• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Langhår

101
Quote from: Northside on June 11, 2011, 20:27:14 PM
Synd at man har den oppfattelsen av styret i Bataljonen som det Langhår har.

Jeg er enig i at det ble gjort en del feil under ledelse av Hellebø, men føler meg sikker på at styret med Roger i spissen kan få Bataljonen til å fremstå mer positivt.


At du velger å være negativ fordi Roger ikke hudflettet RBH i bankgaranti-saken får være ditt valg. Siste årene er Bataljonen blitt kritisert for å ikke ta standpunkt i diverse saker. Her svarte derimot Roger fornuftig, han valgte å ikke stole 100% på det media kom med og klarte dermed å styre unna noen typiske puben-uttalelser.
Siste man bør gjøre er å stole på media før det er bevis i saken. TV2 er blitt spurt om de kan bevise disse påstandene, om de kan bevise at en bankmann i mafia-landet har uttalt seg om bankgarantien i det hele tatt.
TV2 har bare "hørt" disse ryktene, og uten å sjekke videre opp om ting stemmer eller ikke, så har de blåst opp en stor sak.

Bataljonen sitter titt og ofte i møter med ledelsen i Brann, alt fra sikkerhetssjef, trener og RBH selv. Der blir det diskutert alt mulig, og jeg vet Bataljonen sier i fra dersom det er noe de er uenig med Brann i. Men det er også viktig at Bataljonen forholder seg saklig og ikke hudfletter Brann i media grunnet noe fjas fra TV2 eller andre kanaler.

Når RBH var sportssjef og ting virkelig begynte å gå nedover, så mener jeg Bataljonen burde sagt i fra, men dette var da igjen under den tidligere lederen sin tid. Det kan likavel nevnes at styremedlemmer i Bataljonen var med på RBH-bannerne i siste seriekampen i fjor, så helt knyst var de ikke!

I år har RBH en helt annen stilling. Jeg vil selv ha han vekk fra klubben, men ser på det som fornuftig av Bataljonen å ikke gå i krig mot Brann nå. En slik konflikt og negativitet kunne fort sendt oss rett ned i Adeccoligaen!


På stemningsfronten har fortsatt Bataljonen mye å gjøre. Men det hjelper ikke at enkelte i "kjernen" av gruppen nekter å prøve ut litt nye ting for å bedre stemningen.
BGG har vokst og starter mye sanger nå, med bedre plassering så tror jeg det ville blitt lettere å dra igang flere supportere på Hansa. Hadde i tillegg Bataljonen gjort noen endringer, fortsette fokuset på stemning (som de har begynt med i år) og i tillegg oppfordre folk om å samle seg mer i midten, så tror jeg stemningen vil komme seg.
Dette vil derimot ikke skje over natten, spesielt ikke når det ikke gjøres eller vil gjøres tiltak blant "kjernen" på supporterfeltet.

En supportergruppe er derimot svært viktig å ha. Det blir organisert turer, ofte dekket litt av Bataljonen selv. Vi betaler IKKE flere tusen kroner for feltene våre på Stadion. Bataljonen er et viktig talerør hos Brann i flere saker, og kan helt sikkert gjøre enda mer her.

Er litt artig når personer som Langhår, som ikke bidrar med noe som helst, kommer med slik kritikk. Hvem stemte du på som styrerepresentanter sist årsmøte?


Beklager ekstremt sent svar på dette, men man har vært avkoblet en stund.

Ikke så mye å kommentere her bortsett fra det jeg har sitert. For det første vet Northside neppe hvem jeg er og kan således umulig ane hva jeg "bidrar med". For det andre så er de slik for enkelte av oss at man bor såpass langt unna at et årsmåte er ganske utopisk å delta på. Som bergenser og Brannpatriot forbeholder jeg meg uansett retten til å uttale meg.

Dersom det er slik man har tenkt å møte kritikk så ønsker jeg lykke til med rekrutteringen. Det kommer sikkert til å gå kjempebra. Men så er det gjerne slik med den type organisasjoner at man får smaken på det komfortable med å være liten. Det ser man uansett ut til å lykkes med.

Jeg skjønner forresten overhodet ikke poenget i å ta all kritikken på bakrommet. Hva er da vitsen? Greien må jo være å først ta kritikken til dem det gjelder i et internt fora. Men dersom det ikke virker så må man selvsagt ta det offentlig. Det er jo hele vitsen! Media og offentligheten er det eneste riset bak speilet Bataljonen har. Når de velger å ikke rasle med sabelen engang så ender de kun opp som klakkører og støttespillere for sportsklubbens ledelse. Hva er da poenget med å melde seg inn? Hvem melder seg inn i et reiseselskap? Noen, men ikke mange. Hvem orker å engasjere seg i en "fagforening" som aldri tar en konflikt, men heller støtter opp under det synkende skip og dem som fører det?

Hvordan kan det ha seg at supporterklubben stort sett har holdt kjeft (bortsett fra noen påståtte kritiske møter) i den perioden vi har vært igjennom og er midt oppi? Også lurer man på hvor medlemmene blir av? Hvorfor skal man være med? Hva er vitsen? Supporterklubben burde være et middel for å presse klubben i riktig retning.

Se bare på hva supporterne i Liverpool fikk til? De tidligere eierne har selv uttalt at det var umulig for dem å opprettholde eierskapet når supporterne samlet seg mot dem. Hvordan kan det da ha seg at vi ikke har sett noe i nærheten av dette i Bergen? Etter alt som har skjedd, alle elendige avgjørelse, Roald Bruun Hanssens hårreisende styre så hører vi ingenting! Bataljonens bane har vært at de selv har gjort seg irrelevante. De regnes idag blant folk som en del av establishmentet. Ikke akkurat noe som øker medlemsmassen. 
102
Bataljonen opptrer som klakkører for en Brann-ledelse med BruunH i spissen. Samtidig "vet" vi at den samme BruunH er en forhatt mann uten tillitt i byen. Til og med min middels interesserte mor rister på hodet over at han fremdeles holder i tøylene der oppe! Samtidig rykker den nye lederen ut med et relativt hårreisende forsvarsinnlegg til støtte for mannen som ikke kvalitetssikret et papir verdt 14 millioner kroner! Slikt går ikke upåaktet hen.

