• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Leffen

1
Brann / Re: Gilbert Koomson
September 17, 2020, 12:20:42 PM
Håper det kommer 4-5 millioners bud fra Tyrkia. Ser ikke for meg at han kan fortsette i klubben etter disse uttalelsene. Denne sesongen er ferdig uansett.
2
Litt tabloid, med den klemmen gjør kampen for meg. Kåre er flink med folk og han skjønner at Bamba trenger litt spesialbehandling. Gud så glad jeg er for at vi er kvitt surpompen
3
Dette var gøy! Lenge siden jeg har vært så engasjert i en Brann-kamp. Kan ha vært LAN-fatiguen som fikk utslag, eller det faktum at det skjedde ekstremt mye. Etter matchen satt jeg med en sterk følelse av ran, men etter å ha tenkt meg litt om: klar straffe til Molde, ja, men offsiden på Brynhildsens mål nuller ut den. Molde hadde det som føltes som et hav av avslutninger med redning på strek, men vi hadde vel de aller største i Bambas to alene-med-keeper? Samme det. Nå blir det kalassifre mot Mjøndalen, med Broderen på benken!
4
Brann / Re: Treneren etter LAN
August 08, 2020, 11:56:22 AM
Quote from: Huff on August 08, 2020, 10:53:33 AMJeg håper bergensavisene følger opp hvorfor Brann ikke tok sjansen på å vente på KK og ansette en midlertidig løsning. Det blir nok bare stoff om KI i avisene de neste par dagene, men etter dette håper jeg de har i minnet at KK var innen rekkevidde og jeg forventer noen svar angående hvorfor en ikke gikk for den løsningen. De svarene bør og være jævlig gode.

Støttes! Dette blir jo uansett en mellomsesong. Håper virkelig dette har blitt vurdert nøye.
5
Brann / Re: Tidenes Brannflopp?
August 05, 2020, 10:11:40 AM
Runar Normann! Hentet fra et treårig skadeopphold i England (usikker på lønnen han fikk, men mistenker den var god). Forlot garderoben før 16.mai-kampen i protest mot å bli vraket, med disse bevingede ord - Jeg synes ikke Mons Ivar Mjelde har nok peiling på fotball. Han er altfor uerfaren til å lede en klubb som Brann.

Nesten så jeg vil kalle han en legende for denne exiten, som aldri igjen kan matches.
6
Brann / Re: Treneren etter LAN
August 03, 2020, 16:16:01 PM
Jeg tror Knutsen kan være aktuell til neste sesong. Vinner han serien med B/G vil alt bli en nedtur etter det (om de ikke blir stormannnsgale og får CL-ambisjoner) Han er allerede 51 år og får kanskje ikke mange flere sjanser til å trene Brann. Azar og Hassan ut sesongen, eller annen nødløsning.
7
Brann / Re: Treneren etter LAN
August 03, 2020, 10:08:44 AM
Noen som har fulgt med på David Nielsen i Danmark? Hvordan spiller AGF?
8
Brann / Re: Treneren etter LAN
August 02, 2020, 11:44:50 AM
For meg er Cifuentes en åpenbar kandidat. Har sett 2-3 Sandefjord-kamper og de spiller tidvis meget fin fotball. Med en stall som egentlig ikke burde være kapabel til å hevde seg i ES. Han har en tydelig filosofi og vil spille attraktiv offensiv fotball, som er det hele Bergen hungrer etter. Har stor tro på full blomstring for f.eks Haugen under hans ledelse!
9
Brann / Re: Treneren etter LAN
July 06, 2020, 08:54:48 AM
Quote from: pidre on July 06, 2020, 05:27:33 AMSpørs hvor mye kred Knutsen skal ha. Noe selvfølgelig, men husk at kultur, identitet, filosofi, spillemåte mv. er hugget i stein i BG, noe klubben høster fruktene av nå. Respekt. 

Det er riktig, men man skal ikke glemme at de rykket ned så sent som i 2016. Såvidt jeg kan erindre minnet fotballen da mer om det de har vært kjent for i alle år; alle mann bak ballen, fullt fokus på kontringer. Knutsen skal nok ha en god dose av æren.

