• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Ă?rsak

1
Brann / Sv: Den Store Stadion-utbyggings-trÄden
November 22, 2017, 23:10:25 PM


Kunne det ikke vÊrt mulig med en relativt smal, avlang altan forran student-vinduene i 2. etasje? Tror det hadde blitt et bra brudd i veggflaten med stÄplasser pÄ en slik altan. Tilsammen 5-6 stÄplassrader pÄ to nivÄer, hÞyt og under tak, midt pÄ langsiden, det burde egentlig friste Bataljonen, om du spÞr meg. Der ville til og med jeg stÄtt, selv om jeg ikke skyr en sitteplass.

Det kunne og burde jo vÊre litt opp til oss supportere Ä dekke til den veggen med vÄre flotte kropper.
Orsak.
2
Har sett kampen i reprise nÄ.
Jeg har noen kommentarer til 1. omgang, som var ganske unik.

Brann spiller utrolig direkte i lengderetningen. Uvanlig direkte, med hĂžy presslinje.
Det fĂžrer til:
- at Haugen er enormt innvolvert, han dominerer midtbanen.
- at SkÄnes lÞser indrelÞper-rollen veldig bra.
- at Nilsen lykkes med flere ett-touch-pasninger fremover, for det er sÄ mange gode bevegelser.
- at Branns angrepsspillere fÄr utnyttet farts og teknikkpotensialet maksimalt.
Jonsson gjÞr egentlig ogsÄ en kjempeomgang, utenom straffen.
(Og Nilsens sinnsyke hands pÄ overtid i 1.omgang burde strengt tatt vÊrt mye mer utilgivelig).
4
Alle mÄ det. Og Robert Hauge mÄ ogsÄ gÄ. Kanskje.
5
Brann / Sv: Positivitets-trÄden
July 21, 2017, 18:44:12 PM
Hvis vi nÄ bare stÄr sammen og organiserer det godt er det store sjanser for at en av Fjord1 sine nye ferger pÄ SunnmÞre kan bli hetende Euro-Hasund.

http://e24.no/naeringsliv/jernbanen/svenskene-fikk-velge-tognavn-her-er-trainy-mctrainface/24101868
6
Artig - jeg er enig med Giles :)

Hvis GrÞnner hadde spilt, da hadde han mest sannsynlig spilt vel og bra, og han ville - med Brann sin finfine ramme osv - vÊrt en del av et av norges beste stopperpar, enten med Vito eller Acosta sin side. Han ville derfor blitt et ganske hett salgsobjekt ganske fort, pÄ grunn av alder og utviklingspotensiale.

Det er noe absurd, men om GrÞnner hadde spilt fast, sÄ hadde han nok blitt solgt for en grei slump ganske snart, kanskje til et naboland. NÄ kan det jammen se ut som han uansett blir solgt for en ganske grei slamp, kanskje til et nabofylke. Dersom jeg var usikker pÄ hva ironi er, sÄ ville jeg sagt at dette kanskje er ironisk.

Og - om GrÞnner forsvinner: vil Brann sitte igjen med et tomrom pÄ benken,
men med et samspillt stopperpar som har lang kontinuitet og som er et av landets beste stopperpar. Noen ville kalle dette et luksusproblem, eller til og med en fordel inn mot hĂžstsesongen.

SÄ tror jeg alle som har fulgt Branns talentarbeid og fulgt mange av spillerne opp og frem de siste ti Ärene har hÄpet at flest mulig av dem vinner plass pÄ laget og opplever lykke i Brann. Derfor er denne saken en sur sitron, vi er mange som Þnsker Jonas GrÞnner alt godt - i Brann!

En siste ting: Jeg tror at LAN er av den oppfatning av at en spiller som er 23 eller yngre er en veldig ung spiller.
7
Brann / Sv: SpillerbĂžrs 2017
July 17, 2017, 13:17:36 PM
Horwath 5 gode redninger etpar pjÄtre utspill, ulikt ham.
Norris 5
Vito 5 solid.  gigatakling. Uheldig legg og idiotfrispark.
Acosta 5
Kristiansen 6
Barmens 5
Snh 4
Haugen 4
Gilli 5 knallgod i fĂžrste
BĂžrven 4 fikk nesten ingenting Ă„ jobbe med
Skaanes 6 branns desidert friskeste. Rett posisjon, men mÄ fÄ.spille seg inn, kan vokse mye pÄ hÞyrekant.
8
Kamper / Sv: Dommeren
July 17, 2017, 13:04:45 PM
Quote from: Brann_ruler86 on July 17, 2017, 11:45:54 AM
Quote from: dudo on July 17, 2017, 11:30:17 AM
47?! Inkludert offside, da?


