• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - janjan

51
Brann / Huseklepp elendig
September 27, 2005, 10:27:16 AM
Sørgelig og helt kunnskapsløst. Og Brann-supporterne fortviler over at talentene ikke blomstrer i klubben? hmmm
52
Tar imot Koppinen med åpne armer. Helstad også, men han kommer ikke uansett. Solli har også et utrolig potensial. Forøvrig sier Langeland i en kommentar at det beste som kan skje RBK er at de rykker ned slik at de kan rykke opp igjen og ta en Start. Det ryktes også at Langeland er på vei til adressa på free-transfer, mens bt får Otto Ulseth i retur. Den mest populære deportering av en Bergenser på lang tid.
53
Brann / Du skylder meg 200 kr, Klock!
September 16, 2005, 23:14:35 PM
Du har bodd for lenge i Trønder-helvetet hvis du tror at Scharner var etablert stjernespiller før han kom til Brann. Den sportslige utviklingen hans har vært meget god siden han kom til Bergen.
54
Brann / Taktikkeren Mjelde?
September 16, 2005, 17:27:02 PM
55
Brann / Brann - Lokomotivet
September 14, 2005, 07:33:22 AM
Blir det noe kamp med disse nedbørsmengdene da?
56
Brann / ka e det beste vi kan stille med i 2006???
September 14, 2005, 07:32:26 AM
Vil heller beholde Scharner bak der og kjøpe en ny sentral midtbane.
57
Brann / Mjeldes i avgang?
September 14, 2005, 07:30:03 AM
Et annet alternativ er M Johansson inn som assistenttrener. Han har ikke lykkes allverden i Løv-Ham, men det tror jeg først og fremst har med spillermaterialet å gjøre samt at overgangen fra 2. til 1. er enormt stor. Treningene deres er visstnok veldig bra og jeg har en mistanke om at det delvis er her skoen trykker for Brann sin del.
58
Brann / Fiasko og Konsekvenser
September 12, 2005, 18:22:28 PM
Quote from: "Candyman"Og skal vi holde oss skadefrie til neste sesong er det vel ikke så dumt å ikke komme med i RL. I tillegg er det bare å se på Start... Trenger ikke nødvendigvis å være med i RL for å være i tet i TL.

eller Viking, eller Lyn, eller Lillestrøm
59
Brann / LSK-Brann
September 12, 2005, 15:15:54 PM
Helt enig i at vi trenger en sentral midtbanespiller foran neste sesong. En spiller som har det offensive som sin force. Forøvrig har tålmodigheten min tatt slutt angående Miller. Vi trenger spillere som ønsker å spille for Brann og som ønsker å ta del i en langsiktig utvikling av laget.
60
Brann / Mjeldes i avgang?
September 12, 2005, 15:12:31 PM
Nå har vel spillerne i Odd vist stor misnøye med Sandstø over flere år. Blant annet klages det på dårlige treninger. Noen autoritet i spillergruppen har han visstnok heller ikke. Med andre ord ikke et godt alternativ.
61
Et godt innlegg. Jeg er stor sett enig i alt du sier og at Dylan bør starte neste kamp er helt innlysende for meg. Min innvending går på din omtale av Sæternes. Når Brann kjøpte han visste de at de fikk en spiller som trengte mye hvile for å være i toppslag. Når ikke kroppen hans fungerer 100% er han ikke i nærheten av den spilleren vi vet han kan være. Dette er Mjelde klar over. Men han ble for defensiv ettersom motgangen meldte seg og turde ikke vrake sin stjernespiss. Tror det er nettopp for tett kampprogram som har skylden i Bengts dårlige form.
62
Brann / Kvisvik sin kommentar var jo bra:D
August 30, 2005, 11:19:26 AM
Quote from: "Nemesis"Synes Kvisvik gjorde mye tidig i går. Blandt annet da han klappet mot SS i midje høyde så ikke ffk supporetrene skulle se det :-) (rett etter alle spillerene var opplest). Han klappet også etter 3-0 scoringen til Brann :-)


