• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - jako

101
Kamper / Brugge - Brann
October 07, 2007, 00:16:21 AM
Quote from: "Utmedsnolken"
Quote from: "jako"Man kan og tillegge at Rosenborg møtte Brügge i CL-kvallik i 1998, de vant riktignok sammenlagt på bortemål, men de tapte 4-2 på Jan Breydel!

I mine øyne er dette den sterkeste prestasjonen i klubbens historie, med tanke på utgangspunktet vi hadde før kampen.


Kvartfinale i cupvinnercupen, seriegull to år på rad på 60-tallet og seriegull i år er dårlige prestasjoner enn å komme til 1. gruppespillet i uefa-cupen. Både viking og tromsø klarte jo nylig det samme.


Gull i en amatørserie kan ikke sammenlignes. Dette dreier seg ikke om å komme til gruppespillet i UEFA-cupen, alle kan klare det med litt flaks. Men Brann reiste ned til Brügge med et nærmest umulig utgangspunkt. Ikke bare vinner de, men de vinner fullt fortjent også. En helt fantastisk prestasjon kort og godt. Cupvinnercupen var fantastisk den, men borteresultatet mot PSV var mer flaks enn dyktighet.
102
Brann / Tommy Knarvik flørter med Brann
October 06, 2007, 19:33:20 PM
Tommy Knarvik ligger 32 plass på VG-børsen. Foran bla Solli og Bjørkøy. Om han er god nok for Brann er jeg usikker på. Men når Andresen forsvinner etter sesongen må vi kanskje ha inn en ny sentral midtbanespiller. Og hvis Knarvik er innstilt på å sitte på benken en del kamper så stiller ikke jeg meg negativ til det.

Hvis Mjelde vil ha ham tilbake så stoler jeg på at det er en riktig vurdering av vår trener.
103
Kamper / Brugge - Brann
October 06, 2007, 15:57:37 PM
Man kan og tillegge at Rosenborg møtte Brügge i CL-kvallik i 1998, de vant riktignok sammenlagt på bortemål, men de tapte 4-2 på Jan Breydel!

I mine øyne er dette den sterkeste prestasjonen i klubbens historie, med tanke på utgangspunktet vi hadde før kampen.
104
Kamper / Brugge - Brann
October 01, 2007, 11:09:35 AM
Håper Bakke spiller. Vi trenger erfaringen hans for å vinne her. Han var vår beste mann i hjemmekampen.

Synes også Corrales fortjener å starte, var meget god mot Lillestrøm og har enkelte ferdigheter som overgår Hanstveit. Får og håpe Winters blir klar, han passer helt klart best sammen med Helstad.

Håper inderlig vi går for seier her. Er utrolig viktig å få den erfaringen som et gruppespill vil gi oss. Spesielt med tanke på at vi skal til CL neste år.
105
Tifo, sanger o.l.... / Tifo LSK-Brann
September 26, 2007, 11:56:49 AM
Sweet Nixon!

Kunne tom vært et t-skjorte emne.
106
Brann / Vinner Vi Gull!?
September 26, 2007, 07:54:06 AM
For å avslutte diskusjonen om norsk-begreper så har Norsk Regnesentral gjort jobben for oss.

Og som jeg trodde er tallene ganskelike som jeg tippet.

http://fotball.bt.no/eliteserien/article90835.ece

Vi må enten kollapse eller så må de andre lagene overprestere noe jævlig for at vi skal miste gullet. Og tap mot LSK er nærmest helt ubetydelig, vi kan fortsatt avgjøre dette selv med å vinne de tre neste som er alt som skal til for å vinne serien.

Det finnes ingen fotballfaglige argumenter for at dette ikke skal gå. Brann er det beste laget og vinner derfor serien.
107
Kamper / Kamper i opptak
September 25, 2007, 19:33:15 PM
Spør noen på kjernenforumet.

http://kjernen.com
108
Brann / For negative
September 25, 2007, 19:05:57 PM
Sånn har det alltid vært i Bergen og det kommer aldri til å forandre seg. Like greit å bite det i seg jo før jo heller. Så lenge folk ikke drar det for langt.