Jeg tar utgangspunkt i statistikken til Flashscore, som sier fĂžlgende:

Fouls 25-22
Offsides 4-1

Om Offside regnes innunder Fouls vet jeg ikke, men uansett er det snakk om 40+ frispark i en og samme kamp, som er helt vilt!!

(samtidig mÄ jeg innrÞmme at jeg trodde vi gikk i offside langt mer enn 4 ganger)



Fouls kan bli gult kort. Det har jeg tilgode Ă„ se offside fĂžre til. Offside er derfor en offence.
Jeg reagerte ikke sÊrlig pÄ dommeren i denne kampen. Unntatt Barmens gule, det var billig. Han hadde to minutter der han blÄste pÄ ting han kunne latt passere, men da var det mye kok og han mÄtte roe kampen.
9
Quote from: krakra on July 17, 2017, 12:49:48 PM
Vi har jo en god spillende stopper pÄ benken.


Ja, jeg er ikke uenig.
Og det forklarer hvorfor Acosta (og Vito) ikke er Branns heteste salgsobjekter. De er ikke gode nok som spillende stoppere. Men de har det meste ellers, og begge har superb alder for utlandet.
Jeg blir derfor ikke overrasket om en av dem forsvinner til en klubb som allerede har en Martin Andresen.
10
Det er en grunnleggende svakhet i branns (ugjenkjennelige) spillestil som trer frem i denne strÄdebatten som vel har sporet litt av. Og det at branns offensivt oppbyggende spill skal starte med stopperne. Ikke med DM, men med stopperne som skal oppfÞre seg som Martin Andresen. Slik oppstÄr overtall nÄr pasningene lykkes. Og det gjÞr de knapt (Dette er et knepent argument FOR GrÞnner forresten).
Men vi tar poeng pÄ grunn av de samme (dyktige) stopperne som header inn dÞdballmÄl.

Siste gjennomskuede spilletrekk er BjĂžrnebye-pasning til Kristoffer Flo-rmen. Lett Ă„ gjennomskue, lett Ă„ vinneren enn 55% av andreballene. Brann mister ballen fortere enn du klarer Ă„ si rumpeldunk.
Og dette er krise, spĂžr du meg.

Jeg mener derfor at vi mÄ bruke sommervinduet pÄ Ä skaffe oss enda bedre stoppere, deretter backer, deretter keeper. Fordi gode angrep begynner der bak, med en knallgod bakre femmer.

Forresten var Kristiansen outstanding, Branns beste. Han gjorde rent bord defensivt, spesielt i fÞrste omgang. Brann har landets beste stopperne, og backpar. Stabilt gode. OgsÄ offensivt. Men vi trenger Martin Andresen-stoppere om det skal bli fart i LAN-stilen.
11
Quote from: Brannfan23 on July 14, 2017, 20:39:04 PM
Hvis Brann klarer Ä holde seg stabilt i de neste 10 Ärene iblant topp 5, kvalifisere seg til europa hvert Är, hvor stor kan SK Brann bli? Norges FC KÞbenhavn? Omsetning pÄ 200-300 millioner?


GÞyal HVIS -spÞrsmÄl.
Kanskje ikke sÄ store som fc KÞbenhavn. Men Ä tangere og litt forbi Rosenborgs omsetning burde vÊre mulig. Brann kan bli hele Norges Brann i nesten like stor grad som RBK ble hele Norges Rosenborg.

Brann bÞr ha tilbakekjÞpsklausul pÄ leilighetene med sib. SÄnn at de kan lage ny Altan for de rikeste i kjegleforreningen.
12
Jeg liker laget.
Skaanes pÄ hÞyre, og BÞrven midtspiss.