Etter tre null scoringen klappet han til dommeren for hans fremragende innsats.
63
Brann / Big Mac
August 30, 2005, 10:29:13 AM
Miller på sentral midtbane er ikke noen god ide i min verden. Han er en eminent fotballspiller, men dessverre er løpskapasiteten for dårlig for sentral midtbane. Hadde vi spilt 4-5-1 hadde han passet som hengende spiss, men per nå er det spiss Miller er i mine øyne. Og at Dylan gjorde en kjempekamp igår er det ingen tvil om. Sæternes har vel ikke vunnet en hodeduell siden 16.mai. Når vi hentet Sæternes visste vi at han måtte matches forsiktig. Kroppen hans tåler ikke mye reising og tett kampprogram. Ettersom motgangen har kommet har ikke Mjelde tort å utelate sin stjernespiller. Dette har både gått utover Sæternes og Brann. Nå man Mjelde ha is i magen og spare Sæternes frem til Dylan spiller seg ut eller til Sæternes finner kanonformen på trening. Fredrikstad-kampen viser uansett at vi har fire spisser som holder nivået i Miller, Winters, Dylan og Sæternes.
64
Brann / Brann - FFK
August 28, 2005, 13:13:22 PM
Sanne sentralt er jo helt latterlig. Ville mye heller sett at en unggutt fikk sjansen. Blir overrasket hvis han vinner ballen mer enn to ganger i løpet av kampen. Makan til dårlige defensive evner skal du lete lenge etter. Løpskapasiteten hans er bra så vi får satse på han kommer seg ofte inn i boksen i alle fall. Ellers håper jeg Dylan griper sjansen. Han har potensiale til å lykkes. Blir jo også forferdelig spennende å se Scharner som midtstopper. Alle rapportene virker jo veldig positive. I alle fall ingen tvil om at vi trenger farten hans mot Enerly og West. Også positivt hvis Scharners inntog i den bakre fireren får Mjelde til å tørre å løfte laget høyere. Vi er absolutt best når vi presser høyt synes jeg. Synd at ikke dette har vært et tema tidligere i sesongen.
65
Brann / B/G-Brann
August 15, 2005, 11:09:16 AM
Dette tullet med å ligge lavt må det bli en slutt på. Greit nok når man har en ledelse, men som en generell taktikk mener jeg det ikke passer Brann i det hele tatt. Planen før sesongen var å stå høyt å valse over all motstand, men etter noen uheldige tap der vi styrte kampen men ikke vant pga sjansesløseri ble planen lagt til side. Laget mister styringen på kampen, aggresivitet, og selvtillit når man spiller slik. Vi har ett av de bedre offensive mannskapene i eliteserien. Hvorfor ikke utnytte dette og gi Sæternes, Winters, Scharner og Miller ballen høyt i banen? Det er her mannskapet får utnyttet mannskapets sterke sider.
66
Brann / Tromsø - Brann
August 01, 2005, 11:48:25 AM
Mitt lag for onsdagen:

                                        Opdal

Guntveit         Soma                          Bjarnason                Hanstveit

Knudsen         Scharner                     Haugen                    Helegbe

                                Miller          Winters


Sigurdsson er ute av form, Sæternes likeså. Bedre å gi han 45 minutter hvis ting ikke fungerer på topp. Dessuten tåler han ikke hardt kampprogram. Helegbe har ingenting å bevise og er ung, vil ikke bli slaktet om han ikke får det til i sin første kamp. Dessuten kan ikke høyrekanten vår fungere dårligere enn den gjør per nå. Knudsen begynner å ligne mannen som var i form på høstsesongen 2004. Dessuten trenger vi løpskraft og innsatsvilje på midtbanen.

Med Ludvigsen, Andresen og Vaagan Moen på plass holder midtbanen meget høyt nivå. Det er forsvaret som er lagdelen der vi trenger akutt forsterkning.
67
Brann / Petter Vaagan Moen
June 25, 2005, 09:15:52 AM
Forskjellen denne gang er at klubbene faktisk har pengene det koster å kjøpe spillerne. Dette gjelder i alle fall VIF, RBK og SKB. Det er i stor grad investorer som har tatt ansvar for store investeringer og min oppfatning er at de fleste klubbene driver i sunn balanse. Unntaket er kanskje LSK, der virker det som om de lever litt over evne. Utviklingen vi ser vil føre til, etter min mening, at vi får et større skille mellom topp og bunn i norsk toppfotball.
68
Brann / Skandalen et faktum..
June 22, 2005, 17:42:19 PM
For det første er Helegbe kaptein på Ghanas U21-landslag såvidt jeg husker, dermed blir det vel pessimistisk å betegne han som et skudd i blinde. For det andre kan Miller likegodt eller bedre spille venstre- som høyrekant. For det tredje regner vi vel med at Ludvigsen kommer til Bergen og da er laget, slik jeg ser det, forsterket.
69
Brann / Hvorfor e vi "daffe" på cup kamper?
June 17, 2005, 16:39:21 PM
1. LH spiller i 1.div
2. Jeg pleier å være på kamp for å se på Brann
71
Brann / No må Brann hente
June 15, 2005, 15:12:47 PM
Dersom vi kun henter TFL og ingen andre har vi kommet svekket ut av det synes jeg. Hvis vi derimot henter både PVM og TFL er vi kommet styrket ut av det. MH tar jeg med en bøtte med salt foreløpig. Kan ikke helt se at han er "value for money". Ståle Solbakken påstår at PVM blir veldig, veldig dyr. Jeg er ikke så sikker.