Nå er jo Winters tilbake så slipper vi å bekymre oss over den islandske klovnen. Skal bli en lettelse.
109
Brann / Vinner Vi Gull!?
September 25, 2007, 19:02:36 PM
Quote from: "krøvel vellevold"Sier ikke at Viking mest sannsynlig vinner alle kampene som er igjen, men det er overhodet ingen umulighet.


Nettopp, ikke spesielt sannsynlig. Vinner Viking serien vil det være en gedigen bombe. Brann leder med syv poeng på de når fem kamper gjenstår, og Brann er i form. I tillegg er de et bedre lag enn Viking og har mer rutine på å ligge i toppen.

Uten at jeg har regnet på det vil jeg anta at det er nesten 90 % sannsynlighet for at Brann tar dette hjem nå. Når jeg leser dine innlegg så virker det nesten som det ligger på halvparten.
110
Brann / For negative
September 25, 2007, 18:36:10 PM
Quote from: "Langhår"At jeg har vært forbannet på Huseklepp og gitt uttrykk for dette i fargerike ordelag på forumet og andre steder er så sin sak, jeg står for hvert ord. Men jeg har aldri i mitt syndige liv åpnet kjeften for å  pipe eller mobbe spiller fra eget lag på Stadion. Og det er det denne tråden handlet om.


Men det har jo ikke jeg heller. Alt jeg mener er at jeg ikke ønsker å stå som en nyttig idiot å appludere når folk ikke jobber hardt nok. Noe ikke Bjørnsson gjør. Innsatsen hans er provosernde svak.

Jeg klarer heller ikke å se at denne hetsen er så kraftig som folk skal ha det til. Han blir jo ikke pepet ut på samme måten som Huseklepp ble. At noen roper på konkurrenten hans når han spiller dårlig får han bare tåle. Tåler han ikke såpass har han i all fall ingenting i Brann å gjøre.
111
Brann / For negative
September 24, 2007, 22:38:55 PM
Quote from: "Langhår"At du for alvor mener at det nå, i sluttstriden vil være en hjelp å mobbe Armann så mye at Mjelde ikke tørr ta ham ut på laget mer ja så sier det jo mest om deg. Jeg har forresten vanskelig for å tro at nidviser og hån skal gjøre at han presterer bedre, det strider jo mot all fornuft. Dessuten kan det jo også tenkes at det virker negativt inn på resten av laget et en av gruppen blir mobbet av hjemmefansen. Det er faktisk ikke usannsynlig.

Det er jo fristende å spørre deg om du ville prestert bedre i din jobb om fem hundre mennesker fulgte etter deg og slengte deg full av drit en hel dag.


Du har jo selv støttet hetsen av Huseklepp så du bør jo bare ti still. Alt jeg mener er at han bør jobbe for støtte sin, og det gjør ikke Armann. Og jeg ser ikke helt det store problemet i at folk roper på Karadas når Bjørnsson gjør en tabbe. Hadde det vært meg hadde jeg jobbet enda hardere for å bevise at de tar feil. Men det er jo meg.

At alle presterer dårlig når de blir mobbet er jo bare sludder. Det finnes det nok av eksempler på det motsatte. Bl.a. på Liverpool. Det pisset med Armann er betydelig overdrevet.

Og bare så det er sagt så har undertegnede aldri hetset en brannspiller mens han har vært på Stadion.
112
Brann / For negative
September 24, 2007, 21:50:53 PM
Quote from: "Langhår"Ikke gå rundt grøten! Synes du behandlingen Arman Bjørnsson får er beste for laget?  Er det riktig av publikum og drite ut sin egen spiller gjennom piping og nidviser? Er det til hjelp i gullstriden?


