• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Roffarne

51
Brann / Ny skotte på veg til Brann??!!
April 12, 2006, 06:59:05 AM
Reporter: "Kjenner dere til denne spilleren."
Peddilusken: "Ja, det gjør vi. Men det er også jobben vår."
Ooooh.
Så knapp som Peddi var i det intervjuet så er nok denne mannen på plass før VM.
52
Brann / Partoutkort???
April 06, 2006, 10:53:45 AM
Quote from: "Snublefot"stolt medlem av "sandefjords-mafian", og bæreren av det flotte navnet "slåbrokken"...  (begge navn tilnevnt etter en fantastisk tur til supportercupen i Kvinesdal sent på 90-tallet=)

Jeg mener nå bare at det er mer praktisk med et kort.. som bataljonen kortet f.eks,. et lignendes et på brann stadion hadde vell vært vell så greit?


For det første så kommer det skjeldent noe godt ut av Kvinesdal og de få tingene det måtte være tror jeg at jeg har lagt beslag på.

For det andre er dette med et enkelt kort noe som burde vært på plass fra Brann sin side for år og dag siden. Jeg kjenner sågar til bedrifter som har presentert gode forslag for ledelssen på Stadion uten at der ser ut til å ha vekket noen interesse hos de som bestemmer.
Om dette gjøres kun for å være grinete, eller om de faktisk mener at de litt uhåndterlige papirbilettene er bedre vites ikke, men det gir jo enda et glimt av Brann-arrogansen får kundens ønsker blir så til de grader oversett.
53
Brann / Ny branndrakter?
April 05, 2006, 12:23:41 PM
Damn, der har du den igjen.
Da må jeg revudere hele Kappa-synet mitt.
Uansett tror jeg ikke de den utidige tendensen med å tvinge hele pakken på de sponsede lagene, men som du sier; samme problemet ka oppstå.
54
Brann / Tidenes sponsoravtale
April 05, 2006, 12:18:38 PM
2007 til 2010?
Hm. Hva kan være aktuelt og sponse fra 2007?

Her lukter det Toro Stadium lang vei.
Og det lukter ikke godt.
55
Brann / Ny branndrakter?
April 05, 2006, 10:51:00 AM
Quote from: "Ozzy"Ditto!! Kjøpte min på White Hart Lane i den legendariske fjorårskampen mot Arsenal.. Riktignok 5-4 tap men det var morro likevel. (bittert men en stor opplevelse...)

Siste Spurs-drakten min stod det Holsten på og jeg planlegger ikke å kjøpe en ny en før de går tilbake til denne vidunderlige sponsoren.

En annen fordel med Kappa fremfor Puma/ Umbro er at Kappa ikke selger sko og dermed driter i hva PVM og MA trer på bena.
Ingen ulempe det.
56
Brann / Hva krever vi av mjelde?
March 28, 2006, 11:06:07 AM
Registrerer at selv Rævheim ikke klarer å mobilisere 100% tillit til Mjelde.
Forøvrig vil det alltid være slik at gresset er grønnere på den andre banehalvdelen og vi vil alltid se etter svakhetene i treneren vi har og ønske en av stikk motsatt kaliber.
Selv tror jeg ikke Mjelde er rett mann i Brann.
Han viser lite evne til å omstille seg og laget under kamp, eller for en lsgas skyld, på lengre sikt. Dessuten er det noe lite selvkritisk over ham som gjør hele mannen ganske uspiselig når man taper mot tullelag.

At jobben som trener i Brann er en kremjobb er det vel delte meninger om. Man skal evne å ikke ta alt for mye innover seg, men likevel være villig til å rette på personlige og organisatoriske "feil" som hindrer Brann i å yte optimalt.
Jeg klarer faktsik ikke å se for meg èn eneste trener som kunne ført Brann gjennom en så dårlig vinter som vi har hatt nå uten å få pepper. Faktisk har Mjelde sluppet relativt billig unna i bergenspressen og det kan vel ligge i at det ikke er så mange som har noe klart alternativ i bakhånd.
Men den dagen en opplagt konkurrent er ledig på markedet tror jeg Mjelde fort kan stå uten jobb.
Svake resultater + marginalt bedre alternativ = ny trener.
Svake resultater + ingen bedre alternativ = "tillit".
57
Brann / Martin sparker Mons
March 27, 2006, 12:36:45 PM
Hallvar og Harald var vel kanskje mer totalitære, PK.
58
Brann / Martin sparker Mons
March 27, 2006, 08:38:56 AM
Quote from: "skompf"For Brannfans er Martin GUD, så selvsagt vil ALLE innlegg her i forumet konkludere med at det jeg sier er piss.