Jeg har sagt lenge at den dalende interessen for klubben skyldes ledelsens distansering til resten av byen. Jeg har ikke akkurate nyansert det synet for å si det slik. Etter nesten nedrykket med Teitur og Mjeldes overtagelse klarte klubben med Bjørn Dahl i spissen og skape et felleskap med byen. Man brettet liksom opp ermene og stod sammen både klubb, folk og næringsliv. Klovneveldet har fullstendig knust dette.

Dessverre har Bataljonen valgt å være et talerrør for klubben snarere enn en representant, for folket. Samtidig klager man over lavt medlemstall. Men hvilket engasjement skaper egentlig Bataljonens tilnærming i nær sagt alle saker blant potensielle medlemmer? Hva er Bataljonen bortsett fra en turoperatør og en vei til rabatterte billetter? Det er i mine øyne ihvertfall helt ufattelig at det ikke har vært en skikkelig konfrontasjon mellom supporternes organisasjon og Klovenveldet de siste årene når man ser hva som har skjedd.

Dersom Bataljonen vil skape engasjement og økt medlemsmasse så må de tørre å gjøre noe! Man må gjøre noe for at folk skal ville melde seg inn, man må føle seg representert! Slik det er i dag får man følelsen av at Bataljonen er en del av Branns mediestrategi og brukes som en slags brannslukker (hihi) i media ved behov.

Hva har så dette med stemingen på Stadion og gjøre? EN HEL DEL! En engasjert supportermasse betyr stemning på tribunene. Nå er det ikke lenge før vi er under ti tusen på tribuenene om dette fortsetter. Dette må Bataljonen ta sine del av ansvaret for. Deres fremtoning er slapp, dvask og defensiv i en periode i klubbens historie som nærmest tigger om konfrontasjon. Klovneveldet har kjørt klubben bort folket og det gir seg uttrykk i stadig lavere publikumstall og et partoutkortsalg som er i fritt fall.

I en slik periode som vi har vært inne i kunne Bataljonen tatt rollen som folkets talerrør, men det har de ikke gjort. Istedet fremstår de ofte som Klovneveldets forsvarere. Her har Bataljonen latt en sjanse til å gjøre seg selv relevante gli igjennom fingrene. I stedet arrangerer de turer for en stadig mindre menighet.

Som Krøvel må man vel stille seg spørsmålet om det i det hele tatt er noe poeng i å opprettholde denne organisasjonen.
103
Brann / Sv: Billettsalgstall
June 10, 2011, 22:12:46 PM
Quote from: krøvel vellevold on June 10, 2011, 22:11:18 PM
Quote from: abe78 on June 10, 2011, 21:59:09 PM
Ble vel 11560 eller noe slikt. Skandale egentlig, men utrolig synd at Brann nesten aldri spiller kampene når resten av runden spilles...


Fredag før pinse... håpløst! Reelt var det vel under 10000.


Det så ihvertfall helt krise ut på TV. Jeg kan ikke huske å ha sett stadion så folketom på en seriekamp på mange år.
104
Kamper / Sv: Brann- sogndal 10 juni kl 19
June 10, 2011, 21:04:18 PM
Quote from: krakra on June 10, 2011, 20:55:13 PM
Vi var langt bedre enn Sogndal i 70 minutter. Kun 20 minutter dominerte vi ikke, uten at Sogndal klarte å komme til de store sjansene da heller. Vi var rett og slett langt bedre og har ikke dominert i så stor grad på hjemmebane så langt i år.

Haugen var var bra, Haugsdal var bra, Piotr var bra, Opdal var bra, Torp var bra, Fakiri var bra. Alle var bra. De beste var Torp og Haugsdal. Innbytterne klarte seg også bra.

Den eneste perioden vi ikke var gode var De første 25 av andreomgang. Også da var vi best. Vi burde ledet 2-0 til pause. Vi pisset rett og slett på Sogndal og jeg kan ikke se for meg at vi ender under dem på tabellen i år, eller at vi ryker mot dem i cupen. Kampen viser at det på ingen måte er krise når Ojo og Austin er ute. Ei heller når vi må "låne" juniorer til benken eller bruke spillere som Haugsdal og Haugen fra start. Tvert imot. Det gjorde oss bedre. (vel, ikke at Austin og Ojo var ute).


Du er virkelig helt ute på viddene her. Det er synd å si det, men din iver etter å "ha rett" når det gjelder ditt korstog for talentene må ha svekket din dømmekraft radikalt. I et annet innlegg her hevdet du at Sogndal knapt hadde en sjanse. Er det noe du fremdeles hevder?

Brann kontrollerte ikke kampen og hadde vi hatt uflaks kunne vi lett tapt.

Det var en relativt grå og kjedelig kamp, men når man leser det du skriver får man nærmest inntrykk av at det fra en Brann-sympatisørs side var et lite fyrverkeri. Hehe!
105
Kamper / Sv: Brann- sogndal 10 juni kl 19
June 10, 2011, 20:47:29 PM
Ingen kamp som går inn i historiebøkene dette her, og langt fra den beste hjemmekampen fra vår side i år. Haugsdal var bra, men han var ingen åpenbaring. En god start og han har gjort seg fortjent til flere muligheter. Verken mer eller mindre. Haugen var veldig anonym og Piotr virker usikker i mange situasjoner.

