• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - ACHTUNG

101
Brann / Re: Billettsalgstall
August 21, 2023, 09:29:50 AM
Og for å gjøre det enda trangere, så har Brann prestert å gi forkjøpsrett til billettkjøperne til Brann - Lyn. Et horribelt trekk.
102
Brann / Re: Dame-fotball i Brann
August 21, 2023, 09:00:37 AM
Så må man kjøpe billett til Brann - Lyn for å unngå billett-tullet som de fleste opplevde 16-maikampen. Snakk om å blande poteter og epler, Brann damer og Brann skal holdes separat, de skal ikke ha noe med hverandre å gjøre og så presterer Brann å nærmest tvinge supportere som har null interesse for kampene til Brann damer å kjøpe billetter til en kamp de ikke kommer til å gå på, for å sikre seg billett til Brann - Alkmaar. Dersom det nå blir en del tusen, ekstremt sett 8-10.000, da skal ikke Sverdrup og Kalvenes trekke frem det tallet som et bevis på at interessen rundt Brann damer er glødende. For det er den ikke og jeg kan ikke fatte og begripe hvorfor man har brukt penger og ressurser på egne damegarderober i Fjordkraft. De kampene de får spille på Stadion, da kunne de fint ha brukt garderoben til herrene, det er rett og slett tull og tøys mye av det som har skjedd etter sammenslåingen. Med all respekt. Skal man få opp interessen, om det noensinne blir mulig, så er ikke dette veien å gå, at man på død og liv skal sidestille og likestille med herrelaget. Det er to vidt forskjellige verdener. Jeg tror faktisk at Sandviken gjorde en feil da de gikk inn i Brann og måten det har skjedd på, der det har vært åpenbare gnisninger, der Horneland & co har vært ganske så forbannet på mye av det som har skjedd og hvordan det har blitt tatt seg til rette, så blir det ikke bra. Det toppet seg da sulliken av en amerikansk trener kalte Brann herrer for et utviklingslag.

103
Brann / Re: Billettsalgstall
August 18, 2023, 13:03:50 PM
Nok om spørsmålene til hollenderen, hva er status på billettsalgstall til AAFK på søndag?
104
En enormt god prestasjon av Brann, spesielt når Warming måtte av og de klarte å ro det hele i land også med Finne litt på felgen, Heltne var vel også skral mot slutten, men likefullt stod de av og vant sammenlagt fortjent.

Og for et vanvittig mye mer trøkk det var med Store Stå nede bak mål! Nesten dobling av lydvolum og hvem skulle tro det, i og med at mange mener at det gir bedre lyd å stå like under taket. Gjør hele nedre om til ny Store Stå er mitt forslag.
105
Brann / Re: Billettsalgstall
August 17, 2023, 10:11:03 AM
Brann bør jobbe for å få inn 2-3000 flere sitteplasser, på et eller annet vis, ideelt sett i overgangene mellom langsidene og Frydenbø. Brann er den klubben i Norge med klart størst publikumstrykk og potensiale, RBK har 21.300, i det minste burde Brann hatt 18-19.000. Det hører ikke hjemme at vi har samme kapasitet som Viking og bare litt mer enn Molde.
106
Brann / Re: Billettsalgstall
August 17, 2023, 08:15:18 AM
14.800 i kapasitet på E-cup er stakkarslig lite.
107
Brann / Re: Billettsalgstall
August 16, 2023, 11:31:59 AM
Er det slik i Europa at prosentandelen med bortebilletter er fast uavhengig av størrelsen på bortefølget? 700 billetter er det vel på Branns bortefelt og da må det vel i tillegg tas av kapasiteten ellers like ved? 16.300 er dagens kapasitet minus ståplasser bak Fjordkraft, med 14.000 hjemmebilletter, er da 2.300 reservert Arouca?
108
Brann kommer til å velge hybrid uavhengig av hva, men det vil helt klart få store konsekvenser for breddeidretten og dermed treningsvilkårene for fremtidens toppspillere. Man får håpe at det miljøvennlige alternativet blir såpass bra at det lar seg gjøre å trene året gjennom for bredden.
109
Har både BA og BT, så det er brillefint at det blir BA.
110
Brann / Re: Billettsalgstall
August 08, 2023, 17:07:19 PM
Quote from: Gulløl on August 08, 2023, 08:36:49 AM
Quote from: Hickok on August 08, 2023, 07:56:33 AMDa er det tett oppunder 7.000 solgte, passerer nok i dag. Er vel mye som tyder på at 10.000 blir passert til kampstart, i hvert fall om ikke været blir alt for ille.
En noenlunde jevn kamp i Portugal og ikke mer en maksimum et tomålstap gir en bra mulighet for avansement, noe som jeg tror kan kan gi over 12.000. Et braktap så har vi nok mer en nok med å klare 10.000.