1. Det er ikke Ståle Solbakken som styrer økonomi og spillersalg i HAMKAM.
2. Mulig Dylan går motsatt vei og at Charlie blir spissreserve.
3. Det er ikke lett å vise seg frem på et dårlig lag.
4. Han er ikke god nok for de beste og mest pengesterke ligaene ennå.
5. Han har kort tid igjen av kontrakten.
6. HAMKAM sitter med svarteper dersom de rykker ned.
7. Rune Hauge er agent og gir f i klubbkassa til fattige bønder.
8. Rosenborg er ikke et alternativ.
72
Brann / vollevik vil åpne lommeboken på NY =)
June 14, 2005, 21:36:18 PM
Vaagan Moen er helt perfekt. Vi tar han, intet mindre. Ser for meg at vi kjøper han for 4 mill. Da ler jeg meg skakk. Helegbe/TFL/VM - det er tre vinger det lukter fart og teknikk av.
73
Quote from: "Nixon"


Det blir spennende å se. Kvisvik har store forhåpninger å leve opp til og 6 mill kroner er veldig mye penger for en klubb for Fredrikstad. Tipper Drillo får et voldsomt tilbakeslag i sitt hjerteflimmer når han gremmes over Kvisviks fravær av defensive innsats.
74
MÃ¥ si jeg syns 6 mill er ekstremt mye penger for en spiller som MAX holder to sesonger til.
75
Brann / Viking - Brann *kamptråd*
June 14, 2005, 14:10:36 PM
Et godt alternativ når lag ligger lavt mot oss bør være å flytte Miller opp som hengende spiss og Winters ut på kanten. Mye lettere å spille opp i beina på feilvendt spiss når lag ligger så lavt, og med en så god tekniker som Miller kan det bli et giftig våpen.
76
Brann / Brann sluttforhandler med Fredrikstad!
June 14, 2005, 12:09:48 PM
Nekter å tro at det er noen Premier League klubber på banen. Han er ikke så god.
77
Brann / Brann sluttforhandler med Fredrikstad!
June 14, 2005, 11:24:17 AM
Han er vel venstreback.
78
Brann / Brann sluttforhandler med Fredrikstad!
June 14, 2005, 11:12:53 AM
Etter hva jeg kan se har Vaagan Moen ca ett år igjen av kontrakten med Ham-Kam. Altså ikke utenkelig at han finner seg en ny klubb nå. Dette er vel ikke en veldig rik klubb så de er nok interessert i noen kroner for gutten. Har tidligere blitt uttalt at han skulle til utlandet, men det markedet er vel ikke akkurat superhett for tiden. Dessuten ikke spesielt lett å vise seg frem på et bunnlag. Han er født i 84, så dette er en spiller vi kan få nytte av lenge.
79
Brann / Viking - Brann *kamptråd*
June 14, 2005, 10:56:24 AM
Når lag ligger veldig lavt er det vanskelig å spille offensiv fotball. Sjelden et lag får mye sjanser mot motstandere som ligger så lavt. Unntaket må være hvis det ene laget er helt overlegent og lett kan spille ut forsvarende lags midtbane. Det er ikke lett mot Viking som kanskje har landets beste defensive midtbaneanker i Hangeland.
80
Brann / Brann sluttforhandler med Fredrikstad!
June 14, 2005, 10:37:42 AM
Peter Vaagan Moen hadde vært enda bedre. Litt mer typisk kant. LI Strand er vel litt mer "in the hole" spiller.
81
Brann / Brann sluttforhandler med Fredrikstad!
June 14, 2005, 09:49:01 AM
82
Brann / Brann sluttforhandler med Fredrikstad!
June 14, 2005, 09:35:38 AM
Quote from: "Nixon"


