• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Leffen

301
Brann / Re: Treneren etter LAN
July 06, 2020, 08:54:48 AM
Quote from: pidre on July 06, 2020, 05:27:33 AMSpørs hvor mye kred Knutsen skal ha. Noe selvfølgelig, men husk at kultur, identitet, filosofi, spillemåte mv. er hugget i stein i BG, noe klubben høster fruktene av nå. Respekt. 

Det er riktig, men man skal ikke glemme at de rykket ned så sent som i 2016. Såvidt jeg kan erindre minnet fotballen da mer om det de har vært kjent for i alle år; alle mann bak ballen, fullt fokus på kontringer. Knutsen skal nok ha en god dose av æren.

Mer generelt er det jo skuffende hvor dårlig taktisk og fotballfilosofisk utviklet de fleste norske klubber er. Vi har en fordel i møte med andre europeiske ligaer; en lang vinter hvor trenerteamet kan innprente sine tanker i spillerne. Fortsatt er det veldig sterkt fokus på tempo og fysikk (jamfør Islamovic i går, som sa at dette er den største forskjellen på svensk og norsk fotball)

B/G spiller fantastisk fotball som jeg sjeldent (aldri?) har sett i ES. De mistet nærmest halve laget etter fjorårssesongen, men spillerne som har overtatt har sømløst blitt imprentet i systemet (Rekdal bemerket i går at RBK burde kjøpt Saltnes m.flere for noen år siden. Tenker han misser poenget; systemet trumfer enkeltspillerne. Spiller for spiller er ikke B/G i nærheten av stallen til RBK og Molde)

Dette ble en lang avsporing, men mener det er en no brainer at KK er mannen vi trenger. Om vi så må smøre oss med tålmodighet i noen sesonger. Hele klubbledelsen blir nok vanskelig å lokke sørover.

(Hvilken utvikling har vi hatt under LAN? Jeg kan ikke se noen. Enda sterkere fokus på polballer mot Barmen og tiki-taka mellom midtstopperne er det mest iøyenfallende)

302
Quote from: Nixon on July 05, 2020, 19:03:20 PM
Quote from: Leffen on July 05, 2020, 18:58:06 PMProvoserende intervju med LAN etter kamp og. "Vi var best de første ti

Rett skal være rett. Han sier ikke at Brann var best de første ti. Han sa at Brann var gode de første ti og gjorde det de skulle. Man kan gjerne sette spørsmålstegn om Brann virkelig var gode, men det er tross alt litt forskjell på å være best.

Skrevet i affekt:)
303
Provoserende intervju med LAN etter kamp og. "Vi var best de første ti, så scorer de på sine fire første sjanser" Våkn opp, mann! Legg deg paddeflat! Vi ble utspilt etter alle kunstens regler. Effektivitet og flaks hadde ikke en dritt med resultatet i denne kampen å gjøre. Det verste er at jeg tror han tror på det han selv står og lirer av seg...
304
Kan ikke huske en liknende overkjøring....B/G er jævlig gode, det skal de ha.
305
Positivt: Kolskogen + 3 poeng. De offensive får jo nesten ikke sjansen til å vise seg.

Forferdelig å se at LAN legger hele laget på 16-meteren i store deler av andre omgang. Føles hele tiden som det er marginer som gjør at S08 ikke kommer seg til stor sjanse. Og de burde hatt klar straffe ja. Når han gjør dette mot bunnlaget, er jeg mildt sagt spent på hva han går for mot BG. De er et lag som evner å tråkle seg gjennom rammer. Det kan bli stygt.
306
Kamper / Re: Brann - Rosenborg 280620
June 28, 2020, 21:29:49 PM
Denne forferdelige kampen nuller ut sesongstarten. Gode første 10 min, så er LAN tilbake til gamle synder. Får vondt i øynene av å se han stå der å myse på linjen......
307
Helt enig. Første omgangen i går var virkelig prov på hvorfor Forren kommer til å bli viktig. Å se ballen gå i ping pong mellom stopperne dro frem vonde minner fra den begredelige fjorårssesongen. Skulle gjerne sett et heatmap fra noen av de kampene, hadde lyst irrødt i området mellom stopperne. Men synes og Kolskogen hadde noen fine driv fremover. Tror og håper han kommer til å utvikle dette videre!