Lars Bakkerud er en gud.
Martin er lite annet en en nyttig leiesoldat og selv i dagens Brann-stall tror jeg nok MArtin ville hatt problemer med å komme inn på en Topp 5 liste over populære spillere.
Til det er han for glatt.

Forøvrig er det du sier piss.
59
Brann / Selge Soma??
March 24, 2006, 21:19:20 PM
Med Azar og Lundikken på trappen etter sommerpausen er det ikke plass til Soma likevel.
Adjø, blondie. På tide å gjøre plass til skikkelige spillere.
60
Brann / Selge Soma??
March 14, 2006, 12:38:29 PM
Ville ikke jærbu-salg og sogne-kjøp være helt i tråd med det enkelte ønsker ihht. geografisk tilhørighet? Vel er ikke Sogn rett fylke heller, men hvis vi gjentar dette 2-3 ganger ender vi kanskje opp med en fra Minde.
61
Tifo, sanger o.l.... / Bergen Inferno
March 14, 2006, 10:20:06 AM
Quote from: "krøvel vellevold"At de liker trommer, rytmer, dansing, farger og stesj i Latin-Amerika, Sør-Europa og Afrika, er vel ikke noe rart? "Alt" handler jo om dans og rytmer i sånne land! Klart ultras-kulturen apellerer til folk der! I England er sang en del den historiske kulturarven. Engelskmenn har alltid elsket allsang. De har sunget sjømannsviser, sjantis, pub-/drikkesanger til alle tider. Engelsk kultur er noe som ligger oss nærmere og kler oss mye bedre enn denne latinske kulturen.


Inne på noe vesentlig her.
Selv om Davy liker å kalle oss nordens latinere, så er vi hakket mer frossen i blodet enn disse fra ultraens fødested.
Men der latinerne liker dans, afrikanerne liker rytme og anglosakserne liker sang sitter vi i nissefolket og liker fred og ro.
Ja, det dukker selvsagt opp noen som vil ha trommer, konfetti og "forza Hasund, olè-olè-olè", men de store massene her til lands tørr ikke stikke nakken frem i frykt for å møte øksen.
62
Brann / Tv-kamper
March 09, 2006, 14:11:17 PM
Quote from: "Nordby"Hvor lenge før må man møte opp? sånn ca?

ca. 30 min. Og så bør du huske på billettene og å pusse på baksiden av tennene. Og gå på do før du går på flyet.

Barnehage.
63
Brann / Albansk spiss på prøvespill
March 08, 2006, 10:43:20 AM
Quote from: "naitsirk"so då forventer eg at resten av laget får strykk og er bomkjøp dersom dei ikkje presterer

Det gjør de nok.
Samt trenere, støtteapparet, banemannskap, med- og motsupportere og været.
Den eneste som skinner gjennom de solbrillene der er Charlie.
64
Brann / Albansk spiss på prøvespill
March 07, 2006, 10:30:37 AM
Quote from: "Xminator"De som tar steget er også de som har lagt ned ekstra trening på personlig initiativ. Og ikke hengt rundt Exodus i nystylet ford og avsluttet søndagstreningen med en større grillmeny på statoil.

Vel, den spilleren fra Bergen som vel gjør det best for tiden var da en kjent skikkelse på Exodus. Dog uten Ford, men med en latterlig stor boblejakke.