Sogndal var som forventet relativt dÃ¥rlige. De hadde imidlertid sine mÃ¥lsjanser de ogsÃ¥ selv om noen forsøker Ã¥ hevde det motsatte.  

Deilig med seier og tre poeng, vi vinner fortjent uten å overkjøre motstanderen.
106
Kamper / Sv: Brann- sogndal 10 juni kl 19
June 10, 2011, 19:36:45 PM
Katastrofe for Udjus, men perfekt for oss!
107
Kamper / Sv: Brann- sogndal 10 juni kl 19
June 10, 2011, 18:10:03 PM
Tribunene er et trist syn. Herregud, det har gått nedover de siste sesongene. Spillemessig er jeg enig med det Nilsen nettopp sa. Det virker litt slapt, og Sogndal har vært veldig bra med så langt. Positive tendenser fra Haugsdal.
108
Kamper / Sv: Brann- sogndal 10 juni kl 19
June 10, 2011, 17:51:47 PM
Spennende med Haugen og Haugsdal fra start. God timing med Sogndal som vel er seriens svakeste lag. Nå har de en unik sjanse til å vise seg fram, så jeg regner med at innstillingen er på topp. Vi bør slå Sogndal med dette laget hjemme. Benken er ikke imponerende og det er selvsagt et spørsmålstegn med Haugsdal, men han kunne ikke valgt en bedre kamp for sin debut fra start.

Det er mye man kan frykte her, ikke minst styrkeforholdet fysisk, men vi får se.

109
Brann / Sv: Overganger 2011
June 10, 2011, 09:53:50 AM
Quote from: monzilla on June 09, 2011, 21:27:28 PM
Tror ikke det finnes noe fasitsvar på dette. Noen blomstrer tidlig (Feks Karadas), mens andre trenger mer tid på seg (Huseklepp). Jeg tror at de som trenger mer tid på seg utvikler seg like greit i 1. div som i eliteserien. Mens de talentene som er svært nær gjennombrudd bør matches i Tippeligaen (eks Haugen)
110
Brann / Sv: Talentarbeid
June 08, 2011, 10:49:55 AM
Quote from: Nixon on June 08, 2011, 10:42:20 AM
For å sitere faren: Han kan bli "hur bra som helst!":)


Hvem sier ikke slik om sine egne sønner? Og hvem har ikke en drøm om at sønnene skal klare det en selv aldri klarte?

Uten at jeg vet noe om Emil Hansson. Jeg uttaler meg her på generelt grunnlag, og av egen erfaring.
111
Brann / Sv: Overganger 2011
June 08, 2011, 10:46:49 AM
Quote from: Markmus on June 08, 2011, 10:39:40 AM
Strømstad vil ikke gå ned i lønn i Start. Noe for Brann eller blir det en smule for dyrt? Kunne gjerne tenkt meg hans egenskaper i Brann.

http://www.vg.no/sport/fotball/norsk/artikkel.php?artid=10087059


Men hvor god har han egentlig vært i Start? Jeg ivret jo for å få ham til Bergen tidligere og han var vel sterkt aktuell for noen år siden, men hvor står han nå?

Jeg spør altså, jeg påstår ingenting. Jeg har rett og slett hørt lite til ham og at han er totalt ute av landslagsdiskusjon etc tyder vel på at karrieren ikke akurat går oppover?
112
Kamper / Sv: Brann- sogndal 10 juni kl 19
June 07, 2011, 08:50:14 AM
Quote from: krøvel vellevold on June 07, 2011, 08:05:52 AM
Cata Hansen nærmer seg 1000 minutter uten scoring i eliten. Jaja, da vet vi hva som skjer på fredag. Helst etter en keepertabbe av Piotr, mens Udjus er en levende vegg på motsatt side.


At han putter mot oss er svært sannsynlig. Da skal jeg le høyt når han står på TV2 og forteller for en kjempetabbe det var av Brann å la ham gå.

Forøvrig spår jeg at dette er siste året hans som eliteseriespiller. Han er rett og slett for dårlig på alle områder bortsett fra hurtigheten.
113
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Tips til tifo-gruppen
June 01, 2011, 22:07:23 PM
"BruunH må gå!"
114
Brann / Sv: Brannsitater
May 16, 2011, 14:02:32 PM
Mjelde til Røssler: I dont think you can the rules.
115
Quote from: ostraume on May 12, 2011, 10:35:24 AM
Quote from: Torvanger on May 12, 2011, 09:42:20 AM
Quote from: krøvel vellevold on May 12, 2011, 09:37:49 AM
Quote from: Utmedsnolken on May 12, 2011, 09:36:16 AM
Det går an å heie på begge lagene under en kamp. I går startet jeg med 100%Brann og 10% Fana (avansert matte), da Fana gikk opp til 2-0 ble jeg 70%Fana og 30%Brann i ren frustrasjon over hvor elendig Brann var, men i dag er jeg tilbake til 100% glede over at Brann fortsatt er med og 20% tristhet på vegne av de unge spillerne i fana som nesten klarte det ingen trodde de skulle klare. og allikevel føler jeg meg mer enn "ekte" nok som brannsupporter.

og jeg har faktisk vært på noen fana-kamper da de var i 2.div, men det er lenge siden nå.


Så hvorfor den plutselige Fana-entusiasmen? Regner med du da er mye oftere å se på Stadion enn på Nesttun.


Jeg har mine meninger om det Utmedsnolken leverte av føleri igår, men avstår fra å kommentere.


Jeg har mine meninger om hvordan du på feigt vis kommenterer ting ved å ikke-kommentere, men jeg avstår fra å kommentere.