Et betimelig spørsmål. Jeg går jo ikke på Stadion så det blir kanskje ikke riktig av meg å uttale meg. Men jeg kaster ut diverse tirader mot ham via TV-ruten så jeg er vel neppe i posisjon til å kritisere de som visstnok piper på ham. Jeg synes som sagt fyren er rævdårlig som spiss og har ingenting på laget å gjøre, synes han er en vits sånn som han spiller nå.

Jeg tror den påståtte negative effekten av "hetsen" han får er betydelig overdrevet. Og det er jo hjelp i gullstriden hvis det gjør slik at ikke spiller neste kamp eller at han blir tent og jobber hardere, noe som har vært et problem så langt.
113
Brann / Vinner Vi Gull!?
September 24, 2007, 21:39:16 PM
Ja kjemperealistisk at Viking vinner resten av kampene sine!

Eneste jeg frykter nå er Stabæk, de har et meget enkelt program igjen og leverer som regel bra mot antatt svakere lag. Hadde vært deilig om de avga poeng mot Lyn til helgen, men jeg har mine tvil. Viking skal ha mer enn nok med å klare medalje. Slår LSK Brann, noe jeg antar at de gjør, tror jeg medaljen ryker for Viking også.

Men folkens det er fem kamper igjen og Brann leder med seks poeng. Og med den målforskjellen vi etterhvert har opparbeidet oss holder det med å bare vinne tre av fem siste, forutsatt at vi unngår en målorgie i mot. Dvs seier mot Lyn, Aafk og Viking. Hverken Stabæk eller Viking har råd til poengtap nå og kommer til slite med presset i større grad enn Brann.
114
Brann / For negative
September 24, 2007, 21:22:22 PM
Da må i så fall gutten kompensere med heroisk innsats noe som ikke er tilfelle. Han løp mindre enn Thorstein etter at han hadde kommet inn og han hadde spilt hele kampen. Det sier litt. Bjørnsson opptrer spiller provoserende dårlig. Han fortjener overhodet ikke den tilliten han får av Mjelde.
115
Brann / Eventuell gull feiring
September 24, 2007, 20:03:44 PM
Quote from: "Red Rabitt"Latterlig hvis en sjef skal få ødelegge det største som har skjedd i byen vår siden 1963!


Hvor var du da Bergen arrangerte Melodi Grand Prix?
116
Brann / For negative
September 24, 2007, 18:59:55 PM
Bjørnsson har ingenting i angrepet å gjøre. Ikke er han spesielt god og ikke gidder han å jobbe for laget. Kronen på verket blir den elendige headingen hans på tampen. Mannen er rett og slett for dårlig for Brann. Mulig han kan bli en brukbar midtstopper, men som spiss har han ingenting på Brann å gjøre. Gleder meg til Winters er tilbake for da er det takk og farvel til den islandske pålen.

Ikke rart Sjøhage sliter med selvtilliten når han får se hva som blir vurdert bedre enn ham.
117
Kamper / Kamptråd Brann - Odd
September 22, 2007, 16:30:43 PM
Bjørnsson sine minst dårlige kamper som spiss for Brann i TL er i de kampene han har kommet inn som innbytter. Så dette er en god løsning av Mjelde, Bjørnssom kommer inn på et tidspunkt han kan gjøre minst skade. Selv om jeg selvsagt helst hadde sett han aldri kom inn i det hele tatt.
118
Kamper / Brann - Club Brugge
September 21, 2007, 09:57:24 AM
Quote from: "gunnar"
Quote from: "Xminator"Nå vil jo Iversen bort, så kanskje han blir Brannspiss neste sesong?

Da går Mjelde. Iversen liker jo ikke å trene. Vil spille seg i form. Akkurat slike spillere Mjelde ikke liker. Så hvis noen i Branns ledelse ønsker at Mjelde skal gå frivillig: Kjøp Iversen!