Men Bergen sliter virkelig med å fostre frem talenter.
Om det er byen, folket eller rammevilkårene vites ikke, men hele fotballorge går vel mot tilstander som ligner på industriell outsourcing.
Hvorfor bruke tid og penger på å bygge og benytte seg av lokal arbeidskraft når tjenestene kan kjøpes billig fra lavkostnadsland?
65
Kamper / RBK-Brann
March 03, 2006, 18:56:00 PM
..og så er glasset like halvtomt.
66
Brann / Språkproblemer?
March 03, 2006, 18:02:50 PM
En av de virkelig artige tingene med fordums kallenavn var at det ofte knapt fantes noen logisk forklaring på dem.
Man kunne gjerne kalle en fyr Kuk-Odd i 10 år uten å ha snøring på hvorfor.
...aen, er jo en klassiker, for all del. Men man kan like gjerne dele ut kallenavn på bakgrunn av førsteinntrykk, geografisk tilhøringhet/ opphav, pinlige episoder eller generelle defekter.
Uansett ender man opp med en rekke artige navn på Martin Knudsen og en relativt sparsommelig liste heftet til Bengt.
67
Kamper / RBK-Brann
March 03, 2006, 17:53:41 PM
Quote from: "Bruiser"
Quote from: "Roffarne"Når det er sagt så skal denne [webred] i Bartelandet ha ros for sitt fargerike språk.

Har Kjernens [webred] et fargerikt språk? Virkelig?

"Så er det helg igjen. Joa. Helg igjen. Det stemmer, det er helg. Jepp. Helga er kommet. RBK spiller kamp i helga mot Brann. Jepp det stemmer. Nå i helga. Den kampen kommer vi til å vinne. Det stemmer, kampen som går i helga."

Altså plis..

Touchè :)
Men som regel er det bedre lesning enn dette.
Og i sannhet mer spennende enn hva denne side kan friste med. I skrivende stund er det feks en rykende fersk nyhet fra 20.februar som topper siden. Blant de andre 4 nyhetene ligger det også en godbit fra 3. november.
Top 5, der altså.
68
Kamper / RBK-Brann
March 03, 2006, 17:48:08 PM
Med fare for min egen eksistens her på dette totalitære fora, så må jeg vel kunne påstå at Kjernen som supporter-gruppering i sin helhet er bedre.
At SS (hvis man velger å påstå at dette er Bataljonens syngende fraksjon) er marginalt bedre enn "ropert-kisen" og hans kupaner, veier ikke opp for en nokså stor forskjell på alt det andre som har med supportervirksomhet å gjøre.

Hadde Bergen hatt en gruppering som Kjernen hadde den selvsagt vært uslåelig. Dette grunnet at bergensere i sin helhet evner å lage mer liv enn disse midtlands-samene. Noe som helt klart vises i de resterende 95% av supporterne du nevner.

Men vi får heller si at BBB ligger i en form for start-grop og sikkert kommer på høyde med Kjernen innen kort tid. Feks når vi får noen seiremesterskap under beltet.
69
Kamper / RBK-Brann
March 03, 2006, 17:22:26 PM
Fant frem tilslutt :)
BA kommer faktisk klart best ut av referentene. Brann.no henger etter og er upresis, mens BT må ha sovnet opp til flere ganger.
70
Kamper / RBK-Brann
March 03, 2006, 16:55:53 PM
Er det bare meg, eller sliter BA med å lage en brukbar link til "Kampen LIVE"?
Ikke at Pamer er kongen av kampreferering, men jo fler synsvinkler jo bedre :)

Edit: Forøvrig sliter BA med klokken også. Ifølge dem selv starte(t/)r kampen 15.00, 17.00 og 19.00. Intensivt.
71
Kamper / RBK-Brann
March 03, 2006, 15:16:41 PM
Quote from: "Tom C""De går mot en tung sesong. De veit det bare ikke selv ennå. De veit det forresten aldri selv. De er alltid de siste til å skjønne slikt."

Hentet fra Kjernen.no. Kjenner hatet mot trønderpakk begynner å ulme igjen... Herlig! Ingenting hadde vært bedre enn å se RBK bak seg på tabellen i år som i fjor...


Når det er sagt så skal denne [webred] i Bartelandet ha ros for sitt fargerike språk.
Si hva man vil om Rosenborg og trøndere, men Kjernen ligger lysår forran Bataljonen i... vel, alt.

Noe som strengt tatt vel bare gir oss enda en grunn til å mislike disse innavl-bøndene. Og alle monner drar.
72
Brann / Albansk spiss på prøvespill
March 03, 2006, 15:10:41 PM
Quote from: "Langhår"Nei la oss fylle opp laget med Johnny fra Vadmyra og Ronny fra Sandviken så blir det nok gull!