Hehe! Spikeren på hodet. Jeg avstår selvsagt fra å kommentere det ytterligere.
116
Bataljonen.no / Sv: Orddelingsfeilen i BBB-navnet
May 09, 2011, 10:28:36 AM
Eller som jeg har påpekt før uten at noen har orket å rett det opp. Nederst på Forumsiden: flest pålogget noen (pust) sinne.
117
Bataljonen.no / Sv: Orddelingsfeilen i BBB-navnet
May 04, 2011, 10:03:03 AM
Quote from: stig on May 04, 2011, 09:29:13 AM
Vi kan ta dette opp på neste styremøte.


Det høres veldig bra ut. Takk for svar! Det er tydelig at det er nye koster i styre og stell.
118
Bataljonen.no / Sv: Orddelingsfeilen i BBB-navnet
May 04, 2011, 09:56:38 AM
Quote from: Nixon on May 04, 2011, 09:36:22 AM
At dette aldri har vært tatt opp av medlemmene på årsmøtet viser vel at det engasjerer svært litt. Det blir selvsagt ikke mer rett av den grunn, men jeg kan i alle fall leve med det uten problemer.


De som synes det er pinlig er gjerne ikke medlemmer. Det høres kanskje snobbete og rart ut, men for mange er det ikke aktuelt å melde seg inn i en organisasjon som ikke makter å skrive navnet sitt på korrekt måte. Selv etter at de er blitt gjort oppmerksomme på feilen.
119
Bataljonen.no / Sv: Orddelingsfeilen i BBB-navnet
May 04, 2011, 08:53:35 AM
Med nytt regime i ledelsen av Bataljonen er det kanskje på tide å stille spørmålet om feilen i navnet igjen? Er dette noe Bataljonen har tenkt å ordne opp i eller skal man seile videre med en feil som skjærer mange i øynene og fremkaller latter og hån hos våre fiender?

Jeg håper og tror at det nye styret tar ansvaret og får ordnet opp i denne pinligheten. Med ny vervekampanje på gang er det kanskje et riktig tidspunkt?
120
Quote from: nero on April 26, 2011, 06:52:36 AM
Quote from: Klaus_Brann on April 25, 2011, 20:25:29 PM
Stavanger har rimelig likt klima som oss, og når både vår og deres matte er dårlig er det vel kanskje noe bak det.


Hva med Aker stadion (og Lerkendal!)? Hvordan greier de å skaffe seg strøkne matter der oppe? Og i snølandskap som Lillestrøm?

Det er vanskelig å finne andre forklaringer enn inkompetanse når dette skjer for andre år på rad.


Det var ihvertfall den totale inkompetanse som var årsaken ifjor og da er det jo nærliggende og tro at det samme ligger til grunn i år. Det er bare i Brann at man gir udugeligheten sjanse på sjanse i håp om at de tilslutt skal glimte til (les BruunH).

Ifjor presterte de først å legge et gress som ikke tålte snø og frost. I tillegg benyttet firmaet som la varmekablene en type skjøtemasse som ikke tålte fukt. I Bergen!

Les mer her:
http://fotball.bt.no/eliteserien/article168763.ece
   
121
Quote from: Nightfox on April 25, 2011, 22:42:29 PM
Jeg mener at både Frode Olsen, Davy Wathne og mange andre er helt på viddene. Brann ble kritisert (med rette) for at de i de siste sesongene ikke har hatt reell konkurranse om keeperplassen. Jeg tror at det er noe også Dan Riisnes har sett, og at det var vurderingene bak byttet Udjus <-> Piotr.


Jeg håper du har rett og fram til idag har jeg også trodd at det var lagt opp til en fair fight mellom to gode keepere. Jeg synes imidlertid Olsen la fram en interessant vinkling i dag og ble med ett litt mer usikker.

Og argumentasjonen til Skarsfjord var jo mildt sagt mistenkelig og mot bedre vitende.
122
Quote from: Nixon on April 25, 2011, 22:36:30 PM
Opdal sin reaksjon blir enda mer forståelig når vi får høre Skarsfjord sin begrunnelse for vrakingen.


Ja, jeg ser ikke bort fra at Frode Olsen har rett når han sier at Piotr antagelig er hentet inn som førstekeeper og at avgjørelsen om det ble tatt i vinter. I så fall er det lite Opdal kan gjøre og da er denne keeper-duellen de har mast om rett og slett lureri. Dersom dette gikk opp for Opdal i dag så er det vel ikke så rart at han ble forbannet. Da er han jo ført bak lyset og har aldri hatt en reell sjanse.

Uansett liker jeg ikke at man tar slik ting i media, men i rettferdighetens navn så sa vel ikke Opdal noe som var så ille. Ingen ble skjelt ut og ingen ble forulempet. Han sa vel egentlig bare at han var uenig i vrakingen.
123
Quote from: krakra on April 25, 2011, 22:20:04 PM
Quote from: Langhår on April 25, 2011, 22:16:56 PM
Quote from: krakra on April 25, 2011, 22:16:16 PM
Quote from: Langhår on April 25, 2011, 22:13:50 PM
Quote from: krakra on April 25, 2011, 22:06:39 PM
Quote from: Langhår on April 25, 2011, 21:55:26 PM
Quote from: krakra on April 25, 2011, 21:50:50 PM
Nei, da er vel ikke pro-Opdalsiden helt konsekvente de heller.


Pro Opdal? Ja, du er en artig skrue er du. Om du skulle sikte til meg så kan jeg fortelle deg at jeg vil at den beste keeperen skal spille. Hvem det enn måtte være. Sett Dan Riisnes i mål om han er best. Jeg driver ikke med persondyrking, jeg er opptatt av laget.
Ja, pro-Opdalsiden. Jeg hører du sier at du er opptatt av laget. Likevel skinner det igjennom at du ikke er helt objektiv i synet på noen av spillerne. Deriblant Opdal.




