• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - SeLyren

151
Brann / Re: Treneren etter LAN
August 03, 2020, 18:30:41 PM
Vi må ha en trener som makter og drille inn et spill der vi kan trille ball uten risiko. Der spilleren kan ta av press og hvile seg med ballen i laget. Nesten all tid der Lan har vært trener har vi ikke hatt en plan for hva vi skal gjøre når vi ikke angriper eller forsvarer oss. Vi har heller ikke hatt en plan for å angripe et etablert forsvar. Vi må få etablert et spill mer sentralt i banen og variere mer hvor/hvordan vi angriper.

Når brann var skikkelig gode under LAN, i 2018, var de skikkelig gode. Men det kostet så mye energi at spilleren til slutt ble tom.

Vi må ha en trener som er offensiv men også pragmatisk i hvordan laget presser og hvor ofte vi angriper.
152
Brann / Re: Rune Soltvedt
August 03, 2020, 18:08:49 PM
Ja. Helt enig. Han bør takke for seg!
153
Brann / Re: Treneren etter LAN
August 03, 2020, 18:06:03 PM
Steffen Landro er min favoritt. Vi trenger en som tenker annerledes og nytt.
154
Brann / Re: Treneren etter LAN
August 02, 2020, 12:26:57 PM
Eg håper at vi snart kan spille med to spisser igjen. Dette 433 opplegget må snart ta slutt.
155
Det tikker mot forlengelse av kontrakten, de
må bare snu det, ilag.
156
I kveld får vi se hvor spillerne står. Det er mer interessant enn kampen i seg selv. Med seier fortsetter vel seigpiningen noen uker til... Får vel håpe på uavgjort og kroken på døren for prosjektet.
157
Koko. Strand er best som indreløper.
158
Brann / Re: Rune Soltvedt
July 31, 2020, 22:03:27 PM
Rapporten fra det hollandske selskapet har ødelagt mye for stallen. Her gikk Soltvedt seg fast i et mønster om å kun hente spillere i "ideal" alder. Hentet vel knapt en spiller under 26. Er ikke mye uutnyttet potensiale i spillerene. (Som lag bør de så klart prestere mye bedre enn hva som er tilfelle pdd).

Men han evnet ikke å ha to tanker i hodet samtidig. Soltvedt bør takke for seg om Lan forsvinner, slett håndverk.
159
God keeper vi har.
160
Styret må ta affære når sportssjefen er handlingslammet. Dette går ikke.
161
Lan er nok bra fornøyd.
163
Ja det er sant, men tror ikke du at det hadde vært et godt valg? Å hente inn noe nytt? Fått inn andre impulser. Greit nok at sentrale spillere de siste sesongene, har vært skadet eller ute av form, men eg vil si at vi har underprestert 13 serierunder. Eg tror spillere som Haugen, Barmen, Gilbert, Bamba og Gilli kunne hatt godt av noen nye impulser. Bamba er jo nettopp kommet men virker tydelig frustrert, noe som er forståelig siden han bare får smuler å jobbe med.

Det er jo ikke realistisk at det blir gjort noe med LAN, så lenge vi ligger der vi ligger, det er jo ingen krise lizm. Men det beste trekket tror jeg hadde vært og byttet han ut, selv om det er i overkant strengt og urealistisk. Kreative spillere fungerer dårlig når de er livredd for å gjøre feil, enten i media eller på banen.
164
Dere tror på julenissen. Forløsningen kommer aldri. LAN sitt prosjekt er kommet til veis ende.
165
Som Eivind påpeker har ikke Brann vært skikkelig gode i år, de har underprestert i 13 kamper. Forandring på trenersiden må til. Spillergruppen er forknytt og livredde for å gjøre feil.

