• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - jako

51
Kamper / BRANN - EVERTON
December 21, 2007, 23:22:28 PM
Quote from: "Nixon"
Quote from: "jako"Blir jo spennende å se om det kommer folk på den kampen. Er interessen for E-cup like liten som den har vist seg til nå, kan man risikere at det blir flere Everton-supportere. Så jeg håper Brann-supporterne viser seg fra sin beste side og møter opp.


Det kommer ikke til å bli noe problem å selge ut til denne kampen. Til tross for at det bare er Everton fra PL, spiller de tross alt i PL, og det fenger i Bergen. Husk på at vi hadde solgt ut til B-laget til Chelsea, så dette blir fullt!


Ja kanskje. Men de er ikke ofte i media i Norge, og med det latterlige oppmøtet mot HSV i bakhodet, er jeg neimen ikke sikker. Chelsea er jo en klubb som får mye spalteplass i Norge. Men på en annen side er det mange Pool-supportere og de vil nok elske å se Brann skape trøbbel for Everton. Så de vil nok møte opp.

Hvis Brann skal vinne mot Everton tror jeg de må legge seg bakpå og satse på kontringer. Aggresivitet og effektivitet tror jeg er nøkkelord for å vinne kampen.
52
Kamper / BRANN - EVERTON
December 21, 2007, 19:47:50 PM
Quote from: "YadaYada"
Quote from: "jako"Hva legger du i begrepet middelmådig? Everton tilhører det sjiktet rett bak de tre store i England. Det vil si Arsenal, United og Chelsea. Bak her ligger det en guppe på 6-7 lag som er ganske jevnbyrdige som Everton er med i. Mulig du bare prøver å provosere, for å kalle Everton middelmådig er passe kunnskapsløst.


Everton ligger et godt stykke bak "de fire store" i England. Og ja, det er 4, uansett hvor mye du misliker Liverpool. Begrepet "middelmådig" kan eksempelvis nyttes i de tilfeller der laget ikke har en nubbesjans på medalje; i England er Everton middelmådige.


Liverpool har ikke vært i nærheten av å ta gull siden tidlig nittitall. Ergo intet topplag. Men de er et bra cuplag, det skal de ha.

Everton ligger a-poeng med dette topplaget ditt, og har ikke tapt på tretten kamper. Vunnet elleve av de. De er ikke noe topplag, men et bra PL-lag, akkurat som Liverpool.

Blir jo spennende å se om det kommer folk på den kampen. Er interessen for E-cup like liten som den har vist seg til nå, kan man risikere at det blir flere Everton-supportere. Så jeg håper Brann-supporterne viser seg fra sin beste side og møter opp.
53
Kamper / BRANN - EVERTON
December 21, 2007, 17:15:06 PM
Quote from: "kabelmann"Everton må vel kunne sies å være et høyst middelmådig lag i engelsk målestokk.


Hva legger du i begrepet middelmådig? Everton tilhører det sjiktet rett bak de tre store i England. Det vil si Arsenal, United og Chelsea. Bak her ligger det en guppe på 6-7 lag som er ganske jevnbyrdige som Everton er med i. Mulig du bare prøver å provosere, for å kalle Everton middelmådig er passe kunnskapsløst.
54
Kamper / BRANN - EVERTON
December 21, 2007, 17:00:50 PM
Quote from: "vebo"
Quote from: "jako"Dette blir walk over for Everton.


Sier du her og nå at du ser at Everton skal vinne!? Håper for din del at du håper på Brann-seier!


Så dårlig som Brann har vært i Europa er jeg redd dette blir rimelig enkelt for Everton. Spesielt med tanke på at kampene spilles i februar. Tviler på at vi er på topp til denne kampen.

Det eneste jeg håper på er at begge klubber kommer fra det med æren i behold. Så får vi vente å se hva det betyr.
55
Kamper / BRANN - EVERTON
December 21, 2007, 14:08:31 PM
Quote from: "Langhår"Du virker litt bitter Jako. Dårlig med sølvtøy de siste årene? Forresten deilig at man nå kan rakke ned på Everton i flere måndeder fremover her inne. Everton er fram til kampstart pr. definisjon Brannrelevant.


Kan jo blir artig det om de fortsetter som de har gjort i det siste og LFC fortsetter å tryne. Var det ikke i å dere skulle ta ligaen? Fortsetter dere sånn kan der med litt flaks klarer UEFA-cup.
56
Kamper / BRANN - EVERTON
December 21, 2007, 13:51:40 PM
Quote from: "Langhår"Jeg tror heller ikke på undervurdering fra Evertons side. Det vet at de er et middelmådig, litt kjedelig lag uten for store forhåpninger i Europa. Synd ikke Duncan "Tampong" Ferguson er med. Det kunne vært litt morro. Resten er en rimelig fargeløs gjeng.


