• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Leffen

401
Kamper / Sudova-Brann
August 30, 2007, 15:20:09 PM
kan noen fortelle meg hva børnsson gjør som spiss? huff, han er stasjonær, supertreig, dårlig på hodet, dårlig til å skyte. ikke mye han har å bidra med gitt......sjøhage må være i rævva form for at han ikke skal få prøve seg. og hvorfor gir man ikke husekleppen 90 i denne kampen?
402
Brann / UEFA CUP 2007/08
August 03, 2007, 15:49:50 PM
er vi klare for gruppespill hvis vi slår ut suduva? eller er det en runde til først?
403
Brann / Hvilken formasjon bør Brann velge?
August 03, 2007, 15:47:17 PM
4-4-2!!!!!!!!!!!!!!!!
404
Brann / overgangsvinduet sommeren 2007
July 24, 2007, 21:00:46 PM
åh herre min hatt! bolseth eller storesund! da hade jeg bytta lag på dagen!
grindheim er nok helt uaktuelt skal du se. han drar nok ikke fra sitt synkende skip....
nei, tror nok hassan er på vei inn dere. han har jo hus i byen og allting.
405
Brann / Mjelde må gå anno 2007
July 10, 2007, 19:23:37 PM
og bjornsson som backup.....

de som bruker mjelde sine resultater de siste årene som eneste grunnlag for hvorfor han bør få fortsette, bør vel også se litt bak resultatene.
spillere har blitt hentet inn til den store gullmedaljen, og masse penger er investert. når så ikke disse spillere nødvendigvis spiller opp mot maks som et lag, ligger mye av skylden hos treneren. og hvis det viser seg at spillerene kanskje ikke er helt helmaks i utgangspunktet, ja så ligger mye av skylden hos treneren da og, for å overbetalt for middels spillere.
er jo ingen tvil om at en spiller som f.eks "mjøsas beckham", ikke ville blitt snakket så varmt om som de fleste av oss tross alt gjør, hvis han hadde blitt solgt for normal makredspris....
mjelde er en elendig taktiker. enkelt og greit. de som er uenige må gjerne få komme med gode eksempler på når han har klart å snu kamper. har brann en klar fotball-filosofi? spiller vi ikke litt på slump? på MA's dagsform? og håper på det beste? og går det dårlig til pausen, så får spillerene beskjed om å bevege beina....hver gang. virker som det eneste MIM klare å si.
men han er vel god med mennesker. virker det som. hans samtale med eirik bakke, var jo det utslagsgivende for den overgangen. tror han kunne passet perfekt som assistenttrener egentlig. med ansvaret for godt forhold mellom spillergruppe og støtteapparat.
jeg har ingen tro på at mjelde vil ta dette laget videre. stein-på-stein er en floskel mer utbrukt enn "det norske hus", og mons er tom for gode ideer.
vi har en flott stadion på gang, lojale supportere, god økonomisk styring og en relativt brukbar sportslig ledelse. nå er det på tide og hente inn en mann som ta oss videre. jeg skyter meg kanskje selv i foten, ettersom jeg ikke har en anelse om hvem det skulle være. men mons har fått nok sjanser nå. uansett om 07 blir gullsesongen vi har drømt om...
406
Brann / Sæternes går til Odense
July 10, 2007, 19:10:11 PM
maset om dylan kalles ironi. det ble oppfunnet tidlig på 1900-tallet.
nielsen tror jeg hadde vært en fin erstatter for bengt. var sabla god før han ble skada. blir ingen erstatter hentet inn derimot, har brann gjort en klipp. en spillertype som bengt kan ikke få gå midt i en sesong vi kjemper om gull, hvis ikke en erstatter blir hentet inn.