Andresen får jo lov til det! Får vi Iversen ville det værten kjempesigning for oss. Personlig ønsker jeg heller Gunnarsson.
119
Kamper / Brann - Club Brugge
September 21, 2007, 09:52:41 AM
Quote from: "duj"
Quote from: "Super Hasund"Fuck off brugge fc
Cause aint got no history
Last gold in 63
Thats what I call history

Last gold 63?
You must be joking..i am pissed off
Final UEFA cup in 76 against LIverpool
Final Champion's cup in 78 against Liverpool
Bruges = 215 european games
This is the end..Bruges woke up yesterday..it's good for our belgian league and our difficult game in Charleroi..the ex club of our striker François Sterchele and our coach Jacky Mathijssen
Present for the home game..
The 2 others belgian teams..very bad result..Standard lost 3-0 in Russia and Anderlecht only 1-1 home against Rapid Vienna..

Good luck for the game in Bruges :wink:


It was meant in a ironic way, I think;)
120
Kamper / Brann - Club Brugge
September 21, 2007, 09:18:33 AM
Quote from: "Kararay"
Quote from: "Ricky"
Quote from: "Fabregas"Jeg vil forresten fremheve at jeg var temmelig forbanna da Memelli fikk gå over en lav sko i vår. Alle MM-kritikere er vel enig at han ville vært et mye bedre alternativ enn det Bjørnsson har vist seg å være i høst. Amatørmessig at Bjørnsson er vår tredje mann på topp før Azar mot alle odds ble klar tidlig.



Memelli ligger an til å bli kåret til årets flopp i Sverige. Han får visst Armann Bjørnsson til å ligne på Alan Shearer.

At vi fikk penger for Memelli er et guds under. Tabben var ikke å selge Memelli, men å hente en like dårlig spiller i Joakim Sjöhage.


Har du noen gang sett Sjøhage spille? Kan du med 100% sikkerhet si at han er så dårlig som du vil ha det til?


Jeg så Sjøhage borte mot Suduva. Det han viste der var ikke spesielt bra. Han blir neppe noen åpenbaring i forhold til Bjørnsson. Lukter bomkjøp lang vei.

Helt utrolig at vi har satt oss i en situasjon hvor vi har så dårlig dekning på spissplass. Med tanke på at Karadas åpenbart fortsatt mangler litt på det fysiske så er det skremende å se at vi gikk inn i høstspurten med den angrepsrekken vi har p.d.d. Bjørnsson var så elendig mot Brugge at det føltes som vi spilte med 10 mann. Hadde latt meg bedt to ganger om noen startet en innsamlingsaksjon for å sende han hjem til Island.
121
Kamper / LSK-BRANN
August 18, 2007, 23:36:41 PM
Bataljonen eksisterer kun for at medlemmene skal få slippe billigere unna enn hva de ellers ville gjort. Og for helt ærlig så tror jeg en gjennomsnittlig p-kort holder legger igjen mer penger hos Brann enn et vanlig Bataljonsmedlem.

At denne gruppen som liksom skal være så dedikerte branntilhengere skal ha særrettighet ovenfor bortebilletter samtidig som de ellers i året betaler mindre for å se brannkamper enn den øvrige allmue finner jeg urimelig.

Folk bør skjønne det at ikke alle ønsker å være medlem i en supporterklubb og det har ikke nødvendigvis noe med penger å gjøre.

At supporterklubber skal ha æren for at vi har så og så mange bortebilleter er forøvrig vrøvl. Det de derimot har vært med på å gjøre er å bygge et "gjerde" mellom supporterne fra de forskjellige lagene. Det er jo blitt enda vanskeligere for utenforstående å kjøpe billett på den allmenne tribunedelen. Dermed eksluderer men store grupper mennesker barre fordi de ikke er med i en supporteklubb.
122
Kamper / LSK-BRANN
August 18, 2007, 17:31:27 PM
Quote from: "Klaus_Brann"Men det kan vel hende at du hadde tenkt deg på denne bortekampen, i og med at den kan vise seg å bli historisk viktig!
Uansett, så villle du vel aldri innrømt det...