Du kan åpenbart ikke lese, eller for å være mer nøyaktig så er du ikke istand til å forstå meningsinnholdet i det du leser. I velkjent stil tillegger du andre meninger de ikke har og diskuterere det etterpå. Også kjent som stråmenn. Men alle her inne har fått med seg hvordan du opererer. Det er sist jeg sjekket lov å mene at Opdal muligens kan finne tilbake til fordums storhet. Jeg var og er forøvrig godt fornøyd med at Piotr ble hentet som en skikkelig utfordrer. Jeg håper den beste vinner. Vis meg hvor jeg sier noe annet eller hold kjeft med løgnene dine. Jeg liker ikke å bli tillagt meninger jeg ikke har av idioter uten respekt for sannheten.

Jeg er opptatt av at Brann skal vinne fotballkamper. Jeg ser på spillerne som redskaper for å hente heder og ære til Bergen by. Hvem de er eller hvor de kommer fra er ikke relevant for meg.  Med noen  ytterst få åpenbare unntak, for eksempel Kovacs.
Du må gjerne påstå at du er helt objektiv og bare ønsker det beste laget. Det er fult mulig du tror på det selv. Men et åpent og objektivt syn på keeperduellen mellom Piotr og Opdal er det da ganske tydelig at du ikke har.


Hvordan da?
Vel, for å ta det ferskeste eksemplet så vil du ikke kritisere Opdal for sin sutring, mens du gladelig kritiserte Piotr for sitt "utbrudd". I tillegg virker du veldig opptatt av å finne feil hos Piotr, mens du har lettere for å forsvare Opdal.


I kjent stil har du et ekstremt forenklet syn på verden. De to keeperne sier to vidt forskjellige ting. Piotr sier han ikke kan bli venn med en lagkamerat, mens Opdal ikke nevner lagkameraten, men klager over laguttaket. Jeg er ikke imponert over Opdal heller, men jeg mener det langt mer "stuerent" å bli overrasket over vraking etter så mange år, uten å ha gjort noen skikkelig dårlige kamper denne sesongen. Det er jo ikke rart han er overrasket. Forøvrig så henger jo selvsagt ikke argumentasjonen til Skarsfjord på greip heller, noe som selvsagt er provoserende ovenfor Opdal.

Det var ikke rare greiene du hadde å komme med.
124
Quote from: krakra on April 25, 2011, 22:16:16 PM
Quote from: Langhår on April 25, 2011, 22:13:50 PM
Quote from: krakra on April 25, 2011, 22:06:39 PM
Quote from: Langhår on April 25, 2011, 21:55:26 PM
Quote from: krakra on April 25, 2011, 21:50:50 PM
Nei, da er vel ikke pro-Opdalsiden helt konsekvente de heller.


Pro Opdal? Ja, du er en artig skrue er du. Om du skulle sikte til meg så kan jeg fortelle deg at jeg vil at den beste keeperen skal spille. Hvem det enn måtte være. Sett Dan Riisnes i mål om han er best. Jeg driver ikke med persondyrking, jeg er opptatt av laget.
Ja, pro-Opdalsiden. Jeg hører du sier at du er opptatt av laget. Likevel skinner det igjennom at du ikke er helt objektiv i synet på noen av spillerne. Deriblant Opdal.




Du kan åpenbart ikke lese, eller for å være mer nøyaktig så er du ikke istand til å forstå meningsinnholdet i det du leser. I velkjent stil tillegger du andre meninger de ikke har og diskuterere det etterpå. Også kjent som stråmenn. Men alle her inne har fått med seg hvordan du opererer. Det er sist jeg sjekket lov å mene at Opdal muligens kan finne tilbake til fordums storhet. Jeg var og er forøvrig godt fornøyd med at Piotr ble hentet som en skikkelig utfordrer. Jeg håper den beste vinner. Vis meg hvor jeg sier noe annet eller hold kjeft med løgnene dine. Jeg liker ikke å bli tillagt meninger jeg ikke har av idioter uten respekt for sannheten.

Jeg er opptatt av at Brann skal vinne fotballkamper. Jeg ser pÃ¥ spillerne som redskaper for Ã¥ hente heder og ære til Bergen by. Hvem de er eller hvor de kommer fra er ikke relevant for meg.  Med noen  ytterst fÃ¥ Ã¥penbare unntak, for eksempel Kovacs.
Du må gjerne påstå at du er helt objektiv og bare ønsker det beste laget. Det er fult mulig du tror på det selv. Men et åpent og objektivt syn på keeperduellen mellom Piotr og Opdal er det da ganske tydelig at du ikke har.


Hvordan da?
125
Quote from: krakra on April 25, 2011, 22:06:39 PM
Quote from: Langhår on April 25, 2011, 21:55:26 PM
Quote from: krakra on April 25, 2011, 21:50:50 PM
Nei, da er vel ikke pro-Opdalsiden helt konsekvente de heller.


Pro Opdal? Ja, du er en artig skrue er du. Om du skulle sikte til meg så kan jeg fortelle deg at jeg vil at den beste keeperen skal spille. Hvem det enn måtte være. Sett Dan Riisnes i mål om han er best. Jeg driver ikke med persondyrking, jeg er opptatt av laget.
Ja, pro-Opdalsiden. Jeg hører du sier at du er opptatt av laget. Likevel skinner det igjennom at du ikke er helt objektiv i synet på noen av spillerne. Deriblant Opdal.




Du kan åpenbart ikke lese, eller for å være mer nøyaktig så er du ikke istand til å forstå meningsinnholdet i det du leser. I velkjent stil tillegger du andre meninger de ikke har og diskuterere det etterpå. Også kjent som stråmenn. Men alle her inne har fått med seg hvordan du opererer. Det er sist jeg sjekket lov å mene at Opdal muligens kan finne tilbake til fordums storhet. Jeg var og er forøvrig godt fornøyd med at Piotr ble hentet som en skikkelig utfordrer. Jeg håper den beste vinner. Vis meg hvor jeg sier noe annet eller hold kjeft med løgnene dine. Jeg liker ikke å bli tillagt meninger jeg ikke har av idioter uten respekt for sannheten.