Mer generelt er det jo skuffende hvor dårlig taktisk og fotballfilosofisk utviklet de fleste norske klubber er. Vi har en fordel i møte med andre europeiske ligaer; en lang vinter hvor trenerteamet kan innprente sine tanker i spillerne. Fortsatt er det veldig sterkt fokus på tempo og fysikk (jamfør Islamovic i går, som sa at dette er den største forskjellen på svensk og norsk fotball)

B/G spiller fantastisk fotball som jeg sjeldent (aldri?) har sett i ES. De mistet nærmest halve laget etter fjorårssesongen, men spillerne som har overtatt har sømløst blitt imprentet i systemet (Rekdal bemerket i går at RBK burde kjøpt Saltnes m.flere for noen år siden. Tenker han misser poenget; systemet trumfer enkeltspillerne. Spiller for spiller er ikke B/G i nærheten av stallen til RBK og Molde)

Dette ble en lang avsporing, men mener det er en no brainer at KK er mannen vi trenger. Om vi så må smøre oss med tålmodighet i noen sesonger. Hele klubbledelsen blir nok vanskelig å lokke sørover.

(Hvilken utvikling har vi hatt under LAN? Jeg kan ikke se noen. Enda sterkere fokus på polballer mot Barmen og tiki-taka mellom midtstopperne er det mest iøyenfallende)

10
Quote from: Nixon on July 05, 2020, 19:03:20 PM
Quote from: Leffen on July 05, 2020, 18:58:06 PMProvoserende intervju med LAN etter kamp og. "Vi var best de første ti

Rett skal være rett. Han sier ikke at Brann var best de første ti. Han sa at Brann var gode de første ti og gjorde det de skulle. Man kan gjerne sette spørsmålstegn om Brann virkelig var gode, men det er tross alt litt forskjell på å være best.

Skrevet i affekt:)
11
Provoserende intervju med LAN etter kamp og. "Vi var best de første ti, så scorer de på sine fire første sjanser" Våkn opp, mann! Legg deg paddeflat! Vi ble utspilt etter alle kunstens regler. Effektivitet og flaks hadde ikke en dritt med resultatet i denne kampen å gjøre. Det verste er at jeg tror han tror på det han selv står og lirer av seg...
12
Kan ikke huske en liknende overkjøring....B/G er jævlig gode, det skal de ha.
13
Positivt: Kolskogen + 3 poeng. De offensive får jo nesten ikke sjansen til å vise seg.

Forferdelig å se at LAN legger hele laget på 16-meteren i store deler av andre omgang. Føles hele tiden som det er marginer som gjør at S08 ikke kommer seg til stor sjanse. Og de burde hatt klar straffe ja. Når han gjør dette mot bunnlaget, er jeg mildt sagt spent på hva han går for mot BG. De er et lag som evner å tråkle seg gjennom rammer. Det kan bli stygt.
14
Kamper / Re: Brann - Rosenborg 280620
June 28, 2020, 21:29:49 PM
Denne forferdelige kampen nuller ut sesongstarten. Gode første 10 min, så er LAN tilbake til gamle synder. Får vondt i øynene av å se han stå der å myse på linjen......
15
Helt enig. Første omgangen i går var virkelig prov på hvorfor Forren kommer til å bli viktig. Å se ballen gå i ping pong mellom stopperne dro frem vonde minner fra den begredelige fjorårssesongen. Skulle gjerne sett et heatmap fra noen av de kampene, hadde lyst irrødt i området mellom stopperne. Men synes og Kolskogen hadde noen fine driv fremover. Tror og håper han kommer til å utvikle dette videre!

16
Halleluja! Så deilig! Ali er min nye favorittspiller. Når han kommer opp for å feire målet, det er så bra det.
17
Brann / Re: Vegard Forren
June 10, 2020, 07:39:41 AM
Så lenge kontrakten kun er ut året, er dette en fin deal for Brann. Men klok av skade tipper jeg dette går utover Kolskogen. Kanskje han starter de første kampene, deretter går LAN for det trygge med Acosta-Forren. Håpet er at han fort vil se hvor lett det blir å løpe fra denne stopperduoen:)
18
Brann / Re: Ali Ahamada
June 10, 2020, 07:37:05 AM
Herlig! Potensiale til å bli en stor profil. Men stygt redd for at LAN får hjertet i halsen og setter han ut etter noen krumspring de første kampene. Han er nok selv overlykkelig over å komme seg vekk fra Kongsvinger, stedet gud glemte.