litt rart egentlig. ville ikke bengt fått sign-on-fee hvis han dro etter sesongen, men dette vil være ulovlig nå?
kanskje et tegn på at det ikke er tipp-topp stemning i brann-leieren for øyeblikket...
407
Brann / Mjelde må gå anno 2007
June 28, 2007, 02:02:13 AM
hans backe er en type jeg alltid har likt. men vet ikke hva han driver med nå.
semb er heller ikke dumt. han fikk ufortjent mye kritikk. han fikk tross alt (også) norge til å prestere over evne. og det er bare å ta en titt på tv2 sine sendinger for å skjønne at han har peiling på sporten.
dag-eilev fagermo er den i tippeligaen jeg helst skulle sett som ny brann-trener. han har gjort mye bra med godset, selv om de svinger veldig i prestasjonene.

men listen over folk vi ikke ønsker oss er jo milevis lenger. etter å ha blitt kjent med RBH, er jeg redd for hvem han kan ansette hvis mjelde fyker. er så jævla opptatt av lokal tilhørighet, at han sikkert kommer til å tilby både kenneth storvik, trond egil soltvedt og vidar bahus jobben. hei-hå.

mjelde er helt midt på treet. vi komer aldri til å oppnå store ting med han, men han leder laget på en OK måte. det er ikke godt nok for SK brann. vi trenger den beste.
408
Brann / Pelle Nilson til Brann ?
June 26, 2007, 23:57:11 PM
ifølge dagbladet er altså odd fornøyd med 8 mill+kone ut sesongen for nilsson. de skriver også at "brann er ikke ventet å matche dette budet".
hallo!?!?!?! hvis vi ikke er klare for å gi 10 mill for nilsson, med de midlene vi nå har til rådighet er jeg redd for at vi nok en gang glipper gullet. knut walde liksom. i rest my case....
409
Brann / Mjelde må gå anno 2007
June 17, 2007, 21:06:48 PM
ifølge "atoriserte" rykter(dvs bekjente), gikk byturen veldig fredelig for seg. var visst en øl på hver og ikke mange smil å se.
er det sant, synes jeg det er helt greit. de er mennesker som oss andre, og en kald en er som kjent deilig i motgangstider.
men burde selvklart ikke bli noen vane....
410
Kamper / Brann-?lesund
June 17, 2007, 21:01:12 PM
for å være litt pirkete: byen heter ålesund, klubben heter aalesund

thorbjørnsen
dahl-bjarnason-sigurdsson-corrales
solli-haugen-andresen-vaagan moen
winters-helstad

huseklepp i andre omgang hvis det ikke funker. bakke i andre omgang hvis vi leder komfortabelt
411
Kamper / LYN-BRANN
June 17, 2007, 11:13:33 AM
skal jeg være ærlig kom ikke dette som et stort sjokk på meg. eller, det vil si; resultatet gjorde det. mange uheldige enkelthendelser var det som gjorde at resultatet ble så ille. men ja, vi var elendige. i alle ledd....
men som et tidligere innlegg nevner; vi har sjeldent vært gode i år. jeg har sett alle kampene, og det er ikke EN omgang jeg har vært ordentlig fornøyd med. vi må være ærlig å innrømme at vi har hatt mye tur, sist bevist i forrige hjemmekamp. det positive med dette er jo at vi har alle muligheter for å forbedre oss. og når spillet begynner å sitte, vil laget bli mye bedre enn vi er per dags dato. men det er flere ting å bekymre seg over. hovedsaklig den sentrale midtbanen, og den ene stopperplassen. det er tydelig at mjelde ikke har funnet den konstellasjonen på midten som fungerer best, og det er definitivt ikke optimalt å ha 5 sentrale midtbanespillere som kjemper om to plasser. mjelde må bestemme seg, og rendyrke en kombinasjon. på denne måten vil vi kunne unngå disse horrible førsteomgangene vi har spilt i år. for de har virkelig vært elendige. jeg har lurt mye på hvorfor. tror de at de er så gode før de går ut på banen? blir de ikke "kickstarta" i garderoben? er de late?. ikke vet jeg, men en av nøklene til å heve spillet vårt er å begynne å spille fotball fra fløyta går. mjelde er definitivt en viktig brikke her. man kan selvfølgelig si at det er spillerenes skyld, og at det er deres ansvar. men fotballspillere trenger å bli sparka litt i rævven. de trenger å bli pisket litt. her tro jeg ikke mjelde har mye å bidra med.....
vi leder tabellen, men det er som seghør og bør med den stallen vi har. blir det ikke gull i år, er det på tide med nytt friskt trenerblod. mjelde har gjort en OK innsats. men det er problemet. han er ikke mer enn en OK trener. skal du vinne seriegullmå du ha det lille ekstra.....
412
Brann / 8.2 millioner til spillerkjøp
June 11, 2007, 17:42:44 PM
helt enig i at eventuelle kjøp burde holdes på vent til vinteren. vi har som tidligere nevnt mange spillere i "usikker"-kategorien, og flere utskiftninger kommer nok til å skje etter sesongen. men den stallen vi har nå burde være god nok til å kjempe helt inn om seriegullet. klarer vi ikke det er det ikke nødvendigvis bredden på stallen som har skylden....
413
Brann / 8.2 millioner til spillerkjøp
June 11, 2007, 13:03:25 PM
hilsen hardball