Hvorfor det? Fordi de har engelske supportere? Fordi de har eiere som bryr seg om klubben? Fordi de ikke driver med kampfiksing og dommerbestikkelser? Tar meg heller til takke med et kjedelig lag bestående av lojale spillere som blør for drakten, enn en kommersiell pr-jippo som ikke er tuftet på andre verdier enn antall pokaler i skapet.
57
Kamper / BRANN - EVERTON
December 21, 2007, 13:34:00 PM
Og det kommer fra mannen som sier jeg ikke har peiling på fotball;)

Everton kommer ikke til å undervurdere Brann.
58
Kamper / BRANN - EVERTON
December 21, 2007, 13:26:15 PM
Dette blir walk over for Everton.
59
Brann / Overganger før seriestart 2008
December 14, 2007, 13:47:13 PM
Quote from: "naitsirk"
QuoteDet som er det bekymrende med situasjonen er ikke at Brann ikke har hentet inn noen spillere enda, men at det virker som at de ikke har penger til å hente inn nye spillere. Vi står foran vårt viktigste sportslige år på lang tid og trenger nytt blod for å gjenskape suksessen.


no var jo årets sesong den viktigaste. hadde gullet røket i år, så hadde det vore krisestemning.

at lsk,vif,rbk,viking etc hamstrer spelarar er jo naturlig. kvifor vant ikkje dei i år? jo stallen/laget var ikkje godt nok.
brann har eit lag med landslagsklasse i alle ledd. opdal,ørn2,solli,bakke,fakiri,huseklepp,karadas og helstad.
spelarar som pedersen,austnes,demidov hadde ikkje vore klare valg på brann sitt lag, så brann leiter etter skikkelig gode folk.


Nå må ikke hovmodet fullstendig ta overhånd. Hadde Brann tapt første kampen mot Stabæk hadde de vunnet ligaen. Så små marginer er det faktisk. Og med litt mer stang ut så er Brann plutselig utenfor topp fire. I mine øyne er ikke Brann noe spesilet bedre enn de øvrige topplagene i Norge og jeg er sterkt redd for at vi får en nedtur ala Rosenborg 2007 neste år om vi tor det er bare å stole på autopiloten.
60
Brann / Overganger før seriestart 2008
December 14, 2007, 13:41:22 PM
Quote from: "Kjell249"
Quote from: "jako"
Rosenborg har snappet opp Demidov som er blant de mest spennende unge spillerne i Norge. Kommer sikkert til å bli en bra tilvekst på lang sikt. I tillegg får de mest sannsynlig Jarstein, som etter min mening har et større potensiale enn Opdal. De får tilsynelatende beholde hele midtbanen og angrepet,, men er svekket i forsvaret. Men de har penger nok så jeg regner med de kommer til å handle inn noen spillere.


At RBK beholder Kone ser jeg på som veldig usannsynlig. Han nekter å skrive kontrakt, og har 1 år igjen. Tror nok de er relativt interessert i å få penger for han. I tillegg er vel Storflor på vei vekk, pga manglende spilletid. Iversen begynner å bli gammel, og hadde en heller variabel sesong. Konan og Traore har vel ikke slått til som ønsket heller.

RBK har penger til å kjøpe erstattere, så de kommer nok. Av en eller annen grunn virker det som RBK prøver å spare seg til fant. Nekter å legge penger på bordet når de har fått en spiller interessert


Det er ikke nødvendigvis det som er problemet. De har ikke lønningsmidler til å hente stjerner fra andre lag og bruke de som stallspillere (ref:Bjørkøy). Samtidig er de ikke så attraktive som de var før heller.

Konan og Traore tror jeg blir bedre neste år. Kone har du nok rett i forsvinner.
61
Brann / Overganger før seriestart 2008
December 14, 2007, 09:52:19 AM
Quote from: "Superjack"For dem som sitter og kritiserer, se på listen under, og kom med 1 -EN- virkelig forsterkning til noen av lagene?
Eneste sportssjefen som virker som har sovet i timen så langt er KTE i RBK, der lekkes det som en sil, ellers er jo snart 36 år gamle Riseth til LSK eneste "forsterkning" i det hele tatt. Det er i det store og det hele nesten utelukkende benkefyll osv som har flyttet på seg.


Steinar Pedersen er en bra høyreback som jeg tror LSK vil få nytte av.

VIF har skaffet seg Andresen, Lars Iver Strand og en ny keeper. Tror de vil få en opptur neste år.

Rosenborg har snappet opp Demidov som er blant de mest spennende unge spillerne i Norge. Kommer sikkert til å bli en bra tilvekst på lang sikt. I tillegg får de mest sannsynlig Jarstein, som etter min mening har et større potensiale enn Opdal. De får tilsynelatende beholde hele midtbanen og angrepet,, men er svekket i forsvaret. Men de har penger nok så jeg regner med de kommer til å handle inn noen spillere.

Stabæk har styrket keeperplassen sin, og er en outsider til neste sesong.

Viking har fått inn Austnes og mest sannsyling Ruud også. Kommer til å bli farlige neste år.