Diatta mot acosta og Kristiansen. Det kan bli farlig. Sarpsborg kommer til Ă„ bite alvorlig fra seg.
13
Brann / Sv: Talentarbeid
July 03, 2017, 11:09:58 AM
Husker ikke om han hadde alderen med seg. Hadde ok kontroll pÄ BildÞy, men fÞrst og fremst.et spektakulÊrt navn.
14
Brann / Sv: Talentarbeid
June 24, 2017, 23:20:10 PM
BrattvÄg hadde forÞvrig en hÞyreback som heter Prince. 2 meter hÞg.
15
Brann / Sv: Talentarbeid
June 24, 2017, 20:45:58 PM
BrattvÄg-Brann 2: 4-0 (2-0)

(Et kake-fokusert reisebrev).

200 og ish tilskuere pÄ halvfull BrattvÄg stadion fikk se hjemmelagets sjansebonansa mot Brann 2. Med rundt 20 sjanser mot Branns etpar ble det fÞrst og fremst interessant for den finfine Brannsupporteren Ä tenke ut hva han skulle skrive pÄ forumet. Brann spillte bare med juniorer (derav trÄd-valget). BrattvÄg hadde et aldersbalansert lag, med god blanding av talenter og rutinerte spillere.
Best pÄ BrattvÄg var spissen TorbjÞrn Grytten og enkeltprestasjonen stod Thomas Martinussen for, ikke minst med sitt 2-0-mÄl i krysset.

FÞrst og fremst var det en stor ubalanse i formasjonene og presshÞydevariasjon mellom lagene. BrattvÄg dominerte banespillet. Branns ramme demmet bare opp delvis godt, og dermed klarte BrattvÄg gjentatte ganger Ä spille seg gjennom rammen. BildÞy var ikke veldig innsatslojal defensivt i fÞrste omgang, men bedret seg defensivt i andre omgang. Da gjorde han ogsÄ fine prestasjoner offensivt. Viljar Birkeland pÄ hÞgrebacken hadde ikke sin beste dag. Det ble mange sjanser for BrattvÄg rundt kantene eller mellom stopperne og backene.

Men de fleste av BrattvÄgs mÄl kom etter kjakt og hurtig gjennombruddsspill med mye klikk klakk og utmanÞvrering mellom stopperne og midtbanen til Brann. Branns 4-3-3-formasjon manglet en sterk Sivert-rolle, formasjonen kunne minne mer om 4-2-3-1 igrunn. Stenevik hadde Haugen-rollen, men han ble passet godt pÄ.

Positivt:
Periode i andreomgang der Brann lÞftet presset og Þkte intensiteten, og fikk dominans i spillet. Denne endte da Brann gjorde et trippelbytte midtveis i andre omgang, og BrattvÄg fikk 3-0 etter et inlegg fra venstrekant, der midtstopperen (Jonas Fredriksen?) var uheldig og skled forut for den avgjÞrende duellen.

Best pÄ Brann2? Tja. Vanskelig Ä peke pÄ én spiller. HÄkon Gjerstad gjorde seg ikke bort, selv om han hadde en vanskelig jobb som midtspiss. Han jobbet litt Orlovsk, og fortjener et kakestykke etter kampen.

Stadion og fasiliteter:
Hovedtribune med 7 rader og lukket pÄ sidene. God beinplass, gode seter, irriterende flomlys-midtstolpe. 5 ulike kaker i kiosken, typisk BrattvÄg med mye kaker. En gang var jeg i et besÞk pÄ Vatne, nabobygden. Vi var totalt 6 personer, 4 gjester. Vi ble servert 6 kaker, og en syvende kake akkurat da vi skulle gÄ.
Kunstgress. Speaker introduserte hvert mÄl med en fattet rull: BrrrrrrattvÄg! (ikke mer enn 5 r-er, heldigvis).

Editor: venstreback->hĂžyreback.
16
Brann / Sv: Den Store Stadion-utbyggings-trÄden
June 20, 2017, 20:53:59 PM
Forut for gullsesongen (dvs. 2007 altsÄ altsÄ) satt jeg pÄ gamle sitte, og har ogsÄ siden gjort meg mine tanker om avstanden mellom tribune og spilleflate. Denne sesongen har jeg sett kampene pÄ tv. Og dommen er klar:

Hele banedekket skulle burde flyttes mot kameraene.
- Spiller- og dommerbenken bÞr flyttes opp pÄ tribunekroppen pÄ spv, slik at det vinnes en meter eller tre pÄ spv-siden. Hele banen burde sÄledes forflyttes noe mot nord. La symmetrien pÄ kortsidene fare.
- Ny sÞndre langside-tribune bÞr komme mye tettere pÄ spilleflaten.