308
Halleluja! Så deilig! Ali er min nye favorittspiller. Når han kommer opp for å feire målet, det er så bra det.
309
Brann / Re: Overganger juni 2020
May 29, 2020, 14:40:53 PM
Positiv såfremt han en gang for alle fjerner den polske hoppbarten
310
Mye kunne vært skrevet om denne kampen, men gidder bare å nevne at det er en av de kjedeligste bortekampene jeg har vært på. Og LAN, din tid er over. Kom deg bort.
311
Kamper / Re: Kristiansund - Brann, 15.09.19, kl 20:00
September 15, 2019, 20:55:36 PM
94 minutter av våre liv vi aldri får igjen. Vanligvis hadde jeg vært sint når kampen var slutt, nå er jeg helt likegyldig. 6-7 måneder til neste kamp av betydning. Det er bare å gå i hi.
312
Kamper / Re: Brann - Tromsø søndag 25.8 kl 18:00
August 25, 2019, 19:44:21 PM
Uten resultater er det ingenting igjen av LAN
313
Kamper / Re: Mjøndalen - Brann, 18.08.19, kl 18:00
August 18, 2019, 20:02:07 PM
Trist kamp.

Satt på langsiden på den muselille stadion og fikk god tid til å studere Brann-spillerne på nært hold. Hovedkonklusjonen; Barmen er helt forbasket treig. Og klumser det til på 2-1-målet. Ellers nitrist forestilling.

(litt artig: for å komme til garderobene må man over en bilvei. Rett etter kampslutt satt jeg i bilen og ventet på å få kjøre, mens Opdal sto og blokkerte trafikken midt i fotgjengerfeltet mens han snakket med en fan. Et litt fint øyeblikk)
314
Brann / Re: Positivitets-tråden
August 17, 2019, 19:54:51 PM
Sannsynlighetsregning blandet med naiv fremtidstro
315
Brann / Re: Positivitets-tråden
August 15, 2019, 12:45:29 PM
Kjetil Knutsen er Brann-trener innen et par år. Positivt!
316
Quote from: Lasaron on June 23, 2019, 21:35:25 PMHvorfor gråt Bamba?

Det må ha vært noe personlig? Kan ikke begripe noe annet.

Herregud, dette er det kjedeligste jeg har sett. Og det sier en del etter de siste årene med Brann. Koselig for Gilbert med mål. Fin redning av Opdal. Ordagic BB. Deilig med tre poeng. Bortsett fra det; absolutt ingenting. Ingenting.
317
Herregud. Hadde Komsoon hatt for vane å gjøre dette, greit nok. En utblåsning får man tåle. LAN suger ut kreativiteten av dette laget. Han har nok sine øyne på en Gilli2 i sommervinduet, en skikkelig ving som egentlig er back.

Sier ikke LAN ut ennå, det hadde vært absurd. Men gleden over dette laget er bortimot forsvunnet nå. Vi har bygget gråstein på gråstein.
318
Kamper / Re: Brann - RBK søndag 26/5 kl 20:00
May 27, 2019, 04:11:16 AM
At Bamba sages for denne kampen, skjønner jeg ikke. Han var usynlig men fikk da svært lite å jobbe med!

Det nitriste her er at vi gikk rett tilbake til sånn vi spilte før denne seiersrekken. Da Acosta og Vito allerede hadde spilt 15 pasninger mellom seg etter 5 min, var det tydelig hvor dette var på vei. Istedenfor å ta sjanser på stikkere i mellomrom ble det polet langt på Berisha. At ikke LAN har lagt denne møkkataktikken død før, er et under. Da må han hvertfall sette inn på Azar litt før så det kan bli lagt til press. Selv om jeg heller ikke vil tilbake til det.