- Det går ikke an å spille fotball på en slik bane, sier de tidlig i sesongen, og no som banen er strøken, ja da er det dagen som er dårlig. Hva med å slutte å komme med unnskyldninger for fraværende finspill, få scorede mål og laber entusiasme. Forandring må til!
166
Ser flere skriver at det var deilig med tre poeng på en dårlig dag.... Når hadde dette laget sist en god dag?
167
Eg har fått litt nok av dette no. Ser at Koomson er utelatt fra troppen. No er ikke eg Koomsons største beundrer, men her trakker de i salaten. Er det ikke bedre at spillerene er ærlige og får luftet sin frustrasjon enn at de skal brenne inne med den? Skal de først knebles på banen for så å knebles i media? Nei dette LAN opplegget har eg fått nok av. Det har drept entusiasmen. Og det er ikke bare pga denne saken. LAN må rett og slett vekk.
168
Kamper / Re: Brann - RBK søndag 26/5 kl 20:00
May 26, 2019, 20:02:10 PM
Skuffende. Bamba er virkelig helt elendig. Kan ikke se det helt store potensialet heller. Det går for treigt, kjip dødballkamp.
169
Prøver meg på et lag som bør være slagkraftig.

                          Holmen
Kalsaas  Löfgren  Rismark  Grøgaard
             
         Løkberg Ordagic Johansen
 
                  Gilli  Azar   Marengo
   
170
Samme lag som sist.
171
Molde tap og rbk tak. Boom! Gratulerer med dagen!
172
Dette var morro. De var gode i dag!
173
Quote from: Lasaron on May 15, 2019, 14:04:17 PMMed fare for å jinxe:

I år og i fjor har jeg lagt spesielt merke til dette med tidligere brannspillere og hordalendinger som spiller mot oss. Jeg har lagt merke til at jeg og mange andre har tenkt at det er typisk at....osv. Og så har det ikke skjedd. Gang etter gang. Tvert i mot spiller de stort sett dårlig mot oss.
Visst det motsatte skjer i morgen holdes du ansvarlig Lasaron...
174
Brann / Re: Sesongen 2019
May 13, 2019, 21:07:52 PM
Quote from: Lasaron on May 13, 2019, 08:20:42 AMForsøk på oppsummering så langt i sesongen:

Det har egentlig vært en ganske sprø sesong. Vi har vært best i alle åtte kampene, men står likevel bare med tre seire og to uavgjort. Dette skyldes først og fremst tre ting: elendige avslutningsferdigheter, noen elendige dommere (iallfall i akkurat de kampene) og dårlig keeperspill av begge to.

Vi er mange som har etterlyst mer rullering, så svarer LAN med ellevill rullering. Jeg sier nå, som jeg har sagt før: Jeg er for å ha en førsteellever, men at LAN må ha litt lavere terskel for å dra inn klippekort og å la småskadde spillere hvile. Så er ikke blitt gjort. Likevel kan det være i ferd med å bli lagt et grunnlag for en meget positiv sesongutvikling.

Surt å høre om at Fredrik Haugen har vært småplaget med lysken gjennom hele vinteren. Nok et eksempel på at skadde spillere ikke får hvile nok i Brann. Dog er Brann flinke til å holde mange spillere skadefri samtidig.

Gilli har for meg vært en stor skuffelse sålangt. Samtidig har Teniste vært litt skuffende hele tiden siden han kom tilbake fra skaden i fjor sommer. Måten Gilli løp opp og vendte vekk Boli i straffefeltet i går var imponerende. Jeg tror sistnevnte har større potensiale som back enn Teniste, han representerer også fremtiden i større grad. Når Teniste dessuten gikk ut med skade håper jeg på Gilli som back på torsdag, kanskje fast?

At Berisha omsider scorte er positivt. Kan fort bli litt forløsende. Egentlig er Berisha en mer typisk LAN-spiss enn Bamba, men totalt sett kommer vi nok bedre ut med Bamba i midten. Uansett bør begge spille fremover.
Veldig enig angående Gilli. Har sansen for Teniste, men eg synes han har vært rufsete defensivt også de siste kampene. Gilli > Kristiansen
Gilli> Teniste
175
Reaksjonen til Holmen når han ble satt "under press" er lettere å se på tv enn på stadion, tydeligvis. Eg støtter krakra 100% på denne. Holmen virket helt ute av det.
176
Det er helt tydelig at vi må på keeperjakt. Men det blir i sommer.
177
LAN bruker den keeperen som er best. Holmen er ikke det. Tabbesignering.
178
Krakra drar det kanskje litt langt, men det er ikke til å stikke under en stol at Holmen ikke akkurat bidrar til trygghet med sin tilstedeværelse. Han fikk flere helt fine tilbakespill, med god tid, der han reagerte noe voldsomt. Fyrte ballen av gårde og kjeftet på forsvaret fordi de hadde brukt han.
Han virket å være nervøs, utilpass og stresset.
179
Haha. Dette er nydelig! Og det verste er at eg er helt enig, han er psykisk ustabil.
180
LAN Ut!
181
Det lukter 1-1 av dette.
182
Brann / Re: Treneren etter LAN
May 10, 2019, 05:39:59 AM
Nå er det ikke slik at Landro er en ellevill baias som spyr ut vittigheter i øst og vest. Han virker som en seriøs, ydmyk og fotballfaglig sterk trener. Han må begynne hver eneste sesong med nesten nytt lag då halve laget har reist videre. Og jo, det å spille Nest til OBOS, det er en prestasjon!