Jeg er opptatt av at Brann skal vinne fotballkamper. Jeg ser pÃ¥ spillerne som redskaper for Ã¥ hente heder og ære til Bergen by. Hvem de er eller hvor de kommer fra er ikke relevant for meg.  Med noen  ytterst fÃ¥ Ã¥penbare unntak, for eksempel Kovacs.
126
Quote from: krakra on April 25, 2011, 21:50:50 PM
Nei, da er vel ikke pro-Opdalsiden helt konsekvente de heller.


Pro Opdal? Ja, du er en artig skrue er du. Om du skulle sikte til meg så kan jeg fortelle deg at jeg vil at den beste keeperen skal spille. Hvem det enn måtte være. Sett Dan Riisnes i mål om han er best. Jeg driver ikke med persondyrking, jeg er opptatt av laget.
127
Quote from: krakra on April 25, 2011, 21:45:40 PM
Massiv og massiv. Opdal slipper inn sånne skudd hele tiden og jeg kan ikke huske at kritikken har vært så massiv. Problemet er jo at han er sjanseløs på sånne skudd. Kritikken kommer mot grove tabber, som det heller ikke er få av. Spesielt i feltet.

Forøvrig regner jeg med at de som kritiserte Piotr for å si at han og Opdal ikke kan være venner også vil kritisere Opdal for sin sutring?


Tja for å sette det i et nytt perspektiv så var ikke Piotr så veldig imponerende på sistemålet heller. Faktisk så reddet vel Opdal en enda klarere alene mot keeper-situasjone for etpar kamper siden om jeg husker rett. Og det gjør jeg alltid.

Når det gjelder kritiseringen av Opdal så er jeg mer nyssgjerrig på om de som hyllet Piotr sin utbasunering om hvordan han ikke kunne være venn med en lagkammerat nå vil hylle Opdal for hans "sutring". Bare for å legge meg på ditt nivå der altså....
128
Piotr var pÃ¥ ingen mÃ¥te noen Ã¥penbaring, men jeg vil ikke trekke noen konklusjon ut fra dette selvsagt. Det er imidlertid helt riktig som Nixon sier at involveringen rundt det  første mÃ¥let ville vært gjenstand for massiv kritikk fra enkelte dersom det hadde vært Opdal og ikke Piotr som stod i mÃ¥let.


129
Brann har dessverre sunket til det nivået jeg fryktet vi ville være på før sesongen. Det er for dårlig kvalitet på det meste av det de foretar seg i store perioder og de "fantastiske" signeringene er sørgelig middelmådige når de ikke presterer opp mot maks. Synd, men alt annet enn overraskende.

Irriterende at det også skorter på innsatsen, uten den er vi sjanseløse på noe annet enn nedre halvdel.
130
Quote from: krakra on April 15, 2011, 19:46:44 PM
Quote from: Utmedsnolken on April 15, 2011, 19:39:45 PM
Quote from: krakra on April 15, 2011, 19:37:54 PM
Quote from: Utmedsnolken on April 15, 2011, 19:32:12 PM
Ikke mye bevis på at Bentley har vært så outstanding siste uken iallefall. Da skal visst krakra innpå også
Nei, jeg sittter her jeg.


Du tok nå av deg overtrekksdrakten,
Skarsfjord skal være glad for at jeg ikke er Haugen. For hadde jeg blitt satt innpå 30 sekunder før overtidens var ute hadde jeg blitt forbannet.

"Jeg har sagt at Haugen skal spille mye i år og det står jeg for. Kanskje allerede til helgen" - Rune Skarsfjord i torsdagens BA.


Leser jeg feil, eller står det "kanskje"? Skarsfjord har sine ord i behold og jeg kan godt forstå at han vegret seg for å sette inne Haugen slik kampen utviklet seg. Hans manglende arbeidskapasitet kunne blitt skjebnesvanger og på bakgrunn av hans prestasjoner tidligere på dette nivået tror jeg heller ikke han kunne snudd kampbildet på egenhånd.
131
Synd å si det men dette forsvarsspillet vi har servert i dag har ikke imponert noen så langt. Og da tar jeg med både keeper, begge midtstoppere og backer. Ikke veldig imponert over Torp eller Guastavino heller.

Synes Austin har prestert greit.
132
Denne dommeren er ikke god. Mye rart, men mest i vår favør foreløpig.
133
Splitte mine bramseil! Dette begynner å minne om en lilleputtkamp. Utrolig mye dårlige prestasjoner, på begge lag.
134
Quote from: krakra on April 15, 2011, 18:29:38 PM


Hva er det du rører med nå? Har du spist plastduken?
135
Upresist og for mye solo-kjøring. Hvor er det solide lagsspillet blitt av? Tror Skarsfjord må grave i DVD-bunken sin før neste kamp. Eller kanskje Churchills berømte "We shall never surrender-tale" kan putte litt lagfølelse inn i troppen igjen?

Se der ja! Et relativt tvilsomt straffespark og vi er faktisk inne i kampen igjen, sånn målmessig ihvertfall.
136
Selvfølgelig var det et soleklart friskpark, men det er utilgivelig av Guastavino å stoppe opp på den måten. Det samme gjelder for hele midtbanen som stopper opp det halve sekundet som skal til for at Haugesund kan overløpe oss fullstendig.

Vi er dårlige så langt. Rett og slett dårlige. La oss håpe det bedrer seg noe, men frykter det kan være kjørt allerede.
137
Brann / Sv: Sesongen 2011
April 14, 2011, 16:00:51 PM
Quote from: krakra on April 14, 2011, 15:50:15 PM
Samtidig har seriestarten vist at vi naive optimister kanskje hadde rett i at iallefall førsteelveren har medaljepotensiale over seg. Ingen har vært uenige i at stallen er veldig tynn, men det er ikke en situasjon vi er alene om.