RBK spilte en helt ordinær kamp, de var litt bedre defensivt enn tidligere. Men vi ga de faen ikke mye hodebry!
319
Kamper / Re: Brann - RBK søndag 26/5 kl 20:00
May 22, 2019, 12:49:14 PM
Det står skrevet i stjernene at dette går til h.... Torp og Huseklepp ute og hyper opp Brann. Par spillere flyr litt kunstig høyt. LAN går plutselig tilbake til trilling bak og poling på Berisha. Er tross alt RBK. Huff, kommer til å være så nervøs.
320
Brann / Re: Overganger sommeren 2019
May 22, 2019, 09:48:32 AM
Hehe, tror ikke Superjack mente at vi skal prøve å kjøpe Neuer. Han brukte et EKSEMPEL på hva som er den ultimate keeper for LAN. Jeg er enig i at Radlinger virker som den beste mulighet, all den tid han allerede er utprøvd og vi vet hans styrker og svakheter. Sikkert mange andre på hans nivå ute i Europa, men det er jo ikke bare bare å lokke dem til Norge. EHJ ble vel hentet nettopp for sitt fotarbeid, men han var visst ikke så god allikevel, fant de ut...
321
Quote from: blobby winters on May 19, 2019, 13:16:30 PMrestitusjon ødelagt pga 17. mai tog

Hehe, er de porselensdukker?

Stemmer for å gi Eggen og Løkberg en mulighet. Om Gilli skal inn må det bli på backen.
322
Jeg må si jeg koste meg på denne kampen! De hadde jo full kontroll, frem til de siste kvarteret da de havnet ganske bakpå. Og offensivt var det den klart mest spennende kampen sålangt. At ikke Berisha på kant / Bambas spiss er blitt prøvd før er jo veldig rart. Ja, ineffektivt. Men Bamba har jo vitterlig fått lite sjanser! Utrolig deilig å slippe Gilli på kant spør du meg. Han bidrar ikke med noe annet enn enn en backs defensive trygghet.

Satt på langsiden (med barn) og fikk sett Berishas oppførsel på nært hold. Så tyst på den unnskyldningen av en stadion at jeg kunne høre det meste som ble sagt. Elsker den mannen! Pisker opp lagkameratene. Aldri fornøyd. Løper og løper. Ny favoritt altså.
323
Her lukter det at Henrik Kjelsrud blir skutt på og avgjør
324
Quote from: Jose Arrogantio on April 28, 2019, 22:59:13 PMAt Brann legger seg bakpå når vi leder og lar motstanderen ta initiativet når vi scorer har vært et problem hele tiden med LAN. Så vil ikke frata LAN ansvaret her.

Enig. LAN sier konsekvent i intervjuer, både i pausen, og etter kampen at "vi blir lavere enn planlagt". Jeg tror de blir akkurat så lave som planlagt, men han sier det for å ikke fremstå som for defensiv. Dette har virkelig vært et stort problem under hele hans virke i klubben.
325
Kamper / Re: BRANN-VÅLERENGEN mandag 22.04 kl 20:00
April 22, 2019, 21:10:00 PM
Mye å si om denne kampen, men viktigst av alt: IKKE POL LANGE BALLER PÅ VETON. IKKE GJØR DET. ALDRI. HØRER DU LAN. IKKE GJØR DET.
326
Som mange skriver; herlig kamp av Berisha og Strand! To nydelige spillere (lurer på hva Krakra tenker om Vetons motivasjon:))

Har vært messet mye om at Berisha KUN er spiss. Skjønner ikke dette. Han trakk jo mye ut på kanten i går, og er jo helt glimrende å ha i presspillet på siden. Jeg tror Bamba og Berisha fint kan spille sammen i 4-3-3. Med RYJ, Haugen og Strand på midten. Løkberg er gull å ha på benken. Men synes det er blitt tydelig at han er ganske begrenset. Og disse avslutningene han har hatt. Oi.