Først å fremst ønsker eg en trener som står for en offensiv, utviklende spillestil, der behovet for å underholde er større enn hva som er tilfellet skb pdd. Det som er det skumle med dagens situasjon er at LAN er i ferd med å kvele lidenskapen. Folk har blitt likegyldig til Brann. Spillet sprudler ikke. Det er spill på lite risiko og godt trente atleter i alle ledd, det er så helvettes kjedelig.
183
Brann / Re: Treneren etter LAN
May 08, 2019, 16:41:00 PM
Eg har troen på Steffen Landro i Nest. Han er utradisjonell og går masse ut av lite. Tror også de spiller fin fotball utifra tilgjengelig mannskap..
184
Brann / Re: Overganger sommeren 2019
May 08, 2019, 14:00:50 PM
Vi får kjøpe en ny keeper i januar. Holmen bør dog prioriteres foran Opdal. Hva har Holmen gjort som gjør at han er så langt ute i kulden?
185
Brann / Re: Treneren etter LAN
May 07, 2019, 11:37:15 AM
Og hva er vitsen med å ha to gode spisser visst de ikke involveres i spillet? Veton tar løp etter løp, gode initiativ, men kommer den direkte pasningen som sender han igjennom i bakrom? Nei selfølgelig ikke, ballen blir spillt en runde eller to til, fra kant til midtstopper.... Hvor er spillet sentralt i banen? Hva er vitsen med å spille rundt på kant når 1 av 25 innlegg er gode? Når spissen vår ikke har en reel sjangs mot midtstopperene.

3-5-2 er løsningen på problemet. Vi må spille med Bamba og Veton sentralt, på topp. Og visst vi skal fortsette med 4-3-3, hva med å erstatte Kristiansen mdz Gilli? Vi har tapt noen poeng på Kristiansen i år.
186
Brann / Re: Treneren etter LAN
May 06, 2019, 19:52:56 PM
Spillerene er livredde for å gjøre feil. Det er essensen og forklaringen på alt. LAN ut!
187
Hadde gledet meg til å se Kalsaas. Synd han måtte ut!
188
Kamper / Re: BRANN-VÅLERENGEN mandag 22.04 kl 20:00
April 22, 2019, 18:50:13 PM
Pinlig tap forventes i kveld. Kor mange mål putter Finne når han kommer inn? Tipper to.
189
Quote from: Lasaron on April 14, 2019, 11:10:00 AM
Quote from: ostraume on April 14, 2019, 10:05:31 AMMerker jeg er lei rotering allerede.

Få inn relasjoner i dette mannskapet og kjør over pakket:

Holmen
Teniste Acosta Worm Ruben
Haugen RYJ Strand
Kooms - Bamba - Berisha

Enig, bare bytt Acosta med Løfgren. Kjør inn et lag nå, men ha lavere terskel for å dra inn klippekort eller la folk hvile pga småskader enn man hadde våren 18 og våren 17.