Både �ren og Stadheim har vært helt middelmådige i 1.divisjon og har ikke sjans til å sette preg på eliteserien. Alternativ er slik jeg ser det blant annet TFL, Pål Strand, Espen Hoff, �degaard. Flere?
83
Brann / Redd Raymond Kvisvik!
June 13, 2005, 21:23:44 PM
Nei, vi må ha venstrebeinte folk på venstrekanten. Men når Helegbe kommer er det bare å slenge han innpå hvis ikke Kvisvik har dagen. Noe han ikke har hatt for ofte denne sesongen. Typisk om han kommer i knallform når konkurransen ankommer, men ingenting ville jo vært bedre.
84
Brann / Er egentlig ikke skuffet...
June 13, 2005, 20:59:58 PM
Vi får ta med oss det positive. Ett poeng i en vanskelig bortekamp. Hindret Viking å komme forbi oss på tabellen. Tett bakover for andre kamp på rad. Vi har vært tippeligaens beste lag offensivt hittil, så hvis vi fortsetter å være gjerrige bakover kommer vi til å ta mye poeng fremover. Håper å få drillet laget litt på torsdag, selv om sikkert enkelte får hvile. Skal vi slå et Rosenborg som har 9-0 på de to siste må alle ha dagen - samtidig!
85
Brann / Miller til Sheffield United?
June 13, 2005, 13:15:44 PM
Det her er bare tull. Finner ikke et ord noe annet sted. Viola bruker bare litt vanlig forhandlingsteknikk. POL går sannsynligvis ikke på noe så lett gjennomskuelig. Finner ikke noe om Miller og West Ham på engelske sider.
86
Brann / Miller til Sheffield United?
June 08, 2005, 16:05:30 PM
Quote from: "mobli"
Miller og, for den sagt skyld, alle andre spillere, bør kun være interessert i en klubb, og det er Brann.

:-) I hvilken verden lever du? :-)
87
Brann / Knut Walde til Tromsø?
June 08, 2005, 16:04:09 PM
Quote from: "brann-mann"http://pub.tv2.no/nettavisen/sport/tippeliga/tromso/article403880.ece

Her står der no at Arve Walde er på vei til ishavsbyen og ikke Knut . jeg vil no tro at en lokalavis som skriver så og si to sider om brann hver dag har rett. men hvem vet.

Hadde vært dumt om det hadde vært Arve walde

Har sendt mail den den grundige journalisten.
88
Brann / Big Mac til Kamma??
June 05, 2005, 19:59:02 PM
Quote from: "enavgutta"Undertegnede har vært kritisk til Mac'en lenge.

http://www.bataljonen.no/forum/viewtopic.php?t=2396&postdays=0&postorder=asc&start=30

Ser fra denne tråden at det allerede da var mange som stilte spørsmålstegn ved spilleren. Jeg ønsker ikke å hetse, men konkluderer med at det er tid for utlån eller salg, på høy tid!

Trist Tenden måtte dra. Husker han fikk bare et lite innhopp i en seriekamp på Stadion. Dette var en spiller med en helt annen spillforståelse, teknikk og fysikk. Merkelig - Det blir hevdet at det var en skade som satte han ut, men dette stemmer ikke.


Så du vil altså ha tilbake en mann som ikke klarer å spille seg til en plass på Sogndal?
89
Brann / Big Mac til Kamma??
June 05, 2005, 14:54:18 PM
Skal vi kjempe om seriegullet er vi avhengige av gode reserver. Dylan er en god reserve. Derfor må vi ha inn en ny spiss av samme type (stor/sterk) før vi kan slippe Dylan, eventuelt leie han ut. Det har vi ikke per idag. Arve Walde for eksempel har ikke vært i nærheten av noe som kan kalles elitenivå siden ifjor vår.
90
Brann / Big Mac til Kamma??
June 05, 2005, 09:46:47 AM
Quote from: "mr-bolstad"
Quote from: "janjan"Helegbe/Trond Olsen vil være erstattere for rollen som RW fyller


Helegbe kan dekke alle posisjoner fra midtbanen og fremover, så han kan nok brukes som spiss skal du se!


