• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - Bruiser

1
Er det ringrevane Helstad og Sæternes på topp som skal til for å gi oss "that wich we dare not speak of"? ;) OK så vi prater om det ganske mykje men nok om det.

Ifjor var det Sæternes og Winters som var duoen på topp. Sæternes sleit i oppkjøringa og drog det med seg inn i serien. Winters klarte aldri å erstatte Helstad sin evne til å bøtte inn med mål.

No derimot, er helten vår Helstad tilbake og er klar for ein heil sesong, vi har endeleg 2 friske goalgettera i særklasse som utfyller kvarandre med fart og styrke, begge med gode avslutteregenskaper. Begge har starta årets sesong utmerka allerede med henholdsvis 3 og 4 mål på 3 kamper.

Winters utfyller begge som eit finfint tredjevalg, og Ludvigsen sine evner er heller ikkje noke å kimse av når han er i form.

Vi har spissane, vi har midtbana. Vi har tilogmed til dei grader forsvaret som skal til.

Blir det vår sesong i år?
2
Brann / Matias Almeyda vil til Brann
September 11, 2006, 12:26:43 PM
http://pub.tv2.no/nettavisen/ibergen/article733983.ece

32 år gammal argentiner med 41 landslagskamper og 2 VM-sluttspel under beltet vil avrunde karriera i Skandinavia, og seier til ibergen.no at Brann og Bergen er ein ønskeleg stoppeplass.

Han har tidlegare spelt for River Plate, Sevilla, Lazio, Parma, Inter, Brescia og Quilmes. Han vakler på grensa til klubbhoring med andre ord.

Det er lett å la seg forføre over det faktum at han har spelt så mange landskamper for Argentina, men så må jo man ta med at han la opp pga mangel på motivasjon i ein alder av 32 år pga presset rundt fotballen (han var vel aldri vore i Bergen før..), med det er han kanskje ikkje i sitt livs beste form.. Og så har vi jo nettopp kjøpt Bakke og Gashi, så vi har vel strengt tatt ikkje bruk for enda en midtbanespeler, med mindre han kan spele venstremidt?

Sannsynlegheita for at han blir signert er vel lik 0.1, men allikevel morsomt å lese om interessanta i argentinsk landslagsklasse.
3
Brann / Lønninger i Brann
June 26, 2006, 00:37:20 AM
Det er jo ei kjent sak at våre stjernespelera tjener ein god del grunker på å spele i Brann. Det eg er ute etter er handfaste, unektelege bevis på at personer som Andresen og Sæternes tjener so mykje som det som blir skreve titt og ofte i media. Er det nokon her som kan henvise meg til ei slik faktakilde?

Har dykk forresten nokre synspunkt på kor mykje spelera av det stjerneformatet bør få tjene i Brann? Det er jo eit utvisteleg faktum at Brann må punge ut i lønninger og ikkje berre i overgangsvinduet for å lokke gode spelera hit.
4
Kamper / Brann - Lyn
May 22, 2006, 01:45:46 AM
5
Brann / Robbie i 100!
May 18, 2006, 20:29:03 PM
Mot Odd blir det ifølge skbrann.org sin eminente Brann-statistikk Robbie Winters sin 100 obligatoriske Brann-kamp! Derfor håper eg at alle Brann-supportera tilstades gir han en verdig velkomst på Falkum og gir han den hyllesten han fortjener for å nå en flott milepæl i Brann-trøya!
6
Brann / Blogg når du er på fotballkamp!
April 07, 2006, 13:17:52 PM
http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=166090

Er det folk her som blogger om Brann? Om du gjer, Flott! Få adresse snarast! Om du ikkje har prøvd det, Kva venter du på! Hjelp oss som bur langt vekke å få sjå bilete og kommentarer frå den urtypiske Brann-supporteren på kamp! Om eg kunne fått et tribune-innblikk i kvar ein kamp på staddaen eller kor som helst hadde eg garantert lest det!

Kom igjen, hjelp ein stakkars sunnmøring i å få oppleve Brann-kamper frå den gjevne bergenser på nært hold!
7
Brann / Hareide: Skal sjekke tre backer
August 16, 2005, 15:15:16 PM
http://fotball.aftenposten.no/nyhetsarkiv/article.jhtml?articleID=83917

Og ingen av dei er Hanstveit! Kvifor i alle dager hopper Hareide alltid over Erlend? Han er en av dei beste venstrebackane Norge har, og har heilt klart passert Bergdølmo på venstrebacken.

Hareide ta å skjerp deg. Hanstveit fortjener å spele på landslaget.
8
Brann / Navn på drakta i Tippeligaen
February 24, 2005, 00:19:06 AM
Lurer på om det er noke styret diskuterer og om det kan la seg gjere. Om vi kan ha navn under draktnummeret der det såvidt eg veit ikkje skal vere reklame, eller om det let seg gjere å flytte Chess-reklama under og ha navnet over.