• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - ACHTUNG

21
Brann / Skader og karantener 2018
May 14, 2018, 13:56:34 PM
I og med at det drar seg til nå med skader og etterhvert, dessverre, suspensjoner, kan det være greit å ha en viss koll på hvordan det ligger an.

Skader:

Teniste, med brudd i noen ryggbein, samt hånd. Ute av spill ut mai?

Barmen, vridning i kne, som var blitt langt bedre dagen derpå. Hatt hatt mye kampbelastning i det siste og kan
bli hvilt 16 mai og eventuelt også borte mot LSK 21/5? Men det vil ikke forundre meg om Barmen er og spiller begge. Fordelen med at han hviler, er at han kan stille topp skjerpet til oppgjøret på Lerkendal 27/5, uten fare for å miste oppgjøret, da han er i faresonen med 3 gule.

Ruben har nyss blitt lyskeoperert og er neppe tilgjengelig før juni/juli.

Karantener:

Ingen røde kort, men 3 gule til henholdsvis Barmen og Heltne.

Har noen oversikt over kortsamleriet ellers?
22
Brann / KJØR KAMPANJER!
May 06, 2018, 09:59:33 AM
Denne tråden er mer aktuell enn på lenge og  budskapet kan ikke gjemmes bort i billettsalgstråden: Vi må kjøre kampanjer i anledning Branns hjemmekamper igjen, a'la Brann trenger din støtte i medgang også!

Mot TIL kan tilskuertallet ende under 9.000 på ny og det er skammelig. Vi må mobilesere, som i nedrykkssesongen i 2014 og under opprykket i 2015!
23
Kamper / Cup: Sotra FK - Brann onsdag 2 mai kl 18:00
April 27, 2018, 12:17:32 PM
Brannfans som har tenkt seg ut for å se Sotra - Brann, bør være obs på et køhelvete uten like. At ikke arrangørklubben har fått justert kamptidspunktet i forhold til det, er noe absurd. Beregn 1 time i bil, pluss - minus, om du skal ut.
24
Brann / BA`s livesendinger fra fredagstreningene:
April 13, 2018, 10:35:52 AM
Dette kan jo være tråden, der man snakker litt om og rundt disse sendingene og jeg har et spørsmål, til de som vet, om det bare blir sendt fra treninger i forkant av hjemmekampene eller om det skulle være et fast opplegg før hver kamp? For treningen som startet 10:30 idag, har åpenbart ikke hatt noen dekning.
25
Kamper / 15.04 kl 20:00 Sarpsborg 08 - Brann
April 09, 2018, 17:41:47 PM
Det er ingen grunn til å endre taktikk borte mot 08 vs den man hadde borte mot Godset. 08 ble løpende imellom mot Brann på Marbella og det samme kan meget fort skje søndag kveld, om LAN tillater. For alt er opp til ham, spillerne gjør det han befaler og LAN har nok innsett at å legge seg bakpå, er noe av det dummeste du gjør mot 08, for da bare maler og maler de, helt til de får hull på byllen.

I tillegg er det greit om LAN viser spillerne i stallen at førsteelleveren ikke er gitt, uansett innsats på treningene i forkant. Sender LAN de samme 11 på banen mot 08, er det skuffende. En endring blir det nok, med HKJ inn fra start for en ankelplaget Skålevik. Gilli  hemmer Branns offensive spill, med både manglende spillforståelse og forutsigbarhet. Marengo eller Vega bør starte på venstreflanken, helst Luciano, med innhopp av Vega, enten for eller Gilbert, en gang i andre. Det gir følgende forhåpentlige 11-er:

Radlinger

Teniste  Vito  Acosta  Ruben

Haugen  SHN  Barmen

Koomson  HKJ  Marengo

For å unngå slitasje på midtbaneguttene, bør Ordagic få 20-30 min for enten Haugen eller Barmen i andre.
26
Kamper / Brann - KBK søndag 8/4 kl 18.00
April 05, 2018, 08:48:30 AM
NB! Det stod feil dato i headingen, 18/4, så da det ikke er mulig for trådstarter å endre headingen, sletter jeg og limer inn min trådstart og Nixons svar:


KBK møter et helt annet Brannlag, enn det amputerte hybridlaget vi sendte på banen i hjemmekampen ifjor og det taler heller ikke til Kristiansundernes fordel, at Brann tar KBK på det ytterste alvor. Revansjelysten er stor og jeg kan ikke se andre utfall enn Brannseier, med en ørliten sjanse for uavgjort lagt inn. Jeg håper at LAN sender på banen et offensivt mannskap, med spillere som er i stand til å åpne opp KBKs etablerte forsvar.
Dvs at Gilli bør ut til fordel for Marengo, samt at det ikke hadde vært helt bort i veggene om Braaten hadde fått sjansen som midtspiss. Det siste skjer neppe, men følgende ellever hadde vært ideell:

Radlinger

Teniste  Vito   Acosta   Ruben

Haugen SHN Barmen

Koomson  Skålevik  Marengo


Her er Nixons svar:


Nixon
avatar_Nixon
Medlem
Posts: 23,483
Logged
Today at 10:30:03 #1
Jeg kunne også tenke meg å se Marengo. Han var god i treningskampen mot Ulf på Stemmemyren før påske. Men tipper at Nilsen kommer til å stille nøyaktig samme startellever som i de to første kampene. Og det er jo greit det. Gilli var god i den kampen, og ingen andre spilte seg ut heller.
27
Brann / Branns slagord/motto?
March 12, 2018, 13:11:29 PM
Flere engelske klubber er kjent for å ha slagord, som ofte er like innarbeidet og kjent som klubbnavnet. Man har Spurs med To dare is to to, Arsenal med Victoria Concordia Crescit > Victory grows through harmony, Nottingham Forest med Together we are forest, Leeds med MOT > Marching on together etc. Har Brann et offisielt slagord/motto? Det eneste jeg vet om, er "Ekte lidenskap har et navn", men mener å ha lest et sted at det var et annet motto/slagord som fulgte klubben, tidlig, i stiftelsesfasen.

Er det noen som vet? (finner ingenting på google, eller via andre kilder)
28
Kamper / 25/4 kl 18:30 Ranheim - Brann
March 03, 2018, 16:57:38 PM
Se der, nå kan man endre headingen også!
29
Brann / Din foretrukne førsteellever:
February 20, 2018, 13:54:30 PM
Min pr nå, er som følger:


Radlinger


Tineste     Acosta    Vito     Gilli    (2 målgivende fra Gilli mot 08, det er venstreback han er opprinnelig)


Ordagic    Barmen   Haugen


Komson     Marengo  Vega   (de tre driblesterke kan rullere på posisjonene, hodestyrken eneste minus)


Denne elleveren er nok den LAN foretrekker:


Radlinger


Tineste    Acosta     Vito    Gilli


Haugen    SHN     Ordagic


Komson    Skålevik    Vega