http://pub.tv2.no/nettavisen/ibergen/article1105862.ece

spørsmålet blir jo bare: trenger vi egentlig flere spillere per dags dato? sånn jeg ser det måtte det vært en virkelig klassestopper, eller en klassespiss
414
Brann / Brann får drakter fra Kappa!
December 01, 2006, 17:55:24 PM
jeg blr mer og mer sikker i min sak:
det er den styggeste fotballshortsen jeg har sett
415
Brann / Brann får drakter fra Kappa!
December 01, 2006, 14:57:13 PM
dette var skuffende. hadde virkelig håpet på rød shorts. og den frydenbø reklamen er forferdelig grell!
synes også de kunne spart seg for reklame på strømpene. torologoen er helt malplassert. og ba-logoen burde definitivt være i rødt og hvitt

jeg foretrekker faktisk drakten vi spilte med i år, i frohold til denne.
trodde faktisk ikke det var mulig å lage en kappa drakt så stygg, men herved er det bevist
416
Brann / Overgang vinteren 06/07
November 27, 2006, 20:05:00 PM
ny høyrekant - bakke - andresen - vaagan moen

                            koren

                            helstad


det klinger hvertfall fint, selv om sammensetningen kanskje kunne vært bedre.....
417
Brann / Hvem bør erstatte Peddien?
November 24, 2006, 10:59:30 AM
418
Brann / Puseklepp er sur!
November 15, 2006, 11:59:14 AM
huseklepp må få tillit. han har definitivt potensiale, men man blir ikke bedre av å slite ræva på benken.
synes faktisk det at han er bergenser også taler til hans fordel. han er et fint forbildet for de unge som drømmer om å spille for brann. han viser at det er mulig.

forhåpentligvis blir TFL kvitt sine skadeproblemer for godt, og får en god vinter på treningsfeltet. da har vi igjen en meget slagkraftig midtbane spør du meg.
419
Brann / Hvem bør erstatte Peddien?
November 15, 2006, 11:52:24 AM
neineinei! spar oss!
jeg kjenner denne typen, han har like mye sportslig oversikt som moren min.
hva er vitsen med å hige etter lokal forankring, når kandidaten ikke er kvalifisert for jobben?

mjelde og bruun? jeg grøsser ved tanken. det bør dere også gjøre.....
420
Brann / Hvem bør erstatte Peddien?
November 02, 2006, 22:57:36 PM
bengt eriksen er vel såkalt VIF-tilhenger. det er vel riktig og si.
når det er sagt har han aldri hatt noen formell tilknytning til klubben. av oslo-klubber har han bare vært involvert i skeid, hvor han var hovedtrener.
jeg synes uansett at han virker så helproff, at hvis vi skulle ansatt han, så ville han nok aldri tenkt på å gjøre vålerenga såkalte "tjenester" som noen foreslår.
har egentlig stusset over at ingen av klubbene i tippeligaen har tilbudt han jobb før. men det kan selvfølgelig ha noe å gjøre med at han ikke er lysten på en slik utfordring

den store fordelen med eriksen fremfor mange av disse andre kandidatene som foreslås er at han er økonom i tillegg til å være eks-trener.
det er flott å se alle forslagene om tidligere brann-spillere, men det er ingen av disse som har samme kompetansen såvidt jeg vet om?