Det har vært snakk om det ja. At en gjeng som bor i Trondheim skulle leie inn en buss til LSK-kampen. Men for å være helt ærlig så vet jeg ikke om jeg gidder å sitte på en buss i åtte timer for å se en viktig fotballkamp. Ikke sikkert jeg har anledning heller.

Mitt prinsipp er at Bataljonen eller supporterklubber forøvrig skal ta seg distrubisjonen av billetterr. For det første har de ikke apparat til det, og for det andre har ikke Bataljonen spesielt stor andel av supporterskaren til Brann. De hadde jo ikke klart å fylle bergenshallen en gang.
123
Kamper / LSK-BRANN
August 18, 2007, 12:22:32 PM
Quote from: "Klaus_Brann""Gjengen fra Bergen"?Da regner jeg med du tenker på de som tar bussen som teller 50 stk eller noe slikt. Det er nok et par til som reiser fra Bergen, og som IKKE er daudrukken. Hvis du videre snakker om bussgjengen så er det godt mulig at du har delvis rett, men jeg nekter å gå med på at så og si alle som reiser fra Bergen, reiser primært av sosiale grunner, og tar det Brann spiller som en bonus.

Det virker heller som du er snurt for at du ikke stiller på lik linje med oss som er medlem i Bataljonen, og av den grunn kommer med masse bullshit for å få de som er med i Bataljonen til å se ut som en kompisgjeng som drar kun pga. fyll og moro.
Lavmål.


Dere bidrar ikke mye med stemning de få gangene dere er på Lerkendal. Og som jeg skrev tidligere i tråden så er faktisk studentene som gir mest lyd fra seg.

At jeg er snurt for at jeg ikke får sett kampen er i all fall feil, med tanke på at jeg ikke akkurat er fast inventar på Brann sine bortekamper. Jeg synes ikke Bataljonen er verdig det ansvaret og distribuere billettene til bortekampene.
124
Kamper / LSK-BRANN
August 18, 2007, 12:10:00 PM
Ordningen fungerte helt greit før da alle kunne skaffe billett til seg selv gjennom de som skulle arrangere det. Og så skulle liksom Bataljoenen ta på seg ansvaret i stedet, og alle måte ned til by'n og stille seg i kø. Totalt unødvendig.

At jeg ikke kjenner forholdone på Stadion? Hva er det for toskeskap? Bataljonen hadde da vitterlig et eget bur i 2005 på SS. Elendig stemning forøvrig.

Jeg er fullstendig i mot at et en liten enkeltgruppe skal ha særrettigheter ovenfor tilgang til billetter. Det er ikke rettferdig.
125
Kamper / LSK-BRANN
August 18, 2007, 10:17:02 AM
Quote from: "grei"
Quote from: "jako"
Hva med de som bor på østlandet?


Vel da har du i all fall lagt presset over på dere selv. Mer lyd ja? Det var jo fantastisk bra lyd fra det buret dere hadde på SS.

Dessuten har jo jeg selv sett kvaliteten på en del av disse som reiser på borteturene. På kampene i Trondheim er det som regel studentene som står for stemningen. Gjengen fra Bergen er jo som regel så daudrukken hadde knapt klarer å få med seg det som skjer. Jeg mistenker de fleste reiser primært av sosiale grunner fremfor å støtte laget.

Billetten bør gå gjennom vanlige kanaler og ikke gjennom supportklubber med knappe 2000 medlemmer.
126
Kamper / LSK-BRANN
August 17, 2007, 21:36:30 PM
At Bataljonen skal ha krav på disse billettene er helt latterlig. Husker fra kampen på Lerkendal hvor vi måtte ens ærend ned til sentrum forå få tak i billetter til kampen. I motsetning til forrige gang hvor du bare kunne kjøpe de på Lerkendal eller via heia bortelaget.

