/2021. Da ble spillere som Mathias Rasmussen, Ole Didrik Blomberg, Felix Horn Myhre, Japeth Sery Larsen og Wassberg hentet. Man hentet også opp spillere som Heggebø og Wolfe fra akademiet. Spillere som har vært helt sentrale i den suksessen vi har opplevd i år, og også generert 40 millioner i spillersalgsinntekter. Etter at Jimmy og Horneland tok over har fokuset i spillerlogistikken i mye større grad vært å hente spillere som kan løfte oss på kort sikt. Med en gang. Utviklingspotensiale og perspektiver på mer enn et halvt år fram i tid har blitt forkastet. Det gir kanskje enda bedre resultater akkurat i år, enn det ville vært å følge utviklingslinjen, men jeg er ganske sikker på at konsekvensen blir at vi er dårligere i 2025 enn vi er i år.

Viking har flere godt voksne spillere og da tenker jeg på Bjørshol, Tripic, Salvesen, Gunnarson m.fl. I likhet med Brann har de selvsagt yngre spillere som også slipper til, men det er den godt voksne garden som gjør at Viking får det solide preget de har, Tripic primært. Det er hevet over enhver tvil at Torsvik og kanskje også Kniklas hadde vært i elleveren, om de hadde vært skadefri.
87
Brann / Re: Dame-fotball i Brann
August 24, 2023, 15:00:04 PM
Jeg har ikke kapasitet til å følge mer enn A-laget til Brann herrer, det holder plenty. Jeg fatter ikke og begriper at folk har kapasitet til i tillegg å dedikert følge utenlandske lag, primært engelske.
88
Skal Brann ta gull, må de gjøre som Viking og ha en stamme med voksne spillere med mat i, det nytter ikke bare med unggutter på vei opp. Tar Brann gull og får sjansen til å kvalifisere seg til CL vil verdien på spillerne øke betraktelig og det vil også få konsekvenser i positiv forstand på prisen Brann kan kreve på de unge gullkalvene som har sluppet gjennom nåløyet. Det er ikke stort videresalgspotensiale prismessig i Soltvedt, Ulrik Mathisen, Kartum og Berge, men det er slike spillere Brann trenger for å komme med i racet om å ta gull. Om ikke i år, så i 2024. Med de rutinerte ringrevene Brann har fått inn nå, kan Brann kjempe og plassene like bak gull og sølv. 3- eller 4-plass er innen rekkevidde. Så får man passe på å gi Torsvik, Helland, Kniklas (når han er skadefri) og andre unggutter såpass med spilletid at kanskje en av dem kan bli solgt for en hyggelig sum i 23 eller 24. Det er helt åpenbart at Brann må tenke plassering på tabell også, ikke bare utvikling av ungguttene, for fokuserer man på det siste, ender man opp som Stabæk, 08, LSK eller Godset, som får helt ok summer, men ikke i samme liga som Molde, Glimt og RBK, i og med at man befinner seg i ingenmannsland midt på tabellen. Topp 3 er alfa omega.
89
Brann / Re: Billettsalgstall
August 24, 2023, 09:05:06 AM
Det er uansett uaktuelt å betale 3000,-, 600,- pr kamp, 350,- ekstra pr kamp slik prisen er nå. Dagens p-kortere har et lavere snitt enn 250,- pr kamp, "vi" kan finne oss i å betale 250,-, dvs 1250,- på det som gjenstår. Og så betaler vi pålydene pr billett i gruppespill, om det er 300, 400 eller hva.
90
Brann / Re: Billettsalgstall
August 24, 2023, 08:01:20 AM
Partoutkort? 5 hjemmekamper igjen og det koster 3000 med P-kort på f.eks felt A på SPV. 600,- pr billett? Det er vel på tide at Brann justerer prisen i forhold til antall hjemmekamper som gjenstår....
91
Kamper / Re: AZ Alkmaar - SK Brann 24.08 kl 20:45
August 24, 2023, 07:39:38 AM
Det er ikke et jordskjelv om Brann går videre på bekostning av AZ, der Alkmaar er i sesongen pr dato vs Brann, så er ikke forskjellen himmelvid, jeg tror sjansene er gode for at Brann skal kunne ha like gode muligheter som AZ til å avansere. Jeg tipper det ender uavgjort ikveld og så kan alt skje hjemme på Stadion.
92
Brann / Re: Dame-fotball i Brann
August 24, 2023, 07:12:48 AM
NB! Dette er ikke skrevet for å harselere, dette er noe som har "plaget" meg lenge når det gjelder damefotball: Det må være mulig å tilpasse fotballmål til snitthøyden på kvinnekeepre internasjonalt. Man kan ikke ha samme mål som herrer, det fungerer ikke. Har sett på flere høydpunkter fra VM-kampene for damene nylig og det er ikke ok at den vietnamesiske keeperen bare må stå og se på at slappe skudd treffer tverrliggeren. Alle mål er flyttbare, det må gå an å sette inn litt smalere og lavere mål inn når det er damekamp.

Les denne: https://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-7054505/Chelsea-Women-manager-Emma-Hayes-calls-nets-smaller.html

På de fleste treningsanlegg for breddelag har man 11er-mål, 9er-mål, 7er-mål og 5er-mål, man bør få inn en ny størrelse et sted mellom 11er og 9er.
93
Brann / Re: Billettsalgstall
August 23, 2023, 10:52:23 AM
Quote from: Gulløl on August 23, 2023, 10:37:21 AMBillettsalget går så det griner etter at det åpnet kl.10.00. Frydenbø ble utsolgt på null komma niks.

Fjordkraft er ikke mye igjen, mest på felt H mot Frydenbø ellers ganske lite igjen. Felt D og C er avsatt til bortesupportere. Hjemmefeltene blir nok utsolgt i dag for plasser ved siden av hverandre.