Jeg synes ikke førsteeleveren har medaljepotensiale over seg.
138
Brann / Sv: Sesongen 2011
April 14, 2011, 15:44:56 PM
Quote from: nero on April 14, 2011, 08:27:28 AM
Skarsfjord advarte styret om nedrykk før sesongen.

http://fotball.bt.no/eliteserien/article198080.ece


Litt spesielt at vi "surmagede pessimister" deler synet til hovedtreneren da! Men det er riktig som det står i artikkelen; Den gode starten kan bli gull verdt når det drar seg til i forhold til den tynne stallen.
139
Brann / Sv: HÃ¥kon Opdal
April 12, 2011, 14:18:10 PM
Quote from: Halling on April 12, 2011, 14:15:20 PM
For all del Opdal har vært viktig for Brann!
Bra med keeper kamp mellom 2 gode keepere,men personlig tror jeg Piotor har større potensiale enn Opdal.  Ikke minst tror jeg han er mye bedre i feltarbeidet, for der har Opdal rota mye.


Hvor mange kamper har du sett av Pjotr på dette nivået?
140
Brann / Sv: HÃ¥kon Opdal
April 12, 2011, 14:17:13 PM
Quote from: Halling on April 12, 2011, 14:06:34 PM
La Piotor få sjansen mot Haugesund, han fortjener det etter skadeavbrekket. Selvom Opdal var god mot FFK har han fått sjansen nok tidligere. Piotor er både yngre og har større utviklingspotensiale.


Hvilket signal ville det sendt til Opdal og forsåvidt resten av troppen om han skulle bli vraket etter noen solide opptredener? Dessuten peker jo pilen oppover for hans del. Den beste kampen hans så langt var den forrige.

Pjotr fortjener ingenting fordi han har vært skadet. Hva har det med saken og gjøre? Jeg vil at den beste mannen står om det er Pjotr eller Håkon er ikke så veldig viktig. At det er synd på Pjotr som har vært skadet er så sin sak, men det er jo ren barnehagementalitet å gi ham plassen av den grunn!

Opdals potensiale er udiskutabelt. Det er bevist. Han kan fort bli Norges beste keeper som han har vært før. Pjotr har noe han må bevise. Potensialet er uforløst. Han får sjansen når Opdal ikke lenger er i form. Da må han gripe muligheten.
141
Quote from: storB on April 11, 2011, 11:48:13 AM
Quote from: Langhår on April 11, 2011, 11:31:09 AM
Hvorfor skal Brann slippe unna med at de ikke klarer å lage en gressbane. Det er jo galskap.


- Bare som en kuroisitet med din kjære far sin gressflekk; sammenligningen blir litt absurd da jeg regner med at barnebarna ikke løper rundt i 90 minutter med gressknotter, 22 par pluss tre dommere, hver uke med en liten times oppvarming på forhånd;)

- Men helt klart, banen burde vært i bedre stand, den er jo nesten værre nå enn mot RBK.
- Til Brann sitt forsvar, de står ikke alene om kompetansen her, siden skandalen ifjor så har eksterne forskere fra Bioforsk!! vært tungt inne. Brann skal altså ikke ha dette alene på sin kappe.



Glem nå for Guds skyld min far nå da! Stakkars mann som blir trukket inn i dette ;). Det var vel ganske åpenbart at det var et eksempel satt på spissen. Poenget er at det må gå an å forlange at Brann skal klare å lage en fungerende gressmatte.

142
Quote from: Kjell249 on April 11, 2011, 10:56:17 AM
Quote from: Langhår on April 11, 2011, 09:51:22 AM
Typisk Klovneveldet dette her. De klarer det kunststykke og IKKE makte å lage en normal fotballbane, så da skal man selvsagt legge plastikk istedet. Det er vel ingen hemmelighet at sterke krefter i Brann har ønsket hele veien og legge ut plastikkplenen sin.

Hvor vanskelig kan det være å lage en gressbane? Jeg mener her har de brukt mangfoldige millioner på å lage en plen. UTEN å lykkes.

Ganske rart at min kjære far som er langt under middels hageinteressert klarer å ha en fantastisk gressplen nesten så lenge serien varer  ved hjelp av en plenklipper og jord og gressfrø kjøpt på plantasjen og spredt i halvsøvne. Her leker en skokk med barnebarn nesten året rundt uten at det gir synlig skader på gresset.

Men på Stadion, nei der klarer man ikke det. Der må man ha plastikk.


Hvor høye tribuner har din kjære far rundt gressplenen?


Så du mener at Brann kan unnskylde seg med høye tribunere? Jeg har sett det argumentet før og det er selvfølgelig bare til å le høyt av.

Er det ingen andre klubber som har høye tribuner tro? Og det er vel slik at gressmatten ikke så så aller verst ut før heller eller hva? Og såvidt jeg husker så har det vært tribuner rundt Stadion lenge før gressbanen ble umulig å få til....

Nå skjønner jo jeg også at det er vanskeligere å lage en gressplen til fotballspill i eliteserien enn en plen i hagen, men denne forskjellen utlignes jo av at Brann har hatt mange millioner kroner tilgjengelig som de har brukt til varmekabler, gartnere, spesialbestilt gress osv. Noe min "kjære far" ikke benytter seg av.

Hvorfor skal Brann slippe unna med at de ikke klarer å lage en gressbane. Det er jo galskap.
143
Synes ærlig talt det ville vært for enkelt for denne gjengen å bare gi opp og kjøpe kunstgress. Det er en uakseptabel løsning. Skal man drive en fotballklubb i eliteserien må man faen meg kunne dyrke opp en plen på vestlandet.