og burde ikke kvalifikasjonene telle mer enn lokal tilhørighet?
421
Brann / Hvem bør erstatte Peddien?
November 02, 2006, 12:38:42 PM
bengt eriksen
utdannet økonom. meget proff. gode kunnskaper på det fotballfaglige. respektert. karismatisk.
ingen tvil om at han er mannen
422
Brann / Slik tar Brann gull
July 27, 2006, 13:01:11 PM
høgmo ute med depresjon, positivt/negativt for rbk?
snakk om å involvere bratseth mer i det sportslige når han er tilbake, men tørum tar over inntil videre. han er jo bergenser, så det er lov å håpe

otto ulseth har alltid vært en nisse, noe han bekrefter med denne uttalelsen:

er gullet utenfor rekkevidde?
Det bør være det. De andre lagene bør sørge for at Rosenborg ikke tar gull. Men helt sikker er jeg ikke, for det er ingen virkelig gode lag i serien. Når Charlie Miller, som ikke er i nærheten av å komme med på et av Europas svakeste landslag (Skottland, red.anm.), kan dominere på den måten han gjør, så sier det dessverre litt om nivået, mener Otto Ulseth.
423
Brann / Albansk spiss på prøvespill
March 01, 2006, 16:52:07 PM
bruk dylan og tfl som backup til vi finner en klassespiss.
helt enig i at vi skal gi migen en sjanse, men jeg tror vi skal være ganske edruelige i forventingene våre
424
Brann / Janez Zavrl klar for Brann
February 05, 2006, 15:46:05 PM
i all edruelighet bør det vel påpekes at dette "1 mill euro" utsagnet kom fra zavrl's agent.
selv om klubben er russisk, er det vel litt tvilsomt at de går hen og DOBLER budet.

men for all del. blir han brannspiller, og vi betaler under millionen trenger han ikke spille mange gode kamper før han er verdt pengene. dette kan bli bra. nå er det vel på tide at klock pakker snippsekken, og at han blir ersattet av en klassespiss.
så skal du se at denne sesongen kanskje ikke blir så halvgæern allikevel...
425
Brann / RBK-duo til Brann
January 31, 2006, 20:27:48 PM
utlån med opsjon på kjøp er en meget god løsning, som burde bli brukt oftere. slår de til, kan vi hente de for en fastsatt pris. hvis ikke, sender vi dem nordover uten å ha tapt et øre.

og til dere som er negative til eguren, sier jeg bare; vent og se...
426
Brann / Sesongslutt og nye spillere.
January 16, 2006, 20:45:21 PM
luremusen cherif toure spiller nå i metz. kanskje vi skulle gitt han en sjanse, selv om han var et fjols? litt mjeldesk disiplin kunne fort gjort han til en hedersmann(hahaha)
427
Brann / Sesongslutt og nye spillere.
January 02, 2006, 18:56:48 PM
marcus andreasson!
428
Brann / Hvorfor tenker VIF riktig?
December 17, 2005, 13:47:41 PM
her må det jo preiseres at han ikke var ønsket som TRENER. forskjellen på den jobben, og den han får nå er jo meget stor.
jeg tror at vålerenga kan ha gjort et realt sjakktrekk.
hva er drillo best på? analyse! da gir vålerenga han en 40% stilling hvor eneste oppgave er å følge spillerne og laget som helhet, tett i kamp. dette tror jeg de kommer til å dra veldig god nytte av.
og når det kommer til aabrekkk, så blir jo han en mann uten noen makt i klubben. ergo vil vi ikke få se mye til ham, og han vil ikke kunne lage bråk.
med den jobben han gjør med spillere, tror jeg han kan heve vif mange hakk.