Hva med de som bor på østlandet? Skal de være nødt å melde seg inn i Bataljonen bare for å få billetter? Snart blir det vel sånn at alle som skal se Brann i det hele tatt skal bli nødt til å melde seg inn i den fordømte supporteklubben. Dere bør innordne dere til resten av samfunnet fremfor å gjøre seg spesiel bare fordi man har et plastkort det står supporter på. Fordeler av å være med i Bataljonen? Er ikke billige pakketurer godt nok?
127
Kamper / Kamper i opptak
August 17, 2007, 09:25:09 AM
Noen som kan seede please? :)
128
Kamper / Brann - Suduva
August 16, 2007, 23:43:07 PM
Quote from: "Innlandsmax"
Quote from: "jako"
Quote from: "Innlandsmax"


Blir så ufattelig provosert over denne holdningen. E-cup er viktig på alle måter. At tap har skal godtas bare fordi vi skal gjøre det bra i serein er jeg fullstendig uenig i. Dette er en unik anledning til å profilere oss som klubb på både ovenfor sponsorer og nye spillere. Samtidig kan man høste viktig erfaring som man kan ta med seg videre inn mot serien igjen. Får virkelig håpe at spilleren ikke har samme holdning. Det kunne faktisk virke slik i dag.


Det er ikke bare snakk om stang-ut, men også holdning og hva spillerne selv legger ned. Poenget er at dette er et lag Brann bør feie over hjemme på Stadion. Og i slike kamper skal man bare gi jernet, så får heller hverdagskamper komme i hverdagen. Dvs serien. I e-cup står det veldig mye på spill.
129
Kamper / Brann - Suduva
August 16, 2007, 20:54:37 PM
Quote from: "Innlandsmax"


Blir så ufattelig provosert over denne holdningen. E-cup er viktig på alle måter. At tap har skal godtas bare fordi vi skal gjøre det bra i serein er jeg fullstendig uenig i. Dette er en unik anledning til å profilere oss som klubb på både ovenfor sponsorer og nye spillere. Samtidig kan man høste viktig erfaring som man kan ta med seg videre inn mot serien igjen. Får virkelig håpe at spilleren ikke har samme holdning. Det kunne faktisk virke slik i dag.
130
Kamper / Brann - Suduva
August 16, 2007, 20:21:09 PM
Stor forskjell på hjemme og borte. Husk at de bare trenger å flakse inn et mål på hjemmebane nå. Det er slett ikke utenkelig at de klarer.

Til Branns forsvar skal de sies at de ble veldig hemmet av de elendige spilleforholdene. Men da er det også utrolig viktig å holde konsentrasjonen oppe. Det klarte ikke Brann som dermed setter seg i en meget ubehagelig situasjon foran returmøtet. Frykter exit nå.
131
Kamper / Brann - Suduva
August 16, 2007, 20:04:51 PM
Ryker vi mot dette laget en gang til er det en gidigen skandale. Tap er fullstedig uakseptabelt!

Her må spillere og trenere gå i seg selv og finne ut av hvorfor laget senker seg ned på dette nivået. Orker ikke enda en europacup-flause.
132
Kamper / Brann - Suduva
August 16, 2007, 19:26:22 PM
133
Kamper / Brann - Suduva
August 16, 2007, 19:16:42 PM
Faen i helvete!

Utrolig tafatt av Andresen. Helt utrolig at Brann tillater seg å skru av bryteren på den måten. Dette må det bli slutt på!!
134
Kamper / Brann - Suduva
August 16, 2007, 18:54:04 PM
Quote from: "Fabregas"Jeg skjønner ikke hvorfor de ikke fortsetter med å sette opp Huseklepp på kanten og legge direkte inn til Bjørnsson, det er jo farlig HVER gang!!!
Vi må få puttet på noen flere skal jeg føle meg trygg, dumt at matten er såpass dårlig. Håper de klarer å fikse det litt i pausen.