Om vi fortsatt skal spille 3-5-2, fordrer det vingbacker som kan lå gode innlegg. Vi så i går nok et prov på at Gilli absolutt ikke har det i seg. Steintouch.

At LAN ikke har satt laget ennå er jo på den ene siden litt ugreit, men det er jo også tydelig at vi har en veldig god bredde i årets stall. Den kommer godt med utover sesongen!
327
I første omgang virket det som om hovedplanen var at Vito og Acosta skulle spille ballen mellom hverandre. Kom fort opp i 231 pasninger seg mellom. Godset lå riktignok lavt, men det var utrolig dårlig bevegelse foran dem. Ingen kryssløp, ingen bevegelse i rom. Bortsett fra Berisha, som viste veldig gode takter.

I starten av andre omgang var det mye bedre. De ble mer direkte, og flere av Acostas raid var direkte farlige. Etter Karadas kom inn stoppet det opp igjen. Denne omgangen var positiv syntes jeg. Godset klarte å mure igjen, og fikk det de kom for.

At Døvle ikke kunne se Syllas strake arm ut til siden fra sin posisjon, er jo bortimot et under. Men Brann burde klart å drepe kampen på egenhånd.

Når vi spiller mot lag som selv vil være med i kampen, håper jeg virkelig på Strand og Løkberg på midten. Haugen virker ute av form, og Barmen er så utrolig treig for tiden. Vi må satse på høyoktanen vi så mot RBK i forsesongen.
328
Brann / Re: Overganger vinteren 2019
March 27, 2019, 08:57:54 AM
Det MÅ da komme inn noen. Braaten, Vega og Skålevik ut. Ingen erstattere inn. Hadde Brann ikke hatt noe penger, som Nilsen sier, hadde vel ikke de gått med på det. Skal tro til det siste!! Kommer det ikke inn noen, er det helt amatørmessig klubbdrift
329
Brann / Re: Overganger vinteren 2019
March 21, 2019, 19:02:38 PM
Skjønner ikke helt hva du argumenterer for, Krakra. Skal vi aldri kjøpe nordmenn som har spilt i utlandet? Og de skal heller ikke være profilerte? Hvem er det du mener vi skal gå etter?
330
Brann / Re: Overganger vinteren 2019
March 21, 2019, 12:54:37 PM
Quote from: krakra on March 21, 2019, 12:39:48 PMNår var sist vi hadde suksess med å hente en høyprofilert, dyr spiller i det hele tatt? Det er ikke store, tunge kjøp av profiler "alle" vil ha vi har bygd "nye Brann" på og jeg er ikke sikker på at det er det som vil løfte oss inn i gullkamp heller. Særlig når det er snakk om spillere som har en negativ karrierekurve, som har spilt i større klubber enn Brann og har andre norske lag som førstevalg.

Rart om Marcus Pedersen og Demba-Nyren skal brukes mot Berisha. Dessuten skiller han seg ut ved å være som skapt for LAN. Kan absolutt også spille ving med sin arbeidskapasitet. Og har han egentlig hatt en negativ kurve? Spilt mye fotball de siste årene, også for Rapid. Hvorfor han vil dra derfra kan jo ha mange ulike årsaker. Han er kun 24 år, og er fortsatt i utvikling.
331
Brann / Re: Overganger vinteren 2019
March 21, 2019, 10:46:03 AM
Dette må da være gode nyheter for oss! Viking klarer aldri å samle opp penger til Berisha. Og tipper Mohn står klar i kulissene. God følelse. Tror Veton er en helt perfekt spiller for både Brann og LAN!
332
Brann / Re: Overganger vinteren 2019
February 21, 2019, 16:19:44 PM
Quote from: Billy Elliott on February 20, 2019, 20:30:14 PMVille heller spille i blått enn rødt når det mislykkede utenlandsoppholdet tok slutt. Vil aldri se han i Brann-drakt igjen.