Ja, det er jo det jeg sier. Bare påpeker og minner om at Sæternes har en annen rolle en Winters og at det kun er Mac som er mulig erstatter for Sæternes.
91
Brann / Big Mac til Kamma??
June 04, 2005, 23:17:40 PM
Et utlån kan være det Dylan trenger. Matching på høyt nivå. Men kan ikke se at vi har noen i stallen som kan fylle rollen til Mac. Helegbe/Trond Olsen vil være erstattere for rollen som RW fyller, men vi trenger noen med litt muskler på topp også. Dylan har potensiale, men det er jo fare for at han stagnerer i og med han ikke får spilletid. Noe som selvfølgelig er vanskelig når vi har Norges beste spisspar. Uansett er det i alle fall ikke veien å gå og ansette gamle middelmådigheter som Kim Larsen.
92
Brann / FÃ¥ Andresen hjem!
June 04, 2005, 15:12:24 PM
Nå står dette i Norges mest useriøse avis etter SøndagSøndag.
93
Brann / UEFA-cupen trekkes 24 juni
June 03, 2005, 09:59:41 AM
24.06.2005
12:00CET    Nyon    UEFA Champions League
First and second qualifying round
94
Brann / Re: UEFA-cupen trekkes 24 juni
June 02, 2005, 14:46:09 PM
Målet må jo være å komme til gruppespillet. Derfor hadde et lag fra Færøyene vært det beste.
95
Brann / Forslag til nye Brann spillere
June 02, 2005, 11:09:38 AM
Quote from: "Superjack"ARGH...

Om de så henter Azar og Flo og kjører de som spisser ut sesongen og så reiser de gratis en gang til. Samme F*¤N
!


Bortsett fra at de er dÃ¥rligere enn de spissene vi har.  :roll:
96
Brann / Trond Olsen på vei til SKB
June 02, 2005, 10:42:00 AM
Olsen er vel venstrebeint? I så fall må man vel anta at enten Olsen eller Helegbe er tiltenkt en rolle som spiss? Har en mistanke om at MIM ønsker å dyrke rollene mer enn det som er blitt gjort. Mac som erstatter for Sæternes, men vi har ingen som kan erstatte Winters. Altså man ser etter en spiss med stor arbeidskapasitet og godt bevegelsesmønster.
97
Brann / Re: Bengt S oppskrytt?
June 01, 2005, 15:52:05 PM
Quote from: "Motyka"
Ganske skremmende at man ikke kan komme med konstruktiv kritikk om spillerne på Brann uten å bli hudflettet her på forumet.
Ser ut som det  bare er johsmag, jegløh og meg selv som tør Ã¥ si noe negativt om Bengt Sæternes.
Akkurat nå er jeg glad for at dette er et anonymt forum, og det tror jeg nok johsmag og jegløh også er.
Er det bare meg som får assosiasjoner til Nazi-Tyskland?

Du er jo mer fintfølende/paranoid enn Bernt Hulsker og Jan Derek Sørensen til sammen.
98
Brann / Dylan på vei hjemover?
June 01, 2005, 11:41:02 AM
HÃ¥per vi snart kan stifte bekjentskap med satan 4
99
Brann / Dylan på vei hjemover?
June 01, 2005, 10:37:21 AM
Hva slags langsiktig tenkning det representerer å ville knytte til seg en middelmådig og 29 år gammel Kim Larsen for å erstatte en talentfull/læringsvillig og 23 år gammel Dylan Macallister kan man jo spørre seg om.

Skuffende.
100
Brann / Bengt S oppskrytt?
May 31, 2005, 11:15:49 AM
Quote from: "jegløh"Innlegget mitt har åpenbart fengslet folk.
Mang av BS sine mål har vært fra en possisjon de fleste ville scoret på, samt tre av hans bommer har vært fra en possisjon de fleste ville scoret på (VIF, TIL og FFK).

Et annet punkt som jeg glemte er at fyren har problemer med å skjønne de deler av regelverket som har med offside å gjøre. Gang på gang har han full overblikk over forsvarslinjen for så likevel stå i offside. Lurer på hvorfor ikke Martin A ber ham med på bridge-spill. Har og hørt at han ikke forstår MIM`s krisemøter.

Vet at Brugge-fansen overlevde greit uten han.

Du har like mye greie på fotball som et gjennomsnittlig medlem i homsepatruljen!

God jul og god bedring!