Løfgren vs Acosta: Jeg har sett Løfgren bare i to omganger, men ble imponert. Han virker mye bedre enn Acosta på å ta med seg ballen og distribuere, han virker minst like rask og hodesterk. Jeg lot meg imponere over hvordan han flere ganger gikk i kroppen på motspiller og tok fra han ball, uten å lage frispark. Jeg tror han vil lage mange færre frispark enn Acosta. Han vil være bedre i det oppbyggende spillet. Jeg tror vi vil få umiddelbar effekt, samt at han har framtiden foran seg.
Hiv inn gilli i stedet for Kristiansen, da er vi der.
190
Kamper / Re: Dommeren
April 14, 2019, 08:48:20 AM
Acosta sine kyllingvinger gir han problemer. Det er tydelig at dommerene er obs på disse håpløse albuene han kjører hver eneste kamp. To gule så lang. Skjerpings!
191
Holmen er piss nervøs, skjelver som et aspeløv. Skaper ikke ro i det hele tatt og kjefter på de andre når han har en dårlig involvering. Såg mye bedre ut med Opdal.
192
Tifo, sanger o.l.... / Re: Tribunekultur
April 14, 2019, 08:28:03 AM
Det ble vist flott tribunekultur fra Brannfansen i går! Veldig bra.
193
Beste Brannkamp så langt i år. Full frifinnelse på alle punkter i min bok.
194
Jæla bra dommer....jæla bra!
195
Petter strand er en åpenbaring
196
Grøgaard ble mindre krise når Jenssen faller ned for å hjelpe han. Løkberg og Gilli er samme hylle, vil mer enn de makter. Løkberg bør kanskje sentre istedenfor å løsne skudd. Ellers en artig omgang, der Veton viser at han egentlig er for god for dette laget vårt.
197
Det blir stor suksess! Tipper 4-0
198
Ja det var voldsomt.
199
Quote from: Morkel on April 10, 2019, 10:29:02 AM
Quote from: SeLyren on April 10, 2019, 09:30:58 AM3-5-2 er det eneste rette slik ståa er no. Vingene evner ikke å skape nok til at vi skal tviholde på 4-3-3. La Bamba og Berisha lure rundt i boksen mens Strand og Haugen prøver å kombinere/konstruere seg frem til målsjanser. Gilli med løp på venstre og Teniste på høyre. Det kommer til å bli et stormløp mot et mål, og vi må få uttelling ganske kjappt. Deretter må vi fortsette å holde trykket oppe og "kvele" motstanden. Jenssen sin oppgave er å delegere baller, snu spillet og tre gjennom til spillere på løp.


Vi spilte 3-5-2 mot Mjøndalen over to kamper i 2014. Da skulle vi også kjøre over et antatt dårligere lag som la seg lavt, men vi endte opp med å slippe inn 4 mål og score 1. Vi ble totalt rundspilt. Med et Kristiansund som baserer mye av det offensive spillet på å få ballen fort opp på vingene og spissen kan vi være sårbare defensivt. Blir vi litt pressa ender vi opp med å binde opp en spiller for mye og blir liggende som Strømsgodset på Søndag i en 5-3-2

Så bare fordi det ser ut som et stormløp på papiret så blir det ikke nødvendigvis sånn i realiteten.

Nå kan det godt hende at det kommer til å funke fantastisk altså, det avhenger jo først og fremst av hvordan spillerne eventuelt løser det. Og der ligger også min kjepphest nå. Det viktigste for Brann er å få opp tempo og bevegelse. Få litt guts inn i lenger perioder av kampene. Det er først og fremst det som jeg savner nå.
Visst vi setter KBK under et massivt press fra første sekund og presser de så lavt som mulig skal vi ha de under kontroll. Ingen kommer til å løpe mer enn oss, ingen komet til å være mer intens i presset enn Berisha og Strand.  Visst KBK blir presset lang nok ned, blir de liggende som Strømsgodset,  lavt, med laaang vei frem til mål. Da er det nok med de tre bak. Det som hadde vært galskap er å fortsette med en formasjon, der 95% av spillet er bygget opp rundt kantspillet, når de angivelige spillerene som skal løse denne rollen er helt ute av det.

Vi må ha flere spillere sentralt i banen, i boksen. Og innleggene kan ikke komme fra 35 og ut. Vi må til linjen, slå harde  og lave innlegg. Det må gjøres med tempo..
200
3-5-2 er det eneste rette slik ståa er no. Vingene evner ikke å skape nok til at vi skal tviholde på 4-3-3. La Bamba og Berisha lure rundt i boksen mens Strand og Haugen prøver å kombinere/konstruere seg frem til målsjanser. Gilli med løp på venstre og Teniste på høyre. Det kommer til å bli et stormløp mot et mål, og vi må få uttelling ganske kjappt. Deretter må vi fortsette å holde trykket oppe og "kvele" motstanden. Jenssen sin oppgave er å delegere baller, snu spillet og tre gjennom til spillere på løp.