Kan vi ikke bare legge den død. BRANN VILLE IKKE HA HAM
333
Brann / Re: Overganger vinteren 2019
February 08, 2019, 09:55:18 AM
Feilpost
334
Brann / Re: Overganger vinteren 2019
February 06, 2019, 18:57:50 PM
Virker ikke veldig hardtarbeidende fra de kampene jeg så han i fjor, men har absolutt en x-faktor, og gud må vite vi trenger det!

Husker det ble omtalt som et sjokk da han valgte Start, var meget hot i Sverige før den overgangen.
335
Brann / Re: Overganger vinteren 2019
February 06, 2019, 10:30:20 AM
Akintola på vei til RBK. Kjipt, hadde håpet på han. Men da har vi en konkurrent færre om Berget?
336
Brann / Re: Overganger vinteren 2019
February 05, 2019, 12:06:01 PM
Var på fotballtrening i Vallhall i går. Der sto Finnegutten alene og terpet på avslutninger. Mange flotte mål. Han har påfallende store benmuskler. Takk for meg. 
337
Brann / Re: Overganger vinteren 2019
January 17, 2019, 16:00:12 PM
Korriger meg om jeg tar feil, men denne serberen er altså en storvokst middelmådighet. Hvorfor ble Karadas signert på ny kontrakt? Han spiller vel akkurat denne rollen i klubben til perfeksjon?

Jeg har stor tro på Bamba som vår hovedspiss. Men hent for guds skyld et godt alternativ. Og gjør i alt i deres makt for å gi bort HKJ til Notodden/KFUM/Kongsvinger eller liknende. Der er hans maksnivå.
338
Brann / Re: Overganger vinteren 2019
January 14, 2019, 16:29:59 PM
Har sett ganske mye Godset de siste årene av familiære årsaker, og Glesnes er virkelig et kupp, spør du meg! I fjor gikk mye galt i det laget, men han presterte allikevel godt. Den sesongen var en anomali for det laget, og ham. En klar oppgradering av Acosta, særlig når man tar alder med i betraktningen.
339
Brann / Re: Overganger vinteren 2019
January 09, 2019, 13:05:35 PM
Haha, her koker det. Fulgte resonnementet ditt helt til du hevdet at Johan Golden er morsom, Achtung. Da falt jeg av.
340
Brann / Re: Brann får drakter fra Nike
December 10, 2018, 16:58:42 PM
Bortsett fra alle reklamene er den meget stilfull!

Interessant med dette som blir diskutert over her. Skulle gjerne sett noen på tall på hvor mye mer Sparebanken ville betalt om det ikke var andre sponsorer på drakten. Om dette var eneste logo, hadde denne vært bortimot perfekt spør du meg.

I de store europeiske ligaene er det vel bare PL som har gått bort fra "èn sponsor"-policy
341
Brann / Re: Daniel Braaten
November 15, 2018, 15:50:15 PM

https://www.tv2.no/sport/10218390/

Trist, men forståelig.

Når han var på sitt beste, var han helt fantastisk.
342
Brann / Re: Overganger vinteren 2019
November 07, 2018, 16:24:50 PM
Disse tror jeg drar i vinter. Blanding av håp og tro:
Acosta (tror)
Vega (tror)
Vormgoor (tror)
Orry (tror)
Ruben (tror)
Kjelsrud (håper)
Radlinger (håper)

Inn:
Løvgren
Løkberg
Glesnes (håper)
Zachariassen (drømmer)
Ny ving
Backup venstreback

Pluss noen til inn sikkert
343
Kamper / Re: Brann-Rosenborg, 28. oktober klokken 20:00
October 24, 2018, 22:48:22 PM
Quote from: Kagain on October 24, 2018, 17:11:26 PMEr det redselen for RBK sin fart som gjør at dere ikke har tatt med BarneBarnet i deres foreslåtte oppstillinger, eller er det noe annet som gjør at han ikke er med som jeg ikke har fått med meg (skader, karantener, spilt horribel kamp)?