Hør, hør!
Dette forum skrider med stormskritt mot en smal nisjè innen Summetonen. Whatnot`er som "ikkje kan fatte å begripe ke de tenkar på på Staddaen når de hentar spellare fra land vi ikkje helt vet kor liggar engang".
Hadde man nå hentet spanjoler, franskmenn eller skotter. Men albanere og slovenere? Nei, hjelpes!

Det forventes selvsagt ikke at folk skal se seg fornøyd uansett hva Brann henter, og alle er i sin rett til å ønske et Brann med bergensere, det tror jeg ville vært drømmen for alle med hjerte i SKB. Men så lenge et lag utelukkende bestående av bergensere ville vært marginalt bedre enn Løv-Ham er det ikke akkurat veien å gå nå.
Og hva fremmede kulturer angår så vinter disse skeptiske ytringene om lite annet enn ignoranse. "Kan albanere spille fotball da? Slovener-scmolener!"
Nei, de som ønsker et lag bestående av Johnny, Tonny, Ronny og Birger vil nok bli skuffet i fremtiden hva Brann angår. For i en by av 242.000 mennesker er det langt mellom perlene og enda lengre mellom diamantene. Og siden Brann driver med sport og ikke veledighet så er det kun edel vare man knytter til seg. Det er nok en av mange konsekvenser av elite-fotball.
73
Brann / Karadas
February 28, 2006, 08:39:32 AM
Quote from: "Langhår"I Azar har vi både en spiss og en midtstopper og det passer jo som hånd i hanske...

Hareide ser Azar for seg som midtstopper.
Da gjenstår det bare at  Monsamjelden vil ha ham som spiss og så er det plutselig 2002 igjen.
74
Quote from: "erikdale"Brann er og skal være et sirkus og en pakke med mer enn bare fotball..


Det er i alle fall nok klovner i kulissene til å kalle det for et sirkus.

Gjentar meg selv:
Lag revy. Sanger, sketsjer og hele pakken.
Men legg listen etter hva som er realistisk og ikke etter hva som er målet.
Du nevner også at revyen blir en happening for hele familien, og her må jeg si meg litt uenig. Hvis jeg skulle gått på en slik revy er det betydelig større sjangs for at det hadde blitt med mine partoutkortallierte enn med kjerring og to døttre. Du får ikke folk til å gå på en revy og bli opptatt av noe basert på kun det. Hvor mange er på Røde Kors revyen? Eller Haukelandsrevyen? Eller NHH-revyen? Folk med tilhørighet, skulle man tro.

Dog har feks Huakelandsrevyen gått i 10 år nå og Haukeland har opplevd en formidabel økning av pasienter på denne tiden. Hvis din Brann-revy klarar det samme (bare med tilskuere på Stadion i steden på pasienter), så fortjener du en medalje.

Lykke til :)
76
Her står og faller jo selvsagt alt på revyens kvalitet.
Hvis den skal være koksen i en kald Brannvinter så er fallhøyden stor.
En revy som blir annonsert halve sesongen står i fare for å møet større forventinger enn hva noen kan oppfylle. Husk hvilket publikum du hevnender deg til her. Det er tross alt 242.000 mennesker som forventer Brann-gull hvert år uten at det eksisterer noe realistisk belegg for det. :)

Revy kunne sikkert vært sjov, men gå heller ute i det små og overrask publikum positivt, for ellers kan det fort ende i fadese.

Bra tanke, dog.
77
Brann / Lokalderby i Bergen
February 23, 2006, 07:16:01 AM
Quote from: "Kruxleiven"Skifte over til? LSK virker et fornuftig valg pga fansen, men gult er stygt. Egentlig ingen andre, men godset er kult.