Det vil forÞvrig forringe "tv-produktet" #produktet noe helt enormt med en monster-vegg uten seter pÄ sÞndre. Da er det bedre slik det er nÄ: stor avstand til banelegemet og tallÞse tomme seter.
Ja, en slik vegg kan fĂžre til at Brann ikke lenger vil vĂŠre et lokomotiv i norsk toppfotball, dere.
(jeg er usikker pÄ om jeg er ironisk her).
17
Brann / Sv: The Red Army & Barten
June 20, 2017, 20:44:31 PM
Det var en pussig og lett sjokkartet opplevelse Ä kjÞpe sitt fÞrste I Hallvards rÞde bart som 11-Äring. PÄ et eller annet gatehjÞrne utenfor stadion. Det gikk litt over hodet mitt tror jeg. Det gikk noen Är fÞr jeg kjÞpte mitt neste - Barten. Men det var mye fint lesestoff. Husker jeg likte sÊrlig godt reisebrevene. Og sÄ kom Pentium 400 og dobbel Isdn. Mye nostalgi i minnebanken..
18
Brann / Sv: Tabelltips 2017
May 21, 2017, 11:56:57 AM
Jeg tippet stabÊk pÄ henholdsvis 10.plass -- og 13. plass...
Godt gjort Ä bomme pÄ begge to.
Kristiansund hĂžrer jo strengt tatt ikke hjemme i elite serien likevel.
Men jeg tippet Brann pÄ topp, og det fÞles fint :)
19
Kamper / Sv: Sogndal - Brann, 20.05.17, kl 18:00
May 21, 2017, 11:37:37 AM
LAN leverer mesterbytting - igjen!
Det er sÄ sterkt dette her.
Sogndal spilte hÄndball med kanskje oppimot 9 mann bak ballen hele tiden.

Dommeren gjorde det kanskje skarpt. Kanskje han snĂžt oss for to-tre straffer.
20
Kamper / Sv: Sogndal - Brann, 20.05.17, kl 18:00
May 20, 2017, 18:39:59 PM
OOOOOORRRRRRI
21
Kamper / Sv: Sogndal - Brann, 20.05.17, kl 18:00
May 20, 2017, 18:23:36 PM
Elendig klarering av Acosta pÄ 2-0, synes han har rotet en del i kampen idag.
22
Kamper / Sv: Sogndal - Brann, 20.05.17, kl 18:00
May 20, 2017, 18:21:16 PM
Baaarmnnn
23
Brann / Sv: SpillerbĂžrs 2017
May 18, 2017, 13:59:09 PM
Leciejewski 5.5

Nouri 4.8
Wormgoor 7.1
Evans 5.9
Kristiansen 6.6

Haugen 7.9
Nilsen 7.1
Barmen 8.2

Braaten 7.8
Orlove 8.1
SĂžrensen 7.3

Álvares 5.1
Jonsson 5.5
24
Brann / Sv: Lars TjÊrnÄs
May 09, 2017, 16:15:13 PM
Gi ny kontrakt,
fordi han har ikke tabbet seg totalt ut sÄ langt.
Og kjemien er god mellom Nilsen, Soltvedt og TjÊrnÄs.
Og fordi det Pamer sa.

Vi mÄ ha en speider.
Tviler pÄ at en erstatter har like hÞy kapasitet.
25
Brann / Sv: SpillerbĂžrs 2017
April 17, 2017, 19:49:29 PM
26
Braaten er sterk. Ypperlig bytte. Brillefint mÄl!
27
Det burde vÊre duket for SkÄlevik ganske straks. For Braaten eller Rolantsson.
Braaten ser lett sliten ut.
28
Brann spiller Ă„penbart ikke slik de pleier, takket vĂŠre de store rommene Haugesund Ă„pner opp.
ForelÞpig har dette blitt fordel Brann. Vi fÄr se om det holder, dette er en utypisk kamp. Men gÞy :-)
29
Quote from: Superjack on April 17, 2017, 17:58:10 PM
Quote from: Ă?rsak on April 17, 2017, 16:59:58 PM
Brann kommer ikke til Ä skape / bygge opp sÄ mange sjanser, selv mot yatsee-aktige Haugesund.
Fordi GrĂžnner ikke spiller.