Han er ikke like flink å gjøre seg spillbar som Solli. Samtidig er ikke Hanstveit likke flink til å komme på løp slik at Huseklepp får det litt trangt. Huseklepp virker også litt preget av manglende spilletid når det gjelder noen av de taktiske valgene han gjør med ballen.
135
Kamper / Brann - Suduva
August 16, 2007, 18:51:10 PM
Mye labert spill så langt. Vi skaper sjanser men ikke giftige nok foran kassen.

Solli og Dahl samarbeider bra på høyrekanten, men de mangler dessverre ferdigheter til å utfordre en mot en. Jævlig irriterende akkurat det der.

Elendige spilleforhold, nesten umulig å spille fotball langs bakken.

Bjørnsson er flink til å komme til muligheter, men burde puttet langt flere enn det han har gjort så langt. Det er faktisk skikkelig tynt bak Helstad og Winters nå. Så nytt spisskjøp støttes av undertegnede.

For håpe det blir litt bedre i annen omgang, vi bør klare en tremålsledelse til returkampen.
136
Kamper / Brann - Suduva
August 16, 2007, 17:28:52 PM
Jeg kjøpte kamp-billett via TV2 sport.

Men jeg ser nå at den ikke går på kanalen TV2 sport. Beklager dårlig info fra meg.

http://pub.tv2.no/TV2/tvguide/
137
Kamper / Brann - Suduva
August 16, 2007, 17:12:35 PM
Quote from: "stian sv"noen som vet om denne kampen går på tv sport?


Ja den går på Tv2 sport kl 19:00.
138
Brann / Billettsalgstall
August 15, 2007, 13:21:16 PM
Ganske flaut at vi ikke klarer å skrape sammen flere tilskuere på e-cup kamper. Selv har jeg alltid synes det var morsomt å møte europeiske lag.

Går vi videre møter vi garantert et veldig bra lag i første runde. Og kommer det under 10 000 da er det rett og slett en stor skandale.
139
Kamper / Brann - Rosenborg
August 15, 2007, 13:04:33 PM
Quote from: "Nixon"
Quote from: "jako"Bare for å ha det klart, interessen for Rosenborg i Trondheim er enorm.


Basert på tilskuertall kontra innbyggertall er interessen større enn i Bergen!


Interessen er nok ikke større, men de er langt flinkere til å få folk kampene enn det Brann er.
140
Kamper / Brann - Rosenborg
August 15, 2007, 13:00:52 PM
Quote from: "arntf"Min antagelse blir da at Adressa skriver om det de får vite av klubben, og behøver ikke gjøre mer ut av det enn de trenger, siden de ikke har nevneverdig konkurranse i løssalg og abonnement.
BT og BA derimot, koker antagelig mere suppe på omtrent samme mengde spiker, siden de konkurrerer.


Adressa skriver forbausende lite kritiske artikler mot Rosenborg. Virker nesten som de operer som støttespiller fremfor kritiker. Ganske forskjellig fra Bergen.
141
Kamper / Brann - Rosenborg
August 15, 2007, 12:55:28 PM
Quote from: "Klaus_Brann"
Quote from: "jako"Det er ingen konkurranse i trøndelag. Er bare en en avis. Dua har trønderavisa i Nord-Trøndelag, men det er alt.

Kampen mot Brann hadde kun to sider, og den handlet for det meste om hvordan Bergenserne feiret seieren. På forsiden har de ingenting.


Det er ikke så rart at de skriver så lite, når 70% av folka som går på Lerkendal knapt har gått ut av barnehagen...