Jeg kan skjønne at TIL og lag enda lenger nord velger kunstgress, men at Brann i Bergen skal gjøre det med den unnskyldningen at de ikke får til å lage en gressbane er rett og slett uaktuelt.
144
Typisk Klovneveldet dette her. De klarer det kunststykke og IKKE makte å lage en normal fotballbane, så da skal man selvsagt legge plastikk istedet. Det er vel ingen hemmelighet at sterke krefter i Brann har ønsket hele veien og legge ut plastikkplenen sin.

Hvor vanskelig kan det være å lage en gressbane? Jeg mener her har de brukt mangfoldige millioner på å lage en plen. UTEN å lykkes.

Ganske rart at min kjære far som er langt under middels hageinteressert klarer å ha en fantastisk gressplen nesten så lenge serien varer  ved hjelp av en plenklipper og jord og gressfrø kjøpt på plantasjen og spredt i halvsøvne. Her leker en skokk med barnebarn nesten året rundt uten at det gir synlig skader på gresset.

Men på Stadion, nei der klarer man ikke det. Der må man ha plastikk.
145
Brann / Sv: Sesongen 2011
April 10, 2011, 10:24:52 AM
Skarsfjord gjør det klart i dagens VG hvem som har sørget for de nye spillerne i Ã¥rets stall. De er nÃ¥ raske med Ã¥ ta eierskap i enhver suksess der oppe pÃ¥ Kniksens plass.   

- Spillerne vi sikret oss før årets sesong har vi vært jævla heldig med, og det er jeg ærlig nok til å si at jeg tar litt av æren for. Jeg har veldig god oversikt over Bosman-markedet, spesielt i Adeccoligaen. De fem spillerne vi har fått gratis har gått rett inn og styrket laget betraktelig, sier Skarsfjord og sikter henholdsvis til Grorud, Haugen, Leciejewski, Torp og Ojo.

http://www.vg.no/sport/fotball/norsk/artikkel.php?artid=10092150
146
Denne triste føljetongen rundt gresset er vel nok et eksempel på at Brann er hjelpeløse amatører på mange områder selv om de ynder og se på seg selv som et velsmurt forretningsforetak.
147
Brann / Sv: Billettsalgstall
April 09, 2011, 20:17:20 PM
Quote from: Røde Jarl on April 09, 2011, 20:00:35 PM
Mange tilskuere, men fy faen så dårlig trøkk det var på tribunen tidvis i dag. Er omtrent like skuffet over publikum og spillerene i denne kampen. Skjerpings!


Det er rart med det, men fulle tribuner er ofte ikke det samme som god steming. Visuelt sett er fulle tribuner fantastisk, men det betyr ikke at det tar av.

Husker første året Royal Leauge ble arrangert. På de kampene var stadion knapt halvfull. Stemningen derimot var helt fantastisk på flere av dem.
148
Quote from: krakra on April 09, 2011, 18:33:41 PM
Quote from: Langhår on April 09, 2011, 18:21:23 PM
Jaja. Ned på jorden igjen. En del gode individuelle prestasjoner fra noen av spillerne våre, men utover det ikke all verden. Kanskje kunne kampen vært anerledes om Mjelde hadde puttet alene med keeper etter 3 minutter.

Ojo viser at hans prestasjoner vil svinge i år. Han imponerte dessverre ingen denne gangen.
Heller ikke Torp. Synes Guastavino var god i 1.omgang men utover i andre ble han usynlig og valgte feile løsninger når han fikk mulighetene. Synes vi jobbet godt, men i dag var ferdighetene for dårlig. Entusiasmen forsvant også urovekkende fort etter at FFK skåret.

Haugen fikk muligheten etter 78nde minutt uten å makte og tilføre noe særlig bortsett fra et dårlig skudd. Synes fremdeles at han løper for lite. Spesielt med tanke på at han kommer inn med friske bein. Det bør han utnytte.

Branns beste spiller utvilsomt Håkon Opdal som holdt oss inne i kampen med noen svært fine klasseredninger. Står garantert også neste kamp.


Ojo og Torp skuffet kanskje i forhold til det høye nivået de har vist så langt, men hvis dette var bunnivået deres har vi ingenting å beskymre oss for fra den kanten. Austin var jo dårligere enn begge og han var på ingen måte vår dårligste han heller.


Synes ikke Austin var dårligere enn dem, nei. Han var i likhet med de fleste andre ikke i toppslag men han hadde en del gode ballgjenvinninger, jobbet enormt, dekket store flater og var mye mer involvert i spillet.

Forøvrig kan jeg ikke se at jeg skrev noe sted at dette var bunnivået til verken Torp eller Ojo. Jeg tror de er istand til å spille mye dårligere enn dette.
149
Banen er forøvrig som flere nevner i kamptråden en komplett skandale. Hvordan kan det ha seg at en av de nyeste og mest påkostede mattene i Norge kan se så jævlig ut?
150
Jaja. Ned på jorden igjen. En del gode individuelle prestasjoner fra noen av spillerne våre, men utover det ikke all verden. Kanskje kunne kampen vært anerledes om Mjelde hadde puttet alene med keeper etter 3 minutter.

Ojo viser at hans prestasjoner vil svinge i år. Han imponerte dessverre ingen denne gangen.
Heller ikke Torp. Synes Guastavino var god i 1.omgang men utover i andre ble han usynlig og valgte feile løsninger når han fikk mulighetene. Synes vi jobbet godt, men i dag var ferdighetene for dårlig. Entusiasmen forsvant også urovekkende fort etter at FFK skåret.

Haugen fikk muligheten etter 78nde minutt uten å makte og tilføre noe særlig bortsett fra et dårlig skudd. Synes fremdeles at han løper for lite. Spesielt med tanke på at han kommer inn med friske bein. Det bør han utnytte.

Branns beste spiller utvilsomt Håkon Opdal som holdt oss inne i kampen med noen svært fine klasseredninger. Står garantert også neste kamp.