Det som er det bekymrende med situasjonen er ikke at Brann ikke har hentet inn noen spillere enda, men at det virker som at de ikke har penger til å hente inn nye spillere. Vi står foran vårt viktigste sportslige år på lang tid og trenger nytt blod for å gjenskape suksessen.
62
Brann / Overganger før seriestart 2008
December 13, 2007, 19:56:30 PM
Quote from: "Nixon"
Quote from: "jako"
Quote from: "Nixon"
Quote from: "gitarbroiler"RBH har mye å bevise på spillkjøp fronten, og dersom historien er at det skal KUN satses lokalt så kan vi gå en fryktelig spennende sesong i møte.


Det at RBH kun tenker lokalt er en myte. Brann driver jo å ansetter en speider som skal reise rundt i verden for å se på spillere. Så myten bør begraves en gang for alle!


Han skulle primært reise rundt i Skandinavia, men det er vel kanskje hele verden for noen av oss?:)


Joda, men det er da bare bra at Brann først og fremst satser på spillere fra Skandinavia. Det er mye tryggere enn å basere seg på å hente spillere fra andre himmelstrøk.


Ja jeg er helt enig jeg. Ville bare påpeke den detaljen så det ikke var noen som misforstod:)
63
Brann / Overganger før seriestart 2008
December 13, 2007, 12:09:22 PM
Quote from: "Nixon"
Quote from: "gitarbroiler"RBH har mye å bevise på spillkjøp fronten, og dersom historien er at det skal KUN satses lokalt så kan vi gå en fryktelig spennende sesong i møte.


Det at RBH kun tenker lokalt er en myte. Brann driver jo å ansetter en speider som skal reise rundt i verden for å se på spillere. Så myten bør begraves en gang for alle!


Han skulle primært reise rundt i Skandinavia, men det er vel kanskje hele verden for noen av oss?:)
64
Brann / Royal league avlyst
December 12, 2007, 09:50:32 AM
Ja nettopp to måneders pause holder rikelig. Man trenger ikke mer enn en halvannens måned sesongoppkjøring.

Om løsningen er kunstgress eller undervarve bryr meg ikke så mye. Løsningene er i all fall der og skal vi utvikle oss videre må vi ha seriøs spilling samtidig som resten av Europa.
65
Brann / Royal league avlyst
December 11, 2007, 22:51:03 PM
Ikke bra at RL er slutt. Fotballpausen i Norge er unødvendig lang og RL er en meget viktig matching for spillerne våre. Problemet har vært baneforholdene, de har tidvis vært skandaløst dårlig.

Kanskje kommer vi videre i Uefa og skaffe oss to kamper med matching, men det er ikke godt nok. Det er ingen god grunn til at vi skal spille færre kamper her i Norge enn i Skottland.
66
Brann / Linker
December 07, 2007, 19:56:56 PM
Quote from: "kabelmann"Kan ikke si at Kristian Jæger imponerer særlig - denne gangen heller. Mulig mannen har utspilt sin rolle og at nytt blod må inn.


Tåpelig og vel bombastisk. Jæger har da ikke gjort noen dårlig jobb for Brann. Vi har aldri hatt en sterkere mrkevare enn det vi har i dag. Og Jæger skal ha sin del av æren for det. Enkelt og veldig greit.
67
Kamper / Brann - Dinamo Zagreb
November 30, 2007, 21:25:16 PM
Hvem snakker om særbergensk fenomen? At fotballinteressen i Norge er oppskrytt er da ikke jeg uenig i. Og Brann er å ingen måte noe særlig bedre enn de andre lagene.

Poenget er at det er liten logikk i at færre folk kommer for å se kampen mot Zagreb enn mot Aalesund hvis man er interessert i fotball. Eneste gode forklaringen er jo da at den jevne stadiongjenger overhodet ikke er spesilet interessert i fotball. Det er kun en sosial familiehappening akkurat som i Trondheim, Aalesund og øvrige norske byer.
68
Kamper / Basel - Brann
November 30, 2007, 21:08:10 PM
Opdal
Dahl-Bjarnasson-Hanstveit-Guntveit
Huseklepp-Solli-Vaagan Moen-Corrales
Helstad-Karadas

Guntviet har spilt venstreback, om ikke med bravur så er det en grei nødløsing. Corrales er egentlig bedre som venstrekant enn som venstreback, men ble flyttet ned av praktiske årsaker(Vaagan Moen) da han spilte i Kamma.

Hverken Solli eller Vaagan Moen er noen typiske sentrale midtbanespillere, men de har begge løpskraften og det kan være nok på bortebane. Tror det ville blitt vanseligere hjemme med høyere krav til kreativitet og overblikk.

Ironisk nok er stopperplassen den plassen vi i utgangspunktet har best dekning på som vi sliter mest med å bekle. Lukter et par bomjøp? Uansett har Hanstveit og spesielt Bjarnasson klart seg bra de kampene de har spilt sammen og ingen grunn til å bytte selv om det ikke er optimalt.

Jeg tror dette laget ville være kapablet til å vinne på en god dag, men det spørs om ikke vi blir litt for sårbare på dødball siden Bakke er ute. I så fall må Bjørnsson(grøss og gru) inn på stopperplassen. Noe som enten skyver Guntveit eller Corrales ut av laget. Jeg ville i så fall valgt å beholde Corrales med Hanstveit på backen.
69
Kamper / Brann - Dinamo Zagreb
November 30, 2007, 19:04:42 PM
Tilskuertallet viser bare at fotballinteressen i Bergen er rimelig oppskrytt. At folk ikke har råd er selvsagt bare sludder, alle har råd hvis de har lyst. Hvis en student i Trondheim har råd til å btale 1500 for tre CL kamper, har selvsagt en student råd til å betale 700 for to UEFA-cup kamper i Bergen.

Når folk ikke får sole seg i sin egen selvforherligelse i Bergen så er det liksom ikke viktig nok. Her hadde folk muligheten til å se fotballspillere på et langt høyere nivå enn det men ellers er vant til her i landet så møter det kun opp knappe 10 000. Pinlig er ordet.

Man prøver så å si at Brann er grådige. Og kanskje har de rett i det. Men det er jo ikke slik at disse pengene går til et nytt svømmebasseng til Revheim. Tvert i mot skal primært disse pengene gå til økt sportslig satsing eksempelvis gjennom nye spillere eller til stadion utbyggingen. Som slett ikke er er noen billig affære i disse tider.

Da finnes det egentlige ikke så mange andre forklaringer enn laber fotballinteressen i den såkalte "fotallbyen" Bergen.
70
Brann / Overganger før seriestart 2008
November 25, 2007, 19:39:43 PM
Tviler veldig sterkt på at Vaagan Moen blir solgt til noen storklubb i utlandet. Til det er han ikke rask nok.

Det han kan bli bedre på er større ro i avgjørende situasjoner. Gutten har en lei tendens til å bli litt het i toppen når han kommer i scoringsposisjon. Hadde han hatt litt mer av Kvisvik sin ro hadde han scoret flere mål samt skapt flere sjanser for sine medspillere.
71
Brann / Overganger før seriestart 2008
November 24, 2007, 21:57:14 PM
Quote from: "Dr. Nansen"Petter V. Moen. Trur han kunne blitt ein bra back med litt drilling i den posisjonen.
Blitt god defansift og i back sammenheng er han veldig bra offansivt. Vil tru han har innsatsen og innstillingen til å trene seg opp i ny posisjon og.


Stol på meg når jeg sier at han ikke er interessert i å spille back. Mister vi Corrales må vi ut på leting, så enkelt og så vanskelig er det.
72
Kamper / Brann - Dinamo Zagreb
November 24, 2007, 19:39:21 PM
Quote from: "Xminator"
73
Kamper / Brann - Dinamo Zagreb
November 24, 2007, 02:44:03 AM
Nå vil ikke jeg ha hverken Sjøhage eller Bjørnsson som spissmakker for Helstad i denne kampen. Men jeg ser ikke hvorfor Sjøhage ikke skulle passe sammen med Helstad. Og jeg er ikke helt enig at de er for like. Dette var jo akkurat det samme argumentet som ble brukt mot Løvik-Helstad og Winters-Helstad. Uten at det var noe som helst hold i det. Det går fint an å vinne fotballkamper uten hodesterke spisser.

Bjørnsson som spiss er kun en midlertidig kriseløsning og neppe en langvarig løsning fra Mjelde sin side. Og Brann blir kraftig svekket med en såpass svak spiller som Helstad sin makker. At han er en god avslutter er jeg uenig selv om han har glimtet til av og til har han en generelt dårlig avslutterteknikk. Men det er kanskje vanskelig å vurdere siden han er såpass dårlig til å komme til avslutninger.

Skal Bjørnsson spille må det i så fall være som midtstopper. Som spiss er han jevnt over for dårlig for en klubb av Brann sittt kaliber. Og sammeligne han med Sundgot blir for dumt da vi alle har sett dem begge spille og sett hvilke ferdigheter de to spillerne har.
74
Kamper / Brann - Dinamo Zagreb
November 23, 2007, 21:33:21 PM
Skjønner virkelig ikke denne tiltroen til Bjørnsson. Han er på ingen måte spesielt god i luften, til tross for sin store høyde. Han er også veldig svak uten ball, kommer sjelden først på ballen i situasjoner inne i femmeteren. Teknikken er heller i allverden. Karadas er jo milevis bedre.

At vi blir mye bedre på dødball med en Bjørnsson enn Hanstveit stiller jeg meg også tvilende til. For det første er ikke Bjørnsson spesielt farlig på offensiv dødball siden han er for dårlig til komme seg fri fra motspiller samtidig som han er for dårlig avslutter. Noe helt annet med Karadas som kanskje er ekstremt god i luftrommet. Og Hanstveit gjør seg ikke fullstendig vekk på defensiv dødball heller.

Det eneste usikkerhetsmomentet er motivasjonen til Corrales, men her stoler jeg på Mjelde og at Corrales er såpass proff. Kan Winters og Miller kan han og.

Vi møter her et lag som er meget gode teknisk og da må vi ha spillere som har basisferdighetene i orden.
75
Kamper / Brann - Dinamo Zagreb
November 23, 2007, 18:55:33 PM
Stemmer for å dytte inn Hanstveit sentralt sammen med Bjarnasson. Corrales tar da selvfølgelig venstrebacken om han fortsatt er Brannspiller. Det tvinger i så fall frem at Vaagan Moen spiller på venstre. Huseklepp og Corrales på samme flanke er jo defensivt selvmord. Solli og Bakke spiller sentralt, men Huseklepp tar høyrekanten med Guntveit bak seg. Karadas og Helstad på topp.

Med spillersalg og skader begynner det å bli temmelig tynt i rekkene nå. Og dette er ikke en førsteellever som er god nok til å ta seriegull, men i enkeltkamper som mot Partizan som forøvrig er et veldig sterkt lag så kan det gå på en god dag.

Håper vi klarer tre poeng, men det blir tøft så jeg håper supporterne stiller mannsterkt opp og støtter laget.
76
Brann / Overganger før seriestart 2008
November 19, 2007, 22:38:31 PM
77
Brann / Overganger før seriestart 2008
November 18, 2007, 20:36:40 PM
Det jeg synes er viktigst er å hente spillere som har potensial til å prestere internasjonalt og ikke bare nasjonalt. E-cup kampene har vist at vi mangler spillere med internasjonalt snitt som det så fint heter. Håper Brann også prioriterer dette fremfor å hente habile tippeligaspillere.

Fart, styrke, teknikk og fotballforståelse synes jeg bør være nøkkelord. Scharner hadde alle fire egenskapene og er en typisk spiller Brann bør være til utkikk etter.

Jeg synes i all fall det var skremende å se hvor mange av våre spillere som falt igjennom i e-cup kampene.

At Rosenborg har gjort det dårlig i serien i år skyldes en del marginer og en del negatvie ting rundt klubben. De viste mot Valencia at de har et større potensila enn det Brann har per i dag. Og får de oreden på tingene i løpet av vinteren blir de vanskelig å ha med å gjøre neste år.
78
Brann / Klikkene i Brann
November 18, 2007, 19:21:47 PM
Quote from: "dudo"
Quote from: "jako"
Quote from: "dudo"Det er vel to til som mest sannsynlig kan skrives på "Mjelde-listen": Sigurdsson - som ikke akkurat har grått veldig mye etter at Andresen forsvant, og Bakke, som vel er den heteste kaptein-kandidaten pr i dag.


Hva vet du om det? Jeg trodde ikke mine egne ører da jeg fikk høre at Andresen og Sæternes ikke hadde tillit til Mjelde for snart et år siden. Jeg ble også overrasket da jeg hørte at Winters og Miller hadde begynt å skape dårlig stemning i spillergruppen.

Jeg prøver ikke å skape mistanke mot disse to spillerne, men jeg gidder ikke si de er lojale uten at jeg vet det med sikkerhet.


Jeg vet selvsagt ingenting, men det må da være lov å bruke hodet og trekke noen konklusjoner ut fra det man leser i avisene?

Ellers stiller jeg meg på andre siden av gjerdet: Jeg antar at spillerene er lojale til det motsatte er bevist.


Har ingen problemer med det, men det var vel ingen av oss som ante at det var noen konflikt mellom Andresen, Sæternes og Mjelde. Utad så virket det jo som disse tre var perlevenner.

Forøvrig er det fortsatt veldig vanskelig å se at konflikten i Brann var noe mer enn faglig hvis vi kun tar utgangspunkt av det vi opplevevde på utsiden.

Generelt har jeg ingen problemer med at slike ting blir lagt ut på nettet. Ingen som blir drept av disse opplysningene kommer for dage. Men som Monzilla skriver synes jeg lite om å utlevere kilden sin på nettet.
79
Brann / Klikkene i Brann
November 18, 2007, 13:56:59 PM
Quote from: "dudo"Det er vel to til som mest sannsynlig kan skrives på "Mjelde-listen": Sigurdsson - som ikke akkurat har grått veldig mye etter at Andresen forsvant, og Bakke, som vel er den heteste kaptein-kandidaten pr i dag.


Hva vet du om det? Jeg trodde ikke mine egne ører da jeg fikk høre at Andresen og Sæternes ikke hadde tillit til Mjelde for snart et år siden. Jeg ble også overrasket da jeg hørte at Winters og Miller hadde begynt å skape dårlig stemning i spillergruppen.

Jeg prøver ikke å skape mistanke mot disse to spillerne, men jeg gidder ikke si de er lojale uten at jeg vet det med sikkerhet.
80
Brann / Håkon Opdal ødlegger serieinnspurten !
November 18, 2007, 00:59:27 AM
Løp og kjøp Wenger!
81
Kamper / Rennes - Brann
November 09, 2007, 13:43:45 PM
Det var helt riktig å fjerne Huseklepp fra kanten. Han fungerte ikke godt nok defensivt. Det som derimot var feil i mine øyne var å ta ut både Karadas og Huseklepp. Dermed mistet vi all offensiv slagkraft. Og Rennes kunn flytte opp laget sitt. Heldigvis var Opdal i storslag og Rennes begynte å bli slitne utover i kampen, men like fullt var det mer flaks enn taktisk dyktighet som gjorde at vi fikk med oss et poeng.

Ellers så viser disse kampene i Europa hvilkens spillere det er verdt å satse på i fremtiden og hvor vi ikke er dyktige nok. Bjørn Dahl er en konstant rundingsbøye og holder rett og slett ikke nivået som trengs internasjonalt. Både Solli og Vaagan Moen mangler både fart og spilleforståelse som trengs for å kunne prestere på dette nivået.

Rosenborg viser at det er mulig å frem kvaliteter også her i Norge, og jeg håper Brann velger nye spillere med større omhu nå når vi skal ta det neste steget.
82
Kamper / Tromsø - Brann
November 04, 2007, 00:57:16 AM
Quote from: "Nixon"Drittkamp. Det er vel ikke så mye mer å si enn det.
Den største skuffelsen var kanskje Huseklepp. Etter en liten uke som en av Norges mest omtalte spillere viste han vel hvorfor han ikke har fått spille så mye i år. Returløp, Huseklepp. Returløp!


Var det plutselig Huseklepp sin feil at vi tapte også nå? Hva Solli, Dahl, Walde, Bjarnasson, Guntveit, El Fakiri, Vaagan Moen, Sjøhage og Bjørnsson. Hvorfor får de aldri kritikk fra dere? De gjør joe en hel haug med personlige feil uten at Huseklepp-haterne hever et øyebryn. Her er alt Huseklepp sin feil!

Han skaper vår eneste sjanse i dag, og er den eneste spilleren som viser litt offervilje fremover. I stedet for se på det positive i det han gjør, leter man etter lys og lykter etter det negative. Etter Viking-kampen f.eks. hvor gutten spiller sin kanskje beste kamp i Brann, presterer folk å gi ham skylden for Viking sine mål. Selv om alle som fulgte litt med visste at Søren Berg var Solli sin mann. Men det var jo Solli og INGEN kan jo legge skylden på han. Han gjør jo ALDRI feil. Og Vaagan Moen som knapt gjør en tin riktig i begynnelsen av kampen mot Viking og alene var skyld i flere av Viking sine sjanser er det ingen som nevner. Og i kampen i dag, var han i det hele tatt på banen?

Endelig har vi en god spiller som kommer fra Bergen og som faktisk begeistrer utenfor byporten og så skal enkeltpersoner kun rakke ned på og tom kritisere ham for klærne han går med på gullfesten. At folk ikke skjems! Jantelovsføringen er til tider så høy at jeg nesten skammer meg over å komme fra Bergen.

Helge Haugen derimot han skal hylles så mye at det nesten blir patetisk. Siste nytt der i gården var at han forlenget kontrakten med Brann for at klubben skulle få penger igjen for ham. Han hadde jo selvsagt planlagt å gå til Tromsø da han forlenget kontrakten med Brann. Helge sutrer jo aldri sies det, og hvorfor skulle ikke han gjøre det? Stakkars Helge startet jo bare litt over halvparten av kampene i 2006. Lengre uti kulden går det jo ikke an å komme. Se og lær Huseklepp du som har startet hele fire av Branns seriekamper for Brann i år.

Seriøst Nixon det eneste som er flaut her inne er enkelte Brannsupportere sin behandling av sine egne.
83
Brann / Overganger før seriestart 2008
November 03, 2007, 21:13:21 PM
Foreløbig ønskeliste:

Kone
Lars Iver Strand
Hæstad

Litt optimistisk kanskje, men vi trenger to spisser og en sentral midtbanespiller til neste sesong.

Andresen og Winters forsvinner.

Sjøhage, Walde og Bjørnsson er ikke god nok og bør i beste fall bli stallfyll.

Karadas, Bjarnasson og Sigurdsson blir stoppere.

Corrales og Huseklepp må bli.

Solli må kun spille sentral midtbane i krisesituasjoner, duger kun til kantspill.

Huseklepp må få mer spilletid fra start.
84
Kamper / Tromsø - Brann
November 03, 2007, 19:58:34 PM
Quote from: "Chris*"
Quote from: "jako"Det fine med denne kampen. At det viser at vi ikke er så god som enkelte her inne tror.

Andresen blir et savn og det blir en stor utfordring å erstatte ham. Midtforsvaret er ikke allverden. Og angrepet er fullstendig tannløst uten Winters og Helstad. Her må det handles!


Selvsagt må det handles. Men i dag spiller vi i minusgader på kunstgress, i en ubetydelig kamp, med 8(?) potensielle førstelagsspillere ute. Slikt setter selvfølgelig spor.


Ja nettopp. Dette er et lag som vi kan risikere å måtte starte med neste sesong hvis vi ikke handler inn nye og vi har en del skader og suspensjoner.
85
Kamper / Tromsø - Brann
November 03, 2007, 19:36:00 PM
Det fine med denne kampen. At det viser at vi ikke er så god som enkelte her inne tror.

Andresen blir et savn og det blir en stor utfordring å erstatte ham. Midtforsvaret er ikke allverden. Og angrepet er fullstendig tannløst uten Winters og Helstad. Her må det handles!
86
Kamper / Tromsø - Brann
November 03, 2007, 19:19:14 PM
Jøss vi fikk et frispark!
87
Kamper / Tromsø - Brann
November 03, 2007, 19:13:41 PM
Hva i helvete er dette for dømming da?

Fy faen hadde jeg hatt deg her nå Ahlseth skulle du fått så mye juling at ingen hadde kjent igjen liket ditt etterpå!
88
Kamper / Tromsø - Brann
November 03, 2007, 18:58:17 PM
Lars Iver Strand har vært banens beste så langt!
89
Kamper / Tromsø - Brann
November 03, 2007, 18:38:03 PM
Hvorfor spiller ikke Corrales?
90
Brann / GULLDRAKTEN!
November 02, 2007, 20:56:59 PM
Hadde vært artig om de laget en retro versjon av Branndrakten fra 1908 som bla Arsenal og Bayern gjorde da de hadde jubileum.
91
Kamper / Kamper i opptak
October 30, 2007, 10:31:51 AM
Seede folkens!
92
Brann / Overganger før seriestart 2008
October 27, 2007, 22:07:56 PM
Quote from: "maximus1963"
Quote from: "dudo"Nå er ikke dette myntet på deg personlig, men det er flere som har samme innstilling som deg: Vi trenger ikke flere has-beens, could-be, hope-to-be eller benkeslitere! Vi skal ha noen som får oss til CL! Det er IKKE David Winters, eller hva pokker han het.

Helt enig med deg i det, var mere tanken på å lage gull av gråstein som fasinerte meg. For Robbie var gråstein når han kom til klubben.
93
Kamper / Brann - Hamburger SV
October 26, 2007, 21:14:18 PM
Quote from: "brutalis"Strengt tatt: Rbk gjorde enn betraktlig bedre jobb mot Schalke enn det Brann gjorde mot Hamburg.. Schalke spilte defintivt også enn bedre kamp.. Synes du bør se over kampen igjen, og telle antall passningsfeil.. Det florerte jo.. Brann var aldri farlig, og ble rundspilt av et Hamburg som ikke var spesielt imponerende.. At Brann kan betraktlig bedre vet alle.. Om de evner å levere det, er jeg betraktlig mer usikker på...


Hvordan kan du si noe sånt? Rosenborg var jo ikke i nærheten, og tapte full fortjent mot et vesentlig bedre fotballag. Så kampen ringside på Lerkendal og Schalke burde vunnet med mer. Den eneste sjansen Rosenborg hadde var det Schalke som skapte for dem. Tyske lag spiller en fotball som står veldig dårlig til den norske. Spillestilen er relativ lik, men tyskerne har som regel langt bedre ferdigheter med ball. Og som også er årsaken til at de vinner relativt greit i de to kampene. Er temmelig sikker på at Hamburg ville gitt Rosenborg langt større problemer enn Valencia som ikke evnet å være gjennombruddshissige. Har faktsik aldri sett et mer tafatt lag på Lerkendal.

Egentlig fortjener du ikke et seriøst svar når du skriver slike tanketomme innlegg.
94
Kamper / 13000 tilskuere, flaut er ordet!
October 26, 2007, 20:55:50 PM
Tilskuertallet mot Hamburg er veldig svakt, tatt i betraktning av at vi nettopp hadde vunnet serien. Man skulle tro alle de som ikke fikk sett Viking-kampen ville gått mann av huse for å se denne kampen, men den gang ei. Høye billettpriser bør ta litt av skylden, synes det er unødvendig å sette prisene opp når vi ikke har skapt noen tradisjon for E-cupspill i Bergen. Spesielt når de argumenterer for at de ønsker et fullt Stadion fremfor å tjene penger. Tenker på da de ikke ville selge til et TV-selskap som ønsket å flytte kamptidspunktet.

Det manglende oppmøtet bunner nok ned i at folk ikke er så veldig interessert i fotball. Folk er nok mer interessert i Brann og se dem vinne mot norske TL-lag. Og ikke mot et "ukjent" tysk lag. Den store interessen for Brann i serien skyldes nok mer at fotball er blitt et slags familieritual hver søndag. Akkurat som det var å gå i kirken i gamle dager. Fotballinteressen generelt er ikke blitt spesielt stor. For i så tilfell burde folk strømmet til Stadion når vi får se lag av HSV sitt format.

Jeg selv hadde i all fall mye heller gått å sett en e-cup kamp mot et bra lag enn en TL-kamp mot Tromsø eller Aalesund. Kvaliteten på motstanderen er i all fall mye høyere. Og jeg er rimelig overbevist om at samtlige av våre motstandere i gruppespillet hadde vunnet tippeligaen om de hadde deltatt.

Men evner vi å skape en tradisjon i Bergen for e-cup spill tror jeg vi kan komme opp på RBK-nivå også i Bergen.
95
Kamper / Rennes - Brann
October 16, 2007, 22:27:15 PM
Er ikke det en god tur fra Paris til Rennes?

Må si jeg misunner folk å reise på bortekamper i Europa. Selv om man taper er det en stor opplevelse.
96
Kamper / Kamper i opptak
October 13, 2007, 19:38:29 PM
Quote from: "HansaInferno"Ok, men jeg vet ikke hvordan jeg seeder. Sikkert ikke alle som har peiling på slikt. Men har jeg forstått det rett så skal jeg bare la filen ligge der jeg lastet den ned og når jeg da kjører nedlastingprogrammet mitt (bit torrent heter det, tror jeg) så er det ok?


Du seeder på samme måten som du laster ned. Du må sterte opp igjen opplastingen hver gang du åpner programmet.
97
Tifo, sanger o.l.... / Stemningen på Hansa
October 13, 2007, 19:34:38 PM
De som synes monotone tjukk feit og full og seriegull skapte stemning er i all fall ikke i posisjon til å kritisere KFL. Her var det bare trommen som manglet, grusom sang rett og slett.

Ikke ser jeg helt humoren i denne sangen heller. Er det et desperat forsøk på å være selvironisk? Noen som kan forklare?

Forøvrig var det en kul versjon av Three Lions, selv om den var lik Gullet ska' hem var det en kul seriemesterlåt for anledningen.
98
Brann / Når tenkte DU at Brann kunne vinne seriegull?
October 11, 2007, 00:47:17 AM
Da By Riise ble ansatt som hovedtrener i Rosenborg;)

Spøk til side, hadde god tro på at Brann ville ta steget opp denne sesongen med tanke på at vi var så nær i fjor og ville høste av den erfaringen i år. Samtidig var det veldig viktig å vinne toppkampene. Det klarte vi ikke i fjor, men i år har vi vunnet alle bortsett fra borte mot RBK og Viking.

Sikker på gullet ble jeg først etter seieren mot Odd. Da hadde vi opparbeidet seg det forspranget vi trengte før de siste kampene.

Som et lite apropos tippet jeg Branngull før sesongen i år for første gang i mitt liv, og jeg har aldri bommet på hvem som vinner serien i Norge:)
99
Brann / Når blir feiringen, mandag eller lørdag 20?
October 08, 2007, 14:51:48 PM
Quote from: "RC"
Quote from: "Nixon"
Quote from: "RC"Alle som kommer fra andre steder må vel komme etter Viking kampen vel?
Det er vel da spillerene skal samles og "vise" oss pokalen. Blir ikke fest før det for min del. Da er det helt "offisielt", med det synlige beviset.

Da er også hele byen samlet! Alle vil se Brann med pokalen, så det er da den store festen blir regner jeg med.


Det blir nok sånn ja. Men det blir ikke det samme uten pokalen.
Enig at opptøyene er den kvelden vi vinner, men noe organisert feiring burde det ikke vært uten noe pokal. Det blir for dumt.

Hvor ellers i verden skjer det?


I Spania blant annet.
100
Brann / Ny spiss 2008
October 07, 2007, 11:50:19 AM
Av de spillerne som nevnes her har jeg mest tro på Kone og Pall Gunnarsson. Førstnevnte fordi han vil tilføre oss noe vi ikke har hatt siden Sæternes forsvnat. Hodestyrke. Bjørnsson er så dårlig at han ikke kan nevnes i denne sammenhengen.

Når det gjelder Pall Gunnarsson så virker han på papiret som den perfekte makker for Helstad. Spørsmålet er om han fungerer på et lag hvor han ikke nødvendigvis får spille samtlige kamper som han får i Stabæk. Han har jo ikke akkurat imponert på landslaget, så jeg er litt skeptisk, men at han har ferdigheter vi har bruk for er det ingen tvil om.

Av de norske alternativene så ser jeg ingen soleklare kandidater. Strand er nevnt, men er ikke han egentlig offensiv midtbanespiller? I så fall så har vi jo allerede bedre kandidater på den plassen allerede.

Til slutt har jeg lyst å nevne Huseklepp. Jeg mener han har ferdigheter som skal til for å kunne erstatte Winters. Han er rask og god teknikk og en god tilrettelegger. Med litt trening kan han bli en god avslutter også.