Hehe, det er en omgang igjen da. Men aÄpenbart feil motstander Ä spille det kortet ut pÄ.
Men som de sier: Den som intet vÄger, den spÄr heller aldri ;-)
30
Men var det egentlig Barmen som headet den i tverliggeren? Eller var det en Haugesundspiller som fikk den i bakhodet?
I sÄ fall skulle ikke BÞrven blitt avblÄst for offside, og det skulle stÄtt 3-0...
31
Quote from: Norlings hund on April 17, 2017, 17:36:53 PM
Quote from: Ă?rsak on April 17, 2017, 17:31:47 PM
JA!
Sivert fÄr gÄ helt alene inn pÄ fÞrste. Finfint!


Lurer pÄ om alle disse som kommenterer i kommentarfelter her og der gjerne heller skulle sett Huseklepp-cornere der man skulle tro ballen aldri skulle dette ned. En perfekt slÄtt corner av Haugen, igjen.


Jeg er ikke en del alle disse:)
Jeg lo hele veien til banken den gang Roalden fikk mange millioner for ham. De kom vel til slutt ogsÄ.
Har alltid ment Huseklepp har hatt litt mer flaks enn ferdigheter, og fÄtt godt betalt for gutsen.

ForÞvrig: Enig. Perfekt slÄtt, og enda litt til. Men ogsÄ godt lÞp av Sivert.
32
Halvtimen:
Nouri-Haugen-Braaten-kombinasjenene har vÊrt absolutt bra+ sÄ langt. Dels genialt, dels stillestÄende.
Ikke like mye action pÄ fÊrÞyingens side. Det som har vÊrt, har vÊrt greit nok, etpar innlegg.

Veldig gĂžy power-periode forut for 1-0.
33
JA!
Sivert fÄr gÄ helt alene inn pÄ fÞrste. Finfint!
34
Eurosport har usedvanlig virrete kamerafĂžring. FĂ„r ikke med seg skikkelig Piotrs ville men kule sweeperering.
35
Brann kommer ikke til Ä skape / bygge opp sÄ mange sjanser, selv mot yatsee-aktige Haugesund.
Fordi GrĂžnner ikke spiller.
36
Brann / Sv: SpillerbĂžrs 2017
April 15, 2017, 13:15:26 PM
Piotr 5

Nouri 4
Vito 5
Acosta 4
Kristiansen 4

Haugen 4
Heltne 5
Barmen 5

Gilli 5
Orlov 4
Baathen 4

Vega 4
37
Brann / Sv: Sesongen 2017
April 06, 2017, 14:24:30 PM
Divisjoner og divisjoner. Det viktige er vel antall trÄdstarterinnlegg?
Der fĂžler jeg vi er i topp. Vi har Torvanger!
38
Quote from: Lasaron on April 06, 2017, 13:44:29 PM
Ingen kamptropp Ă„ spore. At det regner mye gjĂžr at banen blir relativt tung. Det er fordel Brann. Overvann blir det ikke, det er god drenering.


Ikke vÊr for sikker pÄ dreneringen. Jeg har hÞrt at for mye jord i sandblandingen, 0,04 % eller mer, kan vÊre Ärsak til at spilleflaten tettes. Det beste vil vÊre svÊrt mange sugende sklitaklinger pÄ fetteren til Markus og Martinus, slik at vannet kan renne godt ned forbi det kompakte og tette jordlaget. Jeg anbefaler at man begynner allerede under oppvarmingen. Knotter i framleggen kan ogsÄ funke, men husk at blod koagulerer og tetter i tÞrt vÊr om det skulle bli opphold.

For Þvrig tror jeg ikke Brann vil lide nevneverdig om vi pÄdrar oss et rÞdt kort helt mot slutten av kampen.
Unnskyld.
39
Brann / Sv: Overganger vinteren 16/17
April 04, 2017, 13:29:22 PM
Finne har fÄtt stempelet Den Nye "luftens baron" av sin egen trener. Tydeligvis ment som skryt og som noe positivt.