Dette har jo utviklet seg til en av de mest merkverdige trådene på dette forumet.
Jeg håper i det lengste på at Kruxleiven er 14 og full av tenåringshat som han ønsker å ta ut gjennom fotballen (værsågod, beveg deg videre i klubblandskapet) eller en voksen mann med dårlig humor og for mye tid til overs, for dette kan da ikke være tankegangen til en gjennomsnittelig supporter?
Velge lag ut i fra draktfarge, sanger og profiler ble man ferdig med før man startet i 1. klasse. Og da var det snakk om engelske klubber og ikke ditt lokale lag.
At en som pr. d.d omtaler seg selv om Brannsupporter kan sitte og vurdere "overgang" til LSK og Godset er ikke godt å bli klok på. De er vel begge godt forankret på listen over top 10 klubber man ikke er så begeistret for.
Dersom du savner entusiasme, trøkk og liv så gjør noe med det!
Det er plenty av rom for å komme med tiltak som løfter stemningen på SS flere hakk. Trenere, spillere, drakter, pølser, speaker og været får vi ikke gjort så mye med. De følger liksom med i den totale pakken bestående av lidenskap og lidelse som SK Brann gir oss.
78
Kan vel ikke være stor tvil om at det er Mjelde.
20 år tilbake vil si 1986 og ettersom cupen `04 var første gull siden 1982 så er vel saken løst.
Så kan man selvsagt regne snitt-tabellplassering og prestasjoner i cup dersom man liker slikt.
79
Brann / Lokalderby i Bergen
February 22, 2006, 09:36:57 AM
Quote from: "Kruxleiven"[..]
Tanken har streifet meg på å bytte side.[..] Jeg ser ikke Løv-Ham eller noen av de andre 2. divisjonslagene som noe alternativ, men med litt suksess, kreativ nyskapning fra klubb og supportere kan det plutselig vokse frem noe spennende.
[..]Jeg har ikke noe stor tro på dette i det hele tatt, men jeg drømmer om en rival. Det skal ikke mer til enn noen tap for oss, litt suksess for Løv Ham så vokser fanskaren deres og hatet vårt. Det skal vel også legges til at Løv Ham ikke er godt nok for å rykke opp, og de satser vel ikke på annet enn å overleve heller. Men som sagt: Jeg håper og drømmer

Casual-klovn.
Kjøp deg en boksesekk og VIF-trøye.
Så kan du veksle mellom å bære trøyen selv eller tre den på "fienden" din.
80
Brann / Pangstart på partoutkortsalget????
February 22, 2006, 07:26:35 AM
Vel, enavgutta.. mulig jeg tolker det abe78 på en annen måte enn deg, men han siste innlegg da være preget av ironi?

Quote from: "abe78"Tror Brann gjør noe lurt her. Det må bli slutt på den holdningen hvor man kjøper billetter på kampdagen, i hvert fall ikke på stadion.


Håper virkelig ikke at folk går rundt og mener dette på alvor.
81
Brann / Få litt trykk før kampene
February 17, 2006, 09:36:46 AM
Quote from: "tormi"2. Tøff kampmusikk som "Eye of The Tiger" og "Final Countdown". Det får blodet til å bruse litt ekstra...
[...]
PS: Kjerringen synes jeg er nostalgisk og barnslig.


Jeg ville ikke kranglet med henne om jeg var deg :)
Uansett ligger dette hos R1.
Mulig de bare er lettere tilbakestående og aldri har tenkt tanken å føye publikumet sitt før kampen.
Mulig de er hellig overbevist om at reklamer for Gjeitanger Bygg og "She`s so high" holder i massevis.
Uansett burde noen som representerer supporterne høre med dem hva de tenker og forlkare dem hva den gemene hop ønsker seg.
82
Brann / Få litt trykk før kampene
February 17, 2006, 08:02:54 AM
Fremfor at SS og, de nydøpte, stå-kukene "kjefter" på Radio1 går det jo ann å snakke litt fornuft med dem. Selv om en brøkdel av fjortissene på SS nok syntes det er ubegripelig festlig med Mira Craig og Westlife som oppvarming før en travel kamp med posering, så er 99% av de som løst inn bilett på Stadion på grunn av sine følelser for Brann.
Så kan jo Radio1 tenke seg litt rundt hvem de vil tekke.
1% eller 99%?
Jeg for min del har svært lite til overs for både Radio1 og dens utnvevte speaker, men det hadde stått litt mer respekt av dem dersom de innså hvem de underholdt og gjerne slengte inn en Brann-sang i ny og ne.

Så her hviler det på Bataljonen som interesseorganisasjon for de som elsker Brann. Gjør deres medlemmers mening angående saken til kjenne for R1.
83
Brann / Tv-kamper
February 16, 2006, 11:18:25 AM
Quote from: "Nixon"
Quote from: "Nordby"Nå når tv oppsettet har kommet skal jeg og en kompis bestille fly til Bergen. Vi drar oppover den 18, og hjem den 19 april. Dermed trenget vi et hotell?Noen hoteller å anbefale? Gjerne i nærheten av stadion eller brygga, vet ikke noe om hvor ting ligger i bergen men?