Tomålstap innebærer null avansement
111
Brann / Re: Aune Selland Heggebø
August 08, 2023, 17:06:19 PM
Med Heggebø som konkurrent er det ingen diskusjon. Det skjer så mye rundt og med Finne, de to som kom mot Ham-Kam hadde aldri kommet uten Finnes prestasjon. Samtidig har han falt i kvalitet på målfronten, der må det komme noe snart.

Edit: Fikk ikke med meg at Myrlid var leid ut til KIL, bra mulighet for ham det
112
Tifo, sanger o.l.... / Re: Tribunekultur
August 07, 2023, 13:39:57 PM
Det var et ekstremt volum på spesielt den der karen med ropert roper B, deretter R..... og Brannpublikummet gjentok, helt hinsides høyt.

113
Brann / Re: Moonga Simba
August 07, 2023, 13:36:53 PM
Hva er det som feiler BAs børspanel som har gitt Simba elendig kritikk og bare terningkast 4?
114
Brann / Re: Aune Selland Heggebø
August 07, 2023, 13:36:00 PM
Aune har vel endt opp med å bli en squad-player, en spiller det er greit å ha på banen når man ønsker å holde ballen i laget høyere oppe i banen, i kamper Brann leder og det gjenstår få minutter. Finne som midtspiss er ubestridt og det er utopi at Heggebø skal være med i kampen om en av flankespissene. Jeg må ellers innrømme at jeg ikke går i taket av at Heggebø blir foretrukket foran Myrlid, som jeg følte var på gang med de innhoppene han fikk, en spiller som faktisk kan presse Finne litt på målfronten. Med Heggebø får man inne en rusten, tung og forutsigbar spisstype som det ikke lukter mål av. Men det blir vel som med Hjorteset og andre, når man nå har sikret Myrlid på proffkontrakt, får de ikke lenger de nødvendige innhoppene, så etterhvert blir det vel utleie på både ham og andre, igjen.
115
Takk for svar, det er nok sannsynlig at BT får sende og så kan de som ønsker tilgang til all norske lags kamper i Europa kjøre VG+.
116
Brann / Er det kun VG+ som viser Brann borte i Europa?
August 03, 2023, 19:15:57 PM
Ser at det kun er VG+ som har tilgang til kampene Glimt, RBK og Molde spiller og må da gå ut fra at for å se Branns bortekamper i Conference League, så må man betale minimum 360,- for 6 måneder. Ingen psykopris, men er det noen som vet om BA, BT eller andre kommer til å få tilgang evt om jeg ikke har lett nøye nok på Viaplay, 2Play, Discovery+ etc ....
117
Brann har ingen målgjørere utenom Finne og Castro, og nå har også Bård begynt å bomme, her må Horneland sette spillerne på ekstratrening på avslutninger, det er rett og slett uholdbart det som blir levert.
118
De virker solide de, men jeg tipper Horneland ønsker seg keepre med mer rutine, keepre som har vært ute en vinternatt før. Og jeg tror faktisk at Horneland kan være såpass kynisk at han gir Jimmi beskjed om at det må signeres en ny utfordrer til Dyngeland om han mener at Dyngeland ikke leverer.
119
Bør Brann vurdere å gå til innkjøp av en utfordrer til Dyngeland nå i sommer, i og med at Holmen er på utgående i år og ikke er i nærheten av å pushe den nyss landslagsuttatte? For det Dyngeland leverte mot VIF var skremmende dårlig, både på headingen der han både står feilplassert og viser sin manglende rekkevidde og på skuddet som går rett mellom hendene på ham til 2-3? Brann har til nå ikke blitt straffet for Dyngelands mangler, men i og med at vi har mistet nøkkelspillere og nøkkelspillere (Ruben) er ute med skade, så blir Brann angrepet i mye større grad enn tidligere i sesongen. Jeg lurer på om den manglende konkurransen fra Holmen ikke gjør noe godt for Dyngeland.
120
Dette tilfører bare mer bensin til en kamp som kan bli morsom. Her er det bare for Brann å angripe og være med på leken, det er ingenting å tape!
121
Quote from: Nixon on July 11, 2023, 13:32:36 PMPå den positive siden melder Heggebø at han er klar til kamp. Et stykke unna 90 minutter, men klar til å bidra.