Bare for å ha det klart, interessen for Rosenborg i Trondheim er enorm.
142
Kamper / Brann - Rosenborg
August 14, 2007, 21:27:44 PM
Det er ingen konkurranse i trøndelag. Er bare en en avis. Dua har trønderavisa i Nord-Trøndelag, men det er alt.

Kampen mot Brann hadde kun to sider, og den handlet for det meste om hvordan Bergenserne feiret seieren. På forsiden har de ingenting.
143
Brann / Andresen og Sæternes forsvinner
August 14, 2007, 21:24:21 PM
Italia?
144
Brann / Andresen og Sæternes forsvinner
August 14, 2007, 20:33:22 PM
Andresen drar ikke til VIF. Den klubben er så til de grader mindre proff enn Brann, at jeg tviler sterkt på at Andresen gidder å dra dit.

Fyren vil sikkert oppleve noe annet enn norsk fotball.
145
Brann / Ludde på vei inn i første 11`ern?
August 14, 2007, 09:25:22 AM
Spiller han ikke fast da. Vet ikke med kampen mot VIF, men all før der startet han. Og jeg er rimelig trygg på at han er bedre enn Bjørnsson og Sjøhage.
146
Brann / Ludde på vei inn i første 11`ern?
August 14, 2007, 09:06:59 AM
Med Thorstein sin skade og tydelig mangel på gode bakromspillere. Bør vi hente denne gutten tilbake fra godset. Slik jeg ser det ville han ha vært et tydelig tredjevalg bak Robbie og Thorstein og vil således spille en avgjørende rolle i kampen om seriegullet.

Så her håper jeg Brann legger snilismen til side og henter Ludde tilbake. Vi trenger han.
147
Brann / Vinner Vi Gull!?
August 13, 2007, 19:47:04 PM
Det blir nok en kamp mellom oss og LSK dette. Det er kun vi og dem som har erfaring fra dette tidligere. Tror det kan bli avgjørende utover høsten.

Personlig mener jeg vi er hakket bedre enn LSK, men det kan fort bli jevnt. Har stor tro på at vi tar gullet i år.
148
Kamper / Start-Brann
August 13, 2007, 19:39:05 PM
Quote from: "Falkman"
Quote from: "jako"Hvis Bjørnsson er det eneste spissalternativet har vi en kjempecase. Liker ikke helt de ryktene her, hvis to uavhengige kilder bekrefter det så er litt sannsynlig at det faktisk er tilfellet. Merkelig kjøp av Brann i så fall. Kanskje Sjøhage er en ny Klock?

I så henseende må vi handle inne en skikkelig spiss. Men nå det skal være. Akkurat nå håper jeg faktisk på fetter Flo. Tror det eller ei.


ingen grunn til å ta de ryktene der alvorlig, ta det som en dårlig spøk :D


Hehe

Man vet aldri Falkmann har hørt så mye rart jeg nektet å tro første gang jg hørte for så å få det bekreftet siden. Men jeg skal innrømme at jeg har vanskelig for å tro at Andresen har kommet med en slik utblåsning på trening. Men det kan jo godt hende han mener det.

Eller var det ryktet ang Fetter Flo du mente?:)
149
Brann / Vinner Vi Gull!?
August 13, 2007, 18:55:14 PM
Overvurderer du ikke Stabæk nå Krøvel? Det er greit at de er et bra lag, men de vil ha dager med stang ut de også, akkurat som Brann.
150
Kamper / Start-Brann
August 13, 2007, 18:52:08 PM
Hvis Bjørnsson er det eneste spissalternativet har vi en kjempecase. Liker ikke helt de ryktene her, hvis to uavhengige kilder bekrefter det så er litt sannsynlig at det faktisk er tilfellet. Merkelig kjøp av Brann i så fall. Kanskje Sjøhage er en ny Klock?

I så henseende må vi handle inne en skikkelig spiss. Men nå det skal være. Akkurat nå håper jeg faktisk på fetter Flo. Tror det eller ei.