Acosta og Wormgoor kjenner hverandre godt. Synes førsteomgangen mot Stabæk bar prov om lite samhandling mellom Eggen og Vito. Med han får man jo en stopper som gladelig går med ballen opp i banen, men synes posisjoneringen hans var ganske off i den kampen.
344
Brann / Re: Sesongen 2018
October 24, 2018, 11:14:51 AM
Quote from: Nixon on October 22, 2018, 20:48:03 PMJeg lurer litt på hva som vil skje dersom vi vinner gullet på hjemmebane i siste kamp. Stor stemning på Stadion vil det sikkert bli. Men vil det bli i nærheten av den folkefesten i sentrum etterpå som i 2007?

Det tror jeg! Forskjellen er vel at gullstemningen den sesongen var der i lang tid. Folk trodde på det. Nå tror jeg egentlig aldri bergenserne har trodd, eller tror, på gull. Skulle det skje, kommer det til å eksplodere!
345
Kamper / Re: Brann-Rosenborg, 28. oktober klokken 20:00
October 24, 2018, 11:11:35 AM
La oss si det er 1-1 etter 70 min. Da er jeg veldig spent på hva LAN gjør. Hans modus operandi er å sikre uavgjort og satse på at vi tar inn to poeng i andre kamper. Men håper virkelig at vi tar noen sjanser. La det briste eller bære!


Tror:

Pettersen

Teniste-Acosta-Wormgoor-Grøgaard

Orry-RYG-Barmen

Gilbert-Bamba-Gilli

Håper:

Radlinger

Teniste-Acosta-Wormgoor-Kristiansen

Orry-RYG-Barmen

Braaten-Bamba-Vega
346
Kamper / Re: Stabæk-Brann 21. oktober klokken 20:00
October 21, 2018, 22:49:26 PM
For en rar, rar kamp. Første omgang var horribel. At Kjelsrud i det hele tatt er i nærheten av laget er så uforståelig. Fy fader for en ordinær fotballspiller. Braaten var også horribel i første. Overraskende var det ikke, men at vi skulle gå ut så passivt mot dette bunnlaget når et gull står på spill, er ikke til å forsvare.

Ser i intervjuet etter kampen at Barmen sier de fikk RBK-resultatet i pausen, og at de DA bestemte seg for å gire opp ett hakk. HÆ?!?! Så de trodde ikke på gull før kampen? Jeg er så redd for at denne mentaliteten blir rådende resten av sesongen, lukter feige 90 minutter på søndag.

MEN; andre omgang hevet de seg kraftig! Tidvis veldig bra og Braaten var født på ny! Bamba gjør mer på to minutter enn HKJ klarer på en dag. En deeeilig seier. Håper at LAN treffer inn mot neste kamp. Og at han tør. For det er det alt kommer til å handle om de neste kampene. Brann må tørre!! Feiler de, ok. Men det får så være
347
Kamper / Re: BRANN-LILLESTRØM 07.10.2018 20:00
October 21, 2018, 21:54:54 PM
Feilpost:)
348
Kamper / Re: BRANN-LILLESTRØM 07.10.2018 20:00
October 08, 2018, 16:32:22 PM
Vito skulle aldri ha støtet på Kippe. Sistnevnte hadde aldri klart å score derfra. Ødemarksbakken var Vitos ansvar, han fikk stå mutters alene når Vito ruset. Utvilsomt hans feil spør du meg.
349
Kamper / Re: BRANN-LILLESTRØM 07.10.2018 20:00
October 07, 2018, 22:18:13 PM
Byttene var vel helt greie. Målet kom jo på dødball umiddelbart etterpå. Lett å skylde på det da.

Bamba fikk vanskelige arbeidsforhold i dag, men mannen har jo steintouch. Alle hans mottak i dag endte som skudd tilbake til medspiller. Helt greit å få han ut. At Vega ikke startet, derimot!
350
Kamper / Re: BRANN-LILLESTRØM 07.10.2018 20:00
October 07, 2018, 21:35:13 PM
Vega og Eggen var gode. Hodeløst av Vito. Gleder meg til å høre ham ta aboslutt null selvkritikk. Faen altså