Morsomt at han og Daniel Braaten spilte flere år sammen i Toulouse. Profiltungt!
19
Brann / Re: Overganger juni 2020
May 29, 2020, 14:40:53 PM
Positiv såfremt han en gang for alle fjerner den polske hoppbarten
20
Mye kunne vært skrevet om denne kampen, men gidder bare å nevne at det er en av de kjedeligste bortekampene jeg har vært på. Og LAN, din tid er over. Kom deg bort.
21
Brann / Re: Daouda Bamba
October 22, 2019, 08:45:00 AM
https://video.eurosport.no/fotball/eurosport-ekspert-feller-dommen-over-bambas-fremtid-i-brann_vid1254313/video.shtml

Ifølge Jonsson prøvde Brann å selge Bamba allerede i vinter. Noen som har hørt om det? Virker veldig rart
22
Kamper / Re: Kristiansund - Brann, 15.09.19, kl 20:00
September 15, 2019, 20:55:36 PM
94 minutter av våre liv vi aldri får igjen. Vanligvis hadde jeg vært sint når kampen var slutt, nå er jeg helt likegyldig. 6-7 måneder til neste kamp av betydning. Det er bare å gå i hi.
23
Kamper / Re: Brann - Tromsø søndag 25.8 kl 18:00
August 25, 2019, 19:44:21 PM
Uten resultater er det ingenting igjen av LAN
24
Kamper / Re: Mjøndalen - Brann, 18.08.19, kl 18:00
August 18, 2019, 20:02:07 PM
Trist kamp.

Satt på langsiden på den muselille stadion og fikk god tid til å studere Brann-spillerne på nært hold. Hovedkonklusjonen; Barmen er helt forbasket treig. Og klumser det til på 2-1-målet. Ellers nitrist forestilling.

(litt artig: for å komme til garderobene må man over en bilvei. Rett etter kampslutt satt jeg i bilen og ventet på å få kjøre, mens Opdal sto og blokkerte trafikken midt i fotgjengerfeltet mens han snakket med en fan. Et litt fint øyeblikk)
25
Brann / Re: Positivitets-tråden
August 17, 2019, 19:54:51 PM
Sannsynlighetsregning blandet med naiv fremtidstro
26
Brann / Re: Positivitets-tråden
August 15, 2019, 12:45:29 PM
Kjetil Knutsen er Brann-trener innen et par år. Positivt!
27
Quote from: Lasaron on June 23, 2019, 21:35:25 PMHvorfor gråt Bamba?

Det må ha vært noe personlig? Kan ikke begripe noe annet.

Herregud, dette er det kjedeligste jeg har sett. Og det sier en del etter de siste årene med Brann. Koselig for Gilbert med mål. Fin redning av Opdal. Ordagic BB. Deilig med tre poeng. Bortsett fra det; absolutt ingenting. Ingenting.
28
Herregud. Hadde Komsoon hatt for vane å gjøre dette, greit nok. En utblåsning får man tåle. LAN suger ut kreativiteten av dette laget. Han har nok sine øyne på en Gilli2 i sommervinduet, en skikkelig ving som egentlig er back.

Sier ikke LAN ut ennå, det hadde vært absurd. Men gleden over dette laget er bortimot forsvunnet nå. Vi har bygget gråstein på gråstein.
29
Kamper / Re: Brann - RBK søndag 26/5 kl 20:00
May 27, 2019, 04:11:16 AM
At Bamba sages for denne kampen, skjønner jeg ikke. Han var usynlig men fikk da svært lite å jobbe med!

Det nitriste her er at vi gikk rett tilbake til sånn vi spilte før denne seiersrekken. Da Acosta og Vito allerede hadde spilt 15 pasninger mellom seg etter 5 min, var det tydelig hvor dette var på vei. Istedenfor å ta sjanser på stikkere i mellomrom ble det polet langt på Berisha. At ikke LAN har lagt denne møkkataktikken død før, er et under. Da må han hvertfall sette inn på Azar litt før så det kan bli lagt til press. Selv om jeg heller ikke vil tilbake til det.

RBK spilte en helt ordinær kamp, de var litt bedre defensivt enn tidligere. Men vi ga de faen ikke mye hodebry!
30
Kamper / Re: Brann - RBK søndag 26/5 kl 20:00
May 22, 2019, 12:49:14 PM
Det står skrevet i stjernene at dette går til h.... Torp og Huseklepp ute og hyper opp Brann. Par spillere flyr litt kunstig høyt. LAN går plutselig tilbake til trilling bak og poling på Berisha. Er tross alt RBK. Huff, kommer til å være så nervøs.
31
Brann / Re: Overganger sommeren 2019
May 22, 2019, 09:48:32 AM
Hehe, tror ikke Superjack mente at vi skal prøve å kjøpe Neuer. Han brukte et EKSEMPEL på hva som er den ultimate keeper for LAN. Jeg er enig i at Radlinger virker som den beste mulighet, all den tid han allerede er utprøvd og vi vet hans styrker og svakheter. Sikkert mange andre på hans nivå ute i Europa, men det er jo ikke bare bare å lokke dem til Norge. EHJ ble vel hentet nettopp for sitt fotarbeid, men han var visst ikke så god allikevel, fant de ut...
32
Quote from: blobby winters on May 19, 2019, 13:16:30 PMrestitusjon ødelagt pga 17. mai tog

Hehe, er de porselensdukker?

Stemmer for å gi Eggen og Løkberg en mulighet. Om Gilli skal inn må det bli på backen.
33
Jeg må si jeg koste meg på denne kampen! De hadde jo full kontroll, frem til de siste kvarteret da de havnet ganske bakpå. Og offensivt var det den klart mest spennende kampen sålangt. At ikke Berisha på kant / Bambas spiss er blitt prøvd før er jo veldig rart. Ja, ineffektivt. Men Bamba har jo vitterlig fått lite sjanser! Utrolig deilig å slippe Gilli på kant spør du meg. Han bidrar ikke med noe annet enn enn en backs defensive trygghet.

Satt på langsiden (med barn) og fikk sett Berishas oppførsel på nært hold. Så tyst på den unnskyldningen av en stadion at jeg kunne høre det meste som ble sagt. Elsker den mannen! Pisker opp lagkameratene. Aldri fornøyd. Løper og løper. Ny favoritt altså.
34
Her lukter det at Henrik Kjelsrud blir skutt på og avgjør
35
Quote from: Jose Arrogantio on April 28, 2019, 22:59:13 PMAt Brann legger seg bakpå når vi leder og lar motstanderen ta initiativet når vi scorer har vært et problem hele tiden med LAN. Så vil ikke frata LAN ansvaret her.

Enig. LAN sier konsekvent i intervjuer, både i pausen, og etter kampen at "vi blir lavere enn planlagt". Jeg tror de blir akkurat så lave som planlagt, men han sier det for å ikke fremstå som for defensiv. Dette har virkelig vært et stort problem under hele hans virke i klubben.
36
Kamper / Re: BRANN-VÅLERENGEN mandag 22.04 kl 20:00
April 22, 2019, 21:10:00 PM
Mye å si om denne kampen, men viktigst av alt: IKKE POL LANGE BALLER PÅ VETON. IKKE GJØR DET. ALDRI. HØRER DU LAN. IKKE GJØR DET.
37
Som mange skriver; herlig kamp av Berisha og Strand! To nydelige spillere (lurer på hva Krakra tenker om Vetons motivasjon:))

Har vært messet mye om at Berisha KUN er spiss. Skjønner ikke dette. Han trakk jo mye ut på kanten i går, og er jo helt glimrende å ha i presspillet på siden. Jeg tror Bamba og Berisha fint kan spille sammen i 4-3-3. Med RYJ, Haugen og Strand på midten. Løkberg er gull å ha på benken. Men synes det er blitt tydelig at han er ganske begrenset. Og disse avslutningene han har hatt. Oi.

Om vi fortsatt skal spille 3-5-2, fordrer det vingbacker som kan lå gode innlegg. Vi så i går nok et prov på at Gilli absolutt ikke har det i seg. Steintouch.

At LAN ikke har satt laget ennå er jo på den ene siden litt ugreit, men det er jo også tydelig at vi har en veldig god bredde i årets stall. Den kommer godt med utover sesongen!
38
I første omgang virket det som om hovedplanen var at Vito og Acosta skulle spille ballen mellom hverandre. Kom fort opp i 231 pasninger seg mellom. Godset lå riktignok lavt, men det var utrolig dårlig bevegelse foran dem. Ingen kryssløp, ingen bevegelse i rom. Bortsett fra Berisha, som viste veldig gode takter.

I starten av andre omgang var det mye bedre. De ble mer direkte, og flere av Acostas raid var direkte farlige. Etter Karadas kom inn stoppet det opp igjen. Denne omgangen var positiv syntes jeg. Godset klarte å mure igjen, og fikk det de kom for.

At Døvle ikke kunne se Syllas strake arm ut til siden fra sin posisjon, er jo bortimot et under. Men Brann burde klart å drepe kampen på egenhånd.

Når vi spiller mot lag som selv vil være med i kampen, håper jeg virkelig på Strand og Løkberg på midten. Haugen virker ute av form, og Barmen er så utrolig treig for tiden. Vi må satse på høyoktanen vi så mot RBK i forsesongen.
39
Brann / Re: Overganger vinteren 2019
March 27, 2019, 08:57:54 AM
Det MÅ da komme inn noen. Braaten, Vega og Skålevik ut. Ingen erstattere inn. Hadde Brann ikke hatt noe penger, som Nilsen sier, hadde vel ikke de gått med på det. Skal tro til det siste!! Kommer det ikke inn noen, er det helt amatørmessig klubbdrift
40
Brann / Re: Overganger vinteren 2019
March 21, 2019, 19:02:38 PM
Skjønner ikke helt hva du argumenterer for, Krakra. Skal vi aldri kjøpe nordmenn som har spilt i utlandet? Og de skal heller ikke være profilerte? Hvem er det du mener vi skal gå etter?
41
Brann / Re: Overganger vinteren 2019
March 21, 2019, 12:54:37 PM
Quote from: krakra on March 21, 2019, 12:39:48 PMNår var sist vi hadde suksess med å hente en høyprofilert, dyr spiller i det hele tatt? Det er ikke store, tunge kjøp av profiler "alle" vil ha vi har bygd "nye Brann" på og jeg er ikke sikker på at det er det som vil løfte oss inn i gullkamp heller. Særlig når det er snakk om spillere som har en negativ karrierekurve, som har spilt i større klubber enn Brann og har andre norske lag som førstevalg.

Rart om Marcus Pedersen og Demba-Nyren skal brukes mot Berisha. Dessuten skiller han seg ut ved å være som skapt for LAN. Kan absolutt også spille ving med sin arbeidskapasitet. Og har han egentlig hatt en negativ kurve? Spilt mye fotball de siste årene, også for Rapid. Hvorfor han vil dra derfra kan jo ha mange ulike årsaker. Han er kun 24 år, og er fortsatt i utvikling.
42
Brann / Re: Overganger vinteren 2019
March 21, 2019, 10:46:03 AM
Dette må da være gode nyheter for oss! Viking klarer aldri å samle opp penger til Berisha. Og tipper Mohn står klar i kulissene. God følelse. Tror Veton er en helt perfekt spiller for både Brann og LAN!
43
Brann / Re: Overganger vinteren 2019
February 21, 2019, 16:19:44 PM
Quote from: Billy Elliott on February 20, 2019, 20:30:14 PMVille heller spille i blått enn rødt når det mislykkede utenlandsoppholdet tok slutt. Vil aldri se han i Brann-drakt igjen.

Kan vi ikke bare legge den død. BRANN VILLE IKKE HA HAM
44
Brann / Re: Overganger vinteren 2019
February 08, 2019, 09:55:18 AM
Feilpost
45
Brann / Re: Overganger vinteren 2019
February 06, 2019, 18:57:50 PM
Virker ikke veldig hardtarbeidende fra de kampene jeg så han i fjor, men har absolutt en x-faktor, og gud må vite vi trenger det!

Husker det ble omtalt som et sjokk da han valgte Start, var meget hot i Sverige før den overgangen.
46
Brann / Re: Overganger vinteren 2019
February 06, 2019, 10:30:20 AM
Akintola på vei til RBK. Kjipt, hadde håpet på han. Men da har vi en konkurrent færre om Berget?
47
Brann / Re: Overganger vinteren 2019
February 05, 2019, 12:06:01 PM
Var på fotballtrening i Vallhall i går. Der sto Finnegutten alene og terpet på avslutninger. Mange flotte mål. Han har påfallende store benmuskler. Takk for meg. 
48
Brann / Re: Overganger vinteren 2019
January 17, 2019, 16:00:12 PM
Korriger meg om jeg tar feil, men denne serberen er altså en storvokst middelmådighet. Hvorfor ble Karadas signert på ny kontrakt? Han spiller vel akkurat denne rollen i klubben til perfeksjon?

Jeg har stor tro på Bamba som vår hovedspiss. Men hent for guds skyld et godt alternativ. Og gjør i alt i deres makt for å gi bort HKJ til Notodden/KFUM/Kongsvinger eller liknende. Der er hans maksnivå.
49
Brann / Re: Overganger vinteren 2019
January 14, 2019, 16:29:59 PM
Har sett ganske mye Godset de siste årene av familiære årsaker, og Glesnes er virkelig et kupp, spør du meg! I fjor gikk mye galt i det laget, men han presterte allikevel godt. Den sesongen var en anomali for det laget, og ham. En klar oppgradering av Acosta, særlig når man tar alder med i betraktningen.
50
Brann / Re: Overganger vinteren 2019
January 09, 2019, 13:05:35 PM
Haha, her koker det. Fulgte resonnementet ditt helt til du hevdet at Johan Golden er morsom, Achtung. Da falt jeg av.