I nærheten av Stadion er det ikke hoteller.

Ikke helt rett.

http://www.helse-bergen.no/avd/haukelandhotell/

Her kan man faktisk bo selv om man ikke er fødende eller semi-blind. Og Stadion ligegr ca. 10 gange unna :)
84
Brann / En litt uviktig sak i disse rare dager!!
February 10, 2006, 15:29:47 PM
Hva skjedde med tiden da man spilte med centerhalfer og denslagens?
3-4-3/ 5-2-3 var vel stilen Kniksen og co hadde.
Kunne blitt spennende med slikt i 2006.

Edit: formasjonsleif.
85
Brann / Er overgangen spolert????
February 09, 2006, 15:36:13 PM
Quote from: "Nixon"
Quote from: "Roffarne"Men jeg tillater meg å nok engang stille spørsmålet: hvorfor ikke henvende seg til mennesker som
kan dette med regler, som POL tilsynetalten kan "fint lite" om?


En god ide hvis de ikke allerede bruker slike personer. Rosenborg hadde i alle fall en advokat som var trønderne sin mann i denne overgangen. Han uttalte seg til VG i går og beroliget med at dette kom til å løse seg i løpet av dagen. Noe det forsåvidt gjorde...

Men da er vi jo enig da?
Jøss :D

Forresten skulle det ikke forundret meg om det hele ikke er over. De er som kjent skremmende dårlig i engelsk disse guttene og før eller siden blir de kanskje fortalt at det ikke ville vært slutten på fotball-livet deres om de kom til Bergen.
Så spørs det jo om POL er i det tilgivende hjørnet, eller om Nordhordalandsbroen er brent.
Men liker man "vinglere"? Egentlig ikke. De smaker litt PFO.
86
Brann / Er overgangen spolert????
February 09, 2006, 15:21:52 PM
Quote from: "Nixon"
Nå er jo spørsmålet om de virkelig sliter. Er ikke så helt sikker på det...


Og i rettferdigheten navn bør man også tro på spillerne. De er vel den eneste parten i denne merkelige saken som ikke har noe å tape på å opptre ærlig. Faktisk har de alt å vinne. Det ser ikke imponerende ut med feilslåtte overganger åp CV-en, så det er liten grunn til å spe på med psykiske knekker med mindre de er reelle.

Quote from: "Nixon"
Nå skal det i rettferdighetens navn sies at det var to klubber om dette. Heller ikke Rosenborg husket på denne regelen. Noe som kanskje indikerer at det ikke er så lett å navigere rundt i de reglene som man kanskje tror...


Nå har jeg aldri utropt Rune til kongen av snarrådighet og innsikt heller.
Og det tror jeg vitterlig ikke at noen andre har grunn til heller. Han føyer seg inne i rekken av spillere som har fått det for seg at de har noe å bidre med rent administrativt.
Og det har de nok. Både POL og Rune. Men jeg tillater meg å nok engang stille spørsmålet: hvorfor ikke henvende seg til mennesker som
kan dette med regler, som POL tilsynetalten kan "fint lite" om?
Om man ikke knytter dem til seg på permanent basis, så skulle det da la seg gjøre å involvere dem når konkrete overganger, leieavtaler og denslagens er på dagsorden?
Hurra for POL som nesten dro dette i land, men nesten kaster ikke engang Atle Hamre av hesten.
87
Brann / Er overgangen spolert????
February 09, 2006, 15:01:32 PM
Quote from: "Nixon"Hvis de nå mot all formodning skulle komme tilbake til Stadion med Rosenborg bør vi lage et aldri så lite banner. Mitt forslag er en filmtittel fra en populær meksikansk film for noen år siden:

Y tu mamá también


Ja, la oss trampe litt på mennesker som sliter. Den er grei.

Hadde Brann sjekket opp i lovverket for det markedet de arbeider i, så hadde man ungått slike fadeser som dette. Men det betinger jo at man kan jobben sin.
Gjentar meg selv; POL er sikkert en hund til å finne gode spillere, men dette med papir og bøker og sånt blir veldig kjedelig.
88
Brann / Brannlaget 2006. Fullkomment?
February 03, 2006, 12:43:44 PM
Quote from: "Nixon"
Hvis jeg ikke husker helt feil spilte PVM høyrekant i en omgang på Stadion i fjor. Men jeg tror neppe vi kommer til å se han der for Brann.