Positivt! Med Myrlid og Heggebø har Brann to gode alternativer til og ved siden av Finne.
122
Brann / Re: Sivert Heltne Nilsen
July 11, 2023, 20:09:47 PM
Det slo meg under pressekonferansen, når Horneland sa at han også hadde vært frustrert og litt senere at han ikke hadde tenkt å stikke av, at man kan lure på om det ikke bare er Heltne som kunne tenke seg bedre betingelser. Horne tjener etter det man får opplyst mindre enn Heltne, kanskje Jimmi burde ha premiert Horneland for både cupgull og med trygg plass på tabellen, med en lønnsforhøyelse? Kanskje være litt i forkant før andre og større klubber kommer på banen?
123
Brann / Re: Sivert Heltne Nilsen
July 11, 2023, 18:02:08 PM
På et eller annet tidspunkt må Brann bli vant til å spille uten kvalitetene Heltne besitter, for på tross av at han og onkelen pr dato er Bergens største klessetryner, så har han noe mange andre norske midtbanespillere har. Men Heltne varer ikke evig og det hadde vært fantastisk om Horneland hadde klart å bygge opp en ny, dynamisk midtbane uten sutrekoppen. Jeg tenker Hjorteset, bare spille ham inn så mye som mulig i Sivert-rollen. Med 24 poeng og bare 9 poeng til for å unngå kvallik og nedrykk, så er kanskje tiden moden. Så kan Heltne være med som back up ut sesongen.
124
Brann / Re: Sivert Heltne Nilsen
July 11, 2023, 11:05:32 AM
Det jo i teorien predikanten som lager støyen, selv om bløffmakeren er den som bestemmer hva predikanten skal predikere, så Brann kan vel ikke ta bløffmakeren på noe og at agenter skaper uro er jo ikke noe nytt.
125
Brann / Re: Sivert Heltne Nilsen
July 11, 2023, 09:50:39 AM
Jeg ser ikke for meg at Løgneren er i Brannstallen i 2024, det har rett og slett gått så langt nå, det har blitt så utrivelig at pendelen umulig kan snus tilbake. Brann bør uansett holde på Heltne, slik PSG, uten sammenligning for øvrig, har gjort vs Neymar, som er hatet av PSG-fansen pga at han ønsker seg til Barca. Men igjen, Brann kan ikke sammenlignes med PSG, de vasser ikke i penger slik PSG gjør, så på et punkt må tråden kuttes. Det kan tenkes at en fristilling av Heltne etter sesongen kan være løsningen og da har nok Elfsborg-toget gått. Denne fristillingen må det forhandles om med Heltne og det bør ikke være aktuelt å gi ham 10-12 måneder med etterlønn, her må han rett og slett få tilbudet om å bli fristilt uten etterlønn, men med mulighet til å skaffe seg sign-on-fee og en fornuftig lønn, i en eller annen klubb, enten norsk eller utenlandsk.
126
Brann / Re: Sivert Heltne Nilsen
July 10, 2023, 21:55:03 PM
Dette kommer til å merke Sivert i hans videre Brannkarriere, hvor lang den måtte bli.
127
Brann / Re: Sivert Heltne Nilsen
July 10, 2023, 20:43:46 PM
Heltne var i ferd med å bli Branns Bryan Robson, Branns Gerrard, Brann Frank Lampard, klubblegende, nå ender han opp med å bli en spiller som kan forlate Brann i skam og vanære, som en forhatt tidligere Brannspiller. Han brenner absolutt alle broer, Heltne må være en kronidiot av de sjeldne. Og så har man KRF-onkelen som rører og tuller til alt. Ut med pakket! Men ikke nå, ikke til Elfsborg, la ham bare pines og så får vi dra nytte av ham om han er i stand til å levere.
128
Brann / Re: Sesongen 2023
July 10, 2023, 14:22:35 PM
Fins det ikke en egen tråd om værhanen Heltne Nilsen et sted?
129
Børsting er for Horneland hva Gilli var for LAN, en spiller uten de helt store kvalitetene, men med god defensiv innsats, som gjerne blir foretrukket foran mer kreative spillere.
130
Spørsmålet i retrospekt er hvor lurt det var å ha en spiller med hodet andre steder enn i Brann, på banen mot Viking. Rasmussen er heller ikke så uunværlig at han MÅTTE spille mot Viking. Rasmussen har egentlig levert godt under pari i hele år og det var vel bare kronen på verket at han endte opp med å sabotere kampen ved å lage en fullstendig unødig straffe. Og så kan man lure på hvorfor Børsting er den første Horneland setter inn når publikumsspilleren Castro blir byttet ut? Børsting har ikke noen egenskaper, bortsett fra at han er god i presspill, som gjør at han har noe i elleveren å gjøre. Hvorfor ikke Ulrik Mathisen eller en annen med skarpere gen offensivt?
131
Brann / Re: Overganger sommer 2023
June 21, 2023, 09:19:27 AM
Rent umiddelbart jublet jeg da jeg leste at det har blitt lagt inn bud på Rasmussen og jeg tenkte som andre her "selg, selg, selg!" da jeg så prisen 12 mill, men samtidig bør Brann ha is i magen og prøve å få jekket prisen opp ideelt sett nærmere 20 mill. Rasmussen har, etter min mening vært elendig i flere kamper i år, jeg tror laget kan ta nye steg om Hjorteset blir faset inn eller om Kniklas blir kjørt som indreløper, spennende!
132
Brann / Re: Bård Finne
June 11, 2023, 10:07:25 AM
Får Finne et lukrativt tilbud og Brann en god pris, så er Finne historie og det har jeg all mulig forståelse for.
133
Brann / Re: Billettsalgstall
June 11, 2023, 10:05:54 AM
Brann har rett og slett jobbet elendig inn mot denne kampen, det nytter ikke bare med noen Gwitter-mekdijger her og der. BT og BA har heller ikke imponert.Tviler ellers sterkt på at det tapes tilskuere til Pride.
134
Quote from: Corran on June 08, 2023, 13:56:27 PMSkjønner ikke de som vil ha Palle og Thore inn som stoppere.
Om Larsen og Ruben kan spille så få de innpå. Er 14 dagers pause etter denne kampen.

Thore P er ikke noen stopper og selv om det var heltemodig mot rbk så var det ikke bra hele tiden og han og Palle er rett og slett ikke gode nok.

Castro viste absolutt ingenting mot aafk som tilsier at han bør starte kampen



Thore P var en åpenbaring, jeg velger lett ham i tospann med enten Ruben eller Serry.
135
Brann / Re: Billettsalgstall
June 09, 2023, 09:57:46 AM
Hvorfor er ikke Brann, BT og BA mer på vs LSK-kampen? Det jo plenty å spinne på; laget vi slo i cupfinalen, det er et av lagene vi kjemper med i en evt medaljekamp og så er det et tradisjonsrikt oppgjør. Kanarifansen kommer garantert til å stille med en anseelig gjeng også.
136
Mathias Rasmussen er nok en liten hodepine for Horneland for tiden. Han leverer målpoeng og er ekstremt viktig i det kreative som skjer når det er trange rom og motstander står i egen 16, men han scorer ikke mål lenger og cornerne han slår er alt for ofte elendige, treffer motstander som står mellom 16 og målstolpen igjen og igjen. Får han seg et mål kommer han til å slå ut i full blomst, håper han får seg en putting på søndag.
137
Brann / Re: Billettsalgstall
June 08, 2023, 08:48:33 AM
For å nå målet om fullt hus på ny, så bør Brann, BT og BA kjøre ekstra fokus nå inn mot LSK på søndag. Det er ingen selvfølge at man får inn 3000 til, nå er cupkampen mot AAFK historie, bring on LSK!
138
Tifo, sanger o.l.... / Re: Tribunekultur
May 30, 2023, 12:33:37 PM
Quote from: Hairway to steaven on May 29, 2023, 23:29:03 PMBrann har kanskje Norges beste publikum. Men det betyr ikke det samme som Norges beste fans.

Uansett om det er 7000 eller fullt hus. Så må ansvaret for å lage koket ligge hos Frydenbø.

Det store publikumet som er vanlige folk og familier klarer ikke skape koket. Det må Frydenbø skape og så kan resten hive seg på.

I dag hørte vi på BT nesten bare Kjernen.

Det skulle bare mangle når du har dem vegg i vegg. Fra SPV der vi sitter hørte vi kun Brannfansen og det var HØYT. Vi lo godt da Kjetil Rekdal hedersmann ble sunget, den var det klasse over. Mye av snerten fra BST-tiden virker å være tilbake, mer humor i sangene, faktisk litt Klanen-klasse til tider. For det kan VIF-fansen, de kan det med humor og ironi, det elementet virker å være på vei inn blant de syngende blant Brannfansen også. Kudos for det.
139
Var ikke på Ullevaal, men på TV hørte man null til LSK-fansen, men massivt mye mer fra Brannhold. Trommen til LSK-fansen hørte man hele veien, men lite til allsangen. Hørte ellers mer av VIF da de var på besøk enn RBK og faktisk også er fra Stabæk enn trønderne, fra der vi sitter på SPV. Det kan jo tenkes at bør være flere forsangere over hele Frydenbø, som koordiner seg imellom? Men generelt vil jeg si at trøkket er meget, meget bra fra Frydenbø mot SPV. At BT på motsatt ikke hører like godt er ikke unaturlig, der får de bortefansen inn fra venstre. Men la merke til at det var mindre lyd fra Felt Z og det kan ha å gjøre med at ikke alle faste har partout og at på de store kampene kommer det inn flere medgangs.
140
Serry og Ruben er det selvsagte stopperparet, men Pedersen må inn og det blir garantert som erstatter for Wolfe. Hvis Wolfe hadde blitt værende, hadde Crone røket til. Dansken gjør mye rart, taper alt for ofte ballen og gir motstander overganger. Om det ikke bedrer seg, så kommer det nok inn en ny mann i hans plass.
141
Brann / Re: Bård Finne
May 30, 2023, 10:47:11 AM
Quote from: esp123 on May 30, 2023, 10:42:23 AM
Quote from: ACHTUNG on May 30, 2023, 10:29:42 AMDet er en god grunn til at han ble hentet til Køln som 18-åring, Finne har noe ikke alle andre norske spisser har. Haaland befinner seg oseaner foran og over Finne og andre, men i feltet bak står ikke Finne tilbake for noe av det Sørloth og andre leverer. Man kan vel dra det så langt at Finne pr dato er den beste midtspissen etter Haaland. (Pellegrino er jo ingen midtspiss, han er en flankespiss som bøtter inn mål)
Tror vi skal roe an litt her. Sørloth har tosifret mål i La Liga. Strand Larsen har vist lovende takter i Celta. Tobias Lauritsen har 17 målpoeng for Sparta Rotterdam i Eredivisie. Det er mange om beinet på landslaget.


Jeg er overbevist om at Finne kunne levert tilsvarende som herrene du nevner, på et større lag som passer ham, i en større liga. Solbakken har i motsetning til forgjengerne mer respekt for det som blir levert i Eliteserien, se ikke bort fra at han kan overraske i kommende uttak. Jeg er obs på at det er lett å ta av og overdrive prestasjoner nå som Brann er i dytten, men det er høykvalitet på det Finne gjør for tiden.
142
Brann / Re: Bård Finne
May 30, 2023, 10:29:42 AM
Det er en god grunn til at han ble hentet til Køln som 18-åring, Finne har noe ikke alle andre norske spisser har. Haaland befinner seg oseaner foran og over Finne og andre, men i feltet bak står ikke Finne tilbake for noe av det Sørloth og andre leverer. Man kan vel dra det så langt at Finne pr dato er den beste midtspissen etter Haaland. (Pellegrino er jo ingen midtspiss, han er en flankespiss som bøtter inn mål)

PS! Det står ingenting om når landslagsuttaket til kampene mot Skottland og Kypros blir presentert, men forrige presentasjon skjedde 11 dager før kampene mot Spania og Georgia, så det er vel ikke utenkelig at det vil komme en pressekonferanse 5-6 juni? Etter min ukvalifiserte mening bør det i tillegg til Finne, være rom for å vurdere også om Sivert Heltne Nilsen kan tilføre noe, Wolfe er jo på U21 men kan vurderes på A, i tillegg til jeg håper og tror at Solbakken følger med på Blombergs utvikling. Dyngeland faller nok gjennom pga rekkevidden. Om Mathias Rasmussen hadde hevet spillet sitt og begynt å plukke målpoeng kan han komme i diskusjonen også, Felix er der allerede, men jeg tipper han er en som lett blir oversett, selv om han er skarp som juling for tiden.
143
Brann / Re: Billettsalgstall
May 30, 2023, 10:24:50 AM
RBK hadde etter det jeg forstår 500 på plass av 800. Det innebærer m.a.o at maks kapasitet er 17100+? Har Brann vært for rause på bortefeltet? Nei, det er helt åpenbart at det trengs flere seter og ståplasser, overgangen fra SPV til Frydenbø må utnyttes på et eller annet vis, om det "bare" blir 1000 ekstra. 18.000 vil ikke stagge riften overhodet.
144
De må nok ta et skifte, for Rekdal har kjørt seg fast vs fansen og da er han ferdig. Det herlige er uansett at det vil koste RBK dyrt, nok en gang, i og med at Rekdal og Frigaard har meget godt betalt.
145
Og når man snakker om RBK, så er de virkelig på gang og kan bli farlige om Rekdal får tid. Laget har flere ekstremt ballsikre og løpssterke unggutter, på 2-0 til Brann så man virkelig hva som bor i laget, da var RBK et ekkelt lag å møte, Brann hang ikke med til tider. Men der i gården sparker man trenere for langt mindre, så Rekdal er nok ferdig og RBK tuller videre, med ny mann inn og alt må startes fra scratch. Og godt er det, hehe!
146
Dyngeland: Elendig på innlegget han ikke når og som Nypan feiltimer headingen på, i tillegg er han for upresis med oppspill og nonchalant, men veldig god i den kritiske fasen av kampen.

Crone: Slurvete i pasningsspillet, RBK fikk flere overganger på danskens slurv.

Pedersen: En åpenbaring, trygg med ball og lar seg aldri stresse, faktisk så god at han bør inn i startelleveren.

Pallesen: Hans beste kamp på lenge, ingen feil, vond å møte og vant viktige hodedueller i egen 16, i tillegg til redning på strek, klassekamp.

Wolfe: God som vanlig.

Felix: God som vanlig.

Rasmussen: Når skal en annen spiller få overta Branns hjørnespark? 7 av 10 går jo for lavt og rett i motspillere! Noen merkelige pasningsvalg innimellom, av og til drar han alt for hardt i, som i 1. omgang der han drar til i stedenfor å slå en vektet gjennombruddspasning til Finne. Men så gjør han det geniale, som på 1-0 og med flere flott fremspill i 2. omgang. Jekyll & Hyde, men alt for god til å sette ut.

Heltne: Hjertet i Brann, klassespiller, mye bedre med ball enn mange vil ha det til.

Børsting: At han er i startelleveren i kamp etter kamp vet Horneland bedre enn oss, jeg skjønner det ikke. En veldig ålreit kar, men det i seg selv er ikke nok, han er rett og slett ikke god nok til å forsvare en plass i elleveren. Her må Castro eller Kniklass få plass.

Finne: 28 år, men bør være på blokken til utenlandske klubber og bør også tas inn i landslagstroppen.

Blomberg: Branns mest spennende spiller, han har internasjonalt snitt og nå som han har fått hull på byllen i Eliteserien kommer det til å bli mer, mye, mye mer. Vil faktisk våge påstanden at han, ved siden av Heltne, Finne og Serry er en av Branns 4 beste spillere. (litt hipp som happ hvem av de 4 man mener er best)
147
Brann / Re: Billettsalgstall
May 24, 2023, 11:41:31 AM
Da er det vel ikke lenge før ståfeltet bak på Fjordkraft legges ut for salg, noe det burde ha blitt allerede, i og med at det ikke vil forpurre for salget av de setene som står igjen.
148
Brann / Re: Bård Finne
May 23, 2023, 07:19:57 AM
Bare for å radbrekke enda mer:

"Her kommer Finne igjen,
opp med humøret min venn!"
Og så direkte på "og hei og diditt, og hei og diditt, og hei!"
149
Brann / Re: Bård Finne
May 22, 2023, 17:46:48 PM
Quote from: Huff on May 22, 2023, 14:17:41 PMNachspiel, nedrykk nederlag
kvalme, fysisk ubehag
alt det der er glemt i dag
for Finne skorer mål!




 ;D
150
Brann / Re: Billettsalgstall
May 22, 2023, 12:52:59 PM
Det sammen med eventuell kapasitetsøkning i overgangene fra langsider og Frydenbø?