Den burde svi, selv for Finne.
40
Brann / Sv: TV-avtalen
April 04, 2017, 13:20:41 PM
Det fine slik det var med sumo i fjor, var at man kunne hoppe ti sekunder frem med ett trykk pÄ eple-kontrollen. Da sparte man seg kjedelige Piotr-henter-ballen-for-Ä-sparke-den-ut-med-max-uthaling. En kamp kunne sees i opptak pÄ en knapp time, med alt av banespill, og likevel kunne en danne seg solide inntrykk av hva som var bra og dÄrlig utenfor hÞydepunktene.

Slik er det i de fleste fall med meg: De nest-kjedeligste delene av kampen er vel sÄ interessant som hÞydepunktene.
41
Brann / Sv: TV-avtalen
April 04, 2017, 13:14:39 PM
Quote from: Utmedsnolken on April 03, 2017, 19:16:20 PM
SkjĂžnner godt det ikke er fĂžrsteprioritet. Hva er markedet for Ă„ se hele kamper i reprise? Kanskje viktig for de ti-femten mest hardbarkede, men det kan unulig vĂŠre flere enn det


VektlÞfting for kvinner, karateslÄsting i bur, fri isdans med trippel piruett, sykkel-pÄ-brostein og kinesisk snooker ligger inne i opptak. Det forteller meg at her stÄr det utelukkende pÄ vilje og prioritering. Skal vedde pÄ de er redde for Ä overbelaste serverne i helgen nÄr tech-folkene er hjemme for Ä se pÄ lineÊr tv.

De reklamerer med opptak, de lover opptak, de selger deg opptak, men de leverer ikke.

Her gleder man seg gjennom en hel vinter, analyserer og tenker, og gjÞr praktisk talt jobben til selveste Hauge. Og sÄ blir man rundtlurt i sin egen stue klokken 22.30 en sÞndagskveld. Da er det ikke rart noen og enhver klikker i vinkel og fyrer lÞs uten beklagelser.

For min del er jeg opptatt pÄ torsdag kamptid med jobb. Folk er gjerne opptatt med livet. Slik er det sikkert ogsÄ for denne Bjarte nevnt i en av de nylige postene. Kanskje.
42
Brann / Sv: TV-avtalen
April 01, 2017, 16:32:54 PM
Euro sport player og elite serien er nÄ tilgjengelig pÄ epletv.
LĂžsningen fungerer overraskende bra, ganske innovativt kanalbytte-opplegg, etc.
Men spoling skjĂžnner jeg ingenting av. Sjokkerende.
43
Kamper / Sv: Mesterfinalen 29. mars 2017
April 01, 2017, 16:05:35 PM
Quote from: blobby winters on March 30, 2017, 22:33:07 PM
5 ting vi lĂŠrte vi fra denne kampen...

Nouri er Branns beste hĂžyreback.
Vi er veldig svake pÄ venstre side - bÄde ving og back.
Vi har fortsatt solide forsvarsspillere i sentrallinjen. Piotr, GrÞnner, Acosta, SHN like foran holder hÞyt TL nivÄ og selvsagt har vi kapteinen Vito
Haugen er en veldig viktig spiller for oss. Nesten alt av kreativitet kommer fra han og han tok frispark/hjĂžrnespark som Vega ville ha tatt i fjor.
BÞrven og SkÄlevik er enklere for Haugen Ä finne med smarte pasninger enn Orlov/Braathen


Bifalles.
Spennende om BÞrven-SkÄlevik-kombien viser seg slagkraftig fremover. Jeg tror det. Hvilket betyr:
Om BÞrven starter kampen, bÞr ogsÄ SkÄlevik starte. Men tÞr LAN Ä ogsÄ starte med Vega i sÄ fall?
44
Brann / Sv: Tabelltips 2017
April 01, 2017, 15:57:04 PM
Ettersom jeg dessverre ikke klarte Ä leve opp til brukernavnet mitt, og ble bÄde sint og frekk og ufin har jeg herved skiftet ham. Ha en finfin og fÞlelsesladet sesong med Brann til topps!

1.  Brann
2.  Rosenborg
3.  Molde
4.  Viking
5.  Sarpsborg
6.  StrĂžmsgodset
7.  Odd
8.  Engen
9.  Haugesund
10. StabĂŠk
11. LillestrĂžm
12. Sogndal
13. StabĂŠk
14. Aalesund
15. Sandefjord
16. TromsĂž