Da husker du nok ikke feil. Hele den omgangen hadde han en lei tendens til å kutte inn i midten fra flanken sin. Om dett var taktikk eller bare hjemlengsel, vites ikke. Uansett funket det jævlig dårlig.
89
Brann / Sesongslutt og nye spillere.
February 02, 2006, 14:27:56 PM
Quote from: "sga55"

Lundekvam er ikke god nok for brann og det er ikke noe framtid for ham. Sign noen som er gode nok. Hent hjem Olafinjana og Helstad så vinner vi GULL. Det tror eg faktisk.

Tør også å satse på Klock og de andre ungutta i klubben.

Send Haugen til Løvham sammen med Ystaas og Macallister. Tror forsåvidt Ystaas ikkje e god nok for 1 div men vi vil ikkje ha ham i brann.

Gøy med flere enn et lag i Bergen som spiller høyt oppe...

Tror du virkelig det?
Vel, tror du at Wolves vil selge Olof for 15 mill? Eller at han i det hele tatt vil tilbake til Brann? Tror du RBK vil slippe den beste spissen sin til en konkurrent for lommerusk? Og tror du Mac og Haugen vil spille i LøvHam?
Man kan tro så mangt.
90
Brann / Karadas
February 02, 2006, 08:04:49 AM
For de som trodde Azar skulle falle i pris med det første:
Link
91
Tifo, sanger o.l.... / Nye nystemten
February 01, 2006, 13:54:51 PM
Hvor i helvete kommer denne fra?
Produsent og sanger burde bli rullet i tjære og fjær for deretter å landsforvises.
Og stokkepryles, selvsagt.
Og steines.
Og bli lansert som Muhammed-karrikaturtegner.
92
Brann / Brannlaget 2006. Fullkomment?
February 01, 2006, 10:13:17 AM
Det viktige nå er at Mons driller et oppsett som skal være nøkkel-formasjonen. Alt for ofte har vi sett Brann sitte med en rekke gode spillere som løper litt hit og litt dit og ser ut til å mangle et overordnet spillemønster. Om han velger Miller, PVM, Haugen eller latineren ved Andresens side får man se litt opp mot form, skader og denslags, men alle må være drillet i hvordan man skal bekkle rollene.
4-4-2 er ikke bare 4-4-2.
Rollene til vinger, backer og spisser er yderst varierende, for ikke å glemme det store temaet her; den sentrale midtbanen.
Enig med Kirk i at Hassan hadde glidd rett inn på miden som den perfekte makker til Martin, men når vi skal ta av det vi har blir Miller en litt sånn "mellom-to-stoler"-løsning. Kreativ, målfarlig og offansiv, men knapt nok istand til å dekke sin "del" av midten. Slik sett blir nok Winters og PVM (dersom de kommer på hans side av midten, slik Snublefot skisserer) minst like viktig i midtbanearbeidet for å dekke opp for mangel av fart der.
Men altså; drille, drille, drille. Drille som om de var gutter-12!
Det skal ikke være tvil om hvem som skal løpe hvor, eller hvilken oppgaver den enkelte har i angrep og forsvar.
Drille, for pokker! :)
93
Brann / RBK-duo til Brann
February 01, 2006, 09:04:54 AM
94
Brann / Re: spørreundersøkelse
January 31, 2006, 11:46:26 AM
Quote from: "OmOssSjølOgHansaøl"
Quote from: "positiv"jeg går på gimle skole og skal ha en spørreundersøkelse om hvor gamle folk er som sitter å skriver på nettet...

Den gang eg gikk på Gimle, het det "sitter og skriver"  - både på Bergensk og bokmål. :)
Eg e 35 år.


Regner med det er de samme lærerne der som da både du og jeg gikk der.
Det overrasker meg ikke om Johnsen og gjengen lærer ungdommen at det heter "sitter og leser" ettersom de samme menneskene startet engelstimene med "Good morning boyses and girlses".

27, btw.
95
Brann / Karadas
January 20, 2006, 10:14:23 AM
Ny sak om Azar i dagens BA, men siden de er ikke er videre pålitelig slenger jeg heller inn en link til Sky Sports som her siterer alltid like troverdige "Fjordabladet".
Det ser ut som det står på 15 mill, rett og slett.
Det er nok ikke penger Idar eller Hardball-guttene ser igjen om de skulle finne på å bla opp.
96
Brann / Spillerstallen - status julen 2005.
January 20, 2006, 08:59:38 AM
Agenter er svin, den saken er grei.
Og jeg snakker ikke om å ansette Rune Hauge heller, men en som har jobbet masse i det miljøet og som vt hva som rører seg i markedet.
Som feks Knuten ;)
Peddi kan sikkert se på en spiller om han er god eller dårlig. Sånt må man overlate til de som kan ting om fotballspillere.
Men alt det som skjer på markedet rundt spillerne har POL liten eller ingen erfaring med. Her er Outlook det eneste verktøyet i kassen hans og der mener jeg det er ting som kan forbedres.
97
Brann / Spillerstallen - status julen 2005.
January 20, 2006, 07:25:00 AM
Nå kommer lynsjemobben.
For å sitere krøvel: les alle innleggene.
Jeg sier ikke at noen i Norge er bedre enn oss. Jeg sier faktisk at de gjør akkurat det samme som oss.
Spørsmålet jeg stiller er om det ikke hadde vært hensiktsmessig å faktisk ha noen med kompetanse innen agentverden knyttet opp mot klubben slik at man har en kvalifisert person innen egne rekker.
En som gjerne har jobbet med og vet litt om spillermarked generelt.

POL er en kjempekar han og all ære for den delen av vellykkede kjøp han har vært med på, men er virkelig Brann Bataljon-forumet Brannfundamentalistisk at man ikke tørr spørre seg selv om mer kompetanse er en god ting?
Vær gjerne uenig i at erfaring og en utdannelse utover folkeskolen er nyttig, men vær så vennlig å forklar hvorfor og vis litt dannelse ved å holde Summetonen ute av dette.
98
Brann / Spillerstallen - status julen 2005.
January 19, 2006, 12:33:22 PM
Du lever i et ganske lydisolert område hvis dette betegnes som hyling.
Tydelig at du ikke er småbarnspappa ;)

Jeg vil ikke ha Peddis hode på et fat. Ei heller etterlyser jeg omorganisering eller skriker "de vet faen ikke hva de driver med".
For det gjør de nok til en viss grad.
Spørsmålet mitt er bare om det ikke hadde vært en fordel å tilknytte seg litt bredere kompetasne hva spilleroverganger angår.
Du liker tydeligvis å avfeie slike spørsmål som "hyling" X, men dette er en kontstruktiv tankerekke.
Noget som er heller skjeldent på disse kanter av internettet.
99
Brann / Spillerstallen - status julen 2005.
January 19, 2006, 10:20:02 AM
Soma skal du få for. Bra gjort å lokke ham opp til oss.
Olof og Scharner var nok litt mer skudd i blinde. De kunne vel så godt endt opp som nye Kottila, Sanne eller MacAllister.

Og poenget er ikke hva de faktisk klarer, men antagelsen om at de kunne klart enda litt mer.
Når store svenske og danske klubber (som vi vel har som ønske å kunne sammenligne oss med) velger å bruke et bredere spekter av kompetanse innen den sportslige ledelsen, så må vi vel kunne få lov til å ønske oss det samme?
Vi trenger ikke finne opp kruttet på nytt.
100
Brann / Spillerstallen - status julen 2005.
January 19, 2006, 09:36:50 AM
Det har du selvsagt all rett til å være. Gud forby at noen kødder med Peddi.
Men jeg klarer ikke å se logikken i at gamle spillere er de mest kvalifiserte til å drive inter/-nasjonal spillerjakt.
Ja, de er sikkert grei å ha på toppen. En likandes kar med god forankring i klubbens kultur er vel og bra, men når dritten treffer viften trenger man personer som har vært ute en vinternatt før.
Hvis det er slik at disse x-spillerne er så god rustet, hvorfor treffer man dem ikke igjen i alle ledd innen fotballens administrative verden? De blir enten trenere (uten offisielt ansvar frem til D-kurs er tatt) eller "managere" og dets ekvivalenter.
Nei, det er fint og flott med marionetter, men det betinger at det faktisk står noen med kompetanse bak og trekker i trådenene. Og det er det som mangler her.