må dessverre si at jeg tror engen har gjort TO kupp, og hadde det vært opp til meg, hadde vi snappet begge to før nesen på dem
429
Brann / RBK-BRANN
October 15, 2005, 11:09:16 AM
årets dårligste midtbane. hvorfor ut med bigmac? sanne på høyre, miller-haugen sentralt og huseklepp på venstre er jo utvilsomt et mye bedre alternativ.
dette valget kan vise seg å bli en taktisk bommert av de sjeldne....
430
Brann / Sesongslutt og nye spillere.
October 03, 2005, 14:39:21 PM
hassan sliter benken, og når han blir lei av det, kommer han hjem til oss. håper jeg.
øren begynner å finne sitt gamle jeg, og er en spiller jeg mener vi bør signerer. gjerne stadheim også.
j.i høiland på høyreback hadde jo vært fantastisk!
men drar han hjem til norge, skal jeg vedde på at han velger et visst annet lag en sportsklubben brann.

men den spilleren jeg helst ser tilbake, er helstad. kan jo håpe på at han ikke liker seg oppe i nord, og innser at han like gjerne bare skulle blitt hos oss i utgangspunktet.

en ny stopper hadde også vært fint
431
that sanne og whip wald var også ganske bra
432
Brann / Huseklepp elendig
September 27, 2005, 15:39:40 PM
hallaien, hva er vårt alternativ?
433
Brann / Spørreundersøkelse
September 27, 2005, 15:37:38 PM
1.nei
2.nei. noextras er billigere.
434
Brann / Helge B
September 14, 2005, 12:15:15 PM
brann ber om utsettelse på helegbe-avgjørelse. mjelde sier han har tatt sjumilssteg de siste ukene. deilig å høre! håper han blir
435
Brann / Billetter til Brann Lokomotiv
September 13, 2005, 10:14:34 AM
går den på tv?
436
Brann / LSK-Brann
September 13, 2005, 10:12:24 AM
jeg satt på langsiden på lsk's halvdel i andre omgang, og fikk god mulighet til å studere huseklepp på nært hold. for det meste gjorde han ålreite valg da han fikk ballen, men han ble stående helt alene ute på kanten uten ball. hver gang vi bygget opp spillet gjennom midten ble ballen slått ut til en overbefolket venstreside hvor sanne ikke klarte å gjøre annet enn å miste ballen.
så grunnen til huseklepps "mislykkede" kamp var mer medspillerenes neglisjering, enn hans udyktighet
437
Brann / Mjeldes i avgang?
September 12, 2005, 21:22:39 PM
du skal for faen ikke kalle meg medgangssupporter bare fordi jeg setter spørsmål ved treneren!
selv om vi skulle klarer å karre oss til en fjerdeplass, er vel ikke det akkurat en vellykket sesong?
jeg er helt enig i at vi skal vente til sesongen er over, med å la mjelde renne ned dørene på aetat. men selv om han klarer sølv denne sesongen, mener jeg at han ikke er rett mann. han har ikke utviklet seg en døyt på disse årene, og stein-på-stein er blitt vår tid største floskel.
438
Brann / Mjeldes i avgang?
September 12, 2005, 15:51:25 PM
Quote from: "Lurkin"Hylekoret er i gang!

Dette skjer etter hver kamp, nå bare ignorerer jeg dere.[/

så du mener vi bare skal sitte på ræva og holde kjeft helt til vi ligger på kvalikplass? forbilledlig at så mange forsvarer mjelde i tykt og tynt, men et sted går grensen. på den listen terd lagde var det mange gode navn. hans backe er en mann jeg tror kunne tatt klubben til nye høyder.
439
Brann / Mjeldes i avgang?
September 12, 2005, 14:23:29 PM
helt enig! flere som sier at ingen vil trene brann! gi met et eksempel på en som har sagt det! jeg tror flesteparten av norske trenere gjerne skulle trent klubben vår, hvis de fikk sjansen.
440
Brann / Mjeldes i avgang?
September 12, 2005, 12:18:03 PM
441
Brann / Mjeldes i avgang?
September 12, 2005, 10:59:00 AM
det er hvertfall håpløst å si at mjelde bør få sitte, fordi man ikke ser noen klar arvtager. det er jo en prosess som må påbegynnes den dagen mons eventuelt får fyken.
det finnes flere bra trener i norge, og enda flere bra i utlandet.
442
Brann / TFL ute for resten av sesongen...
September 07, 2005, 14:11:56 PM
skjelvan innrømmer det selv!
dett er ikke langt unna å være en skandale. 9 av 14 spillere blir ikke sjekket for skade? hva i h/¤%")/ tenkte de på? nå er ludvigsen ute resten av sesongen. en skjebne det kan se ut til at bengt også kommer til å lide.