Sp.V tribunen kun litt mengde helt på endene. Blir utsolgt i dag for plasser ved siden av hverandre.

BT tribunen er det mest billetter igjen på men det går unna der også. Kanskje noe ledig ved siden av hverandre i morgen også ??

Det er virkelig både Conference League og Brann feber i Bergen med omegn, samtidig !
Dessverre blir det nok ganske mange som ikke får billett til denne kampen, tror dette er en kamp Brann kunne solgt 20.000 billetter til.


Ja, det kjøret er greit at man slipper.
94
Brann / Re: Billettsalgstall
August 23, 2023, 10:51:24 AM
Quote from: Nixon on August 22, 2023, 19:23:16 PMGodt med billetter i boks! Men da må neste jobb være å finne noen som du kan gi vekk lørdagens billetter til dersom du ikke skal bruke de selv.

Det skal jeg selvsagt forsøke på!
95
Brann / Re: Joachim Soltvedt
August 22, 2023, 17:48:26 PM
Brann får litt av et arsenal med Soltvedt på plass, det kan bli et helvete for motstanderlagene å forholde seg til både Branns kneblende angrepsspill, med mye småspill i motstanders 16-meter og innsvingere fra Kartum, Soltved og Castro.
96
Brann / Re: Billettsalgstall
August 22, 2023, 17:44:08 PM
Quote from: Nixon on August 22, 2023, 15:17:06 PMMen fortsatt ingen grunn til å føle at man kjøpe damebillett for å få noen seter på rad.

Jeg hadde ikke tålmodighet nok og endte opp med å kjøpe 3 billetter, to voksen- og 1 barnebillett, til Brann - Lyn, med den tanke at man da ville få tilgang til samme antall når man kunne benytte seg av forkjøpsretten idag fra kl 10. Fant raskt ut at det ikke var noe tak og fikk has på 6 billetter på vår faste seksjon og på en rad vi ofte sitter på. Jeg og en kompis stod bak kjøpet og de 4 andre er med på å spytte i ekstra i forhold til pris 300, slik at vi deler på de 400 kronene. Da vet man uansett at ved neste korsvei, om Brann velger å kjøre tilsvarende med å blåse opp billettsalget til en damekamp, da holder det å kjøpe 1 billett.

Uansett godt å slippe "får-jeg-billett-til-Alkmaar-nervøsiteten" , nå er det bare å ha fokus på kampen på torsdag og at håpe at de får med seg et skapelig resultat hjem, enten uavgjort eller ettmålstap.
97
Brann / Re: Dame-fotball i Brann
August 21, 2023, 16:20:52 PM
Jeg vil gjerne at pengene jeg bruker skal gå direkte og øremerket til Brann herrer, ikke ok at man blir påtvunget å subsidiere kvinnelaget for å være garantert billett til Alkmaar. Med billettkrøllet fra 16ende, der billettene ble revet bort før man fikk sagt A og når man ikke fikk kjøpt billetter når man først var inne og hadde huket av, så er den eneste måten å rulle på å bite i det sure eplet og gå til innkjøp av billetter til Brann - Lyn. Men dette bør Brann aldri gjøre mer.
98
Brann / Re: Dame-fotball i Brann
August 21, 2023, 12:51:41 PM
Quote from: David on August 21, 2023, 12:23:47 PMFolk burde heller sette pris på at det for første gang på 12-15 år er litt rush for å faktisk se Brann, heller enn å begi seg ut på en tirade mot damelaget fordi det tidvis kan være vanskelig å skaffe seg billetter. Jeg ser ikke helt sammenhengen.

Og hvis en kamp er viktig nok til at man gjerne vil gå om man får fire seter i bredden, men ikke viktig nok til at man vil ta til takke med enkeltbilletter, så var den kanskje ikke så viktig likevel.

Jeg følger kun 1 lag, og det er Brann og om man må gå mer i detalj A-laget for herrer, det som har eksistert siden 1908. Jeg kan ikke se hvorfor jeg skal være nødt til kjøpe billett til en kamp mellom Brann damer og Lyn damer for å være sikret billett, damelaget har jo ingentig med Brann herrer å gjøre. Her blir det kanalisert inn penger til Brann damer på fullstendig feil premisser, og for å svare på din melding om at man kun er interessert i å gå om man kan sitte 4 i bredden og ikke enkeltvis, så svarer jeg med at om ikke Brann kan få folk på tribunene til Brann - Lyns damer pga kampen i seg selv, da kan det bare være, for de ender bare opp med x antall solgte billetter som ikke vil bli benyttet.
99
Brann / Re: Dame-fotball i Brann
August 21, 2023, 10:16:12 AM
Jeg er heller ikke en pekepinn på interessen, men jeg merker at jeg er villig til å gå lengre enn før for å skaffe meg tilgang til Branns kamper, spesielt etter at 16ende gikk i vasken pga billettkaoset. (det ordnet seg til slutt da en kompis fikk tak i sponsorbilletter) Jeg tror uansett at 9-10.000 er villig til å strekke seg, så blir det et jag for å sikre seg adgang på det antallet som gjenstår. Det kan bli tøft å sitte flere ved siden av hverandre, kanskje man klarer å få 1-2 billetter?
100
Quote from: Lasaron on August 21, 2023, 08:55:58 AMCastro imponerer meg, for han ser ikke god ut. Han gjør ikke det.



Hva er det du skriver her? Er det Castros fysiske forfatning? Husker ikke du hva Kvisvik utførte, på tross av sin chubbyness? Og Castro er vel cirka 3 ganger mer mobil enn Kvisvik og han har den samme gudbenådede pasnings- og skuddfoten. På sitt beste er Castro Branns beste spiller.