skjelvan innrømmer også at ludde kunne vært tilbake på banen nå, hvis ikke de hadde matchet han så hardt i starten. litt sent å si det nå kanskje???
herre jemini. nå er jeg sint.
443
Brann / TFL ute for resten av sesongen...
September 06, 2005, 11:46:59 AM
det er rett og slett pinlig
444
Brann / urovekkende statistikk
September 04, 2005, 16:52:30 PM
men ingen av de har vært i de siste troppene. talenter har vi, men det finnes overalt. skepsisen her stiller seg jo til om vi er flinke nok til å utvikle dem!
pors grenland har 3 mer enn oss. det sier vel det meste
445
Brann / urovekkende statistikk
September 04, 2005, 11:42:46 AM
fant denne tråden på vg-nett. er vel noe vi er klar over, men det er allikevel skremmende.

ghog skrev:

Har gått gjennom de siste uttakene for landslagene fra G15 til U21. Ikke overraskende er Lyn i toppen her. Det står bra til i Enga og Grenland også.
Har tatt med alle lagene som hadde 2 eller fler med totalt, pluss TL-lagene.
Klubb Totalt
FC Lyn Oslo 12
Odd Grenland 9
Vålerenga 9
Fredrikstad FK 6
Bodø/Glimt 6
Start 6
Rosenborg BK 6
Mandalskameratene 5
Ham-Kam Fotball 4
Bryne 4
Stabæk 3
Pors Grenland 3
Tromsø 3
Moss FK 3
Lillestrøm 2
Tromsdalen 2
Viking 1
Molde 1
Brann 0
Aalesund 0
446
Brann / Alliansi - Brann
August 24, 2005, 08:35:07 AM
mjelde bruker sin 5 venstrekant på syv kamper, men den eneste rendyrkede, helge b, har ennå ikke fått muligheten. gi mannen et innhopp i det minste!
når han er bak helge haugen i venstrekant køen, må det være noe galt.
kan jo selvfølgelig hende han rett og slett ikke er så god.....
447
Brann / Oslo-kvart fainlen: Ullevaall
August 20, 2005, 20:07:37 PM
dermed er sesongen komplett. deilig.
448
Brann / La Dylan få sjangsen!!
August 15, 2005, 23:02:33 PM
tilbake til skolebenken gutter. tilbake til skolebenken.
449
Brann / B/G-Brann
August 14, 2005, 17:36:46 PM
dette er det mest tafatte jeg noen gang har sett. det virker som spillerne har gitt opp, som om de gir helt faen i hva som skjer.
skjerp dere, primadonnaer!
450
Brann / Trodde ikke dagen skulle komme
August 13, 2005, 20:25:10 PM
helt enig henki!
det som er gøy med brann er jo at det skjer noe hele tiden, og at vi aldri vinner serien. tenk på det antiklimakset som vil komme sesongen derpå hvis vi skulle bli mestere. hva skal vi spille for da? hva skal vi synge om?
blir litt som å date en dame leeenge uten å få napp, og så når det skjer, er all spenningen borte. eller så blir man kjærester da. men i branns tilfelle vil det bety at man må vinne hver seong, og det er lite trolig.
nei, takke meg til denne "gåogventepåseriegulletsomaldrikommer"-tilstanden vi supportere, og byen, er i. det er den som holder oss